Yngre kvinner søker eldre menn. Man kan spørre seg hvorfor mange kvinner ønsker seg en eldre mann. Noen vil heller ha en mann på sin egen alder, men det ingen som hever øyenbryna over en aldersforskjell på både ti, femten og tjue år lengre.

 Har du tenkt over situasjonen for din egen del? Hva er fordeler og hva er ulempen ved å inngå et forhold med en betydelig eldre partner?

Noen menn tenner på eldre damer, men det er ikke fullt like vanlig som det motsatte.

Kvinner som søker etter en moden mann søker kanskje først og fremst trygghet og en økonomisk sikkerhet yngre menn sjeldnere kan gi. Eldre menn ser også etter yngre kvinner kan forklares biologisk at de er mer fruktbare.

Mannlig fertilitet påvirkes ikke av alder. At kvinner vil ha menn med store ressurser fordi det er en mye større investering for henne å bli gravid, er godt kjent.

Yngre kvinner søker eldre menn.

Yngre kvinner søker eldre menn

Etter en viss alder bør kvinner passe seg for yngre menn. Det er bedre å være en eldre manns dronning enn en ung manns slave.

Tydeligste forskjell på kvinner og menn

I følge Leif Edward Ottesen Kennair, Phd., avdelingsleder ved avdeling for psykologi ved NTNU, er hovedforskjellene på menn og kvinner, når de velger sin partner, følgende:

  • Menn ser etter tegn på østrogen, kvinner etter tegn på testosteron.
  • Deretter sekundære kjønnskarakteristika og effekter på utseende av kjønnshormoner på kropp og utseende.
  • Kvinner vil deretter i større grad se etter status/fremtidig inntjeningsevne, mens menn ser etter ungdommelighet/fruktbarhet.
  • De to siste punktene medfører i stor grad at kvinner ofte velger en litt eldre partner, mens menn søker en litt yngre partner.

Menn tiltrekkes av utseende, kvinner av sjarm og personlighet. For de fleste kvinner kommer faktisk utseende som sekundært når de ser etter en partner.

Menn i alle aldersgrupper etterspør yngre kvinner. Unge kvinner foretrekker eldre menn, men dette mønsteret snur for majoriteten av kvinnene når de har passert sin fruktbare alder.

Eldre menn har også den fordelen med god erfaring når det kommer til sex. De kan sine saker og kan gi det yngre kvinner ønsker i langt større grad enn yngre menn. De eldre har også større erfaring ellers i livet, de har ofte lengre forhold bak seg som gir den ballast i livet ingen yngre menn  har.

– Det negative rundt hva stor aldersforskjell kan gi er sykdom og død for en mann dom er betydelig eldre enn sin partner. Med fellesbarn vil barna miste sin far i ung alder, det alene er sjeldent nok til at kvinner vegrer seg for å inngå et forhold med en eldre mann.

Har aldersforskjellen noen større betydning for at du skal bli lykkelig i ditt forhold til en potensiell partner?

Foto:  AgeSingle,com

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TV-aksjonen 2013- Gi så det virkelig monner!

Årets innsamlingsaksjon går til Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens. Demens er en alvorlig sykdom, både for dem som rammes og deres...

Could this be your litle girl?

Please call your local police or other people you can trust in your City, no matter where you are. Someone miss...

Lukk