Wolves ser ut til å gjøre mest ut av seg i oppkjøring til en ny sesong i nest øverste divisjon i England, utskjelte Championship. 

De rike eierne i Fosun Group har Jorge Mendes, superagenten som har både José Mourinho og Ronaldo i sin portefølje, og er kinesernes nærmeste samarbeidspartner. Noe som har ført en hel haug med portugisiske spillere til Molineux.

Seneste i dag lørdag 8. juli, en knapp måned før seriestart, ble Ruben Neves (20) offisielt presentert som spiller for Wolves. Han har signert en femårskontrakt og får en ukelønn på £40.000, nær en halv million kroner – og ja, det er fortsatt Championship vi snakker om.

Ruben Neves £15 mill. fra Porto til Wolves Foto: Wolves.co.uk

Prislapp på den unge spilleren: £15 millioner, fra Porto. En defensiv midtbanespiller som var den yngste kapteinen i Champions League, med sine 17 år. Ruben Neves var også den yngste kapteinen for Porto, hvor han har rukket å spille 93 kamper, og 2 kamper for Portugals A-lag.

Ny rekord for en enkeltspiller til en klubb på nest øverste nivå. Fra før har Wolverhampton Wanderers, som mange husker fra tippekampen på 70 og 80-tallet den gang vi hadde én TV-kanal, NRK.

Wolves hentet også Helder Costa (23) fra Benfica for £13 mill. Påstandene rundt Costa har vært utelukkende positive, en spiller for god for Championship og som etter sesongslutt ble linket vekk fra klubben – helt til Ruben Neves ble kjøpt inn. Costa blir.

Ivan Cavaleiro (23) kom også etter Fosun Gorups oppkjøp, også han fra Benfica. Prislapp £8 mill. En lynving som allerede har tatt Championship med storm.

Denne spesielle lørdagen, hvor Wolves er med på revolusjonere Championship, kommer også Willy Boly (26) på lån, også han fra Porto. Midtstopperen har flere landskamper for Frankrike på aldersbestemte lag. Og har mer enn 100 kamper bak seg i den franske toppligaen, Ligue 1.

Wolves henter også en tredje spiller på denne utrolige lørdagen.

Legenden og keeperveteran Carl Ikeme har blitt syk, han har fått diagnosen blodkreft og blir borte i lang tid. Hele «Wolves-familien» og fotballverden forøvrig har uttrykt støtteerklæringer til kjempen i Wolves målet. Inn kommer den tidligere Norwich-keeperen, John Ruddy (30) som har et par landskamper for England.

Fosun Group mener alvor med sine investeringer, den eneste målsetningen for sesongen er enkel. Direkte opprykk til Premier League, koste hva det koste vil. Med Jorge Mendes’ hjelp vil lille Wolves være i stand til å hente spillere på øverste hylle, noe den nye manageren, Nuno Espirito Santo nyter godt av. Han kommer også fra Porto foran kommende sesong, med erfaring fra Champions League.

Så langt i sommer har Wolves forsterket laget med følgende spillere: Ryan Bennet (Norwich) Phil Ofosu-Ayeh (Braunschweig) Roderick Miranda (Rio Ave) ruben Neves (Porto) Willy Boly (Porto på lån) men kan bli kjøpt for € 12 mill og John Ruddy (på free transfer)

Om Wolves rykker opp? Vel, det finnes ingen garantier i fotball. I verste fall kan de på ny slite med å holde plassen, om de nye stor-signeringene ikke takler miljøet og det tøffe kampprogrammet i den beinharde ligaen, som krever hele 46 kamper fra august til mai. Men det kan også bli den største sportslige suksessen laget har sett på mange tiår.

Fansen er overveldet av de historiske hendelsene og de enorme investeringene, nær 18.000 sesongkort vil bli solgt før seriestart.

Det skal i hvert fall ikke stå på eierene, som så langt på et kalender-år, har svidd av en halv milliard kroner på spillere – på Wolves’ revolusjon i Championship.

5. august starter galskapen med hjemmekamp på Molineux mot Middlesbrough.

Våre tanker går til Carl Ikeme og hans nærmeste, til tross for stort engasjement rundt Wolves og fotball, blir det så lite viktig – når vi vet hvilken kamp den gode keepere og tobarnsfaren skal gjennom i tiden som kommer.

Måtte kampen mot kreften vinnes aller først, Carl Ikeme.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Prøv en annerledes sommerferie

Sommerferien står for døren, og for Vargas betyr dette gambling, sol, strender og masse badeliv. Forhåpentligvis går temperaturen rette veien her i...

Nakenbilder på avveie?

Nakenbilder på avveie? Ingenting er mer pinlig, enn bilder tatt i det mest intime øyeblikk – på avveie, sett av...

Lukk