[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xQ4sB-PHlgk[/youtube]

 

 

Hovedgrunnen til at Ebanks- Blake er elsket av Wolves fans World Wide-

 

 

Sylvan Ebanks- Blake

 

Verdens deiligste fotball klubb er ute av nedrykksstriden i Premier League på målforskjell. Fra helt på bunn til over streken til en flott 17. plass, før det spilles viktige kamper i bunnstriden søndag-

Nær 30.000 mennesker så et meget sultent hjemmelag som stormet mot mål fra første spark på ballen. Og det stod fortjent 1-0 Allerede etter 3 minutter ved Matthew Jarvis. Og det holdt seg til pause. Men rett før pause fikk gjestene rødt kort ved DJ Campbell etter å ha satt hånden i ansiktet på Wolves stopper Richard Stearman-

2. omgang startet som den første med Wolves med ballen og spillerne i riktige løp mot gjestenes lag.  Og ca 10 min ut i omgangen fikk Tottenham´s Jamie O’Hara muligheten til å putte i andre kamp på rad, og det gjorde på elegant vis. Fortjent 2-0.

Wolves fansen største stjerne, Sylvan Ebanks- Blake kom inn for Ronald Zubar allerede i det 55. minutt og det ble helt avgjørende om det i det hele tatt var noen kamp igjen i dette oppgjøret der Wolves var nærmere 6-0 enn Blackpool var 4-1.

SEB satte like godt inn 2 mål den drøye halv timen han fikk til rådighet. Og jeg håper virkelig manager Mick McCarthy holder SEB inne i varmen og fra start. Vi spiller langt bedre med 4-4-2 enn en ensom spiss i Kevin Doyle. Med SEB som makker så vil laget i mitt hjerte skape langt flere sjanser og kanskje score nok mål til å holde plassen i verdens tøffeste og beste liga.

Denne fantastiske seieren mot Premier Leagues svakeste lag er den største i klubbens historie i Premier League. En fantastisk dag.


Jeg er kjent med at Blackpool faktisk innehar en plass midt på tabellen. Men jeg er rimelig sikker på at det laget er så dårlig, at når det nærmer seg mai så er Blackpool under streken…

Wolves kan være der sammen med de, men jeg håper og tror at laget i Old gold and Black er over streken og skal banke Man U, Chelsea, Liverpool og Man City i en og samme sesong- nok en gang i neste sesong….

COME ON YOU WOLVES!

 

Wolverhampton – Blackpool 4-0 (1-0). W: Matthew Jarvis (2), Jamie O’Hara (54), Sylvan Ebanks-Blake (78, 90). T: 29.086. Rødt kort: DJ Campbell (43), Blackpool.

 

Vargas

 

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10082273

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ari Behn- Den nye vinen klovn eller prins?

  Märtha Louise og Ari Behn Mange i Norge har en eller annen mening om Ari Behn.  Han er forfatteren...

Har du problemer med å bæsje?

Det er veldig viktig å få tømt tarmen minst en gang pr døgn. Ellers kan du få forstoppelse og det...

Lukk