Få orgasme så ofte du kan

Få orgasme så ofte du kan, det er helsebringende for både kvinner og menn. Både psykisk og fysisk. Dessuten er sex viktig i alle av livets faser fra man er tenåring til man ikke vet hva sex handler om lenger. Orgasme for menn forhindrer prostatakreft og orgasme for kvinner styrker immunforsvaret og man eldes saktere. I hvert fall i følge ekspertene.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Fysiologi

Orgasme er et av de mest intense og tilfredsstillende øyeblikkene menneskekroppen kan oppleve. Det er et klimaks av nytelse som involverer en rekke komplekse fysiologiske og følelsesmessige reaksjoner. Ordet “orgasme” kommer fra det greske ordet “orgasmos”, som betyr ekstase eller heftig bevegelse.

Les også: Kvinners sex-fantasier overgår det meste

Det er en naturlig del av den menneskelige seksuelle opplevelsen og spiller en viktig rolle i intime forhold. La oss utforske orgasme i all sin prakt, inkludert hvordan den oppstår, dens fysiologiske aspekter og dens betydning for individets velvære.

Orgasme involverer en kompleks samhandling mellom nervesystemet, hjernen og kjønnsorganene.

Prosessen begynner vanligvis med seksuell stimulering, enten gjennom fysisk berøring, fantasier eller visuell stimuli. Når en person blir seksuelt opphisset, sender hjernen signaler til det autonome nervesystemet for å øke blodstrømmen til kjønnsorganene.

I løpet av opphisselsen bygger spenningen seg opp i kroppen, og musklene i kjønnsorganene, bekkenet og rundt anus strammes gradvis. Denne oppbygde spenningen frigjøres plutselig under orgasmen i en bølge av intense muskelsammentrekninger. Hos menn fører dette til ejakulasjon, mens kvinner opplever en serie muskelsammentrekninger i bekkenområdet.

Vargas12.com er den bloggen i Norge som har skrevet flest artikler om sex, tabuer, kåthet, orgasme og relasjoner. Om du vil vite mer om våre artikler når de publiseres, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev, her. Det er alltid gratis og helt uten betingelser. Takk for at du leser.

Få orgasme så ofte du kan i sommer – det fortjener du.

Få orgasme så ofte du kan

Bildet er tatt av Engin Akyurt fra Pixabay

Klimakset

Orgasme er som en eksplosjon av nytelse som oversvømmer kroppen og gir en følelse av ekstase.

Les også: Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Folk beskriver det ofte som en intens følelse av glede og tilfredsstillelse. Under orgasmen blir flere hjerneregioner aktivert, og hormoner som oksytocin og endorfiner frigjøres i kroppen. Oksytocin, kjent som “kjærlighetshormonet,” spiller en rolle i å skape følelser av intimitet og tilknytning til partneren.

Selv om orgasme er et høydepunkt av nytelse, er det viktig å huske at det ikke er den eneste viktige delen av seksuell opplevelse. Intimitet, tillit og følelsesmessig forbindelse spiller alle en avgjørende rolle i å skape en meningsfull seksuell opplevelse.

Få orgasme så ofte du kan, det er bra for hele deg, både fysisk og mentalt.

Det finnes forskjellige typer orgasmer, og opplevelsen kan variere fra person til person. Blant de vanligste er klitorisorgasme, vaginalorgasme, G-punktsorgasme og prostataorgasme.

Kvinner har en unik evne til å oppleve flere orgasmer på rad, mens menn ofte opplever en refrekvensperiode etter orgasme, kjent som den “refraktære perioden,” hvor det er vanskelig eller umulig å få ereksjon og orgasme igjen.

Helsegevinstene

Foruten den umiddelbare følelsen av velvære, kan orgasmer gi en rekke helsefordeler.

Under orgasmen frigjøres endorfiner, som fungerer som kroppens naturlige smertestillende midler og kan bidra til å lindre smerter og stress. Regelmessige orgasmer kan også bidra til bedre søvnkvalitet og redusere angst og depresjon.

Orgasme spiller en viktig rolle i intime forhold. Å oppleve orgasme sammen med en partner kan skape en følelse av intimitet og tilknytning. Kommunikasjon og forståelse mellom partnere er avgjørende for å sikre at begge opplever seksuell tilfredsstillelse.

Manglende evne til å oppnå orgasme, kjent som anorgasmi, er et vanlig problem som kan påvirke både menn og kvinner. Årsakene til anorgasmi kan variere, og det er viktig å oppsøke medisinsk hjelp hvis dette problemet vedvarer.

I tillegg til fysisk velvære, spiller orgasme også en viktig rolle i selvbilde og følelse av velvære. Å oppleve orgasme kan bidra til å øke selvtilliten og gi en følelse av lykke og tilfredshet med egen kropp og seksualitet.

Vargas

Menn sitter å tisser

Menn sitter å tisser stadig oftere. Det er ikke bra. Kanskje rent biologisk for å få tømt blæren skikkelig, men ærlig talt. Kan du skrive navnet ditt, så står du å tisser, etter vår mening. Mannedebatten har tatt fyr i sommer grunnet flere innlegg fra både kvinner og menn.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Kjerring

Årsaken er hvor den norske mannen står i det 21. århundre i Norge. Det er strengt tatt stusselige greier.

Les også: Billie eller Rihanna mes sexy?

Årsakene er sikkert veldig mange. Hvorfor den norske mannen blir stadig mer lik kvinner. Altså får mer feminine trekk og beveger seg mot det kvinnelige. Mykhet og femininitet blir ofte omtalt som positivt når mannen ter seg i den retning. Tøffe menn tør å gråte, men må han sutre som ei “kjerring” i tillegg?

Mannen slik vi kjenner ham fra noen tiår tilbake burde ha vært idealer av i dag også. Synes vi. Altså, som mann. Hvor skal det eller ende?

Unge menn trenger disiplin, for menn kan være farlige. Så å si alle kriger, all vold, drap, overgrep, narkohandel og tyveri, har til alle tider, i alle kulturer, blitt gjort overveiende av menn

NRK.no

Om Norge på sikt vil bli stående som en nasjon med kvinner og venninne hennes? At menn er så lik kvinner at det er vanskelig å se forskjell på kvinner og menn, og de gjør de samme tingene. Og at menn ikke vil gjøre det menn fram til i dag har gjort. Både ute og hjemme.

Det blir ikke gjort en ting som har en smule fysisk arbeide ved seg. Ikke fordi kvinner er svake, men fordi kvinner er kvinner. Og mange menn er på vei dit. Enten de er heterofil, homo eller usikker.

Menn sitter å tisser

Bildet er tatt av Mircea – All in collections fra Pixabay

Mann

Misforstå oss rett. Vi hyller feministbevegelsen, vi har alltid støttet Pride og hyller enhver lesbisk, homo og bifil i dette landet. Men kom faen ikke å ta fra oss den ekte mannen som lukter mann. Som ser ut som en mann og gjør det alltid menn vil bli best på.

Les også: Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Menn sitter å tisser fordi de ikke har har kontroll på utstyret eller er redd for å skvette. Eller er så jævlig hypp på å være feminin at han skulle ønske han hadde fitte. Det er en holdning vi bør ta på alvor. Og som enhver gutt eller mann født med pikk – bør gjøre noe med.

For ca 20 år siden og fram til i dag så har mennesker blitt “født i feil kropp”, i et stadig større antall her i landet. Dette kalles av fagfolk for alvorlig kjønnsdysfori. Er det tilfeldig? Neppe. Hva som er årsaken strides de lærde om.

Mye tyder på at vi har kun ett kjønn i Norge, og kanskje verden forøvrig om noen hundre år. At alle barn som fødes, fødes ved kunstig befruktning og at det som en gang var kvinner, og menn er ett, og samme kjønn. Best kjent som “HEN”.

Hvorfor mange unge mener og føler de er født i feil kropp, kan skyldes teknologiens utvikling.

Internett

Internett, sosiale medier og foreldre uten kunnskap i hva problemet egentlig består av for den enkelte. For hvordan kan foreldre vite svaret når verken lærere, politikere eller fagfolk har noen svar til dem?

Noen eksperter hevder å vite at psykiske plager går hånd i hånd med sosiale medier og det å være født i feil kropp.

Da Instagram, Facebook og snapchat ble allemannseie, påvirket det ganske raskt mange unge, psykisk. Man kan se av antall henvendelser som kom til helsemyndighetene, gutter og jenter trengte hjelp, de taklet ikke hverdagen og livet. Sosiale medier hadde gjort noe med dem.

Ta en titt rundt deg i bybildet, på trikken, på bussen eller hvor som helst du ferdes. De fleste unge sitter med nesen i en smarttelefon. De sveiper enten til høyre eller venstre, på jakt etter egen identitet, selvfølelse og å bli akseptert.

Det er farlig, det. Når og kvinner og menn, gutter og jenter ikke vet hvem de er. Hva blir de til slutt, da?

Vargas

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme forklart av en middels gammel mann. Vargas12.com fortsetter å skrive der andre legger vekk teksten og rødmer. Nok engang fjerner vi tabuer ved å skrive om det mange ikke engang tør tenke på. Tør du lese videre?

Bergenet lesetid: 4 minutter

Lyst og begjær

Seksualitet er en naturlig og viktig del av menneskets liv. Både menn og kvinner kan oppleve ulike former for seksuell lyst og glede. I denne artikkelen skal vi fokusere på kvinners seksuelle lyst og orgasme, og utforske noen av de viktige faktorene som kan påvirke dette.

Les også: Orgasmegaranti – leker for voksne

Kvinnens seksuelle lyst kan variere fra individ til individ og kan påvirkes av en rekke faktorer. Fysiske, følelsesmessige og psykologiske aspekter kan alle spille en rolle i en kvinnes seksuelle lyst og begjær. Det er viktig å merke seg at lyst kan variere over tid og at det ikke finnes en “normal” eller “riktig” nivå av lyst.

Fysiske faktorer som hormonelle endringer, helsemessige forhold, medisiner og alder kan påvirke kvinners seksuelle lyst. For eksempel kan hormonelle endringer i løpet av menstruasjonssyklusen påvirke lystnivået hos noen kvinner. Helseproblemer som diabetes eller hjertesykdom kan også ha innvirkning på seksuell lyst.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme handler om å tørre å kjenne etter og tørre å gi seg hen.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme

Bildet er tatt av lisa runnels fra Pixabay

Kommunikasjon

Emosjonelle og psykologiske faktorer spiller en viktig rolle i kvinners seksuelle lyst.

Stress, depresjon, angst eller andre følelsesmessige utfordringer kan påvirke lystnivået. For noen kvinner kan også tidligere seksuelle erfaringer eller traumer påvirke deres opplevelse av lyst og glede.

Les også: Her er de beste orgasme-triksene 

Kvaliteten på den seksuelle kommunikasjonen og forholdet kan også påvirke hennes lystnivå. Følelsen av intimitet, tillit, respekt og åpenhet mellom partnere kan bidra til å skape en trygg og ønskelig seksuell atmosfære. Åpen kommunikasjon om ønsker og behov er viktig for å fremme en sunn seksuell opplevelse.

Orgasme er en naturlig klimaks av seksuell lyst og opphisselse.

Kvinner kan oppleve orgasme på forskjellige måter, og det er stor variasjon i intensitet, varighet og opplevelse fra person til person. Klitorisstimulering er ofte avgjørende for mange kvinner for å nå orgasme, men det finnes også andre erogene soner som kan gi glede og orgasme.

Utforsking av kvinners seksuelle lyst og orgasme vil alltid være individuell, fra person til person.

Sprutorgasme

Det er for mange kvinner det ultimate målet, å squirte, altså å sprute veske fra vagina, når man oppnår orgasme. Dessverre er det ikke alle som lykkes, men med riktig teknikk og verktøy bør du forsøke om dette er viktig for deg og din partner. 

Ejakulasjon hos menn, kjenner de fleste. Det er orgasmen som kommer med dertilhørende en teskje sæd. Sædcellene befrukter kvinnens egg, når denne har eggløsning, og det er store muligheter for at kvinnen blir gravid. Ren plankekjøring så langt? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, sammen med din partner. 

Men ejakulering hos kvinner, er ikke særlig viktig for evolusjonen, men for sexlivet. Spennende, kanskje?

Litt naughty er det for endel kvinner å kunne sprute, og det betydelig mer enn den lille skvetten mannen gir fra seg. Både kvinner og menn tenner på denne lille detaljen, at hun kan sprute ved orgasme. Men noe særlig mer er det vel neppe?

Om du ikke lykkes så ikke la det ta fra deg gleden og nytelsen ved ha mye og ofte sex i sommer. Det har du fortjent.

Vargas

Kjæresten din venter på deg

Kjæresten din venter på deg et eller annet sted er ute. Du som er blant én av de mange single i Norge, bør kanskje gjøre noe med det. Om du ikke vil gå en lang høst og vinter alene som singel. Noen vil jo det, men dem om det. Mange andre, ja, faktisk mer enn én million nordmenn er aleneboer eller ufrivillig singel. Tenk litt på det.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Menneskerett

Vi som er så heldig å ha en partner eller kjæreste, vet hvor viktig det er.

Ikke minst hvor fantastisk det er å ha noen å dele livet med. Ja, en floskel du som singel er lei av å høre om, men det er faktisk sant. Og det er viktig å si fra om det. Slik at single legger seg litt i selen for å finne den rette. Om det er det som er ønsket.

Les også: Ryker forholdet ditt i sommer

Det er dessverre ingen menneskerett å finne en kjæreste, partner eller ektefelle. Norge flommer nesten over av ufrivillige single menn uten barn. Kvinner har førsteretten, stort sett, og da er der mange menn som lider av det.

Kjæresten din venter på deg der ute et sted, dere vet bare ikke om hverandre, ennå. Derfor bør du som ønsker en partner begynne å legge en plan for hvordan du skal finne hen. Det er faktisk opp til deg. Orker du å vente lenger?

Kjæresten din venter på deg

Bildet er tatt av StarFlames fra Pixabay

Regnbueflagget

Vargas12.com er nok den bloggen i Norge som har skrevet flest artikler om det å finne den rette. Helt siden 2010 har vi gjort det vi kan for at du som vår leser, skal slippe å være mer alene enn du ønsker. Altså finne den rette og være sammen med en kjæreste. Vakrere blir ikke livet, nemlig.

Det bør alle som ønsker, få oppleve, nemlig å bli elsket og elske noen tilbake.

Derfor jobber vi iherdig inn i framtiden med å hjelpe single med å finne den rette. Det er kjærligheten verdt, vi vet hva vi snakker om. Og til den det måtte angå. Vargas12.com heiser regnbueflagget så høyt vi kan. Selvsagt skal man kunne elske hvem man vil.

Les også: Dater du hvem som helst?

Homofile, lesbiske, transpersoner, biseksuelle og så videre, skal og bør få lov til å elske det mennesket de møter på sin vei. Uten at noen skal legge nesen sin i det. Alle som tror de kan bestemme noe annet bør gå å skamme seg, lese seg litt opp og finne på noe annet å gjøre. Du har ikke et ord du skulle ha sagt. Gå hjem.

Å lære barn å unge og være inkluderende mot andre, inkludert å vise respekt for hvem man kan elske, er det viktigste unge kan lære, helst fra de skjønner hva det vil si å elske noen. Og det kan være veldig tidlig. Vi er pliktig til å lære barna om ekte kjærlighet.

Online

Skal du lykkes må du legge en god plan, senk kravene til et realistisk nivå og by på deg selv. Vær ærlig og “bjuda” på alle dine beste sider. Samtidig være klar på hva du vil slik at du ikke framstår desperat. Det er lite sjarmerende.

Sannsynligheten er størst for at du lykkes med å finne den rette, online. Ved å la en seriøs profil på et ekte nettsted som gir deg muligheten, uten å bli lurt. Dessverre finnes det falske profiler over alt. Vær på vakt og ikke gå videre i samtalen om penger blir et tema.

Profilen din bør skille seg ut blant andre, det gjør du ved å skrive en god, morsom, men også seriøs tekst. Den bør si litt om hvem du er, hva du ønsker og hvorfor du vil møte en potensiell kjæreste.

Ønsker du barn, kan du flytte om nødvendig og tåler du andres barn – er spørsmål som raskt kommer opp. Og som du bør ha svar på. Husk at kjærligheten ikke har noen aldersgrense.

Bruk bilder i profilen, bilder du selv er komfortabel med – ta kontakt med oss om du ønsker hjelp med teksten, det koster mindre enn du kanskje tror. Vi hjelper deg gjerne.

Lykke til!

Vargas

Dater du hvem som helst?

Dater du hvem som helst? Da er du i så fall rimelig desperat på å få deg et ligg eller en ny partner. De aller fleste ønsker en kjæreste som kan ta vare på seg selv, ikke sant? Man går vel ikke på date med en uteligger, heller? Eller? Kan du som lege gå på en seriøs date med en arbeidsledig mann eller kvinne? Neppe.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Lave menn

Visste du at mange kvinner synes lave menn er turn off? På sjekke-appen Tinder sveipes lave menn, altså menn under 175 cm vekk, automatisk. De blir sett på som ikke potensielle partnere for kvinner som vet hva de vil ha. Og får det, veldig ofte.

Les også: Nordmenn lar seg lure – ensomhet er årsaken

Er du mann, har en begrenset høyde og leter etter en kvinnelig partner, vil du kanskje slite med å finne deg en kjæreste. Det finnes en rekke studier som viser det faktum at mange kvinner velger bort lave menn. Disse kvinnene finner ikke lave menn tiltrekkende nok, det gir ikke riktig status og det er faktisk bevist at lave menn – sliter med å finne de best betalte jobbene. 

Lavere menn sliter også med selvtilliten, har høyere prosent blant menn som tar selvmord, er mer deprimerte og kan ofte forbli barnløse, grunnet kvinners higen etter høyere menn.

Det er kun inntekt og utdanning, som er en større årsak til hva kvinner ser etter hos sin partner, som kommer foran at mannen altså er for lav. Kvinner velger status for alt annet, menn ser etter utseende.

Dater du hvem som helst?

Bildet er tatt av Nghia Le fra Pixabay

Status

Hvilken status man har i samfunnet er også av stor betydning når man skal velge partner. Er man selv tungt utdannet og har en lang og god utdannelse, går man neppe på date med en person uten utdanning. Ikke alltid, men ofte er det slik for mange nordmenn.

En kvinnelig lege er neppe særlig villig til å gå på date med en rørlegger eller en lærer.

Særlig kvinner ser på status hos sin partner, som den aller viktigste faktoren for å kunne få barn. Og det er særlig hva det å få barn sammen, denne saken handler om. Kunne du som jurist, med seks til syv års utdanning, f.eks bli sammen med en kvinne som aldri har vært i yrkeslivet?

Les også: Frihet til å velge livet

Statistikken viser nemlig at svært mange kvinner med høy status, faktisk dobbelt så mange som for en generasjon tilbake, velger å bli barnløse – fordi de ikke finner en mann som er likestilt. Med status menes et yrke som gir en solid inntekt, som lege, tannlege, professorer eller andre akademikere.

Det er dobbelt så mange kvinner som menn, som tar lengre og tyngre utdanning, nå enn før.

Høyere utdanning ser ut til å være forbeholdt kvinner i langt større grad enn menn. Det gir mange barnløse kvinner, men også mange barnløse menn som ikke finner seg en partner. Antallet single mennesker i Norge øker derfor også markant.

Klasseskille

At hver fjerde mann i Norge, over 45 år, er barnløs for en grunn.

Han har ikke lykkes på veien til å bli far og kjæreste. Kanskje kunne han ha vurdert å kjøpe seg en kone fra andre steder i verden, men har latt være. Han har gått og lengtet etter denne norske kvinnen, som alltid har snudd seg en annen vei, som har valgt vennene hans i stedet. De høye mennene. Diskriminering? Selvsagt. 

På lik linje med de med en annen hudfarge, en minoritet, en som er annerledes, og som er valgt vekk for nettopp denne årsaken – er også lave menn, plukket vekk, stemt ut.

De passer altså ikke inn i det ideale og perfekte samfunnet, som mange kvinner ser seg selv som en viktig del av. Bare ikke sammen med lave menn. Diskriminerende og rasistisk. Ja, men fortsatt ikke snakket mye om.

Hvordan kan samfunnet endres og bør det endres? Bør ikke kvinner få velge hvor høy kjæreste hun ønsker seg, uten innblanding fra andre.

Jo, for såvidt, men hvor havner vi til slutt da, om alle kvinner går rundt og dater jævlig høye menn i ett sett? Bør ikke kvinner se etter og akseptere andre gode verdier hos lavere menn?

Eller skal vi ha et klasseskille der de lave kvinnene og mennene holdes skjult fra det offentlige, så presenteres kun de høyreiste vakre kvinnene – som har funnet sin prekte mann? Han høye mørke.

Vi bør vokte oss vel for å ikke bli totalt blendet av vår egen tilfredshet.

Vargas

Knull meg i rynkene

Knull meg i rynkene mine. Jeg har et behov for nærhet, trygghet, hudkontakt, sex og nytelse. Å bli sett. Selv om jeg har passert middagshøyden har jeg følelser. Eldre mennesker gruer seg til å bli enda eldre. Unge kvier seg til å bli gammel – alt tyder på at det er det god grunn til. Som gammel blir man oversett av yngre – som en eldre borger er det lett å bli oversett.

Bergenet lesetid: 7 minutter

Usynlig

Odd Børretzen sang i låta “Trollsang” om det å bli gammel og usynlig. Ikke bli sett eller hørt, ikke forstå hva mennesker rundt seg snakket om, men det å være på vei ut av tiden, som et troll. Et ensomt gammelt troll.

Les også: Kjenner du sevjen stige?

Slik er det nok svært mange eldre som føler det i dag også. Men burde vi ikke se de gamle, høre hva de har å si og lytte til deres erfaringer? Om få år er det nemlig svært mange friske og raske eldre, som går rundt og blir oversett, overlatt til sin egen ensomhet.

Det er et trist og meningsløst samfunn i så fall og verre vil det altså bli.

Vi bør framheve, framsnakke og hedre de gamle for det de har gjort gjennom et langt liv – ikke overse de og glemme dem. Det er nemlig en endring i samfunnet som er svært negativt for oss alle. Vi har ikke bruk for et samfunn med bare vakre og vellykte mennesker.

Knull meg i rynkene mine, gi meg oppmerksomhet og la meg bli sett og hørt. Jeg fortjener det

Haldis (82)

Vi lever i en diger anti-aldringskampanje. Der de med skrukker og rynker, ja kanskje også de alt for store, også skal stues vekk. Sammen med de med grått hår og gåstol.

I NRK- dokumentaren, “Omsorg bak lukkede dører” får vi et innblikk i hvordan noen eldre lever i Norge i dag. Det er rystende, skremmende og uverdig at rike Norge, kan behandle mennesker på den måten. Eldre behandles som om de ikke har noen verdi, som om de rett og slett bare kan dø – de er i veien.

Perfekte mennesker

Kun de vakre, vellykkede, de unge og rike er det plass til i samfunnet nå. De unge og pene.

Eller i hvert fall de uten rynker. De som er “perfekte” skal fremheves og få vise seg på TV eller sosiale medier. Vi andre bør holde oss hjemme.

De som ligner mest på Sophie Elise, Barbie og Ken. De som er sexy og brune.

Med eller uten selvbruningskrem skal skinne og få leve et liv i rampelyset, vise seg som verdige mennesker. Alle andre kan fjerne seg, gå hjem og bli der. Særlig de eldste. Hvorfor kan ikke de bare dø?

Knull meg i rynkene mine, jeg har behov for å ha sex, enda jeg knapt er pensjonist. Jeg har behov, drifter og lyster som da jeg var ung, nå er jeg pensjonist, men med de samme behovene. Det er bare skallet utenpå som er gammelt

Anna (64)
Knull meg i rynkene
Bildet er tatt av efes fra Pixabay 

Pene, vakre, flinke og vellykkede mennesker driver as Norge framover. Vi trenger dem, selvsagt. Men bør det ikke være rom for de som ikke er så perfekte også? Bør ikke samfunnet bestå av barn, unge, ungdom, voksne eldre og gamle? Bør ikke de som lever lenge få lov til nettopp det?

Les også: Eldre-TV

De eldre er jo kun et menneske som er et resultat av levd liv. Med rynker, skavanker, gebiss og dårlig hukommelse. Som om det skulle være noe feil med det. Burde ikke eldre heller oppheves som de viktigste i samfunnet, slik de lever i Japan?

Flere steder i Asia er det de eldre som fortsatt er eldst og som bestemmer det meste. Det kan bo både fire, fem og seks generasjoner under samme tak her. Vi har mye å lære av folk som vet å vise respekt for de eldre og kloke.

Afrika

Norske forsmådde husmødre reiser til Afrika for å få seg pikk.

De må det, fordi norske menn ser på eldre kvinner som bare gammel. Ikke som kvinner de tiltrekkes av. Eldre kvinner reiser til Ghana eller Kenya, her treffer de unge menn som mot en liten gave eller litt penger, behandler kvinnene som gudinner.

I filmen “Paradis: Love”, ser vi et strålende eksempel på hvordan en eldre kvinne reiser langt for å oppleve å få den samme oppmerksomhet som hun fikk som ung og attraktiv. Hun får det som hun vil, i dette møtet som framstår som både kaldt og kynisk. 

Både fra selger og kjøper. Det handler ikke om følelser, men kun spenning og sex for henne, kun penger og sex for ham. Knull meg i rynkene mine, sier de til playboyene, sikkert. Og de lystrer, vær sikker på det.

Det er på de fantastiske kenyanske strendene de møter hverandre. Strandløvene og de frodige nordiske bestemødrene passer som hånd i hanske. Han får gaver, hun får pikk og oppmerksomhet.

Knull meg i rynkene, jeg elsker det. Myten om at sorte menn har diger pikk, stemmer på en prikk. Og jeg nyter hver centimeter

Flora (76) på reise i Kenya

Det er som en sydentur fra helvete, egentlig, der europeiske kvinners etikk og moral stuper i møte med fattige afrikanske menn, som på sin side er villige til å gjøre nesten hva som helst for penger. Og er det noe modne og eldre kvinner fra Vest-Europa har, så er det oppsparte midler. Men de er voksne mennesker og kan bestemme selv.

Skam

Samfunnet har blitt slik at det er den eneste måten eldre kvinner får oppmerksomhet på.

Hvilket samfunn vil du ha i Norge i framtiden? Skal det være plass til alle, også de de syke og gamle? Selvsagt bør det være plass til de eldre også.

Det verste ved å bli eldre, er å bli eldre. Du blir ikke den samme lenger. Jeg liker det ikke. Det er irriterende at hukommelsen blir dårligere, at mine fortidserindringer blir dårligere. Det er irriterende at jeg ikke lenger kan løpe som før, at jeg sover mer og så videre. Kroppen er ikke lenger den samme.

IdaLou Larsen/ DN.no

Hvorfor er det forbundet med skam å bli eldre? Hvorfor skal de gamle gjemmes vekk og ikke vises? Kanskje er det ikke så rart at eldre ser på seg selv som spedalske, når godt voksne mennesker blir så dårlig behandlet.

Vi skal alle dø engang, men det betyr ikke at man er halvdød, bare man blir eldre og døden kommer nærmere. Kanskje er det akkurat da, når man går inn i livets siste fase at det er viktig å leve livet fullt ut?

Vargas

Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren, våte drømmer om forbudt sex. Helst sex med flere enn bare én av det motsatte kjønn, helst gruppesex. Kjenner du deg igjen? Fantasier er ofte hemmelige og blir ikke delt engang med partneren, men det er kanskje sunt?

Bergenet lesetid: 7 minutter

Vargas12.com

Er det ikke smart å ha noen hemmeligheter helt for seg selv? Eller bør man dele disse sex-fantasiene i et håp om å få ut drømmene til virkelighet? Drømmer om andre enn partneren, rammer nok både kvinner og menn. Vi kaller det rammer, fordi man ikke kan styre tankene våre. De bare kommer, særlig drømmene.

Les også: Gravid og sprengkåt?

I denne artikkelen tar Vargas12.com deg med til de mørkeste alene av våre fantasier. Norges eneste blogger som tør å skrive om det du fantasier om, de sterkeste tabuene og groveste drømmene, finner du på denne bloggen. Du er herved advart.

Vargas12.com har i snart 13 år skrevet artikler og blogginnlegg som har revet ned de sterkeste tabuene. Vi har skrevet 7500 artikler om sex, fantasier, tabuer, drømmer og hemmeligheter. Alt som både kvinner og menn har fantasert om gjennom livet. Nå deler vi tanker og ideer for å gi deg inspirasjon og glede.

Om du vil lese de neste 7500 artiklene, kan du få disse rett i mailboksen – helt gratis. Da må du bare følge denne linken, så vente i spenning, vi skriver for deg.

Fantasier

Fantasier brukes til så mangt, men kanskje aller mest i den seksuelle og kreative delen av livet. Sex med en ukjent kan for noen være pirrende, for andre, spennende nok til å tørre å forsøke. Å bli voldtatt er kanskje det verste et menneske kan oppleve – allikevel er det samtidig en fetisjisme som er populær blant særlig kvinner. 

De fantaserer om å bli tatt etter alle kunstens regler, gjerne av flere fremmede menn samtidig. Med fokus på villet sex og bli begjært av mange, gjerne fremmede menn, samtidig. Snåle greier?

Kan du se for deg kvinner, som du kanskje kjenner, som har slike tanker og våte drømmer?

For du kan ikke se det på noen, hva de faktisk liker og hva deres sterkeste fetish er. Tante Beate fra Mysen, kan hun virkelig tenke dette? Sannsynligvis ikke, kanskje fantaserer hun heller om sex med andre kvinner – enda hun har vært gift i 30 år? Tenk litt på det.

Drømmer om andre enn partneren

At menn drømmer om å ha sex med to kvinner samtidig, er en gammel klisje som kanskje stemte en gang, men det har nok vært et overdrevent bilde av den gamle grisen som vil ha i både pose og sekk. At kvinner skal tørre å tenke så forbudte og usannsynlige tanker, som å ønske å bli voldtatt er provoserende for mange menn.

Les også: Kåt på pikk, men ender opp med dame?

De som lar fantasien være nettopp det, vil åpenbart ikke nå de samme målene, men forbli i håpet om at noe spennende kanskje skjer, av seg selv. Det gjør det som kjent veldig sjeldent. Man må ta grep selv, for å oppnå viktige mål i livet.

Fremmede

Kvinner og menn har sex med hverandre over hele kloden, mange av disse bruker sine tanker og fantasier for å oppnå orgasme på best mulig måte. Å få oppleve sex med en fremmed, spontant og lidenskapelig, er også noen kvinner og menns fantasi.

Da er det forbudte, det fremmede og pirrende mer fristende enn det samme “greiene”, man har holdt på med i årevis. Drømmer om andre enn partneren, for så å la være å gjøre noe med det – og angrer på det. Kjenner du deg igjen?

Det er også en av grunnene til at noen velger å ha sex med vennene sine, naboen, utroskap, som farer til at kvinner utforsker sin seksualitet med samme kjønn. Og at menn tenner på menn – uten å bytte fil. Har sex bare for sexens skyld. Jakten på orgasmen og spenningen kan som kjent føre til hva som helst.

Det er nemlig ikke uvanlig at mennesker utforsker sine grenser ved å prøve, feile, prøve på nytt og lykkes kanskje. For å sprenge grenser, for å stilne lidenskapen og nysgjerrigheten. Å være kåt er like naturlig som å være menneske, det er slik vi forplanter oss, får barn, lever og formerer oss.

Derfor er disse fantasiene viktige på veien til det ultimate sexlivet, som noen finner ut av ved å la seg forføre av det ukjente, la seg bli revet med av de våte drømmene – la seg knulle av menn med digre, dryppende og pulserende lem i alle hull.

Kvinner

Hun ønsker kanskje å oppleve sex med andre menn, enda hun ønsker å være sammen med deg til evig tid. Hva gjør du, da? Lar du henne få oppleve sex med andre fremmede menn? Noen forhold fungerer bra på denne måten. Ved å ha frihet til å gjøre hva man vil med hvem man vil, når man vil, men det passer selvsagt ikke alle par.

Drømmer om andre enn partneren

Drømmer om andre enn partneren – rammer både kvinner og menn. Noen lar det være med fantasiene, andre velger å ta ansvar i eget liv og gjør alvor av drømmene.

Tåler forholdet deres “kontrollert” utroskap, kan dere se hverandre ha sex med en eller flere fremmede samtidig, kan det til og med være en måte å tenne hverandre på? Hvordan kan man vite om det passer den enkelte? Gjennom fantasier og drømmer selvsagt. Sjalusi bør selvsagt feies unna lenge før man kommer til dette steget. Det kan være en utfordring uansett.

Stadig flere kvinner ønsker å oppleve, i hvert fall fantaserer om å ha sex med likekjønnede. Ofte blir det med drømmene og fantasiene, men noen kvinner velger å gjøre det. Ta den helt ut og har sex med andre kvinner. Både for spenningen og nytelsens skyld.

Orgasme

Sex uten orgasme er vel det samme som å spise sjokolade med papiret på. Jakten på orgasmen kan være ødeleggende for begge. La følelsene, nytelsen og begjære styre handlingene. Vær sikker på at du og din partner er kåt nok, før dere begynner å jage utløsningen.

Å få utløsning, orgasme eller «få tømt seg» som mange kaller det, er viktigere for mange.

Det å innlede et langt og kjedelig forhold, for til slutt å kanskje få seg et nummer, eller kanskje ikke kan bli for kjedelig for mange. Derfor er det mange kvinner og menn som velger en sex-partner på nettet – først som sist.

Da slipper man å gå rundt grøten, man kaller en spade for nettopp det og går i dialog med fremmede med det mål for øye – å få nok deilig sex. Noe som er helt utenkelig for andre igjen.

Spør du kvinner generelt, er de nok ikke like enig som menn. Faktisk vil mange kvinner heller velge sjokolade framfor sex. Dem om det. De fleste menn, derimot, uten at vi har snakket med absolutt alle, vil nok helst avslutte med en skikkelig «salutt».

Drømmer om andre enn partneren – på tide å spørre partneren, om dere skal finne på noe spennende?

Vargas

Livet ditt leves i dag

Livet ditt leves i dag. Ikke i morgen, neste sommerferie eller så snart du har vunnet i lotto. Men i dag, hver eneste time av døgnet. Derfor bør du allerede nå, i kveld, utnytte den tilmålte tiden du har. Kanskje går tiden fra deg om du har satt deg hårete mål du ikke har begynt på? Du bør faktisk leve etter tidenes floskel: “Grip dagen”, og lev livet ditt nå.

Estimated reading time: 6 minutter

Bronnie Ware

Får du allerede nok ut av dagene og du lever det livet du har planlagt å leve, så er det jo greit.

Men går du med drømmer som skal bli til virkelighet, har du ingen tid å miste, du må starte å planlegge nå. Bare spør folk rundt deg som har levd litt lengre enn deg selv. Får man tid til å leve livet? De fleste svarer nok at tiden går raskere jo eldre man blir. Ergo: få ut fingeren!

Faktisk så finnes det dokumentasjon på denne utfordringen, at man kan havne i tidsnød som gammel. Særlig om man ikke gjør mer ut av livet sitt – når det først leves.

Les også: Nordmenn er livredd livet

Bronnie Ware, en australsk sykepleier som fikk jobbe med døende pasienter som hadde få uker igjen av livet, og som ble pleiet i sine hjem på dødsleiet. De fortalte Bronnie om sine liv og ikke minst hva de angret på, og hva de ikke hadde fått utrette i livet.

Svarene var ikke like, men de hadde en rød tråd som gikk igjen hos mange.

Ulike svar

Menn angret på at de jobbet for mye, at de ikke brukte mer tid på familien. Kvinner angret også på arbeidsmengden, at de ikke tok vare på de nærmeste vennene sine. Og at de ikke tok grep i sitt eget liv langt tidligere.

Mange av de spurte døende mente de hadde levd sine liv. Slik andre ville det skulle leves- ikke først og fremst slik man selv ville leve livet. Får du nok ut av livet ditt? Kvinner og menn hadde ulike svar på spørsmålet, men de hadde et felles holdepunkt. Man hadde ikke utnyttet tiden godt nok.

De fleste angret på at man ikke fikk flere gode venner gjennom livet.

Gode venner man kunne dele alderdommen med Og andre angret på at de ikke tok vare på de vennene man allerede hadde fått i ung alder. Livet ditt leves i dag, i morgen bør du sette av tid til å planlegge resten av livet.

Livet ditt leves i dag

Slutten

Livet ditt leves i dag, du bør ikke utsette til i morgen, det du kan få gjort i dag.

Når livet går mot slutten etter å ha oppleve masse gjennom mange år, er det lett å sette fokus på minnene. Men også det man så gjerne skulle ha gjort annerledes. På dødsleiet, når man ser tilbake på hva livet har gitt av gode og dårlige erfaringer, er det kanskje lett å se for seg mennesker man har møtt på livets landevei. 

Mennesker man er glade for å ha blitt kjent med, mennesker man skulle ha vært foruten å ha møtt. Og mennesker som har endret livet, nettopp pga det første møte, den gangen for lenge siden. Får du nok ut av livet ditt? 

Bronnie Ware la også merke til et fellestrekk hos mange døende, som hun mener er verdt å nevne.

Drømmer som forble drømmer. Det var anger å spore hos mange som skulle ha fått mer ut av livet. Som skulle heller ha fulgt drømmene sine i stedet for å fortsette å drømme. For flere av Bronnies pasienter gikk tiden for fort mot slutten, de rakk rett og slett ikke å leve, slik de så gjerne skulle.

Tanken på å ha god helse gjennom livet, var også et tema hos de som snart skulle dø. 

En tanke vi bør legge på minne og sette pris på, uansett alder. De som gikk gjennom livet og glemte å leve, glemte å sette pris på sin gode helse, de glemte helt å strekke seg etter drømmene. De tenkte ikke på hvor viktig det var å ha god helse g hvilken frihet det innebærer, før det var for sent.

Å tie seg selv ihjel

Alle skal jo dø engang, du vet det, ikke sant? Men å ha best mulig helse så lenge som mulig, til langt inn i alderdommen – er det kanskje ikke så lett å ha på minne.

Så til det siste tema mange snakket om som det viktigste de skulle ha ville gjort annerledes. Å ta kampen, diskusjonen og krangelen, alt for mange lot være å si sannheten for å unngå ubehag. Får du nok ut av livet ditt? Ikke vent for lenge!

Man holdt heller kjeft for å unngå å komme i konflikt, man gikk så alt for lenge inne med ting som burde ha vært sagt. Mange undertrykte sine egne holdninger, meninger og tanker utelukkende i frykt for å ikke bli satt i bås eller bli upopulær hos andre.

Å tie ihjel sine meninger gagner ingen, man må tørre å kalle en spade for en spade. Og stå for sine meninger i alle perioder av livet og i så tidlig alder som mulig. Bare på den måten kan man være et lykkelig menneske som står for egne ord og handlinger.

Moralen må være: Lev livet, hver av disse dager som kommer og går – som er ditt liv.

I dag og i morgen er det du, og bare du, som kan påvirke ditt liv.

Vargas

Hun fantaserer om voldtekt

Hun fantaserer om voldtekt og tanker om å bli knullet av fremmede menn, gjerne flere på én gang. Fantasien kan løpe løpsk når kåtheten tar overhånd. Kjenner du deg igjen? Under oppstarten av pandemien i 2020, ble folk urolig og kjedet seg under grunnet nedstengningen.

Estimated reading time: 5 minutter

Sexleketøy

Og når hjemmekontor ble en realitet, valgte mange å handle leker, online. Voksen-leker.

Dildoer, vibratorer og analplugger solgte som varme hvetebrød.

Les også: Nordmenn knuller her som aldri før

Kåte kvinner og menn måtte ha et tidsfordriv og det endte med at norske husholdninger brukte mye penger på det som tenner dem mest.

Så er det dette med våte drømmer og fantasier, da. Hvor går grensen? Fra fantasi til virkelighet og kan man realisere de mørkeste fantasiene? Vel, noen gjør det også, men slett ikke alle.

Det er og blir tabubelagt for kvinner å fantasere om å bli knullet i alle hull av en hel gjeng kåte mannfolk. Slik man kan se tydelig utført på pornonettsider. Og det er like tabubelagt for menn som tenner på pikk og ønsker sex med menn, som et krydder i en ellers kjedelig, og heterofil hverdag.

Det er nemlig blitt slik at kvinner har sex med kvinner og menn har seg med menn. Uten å kalle seg verken lesbisk eller homofil av den grunn. Man har sex med likekjønnede fordi det er en fantasi som skal bli til realitet, eller man tenner på sex med alle typer mennesker, for sexens skyld.

Hun fantaserer om voldtekt

Kinky

Hun fantaserer om voldtekt, han drømmer kanskje om sex med kjærestens venninne eller med andre menn. Fantasier er tanker, fetisjer og innerste ønsker man har i seg, som man kanskje ikke tør å dele. Kinky fetisjer kan egentlig være hva som helst.

Les også: Kvinners sexfantasier overgår det meste

De mest vanlige går ut på at man tenner på helt bestemt tema som lakk, lær og sexy undertøy. Andre er langt mer kinky og vil bindes, domineres og beordres til å utføre seksuelle aktiviteter. Det er bare å lese et par av bøkene til E.L. James, “Fifty Shades“. Eller se filmene – om du tør.

Hvordan milliardæren Christian Grey behandler smellvakre Anastasia. BDSM og kinky fetisjer ble brått sturent over hele kloden. Også i Norge gikk jernvarehandelen tomme for rep, sexleketøy-butikkene ble utsolgt for pisker og håndjern.

Hun fantaserer om voldtekt og sex med flere på samme tid, både kvinner og menn. Kjenner du deg igjen?

Nordmenn som ønsker å strekke grenser går langt i oppfylle egne fetisjer, men kun bak låste dører og lukkede gardiner. Om man bare visste hvordan naboen, venner og kjente levde ut sine mørkeste fantasier, ville det ikke ha egnet seg på film, uansett genre. Det hadde blitt for sterke scener. Kanskje godt vi ikke vet.

Voldtekt

Seksuelle fantasier setter driftene i sving. Skal du være med på hans våte drøm for å tilfredstille ektemannen eller kjæresten? Bør du la henne få utløp for sin fantasier, med å dra hjemme hele kompisgjengen, for å fylle henne helt. I alle hull? Han fantaserer om å voldta, hun om å være offer og det er ikke uvanlig.

Hvis han har tanker om å forgripe seg, bør du kanskje først og fremst minne ham om at det er forbudt. Og kan medføre fengsel om man blir funnet skyldig i voldtekt, om man fullbyrder noe slikt. Men så er det dette med fantasi og lek opp mot virkeligheten.

Ingen kvinner ønsker å være offer for overgrep, men noen kan være tilbøyelig til å fantasere om å få all oppmerksomhet, fra en rekke velutstyrte kåte menn. Gjerne samtidig. Og som vet hvordan en kvinne skal behandles. Lek, fantasi og drømmer er for mange en viktig del av sex-livet. Både for kvinner og menn.

Hvorfor voldtekt? er ikke det utelukkende, smertefullt, grusomt og skremmende? Hun fantaserer om voldtekt, men kun den delen som handler om sex, ikke den desperate volden, som ofte er en del av det hele.

Eller kan voldtekt være fylt med begjær, lyst, spenning og kåthet? Ja, takk. Alt sammen. Forbudte følelser om digre pikker som duver foran øynene dine, foran kjønnet og de frister deg så voldsomt. Ja takk. Ta meg nå! Hver så snill. Alle! Knull meg!

Kjenner du deg igjen, sprengkåte kvinne? Du higer etter pikk og fremmende menn, men du tør selvsagt ikke si det til en sjel. Det blir med fantasien. Fantasien om å bli voldtatt til du kommer, igjen og igjen.

Vargas

Stakkars norske single menn

Stakkars norske single menn. De blir ikke sett, de blir forbigått av kvinner i alle ledd, kvinner vil heller ha andre kvinner, enn lave, uutdannede norske menn. Nå vil norske kvinner også bli mor, uten mann og far til barnet. Stakkars norske single menn.

Estimated reading time: 4 minutter

Det svake kjønn

Hvor skal dette ende for den norske mannen? Som ikke er til bruk for noe som helst? Menn er kjent for å ta større risiko, de er øverst på alle ulykkesstatistikker og tar langt oftere sitt eget liv. Hvorfor det? Er det endelig bevist at mannen er det svake kjønn? Vi bare spør.

Les også: Leter du etter drømmedama?

Seks av ti som har fått donorsæd ved St. Olavs hospital er enslige kvinner

NRK.no

Per 2021 var det 1,4 millioner single nordmenn her i landet. Det er et voldsomt høyt tall og det har økt, sakte, men sikkert, lenge. Å være singel, er vel bare flott, tenker man kanskje? Man har frihet til å styre livet sitt som man selv ønsker. Uten å måtte sparre, diskutere og krangle med en partner som blander seg inn.

Menn

Vel, det finnes en dyster statistikk som viser at særlig menn, takler singellivet dårlig. Alt for mange single, barnløse menn, tar ikke vare på seg selv og sin helse.

12 prosent av kvinner mellom 33 og 40 år, lever alene og uten barn.

I dag er nær halvparten av alle menn mellom 18 og 29 år singel og uten barn. I 1980 viser statistikken at en femtedel av alle menn var single og uten barn. Statistikken er dyster. For norske menn. I 1980 var 5,6 prosent menn i alderen 45 til 66 år enslige med barn. Siden har tallet nesten tredoblet seg.

Stakkars norske single menn

Les også: Kvinner velger kvinner framfor ubrukelige menn

Det er en dårlig skjult hemmelighet at norske, skilte menn, takler det å være alene, langt dårligere enn kvinner. Ikke bare fordi de ikke klarer seg alene, men de går raskt til grunne som menneske, alene.

Stakkars norske single menn. Stadig flere får ikke bli far, ikke får de seg kjæreste eller ektefelle, norske menn velges stadig oftere vekk. Hvor skal dette ende og hvorfor er det slik?

Barn

Når vi vet at norske ufrivillig single menn, takler dette dårligere enn kvinner, uansett om de har barn eller ikke. Er dette et av de største samfunnsproblemene vi har i dette landet, som det er vrient å få gjort noe med. Kvinner framstår som det sterkeste kjønn, særlig som singel. Nå vil hun også ha barn – alene.

På St. Olavs hospital i Trondheim, hvor det er relativt billig å få hjelp, utgjør enslige kvinner 60 prosent av de som er blitt gravide av donorsæd

NRK.no

Etter at det i 2015 kom en lovendring som gjorde det mulig for norske kvinner å bli gravide med donorsæd. Har antallet kvinner som ønsker å bli med barn, uten en partner, også økt. Stakkars norske single menn, som må gi sæden sin i en kopp på sykehuset, framfor å gjøre en potensiell partner gravid.

Les også: Kvinner dropper lave menn

Å få barn er en gave som beriker livet. Slik er det for de fleste mødre, men også fedre kan kjenne på lykken ved å få ansvaret for et lite barn som er av hans eget kjøtt og blod. Nå blir det altså enda flere single, ufrivillig barnløse menn i dette landet.

Det er et varsku vi må ta på største alvor.

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest