Ringen – slik begynte historien

Ringen – slik begynte historien, den om Ringens Herre, du vet. Endelig kommer det mer eventyr, endelig får vi vite om ringens opprinnelse. Er du klar for “Maktens ringer”? Ja, for det er jo ikke bare ernæring ring, må vite. Det er fler.

Estimated reading time: 4 minutes

“Maktens Ringer”

The Rings of Power” er altså forhistorien til fantastiske “The Lord of The Rings” som vi har blitt så glad i over seks filmer med hver sin historie.

Les også: Verdens ti beste filmer på Netflix

Forskjellen på de forrige filmene som ble presentert verden over, på kino, vil nå sendes på TV. Dessverre må du betale for det, men ikke mye, kun 65 kroner i måneden, på Prime Video. For å se en av verdens mest populære film-historier. Det er det verdt, tipper vi.

Ringenes Herre” er elsket av millioner over hele kloden – nå får vi vite så mye mer.

Verdens-premieren er 2. september.

Dette er filmene som har trollbundet oss med magi, ondskap, kjærlighet, brorsbånd, drager, dverger, orker og trollmenn i skjønn forening. Ja, og alver og hobitter, selvsagt. Ingenting er tilfeldig i Tolkiens eventyr, ei heller i filmene som er basert på forfatterens fantastiske bøker.

Ringen - slik begynte historien,

Gollum

Ringen – slik begynte historien, historien om verdens mest kjente ringer i fiksjonen og filmens verden. Endelig skal vi få vite hvilken makt de forskjellige tingene har. Er du forberedt på sprengte myter og nye historier som vil målbinde oss?

Gollum hadde den ene ringen i sitt eie i mer enn fem hundre år, men så mistet han den. Til slutt var det en skremmende skikkelse, nærmest et spøkelse som jaktet etter ringen, over alt – døgnet rundt.

Det endte med at Gollum nesten tok med seg Frodo ned i flammehavet på Dommedagsberget. Men Frodo ble berget av sin bestevenn Sam. Om vi får møte andre “figurer” som jakter på ringene, må vi vel regne med?

Om du har teorier til hva serien vil handle om, skriv de gjerne i kommentarfeltet under.

Du hatet Golums higen etter ringens makt og du ble litt småforelsket i Prinsesse Arwen, du også?

Det handler om kongedømmers vekst og fall, helter som blir satt på prøve og en forferdelig forbryter som truer med å kaste verden inn i det store mørket, når ondskapen vender tilbake til Midgard

VG.no

Prime Video

Prime Video hevder i reklamen for serien at “Maktens Ringer” skal gå i flere sesonger i 240 land fra 2. september 2022. Vi kan selvsagt ikke vente på å få vite mer. Foreløpig vet vi ikke mer enn det som vises i traileren over.

Ok, vi vet litt mer.

Vi vet at “Maktens Ringer” vil koste rundt 4 milliarder kroner å gjøre ferdig. Den dyreste TV-serien, noen gang. Derfor er det lov til å ha visse forventninger. Nok engang er Det New Zealand som gir grunnlag for de eventyrlige kulissene i TV-serien.

Ringen – slik begynte historien om verdens mest berømte ring. Fiksjon og fantasi på film, kan være ekstremt underholdene og vi tror menneskeheten trenger det, siden verden, den ekte, er så uvirkelig grusom. Enig?

Skal du abonnere på en strømmetjeneste til høsten, anbefaler vi altså “Prime Video“, utelukkende grunnet “Maktens Ringer”. Tidenes dyreste TV-serie.

Vargas

Er Farmen-kjendisene kjente nok?

Er Farmen-kjendisene kjente nok? Hva er en kjendis? Et menneske som de aller fleste kjenner igjen om de blir spurt, er en kjendis i vår bok. Ingrid Vik Lysne, Ørnulf Høyer, er ingen kjendis i ordets rette forstand. Det er ikke Lina Adampour, heller. Kan det bli god underholdning allikevel? Kanskje.

Bergenet lesetid: 5 minutes

Ingen kjendiser

Om TV2 skal opprettholde kjendis-versjonen av Farmen, bør det være forskjell på originalen, og sesongen der kjendisene deltar. Ellers mister kjendis-versjonen sin misjon. Ukjente mennesker er ikke kjendiser fordi de har vært på TV, en gang eller to.

Les også: Vil du delta på Ex on the Beach? Søk her!

Selvsagt kan alle disse gjøre en god figur og folket samler seg nok engang rundt Farmen kjendis, men da er det ikke deltagere som er kjente nok – som deltar. Etter vår smak. Ellers er vi selvsagt alltid happy med en ny sesong, som dessverre ikke kommer før i januar 2023.

Hva kjendisene sier, gjør og oppfører seg er liksom hele essensen på Farmen kjendis.

Vi som føler vi ‘kjenner’ vedkommende deltagere og har et forhold til hen, har også våre favoritter å heie på. Når deltagerne ikke er kjente nok og ikke vi har noe forhold til dem, blir det hele lite interessant. Da kunne disse like godt deltatt på den vanlige Farmen.

Farmen kjendis 2023 har egentlig ingen nevneverdige kjendiser med, denne gang. Dessverre. Det nærmeste vi kommer en kjendis må vel være Trond Moi. Kokken. Han er dyktig, kjent på Sørlandet i hvert fall, og en mat-kunstner av rang.

Er Farmen-kjendisene kjente nok?
Foto: Espen Solli/TV 2

Les også: Fete mennesker bør gjøre noe med vekta

Deltagerne

Nok engang har Strix og TV2 valgt ut seks kvinner og seks menn, som skal delta som forpaktere. Jevnt fordelt utover de voksnes rekker. Den yngste er Sofie Karlstad på 25 år, den eldste er Ørnulf Høyer på 65 år. Der i mellom finner vi resten og vi presenterer disse i tilfeldig rekkefølge med alder og stilling/tittel.

For ordensskyld: Ordet influencer betyr at du er en slags påvirker eller trendsetter.

 • Sofie Karlstad (25) (realityprofil/ influencer
 • Espen Lervaag (43) komiker, skuespiller og tekstforfatter
 • Ingrid Vik Lysne (31) influencer
 • Aslak Maurstad (30) skuespiller og manusforfatter
 • Alexander Sæterstøl (26) influencer
 • Ørnulf Høyer (65) gründer
 • Elin Tvedt (45) programleder
 • Lina Adampour (37) TV-personlighet
 • Christopher Mørch Husby (33) frisør og gründer
 • Malin Nesvoll (32) influnecer
 • Marit Adeleide Andreassen (55) skuespiller
 • Trond Moi (55) kokk og restauranteier

Farmen kjendis spilles inn på Steinsjøen gård i Hurdal kommune. På den samme gården forrige Farmen ble spilt inn.

12 forpaktere i kjendisutgave, skal sloss om tilværelsen for det som er kulisser for året 1923. Altså hundre år tilbake i tid. Det kan fort bli en brå overgang for de aller yngste “luksusdyrene” som ikke vet hva Farmen-konseptet bygges på. Eller kan vi ta feil?

Er Farmen-kjendisene kjente nok? Men du finner kanskje underholdning i serien, uansett?

Favoritten

Skal vi velge ut noen favoritter i god tid før Farmen kjendis kommer på en skjære nær deg. Må det bli Trond Moi som utvilsomt blir sjef på kjøkkenet. Vi er dog litt usikker på hvor praktisk anlagt og gård-smart Moi er. Han har levd et langt liv på kjøkkenet og har kanskje gått glipp av hestehold, jobbing i smia og gårds-kunnskap, generelt.

En person vi tror sitter på nettopp dette, kunnskap og gårdshold, kan være Marit Adeleide Andreassen. Hun er fra Svolvær og kan nok mer enn hun hun innrømmer fra start. Spørsmålet er om Marit er smart nok til å spille spillet. Få lojale “venner” som står opp for deg når det begynne å brenne på dass.

Hva hadde vel vært mer underholdene enn at den yngste kvinnen på Farmen kjendis, gikk i vei og vant hele dritten? Er Farmen-kjendisene kjente nok? Eller er du ekspert på norske kjendiser?

Sofie Karlstad

Sofie Karlstad kjenner vi ikke til, annet enn at hun står oppført som realityprofil og influencer. Og at hun har forsøkt å operere brystene selv. Men tåler hun å stå i det, smertene ved å ha for lite mat i ukevis og spise bare potet, og grønnsaker. Samt å spille spillet riktig. Kan hun selvsagt vinne, fordi hun blir undervurdert av de andre deltagerne.

Om du vil følge med på nyhetsbildet, alt om kjendiser, forhold og rykter om kjendiser – rundt om i landet. Og TV-underholdning fra fjern og nær, følg vårt nyhetsbrev. Det er alltid gratis og uforpliktende.

Premiere på Farmen kjendis kommer på TV2 i januar 2023. Programleder er Tiril Sjåstad Christenen.

Vinneren av Farmen kjendis får en bil til en verdi av 500.000 kroner.

Vargas

Vil du delta på Ex on the Beach? Søk her!

Vil du delta på Ex on the Beach? Du som er sexy, har selvtillit nok til å bli valgt ut og har et forhold du har lagt bak deg, meld deg på i dag. Det er nemlig litt av en opplevelse du får være med på – om du blir valgt ut.

Her finner du søknadsskjema!

Ny sesong

Det er nordisk film TV as, NTSV i samarbeid med Discovery, som ønsker å ha deg med som deltager. Sesong 6 vil bli vist på Discovery+. Nå har du sjansen til å oppleve ditt livs største eventyr, men husk, det er mange som ønsker å delta – her får du tips om hva du bør, og hva du ikke bør gjøre i søknaden.

Les også: Er du ung og lovende? Les!

Ny sesong skal spilles inn i eksotiske omgivelser i august. Er du klar får tidenes villeste ferie?

Vil du delta på Ex on the Beach? Søk her. Du må være fylt 18 år når filmingen starter.

Hadde du latt datteren din delta på Ex on the Beach, der slemme mennesker viser seg fram for å selge TV-tid for kanalene. Ex on the Beach – slemme mennesker selger! Men de deltar altså frivillig til mor og fars forargelse.

Som så mange ganger tidligere er dette en norsk kanals kopi, av den britiske originalversjonen. Denne gang fra MTV av “Ex on the Beach”, som startet i 2014.

Der unge kvinner og menn, eller gutter og jenter alt etter som, skal finne kjærligheten på ny, i vakre omgivelser.

Rølpe-TV

Vil du delta på Ex on the Beach?
Ex on the Beach sesong 6 kommer! Blir du med? Foto: Discovery?

Alle paradis har sin egen slange og i dette konseptet er det altså eks-kjæresten til den enkelt deltager som lager trøbbel. Enten, for å få vedkommende tilbake etter uker og måneder med kjærlighetssorg, eller for lage et helvete.

Endelig er det klart for sesong 6 av Norges mest rølpete TV-serie.

Vi søker deg som er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen. Sammen med andre single, har du nå muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, flørting, dating og festing. Vennligst fyll ut dette skjemaet og legg ved et par bra bilder tatt i år og gjerne en liten video av deg selv. … så snakkes vi kanskje?

Shortaudition.com

Underholdning

Hva er god underholdning og hvem er denne underholdning for, er det kanskje noen som spør seg? Vi har ikke annet godt svar enn at, dette vil de unge ha mer av. Faktisk er det flere deltagere til Paradise Hotel og Ex On the Beach, enn det er til opptak på norske høyskoler. 

Ups! Kan det bety at norsk ungdom, de tidlige voksne i tjueårene, heller vil drikke, pule og krangle, enn å skaffe seg en viktig utdannelse? Eller lar det seg gjøre å kombinere disse? Vi tviler vel på at det er en god kombo.

Pule og drekke først, studere etterpå når kjendis tilværelsen er et faktum? Uansett, her har du i hvert fall sjansen til å bli Norges neste horebukk eller kjendis-hore. Søk nå!

Vil du delta på Ex on the Beach? Da kan du bli Norges neste reality-kjendis.

Tips

Vær ærlig i videoen du sender av deg selv og i spørsmålene i spørreskjema. vær deg selv, men bruk tid på å svare. Det er hva du skriver og sier om deg selv, hva du har opplevd i livet, og hvorfor nettopp du skal vinne Ex on the Beach, som avgjør om du blir valgt ut. Eller ikke.

Alt for mange kommer med påstander som ikke harmonerer med virkeligheten, når man skal presentere seg selv. Ikke smør på for mye, men sørg for at NTSV får et bilde av hvem du er og hvilke argumenter du vil bruke for å delta, og vinne.

Det er nemlig den som kommer med de beste argumentene for å skille seg ut, uten at det nødvendigvis går ut over andre deltagere. Eller exen din. Slemme mennesker gjør seg på TV, men det er selvsagt ikke lov til å bryte norsk lov – selv om man deltar i et TV-konsept i utlandet.

Vær gal, vis hva du har å by på, men vær ekte. Lyver du, blir du uansett avslørt.

Lykke til!

Vargas

Derfor liker du Kompani Lauritzen

Derfor liker du Kompani Lauritzen som underholdning. Du liker at kjente mennesker byr på seg selv i en setting, de normalt ikke er å finne. Og du liker nok at kjendisene blir satt på fysiske og psykiske tester og utfordringer. Som for noen og enhver hadde vært tøffe nok å takle.

Bergenet lesetid: 4 minutes

Kompani Lauritzen

Kompani Lauritzen er mektig populært fordi det er nyskapende underholdning.

Les også: Slik blir påsken perfekt

Jo, vi har sett kjente personer gråte, svette, slite og bli forbanna tidligere også. Men med en Oberst som er like myk i kantene som en Teddybjørn. Hvor det tydelig kommer fram at Dag Otto Lauritzen, som idé-skaper og mentor for konseptet. Har et formål med det hele.

Deltagerne skal selv merke endring i egne holdninger om seg selv. både fysisk og mentalt.

Dag Otto kaster 14 kjendiser på dypt vann i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial

TV2 Underholdning

Favorittene

Derfor liker du Kompani Lauritzen som lørdagsunderholdning.

Du vil at deltagerne skal oppnå sine mål. Du har dine helter du heier på, derfor gråter du med dem, når det går dårlig, og du gråter med dem – når det går bra. Man er i sin egen boble, når man er på et lite sted og bor oppe på en gjeng andre – døgnet rundt.

Det ligger naturlig for de aller fleste å føle sympati for mennesker vi tror vi kjenner. Vi heier litt ekstra på de vi liker, og kanskje litt mindre på de vi ikke liker like mye. Men når laget vi har som favoritt, vinner knallharde konkurranser, må vi innrømme at vi feller en liten tåre. Sammen med Obersten.

Derfor liker du Kompani Lauritzen
Kompani Lauritzen er TV2s flaggskip Foto: Matti Bernitz/TV 2

Alle kvinner og menn som selv har opplevd førstegangstjenesten, Heimevernet eller Forsvaret som befal, kjenner seg igjen i dette. Det blir et eget samhold deltagerne i mellom, man blir en enhet som skal gjøre hverandre god.

Geir Aker

Det er Lauritzen kjepphest også. Ved å ta deltagerne med på en reise de sent vil glemme. Og gjøre hver enkelt til den beste utgaven av seg selv – på flere måter. Floskler du har hørt mange ganger, men som er av en så fantastisk betydning, at den forandrer menneskers liv for alltid.

Vi kan ikke vite hva deltagerne går gjennom i løpet av de fire ukene “helvete” pågår. Fordi vi får sett bare en promille av hva som faktisk skjer. Det vi forstår gjennom det vi ser i TV-serien, er at deltagerne går gjennom en bratt læringskurve. Hvor hver enkelt kjendis har en voldsom progresjon i måten å samarbeide på.

Fenrik Geir Aker, må ikke fjernes, noen gang, fra Kompani Lauritzen. Han er streng, men rettferdig. Morsom i replikken og tørrvittig i sine kommentarer. Fenriken er venn når du trenger ham, men først og fremst med på å lære kjendisene hva livet i “militæret” faktisk brukes til.

Sorte skjermer

For alle nordmenn med Altibox som TV-leverandør vil det fra fredag 1. april være sorte TV-skjermer, dessverre.

Altibox har i det lengste holdt liv i håpet om å få til en ny avtale med TV 2 før fristen 31. mars, selv om TV 2 på sin side har hevdet at det ikke er aktuelt. Torsdag morgen erkjenner imidlertid TV-distributøren nederlaget i et innlegg på egne Facebook-sider.

Kampanje.com

Over 1 million nordmenn kan altså bli berørt av en utgående avtale som ikke blir fornyet.

En slik avtale kan drøye lenge før det kommer en ny på plass. TV2 har vært i klinsj med flere distributører de seneste årene. Nå er det altså TV2 og Altibox som er i en krangel om penger. For du må ikke være i tvil, dette handler kun om penger.

Avtalen mellom TV2 og Altibox brøt sammen 23. mars.

Skal du få med deg Kompani Lauritzen de neste lørdagene, anbefaler vi at du sier opp Altibox, og velger Telia, deretter Strim i stedet. Da for du egentlig alt du trenger – hva underholdning angår.

Vargas

Tolv år med Vargas

Tolv år med Vargas har gjort deg rørt, forbanna, provosert, tankefull, sint, småkåt og veldig glad. Nesten hver gang du ‘googler’ etter et tema, er sjansen stor for at du havner på denne litt snodige, men også deilige bloggen. Siden mars 2010 har vi skrevet mer enn 7500 artikler, samtlige finner du i arkivet på høyre side. Vi skriver fortsatt for deg.

Bergenet lesetid: 5 minutes

Variert

Vi har bevisst skrevet for at du skal bli engasjert i våre innlegg. Hver gang vi finner en overskrift, tenker vi på våre lesere – først og fremst. Våre meninger er ærlige, men kan også være kontroversielle. Vi passer på å ikke skrive for å sjokkere, eller lage overskrifter som er typiske clickbate. Det er ikke måten vi ønsker å framstå.

Ja, det har blitt mye fotball, men slik må det bli, når vår aller største lidenskap er engelsk fotball generelt. Og Wolves spesielt. Det har blitt endel om aksjer, børs og økonomi. Men det skyldes at vi er engasjert i egen portefølje som vi liker å dele med våre lesere.

Les også: Tredje verdenskrig uunngåelig nå?

Vi har skrevet om sex for kvinner og menn, sprutorgasme og kåtskap. Fetisjer og sexleketøy, ja, til og med hvordan man best nyter hverandre i senga. I bilen, i teltet, på kjøkkenet osv. Også dette tema, helt bevisst.

Fordi vi alltid har hatt og fortsatt har et ønske – om å fjerne tabuene. Tabuer som er ødeleggende for mange unge. Vi har skrevet variert og håper vi makter å variere våre artikler også i framtiden. Det er i hvert fall et bevist mål.

Dine artikler

Om du ønsker å få din tekst, dine innlegg og artikler på denne bloggen – er det bare å ta kontakt i dag. Vi skriver dine ønsker med glede, med dine linker til din nettbutikk. Og det er nok rimeligere og mer effektivt enn mange tror. Det er faktisk mange som fortsatt bruker bloggere for å komme ut i sosiale medier – til så mange som mulig.

Om du ønsker å reklamere for egne artikler, egen blogg, ditt nettsted eller din podcast – bruk oss. Vi skriver for deg, eller publiserer dine artikler slik du ønsker å framstå med eget materiale. Uansett hvilken genre du hører til, vil du alltid være velkommen til Vargas12.com, så lenge du holder deg innenfor Norge lover.

Sannsynligvis er det rimeligere og mer effektivt enn mange tror.

Tolv år med Vargas har blitt til tusenvis av gode og kontroversielle artikler. Vi mimrer derfor litt og nevner i fleng fra innleggene, som er publisert på en av Norges lengst levende blogg.

Vi har skrevet mye om underholdning, mat, økonomi, fotball, skriving, kjærlighet, livet, døden og politikk.

De artiklene vi er mest stolte av er blant disse du kanskje kjenner igjen, som også er mest lest: “Mat på P!“, eller “Vil Papirhuset levere flere sesonger på Netflix?” og “Trenger du eget bomberom?” Som i følge ‘Google Analytics‘ er lest mange tusen ganger de siste dagene. Av forståelige grunner.

Framtiden

Også i framtiden vil vi skrive og publisere aktulle artikler som påvirker deg og oss direkte.

Vi vil passe på å gi deg viktig info du har bruk for. Og vi vil skrive innlegg som skaper følelser og debatt, sinne, engasjement og glede. Her kommer det fortsatt råd, veiledning, tips og forslag til deg som sliter. Enten det er i livet generelt, i forholdet, om personlig økonomi, aksjetips eller hvordan bli en god forfatter.

Du som leser denne bloggen daglig eller ofte nok, kan selvsagt påvirke hva vi skal sette fokuset på i framtidige innlegg og artikler. Du kan komme med tips, forslag, alternativer eller ønsker via kommentarfeltet eller direkt til oss på e-post.

Alle tips tas i mot med stor takk og vi lover å ta alle forslag med til vurdering.

I framtiden vil vi fortsette å publisere søknadsskjema som interesserer deg. “Ex on the Beach“, “Farmen” og “Paradise Hotel” er underholdning vi passer på å dele med deg. Videre vil vi provosere, få fram egne meninger, men også dele tabubelagte tema. For at du som leser skal vite at det er en verden der ute.

En verden som kanskje er verre enn vi tør å ta inn over oss.

Vargas12.com sympatiserer med det ukrainske folket og Ukraina som selvstendig nasjon.

Vargas

71 grader nord kjendis – mer Almaas

71 grader nord kjendis – mer Almaas. TVNorge slår på stortromma denne våren. Discovery som eier den kommersielle TV-kanalen har enerett på OL i Bejing. Og jaggu blir det ikke enda mer fart og spenning, nå på TVNorge med en ny vri. Denne gang med team som jobber sammen – fra start i sør til slutt, i nord.

Bergenet lesetid: 4 minutes

Jon og Adam

At det blir mer Jon Almaas, som fikk den gjeve statusen, Norges tøffeste kjendis i 2020, er bonus. Den munnrappe programlederen er kjapp i replikken, spydig der det trengs og oppmuntrende når noen fortjener det.

Lest denne? Trynefaktoren er mer avgjørende enn noen gang

Almaas er en hardhaus som må få et stempel som favoritt, om det ikke var for at han må drasse Norge rundt på Adam Schjølberg, da. Det er neppe noen fordel. All den tid Adam selv sier at han er lat. Det passer neppe i dette konseptet.

Ikke for det. Adam har sikkert mange gode kvaliteter han, men noen Lars Monsen blir han aldri.

Favorittene

Favoritt-paret i årets deiligste reality, sett bort i fra Farmen kjendis, må bli Elisa Røtterud og Thomas Alsgaard. Om du trodde unge Røtterud er en blond, bimbo med silikonpupper, slik hun framsto i første sesong av “Robinson“. Må du tro om igjen.

Fordi unge Røtterud er blitt en tindebestiger av rang. Hun er faktisk profesjonelle klarerer, eller eventyrer, som hun selv kaller seg på egen blogg. Og med en olympisk mester, en treningsmaskin av Alsgaards kaliber ved sin side – blir årets nyvinning, neppe særlig spennende.

71 grader nord kjendis - mer Almaas
71 grader nord – Tom Stiansen er programleder Foto: Foto: Haakon Lundkvist

Eventyreren og eks-mesteren må i hvert fall finne seg i å være skyhøye favoritter.

Thomas Alsgaard vant 71 grader nord – kjendis 2019. Året før Jon Almaas knuste sin konkurrenter. Men den gang gikk de altså og kjempet solo eller på lag. Som er noe helt annet å være en duo fra start til mål.

Vita og Wanda

Tvillingen du kanskje husker med imponerende innsats i Kompani Lauritzen, Vita og Wanda, deltar i enda en reality-serie. Hva søstrene på 25 år kan bidra med på denne strabasiøse turen, er vi ikke helt sikre på. De har en tendens til å gå i tottene på hverandre, hakke på hverandre og krangle mye.

Lest denne? Blogging er ut og podcast er in

Det er neppe en vinneroppskrift på denne krevende turen, å være dust mot hverandre. Dette er “reise-TV” med flere nedturer enn oppturer. Det er lange og bratte etapper, lenge mellom hvert måltid og man bør kunne å lese kart. Spørsmålet er om tvillingene i det hele tatt kommer i mål. Vi håper Vita og Wanda gjør vår usikre påstand til skamme.

Kjendislagene som skal konkurrere mot hverandre består av Jon Almaas (programleder) og Adam Schjølberg (komiker). Vita og Wanda Mashadi (influensere og TV-profiler). Victoria Tolaas (PT og influenser) og Safari Shabani (programleder, YouTube). Og Thomas Alsgaard (tidligere skiløper) og Elisa Røtterud (journalist, eventyrer). 

Kampanje.com

Influenserne

Safari Shabani som er programleder på YouTube og Victoria Tolaas (23), som er personlig trener og influenser, også hun. Kjenner vi ikke så godt til. Men herr Shabani har jo et treffende fornavn i Safari, kan det være med å hjelpe dette duoen opp og fram langs Norges fjell og daler?

Lest denne? Er du norges tøffeste? Meld deg på her!

Victoria Tolaas var med i siste sesongen av “Norges tøffeste” på NRK, der Farmen-Isak vant. Isak Dreyer og flotte Victoria hadde en flørt på gang i den sesongen, men det ble med et vennskap, ifølge duoen selv. I serien “Norges tøffeste” med Funkygine som programleder, imponerte Victoria i flere grener.

Om Isak finner ut av det med en ny flørt, nemlig Sophie Elise Isachsen på Farmen kjendis, kan du få med deg – kommende søndag, på TV2. Og Victoria Tolaas, hun er å finne på TVNorges “Fangene på fortet” for tiden.

Er det én reality-serie vi kan anbefale denne våren, må det være, 71 grader nord kjendis – mer Almås, som vi synes er meget underholdende. Her blir det garantert drama og fantastisk underholdning.

Vargas

Vi må snakke litt om Tom

Vi må snakke litt om Tom. Tom Hanks (65), åpenbart. Kanskje verdens beste skuespiller om slikt kan måles. I hvert fall én av filmhistoriens mest markante skikkelser. En skuespiller som gjør enhver film han har en rolle i, liten eller stor, til en film man bare må se.

Bergenet lesetid: 5 minutes

“Yellowstone – 1883”

Du har sikkert hørt og sett serien “Yellowstone” med Kevin Costner i hovedrollen? Den er ikke så verst om du liker moderne western.

Nå er det kommet en prequel, til denne serien. Som handler om familien Dutton mer enn hundre år tilbake i tid. “Yellowstone – 1883”. Her finner vi Tom Hanks i en birolle. Men denne serien står meget godt på egne ben. Ekte western med en imponerende rolleliste, regissert av Taylor Sheridan. Vi anbefaler den, virkelig. Du finner den på Paramount+.

Lest denne? Er du Norges tøffeste?

Elsa Duttons behagelige fortellerstemme, er selve bærebjelken i serien som ellers har et vakkert klassisk lydspor. Helt ulikt all annen type musikk fra genren Western-film vi har sett tidligere.

Men altså Tom Hanks. Vi må snakke litt om Tom. Du husker ham fra en hel haug med klassikere som “Philadelphia” og “Forest Gump“, som han fikk Oscar for. Beste mannlige hovedrolle. Da er du god. Og Tom har denne særegne evnen til å bli husket, uansett hvor stor rolle han har. Fordi han er seg selv, han er Tom. En strålende god skuespiller, synes vi.

Selvsagt husker vi Tom Hanks fra “Cast Away”, “Band of Brothers” som han også regisserte sammen med Steven Spielberg. Vi husker også “Sleepless in Seatle” og “Apollo 13”. Hanks er med der det skjer og har fått en hel haug med utmerkelser, både ute og hjemme. Skuespiller-veteranen har også blitt godt kjent for å være politisk engasjert. Han hjalp tidligere president Barack Obama i sine to valgkampanjer.

Vi må snakke litt om Tom
Tom Hanks Foto: Wikipedia.org

Superstjerne

Vi må snakke litt om Tom. Fordi han er en av få virkelig store superstjerner på film, som fortsatt leverer. Ja, kanskje bedre enn noen gang. Det er noe med gode skuespillere som blir som vin. Bedre med årene. Og Tom er på sitt aller beste som Kaptein i “Yellowstone – 1883.” Dog er rollen hans i minste laget, særlig om man elsker å se Tom Hanks på film. Og det gjør man jo.

Vi har sett ham som soldat tidligere også, selvsagt.

I “Saving Private Ryan” og i “Forest Gump” opplevde vi Hanks som soldat, roller han gjorde like troverdig som ellers. Men 65-åringen har ikke bare vært soldat. Han har vært alt fra fangevokter i den legendariske storfilmen “The Green Mile” og som professor i “Da Vinci-koden”. I “Catch Me if You Can” spilte Hanks en rolle som FBI-agent.

Lest denne? Underholdning er mer enn bare Netflix

Men det mange kanskje ikke vet om Tom Hanks, er at han også regisserer filmer. Og “Mamma Mia” fra 2008, med Meryl Streep er en slik godbit.

Vi likte også den siste kjente filmen med Tom Hanks i en hovedrolle. “News of The World” på Netflix, som vi også anbefaler. Her spiller Tom Hanks den barmhjertige samaritan, slik vi er vant til å se ham.

Følelser

Vi må snakke litt om Tom, fordi vi mener Tom Hanks er best i klassen med å formidler fortellinger på film. Han forteller historiene på en måte svært få andre skuespillere gjør, fordi han er så god på innlevelse. Følelsene ligger i tykke lag utenpå Tom Hanks ansikt. Og har egentlig alltid gjort det.

Det er følelse av redsel vi ser i øyene på kaptein når terrorister klatrer om bord i skipet hans i filmen, “Captain Philips”. Og det er utvilsomt mot, frykt og håp i uttrykket til kapteinen som styrer “Battleship Greyhound” og. Her spiller Hanks kaptein Ernest Krause, som leder en konvoi på 37 skip under andre verdenskrig. Basert på faktiske hendelser.

Thomas Jeffrey Hanks er altså stadig oftere bak kamera som regissør, men det er når han skaper magi foran kamera – han er best. Tom Hanks er unik på å få fram følelser, ømhet, kjærlighet, ærlighet og menneskelig empati. Derfor vil du neppe finne Hanks som en iskald seriemorder noengang, på film.

Vi må snakke om Tom, fordi Tom spiller alltid på vinnerlaget. Hver gang. Vi er heldige som får lov til å bli underholdt av en av de aller beste skuespilleren på kloden, etter vår mening.

Du bare må se Yellowstone – 1883!

Vargas

Søknadsskjema for Farmen 2022 – din tur til å vinne?

Søknadsskjema for Farmen 2022 – din tur til å vinne? Vår favoritt, Tonje Frigstad gikk hele veien til finalen, der et tilfeldig spørsmål om innbyggertall ble avgjørende, som jo er synd. Daniel Godø vant som den første deltageren fra Torpet, som jo er en bragd i seg selv. Er det endelig din tur til å finne Farmen, nå?

Estimated reading time: 4 minutes

Løgn

Her er søknadsskjema for Farmen 2022. Meld deg på i dag, det kan være en fordel å la søknaden få ligge å ulme litt hos TV2 før deltagerne skal plukkes ut. Om du søker sammen med en venn, kjæreste, ektefelle, datter eller er kvinne over 50, har du kanskje større sjanse enn andre – til å bli plukket ut.

Lest denne? Er du Norges tøffeste? Meld deg på her!

Er du den nye Rob, eller representerer du den nye generasjonen unge tøffe jenter med masse kunnskap og motivasjon? Uansett hvem du er, bare du er 18 år når du deltar – så bør du utmerke deg i mengden blant mange tusen andre i søknaden din.

Søknadsskjema for Farmen 2022 – din tur til å vinne?
Flotte Tonje gikk til finalen i Farmen Foto: ALEX IVERSEN/TV 2

Ikke fall for fristelsen å lyve eller skryte av deg selv uten at det faktisk er belegg for påstanden. Ikke melde på noen som ikke ønsker å delta heller, men meld gjerne på familiemedlemmer du søker sammen med.

Løgner blir avslørt – du vil bli diskvalifisert og sendt hjem.

Forsøk å være kortfattet, men legg vekt på hvorfor du bør velges, hvorfor du skal bli vagt framfor andre. Og forklar detaljert om hvordan du skal vinne Farmen, på en finurlig måte som lurer alle andre. At du er villig til å gå i konflikt kan være positivt, men ikke vær en kranglefant.

Underdog

Lest denne? Sophie Elise til Farmen kjendis

Hva tror du er beste strategi? Å gjøre som Rob, stjele og lyve til alle, men som måtte reise hjem litt over halvveis i eventyret, eller gjøre som Tonje, framstå som blond “enkel” og “kunnskapsløs”?

Daniel og nettopp Heidi Lereng, og Tonje som satt igjen når alle andre var slått ut. Undervurder aldri en kvinne, uansett alder. Kvinner flest er smartere enn menn flest, så er det sagt.

Daniel Godø, altså vinneren av Farmen 2021, sa rett ut at Tonje og Heidi var de enkleste deltagerne å slå ut. Men det var Tonje som var den første til å gå til finalen ved å vinne i Smia. Daniel slo Heidi i melkespann og Daniel vant kunnskapskonkurransen etter at det sto 10-10 og helt likt etter 10 spørsmål.

Søknadsskjema for Farmen 2022 – din tur til å vinne?

Det er lett å like at en underdog slår alle favorittene, men med Daniel som vinner må det sees på som en favoritt-seier. Hallo alle norske sterke kvinner, er det ikke på tide å sette på plass skapet? Bør ikke snart en kvinne stå igjen som vinner av Farmen? Da må dere i så fall tørre å melde dere på.

Søknadsskjema for Farmen 2022 – din tur til å vinne?
Allerede nå kan du søke som deltager for Farmen 2022 Foto: Foto: Espen Solli/TV 2

Din tur

Søknadsskjema for Farmen 2022 – din tur til å vinne? Da må du søke innen fristen går ut, helst så raskt som mulig.

Helt til slutt og helt tilfeldig, egentlig, var det altså Daniel som sto igjen som vinner av bil og hytte til en verdi av 1,4 millioner kroner. Og det er synd. Ikke det at Daniel vant, det var sikkert fortjent, det, men at en så lang konkurranse, der deltagerne har jobbet så iherdig. Lest og tilegnet seg kunnskap, at konkurransen blir avgjort ved et vilkårlig spørsmål, hvor tilfeldigheter avgjør.

Det bør TV2 og Strix gjøre noe med til kommende sesong.

Om du går rundt med en Farmen-vinner i magen, må du få den ut, opp og fram i dagen. Ditt livs største eventyr kan begynne med denne søknaden, du vet, det? En floskel du har hørt mange ganger, men kanskje like mange ganger hørt deltagere som har vært på Farmen – bekrefte påstanden også.

Øv deg på å filme deg selv, snakk rett i kamera og gi av deg selv. Det er dessverre ikke nok med bilde. Nå ønsker produksjonsselskapet video av hver og en deltagere, samt all mulig ærlig info du har, om deg selv. Søknadsfristen er 30. april 2022.

Farmen spilles inn sensommer og høsten 2022. Meld deg på her!

Lykke til!

Kilde: TV2.no

Vargas

Er du Norges tøffeste? Meld deg på her!

Er du Norges tøffeste? Meld deg på her! En av Norges mest populære reality-serier, er NRKs “Norges tøffeste”. Her får sterke, smidige, smarte, tøffe og raske kvinner og menn i alle aldre utfolde seg i hard konkurranse. En konkurranse som nådeløst sender hjem taperne til én vinner står igjen. Sesong fire spilles inn høsten 2022. Meld deg på nå.

Isak Dreyer

I siste sesong sesong var det en fisker fra Nord-Norge, Isak Dreyer, en hardhaus du neppe har sett maken til, som knuste de veltrente konkurrenten. Konkurrenter som svømte, danset og levde som personlige trenere, ingen hadde en sjanse mot fiskeren fra Nord. Nå er det din tur til å forsøke å bli Norges tøffeste. Meld deg på her.

Lest denne? Derfor vinner Tonje Farmen

Isak Dreyer kan du bli bedre kjent med i kommende sesong av Farmen kjendis som kommer på nyåret. Her kjører han i gang en real flørt, mellom melking av kyr og fysiske prøvelser, med selveste Sophie Elise. Så har du noe å se fram til i januar.

Isak Dreyer vant de fleste konkurransene på den nedlagte boringsplattformen utenfor Trondheim. Han var fysisk overlegen de andre deltagerne, men er du kvinne og tror du kan være tøffere enn andre. Er det din tur til å skinne i en av Norges mest populære reality-serier. Er du Norges tøffeste? Meld deg på her!

Er du Norges tøffeste? Meld deg på her!
Isak Dreyer vant forrige sesong Kreditering: Michael Schult Ulriksen/NRK

Hva tåler du?

Før du begynner, pass på at du har klart bilder og en gjerne en video hvor du presenterer deg selv. (maks 90 sekunder) Søknadsskjemaet ditt vil bli behandlet konfidensielt, og vi ønsker at du svarer så ærlig som mulig slik at vi blir best mulig kjent med deg som person

Norges Tøffeste / NRK.no

Å bli Norges tøffeste handler like mye om psykisk styrke som det fysiske. Du skal være hard i nøtta for å tåle å dykke ned på fem meter om du egentlig har vannskrekk. Selvsagt skal du være utholdende nok til å løpe lenger enn noen gang, med en tung sekk på ryggen. Du bør tåle å bli psyket ut og kjenne på mestring du før aldri trodde du kunne tåle. Er du redd for høyder? Ikke meld deg på.

Om du er tøff nok forsøk da, vel.

Du skal tåle å våkne brått hver eneste natt uten så mye som en smule i magen. Og du skal tåle å sove og bo sammen med dine argeste konkurrenter i mange dager. Det er ingen steder å gjemme seg, du må stå i smertene om du skal bli den neste vinneren av “Norges tøffeste.”

Funkygine

Heldigvis er det fortsatt Jørgine Massa Vasstrand som er programleder for programmet. En som vet hva fysisk trening og utholdenhet betyr og hva som skal til for å mestre oppgavene. Sikkerheten er stor, men for deltagerne spiller det liten rolle når de skal kjempe mot egne fobier, egne demoner som trekker dem i trygghet.

Vi trenger deltakere som tør å åpne seg og by på seg selv. Når du er på knærne, er sulten og trøtt og sliten på alle måter, da forsvinner alt som heter fasade.

Jørgine

Programlederen var selv deltager og vet hva det handler om. Man må være allsidig og ha ferdigheter på flere områder, ikke minst psykisk.

Nå bør du ta deg selv på alvor, kanskje for aller første gang i livet og melde deg på denne konkurransen. Du har det fysiske og kanskje det psykiske, nå er tiden inne. Er du Norges tøffeste? Meld deg på her!

Vargas

Derfor vinner Tonje, Farmen

Derfor vinner Tonje, Farmen, fordi hun blir så undervurdert av alle andre deltalgerne, inkluder kjæresten, Simon. Alle gutta i årets Farmen, har undervudert kvinnene siden starten. Tonje og Heidi x 2 blir ikke inkludert når samtalen om finale går rundt bordet. Bare dager igjen av Farmen og finalen er rett rundt hjørnet.

Steinsjøen gård

Det foregår mye tisking og visking på Steinsjøen gård, slik seg hør og bør mot slutten. Kun de som spiller spillet bra nok og tillegger seg god kunnskap, har sjanse til å vinne. Om man undervurderes i tillegg er det et ess i ermet. Derfor vinner Tonje, Farmen.

Lest denne? Sophie Elise til Farmen kjendis

Flotte Tonje Frigstad (21) har vært en viktig brikke i spillet i årets Farmen-sesong som går mot slutten.

Selvsagt er det aldri nok å bare gå under radaren og være undervurdert for å vinne. Men Tonje har vist at hun har svært god hukkomebse, hun er fysisk sterkt, rask og smidig. Hun er flink med dyrene og har allierte med seg når finalen nå kommer. Samtidig er hun ung og smart, hun vet hva som skal til for å vinne.

Derfor vinner Tonje, Farmen
Deltagerne på Farmen 2021 Foto: TV2 Espen Solli
Tonje Frigstad vinner farmen Foto: Foto: ALEX IVERSEN/TV 2

Spillet

Enda et sterkt kort som ligger i 23-åringens hender er det faktum at det er Simon Tronstad Jacobsen, som er storbonde. han stemmer nok heller på en av de gutta enn en av jentene til førstekjempe. Ergo er både han og Tonje sikret finalen. Da ryker enda én av gutta ut og de var kun fem igjen.

Lest denne? Slik blir du Farmen-deltager

Simon var i siste kamp selv, der han lurte Gunnar til å tro at han ikke kunne kaste øks, men han hadde brukt mange timer på nettopp det. I ukene før han reiste inn på Farmen. Og vant fortjent i tvekampen, i nettopp øks. Så ble de to enige om å velge hverandre som storbonde, om de tapte tvekampen.

Og vipps sitter Tonje i storbonde-huset sammen med kjæresten og vet hun er klar i finalen.

Selvsagt er det dyktige deltagere som fortsatt er med i konkurransen om å vinne hytte og bil til 1,4 millioner kroner. Men vi er sikre på at jentene på gården blir så undervurdert at de har en enklere vei til seier. Særlig da Tonje. Derfor vinner Tonje, Farmen.

Finalen

Vi tror Simon velger Thorvald Nyquist (51) fra Oslo som førstekjempe, som taper mot Daniel Godø i tvekampen. Det er selvsagt bare synsing, men ikke usannsynlig heller. Aldri før har det vært så mange tøffe finalister gjennom Farmen-historien, men vi tror altså mest på en underdog, Tonje.

Kåre Gunnar Skaret Bjøringsjør (35) – fra Smøla, er én av flere meget solide deltagere. Daniel som vant Torpet, en annen. Heidi Lereng (24) fra Bergen og Heidi Greiner Håker (55) fra Kirkenes, går som kjent under radaren sammen med Tonje.

Simon sitter med trumfkortet selv og bør være en het kandidat til å være med lenge i finalen. Men her kan han altså møte sin følgesvenn gjennom 11 uker, Tonje.

Derfor vinner Tonje, Farmen, fordi hun blir sett på som blond og dum – det er en svak strategi fra alle gutta på Farmen, i så fall.

Om du tror du kan vinne Farmen, bør du melde deg på. vargas12.com kommer med søknadsskjema så snart dette er klart, retter etter finalen på årets Farmen 2021.

Hvem tror du vinner finalen? Bruk kommentarfeltet og si din hjertens mening.

Vargas

Pin It on Pinterest