Wolves med nytt rekordkjøp!

Bare timer før overgangsvinduet stenger, gjør Wolves sitt største kjøp på én enkeltspiller ved å hente Middlesbrough-vingen, Adama Traore (22). Spanjolen er bare den medisinske testen unna før signeringen er et faktum.

Lest? Nuno forlenger med Wolves!

Den tidligere Barcelona-spilleren har også kamper for Aston Villa, men vil friste tilværelsen i Premier League med Wolves. Overgangssummen er på £20 mill. gjør spanjolen til den dyreste spilleren til Wolverhampton Wanderers, noen gang.

Dette betyr at Wolves har brukt £55 mill. i dette overgangsvinduet, og at de rike eierne i Fosun International, har brukt mer enn 1 milliard kroner på spillere på to år. Det er oppsiktsvekkende tall, mye fordi kineserne proklamerte £20 til £30 mill. i investeringer de to første årene.

Wolves hadde som kjent et godt lag i Championship, et lag som spilte Champagne-fotball, hjemme som borte, men som også sto fram som én enhet. Manager Nuno Espirito Santo får skryt for nettopp dette. Å få spillerne til å tro på sine planer, sin spillestil og sin måte å vinne fotballkamper på. Det endte med 24 kamper uten å slippe inn mål, 30 seire og hele 99 poeng.

I Premier League blir det helt åpenbart en annen skål.

Wolves med nytt rekordkjøp!

Nå skal ‘lille’ Wolves spise kirsebær med de store kanonene, og først og fremst overleve i toppdivisjonen, men forsøke å komme så høyt som mulig på den krevende tabellen. I følge bookmakerne, skal ikke det være noe problem for Nuno og hans unge spillere, faktisk tippes Wolves høyt oppe, ja til og med på 7. plass av mange «eksperter».

Wolves med nytt rekordkjøp!

Foto: Shropshire

Vi lar tvilen komme ’tiltalte’ tilgode, og avventer med å sette opp tabelltipset, fram til overgangsvinduet stenger. Mye kan fortsatt skje fram til 9. august, ryktene sier at Wolves skal hente én spiller til. Fansen holder pusten.

Det er en dårlig skjult hemmelighet at ulvene har god dialog og samarbeide med agenten, Jorge Mendes, portugiseren som blant annet har Ronaldo og José Mourinho i sin stall, jobber tett med Fosun og er god venn med manager, Nuno. Mendes henter klassespillere til en lang rekke klubber rundt om i Europa spesielt. Dette har ført til at ‘lille’ Wolves har Ruben Neves (21) i sin stall. En spiller som kunne ha spilt på de aller beste klubblagene i verden, med stil. Et virkelig talent av de sjeldne, merk deg navnet.

Lest? Ruben Neves, best i Europa?

I sommer kom Portugals målvakt, Rui Patricio, foreløpig på lån, der klubben kanskje må betale noe kompensasjon til Sporting Lisboa, for at spilleren gikk ut av kontrakt. Målvakten har 73 landskamper for europamesterne fra 2016. Venstre vingback, en annen portugiser, Rúben Vinagre var på lån forrige sesong, men ble signert i sommer på en femårskontrakt, tenåringen ble  europamester med Portugal U-17 I 2016, og på ny i sommer for U-19- landslaget. Et fantastisk talent.

Willy Boly (27), portugiser, midtstopper, og var også på lån forrige sesong, han ble signert for £10 mill. fra Porto. En meget viktig og god spiller for Nunos lag. Raul Jimenez (27), er på lån fra Benfica. Den meksikanske spissen har mye å bevise og bør imponere fra første kamp, om han skal få kontrakt. Jonny Castro (24) er venstre vingback, som Vinagre, og tar nok denne plassen fra start. Spanjolen er på lån fra Atletico Madrid.

Diogo Jota (21), var på lån, med bravur, ble toppscorer med 18 mål, en driblesterke ving med stor hastighet.Ble signert fra Atletico Madrid i sommer for £12,6 mill. Leo Bonatini(24), lovende spiss som gjorde 12 mål i Championship, forrige sesong, før jul. Etter dette har ikke brasilianeren gjort mål, men fikk noe overraskende tillit, og ble signert i sommer. Joao Moutinho (31), legenden med 113 landskamper for Portugal, linket til alle topplag i Europa, gjennom flere år. Valgte til slutt ‘lille’ Wolves. Midtbanespilleren kom for £5 mill. En spiller som kan være helt avgjørende for om Nuno lykkes i sitt første år i Premier League.

Med lynraske Adama Traore på plass, skal Wolves være tilnærmet klar til kamp. Første hinder er ambisiøse Everton, som kommer på besøk til kveldskamp på vakre Molineux, lørdag 11. august.

Alt ser lyst ut i skrivende stund, men er det ikke slik før sesongstart, før en ball er sparket og tilhengerene ikke har så mye å klage over? Vel, i Wolverhampton Wanderers har de et ordtak, som på godt norsk kan oversettes med: «Ut av mørket, kommer lyset» aldri, har det vel sett lysere ut for Wolves – enn før denne sesongen.

Eneste malurt i begeret, var kanskje det faktum at eierne begynte å diskutere via media, at Molineux Stadium, hjemmebane i over 139 år, selve rosinen i pølsen, skulle bli offer for et større og langt mer moderne stadion – et annet sted i byen. De fleste fotballfans, vet at det blir bråk av sånt.

Inntil videre er det ro og fordragelighet, så lenge planene om et nytt stadion skrinlegges.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barn kidnappes på sekunder – del gjerne!

Barn kidnappes på sekunder - del gjerne! Vi advarer mot sterke scener, men ønsker å gjøre oppmerksom på hvor fort...

Manchester City vinner Premier League igjen!

Manchester City vinner Premier League igjen! Liverpool er og blir den sterkeste konkurrenten, José Mourinho må handle kvalitet framfor kvantitet,...

Lukk