Maguire ut av United på Deadline Day?

Maguire ut av United på Deadline Day? Alt kan skje på den siste dagen av overgangsmarkedet. Det er dog ikke de største overraskelsene eller de største kjøpene som gjøres i januar-vinduet.

Bergenet lesetid: 7 minutter

Overgangsvinduet

Klubbene og managerne vil nødig miste spillere som ikke blir erstattet – på dette viktige tidpunktet i sesongen. Vi har lagt merke til at det er overraskende travelt hos flere klubber, bare timer før overgangsvinduet stenger.

Les også: Brite vil kjøpe Manchester United

Wolves har hentet en hel haug med klassespillere i et desperat forsøk på å holde plassen i Premier League. Hvilke spillere kommer vi tilbake til. Det som er mest oppsiktsvekkende på ryktebørsen, på den siste dagen av januarvinduet, er at Harry Maguire kan være på vei vekk fra Manchester United.

Den nederlandske sjefen på Old Trafford, Erik ten Hag, har endret endel i laget, valgt Luke Shaw, venstrebacken som midtstopper mot erkerival Man City. Og vipps, kom den tryggheten mange hadde ønsket seg i Man U sitt forsvar i sesongens viktigste kamp.

Harry Maguire

Ergo sitter landslagsspilleren Harry Maguire på benken i de fleste kampene, noe som gjør at han sel må ta grep. Mest for å få spille fotball som er jobben hans, men også for å opprettholde muligheten for å spille mer for England.

Maguire ut av United på Deadline Day? Vel, det kommer helt an på hva ten Hag og Maguire selv ønsker.

Maguire ut av United på Deadline Day?
Bildet er tatt av Nope Nope fra Pixabay

Skulle Maguire velge å forlate Old Trafford, ser det ut til å bli Inter Milan som blir foretrukket. I følge britisk presse vil spilleren selv heller vente til sommeren med å finne seg ny klubb, da vil utvalget være betydelig større.

Harry Maguire er blant Englands mest utskjelte spillere, både på klubb- og landslag. Årsaken kan være at han har en egen evne til å havne i trøbbel eller være den spilleren som er skyld i baklengsmål grunnet tabber.

Eller så er det spillestilen hans, som gjør at han ser klossete og usikker ut, når han spillere, som utgjør den negative faktoren.

I skrivende stund er det Lisandro Martinez og Raphael Varane som er valgt foran Maguire.

Erik ten Hag

Det du som Man United fan kan være helt sikker på, er at det blir som Erik ten Hag vil. En manager som ikke gir ved dørene, ententen det er den ene eller den andre superstjernen med skyhøye lønninger.

Marcus Rashford ble vraket for å ha forsovet seg, Maguire vraket for ikke å jobbe hardt nok, Antony har blitt vraket for ikke å være i god nok form. Til tross for å være ten Hags eget kjøp, med dertil høy prislapp.

Erik ten Hag kan vise seg å være den brikken storklubben har manglet siden ‘Ferige’ forlot klubben for en liten evighet siden. Nederlenderen har fått klubben opp og fram på tabellen, Manchester United er plutselig en klubb det er vanskelig å møte.

Og når til og med Rashford har begynt å gjøre mål igjen, kan det bli en festlig sesongavslutning på Old Trafford. Sannsynligvis uten Maguire i hovedrollen. Vi ser for oss at ten Hag vil hente trofeer – om han får tid.

Wolves

Julen Lopetegui er endelig ansvarlig manager på Molineux etter flere års jakt, lyktes eierne Fosun å hente sin favoritt-manager. Nå har også spanjolen fått åpent sjekkhefte til å hente hvilke spillere han selv ønsker. Det har gjort Wolves til vinnere i januar-vinduet, de har hentet både kvantitet og kvalitet.

Nylig ble 21 år gamle João Gomes fra den brasilianske storklubben Flamengo hentet til Wolves, midtbanespilleren koster ulvene £15m. En spiller som det har vært mye om i sosiale medier fordi han ble linket til franske Lyon, men han ville spille fotball i England.

Med hjelp av kampanjen #FreeJoaoGomes i sosiale medier, lyktes klubben og fansen med å få spilleren til Wolverhampton. At spilleren selv presset på for en overgang til Wolves, var en åpenbar faktor.

Klubben har også hentet Mario Lemina (29) fra Nice. Pablo Sarabia (30) kommer til Wolves fra PSG, for ikke å snakke om Matheus Cunha (23) fra Atlético Madrid. Brasilianeren spiller både ving og spiss.

Midtstopperen Craig Dawson (32) er hentet fra West Ham, om han tar plassen til Nathan Collins, for å spille ved siden av Max Kilman i midtforsvaret for vi vente å se. 

Også målvakten Daniel Bentley (29) er hentet inn i januarvinduet, han kommer fra Bristol City i Championship. Spissen Diego Costa (34) er hentet inn fra pensjonist-tilværelsen som back up for Raúl Jiménez.

Wolves har brukt £75m. mer enn 920 millioner kroner på spillere i januar-vinduet.

Rykter og overganger

 • Enzo Fernandez, midtbanespiller for Benfica kan være på vei til Chelsea for mer enn £100m.
 • Chelsea har brukt £495m. på de to siste overgangsvinduene etter ny eier tok over
 • Joao Cancelo har fortalt Man City til fordel for Bayern München på lån med opsjon til kjøp
 • Bernardo Silva kan også haven i Bayern München med samme betingelser
 • Pedro Porro er så godt som klar for Tottenham, han kommer fra Sporting Lisboa for £39m.
 • Sander Berge er linket til både Fulham og Newcastle, nordmannen spiller i Championship for Sheffield United
 • Arsenal kan komme til å kjøpe Moises Caicedo i løpet av dagen
 • Hamed Traoré og Ilya Zabarnyi har begge signert for Bournemouth
 • Harry Souttar er på medical hos Leicester, han kommer fra Stoke
 • Det er stor sjanse for at Jorginho forlater Chelsea til fordel for Arsenal
 • Jack Harrison kan også gå til Leicester om Leeds blir enig med spilleren
 • Jonjo Shelvey i Newcastle har signert for Nottingham Forest
 • Hakim Ziyech kan forlate Chelsea til fordel for PSG i løpet av dagen
 • Felipé som lenge var linket til Wolves har signert for Nottingham Forest, midtstopper som kommer Atletico Madrid
 • Chris Wood har signert en låneavtale med Nottingham da han ikke fikk nok spilletid i Newcastle
 • Everton sparket Frank Lampard og hentet Sean Dyche, den tidligere Burnley manageren.

Nyhetsbrev

Maguire ut av United på Deadline Day? Vel, alt kan som sagt skje på en dag som denne. Det er mulig han blir værende til i sommer for å kjempe om en plass på laget, men vi ser ikke at Harry får mye spilletid framover.

Om du har spillere eller overganger du mener det er verdt å nevne i dette overgangsvinduet som stenger natt til 1. februar, vær så vennlig og bruk kommentarfeltet under, det setter vi stor pris på.

Hvis du likte artikkelen, ønsker å lese lignende artikler eller ellers vil ha vårt nyhetsbrev, helt uten betingelser, finner du skjemaet her, selvsagt er det alltid gratis.

Vargas

Wolves kjøper ung brasilianer

Wolves kjøper ung brasilianer som fansen påvirket kjøpet av. I hvert fall hvis vi skal tro en kampanje som har pågått i sosiale medier i flere dager, i forkant av kjøpet. Det handler om den 21 år gamle João Gomes fra den brasilianske storklubben Flamengo, midtbanespilleren koster ulvene £15m.

Bergenet lesetid: 5 minutter

João Gomes

Kontrakten varer til 2028.

Spilleren selv la ut denne tweeten når avtalen med Wolves var i orden. To hender i været-emoji.

Wolves-fans over hele verden har i hopetall brukt hashtgaen: #FreeJoãoGomes, med god grunn, og det ser ut til å ha virket til slutt. Klubben hans, Flamengo, aksepterte et bud fra franske Lyon, men Gomes ville til England og Premier League – og slik ble det.

Wolves kjøper ung brasilianer

Wolverhampton Wanderers var et av de mest fremtredende lagene i Europa på femtitallet, men har ikke vært i toppen av europeisk fotball siden. Kanskje med unntak av et par gode kamper i Europa League for noen år siden. Men det må anses som en parentes.

Det den nye manageren får lov til å forsøke seg på nå, må beregnes som langt vasser enn det Nuno Espirito Santo fikk, da han tok klubben fra Championship til Premier League i 2018. Julen Lopetegui (56) tok over Wolves etter Bruno Lage i november i fjor.

João Gomes blir den sjette spilleren spanjolen signerer.

João Gomes will become Wolves’ sixth and most likely final signing of a busy first transfer window for Lopetegui, which has seen the club commit to more than £75m in transfer fees as they battle against relegation from the Premier League

Express & Star

Overgangsvinduet

Wolves kjøper ung brasilianer som gjør Wolves til vinneren av overgangsvinduet i januar. Det er ingen bragd å kjøpe mange spillere. Det har en lang rekke lag forsøkt tidligere med blandet hell. Wolverhampton Wanderers har dedikerte eiere i kinesiske Fosun, som ser ut til å ville forsterket laget kraftig.

La oss ta det forfra.

Diego Costa ble hentet inn fra pensjonisttilværelsen i sommer, men den gamle Chelsea-spissen mangler det meste og har ikke gjort noe ut av seg i old gold and black.

En viktig brikke i det spillet heter Pablo Sarabia (30) og kommer til Wolves fra PSG.

Også erfarne Mario Lemina (29) er hentet inn på Wolves sin etterhvert overfylte midtbane. Vi tipper at Joao Moutinho (36), en annen veteran i klubben, spillere stadig mindre utover sesongen.

Lopetegui, den tidligere Sevilla, Real Madrid og spanske landslaget-sjefen har allerede hentet Matheus Cunha (23) fra Atlético Madrid. Brasilianeren spiller både ving og spiss.

Ruben Neves, Wolves-kapteinen og kanskje lagets beste spiller kan være på vei til Barcelona, men overgangen blir ikke materialisert før til sommeren, om i det hele tatt. Vi tror Lopetegui vil gjøre alt han kan for å beholde sin maestro i klubben – én sesong eller to til.

Nedrykk

Midtstopperen Craig Dawson er hentet fra West Ham, om han tar plassen til Nathan Collins, for å spille ved siden av Max Kilman i midtforsvaret for vi vente å se.

Også målvakten Daniel Bentley (29) er hentet inn i januarvinduet, han kommer fra Bristol City i Championship.

Julen Lopetegui har en plan for den krevende jobben i å berge Wolves fra nedrykk.

Etter 20 kamper ligger laget rett over nedrykksstreken, der bare målforskjellen avgjør. Det er kun 18 kamper igjen av sesongen. Og Wolves har gjort kun 12 mål, det er dessverre nedrykksform, særlig med kun fem seire i tillegg.

Wolves har brukt mer enn én milliard kroner på spillere den siste tiden, derfor er ikke spill i Championship noe alternativ for Julen Lopetegui. Nå har seks nye spillere ankommet, flere av disse vil åpenbart være i start-elleveren mot Liverpool, lørdag 4. februar.

Unge João Gomes er bare 21 år og vil behøve noe tid for å finne seg til rette i klubben og det krevende tempoet i Premier League. Men dette er et av de største talentene i brasiliansk fotball, han har allerede rukket å vinne flere utmerkelser på klubbnivå.

Laget skaper for få sjanser og scorer for få mål, derfor er temaet målscorere i form. Vingen Pedro Neto er snart tilbake fra skade. Skadd er også en anne spiller som kun har spilt 45 minutter før han måtte av med en alvorlig kneskade, nemlig Sasa Kalajdzic.

Lagets nest dyreste spiller, spissen og stortalentet Fabio Silva er på lån hos PSV i Nerdeland. Merkelig nok.

Vargas

Wolves vinner i overgangsvinduet

Wolves vinner i overgangsvinduet, noe som også er tvingende nødvendig. Den gamle storklubben som mange husker fra Tippekampenens barndom, har slitt gjennom hele sesongen. Strengt tatt siden midten av forrige sesong, som også ble manager Bruno Lages bane.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Vil Wolves klare å berge plassen i Premier League?

Mario Lemina

Nå har eierne endelig fått på plass den manageren de har jaktet på i fem år, Julen Lopetegui, spanjolen ser ut til å ha fått åpent sjekkhefte. Den tidligere Sevilla, Real Madrid og spanske landslaget-sjefen har allerede hentet Matheus Cunha (23) fra Atlético Madrid.

Les også: Wolves har sparket manageren

Matheus Cunha er klubbens dyreste spiller, angrepsspilleren kommer på lån nå, fra den spanske storklubben, men blir kjøpt i sommer for €50m.

Januarvinduet er som kjent en litt mer krevende periode å handle spillere i. Fordi det er midt i en sesong og managerne som vil handle, ønsker å ha på plass en erstatter før man tør å selge. Nettopp for ikke å bli sittende med svarte-Per og en spiller for lite, resten av sesongen.

Julen Lopetegui har i lys av sin erfaring og store nettverk, haugevis med spillere på blokka. Mario Lemina (29) er neste spiller inn på ærverdige Molineux Stadium. Den nye manageren har et fjell og bestige, unngå nedrykk, koste hva det koste vil.

Lemina har erfaring fra spill i Premier League, midtbanespilleren har vært innom både Fulham og Southampton. Men også storklubber som Juventus og Marseille. 29-åringen koster €10m. fra franske Nice.

Wolves vinner i overgangsvinduet
Ruben Neves kaptein på Wolves Foto: Copyright Vargas12.com

Pablo Sarabia

Wolves vinner i overgangsvinduet, noe som kan gjøre at den tradisjonsrike klubben i Old Gold & Black, berger plassen i Premier League. Den engelske toppligaen er svært attraktiv, kanskje mer enn noen gang, når man ser hvilke budsjett, managere og spillere de mindre klubben makter å tiltrekke seg.

At “lille” Wolves henter Julen Lopetegui, en av Europas beste og mest meritterte managere, er oppsiktsvekkende nok. Men å beholde Ruben Neves i fem sesonger og i tillegg handle spillere for en halv milliard kroner, forteller oss at det må satses om man skal klare seg i Premier League.

Jada, vi vet at det ikke finnes noen garanti mot å berge plassen, uansett hvor mye penger man bruker. Det kan dog fort være løsningen også, om den rette manageren er på plass. Og det føler vi at det er hos Wolves nå.

Julen Lopetegui har en plan for den krevende jobben i å berge Wolves fra nedrykk. En viktig brikke i det spillet heter Pablo Sarabia (30) og kommer til Wolves fra PSG.

Pablo Sarabia har landskamper for Spania, mer enn 100 kamper for Sevilla og kjenner dermed Lopetegui godt fra før. En målfarlig offensiv midtbanespiller som vil gå rett inn på en allerede strålende midtbane hos Wolves. En glimrende signering som koster Wolves omlag £5m.

Hvorfor skal en god spiller reise fra Paris til regntunge Wolverhampton, tenker du kanskje? Spilletiden har blitt begrenset i PSG og når en manager man har et godt forhold til, gir deg et godt tilbud og kanskje mer spilletid – er det ofte nok.

João Gomes

Wolves vinner i overgangsvinduet fordi eierne, kinesiske Fosun er villig til å bruke mye penger i et overgangsvindu som sjeldent er særlig spennende. Med visse unntak.

For noen år siden ble faktisk Liverpools superstjerne og toppscorer, Fernando Torres signert i januarvinduet. Han kostet Chelsea £50m. i 2011, som den gang var veldig mye penger, også for en stjernespiss.

Les også: Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel

Ruben Neves, Wolves-kapteinen og kanskje lagets beste spiller kan være på vei til Barcelona, men overgangen blir ikke materialisert før til sommeren, om i det hele tatt. Vi tror Lopetegui vil gjøre alt han kan for å beholde sin maestro i klubben – én sesong eller to til.

Ruben Neves er den eneste som er igjen, av samtlige Wolves-spillere som rykket opp fra Championship med Nuno Espirito Santo som sjef i 2017/2018-sesongen.

Den siste spilleren som Wolves henter foreløpig, i dette overgangsvinduet er 21 år gamle João Gomes fra den brasilianske klubben CR Flamengo. Prislapp: €17m. Gomes fra Brasil er også en offensiv midtbanespiller, men kan også brukes som ving.

Vi tipper at Adama Traore, den spanske lynvingen hos Wolves, blir en av flere spillere som finner ny arbeidsgiver.

Om du liker denne artiklene eller andre artikler på Vargas12.com, meld deg på vårt nyhetsbrev. Det er alltid gratis og helt uten betingelser.

Vargas

Engelske kamper etter VM

Engelske kamper etter VM, endelig, vil nok mange si. Den engelske fotballen, som spilles på engelske baner i England, er og blir den største for mange. Nå er VM over, Messi fikk sitt velfortjente trofé som tidenes beste spiller. Men nå skal vi fokusere på Premier League helt til mai.

Estimated reading time: 6 minutter

Arsenal

Hvem skal løfte det trofeet? Kan det virkelig bli Arsenal? Ja, det kan det så absolutt. Arteta har funnet en vinnerformel som kan ta London-laget hele veien. Er du litt over gjennomsnittet interessert, anbefalt “All or Nothing – Arsenal“.

Les også: Spar mye penger på kloke kjøp

Mikel Arteta som spiller i Rangers, Everton og Arsenal, assistent i Manchester City, til å bli en suksessfull manager i Arsenal. Dokumentaren på Prime Video, om hvordan spanjolen tar for seg Mikel Artetas jobb i Arsenal gjennom hele forrige sesong, 2021 -2022. Vi anbefaler denne for alle som liker engelsk fotball.

Arsenal leder Premier League etter 14 kamper, det skal spiles 38 kamper totalt. Artetas menn leder med fem poeng på Manchester City på andreplass, Pep og co har 32 poeng, Newcastle på tredje har 30 poeng.

Vi tør ikke spå noen ligavinner til jul, all den tid det har skjedd endel merkelige ting på 14 og 15 kamper. Vi innser vel at Manchester City fortsatt er favoritter, men latt oss imponere av Arsenal og Newcastle.

De største skuffelsene så langt er Liverpool og Wolves, men det kommer vi tilbake til.

Engelske kamper etter VM
Billy Bremner utenfor Elland Road i Leeds. Bildet er tatt av Mark Murphy fra Pixabay 

Boxing Day

Engelske kamper etter VM kommer kjærkomment for mange. Boxing Day er for mange nordmenn synonymt med fotball, engelsk fotball. Da skal det spilles mye fotball over hele øya, i alle divisjoner. Publikum elsker stemningen på denne tiden av året og pubene er aldri fullere.

3 kamper fordelt på få dagers mellomrom gir oss den aller beste romjuls-underholdningen.

Her er kampene for Boxing Day, 26. desember, og resten av det travle juleprogrammet:

 • Brentford – Tottenham
 • Crystal Palace – Fulham
 • Everton – Wolves
 • Leicester – Newcastle
 • Southampton – Brighton
 • Aston Villa – Liverpool
 • Arsenal – West Ham

27. desember:

 • Chelsea – Bournemouth
 • Manchester United – Nottingham

28. desember:

 • Leeds – Manchester City

30. desember:

 • West Ham – Brentford
 • Liverpool – Leicester

31. desember:

 • Wolves – Manchester United
 • Bournemouth – Crystal Palace
 • Fulham – Southampton
 • Manchester City – Everton
 • Newcastle – Leeds
 • Brighton – Arsenal
 1. januar:
 • Tottenham – Aston Villa
 • Nottingham – Chelsea

2. januar

 • Brentford – Liverpool

3. januar

 • Arsenal – Newcastle
 • Everton – Brighton
 • Leicester – Fulham
 • Manchester United Bournemouth

4. januar

 • Southampton – Nottingham
 • Leeds – West Ham
 • Aston Villa – Wolves
 • Crystal Palace – Tottenham

5. januar

 • Chelsea – Manchester City

Wolves

Julen Lopetegui har tatt over på Molineux etter at Bruno Lage fikk sparken i Wolves 14. november. Spanjolen har betydelig erfaring og blir sett på som ulvenes redningsmann. Den tradisjonsrike klubben ligger sist i Premier League etter en svært svak sesong.

Wolves må begynne å score mål og vinne kamper. Til det har Julen Lopetegui hentet inn den brasilianske spissen, Matheus Cunha. 23-åringen har 8 landskamper for Brasil, ble nøye fulgt av både Leeds, Aston Villa og Everton. Cunha ble hentet fra Atlético Madrid for £43m og er klar for Wolves fra 1. januar.

Fosun International, de rike kinesiske eierne har fått sin drømme-manager, Julen Lopetegui var nær ved å signere for Wolves i 2017, men den gang kom Spania Fosun i forkjøpet. Nå skal den tidligere landslagssjefen få Wolves tilbake på spore og først, og fremt berge plassen i Premier League.

Wolves har et tøft og vanskelig juleprogram, men må begynne å ta livsviktige poeng, hvorfor ikke slå Man United på nyttårsaften? Bare for å gi byen og fansen noe å juble og feire over på årets siste dag.

Engelske kamper etter VM gir deg engelske fotballkamper – nesten hver dag fram til 5. januar.

Liverpool

Jurgen Klopp gjorde kanskje en tabbe da han lot Sadio Mané få gå til Bayern München? Vi vet at det har mye å si at også Diogo Jota sin skade kom ubeleilig, men at Liverpool har 4 tap og 4 uavgjorte på 14 kamper, er faktisk litt krise.

Klopp samler ikke på andre- eller tredjeplasser, tyskeren vil ha trofeer. Han er en vinner og vil alltid forsøke å vinne kamper og trofeer. Liverpool er blant de største, beste og viktigste klubbene i verden, da har man lite å gjøre på 6. plass på tabellen – hele 15 poeng etter Arsenal, på kun 14 kamper.

At forsvaret har vært lekk og spillerne ut av formen, må ha noe med på det voldsomt kjøret de har vært gjennom. Vi tror at Klopps menn er utkjørt, sliten, mett av suksess og ikke i stand til å reise seg denne sesongen. Kanskje var det derfor Mané dro også, han orket ikke kjøret til Klopp.

En annen faktor er hvordan sesongen endte for Liverpool forrige sesong.

De lå an til å kunne vinne fire store trofeer. De endte med å vinne de to minste, liga- og FA-cup. Ikke Champions League og Premier League. Manchester City tok ligagullet ett poeng foran Liverpool.

Det alene må ha vet svært mentalt utladende for spillerne.

Da er det kanskje “umulige” å komme tilbake enda en lang sesong. For å sloss om det samme om igjen. Liverpool må enten bytte manager, eller fylle på med ungt frisk blod.

All den beste fotballen, den engelske toppfotballen, finner du på Viaplay.

Vargas

Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel

Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel. Den nye sjefen på Molineux stadium har det travelt. Wolves ligger sist i Premier League, noe som statistisk sett betyr nedrykk til Championship. Særlig for lag som innehar 20. plassen til jul. Om det er krise? Nja, om ikke Wolves begynner å vinne, så.

Estimated reading time: 4 minutter

Matheus Cunha

Nå må spanjolen, Lopetegui være effektiv og handle klokt i januarvinduet om Wolves skal opprettholde en plass i det gjeveste selskapet.

Les også: Film- og serieoversikt til riktig kanal

Derfor bruker den tradisjonsrike klubben en halv milliard kroer på ny spiss. Atletico Madrid selger Matheus Cunha (23) for £40m. Spilleren kommer på lån, med opsjon på kjøp i sommer, den medisinske testen blir avsluttet torsdag.

Matheus Cunha, som har 8 landskamper for Brasil, ble nøye fulgt av både Leeds, Aston Villa og Everton.

Det er et sammenhengende problem som har vart i flere sesonger nå, gull-trøyene gjør ikke nok mål. Det er derfor Wolves blar opp tett opp mot en halv milliard kroner for en ny spiss.

Matheus Cunha will join Wolves on-loan until the end of the season, but clauses in the deal will see him join the club permanently next summer for £40million

Express&Star.com

Raúl Jimenez har vært skadet, men tok en kontroversielt valg ved å bli med Mexico i VM, hvor spissen også spilte flere kamper. Til tross for å melde seg fortsatt skadet til sin arbeidsgiver. I ligacup-kampen mot Gillingham, Lopeteguis først, kom Jimenez inn og scoret på straffe.

Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel
Julen Lopetegui ny Wolves-sjef Foto: Хулен Лопетегі під час роботи з Порту Wikipedia.org

Isco

Den nådeløse tabellen viser at Julen Lopetegui har en krevende jobb å skulle få Wolves til å beholde plassen. 2 seire, 4 uavgjort og 9 tap på 15 kamper er nedrykksform så det holder. Derfor har den meritterte manageren, som har vært sjef for både Spania, Real Madrid og Sevilla fått midler.

Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel, men om de nye spillerne holder mål, vet ingen ennå. Mange trodde at Wolves skulle være godt over midten av tabellen til jul, med alle de nye signeringene som ble gjort i sommer. Men de ligger altså rock bottom til jul.

Kjøpene av både Gonçalo Guedes, Matheus Nunes, Nathan Collins og Sasa Kalajdzic havnet på nær én milliard kroner. Nå kommer altså Matheus Cunha for nye £40m. Nær en halv milliard norske kroner.

Rykte forteller at også Isco (30), altså Real Madrid-legenden Isco, med 246 kamper for Los Blancos, er ferdig i Sevilla. Kontrakten er allerede terminert og Isco kan gå hvor han selv ønsker, vederlagsfritt. Vi vet at Julen Lopetegui er stor fan av veteranen og vil strekke seg langt for å hente midtbanespilleren i januar.

Å ikke score mål er alltid et problem i fotball, men det er også å slippe inn mål. Wolves har vært svake bakover og sluppet inn 24 baklengs og scoret 8 mål. Det er også nedrykksform.

Forsvarsspiller

Wolves må forsterke forsvaret, utvilsomt, derfor har Lopetegui sjekket ut en rekke potensielle midtstoppere. Atletico Madrids brasilianske Felipe, er en av disse. Men han jaktes av klubber i Brasil også. David Garcia, er i følge Express & Star en annen spiller Wolves sjekker ut.

Osasuna-spilleren skal være klar over interessen fra Premier League-klubben, men er lunken til en overgang nå, midt i sesongen.

En solid midtstopper er vell så viktig å få på plass, som en spiss i januarvinduet for Wolves.

Julen Lopetegui har det som sagt travelt og det er ikke gitt at han klarer å beholde plassen med Wolves. Men det er mulig fordi det er mange kamper igjen av inneværende sesong. En sesong som har blitt preget av VM, midt i den travleste perioden, men som slett ikke er ferdigspilt.

Premier League sparkes i gang på selveste Boxing Day, da skal Wolves besøke Everton på Goodison Park.

Kilde: Express & Star

Vargas

Merittert manager til Premier League-klubb

Merittert manager til Premier League-klubb. Fordi Premier League er i ferd med å tiltrekke seg de store navnene. Også på manageren-siden er det stadig store navn som kommer. Pep Guardiola og Jurgen Klopp får konkurranse. Spanjolen Julen Lopetegui har signert kontrakten med Wolverhampton Wanderers. En klubb i krise, men kun hva poeng angår.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Julen Lopetegui

Wolves har fansen, spillerne, stadion, fasilitetene, pengene og infrastrukturen til å bli et storlag.

Les også: Krisen i Wolves fortsetter

Det er ikke annet enn seierne, målene og poengene som mangler, og dette kan ses på som en vits eller et billige poeng. Men det er faktisk helt på alvor.

Om Wolves nå får på plass en spillestil, en spiss som gjør mål, som gjør at laget begynner å vinne kamper. Så er Wolves det laget i Premier League som vil ta mest poeng, etter VM – tror vi.

Klubben har jo klassespillere på hver eneste plass på laget. Av internasjonalt kaliber, blant disse er det mange portugisere, fortsatt.

Erfaring

Årsaken er en spanjol med bred erfaring. Merittert manager til Premier League-klubb, Julen Lopetegui er endelig klar for Wolves. Etter tredje forsøk lykkes endelig eierne Fosun med sitt førstevalg.

Vi tipper at Julen Lopetegui er den siste viktige brikken som har falt på plass, for at Wolves-spillerne begynner å forstå hvordan få ballen i mål. Så enkel er faktisk fotballen.

Det er ikke bare spissenes ansvar, men lagets fulle ansvar. Å vinne fotballkamper.

Det har ikke vært mye engasjement, innsats eller mål å juble for, for Wolves-fansen denne sesongen. Men nå kan det være duket for suksess. Vi som elsker Wolves er dog tvunget til nok engang å være tålmodig. Men plassen i Premier League er reddet med ny manager på plass.

Wolverhampton Wanderers

Julen Lopetegui er altså en merittert fyr som har bevist at han kan hente trofeer og vinne, med Sevilla. Det er det ikke så mange andre manager som har gjort av de Wolves har fått tak i tidligere. Derfor er forventningene enorme til 56-åringen.

Wolves som klubb og fansen rundt om i verden har vært langt nede. Helt siden Nuno Espirito Santo forlot klubben etter sesongen 2020/2021. Bruno Lage ble en parentes uten suksess, foreløpig ligger Wolves på nest sisteplass i Premier League, etter kun to seire på 13 kamper.

Nå viskes det allerede om Europa League grunnet den nye manageren Julen Lopetegui. Årsaken er altså denne spanjolen som har gjort det bra med Spania som landslagssjef, med Real Madrid, Porto og altså Sevilla.

Fosun International, kineserene som eier Wolves har mye penger på bok. De er blant de aller rikeste eierne i England og kan gi julen Lopetegui det han ønsker seg. Vi forventer endel kjøp i januar og at den nye manageren får bestemme alt rundt kjøp og salg. Som jo er viktig for at manageren skal få bygge sitt lag.

Merittert manager til Premier League-klubb og det er jubel i Wolverhampton by og Wolves som klubb.

Suksess

Ikke alltid, men veldig ofte er det nok å endre manager, for å få bedre resultater på banen innen fotballen.

Årsaken til at vi er så pro Julen Lopetegui er at han har enorm erfaring med store klubber og store fotballnavn. Det var Julen som gav Ruben Neves kapteinsbindet i Porto. Som dermed ble den yngste kaptein i Champions League.

Ruben Neves, som nå er Wolves-kaptein og lagets beste og viktigste spiller, har uttalt at Julen Lopetegui er en meget god og viktig manager, han selv har et meget spesielt forhold til. Kan godt hende Ruben forsvinner allerede i januar, til Barcelona eller andre storklubber.

Vi vet han er god nok, men skulle han bli værende i Wolves, mot alle odds, så er det Julen Lopeteguis ære.

Merittert manager til Premier League-klubb, endelig er Lopetegui bekreftet.

Med stor suksess i Portugal og Spania, vil det ikke være en selvfølge med suksess i England og Premier League. Men det er en spanjol som gjør det greit i Manchester City. Uten sammenligning forøvrig, så har ikke Julen helt ulik Pep Guardiolas spillestil i Manchester City.

Julen Lopetegui ønsker angrepsfotball, ballbesittelse og mål. Det er faktisk nettopp det Wolves trenger nå.

Vargas

Krisen i Wolves fortsetter

Krisen i Wolves fortsetter med uforminsket styrke. Den sovende giganten, Wolverhampton Wanderers, som spilte på topp i Europa på femtitallet. Et lag som er velkjent for mange nordmenn gjennom NRK sine Tippekamper på sytti- og åttitallet.

Estimated reading time: 5 minutter

Fosun

I de senere årene har Wolves med kinesiske eiere gjennom selskapet Fosun, tiltrukket seg en rekke portugisiske spillere og trenere. I mellomtiden har faktisk laget vært ned i fjerdedivisjon i England, før de nå er tilbake i toppdivisjonen.

Les også: Hva lar du deg underholde av?

Men i skrivende stund har ikke Premier League-klubben noen managere og resultatene skremmer fansen.

Fosuns eier Guo Guangchang må nå selge unna selskap og eiendommer for å dekke inn gjeld på £31m.

The Chinese group, which bought the Premier League club in 2016 for £30 million, has debts of more than £31 billion. Fosun, led by chairman and founder Guo Guangchang, is selling its majority shareholding in Shanghai-listed Nanjing Nangang Iron and Steel United

Express & Star

Krisen tiltar

Til tross for denne økonomiske oppvaksen, er det ikke pengene som bør bekymre Wolves-fanen. I hvert fall ikke ennå. Det sportslig derimot er så mye verre, fortsette denne fiaskoen, vil det åpenbart gå utover økonomien også.

Krisen i Wolves begynte i det øyeblikket Diogo Jota ble solgt til Liverpool for £42m under Nuno Espirito Santo. Portugiseren som fikk sparken i mai 2021. Og hodeskaden til Raúl Jiménez. Meksikaneren fikk brudd på hodeskallen mot Arsenal i november 2021.

Inn kom en ny portugiser når Nuno fikk sparken, mye grunnet klubbens agent, som er knyttet til Fosun, Jorge Mendes, med sitt selskap GestiFute.

Ny manager Bruno Lage begynte bra og Wolves var på vei til å sloss om en plass i Europa League, forrige sesong, før det gikk helt galt mot slutten av sesongen. I siste serierunde falt Wolves til 12. plass i Premier League.

Krisen i Wolves fortsetter
Ruben Neves vil forlate Wolves i januar Foto: Wolves.com

Ingen manager

Spanjolen Julen Lopetegui var Fosuns førstemann på listen over aktuelle managere, når Bruno lage fikk sparken nylig. Men det skulle ikke bli Sevillas suksess-manager, denne gangen heller. Lopetegui hadde takket ja, men ble hentet av det spanske landslaget i tolvte time i 2016.

Les også: Wolves bruker milliarder, men sparker manageren

Lopeteguis far er en eldre og syk mann som trenger omsorg av sine nærmeste. Det ble Wolves’ bane denne gangen. Lopetegui var smigret over å ha blitt spurt, men følte vel ikke at timingen var riktig etter å ha blitt avskjediget av Sevilla.

Jeff Shi, Fosuns mann på Molineux, Executive Director, som hadde gått høyt og klart ut med Lopetegui som sitt førstevalg, måtte finne en ny manager, litt brennkvikt for ikke å tape ansikt. Ingen i Wolves trodde Lopetegui ville si nei nå, men det gjorde han, med rette, sikkert. Familien kommer jo først.

Krisen i Wolves fortsetter uten en ny manager på plass.

Michael Beale

Da henvendte Wolves og Jeff Shi seg til QPR i Championship. London-klubben har hatt en strålende sesong er serieleder med Michale Beale ved roret. 42-åringen snakker portugisisk etter en tid i Brasil som assistent i Sau Paulo. Han passet derfor fint inn i Wolves med alle sine portugisiske spillere.

Men også Beale takket nei til jobben som ny Wolves-manager.

Michael Beale ville bli værende i London og hjelpe QPR sin unge tropp, opp og fram i stedet for å bryte opp. Ergo blir Wolves stående uten manager, etter å gjort fem mål og sluppet inn 18, på 12 kamper. Og Wolves ligger nest sist på tabellen.

Michael Beale gjorde kanskje riktig ved å takke nei til Wolves, som jo må sees på som en større klubb enn QPR. Wolves har en rekke spillere som skal spille VM for Portugal og de brukte 1,4 milliarder kroner på spillere i sommer. Potensialet er der.

Problemet er at de ikke scorer mål og tapte 0-4 på hjemmebane mot Leicester i siste kamp.

Krisen i Wolves fortsetter, nå med en svært aggressiv atmosfære på flotte Molineux. Mot slutten av den flaue forestillingen mot Leicester, var store deler av tribune-seksjonene for hjemmefansen, tomme. De som satt igjen buet hjemmelaget av banen ved slutt.

U-18-manageren Steve Davis, har fått en tunge og vanskelige jobben med å være “reserve-manager” ut året. Fosun har valgt å ikke lete etter en ny manager før neste år.

Innen den tid kan den tidligere storklubben være ute av sjanse til å beholde plassen i premier League. Om den dårlige formen fortsetter.

Vargas

Spanjol ny sjef i Wolves

Spanjol ny sjef i Wolves. En manager med masse erfaring og et vinner-snitt på 58 prosent etter 377 kamper. Nå tar Julen Lopetegui (56) over den tradisjonsrike klubben. En liten forskjell fra standarden Wolves har hatt, Julen er spanjol – ikke portugiser.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Spania og Real Madrid

Jorge Mendes, verdens mektigste fotballagent er “skyld i” at halve Portugal spiller for Wolverhampton Wanderers. Og selvsagt er også Jorge Mendes Lopetegui sin agent. Slik han var for Bruno Lage som nylig måtte forlate Wolves.

Spanjol ny sjef i Wolves. Julen Lopetegui kan være rett mann for jobben, fordi han har såpass med erfaring fra både klubb og landslag, at han kjenner til flere av spillerne i klubben fra før. 56-åringen har vært sjef for det spanske landslaget fra 2016 – 2018.

Rett før han tok jobben ble han tilbudt jobben i Wolves, takket ja, men ble headhuntet til jobben som landslagssjef. Deretter, rett før VM 2018 fikk det spanske fotballforbundet vite at Julen hadde en muntlig avtale med Real Madrid. Da fikk Julen Lopetegui sparken på flekken, bare timer før VM skulle starte.

Det gikk som det måtte gå for Spania, fiasko og rett ut under ledelse av Fernando Hierro. For Lopetegui gikk det ikke særlig mye bedre som sjef for Los Blancos. Han ble ansatt 15. august og sparket 18. oktober i 2018.

Spanjol ny sjef i Wolves
Julen Lopetegui Foto: Wikipedia.org

Sevilla

Om det ble tildels fiasko med Spania og Real Madrid, ble suksessen desto større i Sevilla. Julen Lopetegui ble ansatt i den spanske storklubben 15. juni 2019. Og tok laget til Champions League med fjerdeplass i La Liga på første forsøk.

I august året etter vant Sevilla Europa League etter seier 3-2 mot Milan i finalen. Julen Lopeteguis første trofé var et faktum.

Siden sesongstart i år gikk det dårlig med Sevilla. Fansen i Spania mener at det skyldes dårlig styring og manglende satsning fra klubbledelsen. Vi har sett på resultatene og det er svake greier. Julen Lopetegui ble den som måtte ta på seg skylda og gå, etter lang tid med svake resultater.

Siste kamp ble 5. oktober 2022 med hjemme tap 1-4 for Dortmund.

Wolves are now set to hold formal talks with Lopetegui and his agent Jorge Mendes, as part of a thorough recruiting process for Lage’s replacement, according to The Athletic

DailyMail.co.uk

Men det er altså koblingen til Jorge Mendes og en rekke av spillerne i Wolves. Ruben Neves er Wolves’ største stjerne, han debuterte for Porto som kaptein som den yngste i Champions League, 17 år gammel. Trener for Porto den gang? Julen Lopetegui. Spanjolen var sjef i Porto fra 2014 – 2016.

Som manager for Spania hadde Lopetegui erfaring med klubbens nye spillere, Diego Costa. Og han kan få Adama Traore, som også er spanjol, til å signere en ny kontrakt med Wolves. Fra før har klubben Jonny Otto, som også har landskamper for Spania.

Jorge Mendes

Nå er spanjolen i samtaler med klubben han takket ja til i 2016. Og vi er sikker på at han takker ja til jobben, all den tid det er hans agent, Jorge Mendes som styrer forhandlingene. Og Jule Lopetegui kjenner de fleste spillerne godt.

Fosun International som eier Wolverhampton Wanderers – har hårete ambisjoner. De brukte 1,2 milliarder kroner på fem spillere i sommer, deriblant Matheus Nunes (23) for nær £40m.

Nå vil eierne ha på plass en manager som kan få Wolves til å bli en suksess, slik den gamle storklubben en gang var. Er det noen som kan klare det så er det Julen Lopetegui, men han må få tid. Spanjol ny sjef i Wolves og det er Julen Lopetegui.

Vi ser for oss at Mendes hamrer ut en gullkantet femårs kontrakt til Julen Lopetegui, hvor Champions League er målsetningen for Fosun og Mendes. Superagenten, som har både Ronaldo og Mourinho på kontrakt er også sterkt knyttet til Fosun med sitt selskap GestiFute, som er deltid av nettopp Fosun.

Nå venter vi bare spent på å få bekreftet de gode nyhetene, at Julen Lopetegui bli ny sjef på Molineux.

Vargas

Wolves har sparket manageren

Wolves har sparket manageren, Bruno Lage (46), etter en grusom start i Premier League. Kun én seier på 15 kamper ble for mye for de rike og ambisiøse, kinesiske eierne Fosun. Etter å ha svidd av 1,2 milliarder kroner i sommer på en rekke gode spillere, klarte allikevel ikke Bruno Lage å få spillerne til å vinne kamper. Ei heller score nok mål.

Estimated reading time: 5 minutter

CNN Portugal

Det er CNN Portugal som kommer først med denne nyheten i dag.

Det har vært uro på treningsfeltet Compton, der ryktene forteller oss at manageren, nå sparkede Bruno Lage, ikke har vært til stede i lang tid. Skader på sentrale spillere er én ting, noe helt annet er de merkelige valgene Lage har gjort underveis.

Les også: Utålmodige Chelsea sparker manageren

Mot West Ham nylig, ble lagets beste spiller, midtbanespilleren Ruben Neves, satt opp som midtstopper. Når det sitter en god midtstopper på benken i Toti Gomes på benken, som burde ha spilt. Ruben Neves er blant de aller beste ballfordelerne i Premier League og må åpenbart spille på midten.

Wolverhampton Wanderers er blant de aller rikeste klubbene i Premier League, de har brukt svært mye penger over lang tid. Og da holder ikke resultatene som Lage har vist. Nå er portugiseren sparket. En seier på 8 kamper, hvor kun tre mål er scoret, kan ikke forsvares.

Wolves har sparket manageren, noe som støttes av fansen på sosiale medier, både i England og ellers i Europa.

Diego Costa

Diego Costa (33), den tidligere Atletico Madrid- og Chelsea-spissen fikk sin debut mot West Ham, uten å gjøre mål. Men er lagets eneste friske spiss for tiden. Førstkommende lørdag møter Costa sin gamle klubb på Stamford Bridge når Chelsea møter Wolves, hjemme.

Hvilken manager som tar over Wolves er foreløpig uklart.

Wolves har sparket manageren
Bruno Lage er ferdig i Wolves Foto: Wolves.com
Wolves har sparket manageren
Foto. Vargas12.com
Wolves har sparket manageren

Ingen kan forvente at en 33 år gammel spiss skal komme å berge et lag i fritt fall. Men Costa har en ro og fornuft over seg. Som kan få Wolves-spillerne til å begynne å tro på egne ferdigheter igjen. Så lagt denne sesongen har det blitt lite action, mye forsvarsspill og kjedelig fotball.Både borte og hjemme.

Les også: Wolves sprenger banken med ny portugiser

Skal Wolves begynne å vinne kamper, må de også score mål. Her er det Diego Costa skal hjelp den tradisjonsrike klubben.

Feil på feil

Mange merkelige avgjørelser ble Bruni Lages bane. Han sendte kaptein Conor Coady på lån til Everton. Gjorde om 3-4-3 til 5 bak, som ikke har fungert i det hele tatt. Wolves har vært kjedelig å se på, helt ut noen plan og i det øyeblikket laget har kommet under, var kampene tapt.

Bruno Lage hadde aldri en plan B. Og gjorde feil på feil gjennom hele sin periode som manager som teller 51 kamper. 22 tap, 10 uavgjort og kun 19 seire.

Bruno Lage was appointed as Wolves boss in June 2021 following the departure of the popular manager Nuno Espirito Santo

Realsport101.com

Det vi er mest sjokkert over, under Lages ledelse, var at en av klubbens dyreste spillere, Fabio Silva, ble sendt ut på en hel sesongs utlån til Anderlecht. Når lagets eneste spiss, Raúl Jiménez ikke hadde funnet formen forrige sesong. Det er gambling på høylys dag, som ble Lages bane.

Det er forventet at samtlige assisterer og backroom staff av Lage, også forsvinner ut. Wolves har sparket manageren, noe fansen i hope tall har ventet på lenge.

Ny manager

Wolverhampton Wanderers fortjener å ha en manager eller hovedtrener om man vil, i absolutt verdensklasse. Nå må Fosun tørre å gjøre kloke og riktige valg, som gjør at Wolves klatrer fra 18. plassen på tabellen.

Til kampen mot Chelsea er det sannsynlig at det vil bli en midlertidig manager som er knyttet til klubben fra før. F.eks veteranen Joao Moutinho (36).

Sevillas spanske manager Julen Lopetegui (56), den tidligere Real Madrid og Spania-sjefen har lenge vært linket til Wolves. Også da Bruno Lage ble ansatt. Nå er Lopetegui favoritt til å ta over Midlands-klubben.

Personlig har vi Thomas Tuchel som favoritt. Den tidligere Bayern München og Chelsea-manageren har bevist at han kan vinne mye i fotball – også de aller største trofeene.

Unai Emery, som var i Arsenal er nevnt, det samme er portugiseren Ruben Amorim (37) som er i Sporting Lisboa per dato. Også Portos Sérgio Conceição er høyt opp på bettinglistene, som ny sjef på Molineux Stadium.

Så lenge Jorge Mendes er en viktig konsulent av kinesiske Fosun, som eier klubben, vil det være høyst sannsynlig at også den neste Wolves-manageren er fra Portugal.

Vargas

Wolves bruker milliarder, men sparker manageren

Wolves bruker milliarder, men sparker manageren. Det er bare snakk om tid før Bruno Lage er ferdig i Wolves. 1 seier på 14 kamper er ikke bra nok, ikke engang for tålmodige eiere som Fosun. Bruno Lage minner fansen om den Irakiske innenriksministeren, komiske Ali.

Estimated reading time: 5 minutter

Komiske Ali

Fordi han sitter etter hver kamp og forteller skrøner. Eller snakker om ting som faktisk ikke har skjedd.

Les også: Manchester United fortsetter pengebruken

Komiske Ali ble intervjuet av CNN i 2003 og sa til TV-teamet at alt er som normalt her, ingen invasjon i vente. Så dundrer det amerikanske stridsvogner inn i landet, rett bak komiske Ali. Bruno Lage lyver han også, og forteller at laget hans spiller god, og underholdende fotball. Når fakta er en helt annen.

Wolves har gjort to mål på fem kamper i Premier League og brukt over én milliard kroner når vi skriver Deadline Day.

Komiske Ali ble gjort til latter for en hel verden, når han påstod at Irak hadde full kontroll, om det kom til en væpnet konflikt med USA.

Wolves’ manager er faktisk like patetisk i sine påstander, der han lover at ting skal bli så fantastisk, fansen og eierne må bare være tålmodig, målene og seierne vil komme. Men, nei, nå er løpet kjørt, Bruno Lage.

Wolves bruker milliarder, men sparker manageren
Bruno Lage, manager for Wolves Foto: Wolves.com

Bruno Lage

Om det er Bruno Lage, den portugiske manageren som får glede av dette nye laget, tviler vi på. Fordi Wolves spiller dørgende kjedelig fotball, helt uten plan og mening. Bruno Lage fremstår som en tufs, når han sitter på pressemøte etter kampen mot Bournemouth, og skryter av at lagret spilte bra fotball.

Mot Bournemouth hadde Wolves to skudd på mål, men hadde ballen mest. Ballbesittelse gir dog ingen trepoengere, som kjent. Wolves-fansen har fått nok av manageren som framstår som kunnskapsløs og dum. Fordi han ikke forholder seg til fakta. Han sitter på pressemøte og ber fansen om tålmodighet, når sannheten er at han vet at det brenner under bena på han.

Fosun har vært mer enn tålmodig med Lage som manager. Wolves bruker milliarder, men sparker manageren, med rette. Det er bare snakk om tid før Bruno Lage er ferdig i Wolves. Blir det tap mot Southampton lørdag, vil Lage få fyken. Og han er, sammen med Steven Gerrard i Aston Villa, favoritt til å bli den neste manageren ut i Premier League.

Portugisere

Nettopp Bournemouth sparket manager Scott Parker etter at laget hans tapte 0-9 for Liverpool. Wolves derimot, klarte ikke å score på svake Bournemouth. Men det som verre var, at de ikke skapte særlig med sjanser heller.

Wolves har nærmest halve det portugisiske landslaget tilgjengelig. Med Guedes og Nunes de to siste innkommende spillere. Spillere som kan gå inn på hvilket som helst topplag i Premier League.

Med Ruben Neves og Joao Moutinho på midten fra før, bør det være nok til å valse over en middelmådighet om Bournemouth. Wolves har faktisk en fantastisk midtbane. Men spillerne ser ut som om de kjeder seg, når de løper rundt ute på banen.

Det er ingen glød, ingen fighting spirit, eller skikkelig innsats for å vinne fotballkamper. Bruno Lage skyller på at det er tidlig, laget har ikke kommet i gang med sin nye formasjon og at målene vil komme. Bla, bla bla. 10 portugisere spiller for Wolves og de fleste er – eller har vært på Portugals landslag.

Wolves er blant vinnerne i overgangsvinduet, men får ikke ballen i nettet, det er managerens ansvar.

Med kjøpet av spissen Sasa Kalajdzic, har Wolves satt en helt uvirkelig rekord i overgangsmarkedet i et enkelt vindu. Alt tyder på at Fosun er villig til å bruke enda litt mer penger før overgangsvinduet stenger. På én forsvarsspiller og én midtbanespiller til. Noe som kan få kjøpesummen tett opp mot 2 milliarder kroner.

Dead man walking

Faktum er at Wolves ikke vant noen av sine syv siste kamper, etter å ha vunnet mot Aston Villa 2. april, forrige sesong. Og at formen er verre enn noen gang, bekymrer alle som elsker Wolverhampton Wanderers. Bruno Lage er dead man walking, og han vet det selv.

Fotball er en resultatorientert idrett, det handler om å gjøre flere mål enn motstanderen, vinne kamper og ta tre poeng. Helst i så mange kamper som mulig, etter hverandre. Wolves har 1 seier på 14 kamper, tatt 7 poeng av 42 mulige, men enda verre, gjort bare to mål på fem kamper.

Bruno Lage er ferdig i Wolves, han har bare ikke fått beskjeden enda.

Fosun, de rike kinesiske eierne har mye penger, men ikke råd til å bruke nær to milliarder kroner, for så å rykke ned til Championship. I skrivende stund ligger Wolves på 18. plass av 20 lag. Med to tap, tre uavgjort ingen seire, der målsetningen, i følge Lage, var å kvalifisere seg til Europa.

Wolves bruker milliarder, men sparker manageren, jo før jo bedre.

Vargas

Pin It on Pinterest