Endelig kom Kate og Williams lille prins. Litt over termin har Hertuginnen av Cambridge, født Catherine Middleton, gift med William, nr to i arverekken til den briske tronen etter sin far.

– Prinsesse Kate, mer populær enn noen annen prinsesse i England og allerede den mest fotograferte kvinne i verden. Til og med Dronning Elisabeth har trykket den vakre prinsen til sitt bryst, og ikke minst sitt hjerte.

Det skulle bare mangle, etter hva som er kommet fram etter at kronprinsesse Diana døde i 1997. Hun ble slett ikke akseptert av den kongelige familie, men var allikevel svært populær blant folket.

Han ble født kl 17.24 norsk tid 22. juli 2013. Prinsen veide 3798 gram. Navnet på gutten vil nok bli det store tema i de kongelige gemakker i Storbritannia i dagene som kommer.

Foto: Flickr/ christianpackbier

Paret hastet til St. Mary’s Hospital rett før kl 1600 norsk tid mandag 22. juli, og barnet ble altså født rett før 17:30.

– Nå er Kate Dianas fotspor i historien. En helt vanlig flott kvinne fra Reading har vunnet prinsen og skal en gang i framtiden bli landets Dronning og hennes sønn engang en konge. Akkurat som Diana hadde håp om, ihvertfall tidlig i sitt ekteskap med Prins Philip.

– Nå er det en ny og viktig liten familie som skal være der for det britiske imperium i årene som kommer, i gode og onde dager kommer William og Kate og deres barn til å bli førstesidestoff bare de løfter en finger. Slik er det å bli født eller gift inn i de kongelige gemakker i det konservative kongehus i Storbritannia.

Alt skal stå bra til med mor og barn.

En hel verden av rojalister sender sine gratulasjoner til den lille prinsen, Kate og William.

Happy baby Cambridge, Kate and William!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hårete bikinkropp

Som blogger treffer man likesinnede der kjemien treffer og man kan dele erfaring på lik linje i samme interesse. En...

Kåte menn lar seg lure av «date» på Internett!

Du lager en profil på nettet for å finne den rette, som du får respons fra fordi du vet hva som...

Lukk