Wolves har økonomiske muskler til å hente, Rúben Dias, men det er mange klubber som ønsker midtstopperen som er blant de største talentene vi kjenner.

Rúben Dias er foreløpig eid av Benfica, men linkes til Manchester United, Real Madrid og flere andre giganter. Men kan altså havne på Molineux Stadium.

Et lag som spilte League One-fotball for fem år siden. Det er neste utrolig.

22-åringen har 11 kamper for Portugal, han har 56 kamper for Benfica som har en transfer-klausul på £57 m. på stjernespilleren. En sum Wolves kan forhandle seg fram til å bli betydelig mindre – all den tid også denne spilleren er under, Jorge Mendes. Agenten over alle agenter.

Wolves have entered the race to sign coveted Portuguese defender Ruben Dias, the Express & Star can reveal.

Express & Star
Wolves linkes til Ruben Dias!
Rúben Dias Foto: YouTube

Som så ofte før, er det lokalavisen, Express & Star som eksklusivt kan bringe denne fantastiske nyheten, enda det bare er samtaler, er det en sensasjon i seg selv at lille Wolverhampton Wanderers, knyttes til verdensklasse-spillere av Dias sitt kaliber. 7. plassen fra forrige sesong er selvsagt ikke tilfeldig.

Wolves linkes til Ruben Dias!

Fosun som eier klubben har hårete mål. Den lille klubben er i ferd med å ta igjen storklubbene og har som målsetning og gå forbi flere av disse, kanskje allerede denne sesongen som sparkes i gang, medio august.

Det beviser målsetningene, når stjernene som løp Wolves til opprykk fra Championship, i 2017/2018-sesongen, Helder Costa og Ivan Cavaleiro, ikke lyktes særlig i Premier League og er derfor gitt lov til å gå på lån, for deretter å bli solgt – til henholdsvis Leeds og Fulham.

Manager, Nuno Espirito Santo er sitert på å ønske seg flere spillere inn, siden det skal spilles Europa League-fotball, denne sesongen. En spiss, Patrick Cutrone, som er på treningsleir i USA, med Milan, kan være på vei. Lander ulvene Ruben Dias, samt en midtbanespiller og en høyre ving, kan det virkelig bli gøy å følge Wolves kommende sesong.

Wolves har styrtrike eiere i nevnte Fosun, som har nylig åpnet et diger klubbshop i Shanghai i Kina, hvor laget er på treningsleir i skrivende stund. I første kamp i lynturnering med tre andre Premier League-lag, slo de nylig Newcastle med 4-0. Manchester City og West Ham er også med.

Wolves er også blant de mest populære klubbene i Mexico, grunnet kjøpet av landets mest populære spiller, den dyreste i klubbens historie, han kostet £32 m. og kom også fra Benfica, nemlig spissen, Raúl Jiménez.

Som de fleste vet, har Wolves flere portugisiske landslagsspillere enn noen andre klubblag, det være seg i England eller Portugal. Ruben Neves, Rui Patricio, Joao Moutinho, Diogo Jota og Ruben Vinagre (på U-21-landslaget)

Wolverhampton Wanderers var et topplag på femtitallet, de spilte også på toppnivå på 80-tallet, men fram til Fosun kom inn med sine milliarder i 2016, har det vært en lang tid i dvale for alle som har fulgt laget med de karakteristiske draktene i old gold & black.

Lest? Nuno og Wolves – sesong tre!

Skulle Rúben Dias bli Wolves-spiller, er det absolutt et skritt i riktig retning, uansett hvilken pris som blir betalt, vil portugiseren bli lagets dyreste spiller. Fosun har penger nok, til å få Nuno og hans unge lag opp blant de aller beste i Europa. Kanskje ikke denne sesongen, men innen fem år, skal Fosun få Wolves til topps i Premier League.

For fem år siden, spilte dette laget mot Leyton Orient på tredje nivå.

Vi tror Wolves vil merke forskjellen på å spille flere kamper enn noen gang, mht Europa League-spill på torsdager, de vanlige cupene, samt full Premier League runde som forrige sesong. Mange tipper en aldri så liten nedtur om laget ikke får inn de nødvendige forsterkninger.

Så langt er det ikke handlet noen spillere og vinduet stenger allerede 8. august. Nevnte Jiménez og belgiske, Leander Dendoncker (24) £12 m. er to spillere som har vært på lån, som ble permanente spillere i sommer.

Pengene sitter løst hos lag som er villig til å sprenge banken for de aller beste. Det vil utvilsomt settes ny omsetningsrekord i dette overgangsvinduet der Wolves kan runde £100 m. om de finner de riktige spillerne. Nuno har vært helt klar på at han ønsker kvalitet framfor kvantitet.

Vargas12.com følger Premier League-lagenes salg og handel i overgangsvinduet, få våre oppdateringer daglig ved å signere på vårt nyhetsbrev.

Kilde: E&S

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva er ditt drømmenes teater?

Hva er ditt drømmenes teater? Du bør ha drømmer og har det sikkert også. Store visjoner, bli noe viktig eller...

Er kvinnen mannens redning?

Er kvinnen mannens redning? Er det sant at menn tar seg kraftig sammen den dagen han gifter seg og stifter...

Lukk