Wolves er fortsatt i Premier Leauge og ca 7 uker før det braker løs igjen så er Wolverhampton Wanderers et av de lagene som virkelig har fått dratt kortet flest ganger, og handlet inn for mellom £15 mill og £17 mill og det er mer enn hva klubben noen gang har brukt på overgangsmarkedet før sesongstart, og det er åpent  vindu helt til 1. august, tror jeg det er…

I motsettning til forrige sesong, så ser det ut til at Jez Moxey Excutive Director, Steve Morgan Eier, President og Milliardær, og Super Mick McCarthy manager på fjerde sesongen.  kjent som de tre M-ene. Disse tre har gjort en formidabel jobb, og handlet inn kvalitet foran kvantitet. Stephen Hunt- Hulls beste spiller forrige sesong, en ving som er blant PL beste.

Den unge spissen Fletcher, kjempetalent med enorm arbeisradius og nese for mål. Kommer fra Burnley for jævlig mye penger, men eksperter mener å vite at summen er ikke for høy, heller tvert i mot-

En solid midtstopper med store tacklings evner og defansive fiber er det som jeg mener bør være neste mann inn…

Jeg synes det er gøy med VM, men Premier Leauge over 9 mndr med lokaloppgjør mot West Brom som hovedattraksjon, kan ikke få startet kjapt nok for min del!

COME ON YOU WOLVES!!
 

 

Det ble i formiddag klart at Stephen Hunt har signert en treårskontrakt med Wolves, etter ukesvis med rykter og spekulasjoner. Wolves fortsetter å herje på overgangsmarkedet i det som begynner å bli et helt arsenal av nyankomne landslangsspillere.


Etter ukesvis med spekulasjoner ble det i går klart av Hull Citys stoppertalent Steven Mouyokolo har signert for Wolves. Dette er Wolves’ andre styrking av den bakre fireren dette vinduet etter at det ble kjent at venstreback/stopper Jelle Van Damme ble klar tidligere i sommer-
 
 
 

 

I går ble det klart at Steven Fletcher har signert en fireårskontrakt med Wolves i det som mistenkes å være en rekordsum i ulvesammenheng.

Det snakkes om en prislapp et sted mellom £6,5 og £7,5 millioner, altså helt der oppe, og sannsynligvis over summen vi betalte for Kevin Doyle!

kilde vikingwolves.com

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10001790

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel

PROBABLY THE MOST BEAUTIFUL TEAM IN THE WORLD                                              W O L V E S

watch?v=Q52T3qoGKWU

Lukk