I følge kilder nær verdens beste svenske fotballspiller, skal Zlatan Ibrahimovic være enda noen skritt nærmere spill i Premier League. Selv innrømmer 34-åringen at det vil skje store ting denne sommeren.

[poll id=»22″]

Zlatan Ibrahimovic

Nathan Congleton via Compfight

Kontrakten med PSG går ut og han kan avslutte en fantastisk karriere på ball-øya. Til sterke jubelscener for det lags supportere og fans som får Zlatans signatur. Premier League vil få enda en viktig profil i sine rekker.

Noen rykter, spesielt spanske, vil ha det til at Zlatan og den store Barcelona-stjerne Pique, som har to barn med en enda større stjerne i Shakira, skal ha hatt et romantisk forhold. Dette bildet, tatt den gangen Zlatan selv spilte for de spanske mesterne, kan gi grobunn for det meste.

Heldigvis, eller dessverre, alt etter hvem man spør, er det nok bare spekulasjoner ut i fra et flatterende bilde mellom to gode venner. Om ikke de to har klart å holde forholdet godt skjult helt fram til dette bilde ble publisert. Begge spillere er i åpne forhold med vakre kvinner, sånn ellers i hvert fall.

Om Zlatan ender i London eller Manchester, og spill for et lag i Premier League, vil den britiske sladderpresse ha enda et yndet objekt å gasse seg i. Zlatan er blant de mest populære, mest fotograferte og blant de aller beste fotballspillere i verden. En overgang til engelsk fotball vil være en enorm begivenhet, til tross for hans alder, tatt i betraktning. Svensken blir 35 år i oktober.

En manager som har et bedre øye til Zlatan enn de fleste, er José Mourinho. Han tar etter all sannsynlighet over for Louis van Gaal på Old Trafford. Se derfor ikke bort fra at, det er den røde drakta som blir Zlatans nye hjemmedrakt denne sommeren.

37 mål på 42 kamper for Paris-klubben PSG denne sesongen, kan få de aller beste klubblag i verden til å vurdere Zlatan i sine rekker.

Vi velger å tro at den gode svensken velger Arsenal om det blir spill i England. Om ikke, så tipper vi stjernen velger MSL-ligaen og et liv i sus og dus i USA. Det passer kanskje Zlatan enda litt bedre enn London, og enda litt mer enn kjedelige Manchester.

Hva tror du?

 

Kilde: 90min.com

Vargas

Tags: Arsenal, Barcelona, Chelsea, Manchester United, Pique, PSG, Zlatan

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barnas personvernregler!

Uten å plassere våre egne politiske meninger offentlig, akkurat nå. Synes vi det er flott at Venstre politiker Abid Raja,...

Big Ron – pornosfilmens førsteelsker!

Ron Jeremy har hatt sex med mer enn 2000 kvinner, og 63-åringen har mer enn 50 filmer bak seg som...

Lukk