Manchester United har åpnet sesongen med to kamper og vunnet begge 4-0, riktig nok mot så svak motstand som Swansea og West Ham, men dog. Det er oppsiktsvekkende nok.

Lest? Manchester United vinner på Twitter!

På overgangsvinduet har også José Mourinho, manager for serielederen gjort det klokt med gode signeringer. Å få selveste Zlatan tilbake, kanskje til og med tidligere enn antatt – er en stor bonus i jakten på seriegullet og kanskje suksess i Champions League, for Manchester United.

Foto: MUFC

Så langt har Mourinho hentet Romelu Lukaku foran nesa på Chelsea, Nemanja Matic, også han fra Chelsea og svenske Victor Lindelöv fra Benfica. Det er ventet at Manchester United henter enda en spiss til, til tross for at Zlatan er sensasjonelt tidlig tilbake, etter den alvorlige kneskaden han pådro seg i slutten av forrige sesong.

I have been working hard and will continue to do so to make sure I am in the best possible condition for my return to the pitch, I am back to finish what I started

Zlatan

Zlatan Ibrahimovic blir 36 år i oktober, men er bedre trent enn de aller fleste og holder et imponerende nivå i Premier League. Forrige sesong gjorde svensken 28 mål på 46 kamper for Manchester United, og en av få spillere som har spilt og vunnet i de fleste av de beste ligaene han har spilt.

Zlatan har vært en dundrende suksess i PSG, Inter, Barcelona, Ajax, Milan og Juventus.

Se ikke bort fra at Zlatan kanskje går inn i trenerteamet til Mourinho, etter endt sesong.

35-åringen skal bruke nr 10 når han er tilbake i den røde drakta, Wayne Rooneys gamle draktnummer. Det er ventet at ‘Ibra’ er tilbake for fullt og i spill for Manchester United i oktober.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United vinner på Twitter!

Manchester United vinner på Twitter! Mikrobloggingtjenten Twitter har eksistert i 10 år i disse dager, og avslører nå hvilken (#)...

Lukk