I løpet av de neste 24 timene vil skotten Paul Lambert bli annonsert som Wolverhampton Wanderers’ nye manager. I følge anerkjente The Times, er allerede Fosun Group, som kjøpte klubben i sommer, bestemt seg for å gå for Lambert.

400px-lambert_3 Paul Lambert, welcome to Wolves! Foto: Wikipedia.org

Paul Lambert is on the verge of returning to management by taking over at Championship side Wolverhampton Wanderers.

The Times

De lærde strides. Wolves-fansen ønsker seg et større navn, uten å ta hensyn til at klubben fra vest Midlands ikke lenger er blant de aller største. Med kun 4 sesonger i Premier League de siste 30 år og for ikke lenge siden, på tredje nivå i det engelske ligasystemet, nå nærmere nedrykk i Championship – enn opprykk. Kan ikke den ‘sovende kjempen’ lenger velge på øverste hylle, og har strengt aldri kunnet.

Med en finger i jorda, er Paul Lambert et klokt valg av Jeff Shi og Fosun Group. Skotten er en tidligere toppspiller som har vunnet Champions League med Dortmund, han er spillernes manager, rettferdig, tøff og kompromissløs. Kan få det beste ut av hver enkelt spiller, han lykkes med stort budsjett, men har også lykkes med mindre middler.

Paul Lambert har ingen større trofeer og vise til, men det er heller ikke derfor han snart blir ansatt som Wolves’ neste manager. 47-åringen skal få Wolves ut av gjørma, få spillerne til å spille attraktiv fotball, forstå viktigheten av samhandling, som igjen skal bære frukter av hardt lagarbeid over tid.

I følge The Times, er det altså bare snakk om timer før en offisiell presentasjon av den tidligere Blackburn, Norwich og Aston Villa-manageren blir presentert på Molineux. Om Lambert vil beholde den foreløpige sjefen, Rob Edwards, som sin assistent. Lambert hentet nettopp Edwards, i sin tid i 2011, på lån hos Norwich, da skotten var sjef på Carrow Road.

wolves-banner

Fosun Group er ambisiøse, utålmodige og krever opprykk, ikke noe slendrian. Om Paul Lambert lykkes som sjef på Molineux, vet vi ikke. Det vi vet er at han må få nok tid på seg ti lå få spillerne sine til å tro på at de skal lykkes. Sammen.

Det er spennende tider for alle som elsker den tradisjonsrike klubben med de kjente draktene ‘Old Gold and Black’.

Vargas12.com, vil som Norges største blogg, som følger engelsk fotball generelt, og Wolves spesielt, ønske Paul Lambert velkommen til Molineux og Wolverhampton Wanderers som deres neste manager, etter Walter Zenga.

For our english readers, please translate this text with the  flag-button in the right column. Thanks!

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dødsstatistikken øker på veiene – er du den neste?

Dødsstatistikken øker på veiene - er du den neste? Ekspertene hevder å vite at det er på grunn av dårlig...

Lukk