Chelsea-boss José Mourinho hevder å vite med stor sikkerhet at Wayne Rooney er på vei bort i fra David Moyes´s skakk kjørte Manchester United-skute. Han vil bli solgt i sommer, men ikke til de største konkurrentene i Premier League. 

Hvis ryktene stemmer er det ikke mange flere kamper Rooney skal spille i de kjente røde draktene.

Søndag 19. januar kl 1700 er det duket for en av de viktigste kampene i sesongen, spesielt for hardcore-fansen i begge leier. Dette er kampen som redder sesongen om de bare vinner. Chelsea hjemme på Stamford Bridge blir ingen enkel jobb for Moyes´s menn. Særlig vanskelig blir det med tanke på Rooney og Robin van Persies skadefravær.

Overgangsvinduet er åpent noen dager til og det er ventet at flere av de beste lagene vil forsterkere med nye spillere.

 

Britisk fotballpresse elsker å servere rykter når overgangsvinduet igjen er åpent, det mangler heller ikke denne gang på navn på spillere som er i ferd med å bytte klubb. Manchester City skal være i ferd med å hente Lionel Messi, Chelsea og «the only One» har åpent sjekkhefte til å kjøpe hvem han vil. Skjønt det laget han har kan være med å sloss om seriegullet.

– Tottenhams forrige manager Villas-Boas ble tvunget til å selge sin beste spiller, med det ble Gareth Bale verdens dyreste spiller da han gikk til Real Madrid. Men det ble kanskje portugiserens bane også. Han klarte aldri å finne erstattere gode nok, «Spurs» sluttet å score nok mål og Villas- Boas fikk sparken. Moralen må være, man vet hva man har, men ikke hva man får alltid.

For alle som er glad i engelsk fotball, overganger av toppspillere til og fra de beste lagene i Europa, er nettopp et overgangsvindu en travel tid. Det spisser seg til opp mot siste dag da de aller fleste store overgangene skjer, 31. januar.

Her er noen rykter rundt lag i Premier League som fortsatt kan skje, eller de kan forbli et rykte.

  • Kevin de Bruyne (22) er solgt fra Chelsea til Wolfsburg for £17 millioner etter å ha fått for lite spilletid og offentlig dritt slenging fra sjefen, nevnte Mourinho.
  • Manchester United ser til å lykkes med å få signert Fabio Coentrao (25) fra Real Madrid. Også Borussia Dortmunds solide midtbanespiller Ilkay Gundoga er linket til Manchester United. Det samme er Paul Pogba fra Juventus og Yuto Nagatomo i Inter.
  • Cardiff og Ole Gunnar Solskjær linkes til stadig flere nordmenn. Vegard Forren nevnes fortsatt og Joshua King er siste nordmann på blokka til kristiansunderen, skal vi tro på ryktene.
  • Arsenal er linket til både Mirko Vucinic fra Juventus og Guillermo Cuadrado fra Fiorentina. Newcastle er linket til Remy Cabella (23) fra Montpellier.

Mulig Manchester United mister sin juvel i Wayne Rooney, men Moyes har penger å kjøpe for. Spørsmålet er om de spillerne han ønsker å kjøpe er villig til å komme til et lag som mer eller mindre ser ut til å gå i oppløsning for hver kamp de spiller. Skal Moeys styrke laget sitt før han får sparken, kan det være på tide å gjøre det nå. I et intervju sa skotten at januar var en lite gunstig måned å gjøre kjøp.

Vel Moyes, det er vel ikke nevneverdig lettere i februar…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåte damer får pikk hver helg!

Kåte damer får pikk hver helg! Kvinner har ofte ikke tid til å kjenne etter om de har lyst midt...

Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke?

Hva er det som avgjør hva som er sexy og ikke? Jessica Alba (32) De fleste synes nok at den...

Lukk