Ikke bare menn som studerer kvinner

Ikke bare menn som studerer kvinner. De ser og studerer andre kvinner, like ofte om menn. Men kvinner ser ikke alltid etter det samme som de. Selvsagt ser damer på en sexy kvinne, slik menn ser henne, men hun ser også på stil, klær, sminke, sko og holdning. Kvinner kan nemlig ikke fordra selvsikre, sexy damer som tiltrekker seg mannfolk – eller andre kvinner.

Siden tidenes morgen har kvinner tiltrukket menn. og kvinner. Siden tidenes morgen har relasjonen mellom mennesker ført til at vi har blitt svært mange mennesker på planeten Tellus.

Lest? Mange tenner på skikkelig dirty talk

Faktisk drøyt 7 milliarder. I skrivende stund jobber Corona-pandemien knallhardt med å rette på det tallet, utfordringen er at det fortsatt fødes langt flere, hver dag – enn antallet som dør. Det vi si at befolkningstallet øker. Over alt.

Ikke bare menn som studerer kvinner. Over alt på kloden finnes det mennesker som ser i skjul. Ikke bare eldre kåte menn som studerer veldreide kvinner eller enda verre. Barn.

Hengt for å være homo

Vi har denne (u)vanen med å formere oss, vi mennesker. Det er slik vi er skapt. Vi puler ofte, lager barn, gifter oss og skiller oss. Blir foreldre med alt dette medfører for hver og én for oss. Ingen har vel påstått at den bedriften er særlig enkel, skilt eller ikke.

Siden tidene stadig er i endring, vi elsker mennesker av samme kjønn, men får hjelp til å få barn. Enten vi gjør som kongen befaler i tidenes tale. Kongen sa: “Nordmenn er jenter som er glad i jenter, gutter som er glad i gutter, og jenter og gutter som er glad i hverandre.” Det er godt sagt og veldig riktig.

For oss nordmenn er det faktisk ikke så farlig hvem vi er glad i eller velger å bo sammen med. I andre land kan man bli hengt for å være homo. Tenk litt på det.

Når det kommer til hvem som ser på hvem, kan du bare lete hjemme hos deg selv. Du ser på både kvinner og menn, gjør du ikke?

Kvinner ser på andre kvinnerMenn i alle aldre, fra de er i puberteten og kanskje før det, ser på jenter og senere kvinner. Helt til de er så gamle at de ikke er helt sikker på hvorfor de ser mer.

Vanskeligere å være homo

Ikke bare menn som studerer kvinner

Faktum er altså at også kvinner studerer andre kvinner – ganske så inngående. Om det er jobb, privat, på fest, i butikken eller i bryllup. Der mennesker ferdes, er det noen som studerer hverandre. Menn studerer også andre menn, men ikke like ofte for sjekking, til tross for kongens tale. Det å være lesbisk, er fortsatt hakket enklere enn å være homo eller biseksuell. Tror vi.

Kanskje for å hente inspirasjon, eller fordi de liker det de ser. Mange menn tror at kvinner pynter seg for dem, det stemmer kanskje i noen tilfeller også, men det aller viktigste er å konkurrere med andre kvinner.

Å ta seg bra ut; er kvinners viktigste egenskap fra tidlig alder og gjennom hele livet. Både for menn og kvinner.

Menn ser på rumpa, puppene, håret, øynene og tennene og vet i løpet av få sekunder om det er noen han ønsker å bli bedre kjent med. Kvinner bruker kanskje enda kortere tid på å finne den rette. Første inntrykket er helt avgjørende, men stemmer ikke alltid med virkeligheten.

Kvinner studerer formene

Du kjenner sikkert par som har kjent hverandre lenge før de inngår et forhold. Det begynner med vennskap, men ender opp med ekteskap.

Kvinner ser på andre kvinners rumpe, pupper, øyne, sminke og klær for å sammenligne seg selv med vedkommende. Noen kvinner tenner også på å se på flotte jente og kvinnekropper. Kvinner studerer formene og sammenligner seg selv med andre. I enhver setting. Ofte helt bevisst flere titalls ganger i døgnet.

Lest? Hva tenner deg, menn er eller kvinner?

Noen velger å gjøre noe med det og har et eller flere seksuelle relasjoner, bare for å få tilfredsstilt sin nysgjerrighet med en kvinne. Ikke bare menn som studerer kvinner, kvinner ser også på kvinner for å få inspirasjon, tips og triks. Hvordan ta seg selv bedre ut. Kvinner kopierer hverandre mer enn man skulle tro – også hva de hører venninner gjør i senga.

Tenker du deg litt om, så kjenner du helt sikkert flere kvinner som har erfaring fra jente-sex, det er langt mer vanlig enn heterofile menn som har forsøkt sex med menn av samme årsak.

Kvinner elsker sex

Noen kvinner kan ha sex med andre kvinner. Noen kvinner kan ha gruppesex uten å heve et øyebryn av den grunn. kvinner med selvtillit og begjær kan gjøre ting du ikke ville tro var mulig. Kvinner kan være kinky, kåt og vulgær når hun tenner til. Da holder det ikke lenger med en trofast ektemann.

Kvinner med stor apetitt på sex går ikke av veien for å prøve seg fram, gjerne med flere partnere samtidig, det er slett ikke for alle. Men faktisk så er det det mer og mer utbredt også i Norge. Å ha flere elskere samtidig, også med velsignelse fra kjæreste eller ektefelle.

Dette er vanlig folk som deg og meg, kvinner og menn med hus, hage, jobb, barn og en stor apetitt på livet, derunder masse sex.

Kanskje er det kvinner og menn i din omgangskrets som lever et slikt hemmelig dobbelt liv, der sex er en viktig faktor.

Når du ser en sexy kvinne neste gang, er det nettopp deg hun ønsker å imponere, og det han hende hun elsker oppmerksomhet, og hun elsker at du ser på henne, lenge.

Sex i det fri – Norgesferie med muligheter

Sex i det fri – Norgesferie med muligheter til å gjøre det man lenge har drømt om. Det være seg å seile på Mjøsa, rafting i Sjoa, ridning i fjellet eller padling langs kysten av Lofoten. Endelig er det sommerferie og det er Norge som får ditt besøk. Nå bør du selvsagt benytte de lange, lyse kveldene til å nyte kjæresten din.

Sex i det fri er mange nordmenns ønske-fetisj. Noen gjør det vær sommer, andre er livredd for å bli oppdaget, mens andre igjen, tenner på det å bli sett. At det er den direkte årsaken til at man velger et sted ute i naturen til å ha sex. Kanskje noen ser på?

Gruppesex, vennesex og partnerbytte. Det knulles vel egentlig som aldri før i Norge, særlig på denne tiden av året. For noen gjelder kun den ene partneren, kjæresten og ektefellen. For andre er det viktigere å nyte selve akten. om det er kvinne, mann, venn eller elsker betyr mindre. Sex i det fri er undervurdert, sier de fleste som har opplevd det. Men så var det dette med hva som er lov og ikke lov i Norge.

Lest? Onkel Blå puler alle tantene

Mange årstider gir vårkåthet

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak tiltrukne gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

RFSU Norge

Norge er et land med årstider der vi stort sett holder oss innendørs mesteparten av vinterhalvåret. Den andre halvdelen er vi nesten ikke hjemme, vi er ute i det fri, og noen av oss har sex – utendørs. Ikke alle, men svært mange nordmenn har en fetisj som tilsier at de ønsker å ha sex ute.

Sex i det fri - Norgesferie med muligheter

Klart man blir vårkåt etter en lang og kald høst og vinter. Når sevjen endelig stiger både her og der, er det det vi vil. Ha sex, så ofte vi kan, gjerne ute blant fuglene, ute i det grønne gresset. Kjenne solen mot den nakne kroppen og kjenne kåtheten som kommer.

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak tiltrukne gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

Undersøkelsen «Sex og kondom og sånn» er gjennomført i de nordiske landene, med unntak av Island. 1222 nordmenn i alderen 15–65 år svart på den elektroniske undersøkelsen. Og det faktum at det finnes statistikk hos politiet på hvor mange som får bot for sex utendørs. Betyr at dette skjer ofte, særlig i de store byene.

Forbud mot utesex i Norge

Er du en player som tør å ta kjæresten opp etter veggen i sentrum av Kristiansand, Oslo eller Stavanger? Da bør du altså ha veldig god råd. Boten kan altså komme opp mot 10.000 kroner for et ligg i det fri. Da skal det være litt av et stykke du har fått tak i.

Blir du fersket, blir tatt med buksene nede eller pikken ute, så vanker det altså 10 papp i bot. Verd å notere seg. dermed bør du også planlegge akten i detalj. Ikke begynne å tafse på kjæresten på Karl Johan, Operataket eller ved Nidarosdomen. Da kommer onkel politi og eventyret er over.

§ 201. Den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a) På offentlig sted, b) i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket til det. Eller c) i nærvær av eller overfor barn under 16 år, straffes med bøter eller fengsel inntil 1 år.

Atferd som nevnt i første ledd bokstav b og c anses forøvet overfor noen også når den er forøvet gjennom bruk av telefon, Internett eller annen elektronisk kommunikasjon.

Så la driftene herje, men behold klærne på til du er i sikker sone. Som ikke nødvendigvis er innendørs, men ikke for alle å skue. Sex i det fri – Norgesferie med muligheter du utnytte til det fulle. Som du vet, lever vi i en usikker og merkelig tid. Vi vet ikke hva morgendagen bringer, vi vet ikke om viruset slår hardt tilbake i høst og vinter. Vi vet heller ikke om vi får oppleve neste sommer. Derfor – lev i dag.

Pass på å ha full lommebok før du har sex utendørs i Norge. I Bergen må du betale 10.000 kroner for å ha sex på stranden eller annet offentlig sted, mens boten er på 6.000 kroner i Oslo.

NRK.no

Voksne og eldre har mye sex

Det er også hevet over enhver tvil at de over 50 er ivrigere enn noen gang, samt at pensjonistene har mest sex av alle. Det betyr at det bare er å glede seg til man blir gammel. Vi mennesker er glad i spenning og det er utvilsomt spennende å ta sjanser, og vise kjønn og hud i områder det ferdes andre. Dette viser i hvert fall statistikken.

Da de norske  årstidene gir begrensede muligheter til å ha sex i det fri, og ikke mer enn kun et halvt år av gangen, er det mange som velger å reise på turer til varmere strøk. Gjerne for å besøke nudiststrender som gir muligheten til frihet og adspredelse i blanke messingen.

Lest? Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Perfekt sex er oppnåelig for alle friske og kjønnsmodne mennesker, så lenge de selv vet hva de tenner på og ønsker å oppnå. Som vi har vært inne på tidligere, det å faktisk jakte på klimaks og sprutorgasme, kan være årsaken til at man ikke oppnår verken nytelse eller orgasme.

Man bruker kanskje for mye energi og fokus på det som skal komme til slutt, at man glemmer det som er i mellom. La nytelsen alene få mer fokus, så kommer det andre av seg selv.

Vargas12.com er bloggen som tør å ta opp tema som du kanskje ikke deler mens så mange andre, men som du tenker ofte på alene. Du og dine fantasier forblir en drøm – om du ikke tar grep. 

Følg vårt nyhetsbrev og vi lover at året 2020 blir ditt mest spennende – vi skriver for deg, det er alltid gratis og uten forpliktelser. Er du klar for et drømme-år med oss?

Vargas

Slik opplever du perfekt sex!

Slik opplever du perfekt sex! Bare når du vet hva som skal til, hva som tenner deg nok, som gjør deg sprengkåt og villig, og du tør å kjenne på det – vil du kunne oppnå perfekt klimaks. Vargas12.com løfter på tabuene og er nå villig til å fortelle deg de våteste eventyrene. Slik opplever du perfekt sex.

På 10 år har denne bloggen gått betydelig lengre enn alle andre bloggere og nettsider som skriver om dette kontroversielle temaet som vi nordmenn nesten aldri tør snakke om. Slik opplever du perfekt sex!

Sex som er like vanlig som å puste, er vanskelig for mange. Særlig den eldre garde, la oss si de fleste over femti. De rundt 25 år, vet mye mer enn sine foreldre om sex og de har langt mer liberale grenser for hva som er tillatt og ikke.

Lest? Kåt og forelsket – hvorfor blir du så dum?

Unge mennesker har knullekompiser, kan ha sex med eget kjønn, gruppesex og partnerbytte ut at det lages så mye fuss om det. Internett og porno-tilgangen må ta deler av skylden for at det er slik. Myten om at alle unge gutter og menn som er kommet i kjønnsmoden alder, onanerer etter porno er selvsagt feil. Kvinner i alle aldre, gjør nemlig det samme. Enten sammen med kjæresten, alene på privaten, eller alene som singel.

Hva som er perfekt sex er selvsagt individuelt for hvem man spør. Kvinner og menn liker ikke nødvendigvis det samme, noen takker ja til analsex, vil kanskje faktisk heller ha analsex enn vaginal-sex.

Andre tenner på lakk, fetisjer som er ukjente for andre, mens andre igjen kan tenne på å se partneren ha sex med andre. Det er faktisk en utbredt fetisj blant godt voksne mennesker – som kun fantaserer og ikke tør leve ut drømmen.

Slik opplever du perfekt sex!

Slik opplever du perfekt sex!

Det er altså selve nøkkelen til vellykket og fullkommen nytelse. Å tørre å kjenne etter hva man tenner på, uansett hvor kinky eller pinlig det er å måtte innrømme det. Å hige etter perfekt sex, kan være problematisk i seg selv. Særlig om jakten på orgasmen er viktigere enn forspillet og nytelsen på veien til klimaks. Prestasjonsangst for menn som ikke kommer, om fokuset blir bare på ham – er veldig kjent.

I det øyeblikket hun ‘snur ryggen til’, later som om hun er opptatt av noe annet, setter rumpa til, og “vasker gulv” eller lignende, forsvinner fokuset på hans person, og han kan veldig mye enklere oppnå de aller største høyder. Som oftest er det hun som sliter med for lite “lyst”, men menns evne til solid ereksjon har blitt et stort problem – også for tusenvis av nordmenn.

Mange menn vil kanskje kjenne seg igjen i dette, men ikke vite hvordan de skal håndtere problemet.

Ereksjonssvikt er en lidelse som medfører et alvorlig problem for den det rammer. Problemet skaper forstyrrelser i forholdet til seksualpartner og til muligheten for selvstimulering. Tilstanden kan påvirke både selvtillit og livskvalitet.

Helsenett.no

Hva gjør deg kåt?

Hva tenner du på og hva gjør deg kåt? For mange kan det være vanskelig å svare på fordi det er dagsformen som avgjør, og det er forskjell på kvinner og menn også her. Menn kan tenne lettere på visuelle objekter, en pen rumpe eller ett sexy smil, porno eller en frodig rumpe. Kvinner tenner nok lettere på fysisk berøring, men også porno og fantasier på lik linje som menn.

Det er ikke uvanlig å være kåt på fremmede, venner eller nære kjente. Jo mer forbudt, jo bedre – særlig i fantasien. Noen tar våte drømme til virkelighet og har faktisk sex med konas beste venninne, en fremmed man møter for et ‘one night stand‘, eller en kollega. 

Det er ikke så uvanlig som det høres ut. Det som ikke er fullt så normalt er å gjøre fantasi til virkelighet i dette henseende. Pornoens hovedfokus av filmer som er mest populær har til og med ‘familie relasjoner’, ‘svigermor’, ‘svigerfar’, eller ‘stemor’ og ‘stefar’ – alt etter som. Det holdes med andre ord i familien, uansett hvor tabubelagt det enn er.

Menn fascineres av pikk

Ensformig og fryktelig trist at verden ikke har kommet lengre.

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen mann, er homofil vil de fleste siHandlingen ja, men legning ikke nødvendigvis.

Slik opplever du perfekt sex!

Allikevel er det mange menn som er fascinert av andre menns penis, men de tør selvsagt ikke si det til en eneste sjel. 

Menn har også homo-erotiske fantasier som de holder for seg selv, i all hovedsak fordi de er usikker på reaksjonene fra omverdenen om det ble kjent. Dette bunner dessverre ut i noe kunnskapsløshet og fordommer som bør fjernes, vi skriver da tross alt 2020.

Forelskelsens rus

Sex mellom mennesker, forelskelsens rus og det å finne den rette har vært noe av det viktigste for kvinner og menn, over landegrensene gjennom generasjoner. Slik vil det være i uoverskuelig framtid også.

Måten å finne den rette på – har endret seg voldsomt de siste hundre år. Som de fleste vet, er det via internett – gjennom Tinder og strømlinjeformede nettportaler de fleste finner sin kjæreste nå.

For hundre år siden, måtte man få godkjent søknaden fra pikens far eller familie, og slett ikke finne på noe tull før ringen var plassert på fingeren. Aldersforskjell, eller om han luktet vondt, eller var voldelig spilte mindre rolle om familiens overhode hadde sagt ja til beileren – ble det slik.

Heldigvis har tidene forandret seg. Kvinner kan velge selv, i hvert fall i Norge. Hun kan i grunn ofte velge og vrake mellom flere og finne seg en mann som både er snill, vakker og begavet.

Elsker deg

Noen velger et liv som singel, for å være sin egen herre og styre det meste i sitt eget liv. De aller fleste velger et å være to. I et forhold. En å se dager som kommer og går sammen med, en å legge seg og våkne sammen med. En som elsker deg, med alle de skavanker du har og din illeluktende ånde, hver morgen. Betingelsesløst og ekte.

Innrøm gjerne for deg selv at din seksuelle lykke er langt viktigere enn ha andre måtte mene om deg og dine fetisjer. Selvsagt skal du leve ut drømmen og gå etter evig lykke, selvsagt bør du stå fram om du fortsetter sitter inne i bunnen av skapet og lure på hvordan din verden ville se ut om du visste hvem du egentlig var.

I 10 år har Vargas12.com hatt det samme slagordet, You Are Perfect – fordi vi vil at mennesker skal bryte med norske, tullete fordommer, og heller vise hvem de er på ordentlig – leve livet på ekte. I det øyeblikket du tar deg selv høytidelig nok og sexlivet ditt på alvor, kan du oppleve perfekt sex.

Har du spørsmål? Bruk gjerne kommentarfeltet nedfor, du kan være anonym.

Vargas

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

Året som nå er omme må betegnes som et vanskelig år for mange. Erna Solberg og regjeringen vil nok kalle det sitt Annus Horribiles, Donald Trump vil nok bruke minst like sterke meldinger når han oppsummerer året. Verst er det nok for kloden vår, som virkelig har vist seg fra en grim side. Hva formidlet Vargas i året som gikk?

Miljø- og klimaendringene vi ser rundt oss, er ikke lett å skildre i spennende artikler om man ikke har førstehånds bevis for all elendigheten vi ser i mediebildet. Derfor blir vi tvunget til å videreformidle bevisene gjennom andre kanaler. Det blir det mindre av i året som kommer. Lover.

Vi har nok ikke vært så ivrige i dekke denne siden av verden, vi har nok engang hatt fokus på langt hyggeligere ting gjennom året. Ikke mindre enn 130.000 besøkende har vært innom oss, gjennom 2019. Vi håper og tror at vi skal nærme oss 200.000 lesere – det neste året.

Lest? Her vår favoritt-YouTuber!

Årsaken til den økningen er vår evne til å snu trenden og bli mer populær, bruke enda flere gode bilder, bruke videoer i våre artikler og ikke minst, gi våre skrivere et enda bedre verktøy, gjennom å publisere YouTube-videoer og til og med podcaster.

Da vil du oppleve denne bloggen som mer moderne, mer i tiden som har endret seg gjennom årene, du vil huske at du har vært innom Vargas12.com, som går mot et fantastisk 10-årsjubileum i 2020. Vi har ikke stemmestyrt blogg, riktig ennå, men vent å se.

Vi anbefaler like godt her og nå, følg vårt nyhetsbrev gratis og helt uten betingelser. Alltid. Vi kommer aldri, noen gang til å kreve fem øre for at du skal lese våre artikler – vi skriver med glede for deg. Om du er av den nysgjerrige typen, kan du bla i vårt rikholdige arkiv, på høyre side i menyen.

Her finner du mer enn 6500 artikler om en rekke forskjellige tema.

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

La oss ta deg gjennom året 2019, måned for måned, uten å få med alle gode innlegg – presenterer vi noe av det som du har fått tilgang til på Norges mest kreative og innovative blogg.

Vi synes tiden går skremmende fort, og at vi nylig skrev artikler i januar, som nå nærmer seg tolv måneder siden. La oss ta det på kontoen for modenhet og erfaring.

I januar skrev vi om trening, kosthold og slanking, slik vi har gjort det i ti år på rad. Vargas12.com holder stø kurs mot tiden vi lever i, og har fokus på det du er opptatt av. Måned for måned, år for år. Slik blir det åpenbart i 2020 også.

I februar kom vi innom et tema vi alltid er opptatt av og som vi garantert kommer til å ha fokus på i tiden som kommer. Nemlig om relasjoner, forhold, kvinner og menn. Skilsmisse og forelskelse. At kvinner dropper lave menn, kom ikke som noen overraskelse på oss, men nå er det også dokumentert.

I mars-måned var vi så heldig og oppleve selveste, Andrea Bocelli, live i Telenor Arena. Det klarte vi ikke å la være å skrive om. En av våre største idoler fra scenen, sviktet heller ikke. 14. mars fikk gikk en stor drøm i oppfyllelse. Flere eventyr i 2020? La oss håpe.

I april skinte det raskt gjennom at vi blir vårkåte, glade for hver time som solen kommer høyre på himmelen, kvinnene viser stadig mer hud og alle hjerter gleder seg. Vi er stolte av alle våre artikler, men kanskje særlig de som går på tema ‘sex’ som alltid er populære. “De brede hoftene og de myke lårene” ble et av årets høydepunkter på denne bloggen i 2019.

I mai-måned fik Norges største håndballstjerne, Nora Mørk, kjæreste. Han heter Martin Laumann Ylven. Siden vi er stor fan av Nora, måtte vi skrive om det. Vil du lese den artikkelen, søker du på navnet hans, eller på Nora Mørk oppe til høyre i menyen, og du vil finne alle artikler som er publisert om henne og paret.

I juni skriver vi færre artikler enn normalt, vi liker å være ute blant deilige mennesker, vi liker å grille, gå langs Norges fineste bryggepromenade og vi elsker å reise. Derfor ble det noen få artikler om sommerkropp, litt om sex, litt om grilling og om Pride, selvsagt.

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

I juli satte vi fokus på Influencere generelt, og Marit Turmo, som er blitt rik på sin frodige rumpe. Men vi skrev også en artikkel om moderne underholdning og de endringer TV-hverdagen vil få, for folk flest. I tillegg la vi i sommer fram bevis på at matkjedene bevisst forsøker å lure deg, som kunde.

I august kom Gretha Thunberg for alvor på banen og i verdens søkelys for sitt viktige fokus på global oppvarming, og at politikere verden over gjør for lite for å berge kloden vår. Men vi skrev også om «Ex on the Beach» og om blogg-døden som er over oss for alvor.

I september-måned satte vi fokus på husmoren som den moderne og svært populære pornostjernen, vi skrev om livets kommode, vi var innom fotball, økonomi og ikke minst – den mye omtalte TV-serien, EXIT. Antallet artikler øker i tak med hvor lengre ut på høsten og vinteren vi kommer.

I oktober kunne vi ikke holde oss lengre, og skrev et flammende innlegg om elendigheten som er i ferd med å ødelegge fotballen fullstendig, nemlig videodømmingen, best kjent som VAR. Durek Verrett fikk passet sitt påskrevet av oss, og vi er alltid innom priskrigen når høstmørket kommer over oss.

I november skrev vi flere gode artikler om økonomi, mat, sex, fotball og underholdning, som er våre fremste tema på denne bloggen. Men vi er altså innom en hel haug med andre viktige tema også, som rus, kjærlighet, vold, selvmord og storpolitikk, som blant andre Frode Berg-saken.

I desember har vi selvsagt fokus på julebudskapet, økonomi, ensomhet, mat, mye fotball – særlig den engelske da det er høysesong, ‘Boxing Day‘ og mange nordmenn som besøker England av nevnte årsak, på denne tiden. Og vi har skrevet om “den skjulte priskrigen” noe vi har tenkt å fortsette med i 2020.

Om du har behov for markedsføring, vil Vargas12.com kunne være den perfekte partner for deg. Om du har linker til egen nettbutikk, eller behøver å fremme ditt gode navn og rykte av andre grunner – ta kontakt med oss. Vi lover å gjøre alt vi kan for å tilfredstille dine behov.

Vargas12.com feirer som sagt 10 år i 2020, det vil bli behørig feiret med gaver og premier til alle våre lesere. Vi kommer til å fortsette å skrive for deg i årene som kommer.

Gratis og uforpliktet kan du altså få de ferskeste nyhetene gjennom vårt nyhetsbrev, som publiseres til alle som ønsker det klokken 18:00 – hver eneste dag. Hele året.

God jul og godt nyttår!

Vargas

Kan jeg ha en elsker, kjære?

“Kan jeg ha en elsker, kjære? Om du får lov til å ha en elskerinne på si. Så får jeg beholde deg som min elskede, ektefelle og bestevenn?” Spørsmål som ikke passer seg i noen pent møblerte hjem der vanlige mennesker, oppdradd på tradisjonelt norsk vis bor.

Eller er tidene i ferd med å endre seg for all tid?

Er monogame forhold i ferd med å få en verdig konkurrent. Som et alternativ til de tradisjonelle samlivsformene? Vi ønsker å ha åpne forhold, vi ønsker å ha lov til å flørte, vi har lyst til å ha sex med hvem vi vil. Helst når det passer oss, uten å måtte sende inn en søknad i flere eksemplarer for å få det gjennomført. Se for deg spørsmålet som kommer fra din ektemann eller kone: “Kan jeg ha en elsker, kjære? Jeg elsker deg, men trenger mer spenning i livet.”

Ja, for du skjønner forskjell på disse begrepene ikke sant?

Ikke-monogami er et paraplybegrep som dekker flere forskjellige typer mellommenneskelige relasjoner hvor noen eller alle deltakerne har flere seksuelle forhold og/eller kjærlighetsforhold. Begrepet står i motsetning til monogami.

Monogami

Polyamori stiger fram som et annet alternativ for stadig flere. Vi ønsker å kunne hatt forholdt til flere enn bare den ene, ja, faktisk til flere på en og samme tid. Ikke alle, men flere kvinner og menn i alle aldre, ser på disse alternativene med stadig større interesse.

Lest? Så fine mugger du har!

Monogamiet står derfor snart for fall. Dette fenomenet er noe du bare har hørt besteforeldrene din fortelle om, at de var gift i femogførti år, uten engang å se på en annen. Kan jeg ha en elsker, kjære?

For de fleste ligger det ikke naturlig i forholdet at partneren din skal knulle rundt med andre, når han er sammen med deg. Hvorfor er han sammen med deg da, om han ikke skal få deg til å føle seg spesiell og unik, men bruke tid med en fremmed?

Kan jeg ha en elsker, kjære?

I sjalusiens navn, vil det aldri passe å ha en elsker eller en elskerinne som et tredje og fjerde jul på forholdsvogna. Det vil skape konflikter som ikke lar seg forene til et vellykket parforhold? Er du ikke enig?

Kan jeg ha en elsker, kjære?

Eller har dere vært sammen så lenge at det er rom for å endre taktikk og styringsform? At dere begge har blitt litt lei av den samme sexen, nå er det på tide å komme videre, til tross for at dere lesker hverandre og vil forbli sammen?

Det er her vi har kommet til kjernene av denne problemstillingen.

Konkret

La oss gjøre det enda litt mer konkret for at du lettere skal se for deg hvordan dette kan gjøres. Om han og henne, hun og hun eller han og han i et eventuelt forhold skal ville velge å ha en hver seg, på si. En elsker eller elskerinne.

Knut og Grethe er 46 og 43 år. De har vært gift i 12 år, har to barn sammen, elsker hverandre og ønsker å forbli i forholdet i all uoverskuelig framtid. Men de har snakket om spenningen som mangler i senga. De vil ha inn en tredjeperson til lek og læring, men de vil også ha muligheten til å ha sex med andre, utenom. Når de får en mulighet til det.

Lest? Perfekt sex? Du oppnår det slik …

Selvsagt bør man ha vært sammen en stund for å inngå et slikt “forlik” og en slik avtale. En avtale som garantert ikke vil kunne passe for alle de som føler på sjalusien – bare ved tanken på å gi etter for et slikt vovete forslag.

Hemmelige

Så lenge begge er enige om dette, man er ærlig og åpen rundt tema sjalusi og tenning, samt at sjekkingen skal foregå åpenlyst, altså i det offentlige rom – hva er så problemet? Ikke er det ulovlig og ikke sårer man noen. Med mindre “elskeren” er i et forhold og knuller på si, bak vedkommendes rygg. Det må bli enda et moralsk spørsmål man bør finne ut av sammen.

Hennes “hemmelige” elsker behøver ikke være en mann, kan hende hun har hatt og har våte fantasier om en annen kvinne, det er rimelig utbredt, også i Norge blant norske kvinner. De færreste gjør noe med det, men kan hende hun fortjener og blir mer lykkelig av å ha en elskerinne.

Hun kan være aldri så hetero, men ønsker å eksperimentere for å kjenne ordentlig etter på egne følelser og fantasier.

Kan jeg ha en elsker, kjære?

Swingers

Tusenvis av nordmenn lever godt med å være ‘Swingers’. Gjerne i skjul for venner, familie og til og med sin egen ektefelle i dag. Noe annet er det å leve åpent som en helt vanlig familie. Der begge har vær sin elsker de kan leve med, når det måtte passe inn i for alle parter. Kan jeg ha en elsker, kjære?

At det er nordmenn som velger å gjøre det på den måten er hevet over tvil.

Kanskje er det den perfekte måten å beholde sin ektefelle og partner på. Å gi hverandre nok slakk til at til og med kan ha sex med den det måtte være, for å bli værende sammen? Å elske en annen person at man er villig til å gi vedkommende en elsker – skal litt til for å gjennomføre.

Om du går rundt og er livredd for at partneren din er utro så la han eller hun få lov til å være det, under kontrollerte former.

Når tiden er inne og begge er enige, når dere har snakket vel og lenge om tema og begge vil det nok. prøv dere litt fram, be hjem fremmede, likesinnede eller kjente, som dere kunne tenke dere å se litt mer av på alle måter.

Sex med en annen

Om hun finner tonen med en av mennene så la henne prøve seg. Kjenn på følelsen av at den du elsker har sex med noen andre enn deg. Akkurat det samme gjelder selvsagt for han. Finnes det kvinner han finner tonen med så bør han få lov til å gå løpet helt ut om det passer seg og det går så langt.

Husk at fler forhold blir ødelagt av sjalusi enn utroskap. Derfor bør det være god nok grunn til å i hvert fall snakke grundig om tema. En av dere, kanskje begge har helt sikkert vært innom tanken.

Samfunnet er utvilsomt i endring hva gjelder samlivsformer. Om hundre år, sannsynligvis mye før, er det helt innafor å ha både én og to elskere, men er også lykkelig gift på samme tid.

Tar du partneren din forgitt, kan det være starten på slutten. Vi mennesker liker å utforske, bli kjent med nye spennende mennesker, få bekreftelse og anerkjennelse. Kanskje trenger vi påfyll av og til.

At vi trives best i flokk betyr at det ikke stemmer helt med virkeligheten. Å skulle leve med denne ene, gjennom hele livet, bare fordi besteforeldrene dine gjorde det …

Vargas

Slik får dere tid til mer Sex!

Slik får dere tid til mer Sex! For alle par er det viktig med nytelse sammen, men også alene. Å vite at partneren har det deilig, når du selv ikke kan stille opp, er en styrke som dere nyter godt av i forholdet deres.

Men det er når dere har tid til hverandre – dere bygger lag på lag for at forholdet skal vare lenge.

Det er nemlig mangelen på sex eller kjedelig og forutsigbar sex som får mange par til å søke andre veier etter noen år. Som du har hørt gjennom media de siste dagene, er det etter en lang sommer, at mange par velger å gå hvert til sitt. Slik får dere tid til mer Sex!

Det er ikke sikkert det er løsningen på noen ting, å velge å bytte kjæreste. Du bør mye heller jobbe med det forholdet du har så lenge dere er glade i hverandre. Vargas12.com har skrevet hundrevis av artikler om relasjoner mellom mennesker, fordi vi heier på kjærligheten, vi ønsker at så mange som mulig kjemper for forholdet sitt. Alt for mange går for tidlig.

Prioritering

For å få bedre tid til sex, må man rett og slett prioritere riktig. Døgnet har kun 24 timer, om hun er kåt om morgenene, bør hun få sex tidlig på dagen. Tenner han lettere til rett etter middag, bør hun legge forholdene til rette for det. Enten at hun slipper ham til, eller at hun tar initiativet selv. Begge bør si ja til sex de gangen partneren tar initiativet. Enda det var noe annet man skulle ha gjort.

Ofte er det fort gjort, sies det. Er man i humør til sex, skal det ikke mange minuttene til det er over, enten for han eller henne. Sliter hun med å nå klimaks, finnes det fantastiske hjelpemidler som gir henne orgasme på sekunder. Han trenger ofte ikke lang tid heller, en hjelpende hånd er ofte nok, eller en butt-plug som trykker på knakken hans.

Sex er viktig for mange, både for single og de som er i et forhold. Den er ofte vidunderlig og deilig når forelskelsens rus herjer i årene, men den kan som kjent bli litt kjedelig når man vet hva som skal skje. Derfor har vi notert oss en endring som vi ønsker å formidle, for å gjøre folk oppmerksomme p det faktum at noen velger å gi kjæresten en elsker.

Erfaring

Å vite hva man vil, enten man er mann eller kvinne, kommer ikke klart for mange før de har blitt voksen. Ikke atten, men nærmere 30 år. Først da har man litt erfaring og vet hva man tenner på, hva man liker å gjøre og ikke liker. Kvinner vet at man ikke nødvendigvis er lesbisk, enda hun tenner voldsomt på lesbisk sex og fantaserer om det ofte. Slik får dere tid til mer Sex!

Ditto for menn. Norske menn har endelig innsett at man kan ha sex med andre menn for sexens skyld, uten at man verken blir forelsket eller ønsker å gifte seg med vedkommende. Bare nyte. Tabubelagt selvsagt, langt inn i evigheten, men det er derfor du leser om dette tema på denne bloggen.

Vargas12.com tør å skrive om det du bruker mye tid på å tenke over.

Erika Berger

Kvinnen har en mann på si, i tillegg til å forbli gift eller bli værende i forholdet til sin kjæreste. Akkurat slik den fantastiske svenske skuespilleren, Lena Endre, lever i rollen som “Erika Berger” i den udødelige trilogien, “Millenium“. Hun er lykkelig godt, men har også en elsker på si.

Slik får dere tid til mer Sex!
Foto: Saulius Rozanas / Pixabay

Slik får dere tid til mer Sex!

I Krim-trilogien «Millenium» av selveste, Stieg Larsson, kommer det fram i bok nummer to «Jenta som lekte med ilden», at “Erika Berger” får det som hun vil. 

Hun er lykkelig gift med Greger Backman, men har også en elsker i “Mikael Blomkvist“. “Lisbeth Salander“s venn og samarbeidspartner i de tre filmene.  

Etter noe dramatikk, får sjefsredaktøren i magasinet “Millenium” det som hun vil. Begge deler. Beholder ekteskapet og sin elsker.

Først, ifølge forfatteren, et trekant forhold som holdes hemmelig for “Erika Berger”s ektemann, men som blir oppdaget.

Greger Backman, som elsker sin kone vil ikke skilles av den grunn, men vil ta opp kampen mot beileren, om det er ekteskapet hans Blomkvist er ute etter; noe det helt tydelig slett ikke er. Kun et begjær etter å elske sin elskerinne Erika. Noe Backman aksepterer.

Mikael Blomkvist

Erika og Mikael er venner, elskere og kollegaer i magasinet Millenium som de to driver sammen. Greger Backman, møter Mikael Blomkvist og liker ham umiddelbart. 

Siden det framgår av samtaler dem i mellom, er det kjødets lyst og en brennende kjærlighet mellom to middelaldrende mennesker, og ikke et ønske om sabotere noe som helst mellom ektefellene Berger og Backman. Blir det som Erika Berger vil.

Selvsagt bør den samme avtalen gjelde for mannen i forholdet også, om det er det som skal til for at sexlivet blir rikere for den som ikke er fornøyd. Vi vet at denne ordningen, med en akseptert elsker, er en fetisj i seg selv, at den ene parten tenner på det faktum at partneren er ute og knuller. Enten en fast elsker eller med tilfeldige folk.

Du som ikke har noe godt sexliv, men ikke vil såre din partner, har utfordringer du bør tenke nøye gjennom før du tar et viktig valg. Å være utro, bak kjæresten rygg kan få konsekvenser du ikke aner konturene av. Gjør du det, kan du risikere å miste den du elsker å bli både ensom og ulykkelig.

Da får du heller kanskje ta den vanskelige samtalen og fortelle hvordan du ønsker å endre sexlivet til det bedre, om du har svaret. Ny partner er som kjent ikke alltid riktig valg.

Utroskap

Ja, utroskap gir deg mer sex om du spiler kortene dine riktig.

Sjansen for at du driter deg ut i forsøket er derimot ganske stor, fordi du ikke vant til å lure mennesker som står deg nær. Den utvalgte du har planer om å ha sex med, bak ryggen på kone eller ektemann, kan også avsløre deg. Tar du virkelig sjansen?

Utroskap er sikkert spennende og kan gi deg mer sex, men er det verdt det?

I så fall kan du plutselig sitte med kuken full av postkasser før du vet ordet av det og ikke få sex på uker, måneder eller år. Spill heller kortene dine riktig og vær ærlig i jakten på en sexpartner – enten du er i forhold eller ikke. Å tro at man kan få mer sex gjennom å drive med utroskap, er å ha litt for mye tro på egne ferdigheter. 

Jo, man kan lykkes med å være utro over år, men det er alltid en sjanse for å ferska, enten man er kvinne eller mann, da bør man kunne ta konsekvensene for sine handlinger også. Mulig tilgir han det, mulig er forholdet over. Du vet ikke hvilken reaksjon du får ved å bli avslørt.

God sex

God Sex? Hva er det for deg? Hvis sex blir forutsigbart og kjedelig med partneren, er det fare på ferde, da kan man begynne å lete etter mer spennende partner(e) og forholdet kan gå mot slutten. Er man single og vet hva man vil ha – er også god sex viktig. 

Lest? Sex i sivet?

Hvem har mest sex? Den i et fast forhold, eller den single? Og hva er god sex? Hva man tenner på, hva man liker og hva som gjør at man når et klimaks, er selvsagt svært individuelt. Man kan få ti forskjellige svar, om man spør fem menn og fem kvinner. Slik får dere tid til mer Sex!

Sannsynligvis har de single mest sex, de som jakter på forskjellige partnere, som har sex med de man møter, og ikke har så mange sperrer. Er man i et fast forhold, kan sex-aktiviteten være stor i starten for så å dabbe av etter hvert. Man behøver ikke å være utro av den grunn.

Mange par trives med sin trygge gode partner som man elsker, men den type trygghet – er under press fra et endret samfunn.

Monogamien historie?

Stadig fler velger å ha sex med samme kjønn uten å kalle seg lesbisk eller homofil, men fler-seksuell. Ofte kalt bifil. Altså man tenner på personen der hvilket kjønn er sekundært og av mindre betydning. Også gifte menn, og menn i heterofile forhold går gjerne med på å ha sex med andre menn, gjerne i skjul, fordi fordommene mot dette åpenbart er store fortsatt.

Lest? 7 veier til et bedre sexliv

De unge i Norge lar seg ikke sette i bås, de tenker i mange tilfeller sex er sex, nytelse er nytelse og da spiller det liten rolle om det er kvinne eller mann, man er til sengs med. Ofte skjer ikke sexen i senga i det hele tatt, men i skogen, på offentlige plasser, hos venner, i bilen, på flyet, på klubb, eller andre steder i huset. De unge i Norge lar seg ikke pille på nesa, de vet hva de vil ha og knuller begge kjønn, uten å reise et øyenbryn.

Trekant

Trekant eller gruppesex går de heller ikke av veien for, men om det kun er unge mennesker som eksperimenterer med nye sex-rutiner? Selvsagt ikke. Godt voksne kvinner og menn i ulike aldre, vet å finne Swingers-klubber, benytter helgen til partnerbytte og har elskere på besøk, med partnerens samtykke – oftere enn man tror.

Faktisk er det ikke uvanlig at begge har faste elskere, med partnerens velsignelse. Både for å pirre sexlivet og ha en spenning der som få vet om.

Du går kanskje inn i forholdet med den tanke om at det er dere, og bare dere to for alltid. Da kan det hende du vil få deg en overraskelse underveis. Monogami, det prinsipp at man skal leve med en partner hele livet, er for mange den tradisjonelle måten å leve på, i hvert fall i Norge. Men stadig flere lever et liv langt unna den filosofien, man etter rett og slett større krav til sitt eget liv, sitt eget ego og sine behov.

Skal dere få nok tid til å nyte hverandre, bør det skrives ned i almanakken eller planlegge et nummer når på døgnet dere normalt er på det heteste. Da er det viktig å føye seg etter den andre, om tidpunktet er forskjellig for når dere er kåte.

En kjappis på sparket, i bilen i kjelleren, på kjøkkenbordet, på hotell eller i skogen, er ofte langt mer spennende enn planlagt og tilrettelagt sex. Bare en tanke.

Lykke til!

Vargas

5 grunner til å forbli sammen

5 grunner til å forbli sammen som kjærester. Du kjenner på det nå, ikke sant? Det blir greit å komme seg på jobben igjen etter en heller slitsom ferie. Du har ikke fått pustet ordentlig fordi du har hatt folk, altså familie, på deg døgnet rundt – hver dag, hele sommeren.

Endelig kan du gå hverdagen i møte og få tid for deg selv.

For par som har funnet hverandre, som elsker hverandre og som har hatt den perfekte sommerferie sammen, gleder de seg selvsagt til neste mulighet til å være sammen også. Vet. Jævlig irriterende at noen har det så perfekt, men de har altså sin helt egen greie, som vi skal dele med deg nå.

Lest? Slik berger du forholdet ditt!

Hemmeligheten ligger selvsagt i bunnløs kjærlighet, dere har begge innsett at det skal forbli dere for alltid. Dere vil bli gamle sammen, dere skal klare alle kamper, uansett. Da blir ingen diskusjon for stor, da blir ingen krangel eller til og med utroskap – en trussel mot forholdet, man kommer seg forbi det stadiet, blir venner igjen, man tilgir og går videre. Forholdet overgår alt.

Vær ærlig og tydelig

Det er naturlig og veldig vanlig å komme til et sted i forholdet der man spør seg om det er dette du ønsker. Da bør svaret komme raskt, fordi dere elsker hverandre og vil forbli i forholdet, til tross for krangling, utroskap og munnhuggeri. Ikke alle går, enda den ene har valgt å ha sex med en annen. Andre igjen velger å gå tvert. Det er en smakssak om hvor viktig forholdet er.

Alle forhold innebærer forhandlinger, tillit, kompromisser og gjensidighet. Kommunikasjon bør handle om å stille ærlige krav til partneren og være tydelig på hva man ønsker i forholdet. At den andre ikke er utro bør være en selvfølge, men har dere snakket om et forhold som skal være monogame for begge? Fungerer dette over tid for begge? Eller bør det være rom for å ha en relasjon til et annet menneske, når du ikke er til stede? Inkludert det å ha sex?

En viktig debatt det kan være smart å ta tidlig i et hvert forhold.

5 grunner til å forbli sammen
Foto: S. Hermann & F. Richter //Pixabay

Overraskelser er undervurdert og jo viktigere, jo lengre man kommer ut i forholdet. Man skal ikke gå på akkord med sin egen troverdighet og komme med ny bil eller ny leilighet for å overraske kjæresten med ødeleggende gaver. Man skal bruke hverdagen, være kreativ, en rose på puta, en romantisk middag eller en weekend på hotell.

5 grunner til å forbli sammen.

Overraskelsen skal fungere som medisin for forholdet og det skal slett ikke alltid være ham som utfører det. Hun kan eksempelvis lage favorittminddagen hans. Han vil nok sette stor pris på det. Man skal huske på å fortelle hverandre, gjerne med gjerninger, at man tenker på den andre. Viktig.

Vær sammen

Når dere er urbane og har travle liv, bør dere bli enige om en par kvelder i uka, hvor dere prioriterer hverandre. Gi klar beskjed: “Du trenger ikke møte på alle jobb-middager, du trenger ikke være ute på pub med gutta hver helg, denne fredagen skal vi to være sammen, prate, spise og se hverandre. Knulle, nyte forholdet og dyrke kjærligheten.”

Slik opprettholder dere gnisten som aldri skal slukne. Se en film eller lage mat sammen. Å være sammen er å være kjærester. Kjæresten din vil sannsynligvis være enig og svare ja til den henvendelsen.

Forholdet mellom kjæresten og hans familie og deg, bør være så godt som mulig, her kan du legge inn aksjer som kjæresten din vil elske deg for. Du bør behandle svigerforeldre, svoger og svigerinne som din egen familie. Og håpe på at du blir likt og akseptert tilbake. Det er her mange par trår feil, ved å tvinge partneren eller kjæresten til å velge mellom deg og sine nærmeste familie. Bli inkludert og ta familien hans til deg.

Spontanitet

Hvorfor de fleste forhold føles så fantastiske i starten, er fordi man ofte er kåt og forelsket samtidig. Men det ligger noe i at alt er nytt og spontant også. Dere gjør ting sammen for aller første gang. Spiser sammen, går på kino sammen og snakker sammen om ting dere har opplevd hver for dere, enten som singel eller i et annet forhold.

Foto: Anastasiya Babienko // Pixabay

Etterhvert tar rutinene over for spontaniteten og spenningen forsvinner litt. Derfor er det viktig å opprettholde en spontanitet i forholdet, selv om det i en hektisk hverdag kan være vanskelig. Du må rett og slett planlegge til en viss grad, ved å være spontan for kjæresten, vise at du kan ta ting på sparket og få din elskede til å le av ditt påfunn. Å le sammen er alene en god drivkraft for et vellykket forhold.

Kjøp nye utfordrende antrekk, kle dere ut, vær barnslig og lek med hverandre. Meld dere på vinkurs, reis til fjerne slektninger eller meld dere inn i den lokale bowlingklubben, spill dart eller kjøp dere hver sin kajakk og padle inn i solnedgangen – sammen.

Gi hverandre frihet

I et forhold som skal vare evig, skal man ha drivstoff for å trives sammen over lang tid. Da må man også gi hverandre muligheten til å ha et parallelt liv ved siden av forholdet, som vi har vært innom i tidligere artikler. Det er en av de viktigste holdepunktene for å lykkes, å vite at forholdet ikke er over, om kjæresten reiser på vennetur eller ikke er hjemme sammen med deg på en hel uke.

Man må tåle at den andre er et selvstendig individ. Gir man hverandre plass og rom, tillit og kjærlighet, snakker nok sammen, samarbeider med enkle og krevende oppgaver og utfordringer – vil dere forbli sammen for alltid, sannsynligvis.

Ikke alle mennesker fungerer godt nok i et forhold og ønsker å forbli singel for alltid, uten å bli ensom. Det er en viktig forskjell, å være alene uten å ønske det og forbli singel, og trives godt med det over tid. For den som liker å ha en ved sin side, en makker, en kjæreste og bestevenn – kan et vellykket forhold være selve meningen med livet. Så viktig kan kjærligheten bli.

Vargas12.com skriver om det du liker å snakke om med dine venner og nærmeste familie, derfor ønsker vi å gi deg muligheten til å motta vårt nyhetsbrev, gratis og uforbeholdent, for å få alle våre neste blogginnlegg, rett i innboksen. Du vil ikke angre på det. Vi lover å overraske deg.

Lykke til!

Vargas

Forbudte tanker og følelser

Forbudte tanker og følelser, har pirret menneskeheten siden tidenes morgen. Man skal ikke mange årene tilbake i tid før man finner lærere som fortalte elevene sine at det var forbudt å ta seg selv på tissen, at man kunne få hår i hendene eller bli tatt av hekser og troll om man drev med den slags.

Ulovlige og forbudte tanker kan vel ingen ta fra deg, tenker du sikkert?

Det kommer an hvor hjernevasket man blir under et terrorvelde av en familie, av fosterforeldre eller lederen på barnhjemmet. Barn for hundre år siden i Norge, kunne oppleve et litt annerledes liv enn i dag. Men det kunne faktisk mange kvinner også, som gikk på rundgang i familier der mennene bestemte.

Begjæret, kåtheten og lysten har trigget både kvinner og menn til å gjøre ting de angret på etter sidespranget, voldtekten eller overgrepet. Om det er bare menn som driver med den slags, ja vel, så naiv kan man altså være. Kvinner, har de samme driftene og de samme fantasiene som menn, de er bare litt klokere når de skal bryte loven.

Kåte kvinner

Gifte kvinner knuller i bokhyllene på offentlige kontorer, sykepleiere har med dildoen sin på jobb, og har seg selv en hyrde stund på et toalett i fjerde, eller en bod i kjelleren.

Når nøden blir størst, er det viktig å være kreativ. Faktisk er det nesten like mange kvinner som menn, som går i forholdet, fordi de har funnet en annen, der utroskap er årsaken til bruddet.

Det kan skje hvem som helst, hvor som helst – årsaken er eventyrlyst og begjær, samt at mange kvinner dater seg oppover i karriere-stigen, de velger ofte en ny partner med bedre inntekt og bedre framtidsutsikter.

Forbudte tanker og følelser

Forbudte tanker og følelser.

Du ser ham på jobben eller hjemme, en kollega eller kameraten av din egen sønn. Du får forbudte tanker og et begjær du ikke har kjent på før. Du er i et vellykket forhold, men fristes av andre. Den forbudte frukten. Kjenner du deg igjen?

Både kvinner og menn i alle aldre har våte drømmer og fantasier, som slett ikke bør få komme til overflaten. Våte tanker av seksuell karakter. Han ser henne på bussen, på kino, på stranda eller på skolen. Hun er hans elev. Uskyldig, deilig, den hvite magen og det røde håret.

Han fantaserer om henne så snart han får en sjanse. Lykkelig gift. Foreløpig.

Forbudt sex

De aller fleste har tanker om andre enn de man har kjær. Eksperter på området mener å vite at det er både sunt og forsvarlig å bruke fantasien i sin egen seksualitet. Man må bare huske på at det er en vesentlig forskjell på tanker og fantasi mot det som er aktive handlinger.

Forbudt lidenskap, kjærlighet eller begjær tenner oss voldsomt. En av de aller største tennings mønstrene i fetisjen’s verden er nettopp » tabu og forbudt sex» i voksenfilmens verden. De fleste vet at det florer med egne porno-nettsider for alt hva hjertet begjærer, redigert og plassert i genre for en hver smak.

Forbudte tanker og følelser

Han fantaserer kanskje om sex med det samme kjønn, men tør ikke si det til en sjel og går kanskje i graven med sine tanker. Hun fristes av fantasier om å få oppmerksomhet fra en rekke menn. Samtidig. Bør hun holde kjeft for ikke å ødelegge for seg selv?

Du er sprekk-ferdig av kåthet og begjær men, tør ikke på grunn av skam og snakk, å gjøre fantasi til virkelighet. Enda ingen tar skade av dine innerste og mørke tanker. Da bør du ta grep for din egen skyld.

Vellykket sex

Å ha sex med «familiemedlemmer» «presten» eller «nonnen»er svært utbredt i filmbransjen. Det forbudte frister oss og vi er nysgjerrig på det som ikke er tillatt. Jo mer forbudt, jo mer populært. Og det er her skillet mellom hva man fantaserer og drømmer om og hva man faktisk tillater seg å gjøre – man må holde kontroll på.

Nordmenn liker også å bli sett når de er aktive, derfor er nordmenn, sammen med svensker, de som aller helst har sex i det fri når sjansen byr seg. Dette er som kjent forbudt, spesielt om dere er til sjenanse for andre. Paret på Operataket i Oslo er landskjent, men fikk en solid bot for sin lidenskap for hverandre.

Selvsagt skal du la tankene fare og du bør strekke din grenser langt for å få et så vellykket sexliv som mulig. Husk bare at tanker og fantasi er ikke synonymt med din fetisjer og tenningsmønster i det virkelige liv. La det forbudte få bli nettopp det.

Lek og fantasi

Seksuelle fantasier setter driftene i sving. Skal du være med på hans våte drøm for å tilfredstille ektemannen eller kjæresten? Bør du la henne få utløp for sin fantasier, med å dra hjemme hele kompisgjengen, for å fylle henne helt. I alle hull?

Hvis han har tanker om å forgripe seg, bør du kanskje først og fremst minne ham om at det er både forbudt, og kan medføre fengsel om man blir funnet skyldig i voldtekt. Men så er det dette med fantasi og lek opp mot virkeligheten.

– Ingen kvinner ønsker å være offer for overgrep, men noen kan være tilbøyelig for å fantasere om å få all oppmerksomhet, fra en rekke velutstyrte kåte menn. Gjerne samtidig. Oh, yes please! Og som vet hvordan en kvinne skal behandles. Lek, fantasi og drømmer er for mange en viktig del av sex-livet. Både for kvinner og menn.

Monogami eller polygami

Så var det denne voldtekt-fantasien igjen. Hvorfor? Begjær, lyst, spenning og kåthet? Ja takk. Alt sammen. Forbudte følelser om digre pikker som duver foran øynene dine, foran kjønnet og de frister deg så voldsomt. Ja takk. Ta meg nå! Hver så snill. Alle! NÅ!

Kjenner du deg igjen, sprengkåte kvinne? Du higer etter pikk og fremmende menn, men du tør selvsagt ikke si det til en sjel. Tenk om det kommer ut, tenk om han blir forbanna og går? Vel, tenk om han har samme tankene, og til og med vil delta i din fantasi? I din «voldtekt?»

Monogamiets tid er forbi, for de aller fleste. Unge mennesker av det 21. århundre, det være så europeere, amerikanere eller asiatiske kåte unge. De vil ikke finne seg i å ha en partner. Hele livet. De vil nyte, knulle, elske og leve. Lenge. Og med mange. Helst samtidig.

Selvsagt må man ikke være ung for å begjære andre enn sin partner. Kanskje det er nettopp det som skal til, for også ditt forhold skal modnes og blomstre opp som en ny vår? Å ha en eller flere elskere som gjør helt andre ting med deg, på sin måte?

Eller blir det bare med den forbudte fantasien?

Vargas

7 måter å få henne til å like ham

7 måter å få henne til å like ham, litt bedre enn alle andre. Relasjoner mellom mennesker, tenning, gnist, flørt, blikk, berøring og til slutt kysset. Kan det bli henne? Han har sett på henne at det er en mulighet fordi hun har sett ham, flere ganger, bare denne første kvelden. Han må forsøke å sette inn støtet, men hvordan?

Spør du dine besteforeldre, om hvordan de ble kjærester den gang for lenge siden, havner du sannsynligvis krøllete av latter på gulvet. Det var en helt annen tid, man skulle være forsiktig og dannet, man måtte være gift for å holde hender, nesten. 7 måter å få henne til å like ham på.

Relasjoner

Relasjonen mellom mennesker som fatter litt ekstra interesse for hverandre, vil alltid være der, har alltid vært her og det spiller faktisk en stadig mindre rolle om det er kvinne eller mann. Nå for tiden, er det persons-betinget, hvem man faller for.

7 måter å få henne til å like ham

Kvinner faller for andre kvinner, menn faller ikke fullt så ofte for andre menn, men det skjer heldigvis det også. Poenget er at man kaller seg ikke nødvendigvis for lesbisk eller homofil, men heller bifil eller friseksuell. Man setter ikke hverandre i bås, på lik linje som tidligere.

Til og med ‘pollyene’ blomstrer opp som paddehatter.

Monogamiet

Den tradisjonelle par-sammensettningen mann-kvinne-til-døden-skiller-oss ad greia, er på overtid. Menn vil ha flere kvinner, åpent eller som hemmelige elskere, de har sex med vennene sine og gjerne kompiser for den del. Dette er generasjon X, men kunne like mye ha blitt kalt generasjon SEX. Monogamiet skjelver i sine grunnvoller, som Sersis palass i ‘Game of Thrones‘. Kvinner vil det samme, ha frihet til å ha sex med hvem hun vil, når hun vil.

Hvem er pollyene, tenker du sikkert?

Polyamori (engelsk polyamory) betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Det åpnes for flere samtidige, intime og tillitsfulle kjærlighetsforhold, som normalt inkluderer sex, men ikke nødvendigvis.
Mennesker som er i stand til å ha slike forhold, betegner seg selv som «polyamorøse», i dagligtale gjerne forkortet til «poly». («Poly» brukes i dag også som en samlebetegnelse på all form for samtykkende ikke-monogami.)

Wikipedia.org
7 måter å få henne til å like ham.

7 måter å få henne til å like ham.

Heldigvis finnes det endel normale mennesker som fortrinnsvis velger den tradisjonsrike måten å elske en annen partner, det være seg av samme, eller motsatt kjønn, fortsatt. Vi heteroseksuelle, som ser på andre, flørter med andre, men forholder oss tro til egen partner, enn så lenge, har en utfordring å bevare forholdet. Det er en fulldags jobb i hverdagen å elske, og ære hverandre langt inn i evigheten. Eller i hvert fall den tiden vi er sammen her – på vår stadig mer utsatte klode.

Før den tid, altså før man finner en partner, som slett ikke er like enkelt for alle. Er det visse ting som må på plass for at hun skal like ham litt bedre enn alle andre. I Norge i 2019, i det 21. århundre, er det nemlig kvinnene som har de fleste fordeler. Ser man på statistikken, er den dyster lesning for mange single menn, som forblir nettopp det – og barnløse i tillegg.

Det ønsker Vargas12.com å gjøre noe med, å få mennene ut av sofaen og inn i et viktig og riktig forhold. En ting er å bli sammen med en potensiell ektefelle, noe helt annet å bli værende i forholdet, år inn og år ut. Det finnes dessverre ingen fasitsvar for hvordan man finner en partner der forholde tvarer lenge.

På nettet finner du millioner av anbefalinger. Men det er like mange mennesker på kloden, som det finnes riktige svar på hvordan man skal forholde seg vellykket, til et annet menneske. Man må bare forsøke seg fram og håpe på at det man presterer, faktisk holder mål.

Her kommer våre anbefalinger:

 • Han bør lukte godt, men ikke for mye
 • Førsteinntrykket varer bare i sekunder da må han imponere
 • Bruk humor, kvinner elsker å le
 • Gi komplimenter, men pass på at det er sagt naturlig
 • Ha sjokolade tilgjengelig, neste alle kvinner elsker sjokolade
 • Vis genuin interesse, spør kloke spørsmål, lytt godt, snakk mindre
 • Ikke kom inn på tema sex før hun tar initiativet til det
 • Hvis Sex, gå ned på henne og vis hva du kan, kvinner elsker mye oppmerksomhet
 • Om du er barnslig til daglig, legg det vekk, hun vil ikke være mor
 • Betal alltid regningen på de første datene, vær gentleman, ikke rape
 • Du må ikke være høy og mørk, men det hjelper garantert
 • Jo raskere du vet mye om henne, jo raskere kan du være godt forberedt til neste møte, lag maten hun liker best
 • Om du er kåt på henne, ikke si det, rull inn tunga til hun sier ok
 • Se henne, se i øynene hennes, smil, legg vekk mobilen, se på henne

Kan han snakke seg til henens hjerte?

 • Ta kontakt dagen etter om det var henne du ville ha, men ikke mas
 • Du må ta med blomster på første besøk hjemme hos henne
 • Du er selvsagt ren, pen, ny dusjet og lukter deretter på første besøk
 • Det er en nøye balansegang mellom å være pågående og vise at du virkelig er interessert
 • Kyss henne på halsen, bit forsiktig i øret hennes, kyss henne først forsiktig
 • Lirk fantasiene hennes ut av henne og gjør disse til virkelighet – uansett
 • Det viktigste du gjør for at hun skal like deg bedre, er å kommunisere godt med henne, men man må være to i så fall, sett deg i hennes sted
 • Vis respekt, men, ikke vær en dott, ha selvstendige meninger, hold på dine standpunkter
 • Tren sammen med henne, tilby deg å gå sammen med henne til jobben, vær endel av hennes liv på hennes premisser
 • Si ja til forslag, også de som ikke inkuderer deg, f. eks. jenteturer
 • Husk at du skal være venn, elsker og samtalepartner – vær hennes klippe
 • Ikke si at du elsker henne, før du er helt sikker på at du gjør det, det er stor forskjell på å være forelsket og å elske
 • Ytrer hun ønske om at du skal ta henne hardt og lenge, bør du prestere

Det å kommunisere godt, si de rette tingene på de rette stedene, kan få enhver kvinne til å løsne litt på snippen.

Noen å leve med

Ups, det ble kanskje mer enn 7 måter å få henne til å like ham bedre, men vi ble så ivrig i tjenesten fordi vi ønsker så inderlig at du, som mann, skal lykkes med å finne din kvinne. Å være ensom og alene som singel er vondt og vanskelig for veldig mange. Mennesker trenger mennesker. Alltid.

I Norge finnes det snart én million single mennesker, noen av disse er selvsagt singel helt bevisst, mens andre er desperat etter å oppleve denne sommeren sammen med en partner. Det er disse menneske vi skriver for i denne artikkelen. 7 måter å få henne til å like ham.

Å ha noen å reise sammen med, oppleve fine ting, våkne sammen med, dele en god frokost med, oppleve å legge seg sammen med, en å våkne med, en å bli elsket av og en å elske – er faktisk noe av det mest essensielle i menneskers liv. Man vet ikke hvor vondt det er å være ensom og ufrivillig singel, før man står midt i smerten.

Begynn gjerne i dag, sett av litt tid på å lage en god og veldrevet profil på et seriøst nettsted, så skal du se det ordner seg. Det er en der ute for deg også. Garantert.

Lykke til!

Vargas

Utroskap gir deg mer sex?

Utroskap gir deg mer sex om du spiler kortene dine riktig.

Sjansen for at du driter deg ut i forsøket er derimot ganske stor, fordi du ikke vant til å lure mennesker som står deg nær. Den utvalgte du har planer om å ha sex med, bak ryggen på kone eller ektemann, kan også avsløre deg. Tar du virkelig sjansen?

Utroskap er sikkert spennende og kan gi deg mer sex, men er det verdt det? Hvem tjener på at utroskap gir deg mer sex? I hvert fall ikke du, om du blir kastet på hue og ræva ut av huset. Du bør vite hva du har. Og vite konsekvensene for hva du kan miste.

Kåt på utro partner?

I så fall kan du plutselig sitte med kuken full av postkasser før du vet ordet av det og ikke få sex på uker, måneder eller år. Spill heller kortene dine riktig og vær ærlig i jakten på en sexpartner – enten du er i forhold eller ikke. Å tro at man kan få mer sex gjennom å drive med utroskap, er å ha litt for mye tro på egne ferdigheter.

Jo, man kan lykkes med å være utro over år, men det er alltid en sjanse for å ferska, enten man er kvinne eller mann, da bør man kunne ta konsekvensene for sine handlinger også. Mulig tilgir han det, mulig er forholdet over. Du vet ikke hvilken reaksjon du får ved å bli avslørt.

Utroskap gir deg mer sex?

Derfor bør du ha tenk gjennom hva du skal si eller gjøre, om du blir tatt med buksene nede. Et nummer på si, kan få uante konsekvenser du ikke ser konturene av. Derfor, kall heller en spade for en spade og si det rett ut.

Utroskap gir deg kanskje mer sex, men også et dårlig rykte og en hel haug med problemer det vil ta tid å komme seg ut av. Hvor skal du bo, har du tenkt på det? Kan hende du blir kastet på dør og det må du nesten tåle. Hva skal du si til barna, til svigerforeldrene dine, til dine egne foreldre? Du kommer til å skamme deg for veldig mange, veldig lenge.

Er det virkelig verdt det?

Hvorfor er kvinner og menn utro mot sin partner?
 • Monogamiens tid er over – vi klarer oss ikke med en partner
 • Mennesker er mer lik polygame arter, vi ønsker flere partnere
 • Vi trenger bekreftelse og anerkjennelse fra nye kilder
 • Sjalusi er egosentriske tanker som tvinges fram av for stort ego
 • Dårlig selvtillit gjør større sjanse for utroskap
 • En av tre skiller seg, utroskap har deler av skylden
 • Moderne forhold er mer kjønnsløse, man faller for person, framfor kjønn
 • Feige menn bruker utroskap til å komme seg ut av ekteskapet
 • Kåte kvinner bruker utroskap for å oppleve spenning i sexlivet
 • Både kvinner og menn er utro på impuls i fylla
 • Både kvinner og menn kan holde kjeft om utroskap
 • Utroskap skjer ikke av seg selv, det er en ønsket handling
 • Ingen forhold er så perfekte at det aldri kan oppstå utroskap
 • Å oppleve kyss, kjærtegn, oppmerksomhet og komplimenter gjør noe med oss, det kan være nok til at vi velger å ha sex hjemmefra
 • Noen par bruker “utroskap” som tenning for sex i eget forhold

Kvinnelig intuisjon

Så lenge det finnes mennesker på kloden, vil det også finnes utroskap, men det ødelegger sannsynligvis mer for deg i livet forøvrig, enn hva den korte hyrdestunden er verdt. Klarer du å holde utroskapen hemmelig over tid – er fallhøyden desto større når du blir avslørt. Utroskap gir deg mer sex?

Vi oppfordrer ingen til å være en drittsekk, vi synes du skal la være å være utro og heller ta opp utfordringen, om du går å sikler etter andre enn kjæresten din. Du ville selv ha blitt knust av å bli lurt av din partner – det bør være god nok grunn til å pakk inn ballene, eller rulle inn puppen i tide.

Kvinnelig intuisjon skal særlig menn la være å kimse av, du visste sikkert at mange kvinner kan se det på menn, om de lyver eller ikke? En australsk undersøkelser viste nylig at kvinner som ble teste på dette, ved å se på ansiktet til utro menn, kunne fortelle hvem som hadde vært det og ikke. Menn derimot, hadde langt fra samme score. Noe å tenke over?

Husk på en ting til, du vet hva du har i dag, du vet lite om hva du har etter at du er avslørt som en falsk faen.

Vargas

Pin It on Pinterest