Uvirkelige hendelser er i ferd med å utspinne seg på Molineux Stadium. Nuno Espirito Santo er Wolves nye manager etter at Paul Lambert ble sparket etter en mislykket sesong.

Nuno har vært sjef for Valencia i Spania og Porto i Portugal, og ja – det er fortsatt lille Wolves i Championship det her er snakk om. En uvirkelig happening som Wolves-fans, verden over må klype seg i armen for å forstå.

Hele den vakre byen er i ekstase. Mye takket være Jorge Mendes.

Nuno Espirito Santo ny Wolves-manager Foto: Wolves.com

Fosun Group, de mye omtalte kinesiske eierne mener virkelig alvor, når de påstår at det er kun opprykk til Premier League som gjelder. Nuno Espirito Santo er utvilsomt det største navnet som har satt sine ben på Molineux, som manager.

Wolves er foreløpig en liten klubb som spiller fotball på nest øverste nivå i England.

Per i dag, er det kanskje den klubben som har de største ambisjonene i Championship, de har fått på plass en solid manager med gode resultater fra de aller beste ligaene. I tillegg har Wolves en stadion og en fanskare et topplag verdig.

Eksperter nær klubben mener det er en vanskelig balansegang å sparke så mange managere på så kort tid, og håpe på suksess. Men det er fortid. Om Nuno får arbeidsro og tillit nok over tid, til å bygge sitt lag, kan Wolves være blant de aller beste lagene på ball-øya om få år.

Det skal ikke stå på pengene, Fosun Group har mer enn nok, og mer enn du tror.

Den tidligere Porto og Valencia-sjefen har med seg sin egen stab, hentet fra sin forrige jobb i Porto, som ble avsluttet for én måned siden. Som assistent har han med seg Rui Pedro Silva, som keeper-trener er det Rui Barbosa som er med. Og som ny fysio-trener er det Antonio Dias som blir presentert i det nye trenerteamet til Nuno.

Samtlige har altså jobbet sammen i storlaget Porto.

Hele tre nye spillere er sterkt linket til West-Midlands klubben, bare minutter etter Nuno er bekreftet av Wolverhampton Wanderers, som ny manager.

I løpet av de neste dagene og ukene, og i god tid før spillerne er tilbake for ‘pre season’ vil flere utskiftinger i den store Wolves-stallen komme.

Aldri før har det vært større forventinger før en sesong for Wolves, som nå. Heldigvis er alle som er glade i klubben med de velkjente draktene i «Old Gold and Black«, et prøvet folkeferd. Vi er vant til å takle motgang. År etter år.

Kanskje er det vår tur, Wolves-fansen, til å oppleve en ny storhetstid? Forholdene har aldri lagt bedre til rette – enn akkurat nå.

I sommer skal vi på kurs for å lære portugisisk.

 

Wolves

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League og Championship for 2017/2018

12. august 2017 sparkes Premier League i gang igjen i England, en hel fotballverden venter allerede i stor spenning. Blir...

Grillmat – så enkelt at selv far kan gjøre det

Grillmat - så enkelt at selv far kan gjøre det. Det er en myte at det er vanskelig å få...

Lukk