Kontroversielle endringer på Farmen

Kontroversielle endringer på Farmen som vil gjøre Norges mest populære reality-serie, enda mer severdig. Nå kan kvinner og menn møte hverandre i tvekamp. Fordi reglene er endret slik at alle kan møte alle til øksekast eller tautrekking. En viktig og riktig avgjørelse av TV2 – synes vi.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Søknadsskjema

Er ikke du den perfekte Farmen-deltageren med et enorm potensiale til å vinne hele greia? Jo, visste vi det ikke. Vel, nå vil du få sjansen, fordi TV2 og Strix, som lager Norges deiligste TV-reality, smir mens jernet er på sitt varmeste.

Les også: Slik er moderne markedsføring

Du vil kunne melde deg på Farmen om kort tid – da vil du kunne bli en av deltagerne til neste års Farmen. Vi gir deg både råd før påmeldingsskjema kommer. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første med tilgang til søknadsskjema.

Det er nok kjønnsnøytrale tvekamper nå, så det er ikke noe grunn til at det skal være mann mot mann eller kvinne mot kvinne, for det skal ikke si noe rent fysisk

Programleder for Farmen // Niklas Baarli

I løpet av høsten vil vi gi deg søknadsskjema for enda en sesong med Farmen, der kan du bli deltager. Alt du behøver å gjøre nå, er å se på Farmen, hver gang det er på skjermen. Tenk over hva du ville sagt og gjort når det kommer utfordringer for deltagerne. 

Du hadde passet perfekt på Farmen, hadde du ikke? 

Slik blir du nemlig deltager. Du må by på deg selv, hele veien fra søknaden kladdes til den sendes til Strix. De fleste er enige om at det kan være krevende å bo tett på 13 andre ukjente. Noe helt annet å faktisk oppleve det.

Deltagerne

Kontroversielle endringer på Farmen

Farmen 2023 har premiere på TV2 19. september Foto: Anton Soggiu

Å vinne Farmen, det vet mange med litt for mye selvtillit mye om, før de har forsøkt. Bruk først og fremst god tid på din søknad, svar utfyllende og grundig. La gjerne noen du stoler på lese gjennom, før du sender den inn. Forteller søknaden hvem du faktisk er, er du smart.

Kontroversielle endringer på Farmen vil utvilsomt skape overskrifter. Her blir det rått parti, kvinner mot menn, men det betyr åpenbart ikke at det er den sterkeste mannen som alltid vinner. I nevnte øksekast, er det like mye teknikk og presisjon som rå styrke som gjelder.

Her er årets deltagere.

 • Erika Ellingsen (23) fra Stavanger
 • Bård Kristiansen (52) fra Askim
 • Per Georg Johansen (63) fra Fredrikstad
 • Charlotte Tigerstedt (53) fra Lillesand
 • Martin Hals Johannesen (24) fra Lindesnes
 • Kathrine Jacobsen (41) fra Alta
 • Sebastian Eide (33) fra Askøy
 • Diana Rooz (30) fra Skien
 • Anders Rydning (37) fra Bærum
 • Carla Marie Haringstad (30) Karmøy
 • Bent Inge Høiland Rundevold (28) fra Egersund
 • Björk Valnes Atladóttir (28) fra Lakselv
 • Yassin El Barkani (31) fra Oslo
 • Kornelia Kløv (25) fra Oslo

Krevende

Har du aldri sett på den originale Farmen, bør du kanskje begynne nå. Her får du mer underholdning enn noe annet sted, i hvert fall innen generen TV-reality. Vi anbefaler Farmen fordi det er ekte mennesker som skal bryne seg på oppgaver de neppe har vært med på tidligere.

Les også: Lave menn blir avvist – over alt

Man bor tett, får lite mat, må jobbe hardt fra morgen til kveld. I tillegg er det en psykisk prøvelse for mange å forholde seg til mange ukjente mennesker man må ta hensyn til på et svært begrenset område over tid. Det er ikke bare enkelt. Så kommer konkurransen inn som en X-faktor og gjør det hele enda mer krevende for alle.

Kontroversielle endringer på Farmen øker underholdningsnivået. Sett av tirsdag 19. september, da har Farmen premiere på TV2.

Dette bør du få med deg. 14 forpaktere skal kjempe om hytte og bil i kampen om tilværelsen. Årets gård er på Sørlandet, Fredheim gård i Søgne.

Programleder er Niklas Baarli.

Vil du vite mer og hver enkelt deltager? Dette finner du i denne linken fra TV2.no.

Vargas

Film ikke lenger best på kino?

Film ikke lenger best på kino? Kanskje bortsatt fra i Fredrikstad som har Norges beste kino – kåret flere år på rad. Her er både salen(e) billedkvaliteten og lyden av ypperste kvalitet. Også i Oslo er det bra kinotilbud for kresne filmelskere. Men i Norge forøvrig, kan du like gjerne se filmen hjemme. For nå har også TV-produsentene blitt så gode på kvalitet – at du fint kan ha kino hjemme.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Premier League

Alt du behøver for å få et godt nok TV-bilde som gir deg den ultimate film-følelsen, slik du gjør på de beste kinoene er 4K-kvalitet og god nok lyd. Har du en 4K-TV, 4K-HDMI-kabel og en dekoder eller Apple-TV som leverer 4K-kvalitet, er det bare å gønne på.

Film ikke lenger best på kino? I hvert fall ikke om du velger de distributørene som tar deg som kunde på alvor. og dermed leverer 4K Ultra HD. Som er det beste du får servert av billedkvalitet i Norge i dag.

Dessverre er det ikke alle distributører som leverer film eller serier i 4K ennå, men det kommer. Håper vi. TV2 leverer Champions League-kampene i 4K. Viaplay makter ikke å levere Premier League i 4K, noe som er sort skuffende med den prisen de forlanger for å se Haaland herje på balløya.

Netflix, Disney+ og Apple TV+ er best i klassen og leverer en rekke filmer og serier i beste kvalitet. Verken NRK, HBO, Viaplay, Viasat eller Strim leverer noe som helst innen 4K, bortsett fra om du bestiller TV2 Play via Strim.

Film ikke lenger best på kino?

Bildet er tatt av Joe fra Pixabay

4K-kvalitet

I de siste årene har 4K-kvalitet på TV blitt stadig mer populært blant forbrukere verden over.

Les også: Avatar – The Way of Water nå på Disney+

Denne høyoppløselige bildestandarden gir en utrolig visuell opplevelse med enestående detaljnivå og skarphet. I denne artikkelen skal vi dykke ned i hva 4K-kvalitet egentlig innebærer, fordelene det bringer, og hvorfor det kan være verdt å vurdere en 4K-TV for ditt eget underholdningssystem.

Før vi går videre, la oss starte med en grunnleggende forklaring av begrepet “4K”. 4K refererer til oppløsningen på et bilde eller en skjerm, og er målt i antall piksler som utgjør bildet. I tilfelle av 4K-kvalitet, er oppløsningen på 3840 x 2160 piksler.

Dette betyr at skjermen har omtrent 8,3 millioner piksler totalt, som er fire ganger så mange som en standard 1080p full HD-skjerm.

Den økte pikseltettheten til 4K gir en betydelig forbedring i bildekvaliteten sammenlignet med tidligere oppløsninger. Med flere piksler pakket inn i hver tomme av skjermen, blir bildene mer skarpe, detaljerte og livaktige. Dette er spesielt merkbart på større TV-skjermer eller når man ser på innhold med mye fin tekstur eller små detaljer. Filmer eller serier som naturdokumentarer eller sportsbegivenheter.

En av de viktigste fordelene med 4K-kvalitet er den økte graden av realisme det gir til bildene.

Når du ser på en 4K-TV, er det som å se ut gjennom et vindu og få en direkte visuell opplevelse. Detaljene er så klare at du kan skille hver eneste hårtust på en skuespillers hode eller hver eneste stråle av sollys som trenger gjennom bladene i et tre. Denne realisme-effekten skaper en dypere fordybelse i innholdet du ser på, og gir deg en mer engasjerende og underholdende opplevelse.

Underholdning

Så hva er god underholdning for deg? Om du ikke har sett den nye Avatar-filmen, er du ikke særlig opptatt av gode eventyr. Eventyr laget på fantastisk vis med eksepsjonelle farger og en uvirkelig billedkvalitet. Særlig vist på Disney+, men også de beste kinoene.

Om du har 4K-kvalitet tilgjengelig, anbefaler vi på det sterkeste Netflix-serien “Our Planet” eller “Vårt Utrolige Hjem” som den heter på norsk. Kommentarene er lest av selveste Sir David Attenborough, som gjør det hele enda litt mer troverdig.

Fargene i denne serien er noe av det klareste vi har sett i noen dokumentar noen gang. Og det er det som er så spesielt med 4K-kvalitet, man får fram fagene på en helt ny måte, der også det sorte i TV-bildet er helt sort. Ikke nyanser av sort.

Du har selvsagt sett “Papirhuset“, “The Crown“, “Peaky Blinders“, “Breaking Bad” og “The Darkest Hour“. Alt dette fantastisk underholdning, nettopp på Netflix. Men det er så mange andre gode måter å bli underholdt på og. alle disse har det til felles at de sendes i 4K-kvalitet. Noe som gjør opplevelsen forsterket.

For å få best mulig lyd bør du investere i ordentlige høytalere som gir deg stereolyd, eller i de minste en lydplanke som gjør lyden bedre. Lyden i de fleste TV-ere, uansett pris og kvalitet er ikke bra nok for å få kinofølelsen.

Om du er opptatt av god underholdning sammen med flokken din, velg 4K-kvalitet neste gang du kjøper TV. På den måten får du kino-opplevelsen rett hjem i stua. Det er så stor forskjell at du vil oppleve det som en helt ny underholdningsverden.

Vargas

AVATAR – nå på Disney+

AVATAR – nå på Disney+, en film for hele familien, et fantastisk eventyr for kresne filmelsker. Filmen AVATAR – The Way of Water har alt. Selv om noen særlig amerikanske andre tunger vil hevde at den er kjedelig og langdryg. Så skjønner vi ikke den kritikken. Filmen er et mesterverk, intet mindre.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Disney+

NRK Filmpolitiet gav de terningkast seks. Som jo er både riktig og velfortjent. Endelig kommer AVATAR tilgjengelig for alle som har Disney+. Kanskje den aller beste streamingtjenesten av alle. Og den er billigere enn de fleste andre også.

Les også: Slipp sommerstemning løs

Det har gått 13 år siden den aller første AVATAR-filmen kom, denne nye er en direkte oppfølging av den forrige. Spenningen fortsatt på planeten Pandora. Et fiktivt paradis der de blå na´viene Jake Sully og kjæresten Ney´tiri har fått tre barn og et adoptivbarn. Himmelfolket, altså menneskene – blir nok en gang fienden.

Familien og hele stammen blir tvunget på flukt til sjøfolket. Metkayina-klanen som holder til i nord. For å slippe unna av onde mennesker som vil gjøre landområdene til sine. AVATAR – The Way Of Water er ikke bare en film, men en fantastisk historie, et eventyr du bør få med deg.

James Cameron, regissøren over alle regissører har laget nok et mesterverk.

4K

Vi anbefaler at du ser den sammen med dine nærmeste. Selvsagt kommer den i 4K Ultra HD, på Disney+.

Alt du behøver er å vite at du har 4K HDMI-kabel, 4KTV og at din Apple TV eller annen type kilde, også er i 4K. Først da før du de fantastiske bildene som vist på kino.

AVATAR - nå på Disney+

Image by Gerd Altmann from Pixabay

7. juni vil tusenvis av nordmenn se AVATAR – The Way of Water hjemme i stua, på Disney+. Kan hende flere allerede har sett den på kino, ja, film er og blir best på kino, vi vet. Men det betyr ikke at man ikke kan se god underholdning hjemme fra sofakroken også.

Les også: Hvor god er TV-serien “Succession”, egentlig?

AVATAR – The Way of Water fikk selvsagt Oscar for beste visual effects I mars I år.

LOS ANGELES — “Avatar: The Way of Water” took home the Oscar for best visual effects Sunday night.

“Avatar” beat out “All Quiet on the Western Front,” “The Batman” and “Top Gun: Maverick.”

The film already had a lot to celebrate: It is the third highest-grossing movie of all time.

The James Cameron sequel has earned more than $2.2 billion worldwide.

The film headed into the Oscars on Sunday with four nominations, including best picture.

ABC11.com

AVATAR3

Om du velger å se filmen på kino eller hjemme – sørg for å se den sammen med mange andre. På den måten får man se en hyggelig langfilm som er så mye mer enn en fantastisk opplevelse. AVATAR – The Way of Water er kanskje den ultimate filmen på grunn måten den er laget på. Det er en kompleks og kostbar film.

En film som det vil bli snakket om i generasjoner.

De fargesprakende efekten ser så naturlige ut, men det er altså fantasi og teknologi på svært imponerende vis, som lurer oss til å tro på alt vi ser, som helt ekte. Men filmen er laget i det digitale domenet av folk som kan dette. James Cameron og Jon Landaus team er i ferd med å lage AVATAR 3.

Den kommer i desember 2024. Vi har allerede begynt å glede oss.

Husk å sette av 7. juni til å se film på Disney+ du også.

Vargas

Hvor god er TV-serien “Succession”, egentlig?

Hvor god er TV-serien “Succession”, egentlig? Vi elsker gode serier, og har sett “Breaking Bad” opptil flere ganger. Alle episodene. Men vi har til gode å bli imponert over “Succession”, for hva handler det om, egentlig? Å plage, rakke ned på og si mest mulig stygge ting til sine familiemedlemmer? Underholdning? Nja.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Fuck

Altså, ordet fuck blir sikkert brukt minst hundre ganger hver episode. Hvorfor det? For å fremheve at de ikke har et bedre ord i vokabularet, eller fordi de tenker på sex hele tiden? La oss ta det første først. TV-serien “Succession” har dundrende suksess, den sendes på HBO hver mandag.

Les også: Ryker forholdet ditt i sommer?

Det er en dobbelt Emmy-vinner vi snakker om, så mange har sett og likt denne serien, men vi stiller et betimelig spørsmål. Hvor god er TV-serien “Succession”, egentlig?

Mandag 29. mai sendes siste episode av siste sesong av i alt fire sesonger. Det blir garantert mye fuck her også.

Serien handler om familien Roy, Logan er sjef med stor S, selv sjefs fuckeren, som rakker ned og hater alt som har puls. Mediemogulen, som svært mange mener er basert på den ekte familien til Rupert Murdock. Gründeren, aviseierne, milliardæren og investoren. Den ekte amerikanske sjefen – over alle sjefer.

Men altså, Logan Roy, en nådeløs jævel, en forretningsmann som allerede har gått over lik for å få det som han vil. Både i business og privat, slik serien framstår. Han har bygget det digre medieselskapet Waystar Royco fra bunnen av.

Hvor god er TV-serien "Succession", egentlig?

Foto: Pixabay av fietzfotos

Søskenflokken

Men Roy er ikke helt i form, rent helsemessig. Det benytter barna seg av, tre brødre og en datter. Kendall, Roman, Connor og Siobhan (spilt av smellvakre Sarah Snook). Det er ikke før det går ordentlig galt, at de fire søskenene skjønner at de står ovenfor et digert dilemma.

Les også: Brevet som påvirker deg

Hvem skal videreføre det digre forretningsimperiet og hvem av søskenene kan ta sjefsrollen, om noen?

Ingen av drittsekkene har evnen til å lede så mye som en flokk med speidere. Det i seg selv er faktisk en rød tråd i hele “Succession”-serien. Det er ingen som gjør et arbeidsslag. De bare dasser rundt i lokalene i selskapet med mange tusen ansatte.

Søskenene sitter enten i telefonen og slenger dritt til eller om hverandre, eller så legger de slue planer for å lure hverandre. De er notoriske drittsekker, hver og én av de tre brødrene og ikke minst deres søster, Shiv, som Siobhan kalles blant “venner”.

Luksus

Vakre leiligheter, dyre smykker, fantastiske kreasjoner, kjoler og dresser, digre yachter, tjenere på hvert et hjørne. Det er overveldende luksus og dyre merker over alt. Ja, de er rike og tilsynelatende vellykkede mennesker, Roy-familien, men stemningen dem i mellom kan du altså skjære med kniv.

Siobhan er ulykkelig gift med Tom, som også jobber i selskapet som Logan Roys lakei. Tom er også i nærheten når Logan rammes dramatisk, men det er lite å spore av sympati fra familien. En skilsmisse ligger i luften, siden Tom har vært utro og Shiv mener å vite at Tom har brukt henne til å komme på innsiden av familien.

Connor er minst synlig, han har en patetisk svak rolle, i en fyr som ikke bryr seg om familieforretningene. Kun pengene det gir å hete Roy til etternavn og sin politiske karriere. Eldstemann i søskenflokken gjør et dårlig forsøk på å bli amerikansk president.

Roman er yngst. En liten kåting som sender dick pics til blant andre Logan Roys nære medarbeider, den langt eldre Gerri Kellman. Roman er større i kjeften enn alle de andre søskenene og har med ordet fuck i hver eneste setning han uttaler. Har liten peiling på business, men sparker både til høyre og venstre når han føler for det.

Logan Roys nevø, Greg, har rollen som dust. Utnyttes til det kjedsommelig som uviten og naiv “kollega”.

Sjef i Waystar

Hvor god er TV-serien “Succession”, egentlig? Den er ikke bra, men uforutsigbar, den er platt og lite troverdig.

Kendall, en tidligere rusavhengig fyr med nerver. Heller ikke Kendall har evnen til å utfordre pappa Logan, nevneverdig. Men han har gjort en rekke forsøk uten at det har blitt til noe som helst. Ulykkelig skilt med barn, støtter han seg til de ansatte som har vært i selskapet lenge, i håp om å få ta over som sjef i Waystar.

Om han lykkes kan du altså se nå på HBO nå.

Gjør opp din egen mening om hvor god denne serien egentlig er. Legg merke til at i flere av scenene skjer det absolutt ingenting. Kun babbel og pjatt, der noen kommer inn i rommet og spør, går det bra. “Everything ok?”

Noen synes altså dette er fantastisk underholdning, vi er ikke helt enig i det. Hva mener du?

Vi anbefaler heller “Breaking Bad“.

Les mer om suksess-serien “Succsession” her.

Vargas

Manne- og kvinnejobb på Farmen

Manne- og kvinnejobb på Farmen. På Farmen kjendis har det allerede vært mang en diskusjon mellom kjønnene. Hva er kvinnearbeid og hva er mannejobb? Selvsagt er det noen fysiske begrensinger for noen kvinner å gjøre de tyngste jobbene, men man kan jo være to kvinner som gjør den samme jobben som én mann?

Bergenet lesetid: 4 minutter

Eller skal menn få ta de tyngste takene og la kvinnene gjøre kvinne-jobber? Hva er forresten en kvinne-jobb?

Vi er faktisk ikke kommet lenger i Norge i 2023 enn at dette diskuteres daglig. Ikke er det lik lønn for likt arbeidet ennå heller. Men for hundre år tilbake i tid, i 1923, så var lønna elendig og arbeidsmengden enorme. Kanskje særlig på alle gårdene rundt om i landet, som hadde husdyr.

Les også: Sydenferie på nordlige breddegrader

Farmen kjendis kan du følge debatten, utfordringene, ukesoppdragene og forpakternes kamp om tilværelsen. På TV2 hver tirsdag, onsdag og søndag – er det dette som er hovedunderholrdningen, rundt lunsjbordet rundt om i landet – diskuteres det høylytt.

Manne- og kvinnejobb på Farmen skaper debatt, forståelig nok.

Kjønnskrigen går sin gang og blir garantert ikke sluttført – denne sesongen heller.

Det vi må huske på er at det er forskjell på arbeid i 1923 og 2023. Jeg føler ikke det er mannssjåvinistisk å si at man trenger riktig krefter på riktig plass, for å få til ukesoppdraget

Første storbonde Ørnulf Høyer TV2.no
Manne- og kvinnejobb på Farmen
Forpakterne på Farmen kjendis Foto: Espen Solli (TV 2)

Marit Andreassen

Sofie Karlstad og Malin Nesvoll har imponert TV-seerne med solid innsats i flere tunge fysiske oppdrag.

Men det er flere av kvinnene som ikke takler at mennene forslår en smidigere løsning på de tyngste oppgavene. At mennene gjør de fysiske oppgavene, selvsagt bør kvinnene bidra, men da går det vel også litt treigere å få sluttført oppdragene?

Les også: TV2 Underholdning med nytt og trygt

Særlig Marit Andreassen (56) mener at Ørnulf Høyer (66) er helt på ville veier i måten han omtaler kvinners måte og jobbe på. Hva synes du? Er det likhet for oppgavene å la kvinner ta mindre fysiske oppgaver og la mennene ta de tyngste oppdragene?

Det er jo først og fremst en TV-innspilling, så at man i 2023 kan snakke om hva som er kvinne- og mannearbeid syns jeg er veldig rart. Noen ganger lurte jeg på om Ørnulf spilte et skuespill, eller om han faktisk trodde vi var i 1923, sier 56-åringen, Marit Andreassen.

TV2.no

Trakk seg

Allerede første uke på Farmen kjendis denne sesongen, ble det rimelig dramatisk, da Ørnulf Høyer, som storbonde. Ikke ville ta en mannlig deltager som førstekjempe, noe hans egen hjelper, Lina Adampour (36), hadde trodd han hadde lovet.

Det hele endte med at Adampour like godt trakk seg og reiste hjem, før det hele hadde kommet skikkelig igang, etter en voldsom krangel med Høyer. En situasjon mesterkokk Trond Moi mente burde ha vært håndtert annerledes.

Adampour gikk rundt og skrøt av at hun hadde født en hel haug med unger, som om det hadde noe med saken og gjøre? Å trekke seg på bakgrunn av en uenighet hun selv var skyld i gjennom løgner tullball, forteller litt om personen Lina Adampour, slik vi forstår det.

Ergo ble hun framstilt som ei skikkelig drittkjerring som bare var ute etter krangling.

Om du ble nysgjerrig eller har lyst til å følge med på bråket og kjønnsdebatten på Farmen kjendis, tune in på TV2, søndag kl 20:00, tirsdag og onsdag kl 21:40.

Du tror det knapt når du ser det.

Vargas

Film- og serieoversikt til riktig kanal

Film- og serieoversikt til riktig kanal eller strømmetjenester. Hvor ofte har du ikke ville se en film eller serie, men ikke husker hvor den sendes? Ofte, vi vet. Derfor lager vi en film og serieoversikt til våre lesere, slik at det blir enklere å finne fram i myldre av apper av kanaler og strømmetjenester.

Estimated reading time: 9 minutter

Netflix

Om du ønsker å se nye og fantastiske “Avatar – The Way of Water” så må du fortsatt på kino. Men i løpet av 2023 vil du finne Disneys siste storfilm på Disney+, verdens beste strømmetjeneste, etter vår smak.

Les også: Nå jakter mange på pengene dine

Her tar vi for oss strømmetjenester og TV-kanaler som gir deg gode film og serier gjennom vinteren.

Vi kan ikke ta med alt, du vi garantert savne noen av dine favoritter på våre lister. Men du får et innblikk i hvor du kan finne filmer og serier du kanskje har sett og ønsker å se igjen, eller ikke har fått sjansen til å se.

Netflix er for mange den ultimate strømmetjenesten. Vi sier oss enige i at det finnes mange bra filmer og serier her. Dessverre har pandemien gjort at det er langt og lenge mellom de nye godbitene, men de er der.

Her kommer en liten oversiktlig fra Netflix som du bør notere deg.

Serier på Netflix:

 • Breaking Bad
 • The Crown
 • Ozark
 • Blacklist
 • Familien Bridgerton
 • Peaky Blinders
 • Borgen
 • Heksejakt
 • Narcos
 • Lady Chatterleys Elsker
 • The Witcher
 • Stranger Things
 • Papirhuset
 • Better Call Saul
 • Squid Game
 • Hjem til Jul
 • Outlander
 • The Good Doctor
 • Jeg heter Anne
 • 1899
 • The Last Kingdom
 • The Sandman
 • The After Life
 • Vikingane
 • House of Cards
 • LilyHammer
 • When They See Us
 • Mindhunter
 • Russian Doll
 • Orange is the New Black
 • The Queen’s Gambit
 • Formula 1

Filmer på Netflix

 • The Good Nurse
 • The Irishman
 • Fury
 • Når Ulven Synger
 • Gudfaren
 • Notting Hill
 • Max Manus
 • Zero Dark Thirty
 • Darkest Hour
 • Troll
 • El Camino
 • Django
 • The Wolf of Wall Street
 • Top Gun
 • All Quiet on the Western Front
 • Don’t Look Up
 • The Social Dlemma
 • The Power of the Dog
 • Red Notice
 • Easy Rider
 • Pulp Fiction
 • Mamma Mia!
 • Paddington
 • Inside Man
 • Verdens Verste Menneske

Netflix koster 159 kr for beste billedkvalitet-pakken, den billigste koster 89 kr per måned.

Her kunne vi ha fortsatt lenge å lage veldig lange lister. Det du bør vite er at alle disse filmene og seriene er noe vi anbefaler våre lesere å få med seg som god underholdning. Vi har bevisst utelatt dokumentarer, animasjon og barnefilmer. Årsaken er at disse har du bevisst søkt etter fra før – tipper vi.

Film- og serieoversikt til riktig kanal er en grei pekepinne på hva som er der ute å velge blant. Og hva Netflix angår, er det mye for alle, uansett hva man underholdes av. Men vi anbefaler at du er selektiv da det også er mye du ikke trenger å se.

Film- og serieoversikt til riktig kanal der du finner din beste underholdning.

Viaplay

Serier vi anbefaler på Viaplay:

 • Indiana Jones
 • Pørni
 • James Bond No Time To Die
 • The Suspect
 • Everything I know About Love
 • Billy The Kid
 • I Ville Vesten
 • Damages
 • Hobbitten: Filmtrilogien
 • Lethal Weapon

Filmer vi kan anbefale på Viaplay:

 • Love Actually
 • Meningen Med Livet
 • A Fist full of Dollars
 • E.T.
 • Apocalypto
 • Bridget Jones’s Diary
 • Spider-Man
 • Everything Everywhere All At Once
 • Gulltransporten
 • Pig
 • John Wick
 • Dunkirk
 • Pulp Fiction
 • Forest Gump
 • Saving Private Ryan
 • Schindler’s List
 • Kill Bill
 • Jumanji
 • The Mummy
Film- og serieoversikt til riktig kanal
Bildet er tatt av Mohamed Hassan fra Pixabay 

TV2 Play

Også TV2 har kommet seg hva film og serier angår, men konkurransen er formidabel.

TV2 må opprettholde utgivelsene for ikke å havne for langt bak de store strømmetjenetene. Norges største kommersielle tv-kanal har egenproduserte serier som stadig holder stand. “Farmen”, “Farmen kjendis”, “Skal vi danse“, “Huskestue” og “Truls ala Helstrøm” er noen av disse.

Mye av det du finner på TV2 Play er hentet fra film- og seriekanalen, C More.

Serier vi anbefaler på TV2 Play:

 • Yellowstone
 • Gangs of London
 • Kids in Crime
 • Grey’s Anatomy
 • Hamilton
 • Line of Duty
 • Klovn
 • Badehotellet
 • Downtown Abbey
 • Poldark
 • Devils
 • Departure
 • Infiniti

Filmer på TV2 Play:

 • Trolljegeren
 • Et Glass Til
 • 1917
 • Kongens Nei
 • 12 Strong
 • Leon
 • The Hateful Eight
 • Rocketman
 • La La Land
 • The Revenant
 • Fargo
 • The Karate Kid
 • Birkebeinerne

TV2 Play koster 399 kr per måned.

HBO MAX

Serier vi anbefaler på HBO MAX:

 • House of Dragon
 • The Handmaid’s Tale
 • Euphoria
 • The Walking Dead
 • Friends
 • Game of Thrones
 • The Office
 • The Vampire Diaries
 • Two And a Half Men
 • Chernobyl
 • The Watchmen
 • Mare Eastwood
 • Band of Brothers
 • Babylon Berlin
 • Gossip Girl
 • Sex and the City
 • Harry Potter
 • Lord of the Rings

Filmer vi anbefaler fra HBO MAX:

 • Dune
 • Batman
 • American Sniper
 • Big Game
 • Captain Philips
 • Dunkirk
 • Gravity
 • Gladiator
 • I am Legend
 • Interstellar
 • Inglourious Basterds
 • Kon Tiki
 • Mile 22
 • Seven
 • Skjelvet
 • The Perfect Storm
 • Troy
 • Wonder Woman

HBO MAX koster 89 kr per måned.

Foto: OpenClipart-Vectors fra Pixabay 

Strim

Strim er et rimelig alternativ til å kunne ha “alt” på et sted. For 349 kr per måned så for du mange ulike kanaler og strømmetjenester, oversiktlig i én kanal. Strim har flere ulike pakker, der du selv kan velge hvor mye du ønsker å betale etter behov.

Hos Strim får du med HBO MAX, Viaplay, TV2 play, Sky Showtime, NRK TV, BBC Earth og BBC Brit med i pakken. Noe som er et meget godt tilbud når vi vet hva flere av disse kanalene og strømmetjenestene kan tilby.

I tillegg tilbyr STRIM de mer tradisjonelle kanalene du kjenner fra den gang TV var bare TV og i et hav med ulike apper.

Vi nevner de fleste: TVNorge, TV3, FEM, TV2 Zebra, TV2 direkte, TLC, CNN og Discovery. Samt at du mot tillegg i prisen kan kjøpe Viasport-pakkene og få Premier League via Viaplay.

Film- og serieoversikt til riktig kanal – når det passer deg best.

NRK TV

Her finner du et enklere tilbud av eldre filmer og serier, men også nye produksjoner og serier som NRK står for. Og det er NRK.no som har alle de tradisjonelle adventseriene som du sikkert kjenner fra før.

Her finner du krimserier som har blitt vist på NRK tidligere, noen av disse er verdt å se, men slett ikke alle.

Den franske spion-serien, “Le Bureau” er en av de beste og mest spennende seriene vi har sett. Denne finner du fortsatt på NRK TV.

Du bør selvsagt se om du liker Fleksnes, nå ligger alle episodene på NRK.no. Om du enda ikke har sett SKAM, så er kanskje julehøytiden – tiden å gjøre det på.

Selvsagt er det NRK som sender det mest populære programmet av dem alle, kvelden før kvelden, på lillejulaften, med Hovmesteren og Grevinnen.

NRK har også et riktig utvalg med matprogram, dokumentarer, natur og musikk-program. Nyheter og ikke minst sports og litteratur er å finne på NRK, men ikke glem det rikholdige utvalget av radiokanaler på NRK Radio.

Prime Video (AMAZON)

Her er seriene vi anbefaler fra Prime Video:

 • Maktens RInger
 • All or Nothing
 • Taken
 • This is Football
 • The Peripheral
 • The English
 • Reacher
 • Three Pines
 • The Devil’s Hour
 • Hanna
 • The Tudors

Filmer vi anbefaler på Prime Video:

 • Samaritan
 • Basic Instinct
 • Mile 22
 • Million Dollar Baby
 • The Next Three Days
 • Kongens Tale
 • Unlocked
 • Incendies
 • Apocalypse Now
 • The Pianist
 • The Silence of the Lamb
 • Fight Club
 • The Hobbit

Prime koster 65 kroner per måned.

Disney+

Årsaken til at vi hyller Disney+ framfor andre strømmetjenester, er mangfoldet Disney+ kan tilby. Samt at det er et rimeligere tilbud enn de andre konkurrentene. For 89 kr per måned, har du egentlig alt du trenger til god underholdning – for hele familien.

Om du bestiller i dag, får du to måneders gratis bruk, der du ka betale for 10 måneder, til prisen for ett helt år. Disney+ er utvilsomt verdt prisen, til den aller beste billedkvaliteten som finnes på markedet. De fleste filmene og seriene går i 4K-kvalitet.

På Disney+ får du 6 ulike univers som ingen andre strømmetjenester kan tilby.

Disney, Pixar, MARVEL, STAR WARS, National Geographic og Star under én kanal, altså.

Serier fra Disney+

 • The Walking Dead
 • Star Wars-filmene
 • Homeland
 • The Old Man
 • Vigil
 • LOST
 • Willow
 • The Patient
 • Limitless
 • Alien
 • Løvenes Kong
 • Pirates of the Caribbean
 • Spiderman
 • High School Musical
 • Istid

Filmer på Disney+

 • Avatar
 • Black Panter
 • Pinocchio
 • Prey
 • Jungel Cruise
 • Frost
 • Ad Astra
 • Amundsen
 • Black Widow
 • Deadpool
 • The Last King of Scotland
 • Historien om Pi
 • Red Sparrow
 • Den Tynne Røde Linjen
 • Men of Honor

Det er hos Disney+ du finner alle de tradisjonelle tegnefilmene, julefilmene som “Alene Hjemme” “Bambi” og “Timmy Gresshoppe”. Tradisjons-underholdning for mange nordmenn som er forbundet med julehøytiden.

Husk at film er best på kino sammen med gode venner, men sendes ikke favorittfilmen akkurat nå, så er det mulig du finner den i strømmetjenestene fra sofakroken.

Om du vet om filmer eller serier som så absolutt burde ha vært med på våre lister, skriv de gjerne opp i kommentarfeltet, slik at andre kan få glede av dine tips.

Ta vare på denne artiklene i julen, så har du full oversikt over gode filmer og serier når du skal binge.

God fornøyelse.

Vargas

Hva lar du deg underholde av?

Hva lar du deg underholde av? Kan en god debatt ære like god underholdning som en spennende serie? Eller må det være action og full pupp? Man finner det underholdende å se og hør mennesker by på seg selv. På godt og vondt, gjerne naken eller lettkledd, som i “Paradise Hotel” eller “Ex on the Beach.”

Estimated reading time: 5 minutter

Breaking Bad

Om vi skulle velge den ultimate underholdningen via TV-skjermen, les: TV, film/serie, er det utvilsomt “Breaking Bad“, som du finner på Netflix. Den er uslåelig og er blant de mest ikonisk seriene i verden. Og om du ikke får nok av denne unike serien, finnes det én film som handler direkte om hva som skjer i fra øyeblikket serien tar slutt.

Filmen heter: El Camino” som kom i 2019. Her er Jesse Pinkman, spilt av Aaron Paul i hovedrollen.

Men det finnes mer fra universet rundt Walter White og Jesse Pinkman i “Breaking Bad“, skapt av Vince Gilligan. “Better Call Saul” kan det være noen ikke har fått med seg. Saul Goodman spiller som kjent kjeltring-advokat i “Breaking Bad“, spilt av gode Bob Odenkrik. En serie som har hele seks deilige sesonger, og ble avsluttet ganske nylig, altså i år.

Denne fantastiske serien scorer hele 8,9 av 10 mulige på den internasjonale IMDb-lsiten. Hva lar du deg underholde av? knallgode serier, selvsagt. “Braking Bad” handler om Walter White, spilt av Bryan Cranston er en kjedelig kjemilærer med en vanlig familie.

Så blir Walter syk, sannsynligvis kreft som han vil dø av. Han tenker på sin kone, Skylar og eneste sønn, Walter jr, også kalt Flynn. Hva skal de leve av om han dør?

Kjemikeren får, litt tilfeldig, kunnskap om Crystal Meth og hvor mye penger det er i dop, via sin svoger som er sjef i DEA. (Drug Enforcement Administration) Narkotikapolitiet. Walter får hjelp av sin makker, dophuet, Pinkman, spilt av Aaron Paul.

Mer røper vi ikke, men har du ikke sett denne serien, har du gått glipp av noe helt spesielt.

Hva lar du deg underholde av?

VM i Qatar

Når det som betegnes som topplag, skal møte hverandre i Premier League, er det toppkamper, nesten hver eneste helg. Men denne sesongen er helt spesiell, fordi det blir fire ukers pause, mitt i den normalt travleste perioden.

Liverpool, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Manchester City og Manchester United er fortsatt disse seks største lagene i toppdivisjonen. Men både West Ham, Wolves, Newcastle og Leicester er villig til å bruke mye penger – på å forsøke å skille disse topp seks-klubbene.

Hva lar du deg underholde av? Mange velger topp-fotballen.

En spesiell ny sesong blir det utvilsomt. Den begynner rekordtidlig, men slutter også rekord-sent. Fordi det skal spilles VM i Qatar. I november og desember blir det pause i Premier League, fordi et land skal kåres til VM-vinner. Det mye omtalte mesterskapet spilles fra 21. november – 18. desember. 

Siste serierunde i Premier League, spilles 28. mai 2023.

Men lenge før dette, skal vi nye en hel haug med fantastiske kamper i Premier League, altså fra 5. august. Og allerede fra første serierunde får vi noen deilige godbiter. Eller hva sier du om Leeds-Wolves, Newcastle-Nottingham eller West Ham-Manchester City?

Så langt i verdens beste liga, er det en nordmann som herjer, han heter Erling Braut Haaland.

NFF og det norske landslaget blir hjemme, forståelig nok. VM i Qatar burde aldri ha blitt avviklet, men det blir det altså. Mitt i Premier League-sesongen, faktisk.

4K-kvalitet

Noen av de beste fotballkampene fra England på Viaplay, “Breaking Bad” på Netflix og Maktens Ringer” på HBO, sendes i den beste billedkvaliteten. 4K er kinokvalitet i stua, det aller beste bilde du kan få på egen TV.

Apple og Netflix opererer for eksempel med 25 Mbps (megabit per sekund) om du skal se 4K-film, og med en oppløsning som er fire ganger så høy snakker vi brått opp mot 100 megabit om du vil strømme i 8K.

DinSide.no

Prisen er den samme over hele fjøla. I underkant av 200 kroner per måned på de mest populære strømmetjenestene. Hva lar du deg underholde av? God underholdning fortjener det aller beste TV-bilde, enig?

Du kan velge billedkvalitet på Netflix, men ikke hos HBO. Du som har ny fin TV, som kan ta 4K og HDR- kvalitet, sørger for å ha det beste abonnementet for beste bilde, selvsagt. Hvis ikke hadde du ikke behøvd den nye dyre TV’n, ikke sant?

Ikke glem at HDMI-kabelen også skal være i 4K-kvalitet, før du kan drømme om det aller beste bilde å oppnå i Norge i dag. Du tenker kanskje at 8K er bedre, og det er for såvidt riktig. Men i 2022 er det ingen TV-kanaler eller distributører av underholdning som sender noe som helst i 8K.

Spar de pengene. ikke kjøp deg 8K TV, ennå. 

I tillegg krever det betydelig mer hastighet om du skal strømme TV-bilde i 8K-format i framtiden. 

Kvaliteten er så bra, at du ser tydelig forskjell når fotball-sendingene, seriene eller filmene sendes i 4K.

Velbekomme!

Vargas

Smellvakre Sarah Snook til Norge

Smellvakre Sarah Snook til Norge. Du kjenner henne best i rollen som sexy arving i den prisbelønte serien “Succession“. Her spiller hun Shiv Roy, eller Siobhan, som hun ‘egentlig’ heter. Hun er en av fire søsken i den styrt rike familien Roy, der faren, Logan, spilt av Brian Cox, styrer imperiet med jernhånd.

Estimated reading time: 5 minutter

Shiv Roy

Nå skal innspillingen foregå i Norge, i hvert fall deler av sesong fire. De tre første sesongene finner du på HBO, og produsenten heter Mark Mylod.

Les også: Leter du etter drømmedama?

Men det er altså denne smellvakre Sarah Snook vi ønsker å skrive om i denne artiklene. Den australske skuespilleren er stor stjerne i USA, men også hjemme i Australia. Hun har spilt i flere filmer, deriblant, “The Dressmaker“, “Steve Jobs“, “The Glass Castle” og “Pices of a Woman“.

Om det er hennes glitrende jobb som Shiv Roy, i familie-dynastiets dramatikk, eller om det er hennes røde hår og melkehvite hud, er vi ikke sikre på.

De røde leppene og de hvitene tennene, små brune fregner på den perfekte huden, gjør henne bevisst sexy – og hun spiller selvsagt på det. Smellvakre Sarah Snook til Norge, på HBO kan du se de tre første sesongene av suksess-serien, “Succession.”

Sarah Snook spiller på sex og vet hun er deilig, og ter seg som en diva som Shiv Roy, og fortjener en Oscar for det. Ikke bare fordi hun er jævlig sexy, men fordi hun i tillegg spiller så godt.

Hun er hard mot brødrene sine, slem mot ektemannen, men smart mote faren sin. Altså, hun er kvinne og smartere enn resten av familien.

Denne serien er populær over hele kloden. Har du ikke sett “Succession” anbefaler vi den på det varmeste, om du tåler bannskap, løgner, dramatikk, utroskap og mye forretnings-prat. Da er dette serien for deg.

Nå kommer altså Shiv og den skrudde familien hennes til serieopptak i Norge.

Waystar Royco

Sarha Snook har tre brødre, hun er nest eldst, men har en krevende rolle som eneste kvinne i dynastiet. Logan Roy, altså faren, er en skikkelig drittsekk som ikke bryr seg om noe eller noen. Annet enn sitt eget imperium og pengene som hører med det.

Mulig Logan bryr seg bitte litt om datteren Shiv, men det er kun fordi han selv begynner å bli gammel. Og ikke makter alle oppgaver som kreves som konserndirektør i et medieimperium, som Waystar Royco.

Logan ønsker tilsynelatende å trekke seg tilbake, men vet ikke hvilke av de fire etterfølgerne han skal velge som øverste sjef.

«Succession» er en amerikansk dramaserie. Den handler om den rike og dysfunksjonelle Roy-familien, som leder et medieimperium.

VG.no

Shiv mener hun er best kvalifisert og har erfaring fra drift av selskapet, siden hun har vært assistent for sin far. Brødrene mener hun er uegnet, fordi hun er, kvinne, ja, du gjettet riktig. Men brødrene Kendall, Roman og Connor, er heller ikke særlig enig om hvem av dem som skal ta over som CEO etter sin far.

Dramaet er til å ta og føle på gjennom episodene, sesong for sesong, dette bør du faktisk få med deg. Fordi psykopaten Logan, blir heller sittende som sjef, til tross for at legene hans har anbefalt ham å jobbe mindre.

Når Kendall, nest yngste bror av Shiv, forsøker å ta makten fra Logan, smeller det.

Underholdning

Hva ka være underholdende i at et familie forsøker å ødelegge for hverandre, for å komme lettest til makten og pengene, tenker du kanskje? Vel, hvorfor ser du på at kjendiser eller ukjente mennesker krangler og baksnakker hverandre på Farmen?

Les også: Underholdning er mer enn bare Netflix

Eller hvorfor ser du på Paradise Hotel? Hvor det ikke er annet enn puling, drikking, krangling og baksnakking? Jo, fordi det er det som er greia, det er underholdning som folk liker å se på. Ekte mennesker i en type reality-setting, som de kan kjenne seg igjen.

Svært få har jobbet i en gigantisk mediekonsern med en gal sjef på toppen, men intrigene og maktkampen er den samme. Enten det er Jørgen Hattemaker eller Kong Salamo som bestemmer. Vi lar oss underholde av dramaet.

Smellvakre Sarah Snook til Norge for å spille inn fjerde sesong av TV-serien, Succession.

God underholdning er ofte om og med mennesker, enten fiksjon eller virkelighet. Om man kan plassere seg selv i én eller flere roller, så fenger det.

Vi ble “forelsket” i smellvakre Shiv Roy i Succession. Fordi hun spiller så innmari bra, og er så sexy at hun kan spises med sugerør.

Vargas

Ringen – slik begynte historien

Ringen – slik begynte historien, den om Ringens Herre, du vet. Endelig kommer det mer eventyr, endelig får vi vite om ringens opprinnelse. Er du klar for “Maktens ringer”? Ja, for det er jo ikke bare ernæring ring, må vite. Det er fler.

Estimated reading time: 4 minutter

“Maktens Ringer”

The Rings of Power” er altså forhistorien til fantastiske “The Lord of The Rings” som vi har blitt så glad i over seks filmer med hver sin historie.

Les også: Verdens ti beste filmer på Netflix

Forskjellen på de forrige filmene som ble presentert verden over, på kino, vil nå sendes på TV. Dessverre må du betale for det, men ikke mye, kun 65 kroner i måneden, på Prime Video. For å se en av verdens mest populære film-historier. Det er det verdt, tipper vi.

Ringenes Herre” er elsket av millioner over hele kloden – nå får vi vite så mye mer.

Verdens-premieren er 2. september.

Dette er filmene som har trollbundet oss med magi, ondskap, kjærlighet, brorsbånd, drager, dverger, orker og trollmenn i skjønn forening. Ja, og alver og hobitter, selvsagt. Ingenting er tilfeldig i Tolkiens eventyr, ei heller i filmene som er basert på forfatterens fantastiske bøker.

Ringen - slik begynte historien,

Gollum

Ringen – slik begynte historien, historien om verdens mest kjente ringer i fiksjonen og filmens verden. Endelig skal vi få vite hvilken makt de forskjellige tingene har. Er du forberedt på sprengte myter og nye historier som vil målbinde oss?

Gollum hadde den ene ringen i sitt eie i mer enn fem hundre år, men så mistet han den. Til slutt var det en skremmende skikkelse, nærmest et spøkelse som jaktet etter ringen, over alt – døgnet rundt.

Det endte med at Gollum nesten tok med seg Frodo ned i flammehavet på Dommedagsberget. Men Frodo ble berget av sin bestevenn Sam. Om vi får møte andre “figurer” som jakter på ringene, må vi vel regne med?

Om du har teorier til hva serien vil handle om, skriv de gjerne i kommentarfeltet under.

Du hatet Golums higen etter ringens makt og du ble litt småforelsket i Prinsesse Arwen, du også?

Det handler om kongedømmers vekst og fall, helter som blir satt på prøve og en forferdelig forbryter som truer med å kaste verden inn i det store mørket, når ondskapen vender tilbake til Midgard

VG.no

Prime Video

Prime Video hevder i reklamen for serien at “Maktens Ringer” skal gå i flere sesonger i 240 land fra 2. september 2022. Vi kan selvsagt ikke vente på å få vite mer. Foreløpig vet vi ikke mer enn det som vises i traileren over.

Ok, vi vet litt mer.

Vi vet at “Maktens Ringer” vil koste rundt 4 milliarder kroner å gjøre ferdig. Den dyreste TV-serien, noen gang. Derfor er det lov til å ha visse forventninger. Nok engang er Det New Zealand som gir grunnlag for de eventyrlige kulissene i TV-serien.

Ringen – slik begynte historien om verdens mest berømte ring. Fiksjon og fantasi på film, kan være ekstremt underholdene og vi tror menneskeheten trenger det, siden verden, den ekte, er så uvirkelig grusom. Enig?

Skal du abonnere på en strømmetjeneste til høsten, anbefaler vi altså “Prime Video“, utelukkende grunnet “Maktens Ringer”. Tidenes dyreste TV-serie.

Vargas

Er Farmen-kjendisene kjente nok?

Er Farmen-kjendisene kjente nok? Hva er en kjendis? Et menneske som de aller fleste kjenner igjen om de blir spurt, er en kjendis i vår bok. Ingrid Vik Lysne, Ørnulf Høyer, er ingen kjendis i ordets rette forstand. Det er ikke Lina Adampour, heller. Kan det bli god underholdning allikevel? Kanskje.

Bergenet lesetid: 5 minutter

Ingen kjendiser

Om TV2 skal opprettholde kjendis-versjonen av Farmen, bør det være forskjell på originalen, og sesongen der kjendisene deltar. Ellers mister kjendis-versjonen sin misjon. Ukjente mennesker er ikke kjendiser fordi de har vært på TV, en gang eller to.

Les også: Vil du delta på Ex on the Beach? Søk her!

Selvsagt kan alle disse gjøre en god figur og folket samler seg nok engang rundt Farmen kjendis, men da er det ikke deltagere som er kjente nok – som deltar. Etter vår smak. Ellers er vi selvsagt alltid happy med en ny sesong, som dessverre ikke kommer før i januar 2023.

Hva kjendisene sier, gjør og oppfører seg er liksom hele essensen på Farmen kjendis.

Vi som føler vi ‘kjenner’ vedkommende deltagere og har et forhold til hen, har også våre favoritter å heie på. Når deltagerne ikke er kjente nok og ikke vi har noe forhold til dem, blir det hele lite interessant. Da kunne disse like godt deltatt på den vanlige Farmen.

Farmen kjendis 2023 har egentlig ingen nevneverdige kjendiser med, denne gang. Dessverre. Det nærmeste vi kommer en kjendis må vel være Trond Moi. Kokken. Han er dyktig, kjent på Sørlandet i hvert fall, og en mat-kunstner av rang.

Er Farmen-kjendisene kjente nok?
Foto: Espen Solli/TV 2

Les også: Fete mennesker bør gjøre noe med vekta

Deltagerne

Nok engang har Strix og TV2 valgt ut seks kvinner og seks menn, som skal delta som forpaktere. Jevnt fordelt utover de voksnes rekker. Den yngste er Sofie Karlstad på 25 år, den eldste er Ørnulf Høyer på 65 år. Der i mellom finner vi resten og vi presenterer disse i tilfeldig rekkefølge med alder og stilling/tittel.

For ordensskyld: Ordet influencer betyr at du er en slags påvirker eller trendsetter.

 • Sofie Karlstad (25) (realityprofil/ influencer
 • Espen Lervaag (43) komiker, skuespiller og tekstforfatter
 • Ingrid Vik Lysne (31) influencer
 • Aslak Maurstad (30) skuespiller og manusforfatter
 • Alexander Sæterstøl (26) influencer
 • Ørnulf Høyer (65) gründer
 • Elin Tvedt (45) programleder
 • Lina Adampour (37) TV-personlighet
 • Christopher Mørch Husby (33) frisør og gründer
 • Malin Nesvoll (32) influnecer
 • Marit Adeleide Andreassen (55) skuespiller
 • Trond Moi (55) kokk og restauranteier

Farmen kjendis spilles inn på Steinsjøen gård i Hurdal kommune. På den samme gården forrige Farmen ble spilt inn.

12 forpaktere i kjendisutgave, skal sloss om tilværelsen for det som er kulisser for året 1923. Altså hundre år tilbake i tid. Det kan fort bli en brå overgang for de aller yngste “luksusdyrene” som ikke vet hva Farmen-konseptet bygges på. Eller kan vi ta feil?

Er Farmen-kjendisene kjente nok? Men du finner kanskje underholdning i serien, uansett?

Favoritten

Skal vi velge ut noen favoritter i god tid før Farmen kjendis kommer på en skjære nær deg. Må det bli Trond Moi som utvilsomt blir sjef på kjøkkenet. Vi er dog litt usikker på hvor praktisk anlagt og gård-smart Moi er. Han har levd et langt liv på kjøkkenet og har kanskje gått glipp av hestehold, jobbing i smia og gårds-kunnskap, generelt.

En person vi tror sitter på nettopp dette, kunnskap og gårdshold, kan være Marit Adeleide Andreassen. Hun er fra Svolvær og kan nok mer enn hun hun innrømmer fra start. Spørsmålet er om Marit er smart nok til å spille spillet. Få lojale “venner” som står opp for deg når det begynne å brenne på dass.

Hva hadde vel vært mer underholdene enn at den yngste kvinnen på Farmen kjendis, gikk i vei og vant hele dritten? Er Farmen-kjendisene kjente nok? Eller er du ekspert på norske kjendiser?

Sofie Karlstad

Sofie Karlstad kjenner vi ikke til, annet enn at hun står oppført som realityprofil og influencer. Og at hun har forsøkt å operere brystene selv. Men tåler hun å stå i det, smertene ved å ha for lite mat i ukevis og spise bare potet, og grønnsaker. Samt å spille spillet riktig. Kan hun selvsagt vinne, fordi hun blir undervurdert av de andre deltagerne.

Om du vil følge med på nyhetsbildet, alt om kjendiser, forhold og rykter om kjendiser – rundt om i landet. Og TV-underholdning fra fjern og nær, følg vårt nyhetsbrev. Det er alltid gratis og uforpliktende.

Premiere på Farmen kjendis kommer på TV2 i januar 2023. Programleder er Tiril Sjåstad Christenen.

Vinneren av Farmen kjendis får en bil til en verdi av 500.000 kroner.

Vargas

Pin It on Pinterest