Endelig er dagen kommet for tusenvis av norske Beliebers. Det er klart for konsert med pop-prinsen Justin Bieber! Et års ventetid er over. På Telenor Arena vil ikke et sete eller øye være tørt!

20. juni 2012 valgte vi å gi bort 2 Justin Bieber-konsert billetter til to heldige vinnere.  Malene (16) i Molde, og Tonje ( 15) fra Hamar ble de to heldige utvalgte som nå får sin drøm gå i oppfyllelse.

Reisen for stjernen har vært lang siden han satte Norge på hodet i mai i fjor. Denne gangen blir det mye verre da han skal holde tre konserter på tre dager. Justin har besvimt på scene i London, blitt kastet på gata i Tyskland, og fått politi-anmeldelse i USA for å ha spyttet på en nabo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OmliBRZUxnk[/youtube]

Om Justin Bieber er en drama-queen er ikke oss å bedømme, men de som ønsker å lage krøll for han- kan lett vippe han av pinnen da han er under et enormt media-trykk uansett hvor han ferdes. Norske Beliebers er blant de mest lidenskapelige i av dem alle.

Tentamen har blitt flyttet, norske aviser har skrevet kilometer med spalteplass, han har nær 38 millioner følgere på Twitter, og skal holde tre konserter på norsk jord. Pop-prinsen Justin Bieber er endelig klar for den beste fansen.

Med dette innlegget vil www.vargas.12.com avslutte sine serie med innlegg om superstjernen. Mer enn 50 innlegg er skrevet på det året som har gått siden det ble avgjort at Bieber skulle komme på Norges-besøk.

Canadierens karrière er dså vidt i gang, han ligger an til å bli den største, og han kommer kanskje tilbake. Da er det en viss sjanse for at vi velger å skrive om han igjen.

Lykke til alle Belibers som skal oppleve Justin Live.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article16590873.ab

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Husker du «Gangnam Style»? Her er oppfølgeren!

Om du synes farsotten "Gangnam style" ble i meste laget, så er det all grunn til å forvente at også...

Lukk