Wetsex, fantasier og ståpikk. De fleste menn har ståpikk flere ganger i døgnet, enten de vil det eller ikke. Morrabrø er ikke slitsomt, men det er bare der, mer i veien enn til nytte sies det. Har du prøvd å tisse med stå pikk?

Menn fantaserer om våte svulmende og kåte kvinner flere ganger i timen, spesielt når de er unge, det går over etter hvert dessverre. Menn er opptatt av kvinner som er opptatt av det de liker best. Sex, øl, fotball eller biler. Få menn liker både biler og fotball.

Mange menn liker øl og sex. Det kan pirre til ville aktiviteter, bare spør hvorfor tyskerne elsker oktober-festivalene i München.

Fetisjer

Følelser er så mangt. Noen blir lykkelig og nesten beruset av vakker musikk, god mat eller bare synet av den man elsker over alt i denne verden. Kjærligheten er som kjent størst av alt.

– Noen menn liker at kvinner har de samme fetisjer som dem, det er svært sjeldent at man finner en partner med de samme legningene og lystene om man ikke søker spesifikt etter det.

Noen menn tenner på å gå med dameundertøy, noen andre tenner på å slikke på tær, bli tisset på eller få sin blanke messing klasket. Andre menn tenner på sexy undertøy, røde lepper og deilige damer i korte skjørt som lukter godt.

Hva er forskjellen? En del er pervers, en del er normal? Hvem sitter med fasiten? Er det bare godkjent og akseptert fordi flere liker det ene foran det andre?

Så enkelt er det faktisk ikke. Det kan være han som er mest “normal” som forgriper seg på barn, og går hjem til sin A4 familie etterpå, og later som at HAN er normal.

Seksuell tiltrekningskraft

– Seksuell fetisjisme er seksualitet der konkrete gjenstander, handlinger eller ideer blir tillagt seksuell tiltrekningskraft. Slike seksualiserte objekter og personlige, seksuelle særinteresser kalles seksuelle fetisjer.

Med andre ord, tenner du på tomflasker, som er ekstremt sjeldent, så bør det kategoriseres som en fetisj. Nå er vi mennesker skrudd sammen så forskjellig at det er grunn til legge de tomme flaskene til en “normal” kategori, om man skal kategorisere.

Det er faktisk noen som tenner på sykler, trær, og å bli sparket i ballene.

Wetsex, fantasier og ståpikk

Sex er overvurdert for de fleste kvinner, men det hadde hjulpet veldig om det gikk an å pakke det opp, og var av knitrende papir og smakte sjokolade.

Britiske kvinner

Wetsex, fantasier og ståpikk

Man bør gi sin partner gleden av å følge sine fantasier og lyster om man er åpen om det med hverandre. Men ingen fantasi skal overgå andres personlige grense.

Fantasier er blant de viktigste “verktøy” for begge kjønn. Her er faktisk kvinner langt mer kreative, “perverse” og nødig enn de fleste menn.

I en av bøkene til sexolog og psykolog Kristin Spitznogle kommer det fram at norske kvinner fantaserer om de fleste tabuer. Alt fra voldtekter, lesbiske eventyr, gruppesex og fantasier med husets firbente bestevenn. Boken heter “Hemmelige Rom.”

– Selvsagt skal man alltid skille mellom fantasi og virkelighet, men fantasien kommer fra et sted i underbevisstheten. De kan ikke skjules, og bør ikke skjules. Er de intense nok bør de leves ut i virkelighet så lenge de ikke er til skade for andre.

Våteste drømmer

Lev ut dine våteste drømmer og du vil etterhvert være veldig glad for at du tok et skritt i riktig retting. Sjansen er stor for at du ikke får flere muligheter enn i dette livet.

Menneskers valg kan gå fra å vær de viktigste i livet, til å bli den verste og tyngste sorg man aldri kommer ut av. Allikevel er det bedre å være glad for det man har gjort i livet enn å angre på det man aldri tok sjansen på å prøve.

Skal du tisse bør du vente til ståpikken er en liten rosin, eller noe lignende der foran alt annet, hvis ikke blir det vanskelig.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Samantha Brick sier selv at hun er penere enn alle andre

Samantha Brick er 41 år og jobber i den kjente britiske avisen Daily Mail. Nylig skrev hun denne artikkelen i avisen...

Lukk