Sexy damer- Menns lidenskap gjennom generasjoner

Jeg har sett på damer så lenge jeg kan huske. På rumper, øyne, pupper og lår. På hele kroppen på smilet, glimtet og personligheten. 

Menns lidenskap etter vakre og sexy kvinner har eksistert så lenge  «Homo Sapiens»- Det tenkende mennesket- har formert seg.

Kvinner vet at menn ser på de, og gjør seg flid for å vise seg fram fra sin beste side oftest mulig. Men det er ikke bare for mennene kvinner pynter seg.Det er for å konkurrere med andre kvinner. Kanskje mest det.

Menn er så fiksert på vakre og sexy kvinner. Beviset på det ligger i eksempelvis dette. Noen har laget en nettside som heter http://pippasass.com/

Prinsesse Kates søster Pippa ble verdensberømt i sin søsters bryllup pga den stramme kjolen som fremhevet formene hennes.

Hva er det med menn og pupper? Vi menn elsker pupper punktum. Store eller litt mindre, aller helst en håndfull.

De yngste kjønnsmodne gutta synes silikonpupper er digg, så feil kan man ta. Pupper er flotte, men kun ekte vare.

Single menn svir gjerne av noen tusenlapper for å gjøre nok inntrykk på byen til å få med seg en dame hjem for kvelden. Av og til går det…

De fleste gangene har han møtt en «luremus» som kun ville ha litt spenning, oppmerksomhet og fri fyll. Menn mister fullstendig gangsynet og sunn fornuft når han øyner håp om et ligg. Og med øl-brillene på så senkes kravet for utseendet for hver time som går.

 – Jeg er en lykkelig forelsket person som elsker min kjæreste. Men jeg elsker også å se på damer. Jeg har som sakte ikke gjort annet, og kommer aldri til å slutte heller. Kvinner er vakre og sexy. Og det å se på en vakker kvinne bevege seg kan sammenlignes med en symfoni med strykere. Det er balsam for sjel og hjerte.

Strømstad i Sverige er en travel sommerby med masse vakre halvnakne damer sommerstid. Mine kamerater og jeg satt oss strategisk på en benk der de fleste måtte gå forbi. Da ble jeg knipset på nesen av en svensk vakker kvinne som sa: «Du måste inte titta så mycke»!

Du skal tro min venner fikk seg en god latter.

Norske kvinner er blant de mest sexy i verden, og den flotteste og vakreste heter Triana, etter min mening.

Hva er det første du legger merke til hos en sexy kvinne?

Vargas

24 thoughts on “Sexy damer- Menns lidenskap gjennom generasjoner

 1. Den mannen som ikke titter, snakker ikke sant. Det er forskjell på å se og røre. Det lærte jeg da jeg var liten. Se, men ikke røre;-)

  Aaron

 2. Du har sikkert rett;-) Jeg har heller ingen slike fordommer, og det er naturlig at homofile ser på mennesker av samme kjønn. De lesbiske er på den annen side like heldige som hetrofile menn. De ser på vakre kvinner.

  Aaron

 3. Hva jeg legger merke til først hos en kvinne er veldig enkelt å svare på; Puppene, noen ganger er det bare det jeg legger merke til. Min ex sa jeg var puppoman som er myyyyye bedre enn å være narkoman.

  1. Du er ikke alene om det Thomas, menn elsker pupper, men noen sverger til rumpa, andre leppene osv. Menn elsker kvinner. Sånn har det vært i mange tusen år!

   Takk for at du leser og kommenterer på denne bloggen.

   Vargas

 4. Det er da en guds lykke at menn fortsatt elsker kvinner.Hvis ikke ville verden stoppet:)
  Og vi kvinner elsker at dere menn elsker oss.Og det beste av alt er når man har funnet sin kjære som man kan elske og bli elsket av resten av livet ,selv om man iblandt kan ha lyst til å filleriste;)
  Vår kjærleikshistorie er i Kamille Mor og Barn nå:)

  1. Så hyggelig for dere Bente:) Gratulerer, jeg lover å lese deres historie. Og jeg er helt enig med deg. Selvsagt er det en lykke at kvinner og menn elsker hverandre, ellers hadde verden stoppet opp!;)

   Vargas

 5. http://www.nattogdag.no/smilegift/2733/natt-dag-moter-triana-iglesias
  (nesten nederst på siden)
  http://www.side2.no/spesial/article2693639.ece
  (i bildeteksten øverst)
  …Og du finner det mange andre steder, trodde de fleste visste dette.

  Synes du fremstår som veldig forhåndsdømmende, du kan jo ikke se hvem som har det en gang og så skal du fortelle verden hvor ekkelt det er. Har selv 250, og tror ikke du ville syntes jeg var så verst akkurat;) Tror du ikke det er vondt for jenter med silikon å høre sånt om at de ikke er bra nok, sexy osv? At ingen vil ha dem, ..annet enn 16 år gamle smågutter? MANGE tar silikon uten at det ser unaturlig ut, og for sin egen skyld, ikke for menn. For min del er gutter som mener puppene mine er av relevans for hvorvidt han vil være med meg, uinteressante.
  VS modeller har det, vakre skuespillere har det, visse rosabloggere du skriver så vakkert om har det. Men det skjønte kanskje ikke du siden puppene deres ikke er på størrelse med meloner til tross for dette.
  Ha en fin dag videre, håper du tenker litt mer før du publiserer neste gang.

  1. Hei Marianne.

   Det er ikke alltid det er lett å se hvem som har silikonpupper og ikke. Det kommer an på mengden. Det forteller en hel del om Triana siden hun er så blendende vakker og allikevel har litt silikon pupper. Mengden har alt å si, men jeg foretrekker at kvinner velger å ha naturlige pupper. Det står ingen ting om at det er ekkelt, og det står heller ikke noe om at silikon ikke er sexy. Det er noe du mener, men som det ikke står ett ord om. Du bør lese hele innlegget før du kommer med slike frontal angrep, Jeg er helt sikker på at du er flott og får mange kompliment for dine pupper. Jeg synes pupper skal være naturlige, men jeg har stor forståelse for at kvinner med svært små pupper vil se mer kvinnelig ut, og forstørrer disse med silikon.

   Jeg trenger ikke å tenke så veldig mye mer gjennom dette, da svaret sier seg selv. Pupper er flottest når de er naturlige. Triana er allikevel Norges mest sexy kvinne, med silikon.

   En fin dag til deg også Marianne-

   Vargas

 6. «Pupper er flotte,men kun ekte vare»…Jo,er nok helt sant at Triana har silikon;) Hun har bekreftet det også. Sitat; «Jeg er fornøyd med operasjonen og har anatomiske korrekte proteser som er lagt under muskelen, så puppene mine er myke, beveger seg og ser naturlige ut. Jeg har ikke angret på inngrepet et sekund.» Kilde: MAG nr.03 2011. Forresten,så er jeg helt enig med deg at hun er nydelig. Men det å si at du liker kun ekte vare,er jo litt fordømmende. Silikon trenger ikke bare å bety Pamela-pupper,mange har silikon uten at noen kan se det på de. De vil bare ha litt større enn hva de hadde,men samtidig skal det se naturlig ut. Et glimrende eksempel på det er jo faktisk Triana,som du selv liker.

  1. Hei Mina

   Jeg er ikke den store MAG leseren, men jeg mener å ha lest at Triana har silikon i puppene sine. Allikevel er det så lite at det har mindre betydning. Og jeg mener ikke at det er noe galt med jenter som velger å gjøre det, mange kan være sexy med silikon. Poenget var at jeg velger å like best det naturlige. Jeg er ikke enig med deg at det er fordømmende. Alle må jo selv få velge å ha de puppene som passer best for seg. Jeg må også få like best naturlige pupper i stedet for silikon.

   Triana er flott med silikon, og det er det helt sikkert mange andre jenter som er også:)

   Takk for din kommentar og for at du leser vargas12.com

   Vargas

 7. De fleste menn er puppomane men etter som årene går kan jo dette å hint starte å henge 😉 Det som er greit er å «skjerpe apetitten ute – men å gå hjem å spise» Men tenk deg om, det er ganske trist situasjon å se den du elsker sikler over andre kvinners pupper og i tillegg snakker om dem. Siden du ikke er helt oppdatert på silikonpupp er det nå to nye teknikker som er på markedet : Få satt inn silikon via armhulen eller navelen – når de i tillegg ligger under brystmuskelen er det ikke lett å avsløre. Ha en trivelig kveld!!

  1. Du er inne på noe. Via navlen også, det var nytt for meg. Jeg vet det høres litt merkelig å skulle se på damer så tydelig uten sjenanse som jeg beskriver samtidig som at man er i et forhold. Menn ser på kvinner, og de menn som nekter for det lyver. Jeg sier rett ut at jeg ser på damer, og jeg liker å se på damer. Min samboer ser ser helt sikkert på andre menn hun også, og det må jeg jo bare respektere. Man eier ikke hverandre om man er i et forhold. Og det er stor forskjell å se på og å ta på. Enig;)

   Man skjerper kanskje apetitten, ute ja. Men jeg ser på andre damer selv om jeg går sammen med min kvinne. Det er bare sånn jeg er. Jeg liker å se på damer. Hun er blitt vant til det, og hun vet at jeg aldri hadde kunne være utro mot henne heller, så hun er trygg på alle måter.

   Når det kommer til silikon, så er det ok at kvinner bruker det om det må en kosmetisk endring til. Men for å få større pupper, i den tro at det er sexy, så mener jeg det er direkte feil. Og de fleste menn synes ikke plast pupper er noe «turn on». Ekte vare er det beste.

   Takk for din kommentar Marit.

   Hør gjerne fra deg igjen. God kveld til deg også:):)

   Vargas

 8. Joda vi damene ser på menn også da er det ei fast rumpe, musklaturen i overkroppen og faste lår. Når magan buler og henger i veien da synes ikke damene at det er spesielt sexy

  1. Bulende mager er ikke bra. Men er det å være sexy bare et ytre spørsmål? Kan ikke selvsikkerhet og sjarme også være noe sexy?

   Jeg synes du er veldig snill og smart som kommenterer og leser denne bloggen.

   Det setter jeg veldig stor pris på!

   Vargas

 9. Vargas: Selvsagt,alle har jo forskjellig smak:) (heldigvis!) bare syntes det ble litt rart,hvis du skjønner,siden du skrev du KUN likte ekte vare,men samtidig synes Triana er den mest sexy kvinnen her til lands. Naturlig hadde vel beskrevet bedre hva du mente kanskje,noe som jeg er helt enig med deg i. Pupper er finest når det ser naturlig ut:) Men flott uansett at man har forskjellig smak,da er det jo noen for alle;)
  Btw; jeg tror at de aller fleste ser på andre selv om de er i et forhold. Jeg tror det er helt normalt. Man mister jo ikke plutselig evnen til å se hva som er pent eller ikke,bare fordi man er i et forhold. Ser ingenting i veien med å se,blir verre når det blir å røre:)

  1. Trianas pupper ser veldig naturlige ut, men de er nok som andre silikonpupper, hva vet jeg. Poenget er at hun ser flott ut til tross for silikon pupp, og jeg ser at det kan ha vært knotete formulert av meg, jeg her da ikke dum:) Men det var ikke Trianas silikonpupper som var poenget. Men det at menn er helt hekta på pupper, rumper og damer.

   Jeg er forøvrig helt enig med deg i at det er normalt er å se på andre enn bare sin egen partner.

   Mina- du er en smart kvinne, og jeg er glad for å ha deg som leser og kommentator på min blogg. Takk!

   Vargas

 10. Se men ikke røre^^, Og det er lov å være litt diskret:P Jeg ser, kjæresten ser, men å gå på lyktestolpen med sikkel tråden ut av kjeften er litt for drøyt ass.

  1. Ja man skal passe seg for lyktestolpene- Man sikler vel ikke etter damer sånn bokstavelig Sydrak. Det er viktig å oppføre seg som mann og ikke en dott som sagt.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.