Gravid og sprengkåt? Alle kvinner er på sitt absolutt vakreste når de svulmer seg frodig, grunnet den fantastiske skatten de bærer i seg.

Hormoner

Alle menn bør være på vakt, gi det de kan av oppmerksomhet, kjærlighet, omtanke og kjærtegn i denne tiden da hun skal bli mor og han skal bli farDet er det ikke alle menn som er klar over og ikke tør å nevne ordet sex av den grunn. Det er veldig feil.

Barnet bør selvsagt være i sentrum når det kommer, men i tiden før, er det hans ansvar å sette fokus på at hun skal bære fram deres felles barn, så godt hun kan, til felles beste for alle tre. Han skal ikke ha fokus på andre enn henne, derfor bør han av alle, vite at hun trenger deg, mer enn noen gang, særlig der nede mellom bena.

vargas12.com skriver om livet, døden og det som opptar deg i din tilmålte tid i ditt liv. Liker du å lese om tema som du sjeldent finner andre steder og om du kan dra nytte av så kan du lese alle innlegg som blir publisert via denne bloggen, det er fler enn du tror, og noen vil garantert overraske deg. Still gjerne spørsmål eller kommenter gjerne om det er noe du vil dele.

Sprengkåt?

Hormonforandringene i kvinnens kropp under graviditet kan gi henne masse følelsesutbrudd i alle retninger. Først gråter hun, fordi hun føler seg stor og tykk, så vil hun ha masse sjokolade eller andre ting hun aldri før har higet eller.

Plutselig vil hun ha masse sex, helst lenge og vell, gjerne flere ganger om dagen.

Gravid og sprengkåt?
Foto; Flickr/  Mariana Janeiro

– Så lenge den kommende mor er fornøyd, sover mye, spiser normalt og ikke ber om ekstrem sex-aktivitet døgnet rundt, bør du som mann, prise deg lykkelig. Ikke alle kvinner har disse behovene, men med all den forandringen som skjer i en kvinnekropp når hun blir svanger, er det ikke så rart at hormonene setter henne ut av spill.

Etter den første morgenkvalmen har gitt seg, vil det normalt sett være andre tanker som kommer, grunnet de hormonelle endringene i kroppen, hun svimer forenlig opp både her og der. Da kan det være greit å få en håndsrekning når følelsene tar overhånd.

Kåt?

Gravide kvinner er vakre, noen vet å utnytte situasjonen fordi hun vet at barnets far, tilber henne mer enn noen gang akkurat i denne perioden. Hun elsker sex pga graviditeten, hun vil gjøre sin partner fornøyd og lar han slippe til langt oftere enn normalt. Men, det er et digert men, for alle kommende fedre.

– Når barnet er født, er det all grunn til å være forberedt på en evig tørke. For pappan’s del. Denne kan vare i mange måneder- kanskje et helt år.

Alle menn bør selvsagt ta sin viktige del av ansvaret når en uskyldig liten baby kommer hjem fra sykehuset. Noen fedre og sikkert noen mødre; synes det er skremmende å tenke på at de har det fulle ansvaret for dette barnet til det blir 18 år og kan gjøre som det selv vil. Et ansvar og en konsekvens alle unge bør tenke vell og lenge over før de puler uten beskyttelse.

Gravid

Noen kvinner kan også lettere oppnå orgasme i denne perioden som gravid. Å være mer kåt er altså en naturlig del av å være gravid, allikevel gjelder ikke dette for alle. Noen kvinner kan oppleve at all lyst forsvinner, men det er ikke så vanlig.

Husk at kvinnens graviditet er en naturlig tilstand og ikke en sykdom. Hun er på sitt vakreste og mest følsomme i denne tiden, og fortjener all mulig omsorg, ømhet, kjærlighet og sex. Er du en fornuftig mann og ønsker husfred så gi henne det hun higer etter.

Også masse sex, når det er det hun befaler.

Foto: Flickr/  Mariana Janeiro

Vargas

Pin It on Pinterest