Zlatan ferdig på landslaget! Sveriges mest suksessrike idrettsstjerne gjennom alle tider, Zlatan Ibrahimovic, mannen som har all grunn til å være svært stolt av sin uvirkelige karriere, sier stopp nå. Sverige blir aldri det samme. 

Sveriges siste kamp i gruppespillet må vinnes om vår naboer skal gå videre, det kan bli vanskelig nok. I så fall er en eventyrlig karriere over. Uten Zlatan er det svenske landslaget som det norske, totalt blottet for profiler. Et uerstattelig tap Sverige.

Etter 112 kamper og 62 mål, er en ære over for alltid. Han kom som en konge og forsvinner som en legende.

Erik Hamrén, Sveriges landslagssjef, bør ta deler av æren for at Zlatan kom tilbake på landslaget da han tok over Sverige, etter å ha tatt Rosenborg til seriegull i 2010, som han må dele med Nils Arne Eggen som tok over midt i sesongen.

Zlatan ferdig på landslaget!

58-åringen hadde ansvaret for både klubb- og landslag i en periode. Zlatan’s innsats og vilje til å være med hos blå/gult tilegnes Hamrén, fordi den svenske landslagsstjernen lenge ikke ønsket å ta del av Sverige.

Mye tyder på at at 34-åringen skal til Manchester United, så snart kontrakten med PSG offisielt går ut 1. juli.

Svenske nettaviser er fulle av lovord og heder for «Ibra», som han fortsatt kalles blant venner. Mannen for de helt store anledninger, mannen for de mest spektakulære målene og mannen for de mest klassiske utsagt gir seg på topp. Sist sesong i Paris, gjorde Zlatan like godt 38 mål. Flest i karrieren.

Nå ønsker han gjenforening med sjefen over alle sjefer – José Mourinho. Mannen som tok Zlatan til Inter og behandlet ham som sin egen sønn. Sammen skal de to fotball-personlighetene ta nye trofeer, sammen, mot Guardiola, deres felles «fiende» som tar over Manchester City i sommer.

Lykkes Zlatan i Premier League, vil svensken være en av få spillere som på øverste nivå, vil ta seriegull i alle land han har spilt.

Sverige derimot, vil fra første dag etter Zlatan’s pensjonisttilværelse, være en middelmådighet. Dessverre. Legenden Henke Larsson er en av flere kandidater til å ta over landslaget når Hamrén nå trekker seg i sommer.

Zlatan vil aldri bli glemt i blågult.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nakenbilder på Snapchat, her er dine, og dine …

Nakenbilder på Snapchat, her er dine og dine og .... Jada, det er det som er inn i tiden, dessverre...

Wimbledon-turneringen starter neste mandag

Wimbledon-turneringen starter neste mandag. Av de fire prestisjefylte Grand Slam-turneringene må nok Wimbledon finne seg i å være den mest...

Lukk