Unge Wayne Rooney, startet som kjent sin karriere i sin hjemby Liverpool, men i Everton. Nå kan sirkelen være sluttet for landslagskapteinen.

Everton ser nemlig ut til å ville strekke seg langt for å få den tidligere måltyven til Goodison Park. I 2014, skrev Rooney ny treårskontrakt med Manchester United, som gav ham tre millioner kroner i ukelønn. En lønn han må regne med å få halvert om han snart bytter fra rød til blå drakt. Minst.

Mye tydet på at Kina, ble neste stoppested for Manchester United-kapteinen, men med tre småbarn og kone hjemme i Manchester, ville ikke Wayne bryte opp familien og reise til andre siden av kloden, men heller fortsette og sloss om en plass på laget til Mourinho.

Wayne Rooney & Duncan Ferguson

Rob C via Compfight

Dessverre for den tidligere stjernespissen, er han plutselig mer reserve enn fast inventar hos Manchester United. Skal Wayne Rooney spille fast på et Premier League-lag igjen, er et skifte nær forestående, skjønt, et klubbskifte vil ikke skje før til sommeren. Evertons manager, Ronald Koeman har lenge ytret ønske om å hente Rooney allerede i januar-vinduet, men lykkes ikke da.

Manchester United fikk en trang start, sett bort fra de tre første seriekampene under José Mourinho. Da spilte Wayne Rooney, men ble vraket igjen senere, for så å gå inn og ut av laget. I de siste kampene i 2017 er det sjelden mellom hver gang vi har sett kapteinen – fra start.

Englands toppscorer har slitt med formen siden forrige sesong, hadde et grusomt EM i Frankrike og ser ikke ut til å ha det som skal til, for å kunne få tidelt trøye blant Mourinhos utvalgte lenger. Da tvinger et klubb-bytte seg fram. Wayne Rooney, vil alltid bli sett på som en legende, både i Manchester United og for England, toppscorer som han er, begge steder.

Men han ville nok ha sett en bedre avslutning på karrieren på Old Trafford. Wayne Rooney har ikke bare hjertelige fans på Goodison Park, og må nok derfor vente seg en blandet mottakelse når han kommer «hjem» til Liverpool.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kommentarfeltets pingle …

Kommentarfeltets pingle. Du som beskytter deg selv bak anonymitetens tastatur og skriver til verden via alle mulige kommentarfelt, bak lukkede...

Vårens viktigste målsetning …

Vårens viktigste målsetning, få en bedre hverdag med deg selv. Hvordan gjør du det? Ta grep. Sliter du på jobben,...

Lukk