Lokalavisen Express & Star, har ubekreftede meldinger om at Fosun Group har terminert kontrakten med den italienske manageren. Den portugiske manageren Marco Silva, ser ut til å være favoritt til å overta den tradisjonsrike klubben.

Fosun Group, med Jeff Chi i spissen, var tydelig på at de ønsket å vente til jul med å evaluere Zengas jobb som manager.

Nå tyder alt på at de ikke ser den tidligere italienske landslagskeeperen som riktig mann. De kinesiske eierne har allerede brukt mye penger på nye spillere, de ønsker å få klubben til Premier League på raskest mulig vis. Da kan man ikke ligge å vake på 18. plass i Championship.

3456719306_447cb3f939.jpg

Vargas12.com følger engelsk fotball spesielt og Wolverhampton Wanderers spesielt. Vi mener det er en riktig avgjørelse fra Fosun Group.

Fosun Group sier i en kort kommentar via de offisielle nettsidene Wolves.co.uk at Rob Edwards og Scott Sellars tar over klubben til en ny manager er på plass. Eierne velger å avskjedige Walter Zenga og hans assistent, Stefano Cusin med umiddelbar virkning.

The club would like to extend their thanks and best wishes to Walter and Stefano for their contribution to Wolves during the season so far. Wolves will be making no further comment at this stage.”

Wolves.co.uk

Walter Zenga ble ansatt i juli 2016, han erstattet Kenny Jackett, som fikk sparken etter at den kinesiske finansieringsgruppen tok over Wolverhampton Wanderers. I Championship i England, er det ingen nåde. Zenga fikk kun 14 kamper som sjef på Molienux og Wolves ligger helt nede på 18. plass på tabellen.

Nå diskuteres det allerede blant alle som er glade i den tradisjonsrike klubben som ligger et stykke vest for Birmingham i West Midlands. Hvem skal ta over roret på permanent basis? Ståle Solbakken fikk som kjent sin sjanse i Wolves, men kun drøye seks måneder før han fikk sparken. Etter ham ble Dean Saunders ansatt, men førte klubben ned i League One, tredje nivå i det engelske ligasystemet.

Kenny Jackett, som fikk sparken i sommer – tok over Wolves da de lå nede med brukket rygg, fikk den sovende kjempen tilbake på sporet og var svært nær ved å lykkes med opprykk til Premier League forrige sesong. Nå er til og med hans arvtager borte. Walter Zenga fikk 87 dager i sjefstolen. Jeff Shi har altså kvittet seg med to managere på tre måneder.

Fansen roper på korrupsjonssiktede Big Sam Allardyce, som aldri vil få jobben som manager for Wolves. Fosun Group eies av seriøse, kinesiske forretningsfolk som ikke på noen måte kan forbindes med det faktum at den forrige landslagssjefen – ble tatt for kampfiksing.

Mick McCarthy, også han en gammel kjenning for Molineux-publikumet, er nevn som en som er ønsket tilbake. Hvorfor man skal gå tilbake til gamle synder, når det finnes en rekke unge sultne managere som kjenner fotball-faget godt, bør man tørre å satse på yngre krefter.

André Villas-Boas, den tidligere Porto, Tottenham og Chelsea-manageren er i denne kategorien, ung og lovende. 39-åringen er også i «stallen» til Jorge Mendes, som er en viktig kontakt for Fosun Group i England. Det samme er altså er Marco Silva, som er vårt tips til å ta over Wolves i løpet av kort tid.

For our english readers, please use the translation-button to the right, for english text. Thanks!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United – manageren oppfører seg som en drittunge!

José Mourinho er ikke lenger den store fotball-manageren han engang var. Mye tyder på at han har mistet grepet som...

Bilhold- hva er det viktigste på din bil?

Kvinner og menn i alle aldre over 18 år, har vært inne på å ta førerkort. De som er urbane,...

Lukk