Vil du delta på Ex on the Beach? Du som er sexy, har selvtillit nok til å bli valgt ut og har et forhold du har lagt bak deg, meld deg på i dag. Det er nemlig litt av en opplevelse du får være med på – om du blir valgt ut.

Her finner du søknadsskjema!

Ny sesong

Det er nordisk film TV as, NTSV i samarbeid med Discovery, som ønsker å ha deg med som deltager. Sesong 6 vil bli vist på Discovery+. Nå har du sjansen til å oppleve ditt livs største eventyr, men husk, det er mange som ønsker å delta – her får du tips om hva du bør, og hva du ikke bør gjøre i søknaden.

Les også: Er du ung og lovende? Les!

Ny sesong skal spilles inn i eksotiske omgivelser i august. Er du klar får tidenes villeste ferie?

Vil du delta på Ex on the Beach? Søk her. Du må være fylt 18 år når filmingen starter.

Hadde du latt datteren din delta på Ex on the Beach, der slemme mennesker viser seg fram for å selge TV-tid for kanalene. Ex on the Beach – slemme mennesker selger! Men de deltar altså frivillig til mor og fars forargelse.

Som så mange ganger tidligere er dette en norsk kanals kopi, av den britiske originalversjonen. Denne gang fra MTV av “Ex on the Beach”, som startet i 2014.

Der unge kvinner og menn, eller gutter og jenter alt etter som, skal finne kjærligheten på ny, i vakre omgivelser.

Rølpe-TV

Vil du delta på Ex on the Beach?
Ex on the Beach sesong 6 kommer! Blir du med? Foto: Discovery?

Alle paradis har sin egen slange og i dette konseptet er det altså eks-kjæresten til den enkelt deltager som lager trøbbel. Enten, for å få vedkommende tilbake etter uker og måneder med kjærlighetssorg, eller for lage et helvete.

Endelig er det klart for sesong 6 av Norges mest rølpete TV-serie.

Vi søker deg som er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen. Sammen med andre single, har du nå muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, flørting, dating og festing. Vennligst fyll ut dette skjemaet og legg ved et par bra bilder tatt i år og gjerne en liten video av deg selv. … så snakkes vi kanskje?

Shortaudition.com

Underholdning

Hva er god underholdning og hvem er denne underholdning for, er det kanskje noen som spør seg? Vi har ikke annet godt svar enn at, dette vil de unge ha mer av. Faktisk er det flere deltagere til Paradise Hotel og Ex On the Beach, enn det er til opptak på norske høyskoler. 

Ups! Kan det bety at norsk ungdom, de tidlige voksne i tjueårene, heller vil drikke, pule og krangle, enn å skaffe seg en viktig utdannelse? Eller lar det seg gjøre å kombinere disse? Vi tviler vel på at det er en god kombo.

Pule og drekke først, studere etterpå når kjendis tilværelsen er et faktum? Uansett, her har du i hvert fall sjansen til å bli Norges neste horebukk eller kjendis-hore. Søk nå!

Vil du delta på Ex on the Beach? Da kan du bli Norges neste reality-kjendis.

Tips

Vær ærlig i videoen du sender av deg selv og i spørsmålene i spørreskjema. vær deg selv, men bruk tid på å svare. Det er hva du skriver og sier om deg selv, hva du har opplevd i livet, og hvorfor nettopp du skal vinne Ex on the Beach, som avgjør om du blir valgt ut. Eller ikke.

Alt for mange kommer med påstander som ikke harmonerer med virkeligheten, når man skal presentere seg selv. Ikke smør på for mye, men sørg for at NTSV får et bilde av hvem du er og hvilke argumenter du vil bruke for å delta, og vinne.

Det er nemlig den som kommer med de beste argumentene for å skille seg ut, uten at det nødvendigvis går ut over andre deltagere. Eller exen din. Slemme mennesker gjør seg på TV, men det er selvsagt ikke lov til å bryte norsk lov – selv om man deltar i et TV-konsept i utlandet.

Vær gal, vis hva du har å by på, men vær ekte. Lyver du, blir du uansett avslørt.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest