En av de beste forsvarsspillerne gjennom tidene, som har spilt i den berømte drakten, er endelig permanent Wolves-spiller. En gledenes dag for Wolverhampton Wanderers og deres supportere. 

Lest? To London-klubber med ny manager!

Willy Boly kom på lån forrige sesong, og som sammen med Diogo Jota, som vil bli presentert som Wolves-spiller om kort tid (£13 mill), og Ruben Neves som kom for rekordsummen £15,8 mill – vært lagets beste spiller. Prisen på forsvarsspilleren skal være på ca 110 millioner kroner. (£10 mill.)

 Foto: Willy Boly Foto: Wolves.com

Den tidligere Porto-spilleren har vært en ruvende skikkelse i forsvaret, en spillende klippe som er like teknisk god som han er taklingssterk og sender ofte lissepasninger på bestilling, over det grønne engelske gresset, det være seg hjemme som borte.

Wolves og den nye manageren, Nuno Espirito Santo, gjorde et imponerende stykke arbeide, gjennom en lang og tøff sesong i Championship. Denne endte med 99 poeng og som suverene vinnere. I Premier League derimot, blir det en helt annen dans for ulvene.

De fleste kjenner til nivåforskjellen, men Nuno og hans nye lag står ovenfor en voldsom utfordring – særlig fordi målsetningen til de ambisiøse eierne, Fosun Interntational, ikke bare er å overleve, men faktisk gjøre en hederlig plassering. Premier League er krevende og da må det på plass en god del nye spillere, på flere av plassene på Nunos lag.

Foreløpig har ikke laget noen fast, god spiss, noe som er en av sommerens prioriteringer i dette overgangsvinduet, for Nuno og hans stab.

 Nuno on the wall Foto: Vargas12.com

Benik Afobe var på lån fra Bournemouth, gjorde seks mål, og kan signeres permanent, men han kan også gå tilbake til moderklubben. Her vil det garantert komme minst én spiss inn. Det mangler ikke på linkede spillere til den styrtrike klubben, men foreløpig i overgangsvinduet, som åpnet 17. mai og stenger 9. august (mot normalt 31. august.) er det kun Willy Boly som har signert.

Den brasilianske spissen, Léo Bonatini, som imponerte stort, på lån fra en klubb i den saudiarabiske ligaen, og gjorde 12 mål fram til desember, vil ikke få fornyet tillit.

Lest? Wolverhampton hyller Wolves!

Sett i lys av den enorme forvandlingen til en klubb som for få år siden spilte i League One, er det uvirkelig det som skjer i Wolverhampton Wanderers. Klubben drives for første gang på mange tiår, på en fornuftig måte, med langsiktige målsetninger, fornuftige eiere, ledere og sportslig management. Alt ser ut til å gjøres riktig, for oss som følger klubben tett, utenfra.

Foreløpig er 15.000 sesongkort fornyet, og det er plass til kun 31.700 tilskuere på Molineux Stadium, som skal bygges ut, sagte, men sikkert  ut i fra sportslige resultater og forventet suksess. Her blir det stinn brakke, på hver eneste hjemmekamp, kommende sesong.

Feringen i byen, med to åpne busser med spillere og trenerstab, med nær hundre tusen innbyggere, turister og fans, ble behørig dekket av selveste SkySports, og ikke et øye var tørt. Stemningen var elektrisk, nettopp slik den har vært gjennom store deler av sesongen for Wolves – både hjemme og borte.

Får man på plass noen få klassespillere, som kan gå inn og styrke allerede et godt Wolves-lag, skal de spille jævlig godt i 90 minutter – alle lag som møter Wolves i Premier League, kommende sesong. Vi som heier på ulvene, går en meget spennende sommer i møte.

Wolverhampton, en by, ett lag! In Nuno we trust!

#Proud2BeWolves

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lekser eller ei?

Lekser eller ei? Den norske skolen er viktig for alle, både elevene, for lærerne og de som er engasjert i...

To London-klubber med ny manager!

To London-klubber med ny manager! Både Arsenal  og West Ham har jobbet godt i kulissene etter serieslutt i Premier League....

Lukk