Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren, våte drømmer om forbudt sex. Helst sex med flere enn bare én av det motsatte kjønn, helst gruppesex. Kjenner du deg igjen? Fantasier er ofte hemmelige og blir ikke delt engang med partneren, men det er kanskje sunt?

Bergenet lesetid: 7 minutter

Vargas12.com

Er det ikke smart å ha noen hemmeligheter helt for seg selv? Eller bør man dele disse sex-fantasiene i et håp om å få ut drømmene til virkelighet? Drømmer om andre enn partneren, rammer nok både kvinner og menn. Vi kaller det rammer, fordi man ikke kan styre tankene våre. De bare kommer, særlig drømmene.

Les også: Gravid og sprengkåt?

I denne artikkelen tar Vargas12.com deg med til de mørkeste alene av våre fantasier. Norges eneste blogger som tør å skrive om det du fantasier om, de sterkeste tabuene og groveste drømmene, finner du på denne bloggen. Du er herved advart.

Vargas12.com har i snart 13 år skrevet artikler og blogginnlegg som har revet ned de sterkeste tabuene. Vi har skrevet 7500 artikler om sex, fantasier, tabuer, drømmer og hemmeligheter. Alt som både kvinner og menn har fantasert om gjennom livet. Nå deler vi tanker og ideer for å gi deg inspirasjon og glede.

Om du vil lese de neste 7500 artiklene, kan du få disse rett i mailboksen – helt gratis. Da må du bare følge denne linken, så vente i spenning, vi skriver for deg.

Fantasier

Fantasier brukes til så mangt, men kanskje aller mest i den seksuelle og kreative delen av livet. Sex med en ukjent kan for noen være pirrende, for andre, spennende nok til å tørre å forsøke. Å bli voldtatt er kanskje det verste et menneske kan oppleve – allikevel er det samtidig en fetisjisme som er populær blant særlig kvinner. 

De fantaserer om å bli tatt etter alle kunstens regler, gjerne av flere fremmede menn samtidig. Med fokus på villet sex og bli begjært av mange, gjerne fremmede menn, samtidig. Snåle greier?

Kan du se for deg kvinner, som du kanskje kjenner, som har slike tanker og våte drømmer?

For du kan ikke se det på noen, hva de faktisk liker og hva deres sterkeste fetish er. Tante Beate fra Mysen, kan hun virkelig tenke dette? Sannsynligvis ikke, kanskje fantaserer hun heller om sex med andre kvinner – enda hun har vært gift i 30 år? Tenk litt på det.

Drømmer om andre enn partneren

At menn drømmer om å ha sex med to kvinner samtidig, er en gammel klisje som kanskje stemte en gang, men det har nok vært et overdrevent bilde av den gamle grisen som vil ha i både pose og sekk. At kvinner skal tørre å tenke så forbudte og usannsynlige tanker, som å ønske å bli voldtatt er provoserende for mange menn.

Les også: Kåt på pikk, men ender opp med dame?

De som lar fantasien være nettopp det, vil åpenbart ikke nå de samme målene, men forbli i håpet om at noe spennende kanskje skjer, av seg selv. Det gjør det som kjent veldig sjeldent. Man må ta grep selv, for å oppnå viktige mål i livet.

Fremmede

Kvinner og menn har sex med hverandre over hele kloden, mange av disse bruker sine tanker og fantasier for å oppnå orgasme på best mulig måte. Å få oppleve sex med en fremmed, spontant og lidenskapelig, er også noen kvinner og menns fantasi.

Da er det forbudte, det fremmede og pirrende mer fristende enn det samme “greiene”, man har holdt på med i årevis. Drømmer om andre enn partneren, for så å la være å gjøre noe med det – og angrer på det. Kjenner du deg igjen?

Det er også en av grunnene til at noen velger å ha sex med vennene sine, naboen, utroskap, som farer til at kvinner utforsker sin seksualitet med samme kjønn. Og at menn tenner på menn – uten å bytte fil. Har sex bare for sexens skyld. Jakten på orgasmen og spenningen kan som kjent føre til hva som helst.

Det er nemlig ikke uvanlig at mennesker utforsker sine grenser ved å prøve, feile, prøve på nytt og lykkes kanskje. For å sprenge grenser, for å stilne lidenskapen og nysgjerrigheten. Å være kåt er like naturlig som å være menneske, det er slik vi forplanter oss, får barn, lever og formerer oss.

Derfor er disse fantasiene viktige på veien til det ultimate sexlivet, som noen finner ut av ved å la seg forføre av det ukjente, la seg bli revet med av de våte drømmene – la seg knulle av menn med digre, dryppende og pulserende lem i alle hull.

Kvinner

Hun ønsker kanskje å oppleve sex med andre menn, enda hun ønsker å være sammen med deg til evig tid. Hva gjør du, da? Lar du henne få oppleve sex med andre fremmede menn? Noen forhold fungerer bra på denne måten. Ved å ha frihet til å gjøre hva man vil med hvem man vil, når man vil, men det passer selvsagt ikke alle par.

Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren – rammer både kvinner og menn. Noen lar det være med fantasiene, andre velger å ta ansvar i eget liv og gjør alvor av drømmene.

Tåler forholdet deres “kontrollert” utroskap, kan dere se hverandre ha sex med en eller flere fremmede samtidig, kan det til og med være en måte å tenne hverandre på? Hvordan kan man vite om det passer den enkelte? Gjennom fantasier og drømmer selvsagt. Sjalusi bør selvsagt feies unna lenge før man kommer til dette steget. Det kan være en utfordring uansett.

Stadig flere kvinner ønsker å oppleve, i hvert fall fantaserer om å ha sex med likekjønnede. Ofte blir det med drømmene og fantasiene, men noen kvinner velger å gjøre det. Ta den helt ut og har sex med andre kvinner. Både for spenningen og nytelsens skyld.

Orgasme

Sex uten orgasme er vel det samme som å spise sjokolade med papiret på. Jakten på orgasmen kan være ødeleggende for begge. La følelsene, nytelsen og begjære styre handlingene. Vær sikker på at du og din partner er kåt nok, før dere begynner å jage utløsningen.

Å få utløsning, orgasme eller «få tømt seg» som mange kaller det, er viktigere for mange.

Det å innlede et langt og kjedelig forhold, for til slutt å kanskje få seg et nummer, eller kanskje ikke kan bli for kjedelig for mange. Derfor er det mange kvinner og menn som velger en sex-partner på nettet – først som sist.

Da slipper man å gå rundt grøten, man kaller en spade for nettopp det og går i dialog med fremmede med det mål for øye – å få nok deilig sex. Noe som er helt utenkelig for andre igjen.

Spør du kvinner generelt, er de nok ikke like enig som menn. Faktisk vil mange kvinner heller velge sjokolade framfor sex. Dem om det. De fleste menn, derimot, uten at vi har snakket med absolutt alle, vil nok helst avslutte med en skikkelig «salutt».

Drømmer om andre enn partneren – på tide å spørre partneren, om dere skal finne på noe spennende?

Vargas

Livet ditt leves i dag

Livet ditt leves i dag. Ikke i morgen, neste sommerferie eller så snart du har vunnet i lotto. Men i dag, hver eneste time av døgnet. Derfor bør du allerede nå, i kveld, utnytte den tilmålte tiden du har. Kanskje går tiden fra deg om du har satt deg hårete mål du ikke har begynt på? Du bør faktisk leve etter tidenes floskel: “Grip dagen”, og lev livet ditt nå.

Estimated reading time: 6 minutter

Bronnie Ware

Får du allerede nok ut av dagene og du lever det livet du har planlagt å leve, så er det jo greit.

Men går du med drømmer som skal bli til virkelighet, har du ingen tid å miste, du må starte å planlegge nå. Bare spør folk rundt deg som har levd litt lengre enn deg selv. Får man tid til å leve livet? De fleste svarer nok at tiden går raskere jo eldre man blir. Ergo: få ut fingeren!

Faktisk så finnes det dokumentasjon på denne utfordringen, at man kan havne i tidsnød som gammel. Særlig om man ikke gjør mer ut av livet sitt – når det først leves.

Les også: Nordmenn er livredd livet

Bronnie Ware, en australsk sykepleier som fikk jobbe med døende pasienter som hadde få uker igjen av livet, og som ble pleiet i sine hjem på dødsleiet. De fortalte Bronnie om sine liv og ikke minst hva de angret på, og hva de ikke hadde fått utrette i livet.

Svarene var ikke like, men de hadde en rød tråd som gikk igjen hos mange.

Ulike svar

Menn angret på at de jobbet for mye, at de ikke brukte mer tid på familien. Kvinner angret også på arbeidsmengden, at de ikke tok vare på de nærmeste vennene sine. Og at de ikke tok grep i sitt eget liv langt tidligere.

Mange av de spurte døende mente de hadde levd sine liv. Slik andre ville det skulle leves- ikke først og fremst slik man selv ville leve livet. Får du nok ut av livet ditt? Kvinner og menn hadde ulike svar på spørsmålet, men de hadde et felles holdepunkt. Man hadde ikke utnyttet tiden godt nok.

De fleste angret på at man ikke fikk flere gode venner gjennom livet.

Gode venner man kunne dele alderdommen med Og andre angret på at de ikke tok vare på de vennene man allerede hadde fått i ung alder. Livet ditt leves i dag, i morgen bør du sette av tid til å planlegge resten av livet.

Livet ditt leves i dag

Slutten

Livet ditt leves i dag, du bør ikke utsette til i morgen, det du kan få gjort i dag.

Når livet går mot slutten etter å ha oppleve masse gjennom mange år, er det lett å sette fokus på minnene. Men også det man så gjerne skulle ha gjort annerledes. På dødsleiet, når man ser tilbake på hva livet har gitt av gode og dårlige erfaringer, er det kanskje lett å se for seg mennesker man har møtt på livets landevei. 

Mennesker man er glade for å ha blitt kjent med, mennesker man skulle ha vært foruten å ha møtt. Og mennesker som har endret livet, nettopp pga det første møte, den gangen for lenge siden. Får du nok ut av livet ditt? 

Bronnie Ware la også merke til et fellestrekk hos mange døende, som hun mener er verdt å nevne.

Drømmer som forble drømmer. Det var anger å spore hos mange som skulle ha fått mer ut av livet. Som skulle heller ha fulgt drømmene sine i stedet for å fortsette å drømme. For flere av Bronnies pasienter gikk tiden for fort mot slutten, de rakk rett og slett ikke å leve, slik de så gjerne skulle.

Tanken på å ha god helse gjennom livet, var også et tema hos de som snart skulle dø. 

En tanke vi bør legge på minne og sette pris på, uansett alder. De som gikk gjennom livet og glemte å leve, glemte å sette pris på sin gode helse, de glemte helt å strekke seg etter drømmene. De tenkte ikke på hvor viktig det var å ha god helse g hvilken frihet det innebærer, før det var for sent.

Å tie seg selv ihjel

Alle skal jo dø engang, du vet det, ikke sant? Men å ha best mulig helse så lenge som mulig, til langt inn i alderdommen – er det kanskje ikke så lett å ha på minne.

Så til det siste tema mange snakket om som det viktigste de skulle ha ville gjort annerledes. Å ta kampen, diskusjonen og krangelen, alt for mange lot være å si sannheten for å unngå ubehag. Får du nok ut av livet ditt? Ikke vent for lenge!

Man holdt heller kjeft for å unngå å komme i konflikt, man gikk så alt for lenge inne med ting som burde ha vært sagt. Mange undertrykte sine egne holdninger, meninger og tanker utelukkende i frykt for å ikke bli satt i bås eller bli upopulær hos andre.

Å tie ihjel sine meninger gagner ingen, man må tørre å kalle en spade for en spade. Og stå for sine meninger i alle perioder av livet og i så tidlig alder som mulig. Bare på den måten kan man være et lykkelig menneske som står for egne ord og handlinger.

Moralen må være: Lev livet, hver av disse dager som kommer og går – som er ditt liv.

I dag og i morgen er det du, og bare du, som kan påvirke ditt liv.

Vargas

Ølmage blir aldri sexy

Ølmage blir aldri sexy. Om partneren din sier det, er det for ikke å ødelegge ditt eget selvbilde. En hvit løgn. Kanskje er du lykkelig med vomma, men særlig vakkert er det altså ikke. Menn har denne uheldige kombinasjonen, økt alkoholinntak gir ølmage og redusert testosteronnivå.

Estimated reading time: 4 minutter

Farlig

Alt henger sammen. Dårlig kosthold over tid gir økt magefett. Dette vet de fleste norske voksne, men det er ikke så enkelt å gjøre så mye med, men det er mulig. Øl og alkohol er jo godt, det samme er sjokolade, kaker, godteri, sukker og junkfood. Ulempen er altså overvekt og ølmage, særlig for menn.

Les også: Så raskt lager du middag

Selvsagt blir du krenket langt inn i sjelen, nå. Mann 45, men ølmage. Men det får du bare bli. Du som har så stor mage at du ikke ser snoppen din, bør selvsagt ta grep. Ikke fordi du ikke lenger er smukk, men fordi fettet rundt magen din er farlig for helsa di.

Prolaktin og fytoøstrogen er kjemikalier i øl som gir menn men boobs, altså bryster.

Det er heller ikke akkurat noe som drar mye damer.

Disse stoffene øker østrogennivået, som igjen reduserer testosteron nivået. Menn blir altså mer feminine, rett og slett. Får kvinnelige former. Men det er først og fremst overvekten du bør ta på alvor.

Ølmage blir aldri sexy
Ølmage blir aldri sexy
Ølmage blir aldri sexy

BMI

Ølmage blir aldri sexy, dessverre, men du kan fin leve med en liten overhengende valk. Bare husk at alt overflødig fett, utgjør en risiko for å kunne få diabetes 2 og hjerte- og karsykdomer. Også i ung alder.

Les også: Kostholdsrådene som endrer vanene dine

21 prosent av den mannlige befolkningen i Norge, mellom 30 og 69 år har fedme. Fedme regnes som nettopp det når vekten overgår normalvekt. Dette er et regnestykke som Folkehelseinstituttet har gjort.

For voksne personer gjelder disse grensene: BMI på 18,5-24,9 kg/m2 blir definert som normalvekt. BMI på 25,0-29,9 kg/m2 blir definert som overvekt. BMI på 30 kg/m2 og høyere blir definert som fedme

FHI.no

BMI står for Body Mas indeks, som bregner om du er overvektig ut i fra alder, vekt og høyde.

Ølmage blir aldri sexy
Foto: FHI.no

Måtehold

Hvis man klarer å leve så normalt og aktivt som mulig, kan man også klare å holde ølmage i sjakk.

Det krever litt innsats for deg. Du bør både spise og drikke litt sunnere. Gjerne øl i helgene, men ikke hele kassen eller brettet. Velg heller øl med mindre karbohydrater og sukker. Det er et skritt i riktig retning.

Måtehold handler om å kose seg av og til, uten å tømme kjøleskapet for godsaker, øl, snacks og hamburger(e) til middag, for ofte. Du bør være deg bevisst hva du spiser og sørge for å få nok mosjon. Mosjon handler ikke om å trene seg ihjel, men være aktiv nok, slik at du ikke skaper overvekt.

Ikke skal du behøve å telle kalorier, heller, men du bør vite at det er 150 kalorier i hver eneste halvliter øl du klemmer innpå. Og gjør du det for ofte, får du i deg for mange kalorier i døgnet, som igjen gjør deg tykk.

Ølmage blir aldri sexy, men du kan være både frodig og sunn, om du får kontroll på inntaket. Husk at det du spiser og drikker påvirker kroppen langt mer enn hva du klarer å trene.

Du kan dermed justere vekten ved å spise riktig og samtidig øke forbrenningen, ved å bevege deg mer.

Kilde: Folkehelseinstituttet

Vargas

Hvor syk er du, egentlig?

Hvor syk er du, egentlig? Nordmenn går til legen for det minste bagateller, mens andre vegrer seg for å gå – uansett smerter og ubehag. Vi er så forskjellige vi mennesker. Kvinner og menn har ulik anatomi, kvinner har høyere smerteterskel, de fleste menn går dog ikke til legen før de tvinges til det. Myter eller fakta?

Estimated reading time: 5 minutter

Døden

Hypokonder-legen, Ingvard Wilhelmsen, har behandlet norske hypokondere i mer enn 30 år. Fellesnevneren for hans pasienter er at de fleste er redd for å dø og håper å få slippe unna, om legen bare gir dem “trøst”. Å bruke masse energi, frykt og tankevirksomhet rundt døden er fånyttes for alle mennesker.

Ingen mennesker går rundt og dør i et sett.

Man blir født, i hvert fall de fleste nordmenn, har et langt liv, før man dør. Sånn er det for de aller fleste, noen omkommer i bilulykker, får kreft og dør, men man kan faktisk forebygge slike hendelser. Bruke bilbelte og kjøre hensynsfullt. Spise sundt og være i bevegelse og i aktivitet, for å forebygg alvorlig sykdom. Da går det som oftest bra med de fleste av oss.

Hvor syk er du, egentlig?

Døden kommer, den, enten vi vil det eller ei. Det er ikke mye som helt sikkert, annet enn skatten og døden. Da er det vel like greit å innfinne seg med den og heller leve så godt man kan, i det lille øyeblikket man er i livet og lever. Døden skal jo vare evig. Det er dessverre mager trøst for alle med evig dødsangst, men shit happens and then you die. Sånn er livet.

Bekymringer

Psykologen Wilhelmsen er opptatt av hvilke holdninger man har til sin egen helse og sitt liv.

Går man rundt og er bekymret for alt som kanskje kan skje, at man blir alvorlig syk og dør av kreft, er egentlig fullstendig bortkastet. Man bør ikke bekymre seg for noe som kanskje ikke skjer, det er bortkastet tankevirksomhet. For de aller fleste får ikke kreft, langt færre dør av det.

Mange går rundt i livene sine og forsøker å ha kontroll på alt, inkludert sine aller nærmeste kjære.

Det er litt av en oppgave å ta på seg, fordi det er umulig å kontrollere alt. Faktisk så det helt umulig å ha kontroll over det aller meste. Men er du innstilt på at det vil gå bra, helt til det motsatte er bevisst, sparer du deg for mye bekymring.

Å bekymre seg to ganger for samme sak, er jo helt på tryne, egentlig. Om du er livredd for å få dårlig økonomi og at kjæresten din skal gjøre det slutt, kan gi hvem som helst, søvnløse netter. Men er du i full jobb og behandler kjæresten med ømhet og respekt, kan det gå bra lenge, det. Ingen grunn til å bekymre seg for det i dag, for det som kan skje engang i framtiden. Eller ikke i det hele tatt.

Sykdom

Hvor syk er du, egentlig? Kanskje ikke syk i det hele tatt, sant?

Du er litt pjusk og tror du bør holde deg hjemme fra skolen eller jobben i morgen. For du kan jo være sykere enn du tror. Å være hypokonder, er en dårlig betalt fulltidsjobb. Man går rundt og kjenner etter, livredd for å finne en kul eller et eller annet i magen, eller i hodet.

Du kjenner helt sikkert menn og noen kvinner, som er skikkelig elendig, enten fysisk eller psykisk. Men nekter å søke hjelp. Av ulike årsaker. Noen som går rundt og tenker for mye på dårlig helse eller på døden, velger å ta sitt eget liv. 658 nordmenn tar sitt eget liv, hvert år. Og det tallet er stabilt, men alt for høyt.

Av disse var det hele 482 menn som valgte slevmord som utgang for sine utfordringer. Det er skremmende mange fortvilte familier, som har opplevd det verste marerittet man kan tenke seg. Fordi selvmord er så endelig og sjeldent noen god løsning på problemer man måtte ha.

Enten det er sykdom, kjærlighetssorg, psykiske problmer, angst, depresjon eller økonomiske utfordringer. Gutter og menn må i langt større grad tørre å snakke om problemer og følelser, søke råd og hjelp framfor å ville dø. Selvmord skaper ingen løsning, men nye problemer for veldig mange.

Går du rundt med vanskelige tanker og ikke har det bra i livet – søk hjelp i tide, for det er hjelp å få.

Vargas

Hun fantaserer om voldtekt

Hun fantaserer om voldtekt og tanker om å bli knullet av fremmede menn, gjerne flere på én gang. Fantasien kan løpe løpsk når kåtheten tar overhånd. Kjenner du deg igjen? Under oppstarten av pandemien i 2020, ble folk urolig og kjedet seg under grunnet nedstengningen.

Estimated reading time: 5 minutter

Sexleketøy

Og når hjemmekontor ble en realitet, valgte mange å handle leker, online. Voksen-leker.

Dildoer, vibratorer og analplugger solgte som varme hvetebrød.

Les også: Nordmenn knuller her som aldri før

Kåte kvinner og menn måtte ha et tidsfordriv og det endte med at norske husholdninger brukte mye penger på det som tenner dem mest.

Så er det dette med våte drømmer og fantasier, da. Hvor går grensen? Fra fantasi til virkelighet og kan man realisere de mørkeste fantasiene? Vel, noen gjør det også, men slett ikke alle.

Det er og blir tabubelagt for kvinner å fantasere om å bli knullet i alle hull av en hel gjeng kåte mannfolk. Slik man kan se tydelig utført på pornonettsider. Og det er like tabubelagt for menn som tenner på pikk og ønsker sex med menn, som et krydder i en ellers kjedelig, og heterofil hverdag.

Det er nemlig blitt slik at kvinner har sex med kvinner og menn har seg med menn. Uten å kalle seg verken lesbisk eller homofil av den grunn. Man har sex med likekjønnede fordi det er en fantasi som skal bli til realitet, eller man tenner på sex med alle typer mennesker, for sexens skyld.

Hun fantaserer om voldtekt

Kinky

Hun fantaserer om voldtekt, han drømmer kanskje om sex med kjærestens venninne eller med andre menn. Fantasier er tanker, fetisjer og innerste ønsker man har i seg, som man kanskje ikke tør å dele. Kinky fetisjer kan egentlig være hva som helst.

Les også: Kvinners sexfantasier overgår det meste

De mest vanlige går ut på at man tenner på helt bestemt tema som lakk, lær og sexy undertøy. Andre er langt mer kinky og vil bindes, domineres og beordres til å utføre seksuelle aktiviteter. Det er bare å lese et par av bøkene til E.L. James, “Fifty Shades“. Eller se filmene – om du tør.

Hvordan milliardæren Christian Grey behandler smellvakre Anastasia. BDSM og kinky fetisjer ble brått sturent over hele kloden. Også i Norge gikk jernvarehandelen tomme for rep, sexleketøy-butikkene ble utsolgt for pisker og håndjern.

Hun fantaserer om voldtekt og sex med flere på samme tid, både kvinner og menn. Kjenner du deg igjen?

Nordmenn som ønsker å strekke grenser går langt i oppfylle egne fetisjer, men kun bak låste dører og lukkede gardiner. Om man bare visste hvordan naboen, venner og kjente levde ut sine mørkeste fantasier, ville det ikke ha egnet seg på film, uansett genre. Det hadde blitt for sterke scener. Kanskje godt vi ikke vet.

Voldtekt

Seksuelle fantasier setter driftene i sving. Skal du være med på hans våte drøm for å tilfredstille ektemannen eller kjæresten? Bør du la henne få utløp for sin fantasier, med å dra hjemme hele kompisgjengen, for å fylle henne helt. I alle hull? Han fantaserer om å voldta, hun om å være offer og det er ikke uvanlig.

Hvis han har tanker om å forgripe seg, bør du kanskje først og fremst minne ham om at det er forbudt. Og kan medføre fengsel om man blir funnet skyldig i voldtekt, om man fullbyrder noe slikt. Men så er det dette med fantasi og lek opp mot virkeligheten.

Ingen kvinner ønsker å være offer for overgrep, men noen kan være tilbøyelig til å fantasere om å få all oppmerksomhet, fra en rekke velutstyrte kåte menn. Gjerne samtidig. Og som vet hvordan en kvinne skal behandles. Lek, fantasi og drømmer er for mange en viktig del av sex-livet. Både for kvinner og menn.

Hvorfor voldtekt? er ikke det utelukkende, smertefullt, grusomt og skremmende? Hun fantaserer om voldtekt, men kun den delen som handler om sex, ikke den desperate volden, som ofte er en del av det hele.

Eller kan voldtekt være fylt med begjær, lyst, spenning og kåthet? Ja, takk. Alt sammen. Forbudte følelser om digre pikker som duver foran øynene dine, foran kjønnet og de frister deg så voldsomt. Ja takk. Ta meg nå! Hver så snill. Alle! Knull meg!

Kjenner du deg igjen, sprengkåte kvinne? Du higer etter pikk og fremmende menn, men du tør selvsagt ikke si det til en sjel. Det blir med fantasien. Fantasien om å bli voldtatt til du kommer, igjen og igjen.

Vargas

Stakkars norske single menn

Stakkars norske single menn. De blir ikke sett, de blir forbigått av kvinner i alle ledd, kvinner vil heller ha andre kvinner, enn lave, uutdannede norske menn. Nå vil norske kvinner også bli mor, uten mann og far til barnet. Stakkars norske single menn.

Estimated reading time: 4 minutter

Det svake kjønn

Hvor skal dette ende for den norske mannen? Som ikke er til bruk for noe som helst? Menn er kjent for å ta større risiko, de er øverst på alle ulykkesstatistikker og tar langt oftere sitt eget liv. Hvorfor det? Er det endelig bevist at mannen er det svake kjønn? Vi bare spør.

Les også: Leter du etter drømmedama?

Seks av ti som har fått donorsæd ved St. Olavs hospital er enslige kvinner

NRK.no

Per 2021 var det 1,4 millioner single nordmenn her i landet. Det er et voldsomt høyt tall og det har økt, sakte, men sikkert, lenge. Å være singel, er vel bare flott, tenker man kanskje? Man har frihet til å styre livet sitt som man selv ønsker. Uten å måtte sparre, diskutere og krangle med en partner som blander seg inn.

Menn

Vel, det finnes en dyster statistikk som viser at særlig menn, takler singellivet dårlig. Alt for mange single, barnløse menn, tar ikke vare på seg selv og sin helse.

12 prosent av kvinner mellom 33 og 40 år, lever alene og uten barn.

I dag er nær halvparten av alle menn mellom 18 og 29 år singel og uten barn. I 1980 viser statistikken at en femtedel av alle menn var single og uten barn. Statistikken er dyster. For norske menn. I 1980 var 5,6 prosent menn i alderen 45 til 66 år enslige med barn. Siden har tallet nesten tredoblet seg.

Stakkars norske single menn

Les også: Kvinner velger kvinner framfor ubrukelige menn

Det er en dårlig skjult hemmelighet at norske, skilte menn, takler det å være alene, langt dårligere enn kvinner. Ikke bare fordi de ikke klarer seg alene, men de går raskt til grunne som menneske, alene.

Stakkars norske single menn. Stadig flere får ikke bli far, ikke får de seg kjæreste eller ektefelle, norske menn velges stadig oftere vekk. Hvor skal dette ende og hvorfor er det slik?

Barn

Når vi vet at norske ufrivillig single menn, takler dette dårligere enn kvinner, uansett om de har barn eller ikke. Er dette et av de største samfunnsproblemene vi har i dette landet, som det er vrient å få gjort noe med. Kvinner framstår som det sterkeste kjønn, særlig som singel. Nå vil hun også ha barn – alene.

På St. Olavs hospital i Trondheim, hvor det er relativt billig å få hjelp, utgjør enslige kvinner 60 prosent av de som er blitt gravide av donorsæd

NRK.no

Etter at det i 2015 kom en lovendring som gjorde det mulig for norske kvinner å bli gravide med donorsæd. Har antallet kvinner som ønsker å bli med barn, uten en partner, også økt. Stakkars norske single menn, som må gi sæden sin i en kopp på sykehuset, framfor å gjøre en potensiell partner gravid.

Les også: Kvinner dropper lave menn

Å få barn er en gave som beriker livet. Slik er det for de fleste mødre, men også fedre kan kjenne på lykken ved å få ansvaret for et lite barn som er av hans eget kjøtt og blod. Nå blir det altså enda flere single, ufrivillig barnløse menn i dette landet.

Det er et varsku vi må ta på største alvor.

Kilde: NRK.no

Vargas

Selvmord blant menn øker

Selvmord blant menn øker. I følge Dødsårsaksregistret har det ikke siden 1990-tallet vært så mange selvmord blant menn. Det må vi ta på aller største alvor. Selvmord generelt og særlig blant menn er et stort samfunnsproblem. Det skaper en krise i hver eneste familie som rammes av selvdrap.

Estimated reading time: 4 minutter

Søk råd

Mange menn som sliter bør tørre å ta grep og snakke om problemer som oppstår – før det er for sent.

Det er dessverre lettere sagt enn gjort. Fordi det er fortsat tabubelagt blant menn å snakke om følelser. Menn takler også samlivsbrudd dårligere enn kvinner. Når livet blir krevende, takler menn det ulikt, men mange velger verst tenkelig utvei.

Selvmord løser ingen problemer, det skaper bare nye utfordringer og stor sorg for mangle flere.

For den som dør er selvmord en fryktelig slutt, det er så endelig og så lite reversibelt. Når vi dør, er det slutt for all evighet. Det er det ingen som fortjener. Derfor bør også menn tørre å ta tak, være sterk nok til å søke råd, veiledning eller behandling.

For det er samensatte og krevende utfordringer når menn havner i selvmordstanker. Når man er i et mørke man ikke ser utveien på, er det for enkelt å si: “Ta deg sammen, dette ordner seg, du klarer dette”. For det er nettopp det som er problemet, man ser ingen utvei på problemene.

Det være seg rus, ensomhet, økonomiske problemer, savn etter brudd eller andre psykiske problemer.

Selvmord blant menn øker

Nullvisjon

Menn som tar sitt eget liv, vil jo ikke dø, de bare klarer ikke å leve lenger. Livet blir vanskeligere enn døden.

Selvmord blant menn øker i Norge. 482 menn av totalt 658 nordmenn tok sit eget liv i 2021. Det er skremmende høye tall.

De siste fem årene har i gjennomsnitt 644 mennesker tatt sitt eget liv årlig 

Forskning.no

Regjeringen har et hårete mål for å unngå selvmord blant nordmenn i framtiden, nemlig en nullvisjon, som så langt har slått veldig feil. En tiltaksplan er allerede på plass, men regjeringen har ikke fått gjennomslag for sine visjoner.

Nå haster det med å hjelpe menn som sliter. Vi må regne med at det er endel mørketall når det gjelder selvmord, også i Norge. Men det snakkes ikke om slike tabubelagte temaer, det forsøker vi å gjøre noe med.

Tiltakene i handlingsplanen skal bidra til bedre forebygging og mer systematikk i arbeidet med selvmord. Tidlig og god hjelp for personer i selvmordsrisiko, bedre hjelp til etterlatte etter selvmord. og økt forskning, kunnskap og kompetanse om selvmordsforebygging

Regjeringen.no

Hjelpen finnes

Om du går med vanskelig tanker og sliter i livet ditt, skal du vite at det finnes hjelp å få. Er du ung, under 18 år og har det ugreit, bør du ringe Alarmtelefonen 116 111.

Her får du prate med solide voksne som forstår at du har det vanskelig. Den samtalen kan være med å få deg ut av mørket. Selvmord blant menn øker – det bør vi ta på største alvor.

Er du voksen og går med selvmordstanker, er det også hjelp å få for deg. Du kan ringe 116 123, hele døgnet, hele året. For at du skal kunne få den hjelpen som finnes, må du tørre å ta grep. Kanskje er nettopp den samtalen du tar med Mental Helse Hjelpetelefonen, det første skrittet ut av problemene.

Livet er som en berg og dalbane, det går opp og ned. Vi har bare dette ene livet fra fødsel til grav, det er verdt å ta godt vare på det. Også du fortjener å leve et godt liv, men da må du tørre å ta det første skrittet selv, ved å innse at du trenger hjelp.

Vargas12.com skriver om ting du tenker på, men som du kanskje ikke finner omtalt så veldig mange andre steder. Vi skriver for alle som har det ugreit, som sliter og tenker på å ta eget liv. Vargas12.com tar tabuene på alvor. Vi er her for deg og skriver for deg.

Kilde: Forskning.no

Vargas

Menn velger seg modne damer

Menn velger seg modne damer, ganske mye eldre enn seg selv. Ikke alle menn, men stadig flere unge menn, finner modne kvinner tiltrekkende og sexy. At de har erfaring og vet hva de holder på med har stor betydning, særlig når det kommer til sex. Modne kvinner er også smartere og mer kunnskapsrik rundt andre tema, enn yngre kvinner – det kan også ha noe å si.

Estimated reading time: 5 minutter

Perfekt match

Når kvinner over middelalderen velger å ha fokus på ham, i stedet for seg selv, speilet sitt og sitt eget utseende, slik de unge ofte har. Smitter det over på mannens interesse, og. Han skjønner at hun er interessert, kanskje vet han også at hun har den erfaringen han selv mangler. Ergo så er de en perfekt match i senga eller andre steder.

Les også: Prosecco eller Champagne?

Menn velger seg modne damer, ikke nødvendigvis kun for å bli værende i et forhold, men for å bli lært opp, få seg en real omgang dampende sex, gjerne over tid, kanskje en hel sommer. Kjenner du deg igjen? Hva er vel mer sexy enn en moden kvinne som vet at hun er sexy og gjør noe med det?

Fristes du av modne damer? Altså kvinner som er betydelige eldre enn deg selv? Om du er 28 og hun er 46 år så er dere en perfekt match? I så fall er du ikke alene, men likestilt med en hel haug andre unge menn. Menn som tenner på modne kvinner som vet hva som skal til. Og litt til.

Cugar

Unge menn tenner på modne damer og får ofte napp. Norske kvinner fra 50 år og oppover har aldri vært bedre “rustet” til å finne unge beilere, som tenner på modne kvinner, derfor ser man en økning i par der aldersforskjellen er “omvendt”. 

Lest denne? Kvinner velger kvinner framfor ubrukelige menn 

Altså en moden kvinne som er sammen med en yngre mann. Men denne sammensetningen varer ikke så veldig lenge, akkurat denne balansegangen på alder. Så snart kvinnen blir enda litt eldre, kan hun miste glansen, selvtilliten og sitt sexy smil. Da blir hun nådeløst byttet ut med en ny Cugar. Slik er det over alt. Ikke bare i Norge. 

Menn velger seg modne damer

Trist for kvinnene som vrakes, helt åpenbart, men flott for alle menn som har så mange damer å velge blant.

Ikke for yngre kvinner kanskje, men de kan jo skylde seg selv, som ikke skjønner bedre. De ser kun på høye menn med tykk lommebok og tung utdannelse.

Endel nordiske kvinner velger hvert eneste år å reise langt vekk i søken etter den våte drømmen.

Afrika

Drømmen om å få oppleve den vidunderlige sexen hun har fantasert om i en årrekke, stående på et kjøkken å lage mat for en familie på tre, fire eller fem. Inkludert en ektemann som så sine egne behov før andres. Hver gang.

Menn velger seg modne damer når de skal forsøke å bli menn på ordentlig, sjekke hva de selv duger til. Fordi de vet at denne modne kvinnen har vært med flere menn, gjerne modne menn også. Der vil han få svar på om han holder mål eller ikke.

Les også: Kvinners sexfantasier overgår det meste

Noen av disse kvinne som reiser langt for å få den oppvarting de så sårt trenger og sikkert fortjener, er villig til å bruke mye penger på å nå sine mål. De betaler for seksuelle tjenester som de ikke får andre steder.

Norske MILFS, som velger å reise til Afrika for å leve ut sine våte drømmer og få sex de bare tidligere har drømt om. Fordi afrikanske menn er oppmerksomme, kjærlige, utholdende, er riktig utstyrt og vet å gi henne det hun ønsker seg mest.

Ja, afrikanske menn er veldig glad i penger, men det vet nordiske kloke kvinner å utnytte til sin fordel, selvsagt.

MILF

En MILF er modne, ofte rike, selvsikre og kåte kvinner. Som er svært populære blant norske, eller afrikanske unge menn. Det er langt mer vanlig at det er rike eldre menn som jakter unge vakre kvinner, som er som en suvenir ved hans side. Alle vet jo at hun er kjøpt og betalt og egentlig driter i den gamle grisen.

Med modne kvinner får man rene Kinderegget, stil, kunnskap og råskap.

Eldre attraktive kvinner er langt mer selvsikre, sexy og går for det de ønsker seg, kanskje oftere enn før. Den moderne mormor eller bestemor kan være en kåt sexhungrig kvinne på 45 til 60 år, og ungguttene sikler etter henne.

Modne kvinner vet hva de vil ha. De ønsker først og fremst oppmerksomhet, sex og menn som holder ut så lenge de selv ønsker. Slike kvinner finnes det stadig flere av og de gjemmer seg ikke bort.  Kvinner over 45 – på jakt etter gutter under 25.

Kvinner med erfaring kan vrake og velge blant unge menn som aldri før. En kvinne på 50 år er mer attraktiv enn sin egen datter på 27, hos mange unge menn.

Nyt sommeren før den er over. Finn deg en moden kvinne som vil gi deg det du ønsker, om du vet å oppføre deg.

Vargas

Derfor er du utro

Derfor er du utro. Fordi spenningen i forholdet ditt har avtatt. Du blir ikke sett på den måten du fortjener. Eller jo, du blir det, men du kjeder deg. Den partneren du valgte gir deg ikke nok friksjon. Du får ikke den motstanden du behøver for å føle at du lever. Kjæresten din er en dott og du vil ha noe nytt og spennende.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Partnerbytte

Eller så har du det perfekte forholdet, det ekteskapet som du alltid drømte om, men så dukket det opp en spennende dame på jobben. I fruktdisken på Rema eller kanskje kjærestens venninne. Det er nemlig slik det begynner. At du lar deg friste av forbuden “frukt”.

Les også: Drømmer du om en elsker på si?

I et forhold så skal et hvert samspill fungere for at forholdet skal vare lengst mulig. Og når det kommer til sex så er det kanskje det viktigste punktet at alt skal fungere som det skal, for begge. Om ikke vil det raskt gå galt. Derfor er du utro.

Vi er selvstendig individer, og det er ikke alle som liker å bli behandlet som en fille-dukke, dratt i håret og bli kalt obskøne ord. Det er heller ikke for alle å være sammen med bare en i forholdet heller.

Noen ønsker å ha sex med så mange som mulig på en gang. Dette kalles “Gang Bang” gruppesex, eller partnerbytte. Så vidt vi vet. Noe som er for spesielt interesserte og ikke for den sjalu typen.

Derfor er du utro

Tøffelhelt

Noen kvinner og menn velger å være utro mot sin partner. Årsaken er ofte svært forskjellige. Menn er utro fordi de vil ha anerkjennelse og fordi de vil vite om de fortsatt har draget.

Kvinner vil ha spenning og bekreftelse på at de fortsatt er attraktive.  Alle de nevnte årsaker kan sikkert også byttes til hvert av kjønnene. Dersom du ikke får nok oppmerksomhet hjemme, går det ut over selvfølelsen. Da får man gjerne behov for å komme seg ut på markedet og teste om man fremdeles er tiltrekkende.

Les også: Love your lines with proud!

En mann som bare snakker sin kvinne etter munn og er med henne i butikken for å handle, kalles tøffelhelt. Han bærer hennes vesker når hun er i prøverom etter prøverom og blir ofte ikke gammel i forholdet.

Hvis ikke han er der fordi han ikke vet om noe annet og  fordi han har vært ved hennes side hele livet. En tøffelhelt er først og frist en antihelt. Han vet det bare ikke selv. Derfor er du utro.

Da kan han bare ha det så godt. Kvinner vil ha menn. Menn med hår på brystet og baller av stål. Ikke mamma-gutter som drar henne i skjørtet av feil grunn. Bare han ikke er lavere enn henne og har lavere inntekt. Det er visst turn off.

De utro kjenner kjærlighetens gleder, de trofaste kjenner dens tragedie.

Ukjent

Dårlig sex

Å ikke trives i senga er starten på slutten i et hvert forhold. Derfor er du utro. Du hører at andre har et fantastisk sexliv. Det kan være nok til at du velger å forsøke noe nytt, koste hva det koste vil. Derfor er det lett å forstå utroskap, til en viss grad.

Men det betyr ikke at hun ikke kommer, for det gjør hun ofte. Men hun vil ha mer enn det. Hun vil ha spenning, pirring, forspill og bli kommandert på alle fire. Hun vil høre naughty talk hvisket i øre. Og hun vil høre at hun er sexy, deilig og fullkommen.

Seksuell aktivitet er viktig også for kvinner, men det rangerer ikke høyest. Når den ene parten i et forhold er utro, reagerer mannen og kvinnen forskjellig. Når kvinner er utro, er det ofte begrunnet med følelser og lidenskap. Nettopp derfor kan det være vanskeligere for menn å akseptere at kvinnen er utro.

Stadig flere kvinner oppgir dårlig sex som en grunn til at de er utro.

Muligens er ideen noen menn har om at forspillet varer i 30 sekunder.

Kan være av grunnene til utroskap i noen forhold. Sjalusi kan være en annen årsak. Noen menn kan være sykelig sjalu, og setter bånd på sin partner mht sosiale møter der han ikke er med i planene. Derfor er du utro.

Vanligvis ville hun forsøkt å snakke med kjæresten sin først. For å fortelle ham at hun ikke er fornøyd i forholdet. Dersom han ikke reagerer på hennes misnøye, kan hun muligens bruke dette som en unnskyldning. For å lete etter en annen partner. For da er forholdet allerede over.

Vargas

Tenningsmønstre har endret seg for nordmenn

Tenningsmønstre har endret seg for nordmenn. Pornoen som flommer over på internett må få deler av skylden. Men også det faktum at kvinner flest, ser på og tenner på andre kvinner og gjør noe med det.

Bergenet lesetid: 7 minutter

Fantasier

Det er ikke noe nytt at kvinner studerer andre kvinner, men tenningen og det at de tør å ta initiativ til sex. Til tross for at mange lever i heterofile forhold – har kvinner sex med andre kvinner. Menn også, som er hetero, har sex med andre menn, for sexen og spenningens skyld.

Blir du sprengkåt og nøden når du står og lager middag? Kanskje ikke så ofte, men det har skjedd i det beste hjem. Vær ikke i tvil om det. Tenningsmønstre har endret seg for nordmenn, pornoens verden har påvirket mange.

Husmødre i hopetall, har tenkt de mest obskøne tanker når hun har tatt fram middagspølsene, purreløken eller gulrøttene. Det er normale tanker og fantasier som dukker opp i hodet. Noen velger å ta saken i egne hender og gjøre noe med det.

Det er den store forskjellen på tenningsmønstre for nordmenn nå, kvinner som menn.

Nå og til sammenligning for bare få tiår tilbake. Man har mer selvtillit i senga, på kjøkkenbenken, i garasjen eller hvor det måtte være. Også ute i naturen, er langt mer normalt med en hyrdestund, med elskeren eller kjæresten. Også gruppesex, partnerbytte og venne-sex er mer vanlig nå enn før. Nordmenn tør å leve ut fantasiene sine.

Seksuelle preferanser for objekter, situasjoner eller individer som anses for å avvike fra det normale. Det vil si seksualitet som ikke er vanlig hetero-, bi- eller homoseksuell, som samleie og onani. Kalles blant fagfolk parafilier.

Klikk.no
Tenningsmønstre har endret seg for nordmenn

Partnerbytte

Hva hadde du sagt da? Hvis kjæresten hadde kommet med forslag om partnerbytte? Hvis dere skulle kose dere på hytta en helg, ville dama at bestekompisen din med kjæreste skulle bli med. Og aller helst for at dere skulle bytte på hverandre? I Senga. Gjerne avslutte med et aldri så lite gangbang.

Hadde du blitt sjalu, gjort det slutt eller jublet vilt fordi du endelig skulle få ha sex med kompisens deilige kjæreste? Som du så lenge har sett på i smug? Og onanert fantasifullt etter, mange ganger? Jackpot, hadde du kanskje tenkt.

Det er endel nordmenn som praktiserer partnerbytte eller er “swingers” – som det heter på norsk. Det er åpne klubber for alle, i flere norske store byer. Kvinner kommer inn gratis, menn må ut med fem hundre kroner. Og her møtes likesinnede som er glad i sex for felles glede og nytelse. Verre er det ikke.

Vi vet at mange mener at et forhold er for to, og kun for to. Tradisjonelle, monogame forhold er meislet ut av gamle tradisjoner. Et par er én mann og én kvinne som lever i ekteskap, til døden skiller dem. Punktum. Men i likestillingens, homofiliens og i de bifiles tegn, er det tullprat som ikke holder mål i 2022, ei heller i Norge.

Det er litt “in” å være litt lesbisk nå for tiden, og vi mener å se at det er stadig flere som står fram som bifil også. Altså kjører dobbel fil, eller vil ha både i pose og sekk. Ikke bare kvinner, men også menn i alle aldre.

Tenningsmønstre har endret seg for nordmenn, men det er ikke nødvendigvis negativt.

Cupido

For tjue år siden var det nok litt hysj, hysj, om at husfruen hadde soverom-skuffen smekkfull av diverse leketøy. Leker som hun kjøpte litt småbrisen i en luguber sexshop i Danmark på 70-tallet, eksempelvis. Her er det nok mange modne kvinner som kjenner seg igjen.

Noen vil selvsagt hoppet i stolen og vil ha seg fra bedt sånn galskap, griseri og synd. Men det er som oftest disse som står og røsker i døra på swingers-klubbene, eller har åpen profil på Cupido. “Kåt par søker gammel gris for felles nytelse”, står det å lese i profilen.

Man kan se på nettstedet til nevnte Cupido.no, der en undersøkelse viser at 70% av brukerne, ønsker sex med flere enn bare partneren sin – og gjerne med samme kjønn. Tenningsmønstre har endret seg for nordmenn som lever ut fantasiene sine i større grad enn før.

En annen undersøkelse viser at det norske folk, har et usedvanlig behov for å ha sex i det fri. Over 90% av leserne sier at de gjerne vil ha, eller har hatt sex i det fri, med fare for rusk i skrukken.

Om folk vil ha sex med naboen, eller dama på nærbutikken er ikke vår sak, men ikke fordøm andres behov. Eller gjøren og laden før du kjenner etter hva du selv har fantasi og ønske om. For noen lever ut sine drømmer og fantasier, mens andre går i graven uten å ha tørt engang å si det til noen – hva de faktisk tente på. Det er jo bare trist.

Hemmelige fantasier

Stadig fler kvinner og menn har sex med samme kjønn, uten å kalle seg hverken lesbisk, homo eller bifil.

De tenner på det motsatte kjønn som hvilken som helst heterofil, men tenner på sex med samme kjønn og bruker en gyllen anledning til å ha nettopp det. Uten tanke for at man sette i den ene eller andre båsen.

Menneskehjernen er et organ som er det fineste instrument. Tankene våre er så forskjellig mht hvem vi liker, hva vi synes er pent, hva som tenner oss, og hvem vi velger som vår partner eller kjæreste.

Sånn er det selvsagt med sex også. Noen tenner på brukte truser. Andre på sexy undertøy, og å gå i bleier eller å bli tisset på. Smaken er som kjent så forskjellig fra hjerne til hjerne og kropp til kropp. Hjerte for hjerte. Tenningsmønstre har endret seg for nordmenn, som gjør at flere tør å leve ut sine groveste fetisjer.

Noen har sikkert hemmelige fetisjer som man ikke deler med noen også. Ikke en gang sin kjære. Det må i så fall være en grusom hemmelighet, som er vanskelig å bære og å leve ut. Mens andre igjen lever ut sine villeste fantasier med både partner, venner og kollegaer.

Alle bør få gjøre hva man selv vil med egen kropp, men er du i et forhold, vær åpen om dine drømmer. Det kommer begge best ut av.

Vargas

Pin It on Pinterest