7 gode nyheter du vil like

7 gode nyheter du vil like og som vil sette et smil i ansiktet ditt. Happy Wife is happy life, right? Du må huske på å holde kjæresten din lykkelig, så dette er basert på hva kvinner liker, og hennes måte å se på det gode liv på.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Nyheter

Det finnes så mange gode grunner til å se lyst på livet, særlig for oss nordmenn, at vi bør lage en ny artikkel for dette tema. Også en egen tekst som er godt nytt for menn, men den kommer senere i sommer.

Vi lover en hel haug med gode artikler utover høsten. Noen vil du like, andre vil la deg provosere og gjøre deg forbanna. Det er derfor vi skriver.

Lest denne? Gode nyheter i en vanskelig tid

Hva som er gode og dårlige nyheter er selvsagt individuelt. Om aksjekursen går ned i en aksje, er det noen som taper, andre vinner ikke sant? De som har kjøpt taper, de som ‘shorter‘ aksjen, tjener penger. That’s the name of the game.

Lavere renter er bra for alle med lån, men ikke for bankene som skal tjene penger på utlån av penger. Er du med?

7 gode nyheter du vil like

7 gode nyheter

Her kommer 7 gode nyheter du vil like – om du er kvinne.

 • Sjokolade har blitt 25% rimeligere
 • Sexleketøy har aldri vært bedre og rimeligere
 • Menn sloss om deg på Tinder
 • Som fullvaksinert kan du igjen gå på date
 • Høsten 2021 kommer mange nye bøker, filmer og serier – 5. sesong av Papirhuset på Netflix
 • Aldri før har du hatt bedre råd – om du er i fast jobb
 • Som kvinne i Norge blir man ca 85 år i gjennomsnitt – fire år eldre enn menn

Forventet levealder ved fødsel har aldri vært høyere enn i 2019. For gutter var den 81,2 år, for jenter 84,7 år.

SSB.no

Forventninger

Som kvinne i Norge har du lov til å ha forventninger. Du vil sannsynligvis blir ganske gammel, du vil klare deg økonomisk. Du kan vrake og velge blant veldig mange menn som ser opp til deg, som er villig til å gjøre hva som helst, for å få akkurat deg.

7 gode nyheter du vil like, ble ikke helt som du trodde fordi forventingene var for store? Kjenner du deg igjen?

Om vi skal spå ditt liv om du blir født i 2021, vil du absolutt kunne bli svært lykkelig som norsk i Norge. Så et lite alvorsord til kvinner generelt. Ikke til den nyfødte jenta som kommer til verden i år, men til kvinner med store forventninger.

Det er når forventningene ikke innfris at skuffelsen kommer. Og den kan bli både brutal og voldsom om du tror at livet ditt blir en dans på roser, det vil ikke skje. Du må jobbe hardt for å nå dine mål og være både standhaftig og grundig i alt du gjør.

Først da vil lykken smile i din retning.

Mye fotball

Et lit tips til alle kvinner som ønsker å ha fjernkontrollen for seg selv utover høsten. Sørg for å ha én TV ekstra.

Mediehuset TV2 sender nemlig rekord-mange fotballkamper fra august til mai – kommende sesong. Men sørg for å betale abonnementet før 1. august, etter dette går prisen på fotball – kraftig opp.

Hva som er god nok underholdning for deg, er kanskje ikke det samme for ham. Pass på at han er opptatt med sitt. Menn er enkle sjeler og lett å lure, de tror de går rundt og er Peter Pan, fortsatt.

Om du ønsker å få gode nyheter direkte til innboksen din, sørg for å motta vårt nyhetsbrev. Det vil alltid være gratis og uforpliktende. Her vil du få de nyeste sladre-nyhetene, hvem er med på “Skal vi danse”, og hvilke deltagere får melke kyr på “Farmen.”

Og alt som handler om de beste nyhetene for kvinner generelt, nå og i framtiden. Vi ønsker våre kvinnelige lesere velkommen.

Takk for oppmerksomheten.

Vargas

NRK – minutt for minutt i sommer?

NRK – minutt for minutt i sommer? Selvsagt skal rikskringkastingen på tur, med hele Norge som reisefølge. Vi opplevde det første gang med Hurtigruta, deretter med en tilårskommen hurtigrute, “MS Sjøkurs” hvor NRK fikk være vertskap.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Statsraad Lemkuhl

I 2012 ble NRK til og med tildelt prisen “Gullruten” for programmet, “minutt for minutt med Hurtigruten“. Et program som nordmenn trykket til sitt bryst og hyllet som, fantastisk underholdende. Tenk det, sakte-TV, live. Bølgeskvulp og måkeskrik, sjøsprøyt og dønninger. Soloppgang og solnedgang. Seertall i hopetall. Ikke rart NRK vil gjøre dette igjen.

Lest denne? Reiseradioen – gir nordmenn sommer i ørene

Om du likte disse sendingene fra norskekysten er det grunn til å glede seg. Det er nettopp det NRK skal gjøre sommeren 2021 sendes fra Bergens stolthet, “Statsraad Lemkuhl“. Det 107 år gamle skoleskipet blir i år vertsskap for NRKs sommertur. Det kan bli like vakkert som både reisen med hurtigruten og “MS Sjøkurs“.

Seks uker med heiste seil fra en skute som er Norges største seilskip. Tirsdag 6. juli går “Statsraad Lemkuhl” fra “kai” utenfor Nordkapp. Er det lov til å håp på litt frisk bris i seilene allerede fra start? Reisen er ikke over før sommeren er på hel og den stolte skuten legger til havn i Arendal – 15. august.

NRK – minutt for minutt i sommer? Du vil få magiske bilder og norsk musikk for norske artister.

Programlederne blir kjente og litt mindre kjente stemmer og ansikter fra NRK Foto: SILJE KATRINE ROBINSON
NRK - minutt for minutt i sommer?
Statsraad Lemkuhl” FOTO: RICHARD SIBLEY / NRK

De utvalgte

Nytt av året er at NRK inviterer folk til å være med på seilasen som såkalte medseilere, noe som betyr at de får enkle arbeidsoppgaver om bord på skuten. De utvalgte vil få opplæring av ‘Statsraadens’ profesjonelle mannskap og trenger derfor ikke ha erfaring fra før, men en viss interesse for sjømannskap og seiling bør være på plass.

NRK.no

Søknadsfristen er for lengst utløpt, men vi har vår fulle tillit til at NRK har funnet et deilig knippe mennesker som skal delta på reisen.

Kanskje eventyrlystne ungdommer, som ikke helt vet hva de går til, eldre sjøulker, som absolutt vet hva de går til. Og kanskje en og annen urban type, som ønsker å lære vekk alt han eller hun kan om sjøvett. Det kan bli god underholdning, det.

NRK – minutt for minutt i sommer? Du husker både tog, bil og hurtigrute med NRK, ikke sant? Med “Statsraad Lemkuhl” vil det bli enda mer action, fordi en seilskute gjør mer eller mindre hva den vil i samspill med naturkreftene. Det kan bli heftig.

De utvalgte som skal være både sjømann, gjest, under opplæring og medseiler på TV, for første gang. Kan få åpenbaringer underveis de neppe kunne få noe annet sted, enn nettopp om bord i en seilskute som seiler sørover langs norskekysten – sommeren 2021. Vi lover å følge godt med.

Midnattsolen

Siden avreise Nordkapp er i begynnelsen av juli måned, vil det være store sjanser for at vi får oppleve midnattsolen på denne turen. En oppleve turister, under normale omstendigheter, er villig til å betale mye penger for å få oppleve. Nå er fortsatt ikke så mye normalt ennå. Vi har Norge og norskekysten for oss selv. Også denne sommeren. Heldigvis?

Se for deg TV-bildene fra “Statsraad Lemkuhl” med midnattsolen i bakgrunnen. Sannsynligvis fantastiske dronebilder som forteller oss hvilke krefter det er i Nordishavet ved Nordkapp. Som er selve endepunkt for det europeiske fastland. Og som kan være så værhardt at ikke engang Hurtigruten tør å gå fra kai.

Vi er avhengig av skyfrihimmel for å få sett den røde midnattsolen i Nord-Norge, helt åpenbart. Den norske sommeren er dog vekslende i utgangspunktet, og i hvert fall så langt nord som avgang og start for NRKs sommersatning, Nordkapp. La oss håpe på sol og god vind – døgnet rundt.

NRK og “Statsraad Lemkuhl” skal innom 32 forskjellige havner fra Nord til Sør, fra Nordkapp og Havøysund til Arendal gjennom sommeren. Se hvilke programledere som er om bord fra uke til uke, her.

Kilde: NRK.no

Vargas

Sophie Elise til Farmen kjendis

Sophie Elise til Farmen kjendis sammen med Norges tøffeste og ti andre deltagere. Det er endelig klar for en ny runde med mer eller mindre kjente ansikter. Smør deg med litt tålmodighet – sesongen som allerede er under innspilling – kommer ikke på TV2 før i 2022. Men verdt å vente på, eller er den det?

Bergenet lesetid: 5 minutter

Kjendis eller ei

Hvem som er mest kjent i dette landet er ikke godt å si. Erna Solberg og Kongeparet er nok høyt oppe på listen. Hvem som takker ja til å være med på Norges mest kjente kjendis-program, er dog noe helt annet. Sophie Elise er nok for de yngste den meste kjente av deltagerne denne gang. Andre seere vil åpenbart dra kjensel på Mini Jacobsen, Heine Totland og Dorthe Skappel. Men hvem er Adam Ezzari?

Om det skal være Farmen kjendis, bør det vel være en man drar kjensel på? Eller er det innafor å ha med kjendiser som er kjent for naboer, venner og kjente? Vi tror TV2 denne gang har slitt litt mer med å få tak i A-kjendiser. Kjendiser som Kurt Nilsen, Lene Marlin eller Erna Solberg. Ja, for er ikke vår dyktige statsminister fra Høyre, den ultimate drømme-deltageren på Farmen?

Sophie Elise til Farmen kjendis – hun er faktisk nesten like kjent i Sverige, som i Norge. Og hun er rikest av deltagerne på Farmen kjendis, utvilsomt. Det er da noe.

Hvem hadde hørt om Lasse Matberg før han var deltager forrige sesong? Mest kjent for muskler, hår og “Skal vi danse“. I Italia. Vi vil neppe oppleve vår flotte statsminister i noen reality-serier på TV, men det er lov å ha ønsker og håp om å se kjendiser vi kjenner fra før, da.

Kjendiser vi liker og føler vi har et forhold til. Litt sånn forelsket på avstand, om du skjønner? Vi liker Sophie Elise fordi hun er en skriver, allsidig, tøff, styrtrik og en ekte kjendis. Pluss at hun er sexy, selvsagt. Litt i hvert fall.

Konsekvenser

For noen er det å være kjendis en byrde mer enn glede. Men makter man å overvinne frykten, innse at man er et kjent ansiktet utad og komme seg over frykten. Kan nettopp en deltagelse i et reality-program som 71 grader nord eller Farmen kjendis bli banebrytende. Bare spør OnklP, selveste Pål Tøyen, som ble med i eventyret om å komme seg til Nordkapp i 71 grader nord. Det endte med en livsstilsendring og et positivt syn på livet.

Det kan faktisk få enorme konsekvenser å takke, ja til Farmen kjendis.

Bare spør Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Som endte opp som par etter å vært deltagere på Farmen kjendis i samme sesong. Vendela er mest kjent for å være med i én Arnold-film og være på førstesiden av et kjent amerikansk magasin. Petter er vel mest kjent for å være halvnaken og dritings på TV.

Bare spør “Staysman“, Stian Thorbjørnsen, som ble med Lars Monsen på tur og etter det, har han aldri sett seg tilbake. Ble skilt da, men. Apropos Monsen, tenk å få oppleve Lars Monsen – på Farmen kjendis? Han hadde sikkert kjeda seg ihjel, men da snakker vi A-kjendis, da.

Eller for ikke å snakke om Øde Nerdrum, som ble kjendis over natten, med deltagelse i nettopp Farmen kjendis. Øde ble Norges nye TV-yndling i løpet av serien.

Sophie Elise til Farmen kjendis
deltagerne i Farmen kjendis 2021 Foto: Espen Solli TV2

Lønnsomt

Det kan, til tross for frykt for eksponering, være svært lønnsomt å takke ja til deltagelse på Farmen kjendis.

Årets sesong av Farmen kjendis kan bli bra nok, den. Men da må vi først bli bedre kjent med deltagerne. Vi har skrevet om Farmen og Farmen kjendis i 11 år og må innrømme det. For første gang blir kjendiser vi ikke aner hvem er, presentert som “kjendis-deltagere”. Det er litt skummelt, men vi lover å gjøre et forsøk på å presentere samtlige.

Sophie Elise til Farmen kjendis – sammen med rappkjeftede Niklas Baarli, kan bli bra TV.

Å bli så eksponert over tid, som man blir gjennom 6 – 8 uker på TV, som “kjendis” på TV. Gjør at man blir litt kjendis om man ikke er det fra før. Bare spør Øde Nerdrum, som sagt.

Oppfører man seg som folk og gjør så godt man kan, kommer man ofte godt ut av det. Men det er lettere sagt enn gjort. Bare spør Mira Craig, eller Kari Jaquesson. Det gikk ikke spesielt bra.

Her er deltagerne

 • Sophie Elise Isachsen (26) influenser, forfatter, artist og millionær
 • Adam Ezzari (22) artist
 • Isak Dreyer (26) Fisker og vinneren av “Norges tøffeste” på NRK
 • Øyunn Krogh (25) vinneren av “Sommerhytta” på TV2
 • Jahn Ivar “Mini” Jacobsen (55) fotballprofil
 • Heine Totland (50) artist
 • Ingrid Simensen (27) radiostemme og programleder i NRK P13
 • Shabana Rehman (44) artist og spaltist
 • Kjersti Grini (50) håndballprofil
 • Dorthe Skappel (58) programleder for “God kveld Norge” på TV2
 • Niklas Baarli (32) programleder for “God Kveld Norge” på TV2
 • Vebjørn Selbekk (52) sjefredaktør i avisen “Dagen”.

Oppbrukt

Vi skal ikke legge noen føringer eller kritisere TV2 på noen måte. Men vi legger raskt merke til at Norges største kommersielle TV-kanal, legger seg litt etter NRK. Når det kommer til å bruke egne ansatte i egne produksjoner. Her er hele tre av tolv deltagere, minst, ansatt i TV2. Er det nødvendig?

Akkurat som NRK bruker egne folk i både programmet “Brille” og i “Mesternes Mester“. Ikke noe galt i det. Kanskje bare litt kjedelig og forutsigbart for oss som ser på. At ansiktene blir brukt for ofte i samme kanal. Oppbrukt, rett og slett. Det var bare det.

Adam Ezzari er altså artist og er mest kjent for låtene “Wifey” og “Elsker/Hater min hood“. Kult med noen nye fjes. Han kan jo bli kjendis, ikke sant?

Heldigvis er det Norges fineste programleder, Tiril Sjåstad Christensen – som styrer showet også denne gang.

Kilde: TV2.no

Vargas

Nye priser på TV2-fotballen

Nye priser på TV2-fotballen. Du synes kanskje det har vært kostbart tidligere også, med rundt 500 kroner for Premier League på TV? vel, nå økes prisene med 30 prosent til. For andre gang på to år økes prisene til hele 899 kr per måned. Det kan bli for mye selv for den mest hardbarkede fotballfan. Men før du sier opp abonnementet ditt, bør du lese årsaken til økningen.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Er det for dyrt med fotball på TV?

Dyrt?

Du får nemlig betydelige mer fotball, langt flere kamper i de aller beste ligaene i verden. Samt Champions League og alle landskamper. Da er det kanskje litt mer spiselig å måtte betale nesten 900 kroner – bare i fotball-underholdning? Eller hva sier du? Man skal dog som mann og fotballidiot, måtte argumentere godt mot konemor, for å få gjennomslag for dette tilbudet.

For mange er 900 kroner mye penger. Det blir jo strengt tatt 10,788 kroner i året. Nye priser på TV2-fotballen gjelder kun for denne ene sesongen. Sesongen etter mister nemlig TV2 rettighetene til Premier League.

Nye priser på TV2-fotballen vil utvilsomt bli diskutert fram til høstens sesongstart i de tusen hjem. Mange vil velge å si opp sine kanaler i god tid før kampene sendes til høsten. Men husk, det er EM i fotball fra 11. juni – 11. juli. Flere av kampene sendes på TV2. Sannsynligvis uten at du må betale for dette i sommer.

Lest denne? Solskjær i rute til å ta seriegullet

Rettigheter

TV2 skal sende Champions League i tre år, og Premier League ut 2022. Da tar strømmetjenesten Viaplay og Viasat over rettighetene. Disse eies av TV2s argeste konkurrent på sportsunderholdning, nemlig Nordic Entertainment Group, som tar over Premier League fra 2022.

Fotball har lenge vært big business over hele kloden, men det har neppe vært større interesse og så store summer involvert, særlig i Premier League. Hver eneste kamp, uansett sendetidspunkt, blir sett av millioner av mennesker.

Selvsagt er noen lag mer populære enn andre for nordmenn, men så lenge det er seks lag, som kan vinne tittelen og trofeet, er interessen for de største og viktigste kampene enorm.

Slik er det også for tysk og spansk fotball også. Og med Ståle Solbakkens nye-Norge, er til og med landskampene noe å se fram til.

TV 2 har fotballrettigheter som inkluderer UEFA Champions League til 2024, La Liga til 2026, Premier League til 2022, og UEFA Europa League til 2021.

NRK.no
Nye priser på TV2-fotballen.

TV2 SUMO

Ser du fotball via TV2 egne kanaler via SUMO, kostet det 519 kroner denne sesongen. Neste sesong må du som TV2 kunde betale 150 kroner mer, som blir 669,- Skal du ha film- og ferietilbudet i tillegg, blir det 699 kr per måned. På lindre kanaler øker prisen fra 699 til 899 kroner, per måned.

Nye priser på TV2-fotballen gir deg en mulighet til å skrenke inn på andre ting, maten f.eks.

Du kan fra og med kommende sesong, som starter i august, ikke lenger velge om du vil ha Premier League, og kun den. Du må takke ja til Champions League-pakka i tillegg. Du kommer altså ikke unna. Du må betale full pakke. Men en liten trøst til slutt. Fra 2022 blir det igjen mulig å betale for enten den ene eller den andre, eller begge fotball-pakkene.

Fordi Nordic Entertainment Group tar over rettighetene til Premier League og TV2 sitter kun igjen med landskamper og Champions League. For 899,- per måned får du altså alle TV-kamper i Premier League, 127 kamper i Champions League og 380 kamper fra La Liga i Spania.

Prute

Det kan være smart å ta fram kalkulatoren først som sist og finne ut hvor du skal spare inn 900 kroner i måneden på andre ting. For fotball ville du se, uansett – når høstmørket faller på, ikke sant? Bare se for deg fulle tribuner med tilskuere tilbake på stadion.

Vær obs på at disse prisene er det TV2 som gir sine distributører. Det kan hende du som er Altibox-kunde, Telia-kunde, Telenor eller Allente-kunde, får et helt annet pristilbud. Selv forhandlet vi fram en god pris via TV2-SUMO, så ikke fortvil ennå. Nye priser på TV2-fotballen bør ikke være livets undergang.

Det kan faktisk vært fullt mulig å prute seg til en bedre pris på TV-fotballen.

Vi benytter anledningen til å gratulere Manchester City med seriegullet. Akkurat slik vi spådde ved sesongstart. Ikke glem å abonnere på vårt deilige nyhetsbrev, det er selvsagt alltid gratis.

Vargas

Her melder du deg på naken-TV

Her melder du deg på naken-TV. Vi er kommet så langt i Norge nå, at det nærmer seg en selvfølgelighet å se nakne mennesker i ren underholdning på TV. Man skal ikke mange tiårene tilbake i tid for at dette var utenkelig. Nå er det populær underholdning å se nakne kvinner og menn på TV.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Naken-TV

Dyktige Tuva Fellman er helt rå på å få det til å se og høres naturlig ut, når hun som programleder for “Naked Atraction” spør den mannlige deltageren: “Hva synes du om slufsa?” På henvisning til det glattbarberte kjønnet hos kvinnen vi ser, i den blå boksen framfor ham.

Naken-TV er nytt i Norge og vi har forstått at dette er noe vi nordmenn ønsker å se mye mer av. Både kvinner og menn i full utfoldelse, og uten tråd, til vår forlystelse. Derfor kommer en ny sesong med “Naked Atraction” som søker etter nye deltagere.

Er du den neste som er så “heldig” å få vise deg fram naken på TV? Kanskje finner du kjærligheten i ditt liv, kanskje er dette muligheten for deg å stå fram, endelig komme ut av skapet? Vi oppfordrer deg selvsagt til å komme ut av skapet – uansett om du ønsker å delta på naken-TV eller ei.

Har du lyst til å være deltaker i Naked Attraction? 

Søknadsskjema

Her melder du deg på naken-TV

Den internasjonale seersuksessen er endelig kommet til Norge, og i den forbindelse søker Discovery og Rakett single nordmenn i alle former og fasonger. Her melder du deg på naken-TV – endelig din tur?

Er du singel, over 20 år, og på utkikk etter en flørt? Er du lei av en polert og filtrert virkelighet, og ønsker å gå foran og vise et ærlig bilde av din egen vakre kropp? Da er det nettopp deg vi er på utkikk etter!

NakedAttraction.no

Send inn søknad ved å trykke på linken. For spørsmål ta kontakt med oss på nan@rakett.tv 

Opptak mai/juni 2021. 

Her melder du deg på naken-TV

Friseksuell

Naken-TV kan være med å fjerne fordommer. Naken-TV fremmer kropp, hud, nakenhet og mennesker i sitt mest naturlige element. All den tid det er naturlig med kameraer til stede, blir det det neppe for deltagerne. Men naken-TV som underholding må sees på som like uskyldig som det er ment som.

Her melder du deg på naken-TV, ditt livs mulighet til å endelig vise fram din skjønnhet.

Naked Attraction” og dets like er en fantastisk arena for friseksuelle mennesker i fri dressur. Bifile, lesbiske, homofile og heteroseksuelle kan velge fritt, kun ut i fra utseende. Og det ser ut til at det har mye å si fortsatt. Hva man liker å se på, kan bety at det er nok til å finne en partner eller kjæreste. Å bare se nakenhet.

Lest denne? Naken – kåt og alene på Huk?

Det hjelper helt åpenbart at en programleder som Tuva Fellman har en faglig tyngde rundt tema sex.

Fordi det er i utgangspunktet sex det handler om. Man leter etter en partner som kan bli til noe mer, da er og blir sex svært viktig, før eller siden for begge. Fellman bruker ikke tid eller mye fokus rundt sexologi-faget som hun kan. Men er tvunget til å spørre: “Hva synes du om pikken her?”

Knullekompiser

Norske tjue og trettiåringer er ikke særlig beskjedne av seg.

De er den første generasjoner nordmenn som ser det som naturlig å ha sex med vennene sine. Og det er akseptabelt i de fleste kretser. De kan ha gode venner de ikke har sex med også, men mange har én eller flere de har som knulle-venner. Et nytt fenomen som dessert-generasjonen har funnet opp.

Her melder du deg på naken-TV, men vær helt sikker på at du faktisk tør delta. Tenk deg godt om før du poster søknadsskjema. Hvilke konsekvenser vil det få for deg å være naken på riksdekkende TV? har du tenkt på det?

Husk at du er ærlig, oppriktig og kreativ når du sender din søknad. Det er mange som ønsker å vise seg fram naken på TV. Det er mange som ønsker å bli profilert i media, for å markedsføre seg selv, sin kropp og sin legning. Større mulighet får man sjeldent. Nå er det din tur.

Fitte

“Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV og kleinere blir det vel neppe.

Vi liker Tuva “Jeg elsker ordet, fitte” Fossum Fellman. Ikke bare fordi hun setter ord på kvinnelig seksualitet på en naturlig måte, men fordi hun er morsom og kjæresten til hele Norges, Ronny Brede Aase. Heldigvis kommer sesong to på norsk TV.

Benytt sjansen til å vise hvem du egentlig er, uten tekstiler eller uten en tråd. Bare deg og ditt hår.

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev. Det er alltid gratis og kommer daglig direkte i din e-post.

Vargas

Naked Attraction Norge – nakenhet på TV

Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV og kleinere blir det vel neppe. Vi liker Tuva “jeg elsker ordet fitte” Fossum Fellman. Ikke bare fordi hun setter ord på kvinnelig seksualitet på en naturlig måte, men fordi hun er morsom og kjæresten til hele Norges, Ronny Brede Aase.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Discovery+

Naked Attraction” Norge vil sannsynligvis få en svært kort historie. Fordi det er begrenset underholdende, det er kleint, ikke bare for oss som ser bak putene i sofaen, men også for deltagerne. Den enste som synes at kliss sakene kvinner og menn med barberte kjønn er kult, er programlederen, Tuva.

Hun er jo tungt utdannet sexolog og har derfor et naturlig forhold til kropp generelt og nakne spesielt.

Det på D-play du kan se dette fenomenet pikk og fitte på TV, kanalen som har har endret navn til Discovery+ må vite. D-play var åpenbart ikke bra nok for App-TV. Vi er usikre på hva budskapet i “Naked Attrction” – egentlig er.

Tenk deg at du skal på date, men begynner med å se daten naken. Slik fungerer det i dette datingprogrammet. For utsiden teller – til vi har lært innsiden å kjenne.

Discovery+

Mange med oss vil påstå at denne typen underholdning hadde blitt hakket mer spennende, om flotte Tuva Fellman selv kastet klærne, som programleder. I eget program, men det tviler vi på om hun gjør. Da først ville overskriftene blitt mange og seertallene digre.

“Naked Attraction”

Sett fra vårt ståsted, vil det bli med denne ene sesongen av “Naked Attraction” – fordi, hvor interessant er det egentlig med vilt fremmede nakne? “Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, begynner å bli samlet nytt og et ubrukt trekkplaster.

Flere kanaler har valgt samme framgangsmåte før, uten nevneverdig suksess. Og man skal helt tilbake til 2001, altså tjue år, da vi hørte og så kvinner og menn hadde sex på TV i Big Brothers spede barndom. Å spille på nakenhet som i “Naked Attraction” holder ikke om det kun er nakenhet som er i fokus.

Dessverre er det ifølge anmelderne nettopp det som skjer. Og det er en kjent fallgruve å havne i.

“Neimen, se på den digre pikken”, eller minst like ille: “Det var en fin liten glattbarbert …” Er du med?

Det blir ikke god underholdning av noen ting etter siste sesong av Breaking Bad, sa en venn til oss. Og det er vi faktisk ganske enig i. Vi blir kravstore til god underholdning om vi har brukt tid på Netflix. Og det har vi jo.

"Naked Attraction" Norge - nakenhet på TV
Foto: Parox Dark // Pixabay.com

Kjendis utgave

En kjendis utgave, derimot, der vi hadde fått kjente og kjære mennesker kaste alle klærne, inkludert silketrusene. Da hadde “Naked Attraction” blitt en snakkis på lik linje med Farmen, i kjendis utgave, og det er jo blant Norges mest populære reality.

Slik “Naked Attraction” framstår i dag, med en påkledd og overengasjert programleder, med totalt fem nakne ( vi får bare sett ansiktet på to av disse). Kunne vi like gjerne tatt en tur på Huk eller i Frognerbadet. De samme kroppene finnes over alt.

Det er nakenheten og kun den det fokuseres på i “Naked Attraction” og kanskje er det den største feilen med denne serien? At ingen av deltakerne, verken kvinner eller menn, makter å te seg naturlig. All den tid det er mulig i en slik setting. Å være naken på TV er ikke, og vil aldri bli naturlig, så må vi fokusere på pikk og fitte. Da blir det kleint, da.

For hvem ville ikke elsket å se kjente mennesker uten en tråd? Bare se for deg de mest kjente av de kjente, som av åpenbare grunner aldri ville ha stilt opp på noe slikt. Men som hadde gitt oss den aller beste underholdning. Fordi vi er først og fremst nysgjerrige.

Nysgjerrig

Nakne kropper er kommet for å bli, det er liten tvil om at det er populære søkeord også langt inn i framtiden, men trender kommer og går. Kanskje er det andre og mer naturlige kropper med cellulitter, valker, hårete armhuler og kvisete ansikter som tar over på sikt?

Gjør deg selv en tjeneste, ikke legg ut bilder av deg selv som du ikke kan stå inne for eller som ikke tåler dagens lys om noen år. Tenk deg godt om før du velger å kle av deg foran en fotograf eller blir deltager på naken-TV. Søker du på nakenhet på nettet fordi du liker ofte det du ser? Du er nok ikke alene, men som underholdning?

Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, pirrer noe i oss. Men ikke bare for nakenhetens skyld. Hadde det vært Janne Formoe og hennes ektefelle, Jan Fredrik Karlsen, som skulle ære nakne på TV. Ville det skapt en voldsom forventning og “Naked Attraction” ville satt seerrekord – med mange hundre prosent.

Fordi mange kunne så gjerne ønsket å se Jan Fredrik og ikke minste rå deilige Janne Formoe, naken. Det er bare å innrømme det, men hvorfor? Fordi de er kjente mennesker som vi føler vi kjenner litt. I hvert fall litt mer enn de ukjente deltagerne på “Naked Attraction”.

Skal du se “Naked Attraction” så gjør det for Tuva Fellmans skyld, det er nemlig hennes baby.

Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev, det er alltid gratis.

Vargas

Du kan vinne Farmen – meld deg på her

Du kan vinne Farmen – meld deg på her og nå. Aldri før har så mange nordmenn ønsket å delta på Norges beste reality-serie. Farmen 2021 spilles inn om få uker, nå bør du gjøre deg flid med å fylle ut søknadsskjema, som du finner her. Fristen er satt til 31. mai.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Tenk hva du får oppleve som Farmen-deltager? Du vil få oppleve farlige dyr, utedo, du får gå og legge deg uten mat, du vil gå ned i vekt, enten du vil eller ei. Og du må dele seng med vilt fremmede mennesker som du kanskje ikke engang liker.

Lest? Slik blir du deltaker på Farmen!

Søknadsskjema

Spøk til side. Du vil få oppleve ditt livs eventyr gjennom deltagelse på Farmen, oppleve fantastisk natur, det er faktisk helt opp til deg hvordan du tar vare på sjansen.

Første skritt er å lage en så god og unik, men også ærlig og reflektert søknad som mulig. Du må skille deg ut blant nær 8000 andre søkere og søknader, så vær kreativ, men ikke overdrive heller.

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene og ikke vær redd for å by på deg selv. Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og gjerne et valgfritt. 

Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Gjør du det, er det viktig at vi ser og hører deg tydelig så vi får et reelt inntrykk av hvem du er. Videoen trenger ikke være lang, og du kan f.eks. presentere hvem du er og hvorfor du vil delta. Du kan filme med mobilkamera.

TV2.no

Hvis du ønsker å søke sammen med noen, må dere fylle ut og sende inn hver deres søknad. 

Hvis du søker på vegne av noen, har du mulighet til å oppgi dette i søknadsskjemaet. Men vi anbefaler at du informerer vedkommende om dette. Du kan vinne Farmen – meld deg på her, men vær rask, det er rekordmange som vil det samme som deg.

Du kan vinne Farmen - meld deg på her
Steinsjøen gård er årets Farmen-gård Foto: TV2.no

TV2 og produksjonsselskapet Strix bekrefter at den nye Farmen gården heter Steinsjøen-gård. Den ligger vakkert til ved Steinsjøen, som skal spilles inn på grensen mellom Østre Toten og Hurdal kommune. Meld deg på, eller meld på en forelder, en venn en søster eller hvorfor ikke melde på både deg selv og kanskje mormor?

Spillet

Hele konseptet Farmen er bygget rundt, er det viktige spillet hver enkelt deltager må forholde seg til. Fordi man skal gjennom 11 uker velge førstekjempe, andrekjempe og storbonde – hver uke. Hver uke skal også to deltagere ut i en tvekamp, der taperen må reise fra gården.

Du kan vinne Farmen – meld deg på her og vær smart når du skriver om deg selv.

Kun én deltager står igjen som vinner. Vedkommende vinner bil og hytte til en verdi av 1,2 millioner kroner. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Den som spiller spillet best, vinner til slutt. Men hva betyr det å spille riktig? Har du en teori? Da bør du melde deg på Farmen, så snart du får en sjanse.

Den som spiller spillet vet hva det vil si å skaffe seg nære allierte i en gruppe på fire eller fem. Men kan man egentlig stole på noen, når så mye penger står på spill, der alle vil stå igjen alene? Selvsagt ikke.

Man kan kun stole på seg selv, sin plan og egne handlinger.

Hvordan vinne Farmen?

Du som er så heldig og bli plukket ut som fullverdig deltager på Farmen og oppleve 11 uker på Steinsjøen-gård, vil neppe glemme det, på veldig lenge. Og du ønsker selvsagt å vinne, når du først har kommet deg med. Men det er som kjent lettere sagt enn gjort.

Hvilken strategi velger man? Bør man ligge lavt og skjule sine talenter, eller gå høyt ut og skremme de andre med at du faktisk er best? Slik Eirik gjorde med bravur forrige sesong? Eller er det smart å bygge allianser, sakte, men sikkert for å komme seg trygt til finalen? For da er det uansett alle mot alle, ikke sant?

Vanskelig spørsmål å svare på, men som du kan finne ut av ved å melde deg på og bli en fullverdig deltager.

Riktige deltagere

Farmen er populær underholdning, fordi det er krevende dager, som kan gi god underholdning om Strix og TV2 gjør jobben sin. Finne en gjeng mennesker som er såpass forskjellig at de har noe å by på, noe å komme med alene og i gruppa. 

Motsetninger tiltrekker hverandre sies det, men det kan også smelle noe så jævlig. Det er jo alltid gøy. 

Det er en vanskelige utfordring som TV2 og Strix har gjort svært vellykket – gjennom flere sesonger. Å finne de rette folkene. Det er og blir deltagerne som gjør Farmen. Man kan sette inn hvilken som helst regler og konkurranser, men er ikke deltagerne villige til å bjuda på, er det ikke mye til underholdning å se på for seerne.

Farmen 2021 vil sendes på TV2 til høsten og finalen sendes i starten av desember

Kom igjen, meld deg på nå, så vil du kunne oppleve hendelser du aldri vil få et annet sted.

Kilde: TV2.no

Vargas

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling. Farmen-Øde er annerledes på svært mange måter. En skikkelig raring, vil kanskje noen si, men først og fremst ulik de fleste andre kjendiser vi har stiftet bekjentskap med. Særlig i TV-ruta.

Bergenet lesetid: 4 minutter

At Øde Nerdrum (25) ble betatt av, ja, kanskje til og med forelsket i flotte Anniken Jørgensen – var lett å se.

Skjønner du ikke hvem vi skriver om? Da bør du se Farmen kjendis på TV2.

Øde og Anniken

Anniken Jørgensen er kjent for å skrive bøker om sitt fargefulle liv. Der hun skriver så graverende om mennesker som ikke ønsker å bli omtalt i boken at saken havner i retten. Hun er også pen nok til å være Influenser.

Enhver TV-seer av Farmen kjendis, skulle selvsagt ønske at det ble Øde og Anniken, mer forskjell på to unge sjeler, finner man neppe. Men kanskje nettopp derfor, ulikhetene, ble de nok litt mer enn bare gode venner, de to.

Ingen andre, unge norske menn på tjuefem år, snakker slik som Odd Nerdrums sønn. Han er utvilsomt sønn av sin far, hat ter seg og snakker likt, ja, til og med kler seg som sin til nå – litt mer kjente far. Kunstner-sønnen er selv maler av rang. Men det vi legger mest merke til, er den dannede måten den unge mannen snakker på.

Han bruker ord som: nu og hva veldig ofte, han ruller på r-ene, lesper kanskje en smule, men klarer seg usedvanlig godt i spillet.

Jeg er svært glad i deg“, sa Øde til Anniken – da hun forlot ham ute på andrekjempe-hytta. “Jeg er glad i deg også, Øde“, svarte Anniken, og rodde tilbake til gården.

Lundereid gård

Forpakterne som en gang levde og bodde på en gård som Lundereid gård i Kragerø, snakket kanskje slik, for hundre år siden. Eller tidligere. Øde er unik og han skiller seg så til de grader ut. Han maler selvsagt bilder, ikke ulikt like godt som sin far.

Finnes det et vakrere sted å bli forsøket, spør vi? Enn på idylliske Lundereid gård.

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling
Foto: Alex Iversen TV2 Underholdning

Øde uttalte på Skavlan, i beste sendetid for en tid tilbake, at verken hans far (han sier neppe pappa) eller ham selv, er av denne tid. Familien Nerdrum lever i tilbaketrukket i sin egen boble, langt fra tant og fjas, kjendiseri og fjernsyn. Helt til Øde ble med på Farmen kjendis.

I følge Øde, ønsket ikke Odd Nerdrum å ha mye med det offentlig å gjøre, etter at han kom på kant med myndighetene i 2014. Skatteunndragelse, der altså. Siden den gang har vi sett svært lite av Norges viktigste kunstner.

Finale

Nå nærmer det seg finale på Farmen kjendis. Øde og Anniken er fortsatt med. Men nå går det også fort mot slutten. Allerede nå er det duket for øksekast, som første del av finaleuke-konkurransene. Hvem som går videre- kan du se på TV2, tirsdag kl 21.40.

Onsdag fra kl. 20:00 og selveste finalen går på søndag, også den fra kl. 20:00.

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling. Ikke fordi han er den perfekte forpakteren, men fordi annerledesheten hans er så slående. Øde er absolutt ingen push-over, ei heller er han naiv. Han vet å finne sin plass i konkurransen.

Kanskje Øde vinner?

Han har forstått allerede tidlig at han er med i et spill. Han vil bli konge av Farmen. Og trivdes utmerket som storbonde. Men han er også i mot homofilt kirkelig ekteskap. Allikevel, nå, en av Norges mest omtalte kjendiser, denne vinteren.

Kjæreste

Øde innrømmer til og med til TV2, at han rett og slett synes det har blitt litt mye, etter at Farmen kjendis var over. Enda det er en hel uke igjen, med tre programmer, som fortsatt ikke er vist på TV, ramler meldingene inn. Både fra kvinner og menn. Unge som voksne.

Folk tar så mye kontakt, at Øde har sluttet med å svare på alle henvendelsene han mottar. De fleste kjærlighetserklæringene kommer via Instagram, men nå er han lei og skriver ikke tilbake, han orker ikke mer. Det betyr ikke at han ikke ønsker en kjæreste – heller tvert i mot.

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling, blir nok et kjent TV-fjes framover i en eller annen TV-kanal.

Viktig melding til det norske folk, inkludert Anniken Jørgensen, Øde er singel, og er veldig klar for å møte den rette. Øde ønsker motstand, friksjon, at hun ikke er en nikkedukke, men faktisk heller litt ulydig. Akkurat som Anniken.

Vargas

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling. Nok engang er det gutta-krutt som skaper de største overskriftene i EXIT. Men anser vi det som ganske selvfølgelig at hevnens time er nær? Er det endelig de forsmådde rikmannsfruenes tur til å skinne?

Ifølge serieskaper, Øystein Karlsen, er denne serien basert på samtaler med mennesker i finansmiljøet, styrtrike finansfolk som ‘går over lik’ for å få det som de vil. Enten det gjelder, sex, dop, penger eller rock’n roll.

Fire kompiser

Det viktigste i livet til finansgrisene er som alltid, penger, vold, dop og sex. Gjerne i ulik rekkefølge, men kun for variasjonenes skyld.

Lest? Gode nyheter i en vanskelig tid

De får det som de vil hver gang, fordi det meste kan kjøpes for penger, fortsatt. Hva kjærester, ektefeller og kjøpte “venninner” har brygget opp for plan, må vi vente å se. Traileren forteller oss at det kommer til å handle om de samme “næringene” – som i den første sesongen.

Heldigvis vil vi bli kjent med noen nye ansikter også. Fantastiske, Anders Baasmo har tatt på seg fin dressen for å bli drittsekk, han også.

Hovedrollen innehas av de fire kompisene som drar med seg hvem som helst i dragsuget, på jakt etter raske penger, mer rus og nye knull.

Kvinnenes hevn

Troverdige og gode skuespillere som Jon Øigarden, Tobias Santlemann, Simon J. Berger, og Pål Sverre Hagen, vil Exit bli presentert på ekte og grundig vis. Som sagt, det kan komme feminine overraskelser i denne nye sesongen. Kvinnens hevn ligger i dagen, hvordan dette blir framstilt er spennende nok.

Kanskje er det fortjent også?

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling
Bildet er tatt under opptak av sesong 2. Dette bilde er fra en maskerade. 
FOTO: STEPHEN BUTKUS/FREMANTLE/NRK

Vi anbefaler våre lesere og se denne serien og gjøre seg opp sin egen mening, men se godt etter følgende på rollelisten i Exit 2 og deres karakterer.

Marthe Germaine Christensen, som Rebecca. Agnes Kittelsen, som Hermine, og jaggu er det ikke børstet støv av flotte Maria Bonnevie i en av rollene, som? Skurk?

EXIT2

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling – akkurat som i første sesong.

Den første sesongen av EXIT, hadde svimlende seertall. Det manglet ikke mye på at 1,5 millioner nordmenn satte pizzaen i vrangstrupen da NRK serverte finansfiffens “sanne ansikt.” Det er store forventninger til den andre sesongen, også.

I følge siste nytt og den siste traileren som ble sluppet nylig, tar gutta, og ikke minst kvinnene det hele – enda ett skritt lengre, om det er mulig.

Sesong to er en bekmørk, svært menneskelig, morsom, trist og tidvis bankende gal historie som i likhet med første sesong i majoriteten er basert på sanne historier.

Øysten Karlsen

Lovbrytere

De fleste som ser denne serien, vil helt sikkert tenke seg følgende: “Hvem er det i norsk næringsliv, som lever på denne måten, og ikke minst, er det mulig? Lar det seg virkelig gjøre å bruke mange millioner kroner i uka, på dop, alkohol og horer – og komme unna med det?”

I så fall er det nærliggende å spørre følgende: “Hvem er det i politiet som er så korrupte at disse menneskene får lov til å leve et sånn liv, uten å bli straffet?” Det her nemlig forbudt å slå ihjel folk i Norge.

At store deler av finansindustrien, selv tar avstand fra galskapen i EXIT, finner vi naturlig og det skulle bare mangle. Vi vet med sikkerhet at det finnes to sider av et slikt komplekst miljø. Lovbryterne vet å skjule sine bevegleer, både fysisk og digitalt.

At også endel samfunnstopper tar del i dette miljøet med jevne mellomrom, behøver du ikke være i tvil om.

Underverden

Selvsagt finnes det en “underverden” blant finanseliten i de største byene også i Skandinavia. Spørsmålet mange stiller seg må være: “Hvor galt er det egentlig stilt?”

Mulig det er lov å klemme i seg bøtter med kokain og Champagne, så lenge dette er tilgjengelig, men det er forbudt å smugle det inn i landet og selge det. Det er vel heller ikke innafor å drive hvitvasking og innsidehandel i enorm skala heller.

Det er kanskje slikt man bør forvente i en serie som EXIT 2, all den tid det er næringslivets underverden som skal framstilles.

Da er det på grensen til skremmende, at endel rikinger brenner lyset i begge ender og ender livet sitt med nesen full av kokain. Men det er vel også vel fortjent.

Dessverre er det underholdning god som noen – for de fleste av oss.

“EXIT 2” har premiere 5. mars.

Vargas

Ex on the Beach på fjellet

Ex on the Beach på fjellet – er ønskedrømmen til Rubicon som produserer den populære TV-serien. Ex on the Beach på fjellet vil uansett bli en realitet. En serie med vakre unge mennesker som møtes for å lage trøbbel for hverandre der altså eks-kjæresten til hver og en av deltagerne, kommer på besøk. Eller blir fullverdige medlemmer.

Afterski eller Brasil

Nå har det blitt trøbbel i tårnet, rettere sagt i Hemsedal. Ordføreren, Pål Terje Rørby, i skibygda liker ikke Rubicons planer. Ifølge VG.no er det D-play, nå med det fengende navnet, Discovery+ som har gjort avtale om å lage en ny runde med Ex on the Beach-avdeling fjellheimen, eller Afterski som det heter på fagspråket.

Lest? Slik får du billigere TV-underholdning!

Ordføreren på sin side synes det er å ta for store sjanser med bygdas velkjente renommé som Norges skisted nummer én. Sex, alkohol og festing i beste sendetid på TV er ingen god reklame for Hemsedal. Men det kan vel neppe en ordfører avgjøre, mener vi. I likhet med store deler av det norske folk med sunn fornuft.

Kan Ex on the Beach på fjellet som på du kjenner det på Afterski, bare bli en våt drøm for Discovery+ grunnet en grinete ordfører? Vi tror ikke det er mulig.

I «Ex on the Beach – Afterski» blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksushytte i Norge for å feste, flørte og date, før eks-kjærestene deres flytter inn én etter én.

Kampanje.com
Ex on the Beach på fjellet
Deltagerne fra fjorårets sesong av Ex on the Beach Foto: Toke Mathias Riskjær Discovery

Slagene i Hemsedal

Pål Terje Rørby hadde i utganspunktet sagt ja til å la Rubicom produsere en program-serie i Hemsedal for Discovery+. Men sier i ettertid at han ikke visste at det var rølpete, Ex on the Beach, det handlet om, ifølge VG.no

I henvendelsen fra Rubicon ble det aldri nevnt av at det var nettopp denne serien som skulle lages, for å opprettholde taushetsplikten mht deltagerne som var plukket ut. Alt som var nevnt var en “rolig datingserie”. Vi føre oss trygge på at Discovery+ og ordfører Rørby kommer fram til en god plan, for hvordan de løser innspillingen i Hemsedal.

Partene er i dialog i dag fredag 8. januar, men hva dette ender med vi lite om. Det vi er helt sikre på, er at Ex on the Beach er kommet for å bli som TV-serie, enten det er på stranden eller i den norske fjellheimen.

Det være seg med Afterski fra Hemsedal eller ei annen skibygd som vet å sette pris på fantastisk gratis reklame. Slagene i Hemsedal bør ende i minnelighet – håper vi.

Ex on the Beach på fjellet eller på Afterski, kan like god om ikke bedre underholdning enn om serien er spilt inn under fjerne himmelstrøk. Eller kan det rett og slett bli for likt “Folk til Fjells?”

Reiserestriksjoner

Årsaken til at Rubicon og Discovery+ er tvunget ut av sanddynene og strendene er åpenbare. Nedstengning og reiserestriksjoner gjør det umulig å lage TV i utlandet, Brasil var årets destinasjon. Sandstrendene i Norge vinterstid er ikke innbydende nok. Ergo må man tenke nytt i tv-underholdningen – med eller uten kverulerende politikere på laget.

Vurderer du å melde deg på Norges mest rølpete, men også mest populære TV-serie, for å finne deg en ny partner? Da bør du faktisk melde deg på dette konseptet du sikkert kjenner fra før. Her er noen gode råd på veien.

Du må selvsagt være fylt 18 år, når du søker, og i følge Rubicon som produserer denne serien, er det viktig at du tør å filme deg selv. Utseende er fortsatt viktig, men det betyr ikke at du kan være både chubby, sexy, lang eller tynn – de som lager TV, må bare få vite litt om deg på forhånd.

Har du vært i fengsel eller har noe på rullebladet du ikke er stolt av, men som svært få vet om. Gi beskjed om dette til produksjonsselskapet for ikke å få trøbbel i ettertid. Du bør også være smart å tenke litt utenfor boksen i søknaden. Ikke gjør som alle andre – og du bør selvsagt være ærlig.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com