Ex on the Beach på fjellet

Ex on the Beach på fjellet – er ønskedrømmen til Rubicon som produserer den populære TV-serien. Ex on the Beach på fjellet vil uansett bli en realitet. En serie med vakre unge mennesker som møtes for å lage trøbbel for hverandre der altså eks-kjæresten til hver og en av deltagerne, kommer på besøk. Eller blir fullverdige medlemmer.

Afterski eller Brasil

Nå har det blitt trøbbel i tårnet, rettere sagt i Hemsedal. Ordføreren, Pål Terje Rørby, i skibygda liker ikke Rubicons planer. Ifølge VG.no er det D-play, nå med det fengende navnet, Discovery+ som har gjort avtale om å lage en ny runde med Ex on the Beach-avdeling fjellheimen, eller Afterski som det heter på fagspråket.

Lest? Slik får du billigere TV-underholdning!

Ordføreren på sin side synes det er å ta for store sjanser med bygdas velkjente renommé som Norges skisted nummer én. Sex, alkohol og festing i beste sendetid på TV er ingen god reklame for Hemsedal. Men det kan vel neppe en ordfører avgjøre, mener vi. I likhet med store deler av det norske folk med sunn fornuft.

Kan Ex on the Beach på fjellet som på du kjenner det på Afterski, bare bli en våt drøm for Discovery+ grunnet en grinete ordfører? Vi tror ikke det er mulig.

I «Ex on the Beach – Afterski» blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksushytte i Norge for å feste, flørte og date, før eks-kjærestene deres flytter inn én etter én.

Kampanje.com
Ex on the Beach på fjellet
Deltagerne fra fjorårets sesong av Ex on the Beach Foto: Toke Mathias Riskjær Discovery

Slagene i Hemsedal

Pål Terje Rørby hadde i utganspunktet sagt ja til å la Rubicom produsere en program-serie i Hemsedal for Discovery+. Men sier i ettertid at han ikke visste at det var rølpete, Ex on the Beach, det handlet om, ifølge VG.no

I henvendelsen fra Rubicon ble det aldri nevnt av at det var nettopp denne serien som skulle lages, for å opprettholde taushetsplikten mht deltagerne som var plukket ut. Alt som var nevnt var en “rolig datingserie”. Vi føre oss trygge på at Discovery+ og ordfører Rørby kommer fram til en god plan, for hvordan de løser innspillingen i Hemsedal.

Partene er i dialog i dag fredag 8. januar, men hva dette ender med vi lite om. Det vi er helt sikre på, er at Ex on the Beach er kommet for å bli som TV-serie, enten det er på stranden eller i den norske fjellheimen.

Det være seg med Afterski fra Hemsedal eller ei annen skibygd som vet å sette pris på fantastisk gratis reklame. Slagene i Hemsedal bør ende i minnelighet – håper vi.

Ex on the Beach på fjellet eller på Afterski, kan like god om ikke bedre underholdning enn om serien er spilt inn under fjerne himmelstrøk. Eller kan det rett og slett bli for likt “Folk til Fjells?”

Reiserestriksjoner

Årsaken til at Rubicon og Discovery+ er tvunget ut av sanddynene og strendene er åpenbare. Nedstengning og reiserestriksjoner gjør det umulig å lage TV i utlandet, Brasil var årets destinasjon. Sandstrendene i Norge vinterstid er ikke innbydende nok. Ergo må man tenke nytt i tv-underholdningen – med eller uten kverulerende politikere på laget.

Vurderer du å melde deg på Norges mest rølpete, men også mest populære TV-serie, for å finne deg en ny partner? Da bør du faktisk melde deg på dette konseptet du sikkert kjenner fra før. Her er noen gode råd på veien.

Du må selvsagt være fylt 18 år, når du søker, og i følge Rubicon som produserer denne serien, er det viktig at du tør å filme deg selv. Utseende er fortsatt viktig, men det betyr ikke at du kan være både chubby, sexy, lang eller tynn – de som lager TV, må bare få vite litt om deg på forhånd.

Har du vært i fengsel eller har noe på rullebladet du ikke er stolt av, men som svært få vet om. Gi beskjed om dette til produksjonsselskapet for ikke å få trøbbel i ettertid. Du bør også være smart å tenke litt utenfor boksen i søknaden. Ikke gjør som alle andre – og du bør selvsagt være ærlig.

Vargas

Hjem til Jul – endelig på Netflix

“Hjem til Jul” – endelig på Netflix sammen med et helt hav av gode filmer og serier. Har du ikke Netflix går du nemlig glipp av en hel haug med god underholdning. Faktisk alt det kollegaer, medstudenter, venner og familie snakker om. Nå og gjennom hele julen.

Hjem til jul” sesong to er nemlig grunn nok alene å betale det det koster å ha et abonnement på verdens beste strømmetjeneste. Er du ikke enig vil vi gjerne høre fra deg i kommentarfeltet.

Ida Elise Broch

“Hjem til jul fikk en braksuksess i julen i fjor. I år er oppfølgeren klar. Nok engang er det sykepleieren, Johanne, spilt av Ida Elise Broch (33), halv-lillesøsteren til Nicolai Cleve Broch – som har hovedrollen. I første sesong, som fortsatt er tilgjengelig på Netflix, leter Johanne etter en kjæreste.

Lest denne? Prinsesse Diana på Netflix

Serien sluttet med at noen ringer på, på selveste julaften, (kjæresten kanskje) uten at det blir avslørt for seerne. Litt kinkig avslutning for mange? Fortvil ikke. Hvem som ringte på får du selvsagt vite i starten av sesong 2. “Hjem til jul” var den første helnorske serien som ble produsert for Netflix og det ble en overraskende populær serie. “Hjem til Jul” – endelig på Netflix.

Flotte Ida Elise Broch er en glimrende skuespiller det er lett å bli litt forelsket i.

Du har sett henne i “Det Tredje Øyet“, “Lillyhammer“, “Mannen som elsket Yngve” og “Mørke sjeler” – blant flere filmer og serier. En skuespiller som har et vidt spekter av ferdigheter, men er kanskje best i denne genren. Humor og familiedrama med en sexy undertone. Johanne, altså Ida, har utseendet med seg, som det heter og hun har draget på de fleste menn hun møter.

"Hjem til Jul" - endelig på Netflix
Johanne spilles av flotte ida Elise Borch Foto: Netflix

La oss ikke gå rundt grøten mer. Sesong 2 av “Hjem til jul” har en seksuell undertone.

Kanskje er det ikke denne serien du setter deg ned med mor, far og søsken for å se. Da kan dere få gløggen i vrangstrupen før dere vet ordet av det. Her er det brasiliansk voksing, orgasmer i fleng og til og med pusteøvelser for å nå klimaks. Det er morsomt, men litt kleint og.

Nett-fredagspils

“Hjem til Jul” – endelig på Netflix – skal du forstå hva vennene dine snakker om når dere deler en øl eller en flaske sprudlevann på nett-fredagspilsen, bør du se denne serien. Den nye skålen, kosen etter jobb på fredags ettermiddag må tas via Teams, Skype eller en annen form for videolink. Greit for deg å være oppdatert, er det ikke?

“Hjem til jul” er altså en humoristisk serie, men passer ikke for barn, men for tenåringer og unge voksne. Og voksne og eldre. Aldersgrensen er derfor satt til 13+.

Lest? Den beste TV-appen for hele familien

I denne norske serien finner du kjente fjes du garantert har sett mange ganger før. La oss nevne i fleng: Stian Blipp, Dennis Storhøi, artistene Gabrielle og Dagny, svenske Felix Sandmann fra serien “Størst Av Alt“. Og ikke minst de gode veteranene fra film, TV og scene, Hege Schøyen og Anette Hoff.

Nett-fredagspils kan være hyggelig det. Bare få senket skuldrene og delt tanker om alt og ingenting. Snakke om noe annet enn Corona, hjemmekontor, nedstengning og smittetiltak. Det er jo nettopp derfor en slik deilig useriøs komedieserie er så dundrende velkommen også.

Netflix

For noen er 189 kroner per måned veldig mye penger. Det må vi respektere. For andre er det ikke rare summen. Hva får man for 190 kroner i Norge i dag? En middag til fire på Rema inkludert drikke. Ja, noe sånt. Det bør faktisk de fleste unne seg. Fordi det er tusenvis av timer med fantastisk underholdning på Netflix, for både små og store.

Selv kresne fedre finner garantert noe de kan like på Netflix. Enten de liker motorsport, dokumentarer, natur, action eller naturprogram.

Vi har selvsagt funnet våre favoritt serier. Og da kan vi ikke la være å nevne “Papirhuset. Denne spanske serien som har tatt verden med storm. Faktisk Netflix sin mest viste serie som ikke er engelsk-talende. “The Crown” er en annen ypperlig serie som er populær hos mange nordmenn.

Breaking Bad,” “Orange is the New Black,” “The Americans,” “Virgin River,” “The Haunting,” “The Queen’s Gambit”. Og ikke minst “Anne with an E” som leder den internasjonale listen over mest populært, uansett genre på Netflix akkurat nå. Alt dette er å finne på Netflix. Det er faktisk verdt prisen.

Regissøren av “Hjem til jul sesong 2 heter Per-Olav Sørensen.

Premieren av “Hjem til jul” sesong 2 kommer på Netflix fra 18. desember.

I ventetiden anbefaler vi den første sesongen. Den var overraskende bra, men husk at serien er norsk. Verken svensk eller dansk.

Vargas

Søknadsskjema for Farmen finner du her

Søknadsskjema for Farmen finner du her. Du vet sikkert hva som skal til for å bli plukket ut som Farmen deltager? Eller kanskje ikke? Det er nemlig ikke nok å se bra ut og vite hvordan man skal spille spillet, man må få med seg noen som hjelper seg opp og fram.

Søknadsskjema for Farmen finner du her!

Den største feilen mange gjør, er å bli for synlig, for uspiselig og stemt som førstekjempe allerede første uken. Da har man gjort som tabbe-Kari, Kari Jaquesson i Farmen kjendis. Blitt for stor i kjeften alt for raskt. Den tidligere så populære trim-dronningen på TV2, er nå blitt mest kjent for å mobbe alle som er redd for Corona-pandemien. Også det en real tabbe.

Farmen kjendis

Norge er et lite land, det er få A-kjendiser, langt flere B og C-kjendiser, men som ikke alle vet hvem er. Slik må det bli med Farmen også. De største stjernene og rikskjendisene tar rett og slett ikke sjansen på å bli med. Fallhøyden blir for stor, man kan få sitt gode navn og rykte fullstendig rasert, av noen få uker inne på Farmen. Da er premien, en bil, mager trøst. 

Derfor finner du nok noen navn på Farmen kjendis denne gang, du kanskje ikke har hørt om. Det betyr slett ikke at underholdningsverdien faller av den grunn. Kanskje tvert i mot. At Lasse Matberg er med på Farmen kjendis, er mager trøst for alle som ønsker å se ekte kjendiser.

Kjendisutgaven av Farmen er enda litt mer populær enn originalen og kommer på TV2 i januar 2021.

Populariteten er litt avhengig av hvilke kjendiser som deltar. Pene sexy kvinner er ofte populært, merkelig nok. Det samme er bygde-originaler som Lothepus. Folk var helt ville etter Leif Einar Lothe, fra “Fjorden Cowboys” – da han vant Farmen kjendis i 2017. Søknadsskjemaet gjelder altså ikke for Farmen kjendis. Kun den originale utgaven.

Ida Fladen

At deilige Ida Fladen er med, er vi selvsagt lykkelig over, men hvem er Øde Nerdrum? Jo det er sønn av faren sin. Odd.

Søknadsskjema for Farmen finner du her
Foto: TV2 Underholdning

At Espen Rustad Thoresen skal være med, kan bety at vi får se litt mer galskap enn om han ikke var én av deltagerne. Mannen er kjent for å få sparken i Nitimen på NRK radio. Thoresen byttet også navn til Espen Thorsen-takk-skal-du-ha-hver-så-god, før han igjen velger å hete, det han heter.

John Arne Riise har vært med på en hel haug med reality-TV serier, men velger ofte å reise hjem, sånn ca halvveis. Fordi han savner sin elskede kone, Louise Angelica og barna. Det er all grunn til å tro at sunnmøringen skygger banen så snart Espen Thorsen skjeller ham ut, første gang.

For å finne ut hvem alle de andre kjendisene er, som du finner på Farmen kjendis på nyåret – les her.

Søknadsskjema

Man kan gjøre som Daniel og spille spillet til det ytterste av hva man kan tåle uten å bli uspiselig. Men før man kommer dit, skal man altså levere en søknad som STRIX og TV2 plukker ut i mengden av 5000 andre søknader. Hva skal til for at du blir valgt ut. Søknadsskjema for Farmen finner du her. Du bør skille deg ut for å bli plukket ut.

Uansett hvor kjent du tror du er, så kan su på ingen måte søke som deltager på Farmen kjendis. Disse kjendisene blir oppringt av TV2 og spurt direkte. Den som ønsker å delta på den originale og tradisjonelle Farmen, kan bruke dette søknadsskjemaet.

Har du alltid drømt å reise 100 år tilbake i tid? Har du hatt lyst til å prøve deg på Farmen, men ikke turt enda? Eller kjenner du noen som hadde passet inne på Farmen-gården? Farmen er ett av TV 2 sine største og mest populære underholdningsprogram, som blir sett av flere hundretusen seere, hver sesong.

TV2.no

For at du skal gjøre minst mulig feil med din søknad – håper TV2 og produksjonsselskapet Strix at følger disse punktene:

 • Vær ærlig
 • Legg ved bilder og video av deg selv
 • Du må ha fyllt 18 ved innmeldelse
 • Vær kreativ
 • Svar grundig på alle spørsmål
 • Husk at du kan søke sammen med andre
 • Du kan også melde på andre, men kun med samtykke
 • Spørsmål kan sendes til farmen@strix.no

Farmen 2021 spilles inn over 11 uker sensommer og høst 2021. Søknadsskjema for Farmen finner du her!

Søknadsfrist er 1. april 2021

Kilde: TV2

Vargas

Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL

Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL. Et par år etter at TV2 ble en direkte konkurrent til rikskringkastningen, ble tidenes mest sette TV-sending sent. Norge deltok i VM i fotball og slo Mexico 19. juni 1994. 2.139.000 nordmenn satt benket med våte øyne og norske flagg.

Drillos største suksess som fotballtrener var et faktum og alle norske hjerter gledet seg.

Siden har det som er god underholdning på TV endret seg voldsomt. Gode norske landskamper kommer langt sjeldnere. Enda Nødlandslaget var iferd med å spille seg inn i våre hjerter, med en fantastisk innsats og godt spill mot Østerrike nylig. Vi lar oss stadig blende av kollektiv innsats som overgår våre forventninger.

Lillehammer OL

I framtiden kan vi kanskje håpe på at nye Norge under ledelse av Ståle Solbakken kan gi fotball-landslaget et solid løft mot nye spennende mesterskap. Håpet kan ingen ta fra oss.

Se bare hva norske fantastiske håndballjenter gjør før jul – hvert eneste år. Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL.

Lest? Din underholdning i morgen

OL på Lillehammer i 1994 var også en dundrende suksess fra start til slutt. Både sportslig og hva TV-seerne angikk den gang. For ikke snakke om folkehavet som opplevde de fantastiske 16 dagene på nært hold. De som i ettertid kan smykke seg med pins og billetter i glass og ramme med bevis for å ha vært til stede, sier i unisont utrop.

Dette var det mest fantastiske de hadde opplevd. Seertallene forteller at OL på Lillehammer var viktig for veldig mange. Mer enn 2 millioner mennesker opplevde både åpning- og avslutningsseremoniene.

Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL
Tidenes seersuksess for NRK, Maskorama Foto: NRK

Noen tiår senere er det fortsatt krig mellom de respektive underholdningskanalene. Men utvalget er så voldsomt mye mer nå enn den gang. I 1994 hadde vi TVNorge, TV3, TV2 et par svenske kanaler og NRK. Ikke så mye mer. Nå har strømmetjenestene gjort det langt vanskeligere for de tradisjonelle TV-kanalene å vinne TV-seere. Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL – til og med TV2 sine flaggskip Farmen og Kompani Lauritzen må se seg slått.

Annen underholdning

Tall fra 2018 viser en nedgang på 40% for seere mellom 30 og 39 år, som må betegnes som svært dramatisk. Lineær TV slik vi har erfart gjennom mange år, er utvilsomt på vei ut.

Folk flest hører på Podcaster, ser film og serier på Netflix, leser bøker på nettbrett og hører musikk på Spotify. Eller deler bilder på Insta og oppholder seg i sosiale medier i stedet for å se på TV. Helt til Maskorma ble presentert som NRKs lørdagsunderholdning denne høsten. Da skjedde det noe blant oss.

Maken til TV-suksess har vi altså ikke sett i moderne tid, etter at “alt det andre” har vært tilgjengelig som underholdningsform.

Oppskriften er like enkel som den er genial. Åtte kjendiser er ikledd fantastiske og kreative kreasjoner. “Ingen” vet hvem som står på scenen for å presentere sin fremførelse. Dette er altså en sangkonkurranse samtidig som en spennende gjettekonkurranse som seerne deltar i.

En dyktig programleder i NRKs sorte skjørt, Silje Nordnes. Og tre munnrappe dommere som skal tippe hvilken kjendis som nettopp har levert sin respektive låt. Marion Ravn, Jan Thomas og Nicolay Ramm. Og vipps har man en unik vinnerformel folket ønsket å la seg underholde av.

Nysgerrige

Vi er nok et nysgjerrig folkeferd vi nordmenn. Hvem er det vi ser, men ikke vet hvem er inne i maskene? Hvem er det vi hører synge, men ikke kan se? Hvem gjetter riktig og kan det være din favoritt-artist som står der bak kostymet?

Vi husker Big Brother, ikke sant? Nysgjerrigheten for hva kvinner og menn i sin beste alder kunne finne på når de “glemte” at kameraene var der. All type dyneløfting eller konkurranser der seerne kan delta å gjette, vil kunne skape en viss interesse. Men ikke engang skaperne av Maskorama kunne vite hvilken suksess dette skulle bli.

Maskorama er den norske versjonen av det internasjonale konseptet The Masked Singer, som er basert på det koreanske konseptet King of Mask Singer

Wikipedia.org

Vi har lett for å falle for konkurranse-aspektet, men Maskorama har så mye mer. Det er artisten bak masken, kostymene og framførelsen. Et Kinderegg av en konkurranse der du kan briljere med din lydhørhet. Ja, for du har gjettet det allerede, ikke sant? Hvem er det som skjuler seg bak maskene?

Finalen 12. desember

Vil DU bli sett i finalen av Maskorma på NRK1 12. desember? Da bør du lese videre.

Film deg selv med mobiltelefonen, der du henvender deg direkte til kamera. Sørg for at det er lite bakgrunnsstøy og at mobilkameraet er i «liggende/landscape» posisjon. Si hvem du heier på, og at du ønsker vedkommende lykke til. Du kan også gjerne si hvem du tror skjuler seg bak masken. Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL.

Last opp din video, og kanskje får du en genser og ansiktet ditt på skjermen i finalesendingen av Maskorama!

Vi synes det er fryktelig vanskelig å gjette hvilken kjendis som er bak hver enkelt maske og utkledning. Det vi føler oss veldig sikre på derimot, er at det er fantastiske Ulrikke Brandstorp. Du vet, artisten som vant den norske Melodi Grand Prix konkurransen, men som ikke fikk delta i Eurovisjon. Hun er inne i “Trollet” i Maskorama. Helt sikkert.

Mer enn 1 million nordmenn var vitne til at Inger Lise Rypdal avslørte at hun var “Enhjørningen”.

Om du har dine teorier om hvem som er inne i de tre andre kostymene, “Ravnen”, “Vikingen” og “Elgen” – del det gjerne i vårt kommentarfelt.

Kilde: NRK.no

Vargas

Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket

Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket. En ny og spennende serie for hele familien. Med et viktig og alvorlig budskap i handlingen. En skilsmisse er vond og vanskelig for barn, men det kan også gå bra. Er det noe NRK er gode på – er det å lage TV for barn, med barn på barns premisser.

Stjernestøv har et budsjett på 50 millioner kroner, samme som fantastiske Snøfall hadde.

Lest? Snøfall – ny adventkalender på NRK

For mange handler jula om hjemmekos og familiehygge. Men hvordan er det å gå inn i desember når familien og hjemmet er i oppløsning?

NRK.no

Stjernefolket

Denne gang gir fortellingen gjennom 24 episoder fra 1. desember, et innblikk i hvordan det oppleves for et barn at foreldrene skilles. 9 år gamle Jo er seriens hovedperson. Jo må flytte sammen med moren og søskenene sine på et nytt sted. Her blir Jo kjent med den jevngamle jenta, Elly, som er fra stjernefolket.

Et bekjentskap som vi forandre livet til Jo – for alltid. Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket. Likte du Snøfall, vil du sannsynligvis like Stjernestøv. Hvem er stjernefolket og hvem er Jo og Elly? Det finner du ut av, sakte, men sikkert fra 1. desember på NRK Super.

NRK legger ingenting i mellom når de skal lage god barne-TV, for hele familien som skal følge oss i årevis gjennom adventstiden. Alle som husker Skomaker Andersen som kom på NRK i 1979 første gang, vet å sette pris på underholdning med julen i fokus.

Stjernestøv - er NRKs adventskalender om stjernefolket
Ingrid Bolsø Berdal Foto: LARS ERIK SKREFSRUD / NRK

Jul i Skomakergata

Advent er en hektisk og spennende tid, særlig for alle barn. Den bør være hyggelig og koselig, men slik vet vi det slett ikke er for alle. Når barn opplever skilsmisse, gjør det noe med alle involverte, særlig kanskje barna. NRK har alltid vært en viktig medspiller i så måte. Med å gi et friminutt i en krevende tid.

Helt siden den koselig sakte-barne-TV fortellingen om skomakeren og tøffelen, som spiste kruspersille, har NRK vært med å skape hygge i ventetiden før jul. Gjennom Jul i Skomakergata og fantastiske Henki Kolstads skikkelse, har NRK siden utvidet og forbedret sine adventskalendere, voldsomt.

Vi nevner Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen, Jul i svingen, Jul på Månetoppen, Julekongen, Snøfall og nå i 2020 altså, Stjernestøv. Adventskalendere som har vært med å preget julen for tusenvis av norske barn i mange tiår.

Kudos til NRK som tar barna på alvor og lager fantastisk spennende barne-TV, for barn og unge, med barn i fokus og alltid med et viktig budskap i bunn.

NRK sparer ikke på noe når de lager god underholdning. Ingrid Bolsø Berdal spiller Jos mamma. Og skuespilleren Torbjørn Eriksen har en viktig rolle i denne serien som kostet ca 50 millioner kroner å ferdigstille. Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket.

Snøfall

Du husker selvsagt Snøfall som handlet om Selma som ble spilt av Siri Skjeggedal? En fantastisk produksjon som ble svært populær og som fikk positiv omtale. Selma vokste opp hos den strenge fostermoren, Ruth, spilt av Kjersti Elvik. Selma er et barn uten egne foreldre, men selveste julenissen – er hennes bestefar.

Hver eneste episode av Snøfall ble sett av 1 million mennesker da den kom i 2016. Noe som er rekord for en adventskalender.

Her satte NRK fokuset på alle disse barna som faktisk ikke bor hos sine biologiske foreldre av ulike årsaker. Visste du at hvert eneste år, er det behov for 1000 nye fosterhjem i Norge, for barn som ikke kan bo hjemme? Dermed treffer en TV-serie som Snøfall svært mange berørte mennesker.

Rekordmange barn ville være med når NRK skulle ha audition til Stjernestøv i januar 2018. 14000 barn sendt inn søknader til å delta. Noe som er rekord for denne type produksjon. Innspillingen ble gjort i Lunner på Hadeland og rundt om i Oslo i desember 2018.

Serieskapere og regissører for Stjernestøv er Ida Sagmo Tvedte og Karianne Lund.

 1. desember skapes nye forventninger. Stjernestøv sendes på NRK Super, for hele familien. Bli kjent med Jo, Elly og de andre fra stjernefolket du også. Magien og forventingene merkes i magen allerede. Kjenner du det? Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket.

Ønsker du å kjøpe den flotte originale adventskalenderen som følger Stjernestøv, kan du bestille denne her.

Vargas

Den perfekte TV-appen for hele familien!

Den perfekte TV-appen for hele familien! Tenk å få en TV-app som inneholder noe for alle i familien. Du kan godt si at både NRK, HBO, Netflix og til og med TV2 Sumo har noe for enhver smak. Men det finnes én TV-applikasjon som er hakket bedre enn samtlige. Disney+ er utvilsomt den aller beste av dem alle, synes vi. Den perfekte TV-appen for hele familien! Disney+ har et mylder av fantastiske filmer og serier. Til og med for far.

Disney+ ble tilgjengelig for verden medio september i år, så dette er en splitter ny TV-app du bør laste ned og heller slette en annen. Selvsagt koster den penger, det skulle bare mangle, men den er faktisk rimeligere enn de fleste andre apper også. For 12 måneder betaler du 689 kroner. Eller 69 kroner per måned. Det er denne TV-applikasjonen absolutt verdt.

Lest? Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen

På Disney+-appen er det fem hoved-kategorier som gir deg muligheten til å velge hvilket univers du ønsker å besøke. La oss presentere dem én for én. For her får du absolutt alt. Eller hva sier du om “High School Musical“, “Frost II” og “Løvenes Konge” i samme App? Er det virkelig mulig? Jepp, det er det.

Disney+

For se hva du blir tilbudt her: Disney+, som har nye og gamle produksjoner. Alt fra Mikke, Langbein og Donald. Et arsenal av filmer og serier for hele familien. Et must for alle som har barn i huset. Om storfilmen “Avatar” er tilgjengelig? Selvsagt er den det – og mange flere med.

Du får så mye snadder på Disney+ at du ikke rekker å se gjennom alt i løpet av det hele første året du har dette abonnementet. Og det beste med alt, du kan se innholdet på nettbrett, mobil eller TV – uansett når det måtte passe for liten og stor.

Disney+ er en amerikansk videostrømmetjeneste. Tjenesten er nett- og abonnementsbasert og eies og driftes av Walt Disney Direct-to-Consumer & International, en divisjon av The Walt Disney Company. Tjenesten ble lansert i USA 12. november 2019, og den ble lansert i Norge 15. september 2020.

Wikipedia.org

Den perfekte TV-appen for hele familien!

Star Wars

Baby-Yoda har du kanskje hørt om? Den mest populære julegaven i fjor. Denne grønne lille nurket som er en kopi av den originale Yoda fra Star Wars. Nå er TV-serien her, med baby-Yoda i hovedrollen, for det er Star Wars som er fars guilty pleasure – det vet jo alle. Samtlige Star Wars filmer, inkludert den nye fantastiske “Mandalorian” har sin egen fane i Disney+. Løp og kjøp, sier vi bare.

Tenk å få hele Star-Wars-universet servert på sølvfat, inkludert en helt nye serie som har fått fantastiske anmeldelser. Den perfekte TV-appen for hele familien! Snakk om fantastisk overraskelse til barna en vindfull lørdagsmorgen, etter frokost. Barna vil sitte klistret til TV-skjermen – lenge.

Mandalorian” får i oppdrag å finne baby-Yoda. Vokte ham med sitt liv og levere ham trygt tilbake til … ja, det får du jo se da. Star Wars imperiet er åpenbart ikke bare for far, men for hele familien, i hvert fall de helt opp til 12 år. Det kan som kjent være både slossing og skyting, derfor bør barna se dette med en voksen. Det kan bli litt skummelt.

PIXAR

PIXAR Animation Studios eies av Disney. Her finner du animasjonsfilmer og serier, samt tegnefilmer for de yngste. Dette er utvilsomt en av dem mest populære fanene eller hoved-kategoriene hos Disney+. Her finner dere Istid-filmene, Toy-Story-serien og masse mer.

PIXAR er kjent for sin gode kvalitet og produksjon i ypperste klasse. Du vil raskt merke at hele Disney+-appen har HDR og 4K-kvalitet, om du har en god nyere TV med riktig tilkobling. Dette kommer svært godt fram i PIXAR fordi animasjon er så sømløst og tydelig fra før.

Den perfekte TV-appen for hele familien! Endelig er PIXAR endel av din hverdag, endelig er det mulig å finne “Biler-serien”, “De Utrolige”, og en rekke filmer og serie for de aller minste i én og samme app. Takk, Disney+.

MARVEL

Tenk å finne en app som har alle superheltene på ett sted. Tenk å finne både “X-MEN” og Edderkoppen-filmene på samme App. MARVEL-Studios er også eid av Disney. Derfor får du også denne vidunderlige verden rett i stua. Alle superheltene du kommer på – er på plass.

“Avengers”, “Fantastic4” og “Captain Marvel” på samme sted. Guttungene på fem, seks eller ti år vil ikke gå på skolen. De vet at alle heltene venter på dem i denne appen. Her kan mor og far få et lite problem. Det kan rett og slett bli for mye av det gode.

MARVEL er endel av Disney-konsernet. og tilbyr amerikanske tegnerserier og filmer som er basert på en rekke filmhelter. Her er det altså underholdning for de litt eldre barna, men aldersgrense fra 6 år og oppover, betyr at barna lar seg underholde med mor eller far til stede. Marvel har også filmer og serie uten aldersgrense.

National Geographic

Den perfekte TV-appen for hele familien! Må åpenbart ha noe for mor og far også. National Geographic er det, til fulle. “På Eventyr Med Gordon Ramsey”, verdens beste og sinteste TV-kokk, er ren underholdning for pengene. Eller hva synes dere om fjellklatring? Da er “Free Solo” perfekt for dere.

National Geographic er også for barna, fordi det finnes en rekke filmer og serier om ville dyr, tamme dyr, dyr i Afrika, dyr i nordisk villmark. Samt en rekke andre steder på kloden. Dette er lærerikt for de aller fleste, samtidig som det er god underholdning for hele familien.

Dokumentar-serier, fantastiske TV-bilder fra alle verdenshjørner. Fra fjells, under vann, i byer, i ørkenen eller på reise i universet. National Geographic tilbyr vitenskap og innovasjon, presentert på en så profesjonell måte at det gir deg gåsehud. Du får dyr, natur, og historiske mysterier samt reiser til planeten Mars. Hva mer kan du ønske deg?

Skal du og din familie virkelig kose dere denne høsten og vinteren – er Disney+ den perfekte appen. God fornøyelse.

Vargas

Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten!

Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Årets originale Farmen med ny programleder skal forsøke å underholde med romantikken i fokus. Om det betyr at det blir nye Farmen-par, vil du se ganske snart. Farmen i Coronaens tegn, blir uansett av det spesielle slaget.

Samsjø gård ved Samsjøen i Årdal, ikke langt ved Hønefoss, er årets scene for Norges mest populære reality-serie.

Kjærlighet

Nok engang skal 14 deltagere, såkalte forpaktere ha ansvaret for en gård, der fasilitetene er lik som for hundre år siden. Det betyr som kjent endel utfordringer for luksusdyr som er vant til varm dusj, komfyr, kjøleskap, mobiltelefon, TV og PC. Nå skal disse vanlige dødelige forsøke å samarbeide på godt og vondt – for å lykkes med ukesoppgaver, som gir penger til mat.

Lest? Prinsesse Diana på Netflix denne høsten!

Dagene er lange, maten består av grøt og poteter om man ikke lykkes med ukesoppgavene, og de fysiske utfordringene mange. Men man møter mennesker man kan få et forhold til i mange år senere. Kanskje til og med sitt livs utkårede. Det har skjedd før og vil skje igjen. Nasjonalromantikken blomstret i 1920. Kan det bety kjærlighet mellom deltagerne på Farmen?

Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Du vil se det ganske raskt, hvem av deltagerne som får øye for hverandre.

Spillet

Hele konseptet Farmen er bygget rundt, er det viktige spillet hver enkelt deltager må forholde seg til. Fordi man skal gjennom 11 uker velge førstekjempe, andrekjempe og storbonde – hver uke. Hver uke skal også to deltagere ut i en tvekamp, der taperen må reise fra gården.

Lest? Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen!

Kun én deltager står igjen som vinner. Vedkommende vinner bil og hytte til en verdi av 1,2 millioner kroner. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Den som spiller spillet best, vinner til slutt. Men hva betyr det å spille riktig? Har du en teori? Da bør du melde deg på Farmen, så snart du får en sjanse.

Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten!
Mads Hansen og Farmen-gjengen 2020 Foto: Espen Solli TV2

Den som spiller spillet vet hva det vil si å skaffe seg nære allierte i en gruppe på fire eller fem. Men kan man egentlig stole på noen, når så mye penger står på spill, der alle vil stå igjen alene? Selvsagt ikke. Man kan kun stole på seg selv, sin plan og egne handlinger. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten!

Høstens sesong vil gjenspeile den økonomiske og nasjonalromantiske optimismen som fulgte etter første verdenskrig. Dessuten er kjærlighet og romantikk viktige stikkord for Farmen 2020.

TV2.no

Man bør kanskje fortelle så lite som mulig om seg selv og sine ferdigheter, samtidig forøke å bli så godt likt som mulig. Jobbe hardt og ligge lavt i starten. Det er nok lettere sagt enn gjort. Fordi alle analyserer hverandre. De som faktisk gjør en solid innsats og jobber hardt, kan bli sett på som en verdig konkurrent. Det er ikke bare en fordel. Den som ligger og drar seg og blir sett på som det svakeste ledd – ryker fort ut.

Voksne deltagere

Hva TV2 begrunner fokuset på kjærlighet og romantikk, kan være aldersgruppa av deltagere denne gang i Farmen.

Det er en voksen gjeng som har rukket å oppleve endel, ikke bare 20-åringer som vi har vært vant til de siste sesongene. Denne gang er det vel en snittalder på rundt 33 år, som gjør at det kan være flere av de single som er på jakt. Jakt etter den rette å dele livet med. Jakt etter en kjæreste – rett og slett.

Lest? Klar vinner av TV-høsten!

Ni av 14 deltagere er single og alle disse er blant de yngre deltagerne. De andre, litt eldre, er enten gift eller i et forhold. Vi mistenker at det slett ikke er tilfeldig at så mange single er plukket ut samtidig. Selvsagt ønsker TV2 og produksjonsselskapet, Strix at det skal bli nye farmen-par. Jo mer kjærlighet og romantikk, jo flere overskrifter og medieomtale. Jo mer reklamekroner i kassa.

Deltagerne

De 14 deltagerne er spredt fra hele landet – her blir disse presentert:

 • Thor Haavik (26) prest, singel og fra Loddefjord
 • Inger Cecilie Grønnerød (47) lektor, gift og fra Halden
 • Karianne Kopperstad (27) reisekonsulent, singel og fra Fosnavåg
 • Lene Egeland Hogstad (44) barnepleier, gift og fra Kvanvik
 • Josten Grav (58) kennelvert, i forhold og fra Hobøl
 • Sindre Nyeng (23) student, singel og fra Leksvik
 • Nils Kvalvik (39) røykdykker og utrykningssjåfør, i forhold og fra Karasjok
 • Kjetil Kirk (27) brandmanager, singel og fra Oslo
 • Wiktoria Rønning (22) modell, singel og fra Aurskog
 • Karianne Vilde Wølner (26) flyvertinne, singel og fra Drammen
 • Raymond Røskeland (36) anleggsarbeider, i et forhold og fra Osterøy
 • Tove Moss Lohne (35) lydterapeut, singel og fra Sandnes
 • Daniel Viem Årdal (30 butikkmedarbeider, singel og fra Steinkjer
 • Sanna Khursheed (32) siviløkonom, singel og fra Stavanger

Mads Hansen

Farmen-generalen Gaute Grøtta Grav (40) grav har trukket seg helt ut av Farmen-prosjektet etter 13 sesonger. Først gav han Farmen kjendis-programleder-jobben til Tiril Sjåstad Christensen. Deretter gav han også bort jobben i den originale Farmen, den gikk til Mads Hansen.

Mads Hansen (36) er mest kjent for å lage morsomme låter som mange unge liker, han er nemlig mannen bak låta “Sommerkroppen”. Den tidligere fotballspilleren har også vært sidekick i “Senkveld” på TV2, og vært i “språkklubben” på VGTV.

Nå skal Mads Hansen forsøke å ta vare på Farmen-arven etter Norges dyktigste programleder, Gaute Grøtta Grav – ved å lede Farmen 2020. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Alle som heier på kjærligheten mellom mennesker, bør selvsagt se Farmen.

Det er bare dager igjen til første episode.

Kilde: TV2.no

Vargas

Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen

Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen. Den populære duoen, de to flotte unge mennene, de to homofile kjendisene skal delta i sesong to av Norges mest omtalte reality-serie. Linnea Myhre, topp-bloggeren og forfatteren og eks-kjæreste med Sondre Lerche, deltar også.

Harm og Hegseth

Som om ikke det var nok, jaggu har ikke Dag Otto og Kristian Ødegård fått med seg Christine Dancke, tidligere programleder i NRKP3. En annen kvinne med frynsete nerver – i følge henne selv. Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen. Betyr fliring, grining og gode kommentarer. Topp underholdning for hele familien, sett bort fra endel banning som helt sikkert blir sensurert.

Lest? Klar vinner av TV-høsten!

Både Morten Hegseth og Vegard Harm har det i kjeften, de vil bære denne serien på egne armer – så lenge de deltar.

Dette er et program eller serie du bør se i høst og vinter – vi anbefaler derfor usett “Kompani Lauritzen” sesong to. Dette blir tidenes reality-TV. La oss komme tilbake til hele “troppen”.

Innspillingen foregår nå, på Setnesmoen leir på Åndalsnes i Møre og Romsdal. På samme sted og samme leir som siste sesong.

Militær-disiplin

Underholdningsverdien av å se kjente mennesker, kjendiser du mener å vite mye om og som du føler du kjenner, slite, svette og gråte. Har stor verdi for produksjonen. Vi kan lett forholde oss til oppgavene de får og tenke at, det der hadde ikke jeg klart, eller omvendt.

Kjendisene settes på prøve, prøver de aldri trodde de selv skulle makte å gå gjennom. Men så er det noe med lagfølelsen. Laget hjelper deg opp og fram, man får støtte, fysisk og psykisk og finner krefter man ikke trodde fantes. Man blir sterkere av å kjenne på den fantastiske lagfølelsen. Ikke allerede første dag, men etterhvert. Når man blir skikkelig kjent med hverandre.

Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen
Morten Hegseth er en av sodatene i Kompani Lauritzen Foto: Matti Bernitz / TV 2
Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen
Vegard Harm er en av sodatene i Kompani Lauritzen Foto: Matti Bernitz / TV 2

Alle som noen gang har ikledd seg grønt militær-uniform, vet at det er medsoldatene som er viktigst i alle de ukene en slik innspilling pågår. For det er jo det dette handler om. En innspilling av et underholdningsprogram, som dog er alvorlig nok når man er midt oppe i “smerte-helvete”.

Militær-disiplin er ikke farlig, bare fryktelig uvant for deltagerne som ikke er vant til å bli skreket til – før de er skikkelig våken.

TV2 og Lauritzen

Dag Otto Lauritzen er TV2s største gullkalv. Han har vært med lenge, både som makker til Kristian Ødegård i “Huskestue”, men også som ekspertkommentator for Tour de France-sendingene til TV2. Nå har sørlendingen truffet blink med sitt eget konsept. “Kompani Lauritzen” vil kunne gi millioner av kroner i reklame kassa, det er dette nordmenn vil se på TV.

Lest? Hadde du imponert i Kompani Lauritzen?

Kjendiser som sliter seg gjennom en knallhard rekruttskole, med kamera på seg “døgnet rundt.” Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen, gir et a-kjendis preg på årets “Kompani Lauritzen”. Vi kan ikke si annet enn at dette kommer til å bli underholdende.

Hele troppen skal bli til én vinner Foto: Matti Bernitz / TV 2

Dag Otto Lauritzen har mange jern i ilden, men er faktisk best som “Oberst”. Han kler rollen som både bøddel og medsoldat på en forbilledlig måte. Han er en venn i nøden, men sender gjerne hele troppen ut på nattevandring med full opp-pakning om nødvendig. Det blir det som sagt god underholdning av.

Deltagerne

 • Morten Hegseth
 • Vegard Harm
 • Linnea Myhre
 • Christine Dancke
 • Siri Avlesen-Østli
 • Edward Schultheiss
 • Faten Mahdi Al-Hussaini
 • Vida Lill Berge
 • Carl Martin Eggesbø
 • Margrethe Røed
 • Håvard Tjora
 • Bernt Hulsker
 • Jakob Schøyen Andersen
 • Ulrikke Brandstorp

Underholdnings-krig

NRK og TV2 har mange tette konkurranser. Det handler om å få flest TV-seere til å bli værende på kanalen. De to store trekkplastrene på respektive kanal denne høsten er “Stjernekamp” for NRK og “Skal vi Danse” på TV2. Her vinner NRK – hver lørdag. Underholdnings-krigen fortsetter.

“Kompani Lauritzen” derimot har ingen direkte konkurrent, fordi dette programmet har tidligere blitt sent på søndager. Det gir TV2 en unik mulighet til å få mange seere til hvert program. Finalen for siste sesong ble sett av nær én million mennesker. Da Øyvind “Vinni” Sauvik vant konkurransen.

Det er seertall som ingen andre program kan måle seg med.

Harm og Hegseth til “Kompani Lauritzen” vil sannsynligvis sette nye rekorder når dette kommer til en TV nær deg.

Kilde: TV2

Vargas

Farmen-deltager direkte til Stjernekamp

Farmen-deltager direkte til Stjernekamp og nye utfordringer for Norges største barnestjerne. Anita Hegerland ble et populært innslag i Farmen kjendis sin siste sesong. Og snekkeren, Erik Alfred Tesaker – gikk hen og vant bil til en halv million kroner.

Nå skal den erfarne artisten Anita Hegerland forsøke seg på scenen i NRKs populære sangkonkurransen, stjernenes kamp utover høsten. Dette blir den niende sesongen siden starten i 2012 – av NRKs høst og vinter-satsning, Stjernekamp.

Anita gjorde et solid og sympatisk inntrykk når hun vartet opp med klemmer i øst og vest til alle de andre deltagerne. Der særlig de unge kvinnene på Farmen kjendis lot til å sette pris på artistens omsorg. Hun møtte veggen flere ganger. For ikke å snakke om knivene. Farmen-deltager direkte til Stjernekamp.

Anita Hegerland skar seg tre ganger

Anita Hegerland er den første deltageren som har skåret seg på skarpe kniver, tre ganger – under matlagings-konkurransen.

Sårene etter knivkuttene ble til slutt artistens bane. Da hinderløp-komkurransen skulle starte, trakk Hegerland seg fra Farmen kjendis.

Vi og mange med oss, gleder oss til å se Anita langt mer på hjemmebane, enn på Farmen. Når hun nå skal konkurrere mot andre artister i en rekke forskjellige sjangre.

Hegerland som var gift med superstjernene Mike Oldfield, er kjent for å synge mer klassiske poplåter. Men skal forsøke seg i blant annet HipHop, Rock, Opera, Soul, EDM og Country og Blues. Og hun skal konkurrer med ni andre artister. Flere av disse har lang erfaring, andre er ganske så ferske i en krevende bransje. Men å kalle disse for store stjerner – er vel å ta litt hardt i.

Lest? Nye Farmen med en rekke nye regler

Farmen-deltager direkte til Stjernekamp
Her er deltagerne i årets Stjernekamp Foto: JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK

Alex Rosén

Det er lett å tro at Alex Rosén stjeler showet når NRK kjører i gang enda en sesong med stjerner i kamp, mot hverandre. Er det flere stjerner igjen i dette landet, er det lett å spørre. Og når man ser dette koblet med artister, mener vi at spørsmålet er betimelig.

Foruten Sandra Lyng og Hegerland, er det vel ikke så store og kjente navn i kategorien, A-kjendisstatus blant de som skal opptre. Thomas Feldberg, som nå gir seg som meddommer i dommerpanelet. Er vel mer kjendis og stjerne enn flere av deltagerne, og da mister vel Stjernekamp-statusen en del av sin sjarme. Synes vi. Synd at også kunnskapsrike Feldberg gir seg.

Eller tar vi feil? Har du kanskje hørt om Vegard Bjørsmo og Bilal Saab, som vant i fjor? Selvsagt skal man heie på de unge og lovende, få fram de unge talentene, men da må bør programmet bytte tittel. Bilal Saab var ingen stjerne før han vant Stjernekamp. Han er stjerne nå, ikke før han var med. Farmen-deltager direkte til Stjernekamp.

Derfor blir det litt platt og rart og kalle programmet for Stjernekamp, når flere av deltageren er ukjent for de fleste.

La oss allikevel håpe at det er nettopp de unge, ukjente og håpefulle, slik som unge Saab, som går i vei og imponerer oss mest. Vi elsker å bli overrasket og bli satt til veggs for feilaktige vurderinger, særlig i underholdningsbransjen. Men Stjernekamp-navnet svinger det ikke like mye over, med ukjente “stjerner” som deltagere.

Her er deltagerne for årets Stjernekamp:

 • Anita Hegerland
 • Alex Rosén
 • Sandra Lyng
 • Vegards Bjørsmo
 • Myra Regina Tucker
 • Odd Einar Nordheim
 • Ingeborg Walther
 • Knut Marius Djupvik
 • Hege Øversveen
 • Emil Solli-Tangen

Musikk er fantastisk når gode artister får lov til å briljere idet de kan aller best. Men det blir brukbar underholdning av at artister forsøker å briljere i det de ikke kan også. Det er selve essensen i Stjernekamp og det som skille de nest beste fra vinneren. Den som mestrer det å være litt bedre i alle sjangere – vinner til slutt.

Fra ukjent til stjerneartist

Thomas Feldberg og Mona B. Riise har utgjort det faste dommerpanelet de siste seks sesongene. I tillegg har de fått inn en ekspertdommer til hver sjanger. Til høsten er det kun Riise som blir fast dommer, og så får man to ekspertdommere fremfor kun en.

NRK.no

Vi lot oss imponere over Saab, Hætta Isaksen, Douglas og Sørum, de fire siste vinnerne. Men felles for alle disse, var at stjernestatusen ble langt større etter at de vant, enn før de ble med i Stjernekamp. Naturlig nok. Når skal vi få se en artist i ypperste klasse som kommer og feier oss av banen? Alex Rosén, kanskje? Han er jo rå nok.

Programleder blir som alltid meget dyktige, Kåre Magnus Bergh.

Velg ut din favoritt i årets Stjernekamp du også. Vi skal svi av kontantkortet på Alex Rosén, naturligvis. Her får du mye underholdning for pengene. Snakk om krutt-tønne.

Stjernekamp sendes på NRK fra høsten 2020.

Kilde: NRK.no

Vargas

Her er kjærestene til skuespillerene i Papirhuset

Her er kjærestene til skuespillerene i “Papirhuset”, den mest populære TV-serien på Netflix. I hvert fall om du skiller seriene på engelskspråklig og ikke-engelsk språklig. Den spanske serien, “Money Heist” oversatt til “Papirhuset” er en romantisk røverhistorie mange nordmenn har trykket til bryst.

Du kan velge på Netflix som du selv vil, om du vil dubbe den til engelsk, eller høre den på originalspråket – spansk. Som vi absolutt anbefaler. Den heter noe så vakkert som La casa de papel på spansk, som ikke betyr noe mer spennende enn – “Papirhuset”.

Det er mange serier i sjangeren action, som har spenning, de onde mot de gode, den tradisjonelle strukturen vi alle kjenner. Men “Papirhuset” er et fyrverkeri, med alle regnbuens farger i ett. De gode skuespillerne gjør denne serien severdig nok og du vil huske den lenge.

Det er en voldsom serie, mye våpen, endel vold, men også vakkert og intimt på en rar måte. Det gjøres kloke brekk og avansert planlegging må til. Vi blir raskt kjent med “el profesor” og hans utvalgte, og det blir spennende allerede fra start. Dette er TV-serien hele verden snakker om – “Money Heist” på engelsk, “La casa de papel” på spansk og “Papirhuset” på norsk. Se den på Netflix.

Lest? Vil Papirhuset levere flere sesonger på Netflix?

Alle skuespillere har åpenbart et privatliv, enda vi skulle ønske at smellvakre Tokyo var sammen med Rio på ordentlig. Ja, er de ikke det da, tenker du kanskje nå? Eller er det flere av skuespillerne som er sammen? På ordentlig? Her er kjærestene til skuespillerene i “Papirhuset.”

Sesong fem og seks er utsatt grunnet Covid-19

Det er så langt kommet fire fantastiske sesonger, du bør begynne å se i dag. Dette er TV-serien alle vil snakke om, når vi kommer tilbake til normalen, tilbake til skole og arbeide, etter Corona-krisen. Papirhuset er et fyrverkeri av en TV-serie.

Pandemien må få skylda for at vi ikke får se sesong fem av “Papirhuset” – før i slutten av 2021.

Papirhuset, er et spansk TV-drama, skapt av Álex Pina. Serien var opprinnelig planlagt for to sesonger over 15 episoder. Den spanske kanalen Antena 3 hadde rettighetene. Netflix fikk globale streaming-rettigheter til serien høsten 2017.

Wikipedia

For ikke å røpe sine egentlige navn, velger hver og en av gruppens deltagere sin egen storby, som sitt kallenavn. Vi møter Stockholm, Oslo, Rio, Nairobi, Tokyo, Denver, Berlin, Moskva, Helsinki og Bogota i denne meget populære TV-serien.

Professoren er hovedrollen i denne serien. Han er selve hjernen bak alle planene gruppen med de forskjellige menneskene utfører. De respekterer professorens plan, men vi skal ikke røpe mer enn at det kan komme forviklinger underveis. Professoren, “El profesor” heter Sergio Marquina, spilles av Alvaro Morte og er lykkelig gift med Blanca Clemente.

Rio og Tokyo

Hans motpol i serien, Raquel Murillo, heter egentlig Itziar Ituno er 45 år gammel og singel. Men hun har faktisk hvert gift med en av skuespillerne på settet, nemlig, Jaun Fernandez, som spiller den hissige Colonel Prieto. Det visste du nok ikke, tenker vi.

Miguel Herrán (24) spiller Rio. han har så vidt vi vet bare dette ene kalle navnet i serien, og for de fleste er det mer enn nok. Særlig mange kvinner har lagt sin elsk på den spanske playboyen. Og vi som heier på kjærligheten skulle selvsagt ønske at Rio var sammen med vår favoritt, Tokyo. Som spilles av Ursula Coberó (30).

Dessverre. vi må kaste blør i øynene som elsker å heie på kjærligheten, fordi de ser så forelsket ut. Og det finnes tusenvis av bilder av de to på nettet, som om de er sammen, og har vært sammen lenge. Ursula Coberó i Tokyos skikkelse, er sammen med Chiro Darin, en argentinsk skuespiller. Det er Tokyo, altså Ursula Coberó som har fortellerstemmen gjennom samtlige sesonger.

Og Rio er singel, damer. Og gutter.

Denver spilles av Jaime Lorente, er gift med Maria Pedraza som jobber som profesjonell danser. Denver er ham psyko-latteren, ikke den smarteste blant professorens utvalgte, men det er et hjerte der inne et sted.

Mange har kanskje energiske Nairobi som sin favoritt. En markant skikkelse, en Alfahann, i en fargepalett av en kvinne.

Nairobi skaper følelsene

Vi nekter å røpe hva som skjer, men flotte Nairobi skaper overskrifter og masse følelser. Nairobi spilles av Alba Flores. En mye brukt skuespiller i Spania, utvilsomt en stor stjerne. Alba Flores er singel, men poster mange bilder i sosiale medier – sammen med en ikke navngitt mann. Hun er en av hovedårsakene til at u bør ha originalspråket påslått, gjennom hele serien.

Berlin er det mest ikoniske medlemmet av gruppen. Han leder gjengen på innsiden og gjør det med eleganse og stil. Bortsett fra at han er litt for glad i damer. Og menn. Berlin har en viktig rolle og Pedro Alonso (48), spiller den utmerket. En dyktig skuespiller som er gift med Tixie Jambass.

Helsinki spilles av Darko Peric, men blir også omtalt som Mirko Dragic i serien. Helsinki har en viktig rolle og blir mer og mer synlig for hver sesong som går. Særlig i sesong fire vil Helsinki bli viktig. Så vidt vi kan forstå, er serbiske Darko Peric singel, men bruker mye av sin tid på Qigong, som er en avansert utgave av Yoga.

God underholdning kommer ofte av engasjementet, innlevelsen, innsatsen og skuespillet til den som utfører det.

I denne serien, “Papirhuset” som du faktisk bare må se, er det særlig skuespillet som imponerer oss mest. Også planen(e) til “el profesor” da, selvsagt. Planene slår lufta ut av enhver Agatha Christie-novelle. Eller Jo Nesbø-krim.

Se “Money Heist”, La casa de papel eller “Papirhuset” på norsk du også, og gråt med oss …

Vargas

Pin It on Pinterest