Wolves har signert Portugals målvakt – done deal! Portugal som spilte uavgjort 3-3 mot Spania nylig, har nesten like gode spillere som naboen i alle ledd. Wolverhampton har allerede flere av disse stjernene i sin tropp.

Portugals keeper, Rui Patrício har signert for Wolves, på fri transfer fra Sporting Lisboa. Det er nesten ikke til å tro.

Avtalen var i utgangspunktet på hele €18 mill. men dramatiske omstendigheter rundt overgangen gjorde at spilleren selv, terminerte sin kontrakt med den portugisiske storklubben.

Rykter fra Portugal går på grådig ledelse og voldelige supportere som har gått fysisk til angrep på flere av spilleren til Sporting Lisboa. Noe som har forårsaket at flere spillere har valgt å forlate klubben.

Wolverhampton Wanderers er kjent for å gjøre gode økonomiske avtaler, særlig etter at Jorge Mendes kom inn og jobbet tett med klubbens ledelse, kinesiske Fosun International. Utfordringen er at laget kommer direkte fra Championship, de kan rykke raskt ned igjen, enda vi tviler veldig på det.

I følge kilder i Portugal, skal målvakten, Rui Patrício, være blant de 12-15 beste i verden, med 70 landskamper og 450 ligakamper for Sporting Lisboa. En klassespiller med enorm rutine skal vokte buret for Nuno og Co.

Dermed har Premier League-klubben tre spillere i VM i Russland. Mexico-spissen, Raúl Jimenez, er hentet på lån fra Benfica, med opsjon på kjøp. En spiller som var på vei til Everton forrige sesong med en prislapp på £39 mill. Og Roman Saíss, den glimrende midtbanespilleren, representerer Marokko i verdens største fotballturnering.

Wolves har signert Portugals målvakt – done deal!

Wolves har signert Portugals målvakt – done deal!

Rui Patricio, Wolves Foto: Wikipedia.org

Rui Patrício skal ha signert en fireårskontrakt med nyopprykkede Wolves. Dette må anses som intet mindre enn en sensasjonell signering, for en klubb som for få år siden, kavet i League One. Målvakten ble sammen med Christiano Ronaldo og de andre landslagsspillerne for Portugal, europamestre for to år siden.

Vi noterer også at Ivan Cavaleiro skal være nær en overgang fra Wolves til Huddersfield. Portugiseren kom i 2016 og har gjort det svært godt i de to sesongene han var på Molineux. Spissen/vingen ble kjøpt for £7 mill. og ser ut til å gå for £12 mill.

Også en annen spiss er allerede solgt i dette overgangsvinduet – fra ulvenes stall.

Benik Afobe, som spilte for Wolves i 2016, ble solgt til Bournemouth for £10 mill. lånt tilbake til Wolves i januar, kjøpt tilbake i juni for £10 mill. og solgt til Stok,e noen få dager senere for £12 mill. Slik er altså hverdagene og sikkert sommerferien for profesjonelle fotballspillere. Wolves har fornuftig ledelse der økonomien har stor betydning.

Noe som betyr at det skal investeres klokt, men heller ikke at det ikke skal brukes penger. Wolves har fornuftige forretningsfolk som tar seg av alle disse avtalene, men aller viktigst altså, Jorge Mendes. Agenten som har endel spillere på blokka som kan bli Wolves-spillere den nærmeste tiden.

Willy Boly og Diego Jota, som begge var på lån fra Porto og Atletico Madrid, ble signert nå i juni, for til sammen £23 mill. Fosun og Wolves har hårete mål for den kommende sesongen. Manager Nuno Espirito Santo, som er svært populær hos den krevende fansen til Wolverhampton – ser ut til å ha planene klare for hvilke spillere han vil ha til Premier League-start.

Wolves møter Everton hjemme i første kamp, 11. august.

Her er terminlisten for hele Premier League-sesongen, med forbehold om endringer.

Det er ventet at Wolves vil fortsette å forsterke laget ytterlige, med flere klassespillere før overgangsvinduet stenger 9. august, kun 27 dager etter VM-finalen i Moskva – 15. juli.

Vargas

Pin It on Pinterest