6073880384_7004a532d1.jpg

– Siden jeg er den bloggeren i Norge som er mest aktiv på tema SEX så føler jeg meg pliktig til å avkrefte alle myter for de som fortsatt tviler- Sprutorgasmen finnes selvsagt og absolutt alle kan få det til- Jeg er ingen ekspert på område i så måte. Så dette er noe man kan bruke sommerferien å finne ut av.

Et lite tips kan jeg kanskje komme med. En G-punkt stav kan hjelpe deg godt på vei.

Og jeg vet at det hjelper godt å være avslappet, kåt og trygg  på egne sexvaner før man går til verket-

– Kvinner i alle aldre har en hemmelig drøm om å kunne sprute, kommer det fram i all verdens forum om det nevnte tema- Selvsagt er dette et tema man sjeldent snakker om- Det meste om orgasme, sex og nytelse er jo tabu hos mange i Norge, dessverre-

Jeg har en blogg som har stor takhøyde og det skrives av og til om tabubelagte temaer- Noen må jo strekke grensene…

Dette er hentet fra Lommelegen.no

Spørsmål: «Jeg er ei jente på 25 som får sprut-orgasmer. Jeg syns dette var rart og flaut i førsten og jeg lurer på om det er normalt? Det kommer så mye! Og hvor kommer det fra?»

Svar:

«Nei, dette er ikke rart og ingen ting å være flau over! Mange jenter ville nok misunne deg dette, da det er noe de fleste jenter ønsker å kunne få men ikke så mange har. Men det er normalt og kommer av væske fra kjertler som tømmer seg ut i urinveissystemet under orgasme. Det kan hos noen også inneholde noe urin, men ikke i så store mengder at det er ubehagelig. Hvorfor det er noen jenter/kvinner som får dette og andre ikke; det vet vi ikke så mye om.Så bare vær stolt over dette!»

Vennlig hilsen Dr. Haakon Aars, lege og sexolog

De fleste menn liker sex, kvinners sprutorgasme er en «høydare» menn finner svært opphissende.

Her er det flere meninger: Kvinneguiden.no

Dette er ikke noe som passer for alle, så man må bare prøve seg fram, og gir det deg ingenting- eller du føler ubehag med det så skal man la være.

For de som klarer å få det til- det skal være teknisk litt vrient til å begynne med- så er dette den beste orgasmen…

1gsZXA3iTa3-l

Det er ikke meningen at alle skal gå rundt å få sprutorgasme i et sett. Men det er mange kvinner som ønsker å oppleve denne typen orgasme. Og det gjør stadig flere kvinner som ønsker å utheve sin seksuelle horisont.

Teknikken som brukes for å få til dette med suksess er stadig mer utbredt og kjent. Allikevel er det ikke alle kvinner som lykkes uansett antall forsøk eller teknikker dessverre.

Seksuell aktivitet og søken etter orgasmen har vært et av menneskehetens største tema i den moderne media verden som vi kjenner den.

Er man seksuell aktiv alene eller sammen med andre er det svært ofte at det er orgasmen som er målsettingen. At kvinner kan sprute mer, oftere og lengre enn mannen er vel egentlig et godt og tydelig tegn i tiden…

Lykke til!

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerferie-aktiviteter for alle

 Det er ikke alltid like lett å finne på hva man skal gjøre og hvor man skal reise i sommerferien,...

Voksing av bikinilinjen- menn også!

 - Jeg kan erindre at Harald Rønneberg gjorde ting han ikke kunne, og var ikke klar over hvor smertefullt det...

Lukk