Wolverhampton Wanderers tidligere eier, Sir Jack Hayward er død, 91 år gammel. Det er med stor sorg dette budskapet kommer fra Molineux Stadium i dag.

Sir Jack var president i klubben til sin død, Wolves, har så uendelig mye å takke den sympatiske og meget populære styreformannen for. Sir Jack jobbet og bodde i store deler av sin alderdom med sin famile på Bahamas.

Sir Jack , som var 91 år gammel, hadde vært syk i flere måneder og gikk bort i Fort Lauderdale i USA, 13 januar 2015.

article-1330062-0065932F00000258-686_468x376

Sir Jacks stolteste øyeblikk, “Play Off”finale 2003, Wolves slo Sheffield United med 3-0.

Det er ventet en høytidelig minneseremoni lørdag 17. januar, i hjemmekampen mot Blackpool. På nettopp den stadion Sir Jack Hayward gjorde sin forretning på glimrende vis. Han brukte også store summer på sin elskede klubb, spesielt imponerende for alle fans, et nytt og fantastisk Molineux Stadium, et av de flotteste fotball-anlegg i England.

– Etter å ha eid klubben i sitt hjerte i mer enn 17 år, bestemte Sir Jack seg for å selge, men ikke til hvem som helst. Det skulle være en eier av engelske interesser, og den nye eieren måtte investere intet mindre enn £30 millioner. For å få det som han selv ville, solgte Hayward Wolverhampton Wanderers for £10, til den nåværende eieren, mangemillionæren Steve Morgan.

Vi sender vår dypeste medfølelse til Wolverhampton Wanderers, til styret, til Sir Jacks familie og venner samt alle Wolves-fans rundt om i verden.

Vi lyser fred over ditt minne, takk for alt du har gjort for oss, Sir Jack. 

On behalf of everyone connected to Wolverhampton Wanderers: thank you, Sir Jack. You’ll never be forgotten”

Steve Morgan

Som en kuriositet er det verdt å nevne, det er nettopp vakre Molineux Stadium, vargas12.com har valgt å ha i header-bildet på denne bloggen.

(Bjørn Bergmann Sigurdarson går til København fotballklubb og Ståle Solbakken, fra Wolves, på lån. )

 

Kilde: Wolves.co.uk

Foto:/ Wikipedia.org

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fugelli: Absolutt trygghet i Europa er umulig

Hvordan Europa ser ut om femti år, er det kanskje godt vi vet lite om. Det vi kan være rimelig...

Lukk