Nye Wolves ser spennende ut. Meget spennende. Riktignok er sesongen så vidt i gang, men de ambisiøse kineserne i Fosun Group vil til Premier League. Raskest mulig. Derfor er 5 nye spillere signert, på 15 dager på Molineux.

Siste mann inn i manager Walter Zenga’s tropp er Prince Oniangue (27) som kommer fra Kongo, men har spilt bra for franske Reims. pris: £2 millioner. Siden sesongstart har det skjedd mye i Wolverhampton. Mye pga Jorge Mendes, José Mourinho’s velkjente agent. Portugiseren Mendes har nemlig solgt deler av sitt agent-firma til Fosun Group, og fungerer følgelig derfor som agent for den tradisjonsrike klubben.

Helder Costa og Joao Texeira er kommet på lån fra selveste Benfica, Silvio er kommet gratis og islandske Jon Dadi Bödvarrson for £1 million fra Kaiserslautern, med scoring i debuten. Minst tre spillere til skal ifølge den nye sjefen på Molineux, Jeff Shi inn før overgangsvinduet stenger i slutten av august.

En stor fangruppe er lykkelige, spente og overrasket over så mye action rundt sin klubb på kort tid. Samtidig er de sultefôret på sportslig suksess. Walter Zenga og kinesernes formue har skapt en ny vår på Molineux.

wolves-darkness-corner

Foto: TrueColors.co.uk

Listen over de fem rikeste klubbeiere i England ser slik ut:

  1. Manchester City – Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, formue: £15,2 milliarder
  2. Chelsea – Roman Abramovich, formue: £6,3 milliarder
  3. Arsenal – Stan Kroenke har aksjemajoriteten med en formue: £5,3 milliarder
  4. Wolves – Guo Guangchang, (Fosun), formue: £4,2 milliarder
  5. Tottenham – Joe Lewis, formue: £4 milliarder

Wolves, som Wolverhampton så kjent kalles, er en liten klubb med enorme muligheter. Etter at Leicester vant Premier League, har asiatiske investorselskap kjøpt opp en rekke engelske klubber. Forskjellen fra disse og britiske, tyske eller amerikanske eiere, er at de har dårlig tid.

Derfor vil de raskest mulig få sportslig suksess inneværende sesong. Fosun Group sparket Kenny Jackett i Wolves og ansatte den italienske målvakt-kjempen Walter Zenga – noe som i følge de som følger laget tett, har vært en suksess. Stemningen på tribunen, på treningsfeltet og i kamp er merkbart endret, til det bedre.

Med en rekke nye spillere inn i laget, vil det åpenbart ta noe tid å få satt et lag og få opp en viss kontinuitet. Walter Zenga har dog på rekordtid fått inn et godt humør og stort engasjement i spillergruppa. Alle piler peker kun én vei for Wolves når vi fortsatt skriver august.

Med styrtrike kinesiske eiere som ser på Premier League som første målsetning, nå er på plass, er det ingen begrensninger for den sovende storheten, Wolverhampton Wanderers. Endelig ser fansen lyset i tunnelen, eller som det står på klubb-emblemet: “Out of Darknes Comes eth light”.

La oss håpe kineserne og italieneren er venner lenge og er kommet for å bli. Lenge.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik lykkes du med sexlivet!

Slik lykkes du med sexlivet som er så viktig for alle, de som påstår noe annet, lyver eller har ikke...

Lukk