Wolves Østfold er for alle som elsker engelsk fotball, velkommen skal du være, uansett hvilket lag du måtte ha i ditt fotballhjerte.

Du som går rundt og er nesegrus beundret av fotballklubben, Wolverhampton Wanderers, kan endelig få være med i en nyopprettet gruppe på Facebook, nemlig ‘Wolves Østfold’.

Her er linken til evig medlemskap i ‘Wolves Østfold’.

Her samles det fotballfans fra alle samfunnslag og i alle aldre, ikke bare Wolves fans, men tilhengere av mange forskjellige lag fra balløya.

Felles for alle medlemmer er at de liker fotball og er interessert i debatten. Selvsagt er det gratis og du er hjertelig velkommen, enten du er fan av Exeter, Manchester United, Leeds, Liverpool, Wolves eller Derby. Eller et av de andre av de totalt 92 lagene i de forskjellige proffligaene i engelsk fotball.

Hvorfor Wolves?

Wolves Østfold!

Hvorfor ikke? Jeg har vært fan av verdens deiligste fotballklubb i 45 år, etter å ha mottatt krus og bag som femåring, og med en far som også var ivrig med å heie på spillerne i «Old & Gold» fra tippekampene på sytti og åttitallet.

Wolves Østfold er først og fremst en Facebook-side for alle som er interessert i den voldsomme revolusjonen vi oppover i den fantastiske klubben nå, men også for andre som generelt liker engelsk fotball.

I moderne tid har det vært langt mellom jubelscenene i mitt hjem, fram til kineserne kjøpte klubben i 2016, og Nuno tok over – har det strengt tatt gått bare oppover. På Molienux Stadium er det mål et lydnivå med en middels jumbojet, en bane hvor nevnte Nuno kun har to tap. En arena det spilles Champagne-fotball med jevne mellomrom, som Manchester City ville blitt misunnelig av.

Alle piler peker riktig vei for den lille storklubben som er i ferd med å vokse igjen.

Denne oppturen skal dokumenteres, vurderes og diskuteres blant likesinnede i ‘Wolves Østfold’ på Facebook. Du er veldig velkommen til å delta. Enten som ivrig debutant, eller som stille observatør. ingen tvinges til å delta, men det er hyggelig om du blir medlem og en av gruppen.

Her er linken til evig medlemskap i ‘Wolves Østfold’.

Vi gjør oppmerksom på at gruppen er lukket for offentligheten, for å unngå unødvendig spam og useriøse aktører som forstyrrer innhold, budskap og medlemslisten.

Det er hyggelig om du er snill og deler denne artikkelen med andre – som kan være interessert i å bli med i gruppen.

Øyvind Teige, admin for ‘Wolves Østfold’

Vargas

Tags: Debatten, Facebook, medlem, Wolverhampton Wanderers, Wolves Østfold

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League – til TV2 og gratis!

Champions League - til TV2 og gratis! Du som er glad i fotball, men ikke har råd til å følge...

The FML-Show når nye høyder!

The FML-Show når nye høyder! Norges mest spennende nye YouTubere, Marthe og Fredrik i "The FML-Show" har rundet 17.000 følgere,...

Lukk