Styrtrike Fosun Group, de kinesiske eierne som investerte i Championship-klubben Wolverhampton Wanderers i fjor sommer, vil gi manager Nuno Espirito Santo de pengene han ønsker seg – så snart opprykket til Premier League er sikret.

Det kan skje allerede i mai 2018.

Men det kan også drøye til sesongen etter eller sesongen etter der igjen, fordi Championship er blant de tøffeste ligaene å komme seg vekk fra.  Men så langt inneværende sesong, har portugiseren med tette bånd til super agent, Jorge Mendes, lykkes godt. Faktisk ligger Wolves bedre an enn forventet.

Wolves owners – the Chinese investment company Fosun ­International – have told Nuno and his staff that no expense will be spared then to lift them up to join the top-flight European elite

Mirror.co.uk

Tre tap på 16 kamper, kun 2 uavgjort og hele 11 seire, gjør at ‘ulvene’ leder denne tøffe ligaen med nådeløst mange kamper – 46 i tallet, fra august til mai. Nuno blir hyllet av fansen, det er meget viktig, men også de ambisiøse eierne, med base i Kina, har utrygt full tillit – og ønsker at manageren skal få forsterke laget med alle mulige midler, også kjent som åpent sjekkhefte.

Fosun International  kan lett stable £25-30 mill. på beina for enkeltspillere som skal ikle seg Old Gold & Black med stolthet, så snart Wolverhampton Wanderers spiller i Premier League. Kanskje også mer.

/2017/wolves-er-i-rute-til-opprykk/

Så langt er Ruben Neves (20) den dyreste spilleren Fosun har kjøpt. Midtbanespilleren, som er i troppen for Portugals A-lag, og kostet £15 mill. da han kom fra Porto i sommer, noe som også er rekord i Championship.

Trioen Nuno, Fosun International og Jorge Mendes har et langtidsprosjekt på gang, Wolves skal ut av Championship, opp til Premier League for å bli, og på sikt – bli et lag som skal utfordre lagene som kvalifiserer seg til Champions League. Hårete mål, og gufset fra en svunnen tid kan merkes i gangene i og rundt Molineux Stadium. Wolves var nemlig et lag på alles lepper på femtitallet, og det er denne storhetstiden eierne ønsker å bringe tilbake til West Midlands.

Lest? Diogo Jota – merk deg navnet!

Fansen, de som går både på borte- og hjemmekampen til lederlaget i Championship, har måttet klype seg i armen, særlig etter at Nuno ble hentet fra storlaget Porto i sommer. Det er noe nytt og stort på gang, optimismen stiger for hver kamp. Ikke bare grunnet de tre poengene for hver seier, men det spilles endelig god fotball av spillere i Old Gold & Black.

Spillere langt bedre enn det man har sett i den tradisjonsrike drakta har signert, åpenbart grunnet Jorge Mendes, men også fordi Nuno har et godt navn i Portugal.

Diogo Jota, (20) også han fra Portugal, har vært et friskt pust og vært blant de aller beste spillerne for Wolves så langt. Der en lang rekke av spillerene med sportslig suksess denne sesongen, er på lån fra andre gode lag i Europa som Porto og Atlético Madrid, men som vil signere permanente avtaler, kanskje allerede i januar, så også Jota.

Med ubegrensede midler, vil Nuno få arbeidsro til å hente nettopp de spillerne han behøver, for å bygge videre på den sportslige suksessen.

At den brasilianske spissen Leo Bonatini har scoret i seks kaper på rad, ti totalt, og vunnet prisen for månedens spiller for oktober, er bare én av flere fantastiske hendelser som har skjedd for det gamle storlaget, Wolverhampton Wanderers. Alt tyder på at en gammel storhet skal spise kirsebær med de aller beste, om kort tid.

30,239 tilskuere så Wolves slå Aston Villa i et lokaloppgjør nylig. Det største tilskuertallet på ærverdige Molineux Stadium siden 1981, da det var ståplasser bak begge målene.

Noe er i gjære …

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
SKAM-skaper får ansvaret med SKAM i USA

SKAM-skaper får ansvaret med SKAM i USA. Savner du din favoritt-serie? Det er du nok ikke alene om, men trøst...

Lukk