Mens grunder Jullian Assange sitter bak lås og slå for en angivelig voldtekt i Sverige, så fortsetter sympatisører med å hacke seg inn på de fleste store Amerikanske selskapene i ren hevn- for den arresterte WikiLeaks sjefen.

Kredittkortselskapet MasterCard stanset tirsdag alle pengeoverføringer til varslernettsiden WikiLeaks etter pågripelsen av Julian Assange. Det samme gjorde andre kort- og betalingstjenester som Visa og PayPal.

Hackerne hevder på Twitter at angrepet på MasterCards nettside var del av deres «operasjon revansje».

WikiLeaks-sympatisørene som fikk Visa og Mastercards nettsider i knestående onsdag kveld, er nå kastet ut av både Twitter og Facebook.

Utstengelsen skjer etter at Anonymous har angrepet flere nettsider, melder Huffington Post.

Med skjulte identiteter og ansiktene sine godt skjult bak Guy Fawkes-masker, har aktivistene i løpet av de siste dagene tatt ned den ene nettsiden etter den andre.

Først var det nettsidene til PayPal som fikk smake vreden til aktivistene etter at de ikke lenger tillot at det ble donert penger til WikiLeaks gjennom dem.

Det er «ALLE» mot den WikiLeaks sympatiserende Anonymous gruppen, og dette har ført til store konfrontasjoner etter at Assange ble tatt-

Jillian Assange

Hvor langt hackerene er villig til å gå mht å gjøre skade er det ikke godt for noen å si noe om. Men det er liten tvil om at dette er en gruppe med ekstrem kunnskap- og de kan nok gjøre så stor skade at Internett som vi kjenner det her hjemme kan kollapse når som helst-

Dette er ikke første gangen at Anonymous gjør seg bemerket.

Medlemmene har tidligere angrepet blant annet flere plateselskaper, filmselskaper og scientologikirken.

Gruppen kjemper ifølge dem selv for ytringsfrihet, og har definert myndigheter om selskaper som forfølger fildelere, pirater og andre som måtte utfordre denne som sine fiender.

Ifølge et manifest fra Anonymous som ble publisert den 9. desember i år, er det ikke snakk om en gruppe, men det de selv kaller «en flytende, kollektiv bevissthet».

Så om det begynner å pipple mellom fingrene dine fra tastaturet så må du slå av pc´n så fort du kan…

Du kan være 100% sikker på en ting, siste ord er langt der i fra sagt, og siste dokument er ikke offentlig gjort fra WikiLeaks-

Jeg tror at dette kommer til å dra ut i lange drag, med enda flere og alvorligere opplysninger enn tidligere.

Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10020009

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10012430

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kolera epedimien herjer Haiti

  Mer enn 2000 mennesker er døde og og over 90000 syke- Noen er syke bare i noen timer før...

VIDEO- Oslopolitet vet lite om Oslo- PST amatører?

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aoyn04impJ8[/youtube]  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1_9FXJ-w4Q4[/youtube]      Både norske og utenlandske statsborgere er registrert i den norske terroristoversikten. Det kommer frem i et...

Lukk