Ryktebørsen er en av de tingene fotballfans liker å følge med på. Akkurat nå er overgangsvinduet stengt, men allerede i januar er det igjen mulig å selge og kjøpe spillere for lag i Europa. De rikeste klubbene vil igjen prøve å få tak i de aller beste spillerne, Zlatan er blant de beste, han kan erstatte verdens beste spiller i Real Madrid.

Bare hvis Ronaldo gjør alvor av flørten med smått desperate Louis van Gaal i Manchester United, som sensasjonelt tapte 5-3 mot Leicester i siste seriekamp. De røde ledet 3-1 da det var igjen i underkant av en halv time av kampen. De blå fra Leicester vant også fortjent.

– Om Manchester United skulle ha fått ønske seg en spiller var det selvsagt nevnte Ronaldo, om han reiser fra Madrid til England, vil bli en «snakkis» hele denne sesongen. Louis van «glemte» å forsterke forsvaret nevneverdig. Han brukte 1,5 milliarder på offensiv slagkraft. Vidic, Ferdinand og Evra forsvant uten å bli erstattet. Klart det måtte gå galt.

Manchester United er et naturlig valg for portugiseren, kanskje ikke like mye for svensken å reise til Madrid, som jo har spilt for Barcelona tidligere. Zlatan er en avslutter av rang, en av de aller beste i verden, derfor et stort tap for PSG om en overgang skal finne sted. Mye tyder på at svensken trives i Paris, men overraskelser skjer i fotball.

Hvem trodde f.eks man skulle få se Frank Lampard, Mr, Chelsea skulle score mot klubben i sitt hjerte? Verden vil bedras!

Zlatan har scoret bøtter med mål for alle klubbene han har spilt for, men paradoksalt nok- ikke for en engelsk klubb. Foreløpig. Mange husker den legendariske kampen mellom Sverige og England der Sverige til slutt vant 4-2, alle målene signert av Zlatan Ibrahimovic.

Norske middelmådigheter, uten sammenligning for øvrig, ble jo kjøpt opp av engelske klubber bare de satt på benken for Norge mot «Three Lions» tidligere. Mulig verdens beste svenske har takket nei til generøse tilbud fra balløya uten at vi vet noe sikkert.

– Skulle Ronaldo velge å reise fra Madrid for å ta opp drakt nummer 7 hos Manchester United igjen, ville det være en overraskelse all den tid van Gaals menn ikke spiller i Champions League. I skrivende stund er det større sjanse for at Southampton havner i verdens gjeveste klubbturnering foran Manchester United.

– Hvorfor skulle mannen som ble kåret til verdens beste spiller for 2013 velge å reise til England for å spille Europa League? Bare en gullkantet kontrakt selvsagt. Mye handler om penger i den internasjonale klubb-fotballen, så også for de aller beste spillerne. En spiller av Ronaldos kaliber og ego koster skjorta, det spørs også om brødrene Glazers som taper penger på Manchester United hver eneste dag, fristes av portugiserens lønnskrav.

Real Madrid har åpnet brukbart i La Liga, Ronaldo har åpnet med 9 mål på fire kamper, 4 mål bare i siste kamp mot Elche. Skjønt de startet med to tap på rad før ting begynte å løsne.

Uansett, Zlatan blir stilt krav til i Real Madrid- hvis sjekkheftet til Louis van Gaal fortsatt er nederlenderen i hende og Ronaldo reiser til Manchester. Spennende tider for alle som elsker god fotball.

 

Foto: Flickr/       Victor Isai Garcia

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tiger dreper student- video, ADVARSEL!

ADVARSEL: Denne videoen kan virke støtende på noen.  http://www.youtube.com/watch?v=X19UZbM4Sj4

Styggen på ryggen!

OnklP og De Fjerne Slektningene har blitt lagt merke til lenge i norsk musikkbransje. Nå derimot er skjer det noe....

Lukk