Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon? Siden jeg er den bloggeren i Norge som er mest aktiv på tema SEX så føler jeg meg pliktig til å avkrefte alle myter for de som fortsatt tviler- Sprutorgasmen finnes selvsagt og absolutt alle kan få det til- Jeg er ingen ekspert på område i så måte. Så dette er noe man kan bruke sommerferien å finne ut av.

Estimated reading time: 5 minutes

Et lite tips kan jeg kanskje komme med. En G-punkt stav kan hjelpe deg godt på vei.

Kåte norske kvinner

Og jeg vet at det hjelper godt å være avslappet, kåt og trygg  på egne sexvaner før man går til verket. Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon?

Kvinner i alle aldre har en hemmelig drøm om å kunne sprute, kommer det fram i all verdens forum om det nevnte tema- Selvsagt er dette et tema man sjeldent snakker om- Det meste om orgasme, sex og nytelse er jo tabu hos mange i Norge, dessverre.

Lest? Gravid og sprengkåt?

Norske kvinner vet hva de vil, de er selvsikre, kåte nok, ofte nok til å vite hvordan de vil ha det. Derfor kjøper de en G-punktstav som er et glimrende hjelpemiddel til å framheve sin sprutorgasme. Mer enn halvparten av alle norske kvinner har et eller flere hjelpemiddel.

Sex

Women may expel various kinds of fluids during sexual arousal and at orgasm. Their origins, quantity, compositions, and expulsion mechanisms depend on anatomical and pathophysiological dispositions and the degree of sexual arousal. These are natural sexual responses but may also represent symptoms of urinary incontinence.

US National Library of Medicine National Institutes of Health

Par og single kan ha stor glede av forskjellige sex-leketøy som et krydder til et aktivt og vellykket sexliv i en ellers hektisk hverdag som gir lite rom for sex.

Ikke alle kvinner lykkes uansett hvor mye de forsøker, det kan være at de ikke har tilstrekkelig med svampvev og dermed ikke produserer nok veske til å kunne sprute. Andre kan det, men vet ikke om det eller har aldri forsøkt.

Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon?

Vargas12.com er en blogg som har stor takhøyde og det skrives av og til om tabubelagte temaer. Noen må jo strekke grensene og skrive om det som er “forbudt” og pinlig også.

Lommelegen

Dette er hentet fra Lommelegen.no. Spørsmål: “Jeg er ei jente på 25 som får sprut-orgasmer. Jeg syns dette var rart og flaut i førsten og jeg lurer på om det er normalt? Det kommer så mye! Og hvor kommer det fra?”

Nei, dette er ikke rart og ingen ting å være flau over! Mange jenter ville nok misunne deg dette, da det er noe de fleste jenter ønsker å kunne få men ikke så mange har. Men det er normalt og kommer av væske fra kjertler som tømmer seg ut i urinveissystemet under orgasme. Det kan hos noen også inneholde noe urin, men ikke i så store mengder at det er ubehagelig. Hvorfor det er noen jenter/kvinner som får dette og andre ikke; det vet vi ikke så mye om.Så bare vær stolt over dette!”

Vennlig hilsen Dr. Haakon Aars, lege og sexolog

De fleste menn liker sex, kvinners sprutorgasme er en “høydare” eller noe mange menn finner svært opphissende.

Her er det flere meninger: Kvinneguiden.no: Dette er ikke noe som passer for alle, så man må bare prøve seg fram, og gir det deg ingenting- eller du føler ubehag med det så skal man la være.

For de som klarer å få det til, det skal være teknisk litt vrient til å begynne med- så er dette den beste orgasmen …

Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon?

Teknikk

Det er ikke meningen at alle skal gå rundt å få sprutorgasme i et sett. Men det er mange kvinner som ønsker å oppleve denne typen orgasme. Og det gjør stadig flere kvinner som ønsker å utheve sin seksuelle horisont.

Teknikken som brukes for å få til dette med suksess er stadig mer utbredt og kjent. Allikevel er det ikke alle kvinner som lykkes uansett antall forsøk eller teknikker dessverre.

Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon? En revolusjon som opptar både kvinner og menn i stor grad.

Seksuell aktivitet og søken etter orgasmen har vært et av menneskehetens største tema i den moderne medieverden – slik vi kjenner den. Ikke alle liker å snakke om det, men det betyr ikke at det ikke opptar oss.

Om du er redd det er noe galt med deg fordi du spruter, så er det ikke det. Det er minst like normalt, som å ikke ejakulere. De fleste menn som opplever dette synes det er både flott og spennende, derfor bør du kaste deg ut i orgasmens nytelse, og sprute med livets lyst du også.

Det finnes nemlig en rekke spørsmål vi ikke forstår svaret på. Kvinners sprutorgasme er ikke en av disse, men du bør sette deg inn i teknikken. Slik at du kan være med på leken.

Er man seksuell aktiv alene eller sammen med andre er det svært ofte at det er orgasmen som er målsettingen. At kvinner kan sprute mer, oftere og lengre enn mannen er vel egentlig et godt og tydelig tegn i tiden…

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest