Wimbledon-turneringen starter neste mandag. Av de fire prestisjefylte Grand Slam-turneringene må nok Wimbledon finne seg i å være den mest berømte.

Årets utgave blir den 130. i rekken i den britiske hovedstaden, og det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren i de ulike klassene.

Mest fokus er som vanlig rettet mot single-turneringene for menn og kvinner, men fra et gambler-perspektiv er det vel så interessant å følge double- og juniorturneringene.

Tennis er kjent som en relativt forutsigbar sport, hvor de toppseedede vanligvis når langt i turneringen de deltar i. Dette har blant annet Novak Djokovic slått fast i år med seire i både Australian og French Open.

Djokovic er naturlig nok også toppseedet til Wimbledon-turneringen, med hjemmehåpet Andy Murray på andreplass. Djokovic slo Murray i den nylige finalen i French Open, hvor det var tydelig at serberen hadde kampen i sin hule hånd, selv om han tapte det første settet.

Hva bør jeg vedde på i tennis?

I løpet av EM har du sikkert kost deg med fotballtipping, men vi kan også anbefale deg å prøve ett eller flere av de mange alternativene som tilbys innen tennis. Det mest opplagte er selvsagt å vedde på hvem som stikker av med seieren til slutt. Her kan det ofte være bedre odds å hente på mindre populære grener som double og mixed-double.

Disse er også noe mer uforutsigbare, noe som betyr at det er større rom for sensasjoner. Man skal allikevel heller ikke se bort fra at det forekommer store overraskelser i single-klassene. En dag må nesten selv seiersrekken til Djokovic brytes. Det er derfor gode gevinster å hente hvis du klarer å gjette når dette skjer …

Wimbledon-turneringen starter neste mandag
Novak Djokovic må nok en gang finne seg i favorittstempelet foran en Grand Slam-turnering. Foto: Wikipedia.org

Tennis er som skapt for live-betting

Hvis du er av den mer utålmodige sorten, tilbyr tennis en rekke muligheter du kan vedde på i løpet av en kamp. Du kan følge utviklingen direkte på nettet eller foran fjernsynet, mens du prøver å spå utviklingen i kampen. Det kan derfor ofte være lurt å avvente i en kamp hvor det finnes en stor favoritt og lav odds. Hvis favoritten kommer skjevt ut, kan du plassere veddemålet ditt noe senere i oppgjøret når oddsen er høyere.

Wimbledon-turneringen starter neste mandag.

Ved å se kampen på TV, kan du også observere spillernes kroppspråk for å se hvordan kampen utvikler seg. I tillegg kan du satse på at konkrete ting skal skje i løpet av oppgjøret. Dette kan være antall serve-ess, dobbeltfeil, osv. Kun fantasien setter grenser for hva du kan vedde på.

Vær forsiktig med veddemål som er for kreative 

Målet med gambling er selvsagt å ha det gøy innenfor fornuftige rammer, men det er også hyggelig å kunne tjene litt penger på det. For å gå med overskudd er det derfor viktig at du prøver å fokusere på hvem som stikker av med seieren til slutt. Prøv å unngå akkumulatorer som sier til Murray, hvor mange dobbeltfeil han slår og antall serve-ess i ett og samme veddemål.

Du får garantert en god odds på veddemålet, men vinnersjansene er heller små. Forsøk derfor å gjøre veddemålene dine mindre omfattende, samtidig som du øker innsatsen. Da kan du fort oppleve et pent overskudd i tillegg til idrettsprestasjoner i verdensklasse.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
EURO2016 – Her er de 16 nasjonene som går videre

Å legge hodet på blokka er noe vi bloggere er vant til. Å forutsi hvilke nasjoner som går videre til...

Utro partner? Kan være din egen skyld

Utro partner? Kan være din egen skyld. Utroskap skjer i mange pent møblerte hjem. Dessverre med den konsekvens at man...

Lukk