Roger Johnson Foto: Skysports.co.uk

«Brummies» Roger Johnson signerte onsdag for Wolverhampton Wanderers en 4 års avtale Verdt i underkant av £7 millioner.

Kanskje en av de beste signeringen klubben har gjort, og det er en av de høyeste summen den legendariske klubben har betalt for en spiller. 

28 åringen er blant de tøffeste i ligaen og har vært linket til de flere toppklubber, derfor er det en fantastisk signeringen for den ambisiøse Midlands-klubben. 

Det er liten tvil om at det er ville tilstander når det kommer til prisnivået på de beste spillerne i britisk toppfotball. Men Wolves har så langt hatt en sunn økonomisk struktur der det ikke har vært brukt mer penger enn nødvendig, hverken på spillere eller i lønnsultbetalinger. 

134.4 millioner NOK for tre spillere der den ene kommer gratis, vitner om en enorm satsing fra eieren Steve Morgan.

Mick and Morgan Foto: wolves-stats.co.uk

Wolves har så langt i sommer fått inn tre nye spillere.

Dorus De Vries (30)  på free transfer fra Swansea. Den hollandske keeperen ønsket ikke å signere en ny kontrakt hos det nyopprykkede Premier League laget. 

– Og Wolves signerte Tottenham spilleren Jamie O’Hara som var på lån fra Spurs siste halvdel av den meget spennende Premier League sesongen. Han ble også en dyr spiller, men ekspertene mener dette også er en veldig god signering som forsterker midtbanen.  25 åringen kostet £5 millioner på en 4 års kontrakt. 

Det er ting som tyder på at manager Mick McCarthy vil gjøre alt han kan for å få 40 poeng i kommende sesong, så raskt som mulig så man unngår å ligge i nedrykksstriden gjennom hele sesongen. Det satset også enormt på andre hold i klubben.

Nylig ble det klart at det skal brukes mer enn £50 millioner på å ruste opp treningsanlegget Compton Fasilities, for å sikre at at alt ligger til rette for å trekke til seg alle unge spillere i Storbritannia til Wolverhampton.

Et treningsanlegg i absolutt verdensklasse.

Og man skal ikke se bort i fra at Wolves vil gjøre sin beste sesong noen gang.

13. august er man tilbake til å være i WOLVES- tilstanden igjen…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
La barn være barn så lenge som mulig

BARN ER VERDENS VIKTIGSTE. La barn være barn så lenge som mulig. Jeg mener at barn bør få være barn...

Gravid, kåt og våt

Gravide kvinner er langt mer kåte enn ellers og de er ikke redde for gi uttrykk for det. Gravide kvinner har vel...

Lukk