Wolves imponerer, Ruben Neves jaktes! Ulvene har kun ett eneste tap de på seks første kampene i årets Premier League-sesong, hvor både City og Manchester United er holdt til 1-1.

Mye av æren må selvsagt manager, Nuno Espirito Santo få.

Lagets unge juvel, Ruben Neves er prissatt fra klubben, for å holde gigantene unna. £110 milll. er hva det koster å hente 21-åringen. Det er det neppe noen som byr med det første, får vi håpe.

Wolverhampton Wanderers jakter en god plassering allerede på første forsøk i Premier League. Laget spiller bra, slipper inn lite mål, er fryktløse når de løper ut på Old Trafford og Nuno har startet med samme lag i hver eneste kamp. Faktisk er Wolves det laget som har rulert minst, det betyr at Nuno har klokketro på sin elver. Hvor Joao Moutinho, med 113 landskamper for Portugal og Ruben Neves, styrer midtbanen. 

Nuno har bestem at det skal spilles 4-3-3. Punktum.

Rui Patricio har spilt meget godt i mål og ligger faktisk an til å kunne bli årets spiller om han fortsetter å spille like godt. Verdensklasse redninger i flere kamper allerede, gjør at spilleren med nummer 11 på ryggen, til ære for Carl Ikeme som måtte legge opp i sommer grunnet sykdom, har vært tryggheten selv mellom stengene. 

Wolves imponerer - Ruben Neves jaktes!

Foto: Vargas12.com

Forsvaret består av tre menn, kaptein, Conor Coady, Willy Boly og Ryan Bennet. Venstre ving-back er er Jonny Otto, på lån fra Atletico Madrid, høyre ving-back er evighetsmaskinen, Matt Doherty. Vi har nevnt den hardtarbeidende duoen, Neves og Moutinho. 

Wolves imponerer – Ruben Neves jaktes!

Framover er det også mye kreativ løpskapasitet med tekniske ferdigheter et Premier League-lag verdig. Helder Costa var meget god mot Manchester United, stjernene som tjener mange millioner kroner per uke, ble statister. Diogo Jota og den meksikanske landslagsspissen, Raul Jimenez, har alle fått Nunos tillit. 

Men det er meget gode spillere på benken også, som higer etter en startplass, men Nuno firer ikke så lenge laget gjør som de blir bedt om. Leander Dendoncker, Adama Traore og Morgan Gibbs-White, vil være endel av dette laget gjennom en lang sesong.

Men det er noen bekymringer fansen sitter med, fordi suksessen som Wolves er blitt til del, med tidvis glimrende spill i flere kamper på rad. Nuno er en ettertraktet fyr, det samme er de unge spillerne – særlig Ruben Neves, vil det komme bud på.

Wolves har ingen å selge, verken spillere eller managere, men sjefen, Jeff Shi har et overordnet formål, foruten sportslig suksess, nemlig å tjene penger for eierne i Fosun International. Kommer en klubb med enorme summer og vil ha våre beste menn, har man neppe noe valg. 

Alle som følger med den tradisjonsrike klubben, vet hva som vil skje om særlig Nuno, plutselig forsvinner. Da kan alt skje og usikkerheten bre seg raskt i spillergruppa. Manageren går ingen steder nå, selvsagt – midt i sesongen, men allerede til sommeren, kan det komme bud på 44-åringen, som kan være vanskelig å motstå. Det er et skjørt tema det er vanskelig å snakke om. Fordi Nuno kan ta Wolves, meget langt.

Nuno er i følge Wolves-fansen “The Special One”, portugiseren er umåtelig populær på Molineux og nekter å snakke om framtiden. En manager som er kompromissløs i alt han gjør. Suksessen er konstant, et lite arbeidsuhell mot Leicester er eneste tap. 10. plass etter seks kamper er godkjent pluss. 

Lørdag 29. september, kommer Southampton på besøk. Så lenge alle spillerne er skadefrie, er det samme lag som startet mot Manchester United, som løper ut på Molineux om få dager. Om det finnes billetter til kampen? De har vært utsolgte siden de kom til salgs. Optimismen vises også i antall sesongbilletter 22.500 er solgt og ventelistene er lange. 

Fansen klyper seg i armen, for aldri har det vært mer fantastisk enn akkurat nå, å følge med på Wolves, Nuno og hans fantastiske lag, men endringer skjer sjelden raskere enn i toppfotballen.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ny film med Lisbeth Salander!

Ny film med Lisbeth Salander! Det er noen år siden sist, og du klarer kanskje ikke plassere henne i farten,...

Lukk