Wolves tømmer Porto. Wolverhampton Wanderers er skyhøye favoritter til opprykk fra Championship til Premier League, etter å hentet en hel drøss med klassespillere fra den portugisiske ligaen.

Flest fra topplaget Porto – hvor den nye manageren, Nuno Santos også kommer fra.

Nylig ble det kjent at vingen Diogo Jota, som er U 21-landslagsspiller for Portugal, også skal spille i Old Gold & Black for Wolves kommende sesong. Jota har vært på lån hos Porto, men eies av de spanske gigantene, Atletico Madrid.

Fra før har West Midlands laget, som spiller kampene sine på Molineux Stadium hentet forsvarsspilleren Willy Boly på lån fra Porto, den defensive midtbanespilleren Ruben Neves (20), med landskamper for Portugals A-lag, og 59 kamper for Porto, ble kjøpt for £15 millioner – noe som er rekord for en spiller til Championship.

Wolves tømmer Porto

Roderick Miranda kom også til Wolves nylig fra Rio Ave, men har noen kamper fra Benfica, også han er forsvarsspiller. I skrivende stund har 23 spillere kommet inn, 22 spillere skal ha forlatt, eller er er i ferd med å bli solgt fra den tidligere storklubben, siden de styrtrike eierne i Fosun Group tok over Wolverhampton for nøyaktig ett år siden.

Wolves tømmer Porto.

Helder Costa kom fra Benfica, et stjerneskudd som kom på lån, men som visste seg å være overraskende teknisk god, som ble kåret til årets spiller og senere kjøpt for £13 millioner.

Ivan Cavaleiro ble hentet fra Monaco for £7 millioner.

Ruben Vinagre (18) også han fra Monaco, en lovende venstre back kom nylig på lån for sesongen. Og det er altså Porto og Valencias tidligere manager, Nuno Espirito Santo som skal styre alle disse atletene. Spillere som hadde gjort hvilket som helst Premier League lag gode. En manager som liker å ha ballen i laget og som er svært solide bakover i banene.

I tillegg har den ambisiøse klubben hentet inn Ben Marshall fra Blackburn, Ryan Bennett  og John Ruddy (keeper) begge fra Norwich, og unge Will Norris fra Cambridge United. Også den solide midtbanespilleren Romain Saiss, vil kunne få endel kamper for Wolves. Franskmannen kom fra den franske klubben Angers i august i fjor.

Alt Wolves mangler for å ha klart det aller beste mannskapet på flere generasjoner, er en solid spiss som kan garantere for 15-20 mål gjennom en lang sesong. Når det kommer penger, er det ikke noe problem. I følge en oversikt, er Fosun Group den fjerde største eieren av engelske lag.

Første kamp i den nye sesongen, sparkes i gang lørdag 5. august. Da venter Middlesbrough på Molineux. Kampen er allerede utsolgt. Fosun og Nunos æra tar til. Nye Wolves kan bli et eventyr og følge.

Optimismen har neppe vært større hos den enorme mengden fans – som følger den tradisjonsrike klubben. Også i Norge er det mange som følger Wolves, mye fordi de ble vist mye som «Tippekamp» på NRK på 70 og 80-tallet.

Siden det er mulig å se samtlige kamper live fra Championship, via IFollows, kommende sesong, skal man ikke se bort fra at ulvene kan få enda flere tilhengere fra fjern og nær i årene som kommer.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
22. juli – seks år etter …

22. juli - seks år etter. Skuddene på Utøya har stilnet. Hylene, redselen, skrikene og gråten har lagt seg. 22....

Chelsea-spiss klar!

Endelig ser det ut til at Chelsea-fansen kan glede seg til kommende sesong. Først signerte Antonio Conte ny kontrakt, så...

Lukk