Behøver du annonseplass eller god markedsføring? Visste du at svært mange leser blogginnlegg og artikler på nettet, og at dette er den enkleste og billigste måten for deg å bli synlig på? Reklame er dyrt. En annonse i an riksavis koster titusenvis av kroner. TV-reklame koster enda mer.

På en godt skrevet artikkel eller blogginnlegg kan du reklamere for din nettbutikk, din nettside eller din podkast for noen skarve tusenlapper, og du vil bli lest eller hørt av flere millioner mennesker – verden over. Fordi artiklene spres i sosiale medier, på instagram, Facebook, Twitter osv. Behøver du annonseplass eller god markedsføring? Skriv til oss i dag.

Vargas12.com

Bruk denne e-postenvargas12.com@gmail.com, gi oss et hint om hva du vil ha, så vil vi svare deg så snart vi rekker. Det er mange som har forstått hva god markedsføring er, men de fleste priser seg ut av et tøft marked.

Vargas12.com

Trenger du å annonsere eller markedsføre et produkt? Da kan en godt besøkt blogg være en god investering. I Bloggosfæren er det flere sterke aktører som vet å bruke gode bloggere som markedsføringsportal for sine produkter. 

Behøver du annonseplass eller god markedsføring?

Nesten uansett hva du ønsker å reklame eller annonsere for, er det uante muligheter vil en blogger som kan gi deg det løftet du er ute etter. Behøver du annonseplass eller god markedsføring? Vi står klare til å hjelpe deg og du vil motta din artikkel samme dag du tar kontakt med oss.

Å markedsføre et produkt via sosiale medier treffer kundegruppen der de er, umiddelbart.

Vargas12.com skriver om det folk ikke tør å snakke om, derfor har vi lesere over hele verden som bruker denne bloggen til sin markedsføring. 

Behøver du annonseplass eller god markedsføring? Vi skriver mer enn gjerne artiklene for deg, du bestemmer hvilke linker som skal være implementert – og vi garanterer at du vil bli vist for dine potensielle kunder.

Markedsføring

Vi kan garantere god valuta for dine penger, du vil bli 100% fornøyd fordi vi bryr oss om våre kunder.

Siden 2010 har vi skrevet nærmere 6600 blogginnlegg. Noen tabubelagte, andre triste, noen glade, andre viktige, vi skriver om alt. Vi skriver om underholdning, økonomi, sport, sex og alt det du snakker om i morgen. Vi skriver for deg.

Når vi skriver om økonomi, markedsføring og reklame, skriver vi også om din privatøkonomi, vi gir deg råd og veiledning. Det vi ønsker å gjøre for deg, helt gratis, er å gi deg best mulig tips, slik at du ikke skal gå i forbruker-fellen, men klare deg med den inntekten du har. Og til og med tjene enda litt mer ved å bruke oss.

Vi skriver om tabubelagte tema som selvmordstanker, men også om engelsk fotball og ikke minst kroppspress blant unge. Ved å skrive artikler for gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre, treffer vi alltid store målgrupper og potensielle kunder – der ditt produkt får god omtale.

Ikke glem å følge vårt nyhetsbrev, det er selvsagt helt gratis.

Behøver du annonseplass eller god markedsføring?

Reklame er dyrt

Du bør bare vite hvordan du ønsker det presentert, vi skriver artikkelen for deg. Reklame koster penger, mye penger. Derfor bør du velge alternativ reklame og annonsere der kundene dine er, på nettet. Blogginnlegg og gode artikler koster bare en brøkdel av en avisannonse og vises potensielt til langt flere lesere.

Bruk denne e-postenvargas12.com@gmail.com, gi oss et hint om hva du vil ha, så vil vi svare deg så snart vi rekker. Det er mange som har forstått hva god markedsføring er, men de fleste priser seg ut av et tøft marked.

Vi vet hva du fortjener, derfor gir vi deg også den beste prisen ut i fra hva vi kan levere tilbake til deg som kunde. Vi ønsker bare 100% fornøyde kunder, derfor gjør vi alt vi kan for at disse kommer tilbake til oss, gang etter gang.

Du vil øke omsetningen din ved å markedsføre ditt produkt i sosiale medier. Garantert!

Vi deler dine annonser, vi skriver innlegg for deg, men på din måte, slik du vil at din markedsføring skal vises i et norsk eller internasjonalt marked. Behøver du annonseplass eller god markedsføring? Ta kontakt i dag, vi vet vi kan hjelpe deg og din bedrift.

Du bestemmer alt, ingenting blir publisert før du er 100% fornøyd.

Vargas

Pin It on Pinterest