Det kommer litt av hvert om deg, og ofte mer enn du tror. Google er et av verdens største og mektigste merkenavn. Og verdens største søkemotor på Internett. 

Søker man på navnet til norgeshistoriens verste massemorder på Google.com så kommer det opp 9,670,000 ganger. Og for kort tid siden så var det navnet helt ukjent for de fleste. Alle vet jo hvorfor det navnet dukker opp så mange ganger…

Av solide merkenavn i verden er det bare solide Apple som er foran Google. Med lanseringen av iPhone og iPad så gikk Apple forbi Google i år. 

– Apples verdi ble i Mai i år notert til svimlende 153 milliarder dollar. Google ikke så veldig langt bak med 111,5 milliarder dollar. Begge som kjent amerikansk eide firma. Men allikevel helt forskjellige forretnings-modeller og strukturer. Apple selger produkter i form av pc, telefoner og andre nytteverktøy med svært høy kvalitet for bruk på Internett. 

Google.com en søkemotor på Internett som hjelper brukere til å finne fram i jungelen av Internettsider. Pr 2010 er det registrert mer enn 2 milliarder nettbrukere i verden, og tallet øker raskt. 

– www.google.com er først og fremst den et hjelpeverktøy for å finne fram på Internett. Men det kan selvsagt være til hjelp for å finne ut om personer du er interessert i å vite mer om. Er du arbeidsgiver og skal ansette fler personer, så er google greit å bla opp i. 

Har du ikke «rent mel i posen», men heller «ugler i mosen», det finner man lett ut av med å skrive navnet ditt på Google. 

Det kan virke utleverende, og verden ble veldig mye mindre da World Wide Web ble introdusert og tilgjengelig i 1991. Derfor bør du tenke deg godt om når du skriver noe på nettet under fult navn.

Det er som kjent ikke spesielt populært å skrive noe under pseudonym eller som anonym heller… 

Fant du noe uventet?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik- Medhjelpere sirkles inn

De siste dagers avhør av masse-drapsmannen er knyttet til om han har gjort all galskapen selv. Eller om han har...

Øl-mage etter sommerferien?

Foto: Privat - Man må ikke være en hund etter øl for å få øl-mage. Det vil si du må...

Lukk