Mer Farmen på TV2? Her er deltagerne!

Mer Farmen på TV2? Her er deltagerne! Den 17. sesongen av Norges mest populære reality-serie, er under innspilling, as we speak. Og ifølge TV2 og produksjonsselskapet Strix, er det en karismatisk gjeng som er plukket ut. Den originale utgaven av Farmen, har 14 forpaktere – som skal slite seg gjennom 11 uker med gårdsdrift. Til det står igjen kun 1 vinner.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Forpakterne

Så, hva kan en advokat, en tolk, en bonde, en student og en regissør – gi oss av underholdning tre dager i uka? Som vi ikke har sett fra før? Hva har Strix og TV2 gjort som gjør at vi skal gidde å se enda en sesong med Farmen? Jo, det er at det fra sesong til sesong, er forskjellige individer som bor tett på hverandre i lang tid, som gjør dette interessant.

Lest denne? TV2 underholdning med nytt og trygt

Forpakterne vil bli boende så lenge som mulig. Og må derfor inngå allianser med andre for ikke å bli valgt som førstekjempe. Den som spiller spillet best, står igjen alene som vinner, men må også ha litt flaks. Kanskje bli godt nok likt og ha ferdigheter som gjør at man kan vinne i tvekamper, og konkurranser.

Vi som har sett Farmen siden første sesong, vet også at det er en krevende setting å være i. Fordi man ikke har de hjelpemidler man har på en gård i 2021. Men for hundre år siden var det lange dager, lite mat og lite penger. Mer Farmen på TV2? Her er deltagerne!

I 1921 var det stusselig med hjelpetiltak, man måtte bruk håndmakt og få hjelp av hest og kjerre. Resten måtte man hjelpes med av den enkelte forpakter og ofte fra gårdene i nabolaget.

Populært

Mer Farmen på TV2? Her er deltagerne!
De 14 forpakterne på gården i Hurdal Foto: TV2 Espen Solli

I Regi av Farmen blir altså 14 forpaktere sendt 100 år tilbake i tid. Ingen PC, mobil, radio, klokke eller elektriske kjøkken-artikler, kjøleskap og annet får de ha tilgjengelig. Selvsagt vil det bli krangling, grining, vennskap og kanskje kjærestepar, men kun én vinner står igjen til slutt.

Lest denne? NRK-høsten 2021 er vinneren

Der har du svaret på spørsmålet, hvorfor vi nordmenn elsker Farmen. Fordi vi liker å se vanlige mennesker gjøre uvanlige ting. Vi liker å se de lykkes, bli glade og kanskje finne en de liker ekstra godt. De fleste av oss heier på andre mennesker vi kan assosiere oss med.

Farmen er populært fordi det er forskjellige deltagere for hver sesong, og jo mer de har å by på jo bedre underholdning er det.

Er produksjon god på å finne deltagere som ikke går så godt sammen. Kan det fort bli litt fyr i teltet og det liker vi ekstra godt. Og er det deltagere som holder ting hemmelig for de andre – er det også populært. Mer Farmen på TV2? Her er deltagerne!

Deltagerne

Her er de 14 deltagerne på Farmen:

 • Kåre Gunnar Skaret Bjøringsjør (35) – fra Smøla
 • Amalie Lund (23) fra Tønsberg
 • Heidi Greiner Håker (55) fra Kirkenes
 • Simon Tronstad Jacobsen (23) fra Tromsø
 • Tina Teien (38) fra Oslo
 • Grethe Enlid (49) fra Trondheim
 • Robert Michael Scott (53) bor i Bergen/ Boston, USA
 • Mohammed Sarmadawy (27) fra Øystese
 • Tonje Frigstad (21) fra Kristiansand
 • Kjell Strand (55) fra Kvernevik
 • Herman Herberth Herding (24) fra Oslo
 • Sulekha Geele (36) fra Somalia/ Oslo
 • Thorvald Nyquist (51) fra Oslo
 • Heidi Lereng (24) fra Bergen

Premiere

Denne sesongen befinner forpakterne seg på Steinsjøen gård, på grensa mellom Hurdal og Østre Toten kommune. Stedet har en spennende historie, noe som vil by på opplevelser og ukesoppdrag seerne aldri har sett på Farmen tidligere.

TV2.no

Lest denne? Sophie Elise til Farmen kjendis

Vinneren av Farmen får hytte og bil til en verdi av 1,2 millioner kroner. Mer Farmen? Her er deltagerne!

Vil du vite hvem som er advokat, student, bonde, tolk og regissør? Se hele listen over forpakterne på TV2.no. Premiere på den 17. sesongen av Norges deiligste reality-serie er tirsdag 21. september.

Kilde: TV2

Vargas

NRK-høsten 2021 er TV-vinneren

NRK-høsten 2021 er TV-vinneren og knuser vel nesten som vanlig sin argeste konkurrent, TV2. Årsaken er et større utvalg av god underholdning – til hele familien. At TV2 ikke satser særlig på barn, er og blir kanalens store tabbe. NRK går motsatt vei og satser på god TV, med barna i fokus.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Jul

Nye påkostede julekalendere er NRK eksperter på og det er noe barn, og småbarnsfamilien setter stor pris på. Hvem kan glemme Selma i “Snøfall” og “Stjernestøv” som var julekalenderen i fjor? Fantastiske produksjoner som barn og voksne i hele Norge satte stor pris på.

Lest denne? TV2 Underholdning med nytt og trygt

Julen 2021 kommer enda en nyhet fra Rikskringkastingen, “Kristiania Magiske Tivoli Theater“, intet mindre.

Adventskalenderen vil bli sendt på NRK Super, det er bare å glede seg. Men det er ikke advent eller jul riktig ennå, så her kommer en liten oversikt over hva Norges beste TV-kanal har å by på, i ukene og månedene som kommer.

Robert Stoltenberg

NRK har lenge også vært best på humor. TV2 satser som kjent mer på fotball, reklame, reality-TV og dans.

NRK satser mest på kultur av de to største kanalene i Norge, som sender det vi kaller lineær TV. Altså underholdning direkte fra en TV-kanal, HBO og Netflix er det motsatte.

NRK har som kjent en rekke radio-kanaler i tillegg til NRK Super, NRK1, NRK2 og NRK3.

Robert Stoltenberg forkledd i en rekke forskjellige personligheter som Narvesstad i borettslaget er blitt en klassiker. Snart på lik linje som “Tre Nøtter til Askepott” på julaften. Det er og blir på NRK du finner den beste underholdningen.

Og apropos. Stoltenberg, som nå kommer i en helt ny komiserie: “Coda KORK“, du finner et klipp her. En parodi om du venner som spiller i KORK (Kringkastingsorkesteret). Premiere fredag 3. september.

NRK-høsten 2021 er TV-vinneren – utvilsomt.

NRK-høsten 2021 er TV-vinneren

Og til deg som har en smart-TV, hvor du kan laste ned apper, for å se god underholdning. Du har selvsagt lastet ned NRK-appen? Ja, du har det, ja. Her finner du jo egentlig alt du treneger for hele familien, det er gratis (TV-lisens, jada, vi vet, men det er det verdt) og du kan se det du ønsker – når du selv vil.

Krim

Ingen god helg uten en god krim, slik det har vært på NRK siden Colombo, Kojak og Derrick herjet i norske hjem på fredagskvelden. Nå har verden gått litt videre og vi får litt mer kjøtt på bena hva god krim angår. Selvsagt satt vi klistret under ‘Detektimen‘ i beste sendetid vi også, men vi hadde ikke mye annet å velge blant – den gang.

NRK-høsten 2021 er TV-vinneren – til tross for svært tøff konkurranse fra strømmetjenestene og TV2.

Nå kan du se “Line of Duty” i NRK-appen, den anbefales, virkelig. En fantastisk spennende krimserie, basert på hendelser fra virkeligheten. Britisk krim så god at ikke engang Agata Christie hadde klart å skrevet det bedre. Ok, kanskje hun, men ikke mange andre.

Og i beste “Line of Duty-stil, kommer nå “Vigil“. Som handler om Amy Silva i det skotske politiet, som må etterforske et dødsfall om bord i ubåten, “Vigil”. Uten at noen får vite om det, av hensyn til nasjonens sikkerhet. Serien har premiere 20. september i appen og på NRK1.

Maskorama

Du lot deg fascinere, bare å innrømme det, først som sist. Du lurte på hvem som var inne i de forskjellige forkledningene i “Maskorama“, du, slik som oss. Og når TV-underholdning blir mye omtalt i media, er det kun én ting å gjøre. Produsere mer – så raskt som mulig.

I november kommer runde to med mer “Maskorama” på NRK. Selvsagt med dyktige Silje Nordnes som programleder, hun har takket ja til en ny sesong, men vi er litt usikre på dommertrioen. Men det skal du få vite i god tid før november, når Maskorama er tilbake på skjermen.

1,4 millioner nordmenn fulgte finalen i Maskorama, forrige sesong.

NRK har virkelig gjort en god jobb med å planlegge hva vi skal underholdes av denne høsten og vinteren.

Side om side” kommer med 10 nye episoder. Denne serien er alt i gang. Det samme er fantastiske “Stjernekamp”. Og det kommer mer av disse seriene: “Symesterskapet“, “Familiens ære“, “Fra bølle til bestevenn“, og “Førstegangstjenesten“. Og hele gullrekka med “Lindmo“, “Kåss til kvelds“, “Nytt på nytt.”

I tillegg til alt dette finnes det nyttige, viktige og gode podcaster – som du finner på NRK.no.

Du trenger faktisk bare NRK. Så er høsten berget. NRK-høsten 2021 er TV-vinneren.

Kilde: NRK.no

Vargas

TV2 underholdning med nytt og trygt

TV2 underholdning med nytt og trygt denne høsten. For det er når Ola og Kari Nordmann trekker innendørs, det satses for fullt i TV-bransjen. Kanalen gjør som tidligere høst-promo-er, satser på noe helt nytt og noe som de vet folket vil ha. NRK har ikke kommet med sin høstmeny ennå, vi venter i spenning.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Fotball

TV2 har denne høsten og vinteren monopol på fotball-menyen, noe som utvilsomt er en stor fordel når man skal skryte av menyen for underholdning. Kanalen skal sende alt av Champions League, Premier League, landskamper og Europa League. For aller siste gang.

Og med alle rettigheter på den aller beste fotballen, er det ingen hemmelighet at TV2 vil sende svært mye fotball i høst og i vinter. TV2 underholdning med nytt og trygt, mest for de voksne, mindre for de yngste.

Neste sesong er det nemlig NENT som tar over rettighetene til Premier League.

NENT Group eier og produserer flere av Norges mest populære TV-kanaler, sportskanaler, serie- og filmkanaler, radiokanaler i tillegg til Viaplay, Nordens ledende strømmetjeneste. Kanalen eier Viasat, TVNorge, TV4, TV3 og TV6, samt en hel haug med radiokanaler.

NENT GROUP

Det vi vet alltid kommer tilbake til TV2, gjør det av gode grunner. Ledelsen i Norges største kommersielle TV-kanal analyserer seertallene som er helt avgjørende for å kunne tjene penger. Derfor må populære reality-serier leve videre – så lenge folks vil ha det som underholdning.

Kjære Landsmenn

Derfor vil både Farmen, Farmen kjendis og Skal vi danse komme på en TV-skjerm nær deg, denne høsten og vinteren også. Fordi det lønner seg for TV2 å lage nye sesonger med disse “gamle” gode og kjente programmene.

TV2 underholdning med nytt og trygt som folk vil kjenne igjen og nytt og spennende som vil få både ros og ris.

Det mest spennende nye konseptet som presenteres på TV denne høsten er “Kjære Landsmenn“.

En drama- og komedie-serie om et fiktivt kongehus, upløyd mark, javel, men også en enorm sjanse å ta, all den tid dette kan gå galt. Kan man fleipe med kongelige? Selvsagt kan man det, men det er ikke dermed sagt at dette blir suksess. Vi er usikre på om dette slår godt nok ut.

TV2 underholdning med nytt og trygt

Det er dyktige skuespillere som står for de viktigste rollene. Ine Jansen spiller dronning, mens Atle Antonsen spiller Kong Johan, et fiktivt kongepar som lever i det moderne Norge av i dag. Det blir sannsynligvis morsomt, dramatisk og nytt. La oss gi serien en sjanse, da.

Premiere på “Kjære Landsmenn” er 18. september på TV2 og TV2 Play.

Farmen og Farmen kjendis

Året er 1921 og høstens Farmen-gård ligger ved Steinsjøen, på grensen mellom Østre Toten og Hurdal. Her skal 14 forpaktere sørge for gårdsdriften mens gårdeier Johan Steinsjøen har reist til Russland med Fridtjof Nansens hjelpeorganisasjon for å hjelpe til med hungersnøden som har oppstått der etter krigen.

TV2 Underholdning

Farmen har vært TV2s flaggskip i 20 år, det er altså en hel generasjon unge Nordmenn som aldri har opplevd et år uten Farmen, med noen få unntak. Siden 2001 har denne realityserien rullet over skjermen.

Vi har sett ulykker, dyrefødsler, par forelske seg, krangling, manipulasjon, dårlige tapere og verdige vinnere år ut og år inn. Og at deltagerne har fått venner for livet på gården. Nordmenn elsker rett og slett Farmen. Og vi lover å gi deg muligheten til å melde deg på, så snart Strix og Farmen ønsker nye deltagere. Alt du bør gjøre er å melde deg på vårt nyhetsbrev, for å få våre ferskeste artikler før alle andre.

TV2 underholdning med nytt og trygt på menyen for høsten 2021 og vinteren 2022.

Farmen kjendis har også blitt et populært innslag pakket inn i samme format som den originale Farmen-drakten, men bare et litt kortere opphold for kjendisene. I år får du se om Sofie Elise forelsker seg, eller ikke. Ryktene svirrer om hun har falt for Norges tøffeste, Isak Dreyer.

Vi tar også med at TV2 kommer med en ny runde “Jakten på kjærligheten“, “Sofa” i oktober, “Huskestue” er allerede i gang, og jaggu kommer det ikke mer “Åsted Norge” og “Vårt lille land“, også.

Det blir mest gammelt og traust, men også nyheter på TV2 i månedene som kommer.

Vargas

7 gode nyheter du vil like

7 gode nyheter du vil like og som vil sette et smil i ansiktet ditt. Happy Wife is happy life, right? Du må huske på å holde kjæresten din lykkelig, så dette er basert på hva kvinner liker, og hennes måte å se på det gode liv på.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Nyheter

Det finnes så mange gode grunner til å se lyst på livet, særlig for oss nordmenn, at vi bør lage en ny artikkel for dette tema. Også en egen tekst som er godt nytt for menn, men den kommer senere i sommer.

Vi lover en hel haug med gode artikler utover høsten. Noen vil du like, andre vil la deg provosere og gjøre deg forbanna. Det er derfor vi skriver.

Lest denne? Gode nyheter i en vanskelig tid

Hva som er gode og dårlige nyheter er selvsagt individuelt. Om aksjekursen går ned i en aksje, er det noen som taper, andre vinner ikke sant? De som har kjøpt taper, de som ‘shorter‘ aksjen, tjener penger. That’s the name of the game.

Lavere renter er bra for alle med lån, men ikke for bankene som skal tjene penger på utlån av penger. Er du med?

7 gode nyheter du vil like

7 gode nyheter

Her kommer 7 gode nyheter du vil like – om du er kvinne.

 • Sjokolade har blitt 25% rimeligere
 • Sexleketøy har aldri vært bedre og rimeligere
 • Menn sloss om deg på Tinder
 • Som fullvaksinert kan du igjen gå på date
 • Høsten 2021 kommer mange nye bøker, filmer og serier – 5. sesong av Papirhuset på Netflix
 • Aldri før har du hatt bedre råd – om du er i fast jobb
 • Som kvinne i Norge blir man ca 85 år i gjennomsnitt – fire år eldre enn menn

Forventet levealder ved fødsel har aldri vært høyere enn i 2019. For gutter var den 81,2 år, for jenter 84,7 år.

SSB.no

Forventninger

Som kvinne i Norge har du lov til å ha forventninger. Du vil sannsynligvis blir ganske gammel, du vil klare deg økonomisk. Du kan vrake og velge blant veldig mange menn som ser opp til deg, som er villig til å gjøre hva som helst, for å få akkurat deg.

7 gode nyheter du vil like, ble ikke helt som du trodde fordi forventingene var for store? Kjenner du deg igjen?

Om vi skal spå ditt liv om du blir født i 2021, vil du absolutt kunne bli svært lykkelig som norsk i Norge. Så et lite alvorsord til kvinner generelt. Ikke til den nyfødte jenta som kommer til verden i år, men til kvinner med store forventninger.

Det er når forventningene ikke innfris at skuffelsen kommer. Og den kan bli både brutal og voldsom om du tror at livet ditt blir en dans på roser, det vil ikke skje. Du må jobbe hardt for å nå dine mål og være både standhaftig og grundig i alt du gjør.

Først da vil lykken smile i din retning.

Mye fotball

Et lit tips til alle kvinner som ønsker å ha fjernkontrollen for seg selv utover høsten. Sørg for å ha én TV ekstra.

Mediehuset TV2 sender nemlig rekord-mange fotballkamper fra august til mai – kommende sesong. Men sørg for å betale abonnementet før 1. august, etter dette går prisen på fotball – kraftig opp.

Hva som er god nok underholdning for deg, er kanskje ikke det samme for ham. Pass på at han er opptatt med sitt. Menn er enkle sjeler og lett å lure, de tror de går rundt og er Peter Pan, fortsatt.

Om du ønsker å få gode nyheter direkte til innboksen din, sørg for å motta vårt nyhetsbrev. Det vil alltid være gratis og uforpliktende. Her vil du få de nyeste sladre-nyhetene, hvem er med på “Skal vi danse”, og hvilke deltagere får melke kyr på “Farmen.”

Og alt som handler om de beste nyhetene for kvinner generelt, nå og i framtiden. Vi ønsker våre kvinnelige lesere velkommen.

Takk for oppmerksomheten.

Vargas

NRK – minutt for minutt i sommer?

NRK – minutt for minutt i sommer? Selvsagt skal rikskringkastingen på tur, med hele Norge som reisefølge. Vi opplevde det første gang med Hurtigruta, deretter med en tilårskommen hurtigrute, “MS Sjøkurs” hvor NRK fikk være vertskap.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Statsraad Lemkuhl

I 2012 ble NRK til og med tildelt prisen “Gullruten” for programmet, “minutt for minutt med Hurtigruten“. Et program som nordmenn trykket til sitt bryst og hyllet som, fantastisk underholdende. Tenk det, sakte-TV, live. Bølgeskvulp og måkeskrik, sjøsprøyt og dønninger. Soloppgang og solnedgang. Seertall i hopetall. Ikke rart NRK vil gjøre dette igjen.

Lest denne? Reiseradioen – gir nordmenn sommer i ørene

Om du likte disse sendingene fra norskekysten er det grunn til å glede seg. Det er nettopp det NRK skal gjøre sommeren 2021 sendes fra Bergens stolthet, “Statsraad Lemkuhl“. Det 107 år gamle skoleskipet blir i år vertsskap for NRKs sommertur. Det kan bli like vakkert som både reisen med hurtigruten og “MS Sjøkurs“.

Seks uker med heiste seil fra en skute som er Norges største seilskip. Tirsdag 6. juli går “Statsraad Lemkuhl” fra “kai” utenfor Nordkapp. Er det lov til å håp på litt frisk bris i seilene allerede fra start? Reisen er ikke over før sommeren er på hel og den stolte skuten legger til havn i Arendal – 15. august.

NRK – minutt for minutt i sommer? Du vil få magiske bilder og norsk musikk for norske artister.

Programlederne blir kjente og litt mindre kjente stemmer og ansikter fra NRK Foto: SILJE KATRINE ROBINSON
NRK - minutt for minutt i sommer?
Statsraad Lemkuhl” FOTO: RICHARD SIBLEY / NRK

De utvalgte

Nytt av året er at NRK inviterer folk til å være med på seilasen som såkalte medseilere, noe som betyr at de får enkle arbeidsoppgaver om bord på skuten. De utvalgte vil få opplæring av ‘Statsraadens’ profesjonelle mannskap og trenger derfor ikke ha erfaring fra før, men en viss interesse for sjømannskap og seiling bør være på plass.

NRK.no

Søknadsfristen er for lengst utløpt, men vi har vår fulle tillit til at NRK har funnet et deilig knippe mennesker som skal delta på reisen.

Kanskje eventyrlystne ungdommer, som ikke helt vet hva de går til, eldre sjøulker, som absolutt vet hva de går til. Og kanskje en og annen urban type, som ønsker å lære vekk alt han eller hun kan om sjøvett. Det kan bli god underholdning, det.

NRK – minutt for minutt i sommer? Du husker både tog, bil og hurtigrute med NRK, ikke sant? Med “Statsraad Lemkuhl” vil det bli enda mer action, fordi en seilskute gjør mer eller mindre hva den vil i samspill med naturkreftene. Det kan bli heftig.

De utvalgte som skal være både sjømann, gjest, under opplæring og medseiler på TV, for første gang. Kan få åpenbaringer underveis de neppe kunne få noe annet sted, enn nettopp om bord i en seilskute som seiler sørover langs norskekysten – sommeren 2021. Vi lover å følge godt med.

Midnattsolen

Siden avreise Nordkapp er i begynnelsen av juli måned, vil det være store sjanser for at vi får oppleve midnattsolen på denne turen. En oppleve turister, under normale omstendigheter, er villig til å betale mye penger for å få oppleve. Nå er fortsatt ikke så mye normalt ennå. Vi har Norge og norskekysten for oss selv. Også denne sommeren. Heldigvis?

Se for deg TV-bildene fra “Statsraad Lemkuhl” med midnattsolen i bakgrunnen. Sannsynligvis fantastiske dronebilder som forteller oss hvilke krefter det er i Nordishavet ved Nordkapp. Som er selve endepunkt for det europeiske fastland. Og som kan være så værhardt at ikke engang Hurtigruten tør å gå fra kai.

Vi er avhengig av skyfrihimmel for å få sett den røde midnattsolen i Nord-Norge, helt åpenbart. Den norske sommeren er dog vekslende i utgangspunktet, og i hvert fall så langt nord som avgang og start for NRKs sommersatning, Nordkapp. La oss håpe på sol og god vind – døgnet rundt.

NRK og “Statsraad Lemkuhl” skal innom 32 forskjellige havner fra Nord til Sør, fra Nordkapp og Havøysund til Arendal gjennom sommeren. Se hvilke programledere som er om bord fra uke til uke, her.

Kilde: NRK.no

Vargas

Sophie Elise til Farmen kjendis

Sophie Elise til Farmen kjendis sammen med Norges tøffeste og ti andre deltagere. Det er endelig klar for en ny runde med mer eller mindre kjente ansikter. Smør deg med litt tålmodighet – sesongen som allerede er under innspilling – kommer ikke på TV2 før i 2022. Men verdt å vente på, eller er den det?

Bergenet lesetid: 5 minutter

Kjendis eller ei

Hvem som er mest kjent i dette landet er ikke godt å si. Erna Solberg og Kongeparet er nok høyt oppe på listen. Hvem som takker ja til å være med på Norges mest kjente kjendis-program, er dog noe helt annet. Sophie Elise er nok for de yngste den meste kjente av deltagerne denne gang. Andre seere vil åpenbart dra kjensel på Mini Jacobsen, Heine Totland og Dorthe Skappel. Men hvem er Adam Ezzari?

Om det skal være Farmen kjendis, bør det vel være en man drar kjensel på? Eller er det innafor å ha med kjendiser som er kjent for naboer, venner og kjente? Vi tror TV2 denne gang har slitt litt mer med å få tak i A-kjendiser. Kjendiser som Kurt Nilsen, Lene Marlin eller Erna Solberg. Ja, for er ikke vår dyktige statsminister fra Høyre, den ultimate drømme-deltageren på Farmen?

Sophie Elise til Farmen kjendis – hun er faktisk nesten like kjent i Sverige, som i Norge. Og hun er rikest av deltagerne på Farmen kjendis, utvilsomt. Det er da noe.

Hvem hadde hørt om Lasse Matberg før han var deltager forrige sesong? Mest kjent for muskler, hår og “Skal vi danse“. I Italia. Vi vil neppe oppleve vår flotte statsminister i noen reality-serier på TV, men det er lov å ha ønsker og håp om å se kjendiser vi kjenner fra før, da.

Kjendiser vi liker og føler vi har et forhold til. Litt sånn forelsket på avstand, om du skjønner? Vi liker Sophie Elise fordi hun er en skriver, allsidig, tøff, styrtrik og en ekte kjendis. Pluss at hun er sexy, selvsagt. Litt i hvert fall.

Konsekvenser

For noen er det å være kjendis en byrde mer enn glede. Men makter man å overvinne frykten, innse at man er et kjent ansiktet utad og komme seg over frykten. Kan nettopp en deltagelse i et reality-program som 71 grader nord eller Farmen kjendis bli banebrytende. Bare spør OnklP, selveste Pål Tøyen, som ble med i eventyret om å komme seg til Nordkapp i 71 grader nord. Det endte med en livsstilsendring og et positivt syn på livet.

Det kan faktisk få enorme konsekvenser å takke, ja til Farmen kjendis.

Bare spør Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Som endte opp som par etter å vært deltagere på Farmen kjendis i samme sesong. Vendela er mest kjent for å være med i én Arnold-film og være på førstesiden av et kjent amerikansk magasin. Petter er vel mest kjent for å være halvnaken og dritings på TV.

Bare spør “Staysman“, Stian Thorbjørnsen, som ble med Lars Monsen på tur og etter det, har han aldri sett seg tilbake. Ble skilt da, men. Apropos Monsen, tenk å få oppleve Lars Monsen – på Farmen kjendis? Han hadde sikkert kjeda seg ihjel, men da snakker vi A-kjendis, da.

Eller for ikke å snakke om Øde Nerdrum, som ble kjendis over natten, med deltagelse i nettopp Farmen kjendis. Øde ble Norges nye TV-yndling i løpet av serien.

Sophie Elise til Farmen kjendis
deltagerne i Farmen kjendis 2021 Foto: Espen Solli TV2

Lønnsomt

Det kan, til tross for frykt for eksponering, være svært lønnsomt å takke ja til deltagelse på Farmen kjendis.

Årets sesong av Farmen kjendis kan bli bra nok, den. Men da må vi først bli bedre kjent med deltagerne. Vi har skrevet om Farmen og Farmen kjendis i 11 år og må innrømme det. For første gang blir kjendiser vi ikke aner hvem er, presentert som “kjendis-deltagere”. Det er litt skummelt, men vi lover å gjøre et forsøk på å presentere samtlige.

Sophie Elise til Farmen kjendis – sammen med rappkjeftede Niklas Baarli, kan bli bra TV.

Å bli så eksponert over tid, som man blir gjennom 6 – 8 uker på TV, som “kjendis” på TV. Gjør at man blir litt kjendis om man ikke er det fra før. Bare spør Øde Nerdrum, som sagt.

Oppfører man seg som folk og gjør så godt man kan, kommer man ofte godt ut av det. Men det er lettere sagt enn gjort. Bare spør Mira Craig, eller Kari Jaquesson. Det gikk ikke spesielt bra.

Her er deltagerne

 • Sophie Elise Isachsen (26) influenser, forfatter, artist og millionær
 • Adam Ezzari (22) artist
 • Isak Dreyer (26) Fisker og vinneren av “Norges tøffeste” på NRK
 • Øyunn Krogh (25) vinneren av “Sommerhytta” på TV2
 • Jahn Ivar “Mini” Jacobsen (55) fotballprofil
 • Heine Totland (50) artist
 • Ingrid Simensen (27) radiostemme og programleder i NRK P13
 • Shabana Rehman (44) artist og spaltist
 • Kjersti Grini (50) håndballprofil
 • Dorthe Skappel (58) programleder for “God kveld Norge” på TV2
 • Niklas Baarli (32) programleder for “God Kveld Norge” på TV2
 • Vebjørn Selbekk (52) sjefredaktør i avisen “Dagen”.

Oppbrukt

Vi skal ikke legge noen føringer eller kritisere TV2 på noen måte. Men vi legger raskt merke til at Norges største kommersielle TV-kanal, legger seg litt etter NRK. Når det kommer til å bruke egne ansatte i egne produksjoner. Her er hele tre av tolv deltagere, minst, ansatt i TV2. Er det nødvendig?

Akkurat som NRK bruker egne folk i både programmet “Brille” og i “Mesternes Mester“. Ikke noe galt i det. Kanskje bare litt kjedelig og forutsigbart for oss som ser på. At ansiktene blir brukt for ofte i samme kanal. Oppbrukt, rett og slett. Det var bare det.

Adam Ezzari er altså artist og er mest kjent for låtene “Wifey” og “Elsker/Hater min hood“. Kult med noen nye fjes. Han kan jo bli kjendis, ikke sant?

Heldigvis er det Norges fineste programleder, Tiril Sjåstad Christensen – som styrer showet også denne gang.

Kilde: TV2.no

Vargas

Nye priser på TV2-fotballen

Nye priser på TV2-fotballen. Du synes kanskje det har vært kostbart tidligere også, med rundt 500 kroner for Premier League på TV? vel, nå økes prisene med 30 prosent til. For andre gang på to år økes prisene til hele 899 kr per måned. Det kan bli for mye selv for den mest hardbarkede fotballfan. Men før du sier opp abonnementet ditt, bør du lese årsaken til økningen.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Er det for dyrt med fotball på TV?

Dyrt?

Du får nemlig betydelige mer fotball, langt flere kamper i de aller beste ligaene i verden. Samt Champions League og alle landskamper. Da er det kanskje litt mer spiselig å måtte betale nesten 900 kroner – bare i fotball-underholdning? Eller hva sier du? Man skal dog som mann og fotballidiot, måtte argumentere godt mot konemor, for å få gjennomslag for dette tilbudet.

For mange er 900 kroner mye penger. Det blir jo strengt tatt 10,788 kroner i året. Nye priser på TV2-fotballen gjelder kun for denne ene sesongen. Sesongen etter mister nemlig TV2 rettighetene til Premier League.

Nye priser på TV2-fotballen vil utvilsomt bli diskutert fram til høstens sesongstart i de tusen hjem. Mange vil velge å si opp sine kanaler i god tid før kampene sendes til høsten. Men husk, det er EM i fotball fra 11. juni – 11. juli. Flere av kampene sendes på TV2. Sannsynligvis uten at du må betale for dette i sommer.

Lest denne? Solskjær i rute til å ta seriegullet

Rettigheter

TV2 skal sende Champions League i tre år, og Premier League ut 2022. Da tar strømmetjenesten Viaplay og Viasat over rettighetene. Disse eies av TV2s argeste konkurrent på sportsunderholdning, nemlig Nordic Entertainment Group, som tar over Premier League fra 2022.

Fotball har lenge vært big business over hele kloden, men det har neppe vært større interesse og så store summer involvert, særlig i Premier League. Hver eneste kamp, uansett sendetidspunkt, blir sett av millioner av mennesker.

Selvsagt er noen lag mer populære enn andre for nordmenn, men så lenge det er seks lag, som kan vinne tittelen og trofeet, er interessen for de største og viktigste kampene enorm.

Slik er det også for tysk og spansk fotball også. Og med Ståle Solbakkens nye-Norge, er til og med landskampene noe å se fram til.

TV 2 har fotballrettigheter som inkluderer UEFA Champions League til 2024, La Liga til 2026, Premier League til 2022, og UEFA Europa League til 2021.

NRK.no
Nye priser på TV2-fotballen.

TV2 SUMO

Ser du fotball via TV2 egne kanaler via SUMO, kostet det 519 kroner denne sesongen. Neste sesong må du som TV2 kunde betale 150 kroner mer, som blir 669,- Skal du ha film- og ferietilbudet i tillegg, blir det 699 kr per måned. På lindre kanaler øker prisen fra 699 til 899 kroner, per måned.

Nye priser på TV2-fotballen gir deg en mulighet til å skrenke inn på andre ting, maten f.eks.

Du kan fra og med kommende sesong, som starter i august, ikke lenger velge om du vil ha Premier League, og kun den. Du må takke ja til Champions League-pakka i tillegg. Du kommer altså ikke unna. Du må betale full pakke. Men en liten trøst til slutt. Fra 2022 blir det igjen mulig å betale for enten den ene eller den andre, eller begge fotball-pakkene.

Fordi Nordic Entertainment Group tar over rettighetene til Premier League og TV2 sitter kun igjen med landskamper og Champions League. For 899,- per måned får du altså alle TV-kamper i Premier League, 127 kamper i Champions League og 380 kamper fra La Liga i Spania.

Prute

Det kan være smart å ta fram kalkulatoren først som sist og finne ut hvor du skal spare inn 900 kroner i måneden på andre ting. For fotball ville du se, uansett – når høstmørket faller på, ikke sant? Bare se for deg fulle tribuner med tilskuere tilbake på stadion.

Vær obs på at disse prisene er det TV2 som gir sine distributører. Det kan hende du som er Altibox-kunde, Telia-kunde, Telenor eller Allente-kunde, får et helt annet pristilbud. Selv forhandlet vi fram en god pris via TV2-SUMO, så ikke fortvil ennå. Nye priser på TV2-fotballen bør ikke være livets undergang.

Det kan faktisk vært fullt mulig å prute seg til en bedre pris på TV-fotballen.

Vi benytter anledningen til å gratulere Manchester City med seriegullet. Akkurat slik vi spådde ved sesongstart. Ikke glem å abonnere på vårt deilige nyhetsbrev, det er selvsagt alltid gratis.

Vargas

Her melder du deg på naken-TV

Her melder du deg på naken-TV. Vi er kommet så langt i Norge nå, at det nærmer seg en selvfølgelighet å se nakne mennesker i ren underholdning på TV. Man skal ikke mange tiårene tilbake i tid for at dette var utenkelig. Nå er det populær underholdning å se nakne kvinner og menn på TV.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Naken-TV

Dyktige Tuva Fellman er helt rå på å få det til å se og høres naturlig ut, når hun som programleder for “Naked Atraction” spør den mannlige deltageren: “Hva synes du om slufsa?” På henvisning til det glattbarberte kjønnet hos kvinnen vi ser, i den blå boksen framfor ham.

Naken-TV er nytt i Norge og vi har forstått at dette er noe vi nordmenn ønsker å se mye mer av. Både kvinner og menn i full utfoldelse, og uten tråd, til vår forlystelse. Derfor kommer en ny sesong med “Naked Atraction” som søker etter nye deltagere.

Er du den neste som er så “heldig” å få vise deg fram naken på TV? Kanskje finner du kjærligheten i ditt liv, kanskje er dette muligheten for deg å stå fram, endelig komme ut av skapet? Vi oppfordrer deg selvsagt til å komme ut av skapet – uansett om du ønsker å delta på naken-TV eller ei.

Har du lyst til å være deltaker i Naked Attraction? 

Søknadsskjema

Her melder du deg på naken-TV

Den internasjonale seersuksessen er endelig kommet til Norge, og i den forbindelse søker Discovery og Rakett single nordmenn i alle former og fasonger. Her melder du deg på naken-TV – endelig din tur?

Er du singel, over 20 år, og på utkikk etter en flørt? Er du lei av en polert og filtrert virkelighet, og ønsker å gå foran og vise et ærlig bilde av din egen vakre kropp? Da er det nettopp deg vi er på utkikk etter!

NakedAttraction.no

Send inn søknad ved å trykke på linken. For spørsmål ta kontakt med oss på nan@rakett.tv 

Opptak mai/juni 2021. 

Her melder du deg på naken-TV

Friseksuell

Naken-TV kan være med å fjerne fordommer. Naken-TV fremmer kropp, hud, nakenhet og mennesker i sitt mest naturlige element. All den tid det er naturlig med kameraer til stede, blir det det neppe for deltagerne. Men naken-TV som underholding må sees på som like uskyldig som det er ment som.

Her melder du deg på naken-TV, ditt livs mulighet til å endelig vise fram din skjønnhet.

Naked Attraction” og dets like er en fantastisk arena for friseksuelle mennesker i fri dressur. Bifile, lesbiske, homofile og heteroseksuelle kan velge fritt, kun ut i fra utseende. Og det ser ut til at det har mye å si fortsatt. Hva man liker å se på, kan bety at det er nok til å finne en partner eller kjæreste. Å bare se nakenhet.

Lest denne? Naken – kåt og alene på Huk?

Det hjelper helt åpenbart at en programleder som Tuva Fellman har en faglig tyngde rundt tema sex.

Fordi det er i utgangspunktet sex det handler om. Man leter etter en partner som kan bli til noe mer, da er og blir sex svært viktig, før eller siden for begge. Fellman bruker ikke tid eller mye fokus rundt sexologi-faget som hun kan. Men er tvunget til å spørre: “Hva synes du om pikken her?”

Knullekompiser

Norske tjue og trettiåringer er ikke særlig beskjedne av seg.

De er den første generasjoner nordmenn som ser det som naturlig å ha sex med vennene sine. Og det er akseptabelt i de fleste kretser. De kan ha gode venner de ikke har sex med også, men mange har én eller flere de har som knulle-venner. Et nytt fenomen som dessert-generasjonen har funnet opp.

Her melder du deg på naken-TV, men vær helt sikker på at du faktisk tør delta. Tenk deg godt om før du poster søknadsskjema. Hvilke konsekvenser vil det få for deg å være naken på riksdekkende TV? har du tenkt på det?

Husk at du er ærlig, oppriktig og kreativ når du sender din søknad. Det er mange som ønsker å vise seg fram naken på TV. Det er mange som ønsker å bli profilert i media, for å markedsføre seg selv, sin kropp og sin legning. Større mulighet får man sjeldent. Nå er det din tur.

Fitte

“Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV og kleinere blir det vel neppe.

Vi liker Tuva “Jeg elsker ordet, fitte” Fossum Fellman. Ikke bare fordi hun setter ord på kvinnelig seksualitet på en naturlig måte, men fordi hun er morsom og kjæresten til hele Norges, Ronny Brede Aase. Heldigvis kommer sesong to på norsk TV.

Benytt sjansen til å vise hvem du egentlig er, uten tekstiler eller uten en tråd. Bare deg og ditt hår.

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev. Det er alltid gratis og kommer daglig direkte i din e-post.

Vargas

Naked Attraction Norge – nakenhet på TV

Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV og kleinere blir det vel neppe. Vi liker Tuva “jeg elsker ordet fitte” Fossum Fellman. Ikke bare fordi hun setter ord på kvinnelig seksualitet på en naturlig måte, men fordi hun er morsom og kjæresten til hele Norges, Ronny Brede Aase.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Discovery+

Naked Attraction” Norge vil sannsynligvis få en svært kort historie. Fordi det er begrenset underholdende, det er kleint, ikke bare for oss som ser bak putene i sofaen, men også for deltagerne. Den enste som synes at kliss sakene kvinner og menn med barberte kjønn er kult, er programlederen, Tuva.

Hun er jo tungt utdannet sexolog og har derfor et naturlig forhold til kropp generelt og nakne spesielt.

Det på D-play du kan se dette fenomenet pikk og fitte på TV, kanalen som har har endret navn til Discovery+ må vite. D-play var åpenbart ikke bra nok for App-TV. Vi er usikre på hva budskapet i “Naked Attrction” – egentlig er.

Tenk deg at du skal på date, men begynner med å se daten naken. Slik fungerer det i dette datingprogrammet. For utsiden teller – til vi har lært innsiden å kjenne.

Discovery+

Mange med oss vil påstå at denne typen underholdning hadde blitt hakket mer spennende, om flotte Tuva Fellman selv kastet klærne, som programleder. I eget program, men det tviler vi på om hun gjør. Da først ville overskriftene blitt mange og seertallene digre.

“Naked Attraction”

Sett fra vårt ståsted, vil det bli med denne ene sesongen av “Naked Attraction” – fordi, hvor interessant er det egentlig med vilt fremmede nakne? “Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, begynner å bli samlet nytt og et ubrukt trekkplaster.

Flere kanaler har valgt samme framgangsmåte før, uten nevneverdig suksess. Og man skal helt tilbake til 2001, altså tjue år, da vi hørte og så kvinner og menn hadde sex på TV i Big Brothers spede barndom. Å spille på nakenhet som i “Naked Attraction” holder ikke om det kun er nakenhet som er i fokus.

Dessverre er det ifølge anmelderne nettopp det som skjer. Og det er en kjent fallgruve å havne i.

“Neimen, se på den digre pikken”, eller minst like ille: “Det var en fin liten glattbarbert …” Er du med?

Det blir ikke god underholdning av noen ting etter siste sesong av Breaking Bad, sa en venn til oss. Og det er vi faktisk ganske enig i. Vi blir kravstore til god underholdning om vi har brukt tid på Netflix. Og det har vi jo.

"Naked Attraction" Norge - nakenhet på TV
Foto: Parox Dark // Pixabay.com

Kjendis utgave

En kjendis utgave, derimot, der vi hadde fått kjente og kjære mennesker kaste alle klærne, inkludert silketrusene. Da hadde “Naked Attraction” blitt en snakkis på lik linje med Farmen, i kjendis utgave, og det er jo blant Norges mest populære reality.

Slik “Naked Attraction” framstår i dag, med en påkledd og overengasjert programleder, med totalt fem nakne ( vi får bare sett ansiktet på to av disse). Kunne vi like gjerne tatt en tur på Huk eller i Frognerbadet. De samme kroppene finnes over alt.

Det er nakenheten og kun den det fokuseres på i “Naked Attraction” og kanskje er det den største feilen med denne serien? At ingen av deltakerne, verken kvinner eller menn, makter å te seg naturlig. All den tid det er mulig i en slik setting. Å være naken på TV er ikke, og vil aldri bli naturlig, så må vi fokusere på pikk og fitte. Da blir det kleint, da.

For hvem ville ikke elsket å se kjente mennesker uten en tråd? Bare se for deg de mest kjente av de kjente, som av åpenbare grunner aldri ville ha stilt opp på noe slikt. Men som hadde gitt oss den aller beste underholdning. Fordi vi er først og fremst nysgjerrige.

Nysgjerrig

Nakne kropper er kommet for å bli, det er liten tvil om at det er populære søkeord også langt inn i framtiden, men trender kommer og går. Kanskje er det andre og mer naturlige kropper med cellulitter, valker, hårete armhuler og kvisete ansikter som tar over på sikt?

Gjør deg selv en tjeneste, ikke legg ut bilder av deg selv som du ikke kan stå inne for eller som ikke tåler dagens lys om noen år. Tenk deg godt om før du velger å kle av deg foran en fotograf eller blir deltager på naken-TV. Søker du på nakenhet på nettet fordi du liker ofte det du ser? Du er nok ikke alene, men som underholdning?

Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, pirrer noe i oss. Men ikke bare for nakenhetens skyld. Hadde det vært Janne Formoe og hennes ektefelle, Jan Fredrik Karlsen, som skulle ære nakne på TV. Ville det skapt en voldsom forventning og “Naked Attraction” ville satt seerrekord – med mange hundre prosent.

Fordi mange kunne så gjerne ønsket å se Jan Fredrik og ikke minste rå deilige Janne Formoe, naken. Det er bare å innrømme det, men hvorfor? Fordi de er kjente mennesker som vi føler vi kjenner litt. I hvert fall litt mer enn de ukjente deltagerne på “Naked Attraction”.

Skal du se “Naked Attraction” så gjør det for Tuva Fellmans skyld, det er nemlig hennes baby.

Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev, det er alltid gratis.

Vargas

Du kan vinne Farmen – meld deg på her

Du kan vinne Farmen – meld deg på her og nå. Aldri før har så mange nordmenn ønsket å delta på Norges beste reality-serie. Farmen 2021 spilles inn om få uker, nå bør du gjøre deg flid med å fylle ut søknadsskjema, som du finner her. Fristen er satt til 31. mai.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Tenk hva du får oppleve som Farmen-deltager? Du vil få oppleve farlige dyr, utedo, du får gå og legge deg uten mat, du vil gå ned i vekt, enten du vil eller ei. Og du må dele seng med vilt fremmede mennesker som du kanskje ikke engang liker.

Lest? Slik blir du deltaker på Farmen!

Søknadsskjema

Spøk til side. Du vil få oppleve ditt livs eventyr gjennom deltagelse på Farmen, oppleve fantastisk natur, det er faktisk helt opp til deg hvordan du tar vare på sjansen.

Første skritt er å lage en så god og unik, men også ærlig og reflektert søknad som mulig. Du må skille deg ut blant nær 8000 andre søkere og søknader, så vær kreativ, men ikke overdrive heller.

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene og ikke vær redd for å by på deg selv. Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og gjerne et valgfritt. 

Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Gjør du det, er det viktig at vi ser og hører deg tydelig så vi får et reelt inntrykk av hvem du er. Videoen trenger ikke være lang, og du kan f.eks. presentere hvem du er og hvorfor du vil delta. Du kan filme med mobilkamera.

TV2.no

Hvis du ønsker å søke sammen med noen, må dere fylle ut og sende inn hver deres søknad. 

Hvis du søker på vegne av noen, har du mulighet til å oppgi dette i søknadsskjemaet. Men vi anbefaler at du informerer vedkommende om dette. Du kan vinne Farmen – meld deg på her, men vær rask, det er rekordmange som vil det samme som deg.

Du kan vinne Farmen - meld deg på her
Steinsjøen gård er årets Farmen-gård Foto: TV2.no

TV2 og produksjonsselskapet Strix bekrefter at den nye Farmen gården heter Steinsjøen-gård. Den ligger vakkert til ved Steinsjøen, som skal spilles inn på grensen mellom Østre Toten og Hurdal kommune. Meld deg på, eller meld på en forelder, en venn en søster eller hvorfor ikke melde på både deg selv og kanskje mormor?

Spillet

Hele konseptet Farmen er bygget rundt, er det viktige spillet hver enkelt deltager må forholde seg til. Fordi man skal gjennom 11 uker velge førstekjempe, andrekjempe og storbonde – hver uke. Hver uke skal også to deltagere ut i en tvekamp, der taperen må reise fra gården.

Du kan vinne Farmen – meld deg på her og vær smart når du skriver om deg selv.

Kun én deltager står igjen som vinner. Vedkommende vinner bil og hytte til en verdi av 1,2 millioner kroner. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Den som spiller spillet best, vinner til slutt. Men hva betyr det å spille riktig? Har du en teori? Da bør du melde deg på Farmen, så snart du får en sjanse.

Den som spiller spillet vet hva det vil si å skaffe seg nære allierte i en gruppe på fire eller fem. Men kan man egentlig stole på noen, når så mye penger står på spill, der alle vil stå igjen alene? Selvsagt ikke.

Man kan kun stole på seg selv, sin plan og egne handlinger.

Hvordan vinne Farmen?

Du som er så heldig og bli plukket ut som fullverdig deltager på Farmen og oppleve 11 uker på Steinsjøen-gård, vil neppe glemme det, på veldig lenge. Og du ønsker selvsagt å vinne, når du først har kommet deg med. Men det er som kjent lettere sagt enn gjort.

Hvilken strategi velger man? Bør man ligge lavt og skjule sine talenter, eller gå høyt ut og skremme de andre med at du faktisk er best? Slik Eirik gjorde med bravur forrige sesong? Eller er det smart å bygge allianser, sakte, men sikkert for å komme seg trygt til finalen? For da er det uansett alle mot alle, ikke sant?

Vanskelig spørsmål å svare på, men som du kan finne ut av ved å melde deg på og bli en fullverdig deltager.

Riktige deltagere

Farmen er populær underholdning, fordi det er krevende dager, som kan gi god underholdning om Strix og TV2 gjør jobben sin. Finne en gjeng mennesker som er såpass forskjellig at de har noe å by på, noe å komme med alene og i gruppa. 

Motsetninger tiltrekker hverandre sies det, men det kan også smelle noe så jævlig. Det er jo alltid gøy. 

Det er en vanskelige utfordring som TV2 og Strix har gjort svært vellykket – gjennom flere sesonger. Å finne de rette folkene. Det er og blir deltagerne som gjør Farmen. Man kan sette inn hvilken som helst regler og konkurranser, men er ikke deltagerne villige til å bjuda på, er det ikke mye til underholdning å se på for seerne.

Farmen 2021 vil sendes på TV2 til høsten og finalen sendes i starten av desember

Kom igjen, meld deg på nå, så vil du kunne oppleve hendelser du aldri vil få et annet sted.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com