Hun skal ha former

Hun skal ha former, frodige former, som en timeglassfigur. Sånn som Kate Winslet eller Kim Kardashian. Frodig rumpe, byste og gjerne litt lår. Han vet hva han vil ha når han er på sjekkeren. Damer med mye former har gjennom alle tider vært foretrukket av mange menn – verden over.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Kjærlighet

Kvinner vil ha høye menn, gjerne over 185 cm, gjerne med muskler, six pack og god inntekt. Mange kvinner velger vekk lave menn – helt bevisst. Derfor er det overflod av lave, barnløse menn i Norge, med lav inntekt.

Om hun har høyere utdanning selv, velger hun sjeldent en partner som har dårligere utdanning eller lavere inntekt enn seg selv. Slik velger kvinner og menn sine partnere. Enten de er heterofile, lesbiske eller homofile.

Les også: Bør vi ta bedre vare på mannen?

Det vil si, hva kvinner leter etter hos kvinner og hva menn ser etter hos andre menn, har vi lite belegg for å vite noe om. Vi kjenner best til de heterofile valgene, må innrømmes. Men vi tror at kvinner som søker kvinner, leter etter motsatsen til seg selv. Og at menn ønsker mannlige partnere som har noe å tilby som de mangler i livet.

Fellesnevner for alle som er søkende etter en partner og kjæreste, er savnet etter kjærlighet, tilhørighet og noen å elske. Noen å bli elsket av. For kjærligheten kjenner verken kjønn, alder, religion eller hudfarve. Kjærlighet er noe mennesker opplever som noe større enn seg selv. Noe ekte og fantastisk på samme tid.

Kjærlighetens veier er uransakelig, er en velkjent floskel vi liker å bruke. Fordi den er så dekkende.

Når du er fylt av kjærlige følelser, legger du mindre vekt på forskjeller mellom deg selv og andre mennesker. Din evne til å se andre – å helhjertet virkelig se dem – åpnes. Kjærlighet kan gi deg en nesten håndfast følelse av å være ett med noe langt større enn deg selv.

Psykologisk.no
Hun skal ha former
Hun skal ha former

Kvinnen på bildet er laget av kunstig intelligens og finnes ikke på ordentlig Foto: AiArtista fra Pixabay

Sex

Så er jo ikke verden helt perfekt heller da. Noen velger å se vekk i fra kjærligheten, men vil ha partnere, gjerne fler, også av samme kjønn. Bare for sex og ikke særlig mer enn det. Er det merkelig? Vel, get use to it.

Les også: Slik varer forholdet ditt, lenge

Det er slik de unge lever i dag. Også endel voksne liker det på den måten.

Noen har friends with benefits, altså venner med fordeler. Venner de kan ha sex med, uten andre konsekvenser enn at begge setter pris på det. Problemer oppstår jo om man velger en slik livsstil med en fast partner. Altså er utro. Det er ikke særlig sjarmerende.

Om man velger å leve i et åpent forhold, der begge går ut i verden og lever etter en slik livsstil – med partnerens velsignelse. Altså at man har hver sin elsker, alene eller sammen, så er saken noe annet. Sex for sexens skyld er nok uansett for spesielt interesserte og noe man ikke kan leve særlig lykkelig med – tror vi.

Valgets kval

Kvinner og menn har denne egenskapen, å finne hverandre enten de har ring på fingeren, er i et partnerskap eller ikke. Og nå, går vi mot julebordsesong. Høytiden for utro kvinner og menn som jakter spenning, oppmerksomhet og lidenskapelig sex – er i anmarsj.

Om bare sex er viktig, er ikke utseende førsteprioritet. Både for kvinner og menn kan forventningene om frodige sexy damer, eller høye, rike menn forsvinne. Bare man finner noen å knulle – før natten er over. Kjenner du deg igjen?

Skal du lykkes med å finne en partner, som i et fast forhold, må du legge en god plan.

Kanskje senke kravene til et realistisk nivå og by på deg selv. Vær ærlig og “bjuda” på alle dine beste sider. Samtidig være klar på hva du vil – slik at du ikke framstår desperat. Det er også lite sjarmerende. 

Sannsynligheten er størst for at du lykkes med å finne den rette, online. Ved å la en seriøs profil på et ekte nettsted som gir deg muligheten, uten å bli lurt. Dessverre finnes det falske profiler over alt. Vær på vakt og ikke gå videre i samtalen om penger blir et tema.

Valgets kval for deg endrer seg gjennom døgnet. Kanskje er det best å være alene noen dager og måneder til?

Vargas

Hun spruter når hun kommer

Hun spruter når hun kommer – til begges store forlystelse. Du tror det ikke engang når du leser det, men Vargas12.com er den bloggen i Norge som tør å ta ansvar for å skrive om det som opptar leserne. Vi tør å ta tabuene på alvor. Og vi tør å skrive om det du ikke engang våger å tenke på. Denne gang – kvinnenes ejakulerende orgasme.

Bergenet lesetid: 6 minutter

Lest? Her er de beste orgasme-triksene 

Kåt

Noen kvinner kan, noen kvinner får det ikke til, andre lykkes og lesker det, mens andre klarer det kun av og til. Når hun er kåt nok. For det handler om teknikk, men også anatomi og vilje til å øve til man lykkes. Mange kvinner har nemlig stor glede av å ejakulere når hun ønsker å vise sin elsker eller partner at hun kommer.

Det har dog lite med hverandre å gjøre. Hun kan oppnå orgasme når ejakuleringen skjer, men slett ikke alltid. Les videre og du vil nesten bli helt utlært. Merk at det er svært individuelt hva man oppnår, men med nok øving – kan du lykkes du også.

Det er for mange kvinner det ultimate målet, å squirte, altså å sprute veske fra vagina, når man oppnår orgasme. Dessverre er det ikke alle som lykkes, men med riktig teknikk og verktøy bør du forsøke om dette er viktig for deg og din partner. 

Ejakulasjon hos menn, kjenner de fleste.

Det er orgasmen som kommer med dertilhørende en teskje sæd. Sædcellene befrukter kvinnens egg, når denne har eggløsning, og det er store muligheter for at kvinnen blir gravid. Ren plankekjøring så langt? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, sammen med din partner. 

Bildet er tatt av StockSnap fra Pixabay

Orgasme

Men ejakulering hos kvinner, er ikke særlig viktig for evolusjonen, men for sexlivet. Spennende kanskje?

Litt naughty for kvinner å kunne sprute, og det betydelig mer enn den lille skvetten mannen gir fra seg. Både kvinner og menn tenner på denne lille detaljen, at hun kan sprute ved orgasme.

Det er altså kvinnens G-punkt som er selve kjernen i jakten på sprutorgasmen, men ikke nødvendigvis bare der.

Jakten på den perfekte orgasmen som mange kaller det, kan oppnås på flere ulike måter. Det er hevet over enhver tvil, at kvinner som oppnår serie-orgasmer med sprut, oppover dette betydelig sterkere enn en vanlig orgasme. 

Ca 60 prosent av alle kvinner har opplevd å få en våt orgasme i løpet av livet.

Noen lykkes hver gang, andre bare sporadisk. Det handler om flere ting samtidig, for å nå en vellykket sprutorgasme. Kvinnen bør være kåt nok, vite hvilen teknikk som skal brukes, slappe nok av i muskulatur og la hemningen fare på riktig tidspunkt. Det er ikke nok å bare ønske å sprute. 

Utløsning

En sprutorgasme er altså ikke det samme som en utløsning. Utløsningen er den hvitaktige guffa som kommer under samleiet, ikke sæden, men den andre. Kall det gjerne smøremidlet for kjønn i bevegelse. Dette sekretet kommer både fra uenig hos menn og vagina fra kvinner under samleiet. Sprutorgasmen kommer fra urinrøret og er altså stort sett bare urin. 

Menns utløsning når han kommer til fullendt orgasme, er alltid sæd. Men under samleiet før klimaks, kommer det altså utløsninger hos begge. Hos både kvinner og menn er det altså to forskjellige former for væske som kommer ut under sex. Urin, når hun spruter, og det hvite sekretet når hun har sex. 

Men utløsningen er ikke nødvendigvis knyttet opp mot klimaks og orgasme. Hun kan ha flere serieorgasmer, både med og uten sprut. Det viktigste for å oppnå en slik serieorgasmer, er tenningen. Hun må være kåt nok til å fortsette stimuleringen, etter den første orgasmen. Dette er noe mange kvinner forsøker og oppnå, men man bør kjenne sin egen kropp godt for å lykkes. 

Jakten på sprutorgasmen

Jakten på orgasmen kan gjøre det vanskelig å komme. Orgasmen er menneskenes gevinst i sexlivet. Dessverre så er det mange som ikke klarer å komme når de ønsker det. Ofte sitter problemet mer  mellom ørene enn mellom lårene. Forsøker man for mye, kan det bremse evnen til å oppnå orgasme i det hele tatt. 

Solen som varmer vinterblek hud frigir lyster og drifter i sinnet som gjør det så enkelt å begynne å tenke vovede tanker.

Forbudte fantasier og som lar saftene renne, både for han og henne. Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, alene eller med riktig verktøy. Om våren, sommeren eller på sydlige breddegrader der solen varmer.

Kåtheten som herjer i kroppen er fin for de fleste. Selv single, som ikke har umiddelbar tilgang til sex – gleder seg over årstiden. Både kvinner og menn, runker i skogen. Du vet selvsagt at kvinner også spruter om de er kåte nok. Ikke alle, men noen lykkes og de fleste er stolte over å få til denne teknikken.

Jakten på sprutorgasmen bør ikke komme i veien for nytelsen. Lar du hemningene fare og kjenner etter alt som er deilig under akten, kommer orgasmen av seg selv. Du må bare gi deg selv tid til å nyte. Sprutorgasmen er nemlig resultatet av kåthet og nytelse over tid.

Å sprute som en fontene fra svamplignende vev i skjeden er nemlig stor stas for noen. 

Tabubelagt

Mange menn synes det er spennende å få henne til flomme over, gjerne av hans grep, se henne vri seg av vellyst. Søkkvåt og klar for mer. Noen menn vet å finne fram, fem cm inn og opp, ved å bevege fingrene raskt ut å inn, vil det kunne være nok til at hun kommer som en foss, men ikke alltid.

Onani, sex og orgasmer er tabubelagte temaer i Norge. Også i 2020.

 Vargas12.com har skrevet om disse temaene i mer enn ti år, og vi vil fortsette å bryte ned tabuene. For at du og dine venner skal tørre å ta den viktige debatten, tørre å snakke om det dere tenker på. I dag og i morgen. 

Vi skriver om det mange ikke engang tør tenke på. Men som er en viktig del av mange unges liv. 

Om du ønsker å få siste nytt fra vår blogg, gratis og uten betingelser, bør du følge vårt nyhetsbrev. Det kommer i innboksen din i det øyeblikket vi publiserer nye artikler. Alltid helt uten reklame. Vi skriver for deg. Tabubelagte temaer er vår spesialitet. 

Hun spruter når hun kommer og elsker det.

Vargas

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme forklart av en middels gammel mann. Vargas12.com fortsetter å skrive der andre legger vekk teksten og rødmer. Nok engang fjerner vi tabuer ved å skrive om det mange ikke engang tør tenke på. Tør du lese videre?

Bergenet lesetid: 4 minutter

Lyst og begjær

Seksualitet er en naturlig og viktig del av menneskets liv. Både menn og kvinner kan oppleve ulike former for seksuell lyst og glede. I denne artikkelen skal vi fokusere på kvinners seksuelle lyst og orgasme, og utforske noen av de viktige faktorene som kan påvirke dette.

Les også: Orgasmegaranti – leker for voksne

Kvinnens seksuelle lyst kan variere fra individ til individ og kan påvirkes av en rekke faktorer. Fysiske, følelsesmessige og psykologiske aspekter kan alle spille en rolle i en kvinnes seksuelle lyst og begjær. Det er viktig å merke seg at lyst kan variere over tid og at det ikke finnes en “normal” eller “riktig” nivå av lyst.

Fysiske faktorer som hormonelle endringer, helsemessige forhold, medisiner og alder kan påvirke kvinners seksuelle lyst. For eksempel kan hormonelle endringer i løpet av menstruasjonssyklusen påvirke lystnivået hos noen kvinner. Helseproblemer som diabetes eller hjertesykdom kan også ha innvirkning på seksuell lyst.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme handler om å tørre å kjenne etter og tørre å gi seg hen.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Bildet er tatt av lisa runnels fra Pixabay

Kommunikasjon

Emosjonelle og psykologiske faktorer spiller en viktig rolle i kvinners seksuelle lyst.

Stress, depresjon, angst eller andre følelsesmessige utfordringer kan påvirke lystnivået. For noen kvinner kan også tidligere seksuelle erfaringer eller traumer påvirke deres opplevelse av lyst og glede.

Les også: Her er de beste orgasme-triksene 

Kvaliteten på den seksuelle kommunikasjonen og forholdet kan også påvirke hennes lystnivå. Følelsen av intimitet, tillit, respekt og åpenhet mellom partnere kan bidra til å skape en trygg og ønskelig seksuell atmosfære. Åpen kommunikasjon om ønsker og behov er viktig for å fremme en sunn seksuell opplevelse.

Orgasme er en naturlig klimaks av seksuell lyst og opphisselse.

Kvinner kan oppleve orgasme på forskjellige måter, og det er stor variasjon i intensitet, varighet og opplevelse fra person til person. Klitorisstimulering er ofte avgjørende for mange kvinner for å nå orgasme, men det finnes også andre erogene soner som kan gi glede og orgasme.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme vil alltid være individuell, fra person til person.

Sprutorgasme

Det er for mange kvinner det ultimate målet, å squirte, altså å sprute veske fra vagina, når man oppnår orgasme. Dessverre er det ikke alle som lykkes, men med riktig teknikk og verktøy bør du forsøke om dette er viktig for deg og din partner. 

Ejakulasjon hos menn, kjenner de fleste. Det er orgasmen som kommer med dertilhørende en teskje sæd. Sædcellene befrukter kvinnens egg, når denne har eggløsning, og det er store muligheter for at kvinnen blir gravid. Ren plankekjøring så langt? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, sammen med din partner. 

Men ejakulering hos kvinner, er ikke særlig viktig for evolusjonen, men for sexlivet. Spennende, kanskje?

Litt naughty er det for endel kvinner å kunne sprute, og det betydelig mer enn den lille skvetten mannen gir fra seg. Både kvinner og menn tenner på denne lille detaljen, at hun kan sprute ved orgasme. Men noe særlig mer er det vel neppe?

Om du ikke lykkes så ikke la det ta fra deg gleden og nytelsen ved ha mye og ofte sex i sommer. Det har du fortjent.

Vargas

Kjenner du sevjen stige?

Kjenner du sevjen stige? Gjør deg yr og livsglad, ja til og med litt kåt? Da er du nok ikke alene. Det er en kjent sak at våren gjør oss lettere til sinns og i bedre humør. Vinteren er sakte, men sikkert i ferd med å slippe taket. Det går mot vår og vi kan kaste vinterfrakken tilbake på loftet.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Vårkåt

Kjenner du sevjen stige? Det er lov å kjenne skikkelig etter og være glad for lysere dager, mer lys og mer lyst fyller oss med glede. Hørtes ut som et vers i en julesang, det, kanskje. Men det er faktisk bevist at vi trives stadig litt bedre når solen kommer høyere på himmelen.

Les også: 12 år med Vargas12.com

Kanskje er det umulig å bli vårkåt når man ikke får nok sol og varme på kroppen? Eller er det nok å sitte i vinduet eller på verandaen? Og ikke være like mye ute blant folk slik vi er vant til om vinteren, kan også være en årsak.

Vi er sosiale vesener, vi liker å omgås andre, det gjør at vi formerer oss og ikke dør ut som rase.

Bor man i Norge, er det ikke lett å kjenne etter for hete følelser slike som kun en sval vår vi kjenner til fra før – gjør med oss. Med temperaturer på rundt minus førti, er det lite som pirrer til forelskelse og sex. 

Hva er vel mer higende enn å se vakre kvinner med bare armer og ben når solen endelig henger høyt på himmelen? Ja, hva er vel mer sexy enn flotte, halvnakne kvinner som slikker de første solstrålene? Når våren er i anmarsj?

Er det denne våren du endelig skal ta steget opp og fram, hvor du skal finne deg en partner, en å dele dagene med? Våren gir tid for forelskelse, hvor lysten bruser i årene etter lange vintermåneder.

Kjenner du sevjen stige?
Image by Pexels from Pixabay

Melatonin

Hva er det som gjør oss så yre om våren? De lærde strides vel mer om vanskeligere spørsmål enn dette? 

Sevjen stiger, varmen gjør noe med oss. Vi kaster klærne, vi ser mer hud rundt oss og vi kommer ut av vinterdvalen.

Lyset påvirker hypofysen i hjernen. Vi produserer rett og slett mer av kjønnshormoner og mindre av søvnhormonet, Melatonin. Når solen varmer oss om våren, produserer menn mer testosteron og kvinner mer østrogen. I tillegg vokser kjønnskjertlene våre. 

Når vi føler oss vell, kanskje mer lykkelige og potente om våren og sommeren, er det et biologisk fenomen. 

Kroppene våre endrer seg. Mer for unge enn for voksne og eldre, men alle kan merke forskjellen om våren. Sevjen stiger altså, vi blir lettere kåte og våte – og det er jo selvsagt fantastisk. Kanskje er det ikke så rart at mange har denne årstiden som sin favoritt gjennom året?

Lys og lyst

Vi mennesker, Homo sapiens, har utviklet oss mye gjennom evolusjonen, det ser vi på hvilken kunnskap vi besitter. Sammenlignet med for bare noen tiår tilbake. Det er heller ikke veldig lenge siden det meste var forbudt, særlig følelser som ble sett på som skammelige. (Les kåthet og nytelse)

At lyset gir oss mer livsglede og kåthet, derimot, er nok noe som har vært med oss siden tidenes morgen.

Vi er egentlig tilpasset et tropisk klima. I 28 grader trives vi best. Det er kroppen vår, vi kommer fra Afrika, og viser til at den fellesmenneskelige følelsen er evolvert i Afrika

Terje Bongard/ VG.no

Vargas12.com har skrevet flere hundre artikler om nytelse, relasjoner, sex og samliv siden 2010. Om du likte denne eller andre artikler på denne bloggen, meld deg på vårt nyhetsbrev, du også. Det vil alltid være helt gratis.

Vi skriver om ulike interesser vi besitter. Alt fra fotball, livet, økonomi, aksjer, litteratur, mat og nyheter. Vi skriver alltid for deg .

Vargas

Gleder du deg til våren?

Det er mange gode grunner å glede seg til våren. Ikke bare mindre mørk, høyere temperatur og mer lys, men også mer livslyst, kanskje? Vi bare spør fordi vi vet at det er mange som sliter med vinter og mørket. Dessuten blir man mer glad til sinns når solen kommer høyere på himmelen, sies det.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Lys og lyst

Man blir rett og slett litt vårkåt. Både mennesker og dyr har det på samme måte. Kjenner du deg igjen? Gleder du deg til våren?

Les også: Våren kommer og det gjør du også

Gi oss dine beste grunner til at du gleder deg til at vinteren slipper taket, i kommentarfeltet under artikkelen. Selvsagt kan du gi oss ditt fulle navn, men også være anonym. Du bestemmer.

Mange begrunner gleden over våren med at alt våkner til liv. Også kroppen, med nye følelser som har ligget i dvale over vinteren. Man får lettere orgasme og ser lysere på alt, til og med livet. Er det ikke sånn med oss mennesker, at vi trenger mer av det gode? Inkludert mer naturlig lys.

For mange er våren synonymt med liv og lyst.

Gleder du deg til våren?
Grebbestad Foto: Vargas12.com

Naken hud

Bor man i Norge, er det ikke lett å kjenne etter for hete følelser slike som kun en sval vår vi kjenner til fra før – gjør med oss. Med temperaturer på rundt minus tjue, er det lite som pirrer til forelskelse og sex. 

Les også: Naken – kåt og alene på Huk

Våren lar vente på seg fordi vi er midt i januar, vi er midtvinters, fortsatt, men før eller siden, kommer varmen og lysten. Vi har lov til og bør drømme og varme svaberg, høyt lys og lyden av sjø. Lyden barn som leker, kjærester som elsker, og gress som blir som slåes et sted et stykke unna.

Hva er vel mer higende enn å se vakre kvinner med bare armer og ben når solen endelig henger høyt på himmelen? Og hva gjør menn mer yr enn sexy kvinner som endelig har tatt mot til seg ved å vise vinterblek hud?

Hva er vel mer sexy enn flotte, halvnakne kvinner som slikker de første solstrålene? Når våren er i anmarsj?

Er det denne våren du endelig skal ta steget opp og fram, hvor du skal finne deg en partner, en helt spesiell å dele dagene med? Våren gir tid for forelskelse, hvor lysten bruser i årene etter lange vintermåneder.

Melatonin

Hva er det som gjør oss så yre om våren? De lærde strides vel mer om vanskeligere spørsmål enn dette? 

Sevjen stiger, varmen gjør noe med oss. Vi kaster klærne, vi ser mer hud rundt oss og vi kommer ut av vinterdvalen.

Lyset påvirker hypofysen i hjernen. Vi produserer rett og slett mer av kjønnshormoner og mindre av søvnhormonet, Melatonin. Når solen varmer oss om våren, produserer menn mer testosteron og kvinner mer østrogen. I tillegg vokser kjønnskjertlene våre. 

Når vi føler oss vell, kanskje mer lykkelige og potente om våren og sommeren, er det et biologisk fenomen. 

Kroppene våre endrer seg. Mer for unge enn for voksne og eldre, men alle kan merke forskjellen om våren.

Sevjen stiger altså, vi blir lettere kåte og våte – og det er jo selvsagt fantastisk. Kanskje er det ikke så rart at mange har denne årstiden som sin favoritt gjennom året? Gleder du deg til våren?

Vargas

Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren, våte drømmer om forbudt sex. Helst sex med flere enn bare én av det motsatte kjønn, helst gruppesex. Kjenner du deg igjen? Fantasier er ofte hemmelige og blir ikke delt engang med partneren, men det er kanskje sunt?

Bergenet lesetid: 7 minutter

Vargas12.com

Er det ikke smart å ha noen hemmeligheter helt for seg selv? Eller bør man dele disse sex-fantasiene i et håp om å få ut drømmene til virkelighet? Drømmer om andre enn partneren, rammer nok både kvinner og menn. Vi kaller det rammer, fordi man ikke kan styre tankene våre. De bare kommer, særlig drømmene.

Les også: Gravid og sprengkåt?

I denne artikkelen tar Vargas12.com deg med til de mørkeste alene av våre fantasier. Norges eneste blogger som tør å skrive om det du fantasier om, de sterkeste tabuene og groveste drømmene, finner du på denne bloggen. Du er herved advart.

Vargas12.com har i snart 13 år skrevet artikler og blogginnlegg som har revet ned de sterkeste tabuene. Vi har skrevet 7500 artikler om sex, fantasier, tabuer, drømmer og hemmeligheter. Alt som både kvinner og menn har fantasert om gjennom livet. Nå deler vi tanker og ideer for å gi deg inspirasjon og glede.

Om du vil lese de neste 7500 artiklene, kan du få disse rett i mailboksen – helt gratis. Da må du bare følge denne linken, så vente i spenning, vi skriver for deg.

Fantasier

Fantasier brukes til så mangt, men kanskje aller mest i den seksuelle og kreative delen av livet. Sex med en ukjent kan for noen være pirrende, for andre, spennende nok til å tørre å forsøke. Å bli voldtatt er kanskje det verste et menneske kan oppleve – allikevel er det samtidig en fetisjisme som er populær blant særlig kvinner. 

De fantaserer om å bli tatt etter alle kunstens regler, gjerne av flere fremmede menn samtidig. Med fokus på villet sex og bli begjært av mange, gjerne fremmede menn, samtidig. Snåle greier?

Kan du se for deg kvinner, som du kanskje kjenner, som har slike tanker og våte drømmer?

For du kan ikke se det på noen, hva de faktisk liker og hva deres sterkeste fetish er. Tante Beate fra Mysen, kan hun virkelig tenke dette? Sannsynligvis ikke, kanskje fantaserer hun heller om sex med andre kvinner – enda hun har vært gift i 30 år? Tenk litt på det.

Drømmer om andre enn partneren

At menn drømmer om å ha sex med to kvinner samtidig, er en gammel klisje som kanskje stemte en gang, men det har nok vært et overdrevent bilde av den gamle grisen som vil ha i både pose og sekk. At kvinner skal tørre å tenke så forbudte og usannsynlige tanker, som å ønske å bli voldtatt er provoserende for mange menn.

Les også: Kåt på pikk, men ender opp med dame?

De som lar fantasien være nettopp det, vil åpenbart ikke nå de samme målene, men forbli i håpet om at noe spennende kanskje skjer, av seg selv. Det gjør det som kjent veldig sjeldent. Man må ta grep selv, for å oppnå viktige mål i livet.

Fremmede

Kvinner og menn har sex med hverandre over hele kloden, mange av disse bruker sine tanker og fantasier for å oppnå orgasme på best mulig måte. Å få oppleve sex med en fremmed, spontant og lidenskapelig, er også noen kvinner og menns fantasi.

Da er det forbudte, det fremmede og pirrende mer fristende enn det samme “greiene”, man har holdt på med i årevis. Drømmer om andre enn partneren, for så å la være å gjøre noe med det – og angrer på det. Kjenner du deg igjen?

Det er også en av grunnene til at noen velger å ha sex med vennene sine, naboen, utroskap, som farer til at kvinner utforsker sin seksualitet med samme kjønn. Og at menn tenner på menn – uten å bytte fil. Har sex bare for sexens skyld. Jakten på orgasmen og spenningen kan som kjent føre til hva som helst.

Det er nemlig ikke uvanlig at mennesker utforsker sine grenser ved å prøve, feile, prøve på nytt og lykkes kanskje. For å sprenge grenser, for å stilne lidenskapen og nysgjerrigheten. Å være kåt er like naturlig som å være menneske, det er slik vi forplanter oss, får barn, lever og formerer oss.

Derfor er disse fantasiene viktige på veien til det ultimate sexlivet, som noen finner ut av ved å la seg forføre av det ukjente, la seg bli revet med av de våte drømmene – la seg knulle av menn med digre, dryppende og pulserende lem i alle hull.

Kvinner

Hun ønsker kanskje å oppleve sex med andre menn, enda hun ønsker å være sammen med deg til evig tid. Hva gjør du, da? Lar du henne få oppleve sex med andre fremmede menn? Noen forhold fungerer bra på denne måten. Ved å ha frihet til å gjøre hva man vil med hvem man vil, når man vil, men det passer selvsagt ikke alle par.

Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren – rammer både kvinner og menn. Noen lar det være med fantasiene, andre velger å ta ansvar i eget liv og gjør alvor av drømmene.

Tåler forholdet deres “kontrollert” utroskap, kan dere se hverandre ha sex med en eller flere fremmede samtidig, kan det til og med være en måte å tenne hverandre på? Hvordan kan man vite om det passer den enkelte? Gjennom fantasier og drømmer selvsagt. Sjalusi bør selvsagt feies unna lenge før man kommer til dette steget. Det kan være en utfordring uansett.

Stadig flere kvinner ønsker å oppleve, i hvert fall fantaserer om å ha sex med likekjønnede. Ofte blir det med drømmene og fantasiene, men noen kvinner velger å gjøre det. Ta den helt ut og har sex med andre kvinner. Både for spenningen og nytelsens skyld.

Orgasme

Sex uten orgasme er vel det samme som å spise sjokolade med papiret på. Jakten på orgasmen kan være ødeleggende for begge. La følelsene, nytelsen og begjære styre handlingene. Vær sikker på at du og din partner er kåt nok, før dere begynner å jage utløsningen.

Å få utløsning, orgasme eller «få tømt seg» som mange kaller det, er viktigere for mange.

Det å innlede et langt og kjedelig forhold, for til slutt å kanskje få seg et nummer, eller kanskje ikke kan bli for kjedelig for mange. Derfor er det mange kvinner og menn som velger en sex-partner på nettet – først som sist.

Da slipper man å gå rundt grøten, man kaller en spade for nettopp det og går i dialog med fremmede med det mål for øye – å få nok deilig sex. Noe som er helt utenkelig for andre igjen.

Spør du kvinner generelt, er de nok ikke like enig som menn. Faktisk vil mange kvinner heller velge sjokolade framfor sex. Dem om det. De fleste menn, derimot, uten at vi har snakket med absolutt alle, vil nok helst avslutte med en skikkelig «salutt».

Drømmer om andre enn partneren – på tide å spørre partneren, om dere skal finne på noe spennende?

Vargas

Hun fantaserer om voldtekt

Hun fantaserer om voldtekt og tanker om å bli knullet av fremmede menn, gjerne flere på én gang. Fantasien kan løpe løpsk når kåtheten tar overhånd. Kjenner du deg igjen? Under oppstarten av pandemien i 2020, ble folk urolig og kjedet seg under grunnet nedstengningen.

Estimated reading time: 5 minutes

Sexleketøy

Og når hjemmekontor ble en realitet, valgte mange å handle leker, online. Voksen-leker.

Dildoer, vibratorer og analplugger solgte som varme hvetebrød.

Les også: Nordmenn knuller her som aldri før

Kåte kvinner og menn måtte ha et tidsfordriv og det endte med at norske husholdninger brukte mye penger på det som tenner dem mest.

Så er det dette med våte drømmer og fantasier, da. Hvor går grensen? Fra fantasi til virkelighet og kan man realisere de mørkeste fantasiene? Vel, noen gjør det også, men slett ikke alle.

Det er og blir tabubelagt for kvinner å fantasere om å bli knullet i alle hull av en hel gjeng kåte mannfolk. Slik man kan se tydelig utført på pornonettsider. Og det er like tabubelagt for menn som tenner på pikk og ønsker sex med menn, som et krydder i en ellers kjedelig, og heterofil hverdag.

Det er nemlig blitt slik at kvinner har sex med kvinner og menn har seg med menn. Uten å kalle seg verken lesbisk eller homofil av den grunn. Man har sex med likekjønnede fordi det er en fantasi som skal bli til realitet, eller man tenner på sex med alle typer mennesker, for sexens skyld.

Hun fantaserer om voldtekt

Kinky

Hun fantaserer om voldtekt, han drømmer kanskje om sex med kjærestens venninne eller med andre menn. Fantasier er tanker, fetisjer og innerste ønsker man har i seg, som man kanskje ikke tør å dele. Kinky fetisjer kan egentlig være hva som helst.

Les også: Kvinners sexfantasier overgår det meste

De mest vanlige går ut på at man tenner på helt bestemt tema som lakk, lær og sexy undertøy. Andre er langt mer kinky og vil bindes, domineres og beordres til å utføre seksuelle aktiviteter. Det er bare å lese et par av bøkene til E.L. James, “Fifty Shades“. Eller se filmene – om du tør.

Hvordan milliardæren Christian Grey behandler smellvakre Anastasia. BDSM og kinky fetisjer ble brått sturent over hele kloden. Også i Norge gikk jernvarehandelen tomme for rep, sexleketøy-butikkene ble utsolgt for pisker og håndjern.

Hun fantaserer om voldtekt og sex med flere på samme tid, både kvinner og menn. Kjenner du deg igjen?

Nordmenn som ønsker å strekke grenser går langt i oppfylle egne fetisjer, men kun bak låste dører og lukkede gardiner. Om man bare visste hvordan naboen, venner og kjente levde ut sine mørkeste fantasier, ville det ikke ha egnet seg på film, uansett genre. Det hadde blitt for sterke scener. Kanskje godt vi ikke vet.

Voldtekt

Seksuelle fantasier setter driftene i sving. Skal du være med på hans våte drøm for å tilfredstille ektemannen eller kjæresten? Bør du la henne få utløp for sin fantasier, med å dra hjemme hele kompisgjengen, for å fylle henne helt. I alle hull? Han fantaserer om å voldta, hun om å være offer og det er ikke uvanlig.

Hvis han har tanker om å forgripe seg, bør du kanskje først og fremst minne ham om at det er forbudt. Og kan medføre fengsel om man blir funnet skyldig i voldtekt, om man fullbyrder noe slikt. Men så er det dette med fantasi og lek opp mot virkeligheten.

Ingen kvinner ønsker å være offer for overgrep, men noen kan være tilbøyelig til å fantasere om å få all oppmerksomhet, fra en rekke velutstyrte kåte menn. Gjerne samtidig. Og som vet hvordan en kvinne skal behandles. Lek, fantasi og drømmer er for mange en viktig del av sex-livet. Både for kvinner og menn.

Hvorfor voldtekt? er ikke det utelukkende, smertefullt, grusomt og skremmende? Hun fantaserer om voldtekt, men kun den delen som handler om sex, ikke den desperate volden, som ofte er en del av det hele.

Eller kan voldtekt være fylt med begjær, lyst, spenning og kåthet? Ja, takk. Alt sammen. Forbudte følelser om digre pikker som duver foran øynene dine, foran kjønnet og de frister deg så voldsomt. Ja takk. Ta meg nå! Hver så snill. Alle! Knull meg!

Kjenner du deg igjen, sprengkåte kvinne? Du higer etter pikk og fremmende menn, men du tør selvsagt ikke si det til en sjel. Det blir med fantasien. Fantasien om å bli voldtatt til du kommer, igjen og igjen.

Vargas

Menn velger seg modne damer

Menn velger seg modne damer, ganske mye eldre enn seg selv. Ikke alle menn, men stadig flere unge menn, finner modne kvinner tiltrekkende og sexy. At de har erfaring og vet hva de holder på med har stor betydning, særlig når det kommer til sex. Modne kvinner er også smartere og mer kunnskapsrik rundt andre tema, enn yngre kvinner – det kan også ha noe å si.

Estimated reading time: 5 minutes

Perfekt match

Når kvinner over middelalderen velger å ha fokus på ham, i stedet for seg selv, speilet sitt og sitt eget utseende, slik de unge ofte har. Smitter det over på mannens interesse, og. Han skjønner at hun er interessert, kanskje vet han også at hun har den erfaringen han selv mangler. Ergo så er de en perfekt match i senga eller andre steder.

Les også: Prosecco eller Champagne?

Menn velger seg modne damer, ikke nødvendigvis kun for å bli værende i et forhold, men for å bli lært opp, få seg en real omgang dampende sex, gjerne over tid, kanskje en hel sommer. Kjenner du deg igjen? Hva er vel mer sexy enn en moden kvinne som vet at hun er sexy og gjør noe med det?

Fristes du av modne damer? Altså kvinner som er betydelige eldre enn deg selv? Om du er 28 og hun er 46 år så er dere en perfekt match? I så fall er du ikke alene, men likestilt med en hel haug andre unge menn. Menn som tenner på modne kvinner som vet hva som skal til. Og litt til.

Cugar

Unge menn tenner på modne damer og får ofte napp. Norske kvinner fra 50 år og oppover har aldri vært bedre “rustet” til å finne unge beilere, som tenner på modne kvinner, derfor ser man en økning i par der aldersforskjellen er “omvendt”. 

Lest denne? Kvinner velger kvinner framfor ubrukelige menn 

Altså en moden kvinne som er sammen med en yngre mann. Men denne sammensetningen varer ikke så veldig lenge, akkurat denne balansegangen på alder. Så snart kvinnen blir enda litt eldre, kan hun miste glansen, selvtilliten og sitt sexy smil. Da blir hun nådeløst byttet ut med en ny Cugar. Slik er det over alt. Ikke bare i Norge. 

Menn velger seg modne damer

Trist for kvinnene som vrakes, helt åpenbart, men flott for alle menn som har så mange damer å velge blant.

Ikke for yngre kvinner kanskje, men de kan jo skylde seg selv, som ikke skjønner bedre. De ser kun på høye menn med tykk lommebok og tung utdannelse.

Endel nordiske kvinner velger hvert eneste år å reise langt vekk i søken etter den våte drømmen.

Afrika

Drømmen om å få oppleve den vidunderlige sexen hun har fantasert om i en årrekke, stående på et kjøkken å lage mat for en familie på tre, fire eller fem. Inkludert en ektemann som så sine egne behov før andres. Hver gang.

Menn velger seg modne damer når de skal forsøke å bli menn på ordentlig, sjekke hva de selv duger til. Fordi de vet at denne modne kvinnen har vært med flere menn, gjerne modne menn også. Der vil han få svar på om han holder mål eller ikke.

Les også: Kvinners sexfantasier overgår det meste

Noen av disse kvinne som reiser langt for å få den oppvarting de så sårt trenger og sikkert fortjener, er villig til å bruke mye penger på å nå sine mål. De betaler for seksuelle tjenester som de ikke får andre steder.

Norske MILFS, som velger å reise til Afrika for å leve ut sine våte drømmer og få sex de bare tidligere har drømt om. Fordi afrikanske menn er oppmerksomme, kjærlige, utholdende, er riktig utstyrt og vet å gi henne det hun ønsker seg mest.

Ja, afrikanske menn er veldig glad i penger, men det vet nordiske kloke kvinner å utnytte til sin fordel, selvsagt.

MILF

En MILF er modne, ofte rike, selvsikre og kåte kvinner. Som er svært populære blant norske, eller afrikanske unge menn. Det er langt mer vanlig at det er rike eldre menn som jakter unge vakre kvinner, som er som en suvenir ved hans side. Alle vet jo at hun er kjøpt og betalt og egentlig driter i den gamle grisen.

Med modne kvinner får man rene Kinderegget, stil, kunnskap og råskap.

Eldre attraktive kvinner er langt mer selvsikre, sexy og går for det de ønsker seg, kanskje oftere enn før. Den moderne mormor eller bestemor kan være en kåt sexhungrig kvinne på 45 til 60 år, og ungguttene sikler etter henne.

Modne kvinner vet hva de vil ha. De ønsker først og fremst oppmerksomhet, sex og menn som holder ut så lenge de selv ønsker. Slike kvinner finnes det stadig flere av og de gjemmer seg ikke bort.  Kvinner over 45 – på jakt etter gutter under 25.

Kvinner med erfaring kan vrake og velge blant unge menn som aldri før. En kvinne på 50 år er mer attraktiv enn sin egen datter på 27, hos mange unge menn.

Nyt sommeren før den er over. Finn deg en moden kvinne som vil gi deg det du ønsker, om du vet å oppføre deg.

Vargas

Kjønnsbegrepet hen blir normalisert

Kjønnsbegrepet hen blir normalisert gjennom at stadig flere nordmenn føler seg midt i mellom gutt og jente. Eller kvinne og mann. Man er verken eller. Eller begge deler, om du skjønner. Kjønn var svært lett å definere for bare femti år siden i Norge. Nå er kjønnet stadig mer utvannet og hen blir et begrep.

Bergenet lesetid: 6 minutter

Likestilt

Mannen, altså far, jobbet og mor passet huset og ungene. Kvinnen, altså mor, gjorde neste alt annet også. Far slapp unna med å vaske bilen og grille pølser. Nå er kjønnene tilnærmet likestilt og kvinner gjør mye mer av det menn gjorde før. Inkludert det å tjene egne penger.

Les også: Orgasmegaranti – leker for voksne

At kvinner og menn velger sex med samme kjønn, blir i stadig mindre grad knyttet opp mot legning. Men mer om lyst, tenning, kåtskap og knyttet opp mot sex, framfor kjønn. Man tenner i stadig større grad på person og personlighet framfor noe annet.

Kjønnsbegrepet hen blir normalisert

At man blir kalt for hen er ikke negativt betegnet, men definisjonen på et kjønn som ubestemt. Og, ja, det kan også være seksuelt betinget, men ikke nødvendigvis.

Les også: Stor rumpe gjør deg populær

Lesbiske, homofile, bifile og transseksuelle kan være i gruppen hen. Fordi de forelsker seg ikke i verken kvinner eller menn. Men i begge kjønn og gjerne samtidig. Disse menneskene er friseksuelle sjeler som kan betegnes som hen.

Kjønnsbegrepet hen blir normalisert og er likestilt både kvinner og menn.

Kjønnsbegrepet hen blir normalisert

Hen er et kjønnsnøytralt eller kjønnsmangfoldig pronomen i tredje person entall. Det kan brukes der kjønn er ukjent, og da i stedet for hun/han eller vedkommende. Det kan også benyttes der kjønn er uten betydning eller der hvor personer ikke definerer seg som mann eller kvinne.

Sml.snl.no

Les også: Forhold uten grenser varer

Forskning

Når man tenkte på en mann i ordet rette forstand for femti år siden. Var det en mannsperson med hatt og frakk. Som røkte pipe eller sigaretter, leste avisen og sov middag. Som gikk i tøfler og drakk sprit rett fra flasken. Dagens mann er en feminin liten spirrevipp som ikke er helt sikkert på hva han er eller føler.

I løpet av de siste tiårene har menn blitt mer kvinnelige. Årsaken skal finnes i hormonforstyrrende stoffer i mange av de produktene vi omgir oss med. Blant annet plast, møbler, klær og emballasje.

Forskning.no

Dagens mann er neste like feminin som det kvinner var på femtitallet. Altså de har blitt likere i rollene, snakker på samme måte og ter seg nesten helt likt. At norske menn er mer feminine og et stadig vekk “født i feil kropp,” kan ha noe med hva vi faktisk spiser og drikker å gjøre.

Kjønnsbegrepet hen blir normalisert

Forskning viser at miljøgiftene PCB og PFC som finnes i luften og i kostholdet vårt, og brytes ikke ned. Men forblir i kroppen. Og disse gir oss hormonforstyrrelser som svekker det mannlige hormonet testosteron, i særlig grad.

Kjønnsforvirret

Dermed har vi fått og får stadig vekk et økende antall mennesker som er kjønnsforvirret.

De klarer ikke å skille på om de er gutt eller jente, men ender opp med å ville bli kvinne. Selvsagt er det også visse motsatte tilfeller. Men det er utvilsomt en påvirkende årsak til at menn er mer feminine enn tidligere. Kjønnsbegrepet hen blir normalisert gjennom at personer som opplever å være hen, blir møtt med respekt.

Tenåringsgutter vi kjenner godt til, som går på ungdomsskolen og videregående skole. Velger å sitte når de skal på toalettet framfor å stå, som var normen for kun få år siden. I noen miljøer kan dette oppfattes som feminint, men det er det neppe.

Årsakene til at unge ønsker å sitte å tisse kan være så mange, men en årsak kan være at unge gutter er redd for å søle. Her finnes det selvsagt ingen fasit.

Å føle seg så kjønnsforvirret at man ikke kjenner sin egen plass i samfunnet er forbundet med usikkerhet. Kanskje også skam. Helt sikkert en krevende prosess mange er i lenge, før man får følelsene sine på plass og dette kan selvsagt ta flere år. Hvem er jeg?

Hen

Hen er altså en person som er født i en kropp vedkommende ikke vil kjenne seg igjen i, men har valgt å forbli hen. Selvsagt er det ikke alltid slik, men at man velger å være i et likestilt kjønn, fordi man tiltrekkes begge kjønn.

Vedkommende kan være født som jente eller gutt, men velger bort begge deler, har sannsynligvis tiltrekning mot begge kjønn og har sex med både kvinner og menn. Men kan selvsagt også leve i heterofilt forhold.

Kjønnsbegrepet hen blir normalisert gjennom at vi tolerer kjønnenes individuelle ønsker, omgås dem og akseptere dem som likeverdige individer. Dette burde det selvsagt vært unødvendig å skrive, men med så mange lesbiske og homofile homofobe, der ute, så har vi ikke noe annet valg.

La mennesker som er ulik deg, få elske hvem de selv ønsker. Enten de er hun, han eller hen.

Vargas

Orgasmegaranti – leker for voksne

Orgasmegaranti – leker for voksne er både vanlig og akseptert hos de fleste. Mange hevder at sexlivet ble endret den dagen det første leketøyet kom i hus. Det mange ikke er klar over, fortsatt, er at både kvinner og menn har tilgang på leker som gir garantier for klimaks. Slik har det ikke alltid vært. Det er snart sommer – tiden er inne for å la trusene falle.

Bergenet lesetid: 7 minutter

Tabuene

Vargas12.com har gjennom de siste 12 år skrevet om de mest tabubelagte temaene. Vi har skrevet om alt fra sex-kjøp fra husmødre til aksepterte elskere, i de mest vanlige forholdene. Og for å gi deg et bilde av hva hvermannsen driver med, bak lukkede gardiner, fortsetter vi i denne genren.

Les også: Kvinners sexfantasier overgår det meste

Nå skriver vi nok en gang en artikkel som mange vil rødme av, men vi holder alltid ord, og fortsetter med å sjokkere og engasjere våre lesere. Orgasmegaranti – leker for voksne kan være med å gi dere et løft, der dere trenger det som mest, der det gjør best.

Følg vårt nyhetsbrev for å få den neste artikkelen, som kan handle om alt fra sex, samliv, fotball, mat, økonomi eller film. Eller kanskje du finner mer alvorlige innlegg, i arkivet til høyre som handler om mobbing, selvmord, liv og død? Vi skriver alltid for deg.

Vargas12.com er en blogg, mest kjent for å velge de mest tabubelagte temaene for å hjelpe de som sliter. Er utenfor normalen eller fortsatt sitter langt inn i homofil- eller lesbisk-skapet. Der behøver du ikke å sitte lenger. Det er mange som vil at du skal være deg selv og leve ditt liv på egne premisser.

Tabuene er til for å brytes ned. Vi lover å jobbe på spreng for å lykkes – for deg. Kanskje dagen er inne?

Trykkbølge-orgasme 

Denne gir henne garantert orgasme – hver eneste gang. Ja, vi snakker selvsagt om Womanizeren. Gudegaven til alle kvinner – verden over. Det har skjedd en revolusjon i også norske soverom, i teltet, på hytta, i bilen, ja, i alle rom – over alt. Til og med på jobben tar hun med seg sin nye favoritt-dings, Womanizer. 

Et sexleketøy hun bruker alene eller sammen med en partner.

Og til den det måtte angå, dette er ingen betalt reklameartikkel, men et ærlig og redelig innlegg om kvinners og menns enorme muligheter til å nå klimaks. Muligheter til å oppnå stormfulle høyder i sexlivet og bryte myten om at man aldri kan oppnå orgasme. Denne gir henne garantert orgasme – hver eneste gang. 

Lest denne? Naken – kåt og alene på Huk? 

Så hva er det med dette fantastiske vidundret som gir alle verdens kvinner orgasme på første forsøk? 

Orgasmegaranti - leker for voksne

Hemmeligheten som lenger ikke er en hemmelighet, men allmen kunnskap i de tusen hjem. Er at Womanizer er et sexleketøy som ‘suger’ henne til himmels. Ikke om du er oralsexens mester, med mange tiårs erfaring, vil du kunne gjøre det Womanizer gjør for henne. 

Womanizer benytter Pleasure Air Technologi, på godt norsk trykkbølger, helt uten fysisk berøring av leketøyet. Hun får altså klitoris og området rundt, stimulert av lufttrykk, som gjør at alle de erogene sonene i kvinnenes underliv stimuleres samtidig. Da går det bare én vei og det er mot stjernene. Tør du vedde i mot?

Leker

Han bør prøve seg fram på lik linje med henne. Hva tenner deg? Analkuler, lakk, lær, kommandoer, dildoer, vibratorer, BDSM, klitoris-massasje, g-punkt-stav, eller verdens mest solgte sexleketøy for kvinner, Womanizer. Det finnes faktisk leker for kvinner og menn i alle aldre. Ikke engang fantasien setter en stopper for hva som finnes på markedet nå.

Kanskje takket være bøkene og senere filmene om Anastasia Steel og Christian Grey? Som har gjort tau, håndjern, pisker og andre sadomasokistiske verktøy til bruk i millioner av soverom rundt om på kloden, dagligdags. Orgasmegaranti – leker for voksne er til for å tilfredstille dere begge.

Hva du liker å gjøre når du skal leke, enten alene, med en partner eller med flere elskere på én gang, er opp til deg. Jo, for det skjer i selv de best møblerte hjem, helt sikkert nær deg også. Gang bang, gruppesex, partnerbytte, you name it!

Folk knuller over en lav sko, også med andre kvinner og menn de knapt har snakket med før.

Det skal visst være en del av pirringen. Å ha sex med fremmede.

Prostata-kjertelen

Noe mange unge kvinner kanskje ikke er klar over, er at menn har sin egen “klitoris”, fire, fem cm inn i rumpa, ligger prostata-kjertelen. Når denne stimuleres forsiktig, kan det gi mannen en solid orgasme, men dette gjelder ikke for alle. 

Orgasmegaranti - leker for voksne

Du bør nesten spørre først, om han er interessert i å eksperimentere. Dessverre er det endel naive menn, som tror at alt som har med analsex å gjøre – er noe homo-greier. Det er selvsagt veldig feil. 

Det sexleketøyet som selges mest over disk eller på nett i Norge, bortsett fra Womanizer og Fleshlight, er anale-gleder, for menn. Noe å tenke på for alle par, eller single som er ute etter den perfekte orgasme og ekte nytelse. 

Les også: Kvinner tenner på å se menn suge hverandre

For et vellykket forhold over tid, er det viktig at også sexlivet fungerer. Derfor skal man forsøke å overraske, bruk fantasien, dra inn en venn eller venninne, for å krydre litt til hverdags eller fest. Det er “bare” sex. Har hun fantasier om trekant, la henne forsøke.

Elsker dere hverandre og er trygge i forholdet, vil ikke sjalusien ødelegge. Men for guds skyld, snakk sammen om dette tema, ellers kan det gå riktig galt for dere begge.

Sprutorgasme 

Denne gir henne garantert orgasme enten hun er i et forhold eller lever som singel med sporadiske sexpartnere. Kvinner er langt mer selvstendige individer enn menn. Hun vet hva hun vil ha, spesielt når det kommer til sex. Derfor har svært mange norske kvinner en eller flere Womanizer-produkt tilgjengelig. 

Orgasmegaranti – leker for voksne bør selvsagt være for henne, men også ham. La henne prøvene en Womanizer og la han prøve en butt-plug, og de levde lykkelig i alle sine dager. Eksempelvis.

Lest denne? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter

Det er ingen hemmelighet at de første modellene på markedet ikke holder det samme nivået som de aller siste utgavene. Den første utgaven av verdens viktigste sex-leketøy, kom allerede for flere år siden, men har utviklet seg i takt med tiden og blitt både bedre og langt mer effektiv. 

Om du som kvinne jakter sprutorgasme, slik du vet mange kvinner kan oppnå ved riktig “behandling” er ikke Womanizer riktig redskap. 

Da må hun bruke en G-punktstav, som treffer G-punktet hennes. Via filmsnutter og pornoens mange fallgruver, har mang en kvinne brukt timer på å oppnå sprutorgasme. Men ikke alle lykkes, dessverre. 

Vi som tør å skrive om det mange ikke engang tør å tenke på, lover å komme tilbake med nye innllegg om blant annet menn og kvinners mulighet til den perfekte orgasme. Om du vil motta disse og mange andre artikler, helt gratis – bør du melde deg på vårt nyhetsbrev

Nyt hverandre når dere og sommeren kommer.

Vargas

Pin It on Pinterest