Et av de mest populære lagene i Norge, Wolverhampton Wanderers rykket søndag ned etter tidenes svakeste innsats i en av verdens tøffeste ligaer. Det har gått dårlig etter jul, men laget i Old Gold and Black fra Midlands, få kilometer vest for Birmingham åpnet like godt med 7 poeng etter tre kamper og ledet PL i noen få timer i starten. 

Siden har det godt en vei

– Super Mick McCarthy ble syndebukk utover i sesongen, og det hele kulminerte med 1-5 tap hjemme på tidlige ærverdige Molineux Stadium. Et tap fansen og eier Steve Morge ikke kunne se på uten å ta afære.

Bye bye Mick.

Problemet med det, og helt sikkert en av hovedårsaken til at Wolves ikke lengre spiller i Premier League neste sesong. At Mr. Morgan sparker en manager uten å ha en ny å sette inn.

Mange dyktige folk har vært på intervju for den vanskelige, men dog attraktive stillingen som manager for et av de mest historisk gode lagene i England.

Allikevel ble det Terry Connor som ble ansatt som manger for Wolves. Assistenten til manageren. Mao den samme stemmen som ellers er på treningsfeltet.

Han gjør selvsagt så godt han kan, men ikke bedre enn at han har 8 tap og to uavgjort av de 10 kampene han har vært manager i en av vanskeligste og hardeste ligaer i verden.

Mr Morgan har en ting å gjøre. Få inn en manager med god erfaring, åpne opp lommeboka for forsterkninger i forsvaret som har vært katastrofalt.

– Spark ut Roger Johnsen, som kom full på trening og har vært den dårligste spilleren hele sesongen. Få bort andre late «stjerner» som ikke er interessert i å blø for drakta, få bort andre spillere som ikke en gang er god nok for divisjon 1. Det er dessverre en hel del.

Wolverhampton Wanderes er et av de få lagene i England som var med på å starte det hele i 1877, derfor bør også det deilige laget fra West Midlands få muligheten til å bygge et framtidig storlag, det gjør de med å kjøpe klokt og satse på egen ungdomsavdeling. Det gjør Wolves.

– Til tross for nedrykk, til tross for en grusomt svak sesong og ræva innsats, det bor mye positive vibber i  sjelen, eier og klubb. Wolves har ikke noe gjeld, de bygger stein på stein. Har et av de beste treningfasilitetsetene i landet, og ikke minst en fanskare som alle klubber er misunnelig på.

Fotball er viktigere enn det meste for veldig mange. Derfor er det sårt. smertefullt og vondt når det ikke går som forventet, spesielt når det går dårlig år etter år. Det er kanskje det som er synonymt med å være fan av Wolves. At det er flest dårlige dager pga dårlige resultater.

Man blir ikke vant med smertene, bare de svake resultatene sesong etter sesong.

Wolves kommer tilbake til Premier League garantert. Det er bare vanskelig å si når. Akkurat det smerter noe jævlig…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Døden rammer uvilkårlig og så endelig

Døden rammer uvilkårlig og så endelig. Mange mennesker synes at døden er en veldig dårlig løsning på slutten av livet....

Sex med en fremmed?

Sex med en fremmed? Mange mennesker tenner på å ha tilskuere når de har sex. De tenner på å få...

Lukk