Eriksen velger engelsk storklubb

Eriksen velger engelsk storklubb. Den danske midtbanestjernen Christian Eriksen velger Manchester United som sin nye arbeidsgiver. Etter et suksessfylt år i lille Brentford, har Eriksen valgt å fortsette sin karriere i Premier League.

Estimated reading time: 5 minutter

Christian Eriksen

Året i Inter var aldri vellykket og når hjerte-utfordringene ble kjent, under og etter EM i 2021, kunne faktisk karrieren være over for den tidligere Tottenham-stjernen. Etter omfattende undersøkelser ble dansken friskmeldt til å spille fotball på øverste nivå igjen.

Les også: Tottenham har noe på gang

Christian Eriksen til Manchester United Foto: Getty Images/ Eurosport

Heldigvis gikk det bra med helsen, men i Italia fikk han ikke spille mer og da ble Brentford redning. Fordi Brentford har en dansk manager i Thomas Frank, som ville gi Eriksen en mulighet til å få karrieren på skinner igjen. Og det gikk altså så godt at Manchester Uniteds nye manager, Erik ten Hag har lykkes med å få hans signatur.

Kontrakten med United er på tre år og vil dermed vare til 2025, for 30-åringen.

Manchester Evening News og Daily Mail har bilde av nederlenderen på vei til klubbens treningsanlegg. The Athletic hevdet tidligere mandag at Malacia hadde blitt enig med United om de personlige betingelsene. (NTB)

NRK.no

Spillere inn og ut

Eriksen velger engelsk storklubb, hans femte klubb etter Ajax, Tottenham, Inter, Brentford og nå altså Manchester United. Fansen ser vel for seg at Eriksen vil gå rett inn på laget og ta Paul Pogbas plass. Etter vår mening er det et løft for Manchester United, å få inn Eriksen på den midtbanen.

Les også: Fem nye spillere for Manchester United

Også forsvarsspilleren Tyrell Malacia (22) har signert for Manchester United, fra Feyenoord.

Unggutten hadde mest driblinger (50) av alle spillere i den nederlandske æresdivisjonen, forrige sesong. Backen er ventet å sloss med Alex Telles og Luke Shaw på vestresiden. Vi tipper at én av de to forsvinner i sommer. Sannsynligvis Telles.

Ajax-spilleren Lisandro Martínez er også sterkt linket til Manchester United, men foreløpig er ingenting avgjort med forsvarsspilleren. Erik ten Hag har vært veldig tydelig på at han ønsker Martínez fra Ajax og Frenkie de Jong fra Barcelona. Slik vi ser det, vil nederlenderen lykkes i å hente begge disse spillerne.

Vi ser for oss at  Telles, Jones, Bailly, Pereira og Tuanzebe forsvinner i dette overgangsvinduet. Fra før er Mata, Matic, Lingard, Pogba og Cavani allerede ute av Manchester United-troppen.

Overganger

Liverpool har sikret seg en erstatter for Divock Origi som gikk til AC Milan. Darwin Nuñez har også fått Origis draktnummer 27, spissen kostet £64m. fra Benfica. Kontrakten varer i seks år for 22-åringen fra Uruguay.

Kalvin Philips er klar for Manchester City, han kostet £42m. fra Leeds.

Manchester Uniteds målvakt, Dean Henderson har signert en låneavtale for Nottingham Forest.

Joao Moutinho forlenger med Wolves ut 2023-sesongen.

Christian Eriksen velger engelsk storklubb, nemlig Manchester United. Han kommer på free transfer.

Joao Palhinha er klar for Fulham for €22m.

Mohamed Salah har signert en ny kontrakt med Liverpool, som holder egypteren til Anfield fram til 2025.

Gabriel Jesus har gått fra Manchester City til Arsenal, prislapp £45m. Spilleren har signert en femårs kontrakt.

Midtbanespilleren Romeo Lavia går også fra Manchester City, han vil signere for Southampton, prislapp ca £10m.

Hakim Ziyech i Chelsea nærmer seg AC Milan. Bare detaljer gjenstår før det kommer en offisiell bekreftelse.

Tottenham har signert Richarlison for £60m. fra Everton.

Manchester City har signert Erling Braut Haaland for 610 millioner kroner. 21-åringen får en ukelønn på 4,5 millioner, som tilsvarer en årslønn på 230 millioner kroner.

Cristiano Ronaldo

Siden Manchester United ikke spiller Champions League kommende sesong, vil Cristiano Ronaldo vekk. “Mister Champions League”, med 141 mål, bare i den gjeveste europacupen, ønsker å spille mer Champions League-fotball. Og ønsker seg derfor vekk fra Manchester United.

Foreløpig kjenner vi ikke om noen konkrete avtaler med andre klubber, annet enn Chelseas interesse. Og kun at Manchester United er kjent med spillerens ønsker om å bli solgt.

Når man har passert 37 år og har en skyhøy lønn og sikkert andre krav. Kan Ronaldo risikere å måtte bli værende på Old Trafford og dermed ikke få spille Champions League denne sesongen. Hvis Chelsea og Manchester United ikke kommer til noen enighet om en overgang for Ronaldo.

Vi tviler på at vi vil få se en streikende surpomp på benken fra spilleren. Ronaldo er for profesjonell og har sitt gode navn og rykte å ta vare på. Se heller ikke bort fra at det kan bli en sjokk-retur til PSG, for stjernespilleren.

Eriksen velger engelsk storklubb, men kan altså gå glipp av å få spille med en av de aller største, gjennom tidelene. Cristiano Ronaldo.

Vargas

Fem nye spillere for Manchester United

Fem nye spillere for Manchester United. Erik ten Hag sikter høyt og vil hente spillere av et helt annet kaliber enn de som nå forlater Old Trafford. Nederlenderen har sannsynligvis fått åpent sjekkhefte for å bygge sin stall og sitt lag. Om det holder for å tukte City og Liverpool, tviler vi på.

Estimated reading time: 5 minutter

Frenkie de Jong

I hvert fall vil det ikke bli topp to for Manchester Uniteds nye sjef, på første forsøk. Det bør heller ingen kreve av ham. Men at ten Hag kan være rett mann på rett plass, over tid, ser vi ikke helt bort fra. 52-åringen sikter seg inn på sin landsmann, Frenkie de Jong, som nå spiller i Barcelona.

Les også: Toppkampene kommer tett i England

Midtbanespilleren har ikke vært noen stor suksess i Spania. Nå vil Manchester United-sjefen bygge sitt nye lag rundt den nederlandske landslagsspilleren. Men foreløpig ser det ut til at de Jong blir værende i Barcelona. En avtale er ikke signert, selv om ryktene florer, daglig.

Vi mener ten Hag spiller et høyt spill ved å jakte en stjernespiller som ønsker å vinne de gjeveste trofeene. Det vil ikke Frenkie de Jong gjøre i Manchester United på ganske så lenge. All den tid de ikke kan hamle opp med de beste i Premier League og ikke skal spille Champions League – kommende sesong.

Fem nye spillere skal inn, men om det er nok er heller tvilsomt – da langt flere er allerede vekk fra klubben.

Skulle Barcelona og Manchester United bli enige om en overgang for 25-åringen vil han koste £69m. rundt 830 millioner kroner. Ukelønna vil være på det samme som Paul Pogba fikk for å ‘gå rundt å gjøre seg til’ på old Trafford, £3,5m

Fem nye spillere for Manchester United

Harry Maguire

Vi noterer oss at Erik ten Hag har takket nei til et forslag fra Barcelona der den utskjelte kapteinen, Harry Maguire, skulle være en del av byttehandel med de Jong. Dette burde ha vært en enkel sak å takke ja til, all den tid Maguire har vært lagets svakaste spillere i to sesonger.

Årsaken til at den nye Manchester United-manageren ønsker å få med Frenkie de Jong til England, er deres suksessfylte samarbeide i Ajax. Om de Jong velger å bli værende i Spania, vil ten Hag tvinges til å tenke nytt. Og det er bare noen få uker til seriestart.

Det haster å få på plass en slagkraftig stall. En rekke spillere har allerede forlatt Old Trafford og flere er på vei ut. Fem spillere nye spillere for Manchester United, snarest mulig, er ten Hags målsetting.

Når vi ser hva den forrige Ajax-relaterte manageren klarte i den falmende storklubben, nemlig Louis van Gaal. Så er vi mer skeptisk til at dette kan gå særlig mye bedre enn hva den midlertidige manageren, tyskeren, vi allerede har glemt navnet på, klarte. Da bør i hvert fall Erik ten Hag begynne å signere spillere, nå.

Stallbytte

En hel haug med spillere har altså forlatt Old Trafford etter sesongslutt. Paul Pogba har reist til Italia og er klar for sitt andre opphold i Juventus. Nemanja Matic har nok engang fulgt etter José Mourinho og har signert for Roma.

Lingard, Cavani og Mata er allerede frigitt.

If Ten Hag is to replicate the patterns, style and approach he fostered to critical acclaim at Ajax with Manchester United, then the feeling is there will need to be significant changes at Old Trafford

SkySports.com

I tillegg så forsvinner altså etter all sannsynlighet Telles, Jones, Bailly, Pereira og Tuanzebe. Dermed bør Erik ten Hag jobbe overtid hver eneste dag, sammen med sine folk for å få inn nye spillere. Penger bør ikke være noe tema.

Ronaldo

Vi vet at den nye manageren ønsker seg klassespillere, men om han får det vites ikke. Stallbytte betyr altså omrokeringer i stallen. Fem nye spillere skal altså inn, helst før seriestart. Det rekker de neppe, men vi vet det jobbes på spreng og det vil komme melding om signeringer innen kort tid.

På blokka har ten Hag dansken, Christian Eriksen som gjorde en god sesong i Brentford. Busquets i Barcelona, Nicolas Tagliafico, Lisandro Martinez og Antony, alle i Ajax.

Det mange Manchester United fans spør seg, er selvsagt om Cristiano Ronaldo blir værende. Vi tipper at han blir på Old Trafford. Og da bør Erik ten Hag ha et greit utgangspunkt, om han klarer å lande Frenkie de Jong.

Manchester United endte på 6. plass med skarve 58 poeng, den verste plasseringen i toppdivisjonen på 32 år. Det er ingen underdrivelse å påstå at Erik ten Hag har en jobb å gjøre. Tiden vil vise om han får nok tid.

Fredag 5. august sparkes en ny og spennendene Premier League-sesong i gang igjen. Denne gang på Viasat.

Kilde: Dailymail.co.uk

Vargas

Manchester United vol 6

Manchester United vol 6 er og blir et stort spørsmålstegn. Før vi ser hva den sjette manageren får til. Erik ten Hag er nemlig den sjette etter Sir Alex Ferguson. Om han lykkes i å hente trofeer til Old Trafford, som har vært målsetningen etter at skotten trakk seg tilbake i 2013, vet vi ikke før mai neste år. Da snakker vi om Champions League og Premier League.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Forskjeller

Vi vet så mye mer om et år. Da har Erik ten Hag vært manager for Manchester United i en hel sesong.

Første dag som ny sjef er i dag, 23. mai. Dagen etter en miserabel sesong som ble avsluttet med et flaut tap for Crystal Palace i London, med Ten hag på tribunen. Nederlenderen innrømmer at ting ikke ser bra ut. Underforstått at han vet han har en jobb å gjøre.

Champions League blir en hårete drøm spillerne og fansen på Old Trafford ikke får se live på lenge. 6. plass til slutt i ligaen, hele 35 poeng bak nabo City er selvsagt alt annet enn bra nok. Ten Hag tar ikke for hardt i når han påstår at mye må på plass.

Les også: Fallgruvene er mange for Haaland i England

Jeg vil bygge et lag som alltid kjemper for hverandre, som står samlet og som vil få resultater. Vi vil gjøre fansen stolt. Situasjonen er ikke god for øyeblikket. Det er en stor utfordring.

Erik ten Hag

Forskjellen på den tidligere storklubben og de to beste nå, Liverpool og Manchester City er enorm. Faktisk like stor som hva det har å bety å bli nummer én og to i Premier League. En avgrunn. At det blir endel spillere som forsvinner og kommer inn under ten Hag, er en dårlig skjult hemmelighet.

Ajax

Man kan spørre seg, hvorfor skal den tidligere Ajax-sjefen lykkes? Når så mange gode managere har kommet og sviktet, så mange ganger. En manager som spiller en type fotball fra Ajax-systemet, som ikke ligner på noe av det Manchester United har spilt. Noen gang.

Manchester United vol 6
Sir Alex Ferguson Foto: Wikipedia.org

David Moyes, Louis van Gal, José Mourinho, Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick har ikke lyktes. Hva med sjettemann? Han har jo alle odds i mot seg om fansen, media og styret på Old Trafford sammenligner kommende resultater med det Ferige fikk til.

Les også: Origi forlater nå Liverpool

Mourinho tok et par cup-trofeer og et Europa League-trofé, ellers har det vært svake resultater over hele linja. Solskjær var nærmest suksess ved å kvalifisere seg til Champions League et par ganger, men ellers ligner ikke Manchester United på det laget som vant alt, under Sir Alex Ferguson.

Manchester United vol 6 vil være de viktigste endringene på Old Trafford på mange år, kommende sesong.

Skal Erik ten Hag lykkes, må han hente spillere som passer hans spillestil. Da er det ikke plass til mange av de spillerne som er i troppen i dag. Med unntak av David de Gea, Bruno Fernandes og Raphaël Varane, kan hvem som helst av spillerne forsvinne.

Totalfotball

Vi ser ikke bort fra at det er spillere fra Ajax sin rikholdige fotballskole og akademi som nå havner i Manchester United. I hvert fall spillere som passer i dette velkjente systemet Ajax er så kjent for. Skodd av Rinus Michels og videreført av selveste, Johan Cruyff.

Totalfotballen som vi enklest kan forklare med at alle spillerne på laget, kan og bør spille over alt på banen. Foruten målvakten.

Om eksempelvis en vingback blir med i angrep, så tar en annen spiller over for ham, uten at laget svekkes av den grunn. Vi ser ikke dette så tydelig på øverste nivå i klubbfotballen, men vi ser at noen lag kan ha spillere som kan brukes på flere plasser på laget. Dette er en stor fordel ved skader, karantener o.l.

Erik ten Hag har hatt suksess med Ajax, det gir dessverre ingen garantier for det samme i Premier League og Manchester United. I England går spillet raskt, det er fysisk krevende kamper og det spilles ofte kamper. Enten det er i ligaen eller i cupen.

Stor stall

Liverpool ender opp denne sesongen med tett opp til 66 kamper på én sesong om har strukket seg over nær et kalender år. De har kommet langt i alle turneringer og kan ende opp med tre trofeer. Det krever en stor og velfylt stall.

Manchester United mangler alt dette, foreløpig. En stor stall, ja, men ikke spillere gode nok til å gjøre United god nok til å sloss om ligagull eller andre trofeer. Ergo må mange vekk.

Derfor haster det for den nye manageren å få på plass et slagkraftig lag, men han starter nesten på scratch, sammenlignet med de fire, fem store konkurrentene. City, Liverpool, Tottenham, Arsenal og Chelsea. Alle disse havnet over Manchester United på tabellen.

Manchester United vol 6 handler om å få på plass et lag som vinner kamper og tar poeng. Først og fremst. Så får finspillet og totalfotballen komme når spillerne vet hva det betyr. Manchester United og ten Hag må være kynisk allerede fra første kamp, lørdag 6. august.

Vargas

Flyvende hollender tar over på Old Trafford

Flyvende hollender tar over på Old Trafford. Og som vi har presentert et par ganger denne våren allerede. Det blir Erik som tar over for Ralf. Ten Hag erstatter Rangnick. Større er ikke fotball-Europa, enn at de ryktene som verserer i noen uker. Materialiserer seg til en overgang det blir noe av. For så mange gode managere er det ikke – som kan ta en slik krevende jobb.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Fra Ralf til Erik

Nå har ikke Erik ten Hag signert noen kontrakt ennå. Men styret på Old Trafford bruker å få det som de vil. Og et viktig punkt til – nederlenderen selv har ytret et sterkt ønske om å ta over Manchester United. Noe som betyr at 52-åringen blir ny manager etter Ralf Rangnick (63), som ikke fjernes, men går inn i en direktør-rolle.

Les også: Manchester Uniteds viktigste ansettelse

Tyskeren rakk aldri å sette sitt preg på laget. Rangnick skulle berge stumpene etter at Solskjær ble sparket. Men nok engang har en manager feilet ettertrykkelig etter Sir Alex Fergusons suksess. Vikaren ser ikke ut til å få en plass i neste sesongs Champions League. Det kan paradoksalt nok være en fordel for den nye sjefen.

Onsdag kveld skriver ESPN at Manchester United skal være svært nær å signere Erik ten Hag som lagets nye manager

VG.no

Erik ten Hag gjorde gull av gråstein i Ajax, det gir ingen garanti for suksess og trofeer i Manchester United. Det vet garantert den nye manageren godt, før han tiltrer verdens mest krevende rolle, som sjef. Flyvende hollender tar over på Old Trafford i sommer.

Flyvende hollender tar over på Old Trafford
Old Trafford Theatre of Dreams Foto: Pixabay.com

Champions League

Noen vil påstå at det er for tidlig å avskrive Manchester Uniteds sjanse til å klare topp fire. Den plassen som er så viktig for spill i verdens gjeveste turnering, Champions League.

Årsaken til at vi er så bastante på det, er fordi det er så mange andre bedre lag. Som spiller bedre fotball, scorer mer mål og som vil vinne langt mer enn det Manchester United-spillerne, framstår å gjøre.

Les også: Fotballåret 2022 er helt unikt

Arsenal, Tottenham og West Ham sloss om denne viktige fjerdeplassen, sammen med Manchester United. Vi tror det blir et av de tre nevnte, med Arsenal som største favoritt. Skulle ikke de “røde djevlene” lykkes, vil det bli Europa League på United. Noe som passer Erik ten Hag, perfekt.

Da vil han få arbeidsro og sette sitt preg på troppen, uten å måtte møte de aller beste lagene i aller første sesong. Sett bort fra de beste i Premier League, som Manchester United åpenbart må spille mot.

Erik ten Hag

I Ajax har Erik ten Hag ført laget sitt til å vinne 149 kamper, til uavgjort 26 ganger og til 27 tap. Det gir et snitt på 73,76 prosent. Det er imponerende nok. Men i Manchester United blir alle nye managere testet mot resultatene til den levende legenden som fortsatt sitter i styret, nemlig Fergie.

Bare der alene er det hindringer som gjør oppgaven nærmest umulig, uansett for hvilken manager som kommer inn. Man må tørre å tenke nytt og gi den nye sjefen nok tid til å sette sitt stempel på spillergruppa. Kun da har Erik ten Hag en mulighet til å vinne noe, som er det viktigste utgangspunktet for at han blir hentet.

Manchester Uniteds neste manager må vinne viktige trofeer, noe som i utgangspunktet er vanskelig nok.

Med Uniteds nåværende tropp, er det kanskje umulig. Da kreves det tre helt essensielle faktorer for å lykkes. En god nok manager, penger, og enda mer penger til forsterkninger.

Vi tipper at den flyvende hollenderen henter noen nederlandske stjernespillere.

Vargas

Manchester Uniteds viktigste ansettelse

Manchester Uniteds viktigste ansettelse siden Alex Ferguson ble ansatt. Året var 1986 og resten er historie. Siden ‘Ferige’ gav seg som fotballtrener i 2013, har klubben i hans hjerte vunnet svært lite, men fem managere har forsøkt å fylle legendes sko. Ingen har lykkes, foreløpig.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Arven etter Fergie

Derfor er den neste manageren Manchester United ansetter – meget viktig. Alt tyder på at det blir Erik ten Hag (52), Ajax-manageren, men ingenting er foreløpig avgjort. Nederlenderen har vært i kontakt med styret på Old Trafford. Men Ten Hag har også snakket med to andre klubber som er interessert i hans tjenester.

Manchester Uniteds viktigste ansettelse siden Sir Alex gjorde det ingen managere noen gang, kommer til å kopiere. Er så viktig på så mange måter, fordi klubben sakker akter ut i både England, men også i Europa. Trofeene uteblir, lagets popularitet og verdi taper seg, sesong for sesong.

Nå må det ryddes opp, en gang for alle, til tross for at Ole Gunnar Solskjær faktisk hadde noe på gang. Men han gikk seg blind ved å ikke se hvor svake flere av spillerne hans var, uten å ta grep.

Harry Maguire, Paul Pogba (når han kunne spille) og Markus Rashford var svake, men ble sjeldent tatt av banen. En manager kan ikke være kompis, han må tørre å ta viktige og upopulære valg, ofte. Når det først begynte å gå dårlig, maktet ikke kristiansunderen å endre moralen i spillergruppa.

Etter det flaue tape mot Watford 1-4, i november i fjor, var eventyret ute for Solskjær.

Manchester Uniteds viktigste ansettelse
Erik ten Hag (52) nærmer seg Manchester United Foto: Wikipedia.org

Erik eller Poch

Ten Hag har kanskje det som skal til for å få Manchester United-skuta på rett kjøl?

Spørsmålet som raskt vil komme, er om han får nok tid til å rette opp feil og mangler. Og få nok tid til å sette sitt preg på enda en utgave av de røde djevlene. Eller vil fansen, media og så eierene få nok – etter en rekke med dårlige kamper?

Om kort tid vet vi om det blir Erik ten Hag eller Mauricio Pochettino som blir ny manager på Old Trafford. Oddsen og endel eksperter mener å vite at det blir nederlenderen. Men vi ser ikke bort fra at det plutselig kommer et annet navn opp av hatten når ny sjef i Manchester United skal presenteres.

Har du meninger eller eget ønske hvem du vil se på Old Trafford som ny sjef, bruk gjerne kommentarfeltet.

Pochettino har ikke nevneverdig suksess med sine stjerner i PSG, og det flaue tapet mot Real Madrid i Champions League, kan være nok til at styret på Old Trafford har satt en strek over argentinerens navn.

Manchester United trapper opp jakten på en ny manager. Klubben har denne uken snakket med Ajax-trener Erik ten Hag om jobben, melder BBC og Sky Sports

NRK.no

Erik Ten Hag

Ten Hag er det heteste navnet i Europa som kan gå til Manchester United i sommer. Det kan være avgjørende for at det blir nettopp ham.

52-åringen har vært sjef i to år for andrelaget til Bayern München og to sesonger i Utrecht. Men det er i Ajax Erik ten Hag har gjort seg et stort fotballnavn. Utvilsomt. Og det var i Champions League mange husker hva Ajax var i stand til å sjokkere med.

Ajax knuste Real Madrid med 4-2 i Madrid og sendte Juventus hjem i skam, kampen etter.

De hvite og røde altså Ajax, og selvsagt Ten Hag var på alles lepper. Ajax ble så umåtelige populære at flere av spillerne på dette Ajax-laget i 2017, ble et par sesonger, senere solgt til Barcelona (Frenkie de Jong). Og til Juventus (Matthijs de Ligt) og Manchester United (Donny van de Beek).

Eventyret stoppet for Ajax, da Tottenham og Mauricio Pochettino ble for sterke i semifinalen i Champions League i 2019. Da Lucas Moura tryllet fram en hat-trick i andreomgang og gjorde siste målet 6 minutter på overtid. Som sendt Spurs til finalen.

Nå ser det ut til at Erik ten Hag får en type revansj over Pochettino. Ved å få jobben som ny manager for Manchester United.

Vargas12.com kommer garantert til å være blant de første som presenterer den nye manageren. Da vi følger nyhetene rundt hva som skjer i Premier League, time for time. Derfor kan det være smart å følge vårt gratis og uforpliktende nyhetsbrev.

Les mer om “arven” etter Ferguson, her.

Vargas

Manchester Uniteds neste manager

Manchester Uniteds neste manager er sannsynligvis helt avgjørende for storklubben. Skal den opp og sloss mot Liverpool og Manchester City, eller skal den forbli nest best og sloss om å berge en plass blant topp fire. Alt tyder på at det står mellom to managere. Mauricio Pochettino (49) eller Erik Ten Hag (52).

Bergenet lesetid: 5 minutter

Harry Kane

Ulempen for Manchester United er at begge disse, blant de aller beste managerne på markedet – er fortsatt under kontrakt. Pochettino har ansvar for Messi og co i Paris og PSG og Erik Ten Hag gjør det svært godt i Ajax.

Les også: Manchester United-krisen fortsetter

Nå har Pochettino vært linket til Old Trafford-jobben sin Solskjær ble ansatt i 2019. Men om han skal ta oppgaven, har han allerede i følge britiske medier, stilt sine klare krav. Krav som kan bli vrient selv for Manchester United å innfri.

Han vil hente Tottenhams Harry Kane og han vil ha penger til å bygge “sitt eget lag”. En selvfølge vil du kanskje si. Spørsmålet er om familien Glazer. De amerikanske, upopulære eierne, er villig til å svi av enda flere milliarder kroner på forsterkninger. All den til forgjengerne har brukt penger som fulle sjømenn over tid.

Gampe-fotball

Det som er klart for oss, er at Cristiano Ronaldo er over toppen av sin karriere. Og Paul Pogba ser ut til å ikke bry seg nevneverdig. At forskjellene på Liverpool, Manchester City og United er større enn på lenge. På alt. Manchester United spiller gampe-fotball som ikke er bra nok til en gang å slå Watford, hjemme.

Les også: Premier League til Viasat

Liverpool sloss om å vinne fire trofeer inneværende sesong. Og med seier mot Chelsea i ligacup-finalen, er ett allerede på plass på Anfield. Manchester City kan i teorien ta tre trofeer. Manchester Uniteds neste manager får dette presset på seg fra første dag – å ta igjen de argeste konkurrentene.

Manchester Uniteds neste manager
Erik Ten Hag Foto: Wikipedia.org

Ralf Rangnick har mer enn nok med å klare å kvalifisere seg til Champions League – neste sesong. Noe vi tror blir vanskelig nok. Ok, de er fortsatt med i Champions League, men vi tror Atletico Madrid blir for vanskelig i kamp to, etter 1-1 i Madrid i neste kamp.

Mauricio Pochettino er favoritt til å ta over på Old Trafford, men om han ikke får det som han vil i detalj. Kan Ajax sin suksess-trener være mannen som tar den meget krevende jobben. Kanskje den vanskeligste i Premier League. Kanskje den mest krevende uansett liga.

Watford

Og ikke slå Watford er selvsagt ikke bra nok. Særlig når dette var en kamp spillerne burde ha vært oppmerksomme på. Fordi det er den klubben som bytter manager oftest i Premier League. Det var også Watford som fikk Ole Gunnar Solskjær “sparket” etter det forsmedelige 1-4 tapet i november.

Les også: Kan Wolves nå Champions League

Manchester United skaper sjanser, men får ikke mål. Marcus Rashford er en skygge av sitt tidligere jeg. En annen tidligere målgjører, Mason Greenwood, er suspendert for å ha truet og banket kjæresten. Og når til og med Bruno Fernandes har sluttet å score mål. Er United i trøbbel.

Med nok penger på bordet, får Manchester United den manageren de ønsker seg. Det kan fort bli nederlenderen Erik Ten Hag. 52-åringen var to sesonger i Bayern Münchens reservelag, fra 2013-2015. Da gjorde han en god figur, 48 seire, 10 uavgjort og 14 tap gav et snitt på 66, 67 prosent.

Trofeer

I Ajax har Ten Hag fått laget sitt til å vinne 149 kamper, spilt uavgjort 26 ganger og tapt 27 kamper. Det gir et snitt på 73,76 prosent. Det er imponerende nok. Rangnick på sin side har kun 47,06 på 17 kamper. Og argentineren i Paris? Pochettino har 67, 71 prosent på 71 kamper. Med pene 48 seire, 12 uavgjort og 11 tap.

Selvsagt kan det innen sesongstart 2022/2023 være en annen manager som har tatt over på Old Trafford. Men i skrivende stund, er disse to, Pochettino og Ten Hag, de største favorittene.

Manchester Uniteds neste manager må vinne trofeer, noe som i utgangspunktet er vanskelig nok. Med Uniteds nåværende tropp, kanskje umulig. Da kreves det tre helt essensielle faktorer for å lykkes. En god nok manager, penger, og enda mer penger til forsterkninger.

Vargas

Manchester United-krisen fortsetter

Manchester United-krisen fortsetter. Resultatene etter at Ole Gunnar Solskjær ble sparket, med 80 millioner i sluttpakke – har vært alt annet enn bra. Ralf Rangnick har ikke satt preg på laget, holdningen er den samme – spillerne ser ut til å ha glemt det Solskjær forsøkte å printe inn i laget. Å husk hvem de spilte for, når de ikledde seg den stolte Manchester United-drakta. Forpliktet det å gjøre så godt man kan. Minst.

Bergenet lesetid: 7 minutter

Mauricio Pochettino

Det er flaut, det er pinlig, på grensen til patetisk. Å se så gode spillere, gjøre så lite i så mange kamper på rad. Cristiano Ronaldo er åpenbart over the top, men fortsatt en god nok fotballspiller til å gjøre preg på mentaliteten. Men spillerne som løper ut på Old Trafford virker som om de ikke har trua. Verken på egne eller lagets ferdigheter. Det er alltid managerens ansvar, men spillerne må gjøre en jobb selv også.

Lest denne? Premier League til Viaplay

Å få laget til å kjempe som en enhet, kjempe om hver eneste ball, gjennom hele kampen. Southampton var nærmere 2-1 enn det United var seier denne lørdagen. Og hele stallen til Rangnick visste hva Southampton var gode for, etter å ha kommet fra en sterk borteseier mot Tottenham nylig.

Manchester United-krisen fortsetter med uforminsket styrke. Derfor snakkes det fortsatt om argentineren, Mauricio Pochettino. At han skal være aktuell til å ta over på Old Trafford allerede i sommer. Da er det naturlig å se for seg at en ny spiss hentes inn. Alle som vet litt om engelsk fotball forstår at det umiddelbart dukker opp et navn i den anledning. Nemlig Harry Kane.

Mauricio Pochettino is expected to push for Manchester United to try and sign Harry Kane should he become the club’s next manager

TheTelegraph

Troverdige The Telegraph, har på lederplass nylig skrevet en artikkel om hvem som bør ta over ansvaret på Old Trafford, og hvorfor. Også her nevnes de to tidligere Tottenham-kompisene, sjefen Pochettino, og hans toppscorer Kane. De to fant kjemien, som alltid er viktig når fotball er språket og det var bare små marginer som skilte suksess fra fiasko.

Pochettino tok Spurs til to andreplasser i Premier League og Champions League-finale. Hva argentineren kan utrede med Manchester United – kan vi få svar på allerede neste sesong. Mauricio Pochettino er storfavoritt til jobben.

Manchester United-krisen fortsetter
Mauricio Pochettino Foto: Wikipedia.org
Manchester United-krisen fortsetter
Harry Kane kan berge Manchester United Foto: Spurs.com
Manchester United-krisen fortsetter
Solskjær og representanter for familien Glazer Foto: ManchesterUnited.com

Cristiano Ronaldo

Vi vet jo ingenting om neste sesong, verken for det ene eller andre laget. Men vi har lov til å synse og deler her noe av det vi mener og tror. Og vi tror at Pochettino blir tilbudt jobben og at han svarer ja, på tilbudet. Det første den nye sjefen vil gjøre, er å sette en hel haug med Manchester United-spillere på transfer-listen. Han vil rydde i en diger tropp med spillere, som må betegnes som dead wood. Som engelskmennene kaller det. Død ved, stallfyll, eller spillere som rett og slett ikke er gode nok.

Lest denne? Ung Manchester United-stjerne banket kjæresten

Harry Maguire, kan bli solgt fordi han ikke holder mål, Marcus Rashford vil bli værende, men har vært en skygge av seg selv denne sesongen. Og midtbanen til Manchester United har vært en krise i lang tid. Verken McTominay, Lingard eller Fred holder nivået for et lag som skal sloss om ligagull . Og vi tipper at Paul Pogba forsvinner til sommeren. Lagets beste spiller de to siste sesongene er Bruno Fernandez, men han har kommet for å vinne trofeer – det gjør ikke Manchester United med dette laget. Det Rangnick mangler er en spiss som gjør nok mål, og evnen til å motivere spillerne til bedre innsats.

At Cristiano Ronaldo går av banene for sjette kamp på rad, uten nettkjenning, blir blåst opp som en overskrift. Det blir et bevis på hvor skoen trykker. Alt for mange av spillerne i Rangnicks stall, lar andre gjøre jobben for seg. Spillerne løper for lite, og er ikke i stand til å gjøre hverandre gode nok. Ronaldo alene kan ikke vinne kamper for Manchester United, så god er det en stund siden han var. Det må laget gjøre sammen. Spillerne må være villig til å gå mye mer på løp, gjøre seg spillbare og tørre å utfordre. Få fram fighteren i seg.

Sir Alex Ferguson

Uavgjort mot lille Burnley, borte og ny uavgjort mot hart arbeidende Southampton, hjemme, er nye poeng tapt. Når vi ser på tabellen, hvor mange andre lag som er hissig på fjerdeplassen, som gir Champions League-spill. Kan vi allerede nå, avskrive Manchester United. Arsenal, West Ham, Tottenham og Wolves, vil kjempe om den viktige plassen. Og disse lagene spiller bedre fotball, enn Manchester United har gjort under den tyske manageren. Chelsea, Liverpool og Manchester City er allerede lysår foran United, både i antall mål, seire og kvalitet på banen.

Manchester United-krisen fortsetter så lenge Ranknick ikke makter å få, i utgangspunktet bra fotballspillere, til å ville vinne kamper. Man skal ikke sammenligne spillet nå, under Sir Alex Ferguson, da det var en annen tid og under andre omstendigheter. Med helt andre spillere. Men den gang så man hvor viktig det var for spillerne og vinne kamper. Den gang sloss samtlige spillere for hver eneste pasning, takling og duell, og det gjorde Manchester United uovervinnelig i mange sesonger.

Den mentaliteten er det lov å kreve av dagens spillere.

Den gnisten spillerne hadde den gang mangler i dette Manchester United-laget. Derfor vinner ikke laget nok kamper og det vises på tabellen. Å vinne bare halvparten av kampene spilt på hjemmebane, er utypisk et Manchester United-lag.

Nå brenner det på dass for å kvalifisere seg til Champions League.

Eneste trøst for alle fans av Manchester United er at sesongen snart er over, og en ny spilles i gang i august. Da bør Pochettino få det som han vil om han takker ja til jobben. Nemlig en ny spiss, som bør være Harry Kane. Eller Erling Braut Haaland.

Vargas

Solskjær er ferdig i Manchester United!

Solskjær er ferdig i Manchester United! Det bekreftes av selveste The Times sent lørdagskveld etter at lille Watford herjet med en gang verdens største fotballklubb. Det var dråpen, tuen eller hva du vil kalle det. Storavisen skriver at det nå kun handler om detaljer i sluttpakken – og at meldingen alt er ute.

Estimated reading time: 5 minutter

Joel Glazer

Ole Gunnar Solskjær elsker Manchester United og vil alltid gjøre det. Klubben vil alltid elske sin 20 Legend også. Vær ikke i tvil om det. Uansett når Solskjær entrer Old Trafford, vil han bli møtt med applaus av hjemmefansen.

Men også levende legender måles på resultater i den moderne fotballen. Etter nesten tre år som sjef i Manchester United – er det slutt. I følge nære kilder vil sluttpakken til nordmannen lyde på 90 millioner kroner. Solskjær skrev ny treårskontrakt i sommer.

Solskjær er ferdig i Manchester United! Og det er etter en lang rekke elendige resultater.

Joel Glazer, sjefen over alle sjefer Old Trafford har bestemt seg, enda han mer enn noe annet ønsket at Solskjær skulle bli værende. Måtte noe drastisk skje etter et nytt stygt tap, mot et lag man under alle omstendigheter bør slå. Det ender her for verdens mest kjente nordmann. Dessverre.

Tapte og tapte

Spillerne som nå skulle være framtidens stjernespillere i verdens største fotballklubb, sviktet. Det samme må manageren få skylda for nå etter skuffende resultater over tid. Alt gikk fra vondt til verre denne sesongen. Allerede fra start. Alarmklokkene begynte å ringe når det ble tap for lille Young Boys i Europas største turnering, Champions League.

Paradoksalt nok, er det nettopp her Manchester United kan vinne noe denne sesongen.

Enda det er lite trolig med ny manager og en spillerstall som egentlig verken er interessert eller gode nok. I tillegg begynner tradisjonsrike FA-cupen fra januar 2022, som også har et gjevt trofé mange klubber ønsker seg.

Solskjær er ferdig i Manchester United!
Manchester United’s manager Ole Gunnar Solskjær with the co-owners Joel Glazer and Avram Glazer in 2019. Photograph: Carl Recine/Action Images/Reuters

I Premier League var ikke situasjonen noe bedre. Det ble tap på tap, til og med hjemme på Old Trafford, som normalt aldri skjedde tidligere. Aston Villa vant her uten særlig motstand. Solskjær er ferdig i Manchester United! Premier League er nådeløs mot managere som leverer dårlige resultater over tid.

24. oktober kom Liverpool besøk og gjorde som de selv ville. Etter kort tid sto det 5-0 til gjestene, Klopp sparte på kruttet fordi det kom nye kamper. Men her hadde det vel egentlig begynt å rakne for Solskjær.

Jeg jobber for og med klubben. Jeg har vært her i 18 år og har en god kommunikasjon. Hvis klubbledelsen vurderer å gjøre noe, så er det en samtale mellom oss og ikke mellom dere og meg, sa Solskjær til pressen tidligere lørdag, ifølge BBC.

VG.no

Skyggene

Ole Gunnar beklaget til fansen etter tapet på Vicarage Road. Han gikk mot fansen og “sa unnskyld”, men fikk mer ukvemsord og kjeft, enn applaus tilbake. Hva skal man si om det? selvsagt skjønner man Man U-fansen. De har god grunn til å være skuffet og sint.

Etter bare 12 kamper er Manchester United 12 poeng etter serieleder Chelsea.

Etter fem tap på syv kamper, har det som var en gullkandidat før sesongstart – falt som en stein på tabellen. Problemet er at Solskjær selv har sagt det samme etter samtlige tap. “Vi skal snu dette, jeg har tro på spillerne, de er unge, bla, bla, bla.”

Han har trua på sine spillerene, han har trua på at de skal klare å snu den negative trenden, så ser man spillere som kapteinen, Harry Maguire. Verdens dyreste forsvarsspillere, som kostet klubben £80m. være en skygge av seg selv. Og i tillegg bli utvist, når manageren trengte sine beste menn, når det gjaldt som mest.

Når landslagsspillere begynner å løpe i skyggene, er det fare på ferde.

Flere av de beste spillerne på Manchester United kostet svært mye penger for klubben. Men under Solskjærs ledelse, kan man telle på én hånd hvilke stjerner som har gjort en hederlig innsats i et forsøk på å skinne.

Mot Watford denne kvelden, løp stjernene i skyggene for å gjemme seg.

Det er hevet over tvil at Solskjær ble forrådt av sine egne.

Stjernene

Unge Markus Rashford har ikke vært i nærheten av den klassespissen han var før skaden satte ham ute av spill. Det samme må sies for Paul Pogba som nå er skadet i 12 uker og Varane som er skadd på ny, og Bruno Fernandes. Som skulle ha løpt et lag som Watford i senk, på egenhand.

Stjernene Solskjær hentet for å bygge opp storklubben Manchester United, visste til slutt ikke hvor de skulle løpe. Kanskje ble han for uklar og veik i meldingene, kanskje ble han ikke dus med stjernene på ekte. Muligens må store stjerner ha kjeft for å forstå språket?

Ble Ole rett og slett for mye ‘kompis’ og for lite sjef? Bare en hypotese.

Ole Gunnar Solskjær fikk åpent sjekkhefte, fikk hente Christiano Ronaldo. Deretter Raphael Varane, hans viktigste signering og Jadon Sancho – som kostet 800 millioner kroner, men nesten ikke spilt fotball .

Uten at noen av disse de slo til som forventet heller. Sett bort i fra Ronaldo som har gjort en godkjent figur, spesielt i Champions League. Nå er eventyret on Askeladden ute. Sancho kan ikke stemples som flopp så lenge han ikke spiller, men hvorfor ble han kjøpt, da?

Det er en trist dag for Ole, for alle oss nordmenn som har elsket å se en nordmann inneha verdens vanskeligste jobb. Og det er en trist dag for norske medier, som får en personlighet mindre å skrive og snakke om.

Det er bekreftet at Darren Fletcher og Michael Carrick tar over klubben midlertidig.

Neste kamp er allerede tirsdag 23. november, mot Villareal i Champions League. Neste seriekamp spilles mot serieleder Chelsea, borte – søndag 28. november.

Mye tyder på at det er den franske legenden, Zinedine Zidane som tar over sjefsstolen på Old Trafford. Men sikre er vi ikke.

Vargas

Manchester United vurderer Solskjærs framtid

Manchester United vurderer Solskjærs framtid, forståelig nok etter nedsabling mot Liverpool. 0-5 mot erkerivalen får fansen til å gremmes, og når ryktene svirer om at nordmannen har mistet garderoben. Som betyr at spillerne har vendt manageren ryggen – går det ofte bare én vei. Sjefen får sparken.

Estimated reading time: 6 minutter

Mørkeste dagen

Solskjær er etter all sannsynlighet ferdig i klubben han er en levende legende i. Ryktene svirrer på om hen ny manager skal inn allerede før neste kamp, som er mot Tottenham. Selv legender er ikke større enn klubben. Manchester United vurderer Solskjærs framtid, der Antonio Conte er blant favorittene til å ta over.

Lest denne? Skjebnetid for Solskjær i Manchester United

Manchester United er en av verdens største fotballklubber, da kan man ikke gå for lenge uten trofeer. Ole Gunnar Solskjær har vært manager i tre sesonger uten å vinne noe som helst. Med åpent sjekkhefte til å hente de spillerne han selv har ønsket.

I tillegg har han hentet Cristiano Ronaldo og Raphaël Varane som ikke kostet stort, men nå er det ikke mange flere steder å gjemme seg heller. Resultatene har vært svake over tid. Og 0-5 mot erkerivalen uten å ta gjøre et forsøk, er flaut.

“Den mørkeste dagen i min karriere som manager eller spiller”, sa Solskjær etter tapet. Det kan fort bli han siste kamp også. Allerede etter syv minutter kom det første målet, Manchester United-spillerne så ut som de ikke hadde troen på egne ferdigheter.

Liverpool

Manchester United are ‘seriously considering’ sacking Ole Gunnar Solskjaer, according to the Manchester Evening News

Joe.co.uk

Til pause var kampen over, da stod det 0-4 til Liverpool og fansen på “Theatre of Dreams” gikk slukkøret hjem, og banket kjerring og unger. Det er dessverre ikke en dårlig fleip. Det finnes statistikk på at engelske barn får juling ut i fra fars humør etter fotball-resultatet.

Manchester United vurderer Solskjærs framtid
Old Trafford, Theatre of Dreams har plass til 74.140 tilskuere

Mot Atalanta nylig, maktet Solskjærs menn å snu kampen etter å ha ligget under med 0-2, med å vinne 3-2. Men mot Liverpool i Premier League-kamp på søndag, var det bare ett lag på banen. Fansen buet for aller første gang under Solskjærs ledelse, både til pause og etter kampen.

Liverpool spilte fantastisk, men Manchester United hadde ikke forsvarsspillere som ville forsøke å stoppe Klopps menn. Da blir det patetisk å se på. Mohamed Salah gjorde som han ville og gav seg ikke før han hadde gjort tre mål. Med et tøft kampprogram var det tydelig at også Liverpool lot kampen ebbe ut den siste halvtimen. Noe Manchester United bør være lykkelig for.

Dyre kjøp

Kampprogrammet i Premier League blir ikke enklere utover høsten. Tottenham og Manchester City venter i de neste kampene. Så kommer to London-kamper til, nemlig Watford og Chelsea. Knallgode Atalanta i Champions League I Italia – blir også en nøtt for Solskjær. Om han fortsatt har ansvaret, da.

Manchester United vurderer Solskjærs framtid etter sjokktapet for Liverpool.

Med spillere som Bruno Fernandes £67,6m, Paul Pogba £89m, Ronaldo, Varane, Marcus Rashford, Jadon Sancho £73m, Harry Maguire £80m, Edinson Cavani og Mason Greenwood. Burde det vært mulig å gjøre litt mer ut av spillermaterialet. I tillegg har Manchester United en meget god målvakt i David de Gea.

Champions League

Allikevel blir det altså tap på tap i ligaen og for lille Young Boys i Champions League, borte. Men leder sin gruppe, takket være den nevnte seieren mot Atalanta.

3 tap på ni kamper og 8 poeng bak serieleder Chelsea, er fasit og åpenbart ikke godt nok, når det er igjen 29 kamper av ligaen. De fleste av ligakampene spilt hjemme denne sesongen, bortsett fra 5-1 mot Leeds i august, har vært under pari.

Siste gang Manchester United tapte 0-5 på hjemmebane var i 1955. Å bli hektet av i ligaen så tidlig, er en liten skandale. Derfor er Champions League det lille halmstrået Solskjær kan klamre seg til.

Fordi Manchester United leder en forholdsvis enkel gruppe. Som består av Young Boys, Atalanta og Villarreal, er det engelske laget favoritter til å gå videre til sluttspillet. Solskjær og hans spillere skal spille borte mot både Villarreal og Atalanta, men kanskje er det en fordel å komme vekk fra Old Trafford, paradoksalt nok?

Forskjellen

Det er lett å sitte bak et tastatur og kaste bæsj på en manager etter dårlige resultater. Å dømme Solskjær på at han mislyktes, er ikke vanskelig. Men at han har påtatt seg litt for mye ansvar i denne jobben – er helt åpenbart. Fordi det har hele tiden vært så synlig at han ikke har noen kampplan.

Spillerne ser ikke ut til å vite alltid hva de skal gjøre med ballen eller hvor de skal løpe. Jo da, Manchester United har spilt overraskende god fotball i noen få kamper denne sesongen. Men forskjellen på de aller beste lagene og Manchester United blir hele tiden merkbar.

Chelsea, Liverpool og Manchester City er 15- 20 poeng bedre i løpet av 38 kamper, minst. De beste spiller en helt annen type fotball enn det Manchester United gjør. De gjør flere mål og slipper inn færre. Da hjelper det lite med hederlige resultater, hjemme og borte for Manchester United.

Mot Wolves i første serierunde, var Solskjær veldig heldig som fikk med seg alle poengene.

På 9 kamper har Manchester United scoret 16 og sluppet inn 15. Som gir ett plussmål. De tre beste lagene, nevnt over, med Chelsea som serieleder, har 23, 27 og 20 plussmål. Og vi har ikke spilt 10 kamper ennå.

Glazers

De amerikanske eierne, familien Glazer, har hele tiden gitt Solskjær sin fulle støtte, noe de kanskje fortsatt gjør. Men da kommer det opp stadig flere ubehagelige spørsmål. Hvor lenge skal det gå før noe blir gjort med det dårlige spillet og de elendige resultatene?

Og hva skjer om fansen også begynner å snu seg mot sin egen manager? Ingen var fornøyde med Manchester United etter halv og hel tid, på søndag. Bortsett fra Liverpool-fansen. De sang at de håpet at Solskjær ble sittende lenge. Underforstått, fortsatt dårlige resultater.

Potensielle arvtagere etter Solskjær er Antonio Conte, Brendan Rodgers, Zinedine Zidane og Mauricio Pochettino, ifølge bookmakerne. Manchester United vurderer Solskjærs framtid, er det alltid riktig å sparke manageren, når resultatene uteblir?

Glazer-familien er fryktelig upopulære i Manchester, men nå er milliardærene tvunget til å gjøre viktige valg. Enten stå last og brast med sin mann, Solskjær. I et håp om at nordmannen skal makte å snu den dårlige trenden, eller hente inn enda en ny manager, som ønsker å gjøre ting på sin måte.

Vi lover å være først med siste nytt, slik vi pleier om engelsk fotball. Alt du behøver å gjøre er å melde deg på vårt nyhetsbrev. Det er alltid gratis.

Vargas

Kan du skape ditt eget drømmens teater?

Kan du skape ditt eget drømmens teater? Om det går galt med Manchester United og styret, og publikum på Old Trafford ikke aksepterer dårligere resultater. Vil jo Ole Gunnar Solskjær få fyken, sånn er jo fotballen. Kanskje særlig i England. Det blåser på toppene, som kjent.

Estimated reading time: 4 minutter

Cristiano Ronaldo

Derfor kan det være viktig å skape sin egen lykke, om alt annet går galt. At du alltid har noe du kan sette ekstra pris på, som f.eks nok penger livet ut. Det er nok enklere sagt enn gjort. Men det er mulig. Også for deg.

Lest denne? Bestill julegaver på nettet nå – før det er for sent!

Enten du leser deg opp på aksjer, blir daytrader eller vil skape din helt egen formue via fondssparing, er opp til deg selv. Vi som ønsker å leve litt for spenning i hverdagen, vi utfordrer oss selv ved å finne gode sider på nett. På Nyecasinokongen.com som har en hel haug med muligheter, dette er en nettportal som anbefaler casinosider.

Muligheter som kan endre dagene dine. Kan du skape ditt eget drømmenes teater? Selvsagt kan du det. Du må bare tørre å satse, velge deg ut det som passer for deg, et casino er jo så mangt og nettet florerer. At menyene og nettsidene er på norsk, er selvsagt et must.

Du kan jo se for deg ansiktsuttrykket på de barna som var på Old Trafford for aller første gang. På nøyaktig samme dag som Cristiano Ronaldo kom tilbake som Manchester United-spiller. Ubetalelige øyeblikk som ingen trodde var mulig å skape. Og hvem scoret målet som gjorde at Old Trafford eksploderte i ekstase? Ronaldo, selvsagt.

Kan du skape ditt eget drømmens teater?

Drømmenes teater

Kan du skape ditt eget drømmens teater? Selvsagt kan du det, du må bare tro at det er mulig “å flytte fjell” ved nok innsats. Selvsagt må man ha litt flaks en gang i blant, det må vi vel alle. Ingenting er umulig, i følge Dag Otto Lauritzen, det tar bare litt lengre tid.

Ole Gunnar Solskjær har nok trua på egne ferdigheter som manager, men har fansen trua på kristiansunderen? Og har styret trua på egen manager? Foreløpig er det vel stor enighet i styrerommet på Old Trafford, at Solskjær skal bli sittende. Men resultatene i det siste har ikke vært bra nok. Det vet Solskjær, best av alle.

Tør han å vrake én eller flere av sine store stjerner, som Paul Pogba, som har vært svak i det siste?

Om du er fan av engelsk fotball, dart, poker, casino eller avstår fra spill, og heller vil bruke tiden på brettspill må du bestemme. Alt handler ikke om spenning og gevinster. Kjærlighet kan ikke kjøpes for penger, men du verden som det hjelper å ha nok penger til å gjøre som man vil, enten man er singel eller forelsket. Sies det.

Premien

Så når kampen er over og det ble tap, igjen. Kan du jage egne lykke, ikke sant? Kan du skape ditt eget drømmens teater? Ja, ved å velge den menyen du selv synes er mest spennende. Kan du samme kveld som Manchester United gikk på et surt tap, vinne store summer.

Premien kan bli på flere hundre tusen kroner. Du får nemlig en stor tillit til en god nettside, som har en unik brukeropplevelse og som tar deg som kunde på største alvor. Nettsiden bør ha en upåklagelig kundeservice hvor alle aktører snakker norsk.

Nettsiden bør ha enkle menyer for å gjøre innskudd og ikke minst uttak av premien.

Spillerutviklerne blir mer og mer nøye og har enorm farlig kunnskap i hvordan de lager attraktive spill-nettsider. Jo mer attraktive jo flere spillere, så dette er en viktig faktor når seriøse aktører skal konkurrere med andre nettsider.

Kan du skape ditt eget drømmens teater? Så sant du er en som jager etter spenning som går hånd i hånd med økonomisk gevinst – så kan du det. Bare pass på at du ikke spiller for mer enn du taper.

That’s the name of the game.

Vargas

Pin It on Pinterest