Western-filmenes røde tråd. Du husker å ha sett det mange ganger på film. Der sheriffen i småbyen, lukker øynene for gangsteren som har en høy premie på sitt hode, og som rir inn i byen etter nattens frambrudd, går inn i saloonen, og setter seg ved spillebordet.

Filmens første skyte-scene ender med at alle spillerne foruten den etterlyste ligger strødd rundt bordet. En av de var for nervøs og treg på avtrekkeren. Ett ess i ermet og pang!

Dessverre går det alt for lang tid mellom hver gang det lages fantastiske spillefilmer med gamblere, cowboyer og indianere. Ikke spilles det Black Jack og poker som før på film heller.

Western-filmenes røde tråd.

Western-filmenes røde tråd

Så nært du kan komme ekte gambling slik du husker det fra de aller beste filmene, er å logge inn på Redbet Norge som gir online casino, enten du er førstegangsbruker eller proff. Premiene er bedre enn du kan forvente og det beste med det hele – alt er selvsagt på norsk.

Brukerstøtte, menyer, tilbud og brukermanualer er lagt til rette for alle typer spillere.

Her kan du faktisk spille poker som de gjorde på filmene, heldigvis er det en vesentlig forskjell. Du risikerer ikke å bli skutt om du forsøker deg på noen raske triks. Men du kan fortsatt vinne hele potten, alene. Du kan bli rik. Veldig rik. Men du skal også legge på minnet at det kan være smart å ikke satse mer enn man har råd til å tape.

I lys av western-filmenes storhetstid, er det noen gang lov å drømme seg tilbake og være helt for en stakket stund, med revolver i beltet. Spiller du falskt har du tapt. Er du en gambler av rang, kan du sitte igjen med potten i både pokerspillet og på det enda mer krevende Black Jack-bordet.

Tør du være med å satse?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forventer terror på norsk jord

Forventer terror på norsk jord. Europa skjelver etter nok et terrorangrep, der en av Spanias mest besøkte byer i vakre...

Lukk