Wolves-sjefen er kommet for å bli! Nuno Espirito Santo (46) er Wolves viktigste signering kanskje noen gang. Årsaken er den populære managerens suksessfaktor gjennom tre sesonger. Fra opprykket fra Championship til Europa-Cup-semifinale og sterke syvendeplasser i Premier League – to sesonger på rad.

Nuno vil mer, han vil gi fansen det de ønsker og han er oppriktig når han sier han savner dem på tribunen. Wolves-sjefen er kommet for å bli! Nå har portugiseren signert en ny treårskontrakt som holder Nuno knyttet til klubben til 2023. Han har fått en betydelig lønnsøkning fra de £3M. han hadde i kontrakten som gikk ut om ett år.

Nå har den sindige manageren altså forpliktet seg til tre nye sesonger på vakre Molineux Stadium og fansen elsker det. Jeff Shi, som er direktør på Molineux, Fosuns daglige leder, sier at Nuno er Wolves’ Special One, for det han har gjort med Wolverhampton Wanderers. Fått spillerne til å tro på egne ferdigheter og til å bli et meget godt fotball-lag.

Satser alt på Premier League

Wolves gjør sjeldent mål i førsteomgang, men i andreomgang smeller det ofte. Rául jiménez ble toppscorer med 24 mål. Nå får han hjelp av en unggutt på 18 år, Fabio Silva, som kostet nær 450 millioner kroner fra Porto. Wolves spilte i League One for seks år siden. Nuno er en meget viktig årsak til at d”en sovende kjempen” har våknet til liv igjen. Wolves-sjefen er kommet for å bli!

59 kamper forrige sesong med alle turneringer og cuper ble i meste laget. Denne sesongen skal Wolves ha fokus på Premier League og kun det. Vi tror det er et redusert lag som går på banene i ligacupen og til og med FA-cupen. Nuno vil opp blant de fire beste. Med ingen Europacup-kamper denne sesongen, vil Nuno og hans menn kunne skaffe et overskudd gjennom hele sesongen.

Lest? Fabio Silva til Wolves! Done Deal!

Derfor har det blitt gjort tre viktige signeringer som alle kan gå inn og forsterke et allerede meget godt fotball-lag. Nuno var klar i sin tale til styret etter endt sesong i august. Det måtte forsterkninger til, og vi tror det kommer minst to spillere til. Spillere som også skal gå rett inn og forsterke laget.

Målsetningen er selvsagt Champions League på sikt.

Nuno er krevende

Wolves kommer til å sloss om å komme blant de aller beste. Nuno er nådeløs mot seg selv, sine stab og sine spillere – ingenting blir overlatt til tilfeldigheter. Kosthold, restitusjon, hvile, treningsvariasjon, vilje til å bli bedre hver dag og terping. Terping på detaljer. Det er Nunos filosofi i et nøtteskall. Samtlige i Nunos stab har også signert forlengede kontrakter.

Wolves-sjefen er kommet for å bli!
Byen Wolverhampton hyller Wolves etter opprykket

I feel good. Ready for it. Looking forward to it. Working really hard for it, because it’s a new cycle, no matter what you did before, it’s about what’s in front of us and this is what we think we should do. Let’s prepare well, let’s challenge, do the way we do things, fight for it.

Nuno Espirito Santo
Wolves-sjefen er kommet for å bli!
Nuno Espirito Santo er svært populær i Wolverhampton Foto: SkySports.com

Nuno er en krevende manager. Han er kompis med spillerne utenfor banen, ser det som helt avgjørende at spillerne tilbringer tid med hverandre privat og står opp for hverandre – alltid. Men er knallhard på trening og i kamp. Derfor bruker Wolves mye tid og penger på å reise til varmere strøk, et par ganger per sesong, så sant det er forsvarlig mht smitte.

Samhold i spillergruppa er en av suksessfaktoren under Nunos ledelse. Utvilsomt. Wolves-sjefen er kommet for å bli!

Nuno krever full pupp og 100% innsats på trening og i kamp. Gidder du ikke å jobbe hardt nok, blir du raskt byttet ut med bedre spillere med en bedre holdning. At en av hans favoritt-spillere, Matt Doherty gikk til Tottenham handlet om spillerens eget ønske, etter ti år i klubben.

Det handlet om å utvikle Wolves i riktig retning. For samtlige spillere som har forsvunnet under Nuno, har en bedre spiller kommet inn.

Nuno elsker fansen

Nuno elsker fansen og fansen elsker ham. Synger med ham og synger for ham. Hyller sin største og viktigste manager for suksessen han har gitt klubben i deres hjerter. Ingen lag i Premier League har med dedikerte fans enn Wolves. Wolves-sjefen er kommet for å bli!

Når man hører den stemningen på dette klippet, er det lett å forstå at både fansen og Nuno savner åpne tribuner.

Ingen synger høyere heller. Derfor bruker Nuno alltid mye tid på å hylle fansen. (den gang de var en støtte på tribunen.) Og han sier det ofte at han savner fansen støtte og håper de snart kan møtes igjen.

Det er ifølge Nuno selv, en av grunnene til at han har valgt å bli værende på Molineux. For å være der for fansen når portene åpnes igjen. Kanskje i oktober, kanskje i desember, kanskje før jul. Ingen vet. Wolves-sjefen er kommet for å bli!

Forsterkninger

Arsenals høyre vingback, Ainsley Maitlands-Niles blir stadig linket til Wolves. Et bud på £15M. er avvist, men Nuno og hans rådgivere er villig til å komme med et høyere bud. Jesus Corona, jo, han heter faktisk det. Ny Porto spiller har vært linket lenge. ET bud på £22m. er avvist, men ogå her kan ny bud komme.

Tomás Esteves (18) en ving fra Porto har også vært linket til Wolves. Nuno har nå ti portugisere i stallen. Det kan bli flere. Finnes det unge portugisere som er villig til å blø for drakta og lære av de stjernene som allerede er i Wolves-troppen. kan de bli signert. Wolves-sjefen er kommet for å bli! Og det blir tatt i mot med jubel i Wolverhampton og øvrige steder i verden Wolves-fans ferdes.

Nuno har hentet unge Fabio Silva (18) fra Porto for £35M. Vítor ‘Vitinha’ Ferreira (20) på lån med opsjon på kjøp, også han fra Porto. Han vil koste £20M. neste sommer. Inn er også venstrebacken Fernando Marcal som spilte semifinale i Champions League for Lyon kommet.

Til og med en av verdens beste venstrebacker, Alex Telles (27) selvsagt fra Porto, men er brasilianer, har vært sterkt linket til Nuno og hans listige plan for suksess i Wolves.

Aldri før har det vært mer stas å være Wolves fan. Undertegnede har 43 års erfaring.

Sheffield United-Wolves kan du se mandag 14. september kl 18:30.

Kilde: Dailymail.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest