Annonseplass og reklametilbud på Vargas12.com har vi ikke gjort før. Men nå gjør vi et unntak, og for første gang gir vi våre annonsører, kunder og lesere et unikt tilbud. Nå kan du få din artikkel eller din annonse publisert på Vargs12.com til rekordlave priser. Alt du behøver å gjøre er å ta kontakt via denne mailadressen:

Vargas12.com@gmail.com

Bergenet lesetid: 4 minutter

Vargas12.com

Det er garantert langt rimeligere enn hos andre nettaviser eller bloggere. Og vi garanterer at du vil bli fornøyde med resultatet. Hvorfor? Fordi alle våre artikler er søkemotor-optimalisert via YOAST, som er best i verden på nettopp denne viktige delen av formidling.

Skriv til oss i dag og vi vil deg det beste tilbudet du har fått i år. Om du vil bli lest og sett av titusenvis av potensielle kunder. Enten du selger klær, biler, båter, mat eller elektronikk – vi gjør din butikk synlig gjennom knallgode annonser eller artikler. Alt du behøver å gjøre er å ta kontakt med oss. Merk at vi skriver artikkelen for deg, alt du behøver er en link til din butikk eller nettsted.

Vår blogg, Vargas12.com er en vandrende suksesshistorie fra starten i 2010 og fram til i dag. Vi vet hva du behøver og vi er villig til å strekke oss fryktelig langt for at du skal øke din omsetning og bli enda rikere enn du var i går. Og vi vet vi kan hjelpe deg slik vi har gjort for veldig mange andre.

Annonseplass og reklametilbud du sannsynligvis ikke kan si nei til, får du ut juni måned. Vi gjør din nettbutikk og dine produkter synlig via våre artikler og vi vet hvordan vi skal nå ut til massene. Vi deler våre artikler på alle mulige sosiale plattformer. Ikke bare Twitter og Facebook, men alle.

Annonseplass og reklametilbud

Reklame og annonse

Visste du at svært mange leser blogginnlegg og artikler på nettet, og at dette er den enkleste og billigste måten for deg å bli synlig på? Reklame er dyrt. En annonse i an riksavis koster titusenvis av kroner. TV-reklame koster enda mer. 

På en godt skrevet artikkel eller blogginnlegg kan du reklamere for din nettbutikk, din nettside eller din podkast for noen skarve tusenlapper, og du vil bli lest eller hørt av flere millioner mennesker – verden over. Annonseplass og reklametilbud er viktig for å spre informasjon til kundene. Det er slik markedsføring fungerer o praksis.

Nesten uansett hva du ønsker å reklame eller annonsere for, er det uante muligheter vil en blogger som kan gi deg det løftet du er ute etter. Behøver du annonseplass eller god markedsføring? Vi står klare til å hjelpe deg og du vil motta din artikkel samme dag du tar kontakt med oss. 

Å markedsføre et produkt via sosiale medier treffer kundegruppen der de er, umiddelbart.

7000 artikler

Vargas12.com skriver om det folk ikke tør å snakke om, derfor har vi lesere over hele verden som bruker denne bloggen til sin markedsføring. Vi skriver mer enn gjerne artiklene for deg, du bestemmer hvilke linker som skal være implementert – og vi garanterer at du vil bli vist for dine potensielle kunder.

Siden 2010 har vi skrevet nærmere 7000 blogginnlegg. Noen tabubelagte, andre triste, noen glade, andre viktige, vi skriver om alt. Vi skriver om underholdning, økonomi, sport, sex og alt det du snakker om i morgen. Vi skriver for deg. 

Se for deg en link til din nettbutikk på bloggens hovedside i høyre kolonne. Denne menyen vises på alle av bloggens artikler, uansett hviler innlegg våre lesere klikker på. Høyre meny og din link er synlig på samtlige sider. Det gir din artikkel, som vi mer enn gjerne skriver for deg et voldsomt potensiale. Kanskje sett av så mange som hundre tusen potensielle kunder per måned.

Markedsføring

Når vi skriver om økonomi, markedsføring og reklame, skriver vi også om din privatøkonomi, vi gir deg råd og veiledning. Det vi ønsker å gjøre for deg, helt gratis, er å gi deg best mulig tips, slik at du ikke skal gå i forbruker-fellen, men klare deg med den inntekten du har. Og til og med tjene enda litt mer ved å bruke oss.

Vi skriver om tabubelagte tema som selvmordstanker, men også om engelsk fotball og ikke minst kroppspress blant unge. Ved å skrive artikler for gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre, treffer vi alltid store målgrupper og potensielle kunder – der ditt produkt får god omtale.

Ikke glem å følge vårt nyhetsbrev, det er selvsagt helt gratis.

Annonseplass og reklametilbud, vi kan markedsføring og vet vi kan gi deg et unikt tilbud det blir vanskelig å avslå. Skriv til oss i dag og du vil få ser, snarest.

Benytt deg av dette unike tilbudet og ta kontakt med oss i dag. Vi lover å ikke skuffe deg. Vi vet du vil komme tilbake igjen og igjen for å få nye artikler publisert på en av Norges eldste bloggsider. Du er hjertelig velkommen.

Tilbudet varer ut juni måned.

Vargas

Pin It on Pinterest