Om du er forelsket i en av samme kjønn, bør du gå å henge deg, eller ta livet ditt, du vil blir drept uansett. Slik er det for mange lesbiske eller homofile verden over. Heldigvis er vi kommet et skritt lengre i Norge og i Norden.

Men det er fortsatt et stykke igjen i det norske samfunnet. Både kvinner og menn opplever å bli hetset på grunn av sin legning. Hvem er du til å dømme andres følelser?

Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Utroskap er neppe akseptert, men det skjer oftere enn før. For noen er det starten på slutten, for andre et krydder i hverdagen.

Homofile og lesbiske, gjerne også bifile har nøyaktige de samme følelsene for den de forelsker seg i, og den de elsker som deg som heterofil. Nettopp derfor skal man tenke over det nøye, hva hadde du ment om det scenario at noen hadde nektet deg din kjærlighet til din kjære? Fordi det ikke passer inn i samfunnet, eller andres levesett.

'i kissed a girl and i liked it'

michael via Compfight

Dra til helvete patetiske pakk – reis tilbake til det lille hullet du krøp fram i fra. DU, kan ikke ikke, noen gang bestemme hva andre skal mene og føle. Homofobi er kommet for å bli, dessverre. Men den skal bekjempes til det ikke finnes mer avskum igjen.

Homofobe kvinner og menn har en ting å gjøre. De kan de begynne med å skamme seg, deretter bør de skaffe seg mer kunnskap om hvilke verdier som er viktigst i livet. Uansett kjønn.

Stadig flere kvinner og menn tenner på personligheten, og legger mindre vekk på kjønn. Det er en av grunnene til at man ser at begge kjønn kan “bytte fil” i løpet av livet. Man kan ikke si at hemmelige forhold – der en partner er utro med både kvinner og menn florerer, men det er utvilsomt en realitet at det skjer.

Noen velger å være åpen med sin partner om det. At man tenner på begge kjønn. Ære være dem for det.

Noen kvinner kan ikke dy seg for å hige etter pikk, men i løpet av jakten så ender de opp i seng med en annen dame i stedet. Kjenner du deg igjen? Man må selvsagt verken være bifil eller homoseksuell får å ha sex med en person av samme kjønn. 

Sex er viktig for de fleste og noen velger nytelse og kjemi foran hvilket kjønn man tiltrekkes av.

Kvinner kan lett ha sex med en annen kvinne uten å legge for mange følelser i det. Det er tross alt kun sex for nytelsens skyld, for alle involverte, det er ikke et frieri eller, et bryllup eller annen binding å gå til sengs.

Kiss In (04) - 26Sep09, Paris (France)

philippe leroyer via Compfight

Menn derimot, har ikke like lett for å strekke grenser. Ihvertfall ikke åpent nok til å vise det for andre. I all hemmelighet er de fleste villig til å gjøre det meste. Også å ha sex med andre menn, av rent og skjær nysgjerrighet og nytelse. Mange vil nok ha nektet om det ble kjent i nabolaget eller på jobben.

De fleste kvinner som fantaserer om store dryppende lem, vet å sette pris på en god orgasme, det henger selvsagt sammen.

Allikevel kan kåtskapen endres til å oppleve helt andre eventyr som ikke engang engasjerer noen mann over hodet. Bare kvinner. Eller en annen kvinne. For de kvinner som er åpen, ærlig og villig til å åpne seg for sin egen seksualitet- vil en helt ny verden gi ny kunnskap og en helt annen nytelse.

Noen er født til å elske en av samme kjønn, andre endrer seg gjennom oppveksten, noen forblir i skapet hele livet. Dessverre. Nå er tiden komme. Kom ut, min venn – kom og vi skal ta deg vel i mot. Du har allerede flere millioner som hyller deg for den du er. Kvinne eller mann.

Du som fordømmer, du som sitter uten kunnskap og kveles av egne patetiske fordommer. Våkne opp!

Ikke bruk mer energi på ting du ikke får gjort noe med. Lesbiske og homofile, har lik rett som deg til å leve i partnerskap og å elske en av samme kjønn, enten du liker det eller ikke. Og sånn skal det forbli langt inn i evigheten.

 

#tacklehomophobia

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Tags: bifil, homofil, Illegal, lesbisk, Love, tacklehomophobia

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tippekampen- den gang å vinne, betydde mer enn penger

Du husker det så godt, den gangen for lenge siden. Den sitrende spenningen. Før hver eneste lørdag. Tippekampen kl 16:00,...

Sommeren som forsvant!

Alle husker sommeren 2014 om den beste på manns minne. Det er som de fleste vet, jævlig lenge. Om du...

Lukk