Wolves med skyhøye ambisjoner! Ny portugiser på vei!

Premier League nærmer seg, Wolves er ett av tre lag som rykket opp fra Championship. Fulham og Cardiff er de to andre som skal forsøke å overleve på øverste nivå.

Wolverhampton Wanderers som vinner av nest øverste liga – utvilsomt den med ambisiøse av disse tre.

Wolves med skyhøye ambisjoner! Ny portugiser på vei!
Wolves med skyhøye ambisjoner! Ny portugiser på vei!

Nuno had a dream …

Siden overgangsvinduet stenger uvanlig tidlig, for å få avsluttet alle forhandlinger og kontrakter til seriestart, er det lov å handle spillere fram til midnatt 9. august for lag i England. Et overgangsvindu som viser at engelske klubber er villig til å sprenge banken – for å få de spillerne som er ønsket.

Wolverhampton by har hatt en eventyrlig revolusjon etter Fosun International tok over byens stolthet, for ganske nøyaktig to år siden. Før seriestart var det som kjent Nuno Espirito Santo som tok over som manager forrige sesong. Resten er historie. Wolves har ikke sett seg tilbake etter at portugiseren tok over og lykkes med alt på første forsøk.

99 poeng i Championship er imponerende, hva som skjer i Premier League finner vi ut av forløpende.

Alt vi vet er at styrtrike Fosun, legger forholdene til rette for Nuno og hans stab. Joao Moutinho er på vei. Den 1.70m høye midtbanespilleren kommer fra Monaco til Wolves for £5 mill, han har 113 landskamper for Portugal og er god venn med Wolves’ målvakt, Rui Patrício, som signerte i løpet av VM i Russland på oppdrag for Portugal.

Moutinho, blir kalt Portugals Xavi.

Mexicos Raul Jiménez har også signert, spissen er på lån fra Benfica. Rafa Mir er sent på lån til Las Palmas, Benik Afobe er solgt til Stoke for £12,5 mill. som igjen betyr at en ny spiss er på vei inn. Milans André Silva har vært linket siden nyttår.

Ifølge britiske, troverdige kilder, skal de neste dagene være blant de aller viktigste på overgangsmarkedet for Wolves. Nå kan det bli signert spillere, ingen i klubben kunne drømme om for kort tid siden.

Lynvingen, Adama Traore, har en utkjøpsklausul hos Middlesbrough på £18 mill. som Wolves skal være villig til å løse ut. Traore var Barcelona-spiller som 17-åring og er fortsatt ung og lovende som 22-åring.

Oleksandr Zinchenko (21), den unge backen i Manchester City er også sterkt linket til ulvene. Backen, Jonny Castro (24), som spiller for Celta Vigo, er også sterkt linket til Wolves. Men vil bli kjøpt av Atletico Madrid før han sannsynligvis, lånes ut til den ferske Premier League-klubben.

Overgangvinduet stenger 9. august, innen den tid, kan Wolves ha forhandlet seg fram til et helt nytt lag fra det som imponerte voldsomt forrige sesong. Det er en risk å ta av Nuno, all den tid det var en svært liten gruppe spillere som gjorde den suksessen.

Heldigvis er de aller beste tilbake, Helder Costa (ving), Jota (ving/spiss), som også har signert permanent, det samme har Willy Boly (midtstopper) Ivan Cavaleiro (ving/spiss) Ruben Neves (midtbane). Derfor er det en tid man ikke ville vært foruten. Som ivrig Wolves-skribent og supporter, er det magiske dager.

Takk Nuno, takk Jorge Mendes, takk Laurie Dalrymple og takk Fosun International.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva er spenning i ditt liv?

Hva er spenning i ditt liv? Du som liker å kjenne at det pirrer litt, har nok også vært innom...

Reflekterer du over livet ditt?

Reflekterer du over livet ditt? Du har kanskje ikke tid ennå, om du er ung og uviten, men om litt,...

Lukk