Derfor funker ikke VAR i England

Derfor funker ikke VAR i England. Enten er dommertrioen og VAR-ansvarlige feige, dårlige i jobben sin eller i en kombinasjon av begge deler. Eller så er regelverket så innviklet at det ikke lar seg styre på en forsvarlig måte. Allerede i første runde i Premier League denne sesongen – kom det flere kontroversielle avgjørelser.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Korrupsjon?

Verst gikk det ut over Wolves på Old Trafford. Ulvene ble frarøvet et straffespark. Dommerne? De er permiterte. Simon Hooper, VAR-dommerne Michael Salisbury og Richard West er fjernet fra sine stillinger på ubestemt tid.

Derfor funker ikke VAR i England og særlig i Premier League – det kommer feil på feil.

Enten fordi dommerne er korrupte, altså de har mottatt penger for å sørge for at “riktig” lag vinner eller ikke ser det de fleste andre ser. Enten fra tribuneplass eller via TV-skjermen.

En uhyrlig påstand, men sett i ettertid av at Manchester United ikke fikk straffe mot seg, på en helt åpenbart forseelse av målvakten André Onana. Må det være innlysende at påstanden diskuteres høylytt – for det har den blitt.

Les også: Første manager ferdig i England

Målvakten gikk ut i feltet og forsøkte å slå vekk en ball som ikke var der. På veien feide nye Onana ned Wolves spissen Sasa Kalajdzic. Et overfall som midt på banen, eller inne i 16-meter-feltet på andre banehalvdel, ville bli avblåst som en forseelse i 10 av 10 hendelser.

Til og med dommersjef Howard Webb sa etter kampen at dette var en feil avgjørelse av dommer og VAR-panelet. Viaplay-kommentatorene og ekspertene i studio var krystallklare i sin samstemte dom. Straffespark.

På tampen gikk Onana særdeles hardt til verks i en duell med en Wolves-spiller. VAR-så på situasjonen, men konkluderte med at det ikke var straffe

Dagsavisen.no

Dommertabber

Tabben ble ikke noe bedre av at Wolves-manager Gary O’Neil fikk gult kort i stedet, for sine protester mot dommeren. Alle trodde dommer skulle ut på sidelinjen for å se på forseelsen på VAR-skjermen, men gav heller Wolves-manageren det gule kortet.

Derfor funker ikke VAR i England

Bildet er tatt av Alexander Fox | PlaNet Fox fra Pixabay

“Totalt sjokkerende!”, sa Pål André Helland i studio etter å ha sett forseelsen gjentatte ganger. “En skandale!”, uttalte Kasper Wikestad, Viaplay-kommentator på Old Trafford.

Og da må man følge opp spørsmålet og påstanden vår. Hvorfor skjer dette? Kan det være at dommeren Simon Hooper, ser på situasjonen med Manchester United-drakten på? Under dommerdrakten? Vi mener at spørsmålet er betimelig. Det hadde blitt straffe om det var en Manchester United-spiller som ble felt.

Les også: Premier League er dyrere enn noen gang

Dommbertabben på Old Trafford, der Wolves ble frarøvet et potensielt livsviktig poeng, er ikke den første av sitt slag i Premier League. På langt nær. Tabbene formelig florerer.

Lee Mason er fjernet for godt som VAR-dommer, etter at han overså en soleklar offside, forrige sesong.

I kampen mellom Arsenal og Brentford. På en scoring av spissen Ivan Toney stod Brentford-makker Christian Nørgaard i offside. Målet skulle ha vært annulert. Noe som senere førte til at Lee Mason ble fjernet fra VAR-bussen for godt – da han ikke “oppdaget” offsiden.

Underholdningsverdien

Jada, vi vet det er menneskelig å feile, vi vet også at de aller fleste dommerne, også i England, gjør så godt de kan. Men det hjelper så lite når systemene de bruker enten ikke fungerer eller allikevel fører til en rekke feil. Da bør VAR slik det brukes, eller ikke fungerer i dag, fjernes.

Underholdningsverdien i fotballen, som er selve kjernen i fotballens enorme popularitet verden over, forsvinner med videodømming.

VAR forsinker alt som har med den spontane gleden og jubelen en scoring gir fansen. Nå må man vente for å se hva dommerne bestemmer seg for – før en forsinket jubel eventuelt kan slippes løs. Slik vil vi ikke ha det.

At lille Wolves som er dømt nedenom og hjem grunnet managerbytte og få kjøp, makter å holde tritt med Manchester United er en bragd.

Wolves var bedre enn hjemmelaget gjennom store deler av kampen. Så blir de frarøvet muligheten til å få med seg ett poeng med hjem i sluttsekundene, fordi dommerne ikke tør å gjøre jobben sin.

Kampen blir beskjemmet av at dommerne ikke tør å ta modige og riktige valg på slutten. Ved å ikke gi Wolves den straffen de fortjener og skal ha, når de har så mange virkemidler som VAR skal gi dem. Det er en hån mot fansen og oss som ser på.

Et av de viktigste argumentene for å få VAR på plass i den moderne fotballen, var å rettferdiggjøre alle vanskelige dommeravgjørelser. Slik at alle lag, uansett merke og farge på drakten – skulle bli likestilt behandlet. Det har ikke skjedd.

VAR må fjernes for å få underholdningsverdien tilbake.

Vargas

Kan Manchester United vinne ligaen?

Kan Manchester United vinne ligaen? Ja, det kan de, faktisk og det må ikke se ut som noen stor overraskelse heller. Erik ten Hag har fått sving på sakene samtidig som deres argeste konkurrenter, Arsenal og Manchester City har slitt.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Casemiro

At sistnevnte slo nettopp Arsenal, var også en gavepakke til Manchester United. I skrivende stund skiller det kun fem poeng fra Man United som har 46 poeng på tredjeplass, opp til Manchester City som leder. Begge lag har spilt 23 kamper.

Les også: Wolves kjøper ung brasilianer

Manchester City, Haaland og Josep Guardiola ligger på første plass, likt med Arsenal med 51 poeng.

Der altså kun målforskjellen skiller topp to lagene. Det blir utvilsomt en spennende sesongavslutning. Fordi det skal spilles 15 og 16 kamper for disse lagene. Se ikke bort fra at Manchester United er med helt inn og sloss om ligagullet. Og til og med vinner.

Manchester United er fortsatt til salgs, og skulle det bli nye eiere, slik det ser ut som nå, vil nye penger bli gjort tilgjengelig. Men ikke før til sommeren når overgangsvinduet igjen er åpent, kan det handles skikkelig.

Det er ingen tvil om at Manchester United jakter ligagull.

Erik ten Hag har savnet Casemiro etter at brassene ble utvist mot Crystal Palace. Men midtbanespilleren var tilbake mot Barcelona i Europa League. kanskje Man U sin beste spiller sammen med Marcus Rashford, denne sesongen.

Kan Manchester United vinne ligaen?
Bildet er tatt av xuanklpt fra Pixabay 

Champions League

For the first time, Erik ten Hag has predicted that Manchester United could challenge for the Premier League title this season. Since the Dutchman arrived at Old Trafford nine months ago, he has made a top-four finish the realistic target for his first campaign in charge

DailyMail.com

Kan Manchester United vinne ligaen? Ja, de kan det i aller høyeste grad, vi tror det blir jevn. Og vi har tippet Manchester City helet siden seriestart, men er det noen som kan ta tittelen, er det én av disse tre.

Les også: Brite vil kjøpe Manchester United

Liverpool og Chelsea er for langt unna til å finne en vinnerformel til å komme seg tilbake i toppen. Det er for få kamper igjen og begge lag er for ustabile denne sesongen.

Manchester United jakter også en plass som kvalifiserer de til Champions League. Med nyrike Newcastle på fjerdeplass, et ustabilt Tottenham på femteplass, skal det en total-svikt til for at en plass blant de fire beste sikrest. Særlig med både Chelsea og Liverpool akterutseilt.

Innspurten

Det var en kraftdemonstrasjon av Manchester City å slo Arsenal på Emirates Stadium. En kamp som åpenbart var like viktig for begge lag på toppen av Premier League. Men en kamp som ble avgjort en kjempetabbe og to fantastiske mål av City.

Ser vi på hvilke lag som skal møte hvem i innspurten av ligaen utover våren, er det et som skiller seg ut.

Vi synes Manchester United har et enklere program enn det Manchester City og Arsenal har.

Erik ten Hag og hans menn avslutter sesongen med fire kamper mot antatt enklere motstand i mai. Disse kampene gir 12 poeng totalt ved seier og kan være med å avgjøre hele ligaen.

Manchester Uniteds siste fire kamper:

 • Lørdag 6. mai: West Ham – Manchester United
 • Lørdag 13. mai: Manchester United – Wolves
 • Lørdag 20. mai: Bournemouth – Manchester United
 • Søndag 28 mai: (siste serierunde) Manchester United – Fulham

Manchester Citys siste fire kamper:

 • Lørdag 6. mai: Manchester City – Leeds
 • Lørdag 13. mai: Everton – Manchester City
 • Lørdag 20. mai: Manchester City – Chelsea
 • Søndag 28 mai: (siste serierunde) Brentford – Manchester City

Arsenals siste fire kamper:

 • Lørdag 6. mai: Newcastle – Arsenal
 • Lørdag 13. mai: Arsenal – Brighton
 • Lørdag 20. mai: Nottingham – Arsenal
 • Søndag 28 mai: (siste serierunde) Arsenal – Wolves

Vi ser at Arsenal også har ok motstandere de bør slå på de siste fire kampene. Men legg merke til at Arteta og hans menn skal møte Chelsea hjemme og både Liverpool og Manchester City, borte. I løpet av april måned.

Manchester City har både Arsenal, Liverpool og Newcastle i april måned.

Se ikke bort fra en overraskelse, all den tid det så ut til at Arsenal skulle stikke tidlig av med ligatittelen denne sesongen. Jevnt og spennende blir det – uansett vinner.

Vargas

Maguire ut av United på Deadline Day?

Maguire ut av United på Deadline Day? Alt kan skje på den siste dagen av overgangsmarkedet. Det er dog ikke de største overraskelsene eller de største kjøpene som gjøres i januar-vinduet.

Bergenet lesetid: 7 minutter

Overgangsvinduet

Klubbene og managerne vil nødig miste spillere som ikke blir erstattet – på dette viktige tidpunktet i sesongen. Vi har lagt merke til at det er overraskende travelt hos flere klubber, bare timer før overgangsvinduet stenger.

Les også: Brite vil kjøpe Manchester United

Wolves har hentet en hel haug med klassespillere i et desperat forsøk på å holde plassen i Premier League. Hvilke spillere kommer vi tilbake til. Det som er mest oppsiktsvekkende på ryktebørsen, på den siste dagen av januarvinduet, er at Harry Maguire kan være på vei vekk fra Manchester United.

Den nederlandske sjefen på Old Trafford, Erik ten Hag, har endret endel i laget, valgt Luke Shaw, venstrebacken som midtstopper mot erkerival Man City. Og vipps, kom den tryggheten mange hadde ønsket seg i Man U sitt forsvar i sesongens viktigste kamp.

Harry Maguire

Ergo sitter landslagsspilleren Harry Maguire på benken i de fleste kampene, noe som gjør at han sel må ta grep. Mest for å få spille fotball som er jobben hans, men også for å opprettholde muligheten for å spille mer for England.

Maguire ut av United på Deadline Day? Vel, det kommer helt an på hva ten Hag og Maguire selv ønsker.

Maguire ut av United på Deadline Day?
Bildet er tatt av Nope Nope fra Pixabay

Skulle Maguire velge å forlate Old Trafford, ser det ut til å bli Inter Milan som blir foretrukket. I følge britisk presse vil spilleren selv heller vente til sommeren med å finne seg ny klubb, da vil utvalget være betydelig større.

Harry Maguire er blant Englands mest utskjelte spillere, både på klubb- og landslag. Årsaken kan være at han har en egen evne til å havne i trøbbel eller være den spilleren som er skyld i baklengsmål grunnet tabber.

Eller så er det spillestilen hans, som gjør at han ser klossete og usikker ut, når han spillere, som utgjør den negative faktoren.

I skrivende stund er det Lisandro Martinez og Raphael Varane som er valgt foran Maguire.

Erik ten Hag

Det du som Man United fan kan være helt sikker på, er at det blir som Erik ten Hag vil. En manager som ikke gir ved dørene, ententen det er den ene eller den andre superstjernen med skyhøye lønninger.

Marcus Rashford ble vraket for å ha forsovet seg, Maguire vraket for ikke å jobbe hardt nok, Antony har blitt vraket for ikke å være i god nok form. Til tross for å være ten Hags eget kjøp, med dertil høy prislapp.

Erik ten Hag kan vise seg å være den brikken storklubben har manglet siden ‘Ferige’ forlot klubben for en liten evighet siden. Nederlenderen har fått klubben opp og fram på tabellen, Manchester United er plutselig en klubb det er vanskelig å møte.

Og når til og med Rashford har begynt å gjøre mål igjen, kan det bli en festlig sesongavslutning på Old Trafford. Sannsynligvis uten Maguire i hovedrollen. Vi ser for oss at ten Hag vil hente trofeer – om han får tid.

Wolves

Julen Lopetegui er endelig ansvarlig manager på Molineux etter flere års jakt, lyktes eierne Fosun å hente sin favoritt-manager. Nå har også spanjolen fått åpent sjekkhefte til å hente hvilke spillere han selv ønsker. Det har gjort Wolves til vinnere i januar-vinduet, de har hentet både kvantitet og kvalitet.

Nylig ble 21 år gamle João Gomes fra den brasilianske storklubben Flamengo hentet til Wolves, midtbanespilleren koster ulvene £15m. En spiller som det har vært mye om i sosiale medier fordi han ble linket til franske Lyon, men han ville spille fotball i England.

Med hjelp av kampanjen #FreeJoaoGomes i sosiale medier, lyktes klubben og fansen med å få spilleren til Wolverhampton. At spilleren selv presset på for en overgang til Wolves, var en åpenbar faktor.

Klubben har også hentet Mario Lemina (29) fra Nice. Pablo Sarabia (30) kommer til Wolves fra PSG, for ikke å snakke om Matheus Cunha (23) fra Atlético Madrid. Brasilianeren spiller både ving og spiss.

Midtstopperen Craig Dawson (32) er hentet fra West Ham, om han tar plassen til Nathan Collins, for å spille ved siden av Max Kilman i midtforsvaret for vi vente å se. 

Også målvakten Daniel Bentley (29) er hentet inn i januarvinduet, han kommer fra Bristol City i Championship. Spissen Diego Costa (34) er hentet inn fra pensjonist-tilværelsen som back up for Raúl Jiménez.

Wolves har brukt £75m. mer enn 920 millioner kroner på spillere i januar-vinduet.

Rykter og overganger

 • Enzo Fernandez, midtbanespiller for Benfica kan være på vei til Chelsea for mer enn £100m.
 • Chelsea har brukt £495m. på de to siste overgangsvinduene etter ny eier tok over
 • Joao Cancelo har fortalt Man City til fordel for Bayern München på lån med opsjon til kjøp
 • Bernardo Silva kan også haven i Bayern München med samme betingelser
 • Pedro Porro er så godt som klar for Tottenham, han kommer fra Sporting Lisboa for £39m.
 • Sander Berge er linket til både Fulham og Newcastle, nordmannen spiller i Championship for Sheffield United
 • Arsenal kan komme til å kjøpe Moises Caicedo i løpet av dagen
 • Hamed Traoré og Ilya Zabarnyi har begge signert for Bournemouth
 • Harry Souttar er på medical hos Leicester, han kommer fra Stoke
 • Det er stor sjanse for at Jorginho forlater Chelsea til fordel for Arsenal
 • Jack Harrison kan også gå til Leicester om Leeds blir enig med spilleren
 • Jonjo Shelvey i Newcastle har signert for Nottingham Forest
 • Hakim Ziyech kan forlate Chelsea til fordel for PSG i løpet av dagen
 • Felipé som lenge var linket til Wolves har signert for Nottingham Forest, midtstopper som kommer Atletico Madrid
 • Chris Wood har signert en låneavtale med Nottingham da han ikke fikk nok spilletid i Newcastle
 • Everton sparket Frank Lampard og hentet Sean Dyche, den tidligere Burnley manageren.

Nyhetsbrev

Maguire ut av United på Deadline Day? Vel, alt kan som sagt skje på en dag som denne. Det er mulig han blir værende til i sommer for å kjempe om en plass på laget, men vi ser ikke at Harry får mye spilletid framover.

Om du har spillere eller overganger du mener det er verdt å nevne i dette overgangsvinduet som stenger natt til 1. februar, vær så vennlig og bruk kommentarfeltet under, det setter vi stor pris på.

Hvis du likte artikkelen, ønsker å lese lignende artikler eller ellers vil ha vårt nyhetsbrev, helt uten betingelser, finner du skjemaet her, selvsagt er det alltid gratis.

Vargas

Brite vil kjøpe Manchester United

Brite vil kjøpe Manchester United og det er endelig sjanse for at fansen kan bli kvitt Glazer-familien. En familie som har vært forhatt blant svært mange fans siden Malcom Glazer kjøpte klubben i 2005. Nå kan det endelig bli andre boller på Theater of Dreams.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Sir Jim Ratcliffe

Kjøperen er den styrtrike milliardæren, Sir Jim Ratcliffe (70). Han er en av Storbritannias rikeste menn og som via selskapet Ineos, et selskap som produserer kjemiske produkter – vil kjøpe sin egen favorittklubb.

Chief executive of Ineos confirms he is seeking to buy the club from the Glazer family

Thetimes.co.uk

Prisen på en av verdens mest kjente og største fotballklubber skal være på £5bn ifølge SkySports, en pris som tilsvarer drøy 50 milliarder kroner. En slik avtale vil uansett ta tid, fordi det er så komplekse saker å bytte eiere på en stor fotballklubb.

Les også: Wolves vinner i overgangsvinduet

Skulle vi måtte tippe, vil avtalen kunne være i havn i sommer, om den blir noe av i det hele tatt.

Ratcliffe has made no secret of the fact he would be interested in buying United. He supported them as a boy and is understood to remain a fan

SkySports.com

Hovedårsaken til at den amerikanske familien Glazer er så upopulær blant fansen, er mangelen på kontakt med den ekte, lojale fansen i Manchester. Glazers har gjort lite eller ingenting for å gjøre forholdet til fansen noe bedre, heller. Ergo er et eierskifte mer enn velkomment hos den jevne supporter – verden over.

Brite vil kjøpe Manchester United
Bildet er tatt av Karina Setiawan fra Pixabay 

Britiske eiere

At en brite tar over for amerikanerne, som har brukt klubben som en ren butikk, er selvsagt også positiv. I følge SkySports, skal Sir Jim Ratcliffe ha vært fan av Manchester United siden guttedagene. Ratcliffe skal være god for mer enn 15,5 milliarder USD i formue.

Les også: Manchester United fortsetter pengebruken

70-åringen som er en svoren idrett-interessert forretningsmann, eier også den franske storklubben Nice. Og han eier det engelske sykkel-laget, INEOS Grenadiers, tidlige Team SKY, og fotballklubben FC Lausanne i Sveits.

Penger er og blir viktig i idretten, så også i den moderne fotballen på balløya. Men at eierne er på britiske hender er også viktig, så lenge det er eiere som vil det beste for klubben, rent sportslig og økonomisk. Det er få eiere som eier en klubb fordi de elsker klubben, men de finnes.

En slik eier kan det være Manchester United får nå – om Ratcliffe tar over.

Milliardæren har snakket om det i årevis, men har ikke fått sjanse før nå, når Glazer har sagt at klubben er til salgs. Sir Jim Ratcliffe la også inn bud på Chelsea, da Roman Abramovich måtte selge grunnet krigen i Ukraina, men budet ble avslått av russeren.

Brite vil kjøpe Manchester United og det er ikke hvem som helst heller. Sir Jim Ratcliffe ble i år 2000 medeier i Formel 1 laget til Mercedes. Nå står en ny æra for tur, da han skal få en gammel drøm til å gå i oppfyllelse ved å eie Old Trafford og klubben i sitt hjerte.

Briten har et meget godt renommé i Storbritannia og i Europa forøvrig.

Premier League

Etter at Fergie trakk seg i 2013, har det vært dårlig med sportslig suksess for Manchester United.

Erik ten Hag er nemlig den sjette manageren etter Sir Alex Ferguson. Om han lykkes i å hente trofeer til Old Trafford, som har vært målsetningen etter at skotten trakk seg tilbake vet vi ikke før i mai.

Nederlenderen har fått fart på laget, Manchester United nekter å tape kamper og er faktisk formlaget i Premier League, sett bort fra serieleder Arsenal. Erik ten Hag har krevd mye av spillerne, gjort gode valg i å hente Casemiro og fått vekk krevende Ronaldo.

Brite vil kjøpe Manchester United – og det kan være nøkkelen til en ny suksess-periode for klubben.

Mot Manchester City nylig, løp ten Hags spillere naboen i senk.

Kanskje var tapet mot Brentford 13. august, der Manchester United ikke hang sammen som et lag og tapte til slutt 0-4, en vekker. Manager ten Hag lot spillerne løpe like langt som det spillerne hadde løpt mindre enn Brentford-spillerne. Det snudde en vond trend.

Manchester United kan ta seriegull og er det eneste laget som har klart å slå serieleder Arsenal denne sesongen.

Og skulle det komme inn en britisk eier, med hjerte for klubben, ikke bare lommebok, smaker det kanskje snart fugl igjen på Old Trafford.

Vargas

Eriksen velger engelsk storklubb

Eriksen velger engelsk storklubb. Den danske midtbanestjernen Christian Eriksen velger Manchester United som sin nye arbeidsgiver. Etter et suksessfylt år i lille Brentford, har Eriksen valgt å fortsette sin karriere i Premier League.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Christian Eriksen

Året i Inter var aldri vellykket og når hjerte-utfordringene ble kjent, under og etter EM i 2021, kunne faktisk karrieren være over for den tidligere Tottenham-stjernen. Etter omfattende undersøkelser ble dansken friskmeldt til å spille fotball på øverste nivå igjen.

Les også: Tottenham har noe på gang

Heldigvis gikk det bra med helsen, men i Italia fikk han ikke spille mer og da ble Brentford redning. Fordi Brentford har en dansk manager i Thomas Frank, som ville gi Eriksen en mulighet til å få karrieren på skinner igjen. Og det gikk altså så godt at Manchester Uniteds nye manager, Erik ten Hag har lykkes med å få hans signatur.

Kontrakten med United er på tre år og vil dermed vare til 2025, for 30-åringen.

Manchester Evening News og Daily Mail har bilde av nederlenderen på vei til klubbens treningsanlegg. The Athletic hevdet tidligere mandag at Malacia hadde blitt enig med United om de personlige betingelsene. (NTB)

NRK.no

Spillere inn og ut

Eriksen velger engelsk storklubb, hans femte klubb etter Ajax, Tottenham, Inter, Brentford og nå altså Manchester United. Fansen ser vel for seg at Eriksen vil gå rett inn på laget og ta Paul Pogbas plass. Etter vår mening er det et løft for Manchester United, å få inn Eriksen på den midtbanen.

Les også: Fem nye spillere for Manchester United

Også forsvarsspilleren Tyrell Malacia (22) har signert for Manchester United, fra Feyenoord.

Unggutten hadde mest driblinger (50) av alle spillere i den nederlandske æresdivisjonen, forrige sesong. Backen er ventet å sloss med Alex Telles og Luke Shaw på vestresiden. Vi tipper at én av de to forsvinner i sommer. Sannsynligvis Telles.

Ajax-spilleren Lisandro Martínez er også sterkt linket til Manchester United, men foreløpig er ingenting avgjort med forsvarsspilleren. Erik ten Hag har vært veldig tydelig på at han ønsker Martínez fra Ajax og Frenkie de Jong fra Barcelona. Slik vi ser det, vil nederlenderen lykkes i å hente begge disse spillerne.

Vi ser for oss at  Telles, Jones, Bailly, Pereira og Tuanzebe forsvinner i dette overgangsvinduet. Fra før er Mata, Matic, Lingard, Pogba og Cavani allerede ute av Manchester United-troppen.

Overganger

Liverpool har sikret seg en erstatter for Divock Origi som gikk til AC Milan. Darwin Nuñez har også fått Origis draktnummer 27, spissen kostet £64m. fra Benfica. Kontrakten varer i seks år for 22-åringen fra Uruguay.

Kalvin Philips er klar for Manchester City, han kostet £42m. fra Leeds.

Manchester Uniteds målvakt, Dean Henderson har signert en låneavtale for Nottingham Forest.

Joao Moutinho forlenger med Wolves ut 2023-sesongen.

Christian Eriksen velger engelsk storklubb, nemlig Manchester United. Han kommer på free transfer.

Joao Palhinha er klar for Fulham for €22m.

Mohamed Salah har signert en ny kontrakt med Liverpool, som holder egypteren til Anfield fram til 2025.

Gabriel Jesus har gått fra Manchester City til Arsenal, prislapp £45m. Spilleren har signert en femårs kontrakt.

Midtbanespilleren Romeo Lavia går også fra Manchester City, han vil signere for Southampton, prislapp ca £10m.

Hakim Ziyech i Chelsea nærmer seg AC Milan. Bare detaljer gjenstår før det kommer en offisiell bekreftelse.

Tottenham har signert Richarlison for £60m. fra Everton.

Manchester City har signert Erling Braut Haaland for 610 millioner kroner. 21-åringen får en ukelønn på 4,5 millioner, som tilsvarer en årslønn på 230 millioner kroner.

Cristiano Ronaldo

Siden Manchester United ikke spiller Champions League kommende sesong, vil Cristiano Ronaldo vekk. “Mister Champions League”, med 141 mål, bare i den gjeveste europacupen, ønsker å spille mer Champions League-fotball. Og ønsker seg derfor vekk fra Manchester United.

Foreløpig kjenner vi ikke om noen konkrete avtaler med andre klubber, annet enn Chelseas interesse. Og kun at Manchester United er kjent med spillerens ønsker om å bli solgt.

Når man har passert 37 år og har en skyhøy lønn og sikkert andre krav. Kan Ronaldo risikere å måtte bli værende på Old Trafford og dermed ikke få spille Champions League denne sesongen. Hvis Chelsea og Manchester United ikke kommer til noen enighet om en overgang for Ronaldo.

Vi tviler på at vi vil få se en streikende surpomp på benken fra spilleren. Ronaldo er for profesjonell og har sitt gode navn og rykte å ta vare på. Se heller ikke bort fra at det kan bli en sjokk-retur til PSG, for stjernespilleren.

Eriksen velger engelsk storklubb, men kan altså gå glipp av å få spille med en av de aller største, gjennom tidelene. Cristiano Ronaldo.

Vargas

Fem nye spillere for Manchester United

Fem nye spillere for Manchester United. Erik ten Hag sikter høyt og vil hente spillere av et helt annet kaliber enn de som nå forlater Old Trafford. Nederlenderen har sannsynligvis fått åpent sjekkhefte for å bygge sin stall og sitt lag. Om det holder for å tukte City og Liverpool, tviler vi på.

Frenkie de Jong

I hvert fall vil det ikke bli topp to for Manchester Uniteds nye sjef, på første forsøk. Det bør heller ingen kreve av ham. Men at ten Hag kan være rett mann på rett plass, over tid, ser vi ikke helt bort fra. 52-åringen sikter seg inn på sin landsmann, Frenkie de Jong, som nå spiller i Barcelona.

Les også: Toppkampene kommer tett i England

Midtbanespilleren har ikke vært noen stor suksess i Spania. Nå vil Manchester United-sjefen bygge sitt nye lag rundt den nederlandske landslagsspilleren. Men foreløpig ser det ut til at de Jong blir værende i Barcelona. En avtale er ikke signert, selv om ryktene florer, daglig.

Vi mener ten Hag spiller et høyt spill ved å jakte en stjernespiller som ønsker å vinne de gjeveste trofeene. Det vil ikke Frenkie de Jong gjøre i Manchester United på ganske så lenge. All den tid de ikke kan hamle opp med de beste i Premier League og ikke skal spille Champions League – kommende sesong.

Fem nye spillere skal inn, men om det er nok er heller tvilsomt – da langt flere er allerede vekk fra klubben.

Skulle Barcelona og Manchester United bli enige om en overgang for 25-åringen vil han koste £69m. rundt 830 millioner kroner. Ukelønna vil være på det samme som Paul Pogba fikk for å ‘gå rundt å gjøre seg til’ på old Trafford, £3,5m

Fem nye spillere for Manchester United

Bildet er tatt av Nope Nope fra Pixabay

Harry Maguire

Vi noterer oss at Erik ten Hag har takket nei til et forslag fra Barcelona der den utskjelte kapteinen, Harry Maguire, skulle være en del av byttehandel med de Jong. Dette burde ha vært en enkel sak å takke ja til, all den tid Maguire har vært lagets svakaste spillere i to sesonger.

Årsaken til at den nye Manchester United-manageren ønsker å få med Frenkie de Jong til England, er deres suksessfylte samarbeide i Ajax. Om de Jong velger å bli værende i Spania, vil ten Hag tvinges til å tenke nytt. Og det er bare noen få uker til seriestart.

Det haster å få på plass en slagkraftig stall. En rekke spillere har allerede forlatt Old Trafford og flere er på vei ut. Fem spillere nye spillere for Manchester United, snarest mulig, er ten Hags målsetting.

Når vi ser hva den forrige Ajax-relaterte manageren klarte i den falmende storklubben, nemlig Louis van Gaal. Så er vi mer skeptisk til at dette kan gå særlig mye bedre enn hva den midlertidige manageren, tyskeren, vi allerede har glemt navnet på, klarte. Da bør i hvert fall Erik ten Hag begynne å signere spillere, nå.

Stallbytte

En hel haug med spillere har altså forlatt Old Trafford etter sesongslutt. Paul Pogba har reist til Italia og er klar for sitt andre opphold i Juventus. Nemanja Matic har nok engang fulgt etter José Mourinho og har signert for Roma.

Lingard, Cavani og Mata er allerede frigitt.

If Ten Hag is to replicate the patterns, style and approach he fostered to critical acclaim at Ajax with Manchester United, then the feeling is there will need to be significant changes at Old Trafford

SkySports.com

I tillegg så forsvinner altså etter all sannsynlighet Telles, Jones, Bailly, Pereira og Tuanzebe. Dermed bør Erik ten Hag jobbe overtid hver eneste dag, sammen med sine folk for å få inn nye spillere. Penger bør ikke være noe tema.

Ronaldo

Vi vet at den nye manageren ønsker seg klassespillere, men om han får det vites ikke. Stallbytte betyr altså omrokeringer i stallen. Fem nye spillere skal altså inn, helst før seriestart. Det rekker de neppe, men vi vet det jobbes på spreng og det vil komme melding om signeringer innen kort tid.

På blokka har ten Hag dansken, Christian Eriksen som gjorde en god sesong i Brentford. Busquets i Barcelona, Nicolas Tagliafico, Lisandro Martinez og Antony, alle i Ajax.

Det mange Manchester United fans spør seg, er selvsagt om Cristiano Ronaldo blir værende. Vi tipper at han blir på Old Trafford. Og da bør Erik ten Hag ha et greit utgangspunkt, om han klarer å lande Frenkie de Jong.

Manchester United endte på 6. plass med skarve 58 poeng, den verste plasseringen i toppdivisjonen på 32 år. Det er ingen underdrivelse å påstå at Erik ten Hag har en jobb å gjøre. Tiden vil vise om han får nok tid.

Fredag 5. august sparkes en ny og spennendene Premier League-sesong i gang igjen. Denne gang på Viasat.

Kilde: Dailymail.co.uk

Vargas

Manchester United vol 6

Manchester United vol 6 er og blir et stort spørsmålstegn. Før vi ser hva den sjette manageren får til. Erik ten Hag er nemlig den sjette etter Sir Alex Ferguson. Om han lykkes i å hente trofeer til Old Trafford, som har vært målsetningen etter at skotten trakk seg tilbake i 2013, vet vi ikke før mai neste år. Da snakker vi om Champions League og Premier League.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Forskjeller

Vi vet så mye mer om et år. Da har Erik ten Hag vært manager for Manchester United i en hel sesong.

Første dag som ny sjef er i dag, 23. mai. Dagen etter en miserabel sesong som ble avsluttet med et flaut tap for Crystal Palace i London, med Ten hag på tribunen. Nederlenderen innrømmer at ting ikke ser bra ut. Underforstått at han vet han har en jobb å gjøre.

Champions League blir en hårete drøm spillerne og fansen på Old Trafford ikke får se live på lenge. 6. plass til slutt i ligaen, hele 35 poeng bak nabo City er selvsagt alt annet enn bra nok. Ten Hag tar ikke for hardt i når han påstår at mye må på plass.

Les også: Fallgruvene er mange for Haaland i England

Jeg vil bygge et lag som alltid kjemper for hverandre, som står samlet og som vil få resultater. Vi vil gjøre fansen stolt. Situasjonen er ikke god for øyeblikket. Det er en stor utfordring.

Erik ten Hag

Forskjellen på den tidligere storklubben og de to beste nå, Liverpool og Manchester City er enorm. Faktisk like stor som hva det har å bety å bli nummer én og to i Premier League. En avgrunn. At det blir endel spillere som forsvinner og kommer inn under ten Hag, er en dårlig skjult hemmelighet.

Ajax

Man kan spørre seg, hvorfor skal den tidligere Ajax-sjefen lykkes? Når så mange gode managere har kommet og sviktet, så mange ganger. En manager som spiller en type fotball fra Ajax-systemet, som ikke ligner på noe av det Manchester United har spilt. Noen gang.

Manchester United vol 6
Sir Alex Ferguson Foto: Wikipedia.org

David Moyes, Louis van Gal, José Mourinho, Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick har ikke lyktes. Hva med sjettemann? Han har jo alle odds i mot seg om fansen, media og styret på Old Trafford sammenligner kommende resultater med det Ferige fikk til.

Les også: Origi forlater nå Liverpool

Mourinho tok et par cup-trofeer og et Europa League-trofé, ellers har det vært svake resultater over hele linja. Solskjær var nærmest suksess ved å kvalifisere seg til Champions League et par ganger, men ellers ligner ikke Manchester United på det laget som vant alt, under Sir Alex Ferguson.

Manchester United vol 6 vil være de viktigste endringene på Old Trafford på mange år, kommende sesong.

Skal Erik ten Hag lykkes, må han hente spillere som passer hans spillestil. Da er det ikke plass til mange av de spillerne som er i troppen i dag. Med unntak av David de Gea, Bruno Fernandes og Raphaël Varane, kan hvem som helst av spillerne forsvinne.

Totalfotball

Vi ser ikke bort fra at det er spillere fra Ajax sin rikholdige fotballskole og akademi som nå havner i Manchester United. I hvert fall spillere som passer i dette velkjente systemet Ajax er så kjent for. Skodd av Rinus Michels og videreført av selveste, Johan Cruyff.

Totalfotballen som vi enklest kan forklare med at alle spillerne på laget, kan og bør spille over alt på banen. Foruten målvakten.

Om eksempelvis en vingback blir med i angrep, så tar en annen spiller over for ham, uten at laget svekkes av den grunn. Vi ser ikke dette så tydelig på øverste nivå i klubbfotballen, men vi ser at noen lag kan ha spillere som kan brukes på flere plasser på laget. Dette er en stor fordel ved skader, karantener o.l.

Erik ten Hag har hatt suksess med Ajax, det gir dessverre ingen garantier for det samme i Premier League og Manchester United. I England går spillet raskt, det er fysisk krevende kamper og det spilles ofte kamper. Enten det er i ligaen eller i cupen.

Stor stall

Liverpool ender opp denne sesongen med tett opp til 66 kamper på én sesong om har strukket seg over nær et kalender år. De har kommet langt i alle turneringer og kan ende opp med tre trofeer. Det krever en stor og velfylt stall.

Manchester United mangler alt dette, foreløpig. En stor stall, ja, men ikke spillere gode nok til å gjøre United god nok til å sloss om ligagull eller andre trofeer. Ergo må mange vekk.

Derfor haster det for den nye manageren å få på plass et slagkraftig lag, men han starter nesten på scratch, sammenlignet med de fire, fem store konkurrentene. City, Liverpool, Tottenham, Arsenal og Chelsea. Alle disse havnet over Manchester United på tabellen.

Manchester United vol 6 handler om å få på plass et lag som vinner kamper og tar poeng. Først og fremst. Så får finspillet og totalfotballen komme når spillerne vet hva det betyr. Manchester United og ten Hag må være kynisk allerede fra første kamp, lørdag 6. august.

Vargas

Flyvende hollender tar over på Old Trafford

Flyvende hollender tar over på Old Trafford. Og som vi har presentert et par ganger denne våren allerede. Det blir Erik som tar over for Ralf. Ten Hag erstatter Rangnick. Større er ikke fotball-Europa, enn at de ryktene som verserer i noen uker. Materialiserer seg til en overgang det blir noe av. For så mange gode managere er det ikke – som kan ta en slik krevende jobb.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Fra Ralf til Erik

Nå har ikke Erik ten Hag signert noen kontrakt ennå. Men styret på Old Trafford bruker å få det som de vil. Og et viktig punkt til – nederlenderen selv har ytret et sterkt ønske om å ta over Manchester United. Noe som betyr at 52-åringen blir ny manager etter Ralf Rangnick (63), som ikke fjernes, men går inn i en direktør-rolle.

Les også: Manchester Uniteds viktigste ansettelse

Tyskeren rakk aldri å sette sitt preg på laget. Rangnick skulle berge stumpene etter at Solskjær ble sparket. Men nok engang har en manager feilet ettertrykkelig etter Sir Alex Fergusons suksess. Vikaren ser ikke ut til å få en plass i neste sesongs Champions League. Det kan paradoksalt nok være en fordel for den nye sjefen.

Onsdag kveld skriver ESPN at Manchester United skal være svært nær å signere Erik ten Hag som lagets nye manager

VG.no

Erik ten Hag gjorde gull av gråstein i Ajax, det gir ingen garanti for suksess og trofeer i Manchester United. Det vet garantert den nye manageren godt, før han tiltrer verdens mest krevende rolle, som sjef. Flyvende hollender tar over på Old Trafford i sommer.

Flyvende hollender tar over på Old Trafford
Old Trafford Theatre of Dreams Foto: Pixabay.com

Champions League

Noen vil påstå at det er for tidlig å avskrive Manchester Uniteds sjanse til å klare topp fire. Den plassen som er så viktig for spill i verdens gjeveste turnering, Champions League.

Årsaken til at vi er så bastante på det, er fordi det er så mange andre bedre lag. Som spiller bedre fotball, scorer mer mål og som vil vinne langt mer enn det Manchester United-spillerne, framstår å gjøre.

Les også: Fotballåret 2022 er helt unikt

Arsenal, Tottenham og West Ham sloss om denne viktige fjerdeplassen, sammen med Manchester United. Vi tror det blir et av de tre nevnte, med Arsenal som største favoritt. Skulle ikke de “røde djevlene” lykkes, vil det bli Europa League på United. Noe som passer Erik ten Hag, perfekt.

Da vil han få arbeidsro og sette sitt preg på troppen, uten å måtte møte de aller beste lagene i aller første sesong. Sett bort fra de beste i Premier League, som Manchester United åpenbart må spille mot.

Erik ten Hag

I Ajax har Erik ten Hag ført laget sitt til å vinne 149 kamper, til uavgjort 26 ganger og til 27 tap. Det gir et snitt på 73,76 prosent. Det er imponerende nok. Men i Manchester United blir alle nye managere testet mot resultatene til den levende legenden som fortsatt sitter i styret, nemlig Fergie.

Bare der alene er det hindringer som gjør oppgaven nærmest umulig, uansett for hvilken manager som kommer inn. Man må tørre å tenke nytt og gi den nye sjefen nok tid til å sette sitt stempel på spillergruppa. Kun da har Erik ten Hag en mulighet til å vinne noe, som er det viktigste utgangspunktet for at han blir hentet.

Manchester Uniteds neste manager må vinne viktige trofeer, noe som i utgangspunktet er vanskelig nok.

Med Uniteds nåværende tropp, er det kanskje umulig. Da kreves det tre helt essensielle faktorer for å lykkes. En god nok manager, penger, og enda mer penger til forsterkninger.

Vi tipper at den flyvende hollenderen henter noen nederlandske stjernespillere.

Vargas

Manchester Uniteds viktigste ansettelse

Manchester Uniteds viktigste ansettelse siden Alex Ferguson ble ansatt. Året var 1986 og resten er historie. Siden ‘Ferige’ gav seg som fotballtrener i 2013, har klubben i hans hjerte vunnet svært lite, men fem managere har forsøkt å fylle legendes sko. Ingen har lykkes, foreløpig.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Arven etter Fergie

Derfor er den neste manageren Manchester United ansetter – meget viktig. Alt tyder på at det blir Erik ten Hag (52), Ajax-manageren, men ingenting er foreløpig avgjort. Nederlenderen har vært i kontakt med styret på Old Trafford. Men Ten Hag har også snakket med to andre klubber som er interessert i hans tjenester.

Manchester Uniteds viktigste ansettelse siden Sir Alex gjorde det ingen managere noen gang, kommer til å kopiere. Er så viktig på så mange måter, fordi klubben sakker akter ut i både England, men også i Europa. Trofeene uteblir, lagets popularitet og verdi taper seg, sesong for sesong.

Nå må det ryddes opp, en gang for alle, til tross for at Ole Gunnar Solskjær faktisk hadde noe på gang. Men han gikk seg blind ved å ikke se hvor svake flere av spillerne hans var, uten å ta grep.

Harry Maguire, Paul Pogba (når han kunne spille) og Markus Rashford var svake, men ble sjeldent tatt av banen. En manager kan ikke være kompis, han må tørre å ta viktige og upopulære valg, ofte. Når det først begynte å gå dårlig, maktet ikke kristiansunderen å endre moralen i spillergruppa.

Etter det flaue tape mot Watford 1-4, i november i fjor, var eventyret ute for Solskjær.

Manchester Uniteds viktigste ansettelse
Erik ten Hag (52) nærmer seg Manchester United Foto: Wikipedia.org

Erik eller Poch

Ten Hag har kanskje det som skal til for å få Manchester United-skuta på rett kjøl?

Spørsmålet som raskt vil komme, er om han får nok tid til å rette opp feil og mangler. Og få nok tid til å sette sitt preg på enda en utgave av de røde djevlene. Eller vil fansen, media og så eierene få nok – etter en rekke med dårlige kamper?

Om kort tid vet vi om det blir Erik ten Hag eller Mauricio Pochettino som blir ny manager på Old Trafford. Oddsen og endel eksperter mener å vite at det blir nederlenderen. Men vi ser ikke bort fra at det plutselig kommer et annet navn opp av hatten når ny sjef i Manchester United skal presenteres.

Har du meninger eller eget ønske hvem du vil se på Old Trafford som ny sjef, bruk gjerne kommentarfeltet.

Pochettino har ikke nevneverdig suksess med sine stjerner i PSG, og det flaue tapet mot Real Madrid i Champions League, kan være nok til at styret på Old Trafford har satt en strek over argentinerens navn.

Manchester United trapper opp jakten på en ny manager. Klubben har denne uken snakket med Ajax-trener Erik ten Hag om jobben, melder BBC og Sky Sports

NRK.no

Erik Ten Hag

Ten Hag er det heteste navnet i Europa som kan gå til Manchester United i sommer. Det kan være avgjørende for at det blir nettopp ham.

52-åringen har vært sjef i to år for andrelaget til Bayern München og to sesonger i Utrecht. Men det er i Ajax Erik ten Hag har gjort seg et stort fotballnavn. Utvilsomt. Og det var i Champions League mange husker hva Ajax var i stand til å sjokkere med.

Ajax knuste Real Madrid med 4-2 i Madrid og sendte Juventus hjem i skam, kampen etter.

De hvite og røde altså Ajax, og selvsagt Ten Hag var på alles lepper. Ajax ble så umåtelige populære at flere av spillerne på dette Ajax-laget i 2017, ble et par sesonger, senere solgt til Barcelona (Frenkie de Jong). Og til Juventus (Matthijs de Ligt) og Manchester United (Donny van de Beek).

Eventyret stoppet for Ajax, da Tottenham og Mauricio Pochettino ble for sterke i semifinalen i Champions League i 2019. Da Lucas Moura tryllet fram en hat-trick i andreomgang og gjorde siste målet 6 minutter på overtid. Som sendt Spurs til finalen.

Nå ser det ut til at Erik ten Hag får en type revansj over Pochettino. Ved å få jobben som ny manager for Manchester United.

Vargas12.com kommer garantert til å være blant de første som presenterer den nye manageren. Da vi følger nyhetene rundt hva som skjer i Premier League, time for time. Derfor kan det være smart å følge vårt gratis og uforpliktende nyhetsbrev.

Les mer om “arven” etter Ferguson, her.

Vargas

Manchester Uniteds neste manager

Manchester Uniteds neste manager er sannsynligvis helt avgjørende for storklubben. Skal den opp og sloss mot Liverpool og Manchester City, eller skal den forbli nest best og sloss om å berge en plass blant topp fire. Alt tyder på at det står mellom to managere. Mauricio Pochettino (49) eller Erik Ten Hag (52).

Bergenet lesetid: 5 minutter

Harry Kane

Ulempen for Manchester United er at begge disse, blant de aller beste managerne på markedet – er fortsatt under kontrakt. Pochettino har ansvar for Messi og co i Paris og PSG og Erik Ten Hag gjør det svært godt i Ajax.

Les også: Manchester United-krisen fortsetter

Nå har Pochettino vært linket til Old Trafford-jobben sin Solskjær ble ansatt i 2019. Men om han skal ta oppgaven, har han allerede i følge britiske medier, stilt sine klare krav. Krav som kan bli vrient selv for Manchester United å innfri.

Han vil hente Tottenhams Harry Kane og han vil ha penger til å bygge “sitt eget lag”. En selvfølge vil du kanskje si. Spørsmålet er om familien Glazer. De amerikanske, upopulære eierne, er villig til å svi av enda flere milliarder kroner på forsterkninger. All den til forgjengerne har brukt penger som fulle sjømenn over tid.

Gampe-fotball

Det som er klart for oss, er at Cristiano Ronaldo er over toppen av sin karriere. Og Paul Pogba ser ut til å ikke bry seg nevneverdig. At forskjellene på Liverpool, Manchester City og United er større enn på lenge. På alt. Manchester United spiller gampe-fotball som ikke er bra nok til en gang å slå Watford, hjemme.

Les også: Premier League til Viasat

Liverpool sloss om å vinne fire trofeer inneværende sesong. Og med seier mot Chelsea i ligacup-finalen, er ett allerede på plass på Anfield. Manchester City kan i teorien ta tre trofeer. Manchester Uniteds neste manager får dette presset på seg fra første dag – å ta igjen de argeste konkurrentene.

Manchester Uniteds neste manager
Erik Ten Hag Foto: Wikipedia.org

Ralf Rangnick har mer enn nok med å klare å kvalifisere seg til Champions League – neste sesong. Noe vi tror blir vanskelig nok. Ok, de er fortsatt med i Champions League, men vi tror Atletico Madrid blir for vanskelig i kamp to, etter 1-1 i Madrid i neste kamp.

Mauricio Pochettino er favoritt til å ta over på Old Trafford, men om han ikke får det som han vil i detalj. Kan Ajax sin suksess-trener være mannen som tar den meget krevende jobben. Kanskje den vanskeligste i Premier League. Kanskje den mest krevende uansett liga.

Watford

Og ikke slå Watford er selvsagt ikke bra nok. Særlig når dette var en kamp spillerne burde ha vært oppmerksomme på. Fordi det er den klubben som bytter manager oftest i Premier League. Det var også Watford som fikk Ole Gunnar Solskjær “sparket” etter det forsmedelige 1-4 tapet i november.

Les også: Kan Wolves nå Champions League

Manchester United skaper sjanser, men får ikke mål. Marcus Rashford er en skygge av sitt tidligere jeg. En annen tidligere målgjører, Mason Greenwood, er suspendert for å ha truet og banket kjæresten. Og når til og med Bruno Fernandes har sluttet å score mål. Er United i trøbbel.

Med nok penger på bordet, får Manchester United den manageren de ønsker seg. Det kan fort bli nederlenderen Erik Ten Hag. 52-åringen var to sesonger i Bayern Münchens reservelag, fra 2013-2015. Da gjorde han en god figur, 48 seire, 10 uavgjort og 14 tap gav et snitt på 66, 67 prosent.

Trofeer

I Ajax har Ten Hag fått laget sitt til å vinne 149 kamper, spilt uavgjort 26 ganger og tapt 27 kamper. Det gir et snitt på 73,76 prosent. Det er imponerende nok. Rangnick på sin side har kun 47,06 på 17 kamper. Og argentineren i Paris? Pochettino har 67, 71 prosent på 71 kamper. Med pene 48 seire, 12 uavgjort og 11 tap.

Selvsagt kan det innen sesongstart 2022/2023 være en annen manager som har tatt over på Old Trafford. Men i skrivende stund, er disse to, Pochettino og Ten Hag, de største favorittene.

Manchester Uniteds neste manager må vinne trofeer, noe som i utgangspunktet er vanskelig nok. Med Uniteds nåværende tropp, kanskje umulig. Da kreves det tre helt essensielle faktorer for å lykkes. En god nok manager, penger, og enda mer penger til forsterkninger.

Vargas

Pin It on Pinterest