Naked Attraction Norge – nakenhet på TV

Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV og kleinere blir det vel neppe. Vi liker Tuva “jeg elsker ordet fitte” Feldman. ikke bare fordi hun setter ord på kvinnelig seksualitet på en naturlig måte, men fordi hun er morsom og kjæresten til hele Norges, Ronny Brede Aase.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Discovery+

Naked Attraction” Norge vil sannsynligvis få en svært kort historie. Fordi det er begrenset underholdende, det er kleint, ikke bare for oss som ser bak putene i sofaen, men også for deltagerne. Den enste som synes at kliss sakene kvinner og menn med barberte kjønn er kult, er programlederen, Tuva.

Hun er jo tungt utdannet sexolog og har derfor et naturlig forhold til kropp generelt og nakne spesielt.

Det på D-play du kan se dette fenomenet pikk og fitte på TV, kanalen som har har endret navn til Discovery+ må vite. D-play var åpenbart ikke bra nok for App-TV. Vi er usikre på hva budskapet i “Naked Attrction” – egentlig er.

Tenk deg at du skal på date, men begynner med å se daten naken. Slik fungerer det i dette datingprogrammet. For utsiden teller – til vi har lært innsiden å kjenne.

Discovery+

Mange med oss vil påstå at denne typen underholdning hadde blitt hakket mer spennende, om flotte Tuva Feldman selv kastet klærne, som programleder. I eget program, men det tviler vi på om hun gjør. Da først ville overskriftene blitt mange og seertallene digre.

“Naked Attraction”

Sett fra vårt ståsted, vil det bli med denne ene sesongen av “Naked Attraction” – fordi, hvor interessant er det egentlig med vilt fremmede nakne? “Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, begynner å bli samlet nytt og et ubrukt trekkplaster.

Flere kanaler har valgt samme framgangsmåte før, uten nevneverdig suksess. Og man skal helt tilbake til 2001, altså tjue år, da vi hørte og så kvinner og menn hadde sex på TV i Big Brothers spede barndom. Å spille på nakenhet som i “Naked Attraction” holder ikke om det kun er nakenhet som er i fokus.

Dessverre er det ifølge anmelderne nettopp det som skjer. Og det er en kjent fallgruve å havne i.

“Neimen, se på den digre pikken”, eller minst like ille: “Det var en fin liten glattbarbert …” Er du med?

Det blir ikke god underholdning av noen ting etter siste sesong av Breaking Bad, sa en venn til oss. Og det er vi faktisk ganske enig i. Vi blir kravstore til god underholdning om vi har brukt tid på Netflix. Og det har vi jo.

"Naked Attraction" Norge - nakenhet på TV
Foto: Parox Dark // Pixabay.com

Kjendis utgave

En kjendis utgave, derimot, der vi hadde fått kjente og kjære mennesker kaste alle klærne, inkludert silketrusene. Da hadde “Naked Attraction” blitt en snakkis på lik linje med Farmen, i kjendis utgave, og det er jo blant Norges mest populære reality.

Slik “Naked Attraction” framstår i dag, med en påkledd og overengasjert programleder, med totalt fem nakne ( vi får bare sett ansiktet på to av disse). Kunne vi like gjerne tatt en tur på Huk eller i Frognerbadet. De samme kroppene finnes over alt.

Det er nakenheten og kun den det fokuseres på i “Naked Attraction” og kanskje er det den største feilen med denne serien? At ingen av deltakerne, verken kvinner eller menn, makter å te seg naturlig. All den tid det er mulig i en slik setting. Å være naken på TV er ikke, og vil aldri bli naturlig, så må vi fokusere på pikk og fitte. Da blir det kleint, da.

For hvem ville ikke elsket å se kjente mennesker uten en tråd? Bare se for deg de mest kjente av de kjente, som av åpenbare grunner aldri ville ha stilt opp på noe slikt. Men som hadde gitt oss den aller beste underholdning. Fordi vi er først og fremst nysgjerrige.

Nysgjerrig

Nakne kropper er kommet for å bli, det er liten tvil om at det er populære søkeord også langt inn i framtiden, men trender kommer og går. Kanskje er det andre og mer naturlige kropper med cellulitter, valker, hårete armhuler og kvisete ansikter som tar over på sikt?

Gjør deg selv en tjeneste, ikke legg ut bilder av deg selv som du ikke kan stå inne for eller som ikke tåler dagens lys om noen år. Tenk deg godt om før du velger å kle av deg foran en fotograf eller blir deltager på naken-TV. Søker du på nakenhet på nettet fordi du liker ofte det du ser? Du er nok ikke alene, men som underholdning?

Naked Attraction” Norge – nakenhet på TV, pirrer noe i oss. Men ikke bare for nakenhetens skyld. Hadde det vært Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen som skulle ære nakne på TV. Ville det skapt en voldsom forventning og “Naked Attraction” ville satt seerrekord med mange hundre prosent.

Fordi mange kunne så gjerne ønsket å se Jan Fredrik og ikke minste rå deilige Janne Formoe, naken. Det er bare å innrømme det, men hvorfor? Fordi de er kjente mennesker som vi føler vi kjenner litt. I hvert fall litt mer enn de ukjente deltagerne på “Naked Attraction”.

Skal du se “Naked Attraction” så gjør det for Tuva Feldmans skyld, det er nemlig hennes baby.

Vargas

Du kan vinne Farmen – meld deg på her

Du kan vinne Farmen – meld deg på her og nå. Aldri før har så mange nordmenn ønsket å delta på Norges beste reality-serie. Farmen 2021 spilles inn om få uker, nå bør du gjøre deg flid med å fylle ut søknadsskjema, som du finner her. Fristen er satt til 31. mai.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Tenk hva du får oppleve som Farmen-deltager? Du vil få oppleve farlige dyr, utedo, du får gå og legge deg uten mat, du vil gå ned i vekt, enten du vil eller ei. Og du må dele seng med vilt fremmede mennesker som du kanskje ikke engang liker.

Lest? Slik blir du deltaker på Farmen!

Søknadsskjema

Spøk til side. Du vil få oppleve ditt livs eventyr gjennom deltagelse på Farmen, oppleve fantastisk natur, det er faktisk helt opp til deg hvordan du tar vare på sjansen.

Første skritt er å lage en så god og unik, men også ærlig og reflektert søknad som mulig. Du må skille deg ut blant nær 8000 andre søkere og søknader, så vær kreativ, men ikke overdrive heller.

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene og ikke vær redd for å by på deg selv. Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og gjerne et valgfritt. 

Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Gjør du det, er det viktig at vi ser og hører deg tydelig så vi får et reelt inntrykk av hvem du er. Videoen trenger ikke være lang, og du kan f.eks. presentere hvem du er og hvorfor du vil delta. Du kan filme med mobilkamera.

TV2.no

Hvis du ønsker å søke sammen med noen, må dere fylle ut og sende inn hver deres søknad. 

Hvis du søker på vegne av noen, har du mulighet til å oppgi dette i søknadsskjemaet. Men vi anbefaler at du informerer vedkommende om dette. Du kan vinne Farmen – meld deg på her, men vær rask, det er rekordmange som vil det samme som deg.

Du kan vinne Farmen - meld deg på her
Steinsjøen gård er årets Farmen-gård Foto: TV2.no

TV2 og produksjonsselskapet Strix bekrefter at den nye Farmen gården heter Steinsjøen-gård. Den ligger vakkert til ved Steinsjøen, som skal spilles inn på grensen mellom Østre Toten og Hurdal kommune. Meld deg på, eller meld på en forelder, en venn en søster eller hvorfor ikke melde på både deg selv og kanskje mormor?

Spillet

Hele konseptet Farmen er bygget rundt, er det viktige spillet hver enkelt deltager må forholde seg til. Fordi man skal gjennom 11 uker velge førstekjempe, andrekjempe og storbonde – hver uke. Hver uke skal også to deltagere ut i en tvekamp, der taperen må reise fra gården.

Du kan vinne Farmen – meld deg på her og vær smart når du skriver om deg selv.

Kun én deltager står igjen som vinner. Vedkommende vinner bil og hytte til en verdi av 1,2 millioner kroner. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Den som spiller spillet best, vinner til slutt. Men hva betyr det å spille riktig? Har du en teori? Da bør du melde deg på Farmen, så snart du får en sjanse.

Den som spiller spillet vet hva det vil si å skaffe seg nære allierte i en gruppe på fire eller fem. Men kan man egentlig stole på noen, når så mye penger står på spill, der alle vil stå igjen alene? Selvsagt ikke.

Man kan kun stole på seg selv, sin plan og egne handlinger.

Hvordan vinne Farmen?

Du som er så heldig og bli plukket ut som fullverdig deltager på Farmen og oppleve 11 uker på Steinsjøen-gård, vil neppe glemme det, på veldig lenge. Og du ønsker selvsagt å vinne, når du først har kommet deg med. Men det er som kjent lettere sagt enn gjort.

Hvilken strategi velger man? Bør man ligge lavt og skjule sine talenter, eller gå høyt ut og skremme de andre med at du faktisk er best? Slik Eirik gjorde med bravur forrige sesong? Eller er det smart å bygge allianser, sakte, men sikkert for å komme seg trygt til finalen? For da er det uansett alle mot alle, ikke sant?

Vanskelig spørsmål å svare på, men som du kan finne ut av ved å melde deg på og bli en fullverdig deltager.

Riktige deltagere

Farmen er populær underholdning, fordi det er krevende dager, som kan gi god underholdning om Strix og TV2 gjør jobben sin. Finne en gjeng mennesker som er såpass forskjellig at de har noe å by på, noe å komme med alene og i gruppa. 

Motsetninger tiltrekker hverandre sies det, men det kan også smelle noe så jævlig. Det er jo alltid gøy. 

Det er en vanskelige utfordring som TV2 og Strix har gjort svært vellykket – gjennom flere sesonger. Å finne de rette folkene. Det er og blir deltagerne som gjør Farmen. Man kan sette inn hvilken som helst regler og konkurranser, men er ikke deltagerne villige til å bjuda på, er det ikke mye til underholdning å se på for seerne.

Farmen 2021 vil sendes på TV2 til høsten og finalen sendes i starten av desember

Kom igjen, meld deg på nå, så vil du kunne oppleve hendelser du aldri vil få et annet sted.

Kilde: TV2.no

Vargas

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling. Farmen-Øde er annerledes på svært mange måter. En skikkelig raring, vil kanskje noen si, men først og fremst ulik de fleste andre kjendiser vi har stiftet bekjentskap med. Særlig i TV-ruta.

Bergenet lesetid: 4 minutter

At Øde Nerdrum (25) ble betatt av, ja, kanskje til og med forelsket i flotte Anniken Jørgensen – var lett å se.

Skjønner du ikke hvem vi skriver om? Da bør du se Farmen kjendis på TV2.

Øde og Anniken

Anniken Jørgensen er kjent for å skrive bøker om sitt fargefulle liv. Der hun skriver så graverende om mennesker som ikke ønsker å bli omtalt i boken at saken havner i retten. Hun er også pen nok til å være Influenser.

Enhver TV-seer av Farmen kjendis, skulle selvsagt ønske at det ble Øde og Anniken, mer forskjell på to unge sjeler, finner man neppe. Men kanskje nettopp derfor, ulikhetene, ble de nok litt mer enn bare gode venner, de to.

Ingen andre, unge norske menn på tjuefem år, snakker slik som Odd Nerdrums sønn. Han er utvilsomt sønn av sin far, hat ter seg og snakker likt, ja, til og med kler seg som sin til nå – litt mer kjente far. Kunstner-sønnen er selv maler av rang. Men det vi legger mest merke til, er den dannede måten den unge mannen snakker på.

Han bruker ord som: nu og hva veldig ofte, han ruller på r-ene, lesper kanskje en smule, men klarer seg usedvanlig godt i spillet.

Jeg er svært glad i deg“, sa Øde til Anniken – da hun forlot ham ute på andrekjempe-hytta. “Jeg er glad i deg også, Øde“, svarte Anniken, og rodde tilbake til gården.

Lundereid gård

Forpakterne som en gang levde og bodde på en gård som Lundereid gård i Kragerø, snakket kanskje slik, for hundre år siden. Eller tidligere. Øde er unik og han skiller seg så til de grader ut. Han maler selvsagt bilder, ikke ulikt like godt som sin far.

Finnes det et vakrere sted å bli forsøket, spør vi? Enn på idylliske Lundereid gård.

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling
Foto: Alex Iversen TV2 Underholdning

Øde uttalte på Skavlan, i beste sendetid for en tid tilbake, at verken hans far (han sier neppe pappa) eller ham selv, er av denne tid. Familien Nerdrum lever i tilbaketrukket i sin egen boble, langt fra tant og fjas, kjendiseri og fjernsyn. Helt til Øde ble med på Farmen kjendis.

I følge Øde, ønsket ikke Odd Nerdrum å ha mye med det offentlig å gjøre, etter at han kom på kant med myndighetene i 2014. Skatteunndragelse, der altså. Siden den gang har vi sett svært lite av Norges viktigste kunstner.

Finale

Nå nærmer det seg finale på Farmen kjendis. Øde og Anniken er fortsatt med. Men nå går det også fort mot slutten. Allerede nå er det duket for øksekast, som første del av finaleuke-konkurransene. Hvem som går videre- kan du se på TV2, tirsdag kl 21.40.

Onsdag fra kl. 20:00 og selveste finalen går på søndag, også den fra kl. 20:00.

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling. Ikke fordi han er den perfekte forpakteren, men fordi annerledesheten hans er så slående. Øde er absolutt ingen push-over, ei heller er han naiv. Han vet å finne sin plass i konkurransen.

Kanskje Øde vinner?

Han har forstått allerede tidlig at han er med i et spill. Han vil bli konge av Farmen. Og trivdes utmerket som storbonde. Men han er også i mot homofilt kirkelig ekteskap. Allikevel, nå, en av Norges mest omtalte kjendiser, denne vinteren.

Kjæreste

Øde innrømmer til og med til TV2, at han rett og slett synes det har blitt litt mye, etter at Farmen kjendis var over. Enda det er en hel uke igjen, med tre programmer, som fortsatt ikke er vist på TV, ramler meldingene inn. Både fra kvinner og menn. Unge som voksne.

Folk tar så mye kontakt, at Øde har sluttet med å svare på alle henvendelsene han mottar. De fleste kjærlighetserklæringene kommer via Instagram, men nå er han lei og skriver ikke tilbake, han orker ikke mer. Det betyr ikke at han ikke ønsker en kjæreste – heller tvert i mot.

Øde Nerdrum – hele Norges nye TV-yndling, blir nok et kjent TV-fjes framover i en eller annen TV-kanal.

Viktig melding til det norske folk, inkludert Anniken Jørgensen, Øde er singel, og er veldig klar for å møte den rette. Øde ønsker motstand, friksjon, at hun ikke er en nikkedukke, men faktisk heller litt ulydig. Akkurat som Anniken.

Vargas

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling. Nok engang er det gutta-krutt som skaper de største overskriftene i EXIT. Men anser vi det som ganske selvfølgelig at hevnens time er nær? Er det endelig de forsmådde rikmannsfruenes tur til å skinne?

Ifølge serieskaper, Øystein Karlsen, er denne serien basert på samtaler med mennesker i finansmiljøet, styrtrike finansfolk som ‘går over lik’ for å få det som de vil. Enten det gjelder, sex, dop, penger eller rock’n roll.

Fire kompiser

Det viktigste i livet til finansgrisene er som alltid, penger, vold, dop og sex. Gjerne i ulik rekkefølge, men kun for variasjonenes skyld.

Lest? Gode nyheter i en vanskelig tid

De får det som de vil hver gang, fordi det meste kan kjøpes for penger, fortsatt. Hva kjærester, ektefeller og kjøpte “venninner” har brygget opp for plan, må vi vente å se. Traileren forteller oss at det kommer til å handle om de samme “næringene” – som i den første sesongen.

Heldigvis vil vi bli kjent med noen nye ansikter også. Fantastiske, Anders Baasmo har tatt på seg fin dressen for å bli drittsekk, han også.

Hovedrollen innehas av de fire kompisene som drar med seg hvem som helst i dragsuget, på jakt etter raske penger, mer rus og nye knull.

Kvinnenes hevn

Troverdige og gode skuespillere som Jon Øigarden, Tobias Santlemann, Simon J. Berger, og Pål Sverre Hagen, vil Exit bli presentert på ekte og grundig vis. Som sagt, det kan komme feminine overraskelser i denne nye sesongen. Kvinnens hevn ligger i dagen, hvordan dette blir framstilt er spennende nok.

Kanskje er det fortjent også?

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling
Bildet er tatt under opptak av sesong 2. Dette bilde er fra en maskerade. 
FOTO: STEPHEN BUTKUS/FREMANTLE/NRK

Vi anbefaler våre lesere og se denne serien og gjøre seg opp sin egen mening, men se godt etter følgende på rollelisten i Exit 2 og deres karakterer.

Marthe Germaine Christensen, som Rebecca. Agnes Kittelsen, som Hermine, og jaggu er det ikke børstet støv av flotte Maria Bonnevie i en av rollene, som? Skurk?

EXIT2

EXIT 2 – Penger, vold, dop og knulling – akkurat som i første sesong.

Den første sesongen av EXIT, hadde svimlende seertall. Det manglet ikke mye på at 1,5 millioner nordmenn satte pizzaen i vrangstrupen da NRK serverte finansfiffens “sanne ansikt.” Det er store forventninger til den andre sesongen, også.

I følge siste nytt og den siste traileren som ble sluppet nylig, tar gutta, og ikke minst kvinnene det hele – enda ett skritt lengre, om det er mulig.

Sesong to er en bekmørk, svært menneskelig, morsom, trist og tidvis bankende gal historie som i likhet med første sesong i majoriteten er basert på sanne historier.

Øysten Karlsen

Lovbrytere

De fleste som ser denne serien, vil helt sikkert tenke seg følgende: “Hvem er det i norsk næringsliv, som lever på denne måten, og ikke minst, er det mulig? Lar det seg virkelig gjøre å bruke mange millioner kroner i uka, på dop, alkohol og horer – og komme unna med det?”

I så fall er det nærliggende å spørre følgende: “Hvem er det i politiet som er så korrupte at disse menneskene får lov til å leve et sånn liv, uten å bli straffet?” Det her nemlig forbudt å slå ihjel folk i Norge.

At store deler av finansindustrien, selv tar avstand fra galskapen i EXIT, finner vi naturlig og det skulle bare mangle. Vi vet med sikkerhet at det finnes to sider av et slikt komplekst miljø. Lovbryterne vet å skjule sine bevegleer, både fysisk og digitalt.

At også endel samfunnstopper tar del i dette miljøet med jevne mellomrom, behøver du ikke være i tvil om.

Underverden

Selvsagt finnes det en “underverden” blant finanseliten i de største byene også i Skandinavia. Spørsmålet mange stiller seg må være: “Hvor galt er det egentlig stilt?”

Mulig det er lov å klemme i seg bøtter med kokain og Champagne, så lenge dette er tilgjengelig, men det er forbudt å smugle det inn i landet og selge det. Det er vel heller ikke innafor å drive hvitvasking og innsidehandel i enorm skala heller.

Det er kanskje slikt man bør forvente i en serie som EXIT 2, all den tid det er næringslivets underverden som skal framstilles.

Da er det på grensen til skremmende, at endel rikinger brenner lyset i begge ender og ender livet sitt med nesen full av kokain. Men det er vel også vel fortjent.

Dessverre er det underholdning god som noen – for de fleste av oss.

“EXIT 2” har premiere 5. mars.

Vargas

Ex on the Beach på fjellet

Ex on the Beach på fjellet – er ønskedrømmen til Rubicon som produserer den populære TV-serien. Ex on the Beach på fjellet vil uansett bli en realitet. En serie med vakre unge mennesker som møtes for å lage trøbbel for hverandre der altså eks-kjæresten til hver og en av deltagerne, kommer på besøk. Eller blir fullverdige medlemmer.

Afterski eller Brasil

Nå har det blitt trøbbel i tårnet, rettere sagt i Hemsedal. Ordføreren, Pål Terje Rørby, i skibygda liker ikke Rubicons planer. Ifølge VG.no er det D-play, nå med det fengende navnet, Discovery+ som har gjort avtale om å lage en ny runde med Ex on the Beach-avdeling fjellheimen, eller Afterski som det heter på fagspråket.

Lest? Slik får du billigere TV-underholdning!

Ordføreren på sin side synes det er å ta for store sjanser med bygdas velkjente renommé som Norges skisted nummer én. Sex, alkohol og festing i beste sendetid på TV er ingen god reklame for Hemsedal. Men det kan vel neppe en ordfører avgjøre, mener vi. I likhet med store deler av det norske folk med sunn fornuft.

Kan Ex on the Beach på fjellet som på du kjenner det på Afterski, bare bli en våt drøm for Discovery+ grunnet en grinete ordfører? Vi tror ikke det er mulig.

I «Ex on the Beach – Afterski» blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksushytte i Norge for å feste, flørte og date, før eks-kjærestene deres flytter inn én etter én.

Kampanje.com
Ex on the Beach på fjellet
Deltagerne fra fjorårets sesong av Ex on the Beach Foto: Toke Mathias Riskjær Discovery

Slagene i Hemsedal

Pål Terje Rørby hadde i utganspunktet sagt ja til å la Rubicom produsere en program-serie i Hemsedal for Discovery+. Men sier i ettertid at han ikke visste at det var rølpete, Ex on the Beach, det handlet om, ifølge VG.no

I henvendelsen fra Rubicon ble det aldri nevnt av at det var nettopp denne serien som skulle lages, for å opprettholde taushetsplikten mht deltagerne som var plukket ut. Alt som var nevnt var en “rolig datingserie”. Vi føre oss trygge på at Discovery+ og ordfører Rørby kommer fram til en god plan, for hvordan de løser innspillingen i Hemsedal.

Partene er i dialog i dag fredag 8. januar, men hva dette ender med vi lite om. Det vi er helt sikre på, er at Ex on the Beach er kommet for å bli som TV-serie, enten det er på stranden eller i den norske fjellheimen.

Det være seg med Afterski fra Hemsedal eller ei annen skibygd som vet å sette pris på fantastisk gratis reklame. Slagene i Hemsedal bør ende i minnelighet – håper vi.

Ex on the Beach på fjellet eller på Afterski, kan like god om ikke bedre underholdning enn om serien er spilt inn under fjerne himmelstrøk. Eller kan det rett og slett bli for likt “Folk til Fjells?”

Reiserestriksjoner

Årsaken til at Rubicon og Discovery+ er tvunget ut av sanddynene og strendene er åpenbare. Nedstengning og reiserestriksjoner gjør det umulig å lage TV i utlandet, Brasil var årets destinasjon. Sandstrendene i Norge vinterstid er ikke innbydende nok. Ergo må man tenke nytt i tv-underholdningen – med eller uten kverulerende politikere på laget.

Vurderer du å melde deg på Norges mest rølpete, men også mest populære TV-serie, for å finne deg en ny partner? Da bør du faktisk melde deg på dette konseptet du sikkert kjenner fra før. Her er noen gode råd på veien.

Du må selvsagt være fylt 18 år, når du søker, og i følge Rubicon som produserer denne serien, er det viktig at du tør å filme deg selv. Utseende er fortsatt viktig, men det betyr ikke at du kan være både chubby, sexy, lang eller tynn – de som lager TV, må bare få vite litt om deg på forhånd.

Har du vært i fengsel eller har noe på rullebladet du ikke er stolt av, men som svært få vet om. Gi beskjed om dette til produksjonsselskapet for ikke å få trøbbel i ettertid. Du bør også være smart å tenke litt utenfor boksen i søknaden. Ikke gjør som alle andre – og du bør selvsagt være ærlig.

Vargas

Hjem til Jul – endelig på Netflix

“Hjem til Jul” – endelig på Netflix sammen med et helt hav av gode filmer og serier. Har du ikke Netflix går du nemlig glipp av en hel haug med god underholdning. Faktisk alt det kollegaer, medstudenter, venner og familie snakker om. Nå og gjennom hele julen.

Hjem til jul” sesong to er nemlig grunn nok alene å betale det det koster å ha et abonnement på verdens beste strømmetjeneste. Er du ikke enig vil vi gjerne høre fra deg i kommentarfeltet.

Ida Elise Broch

“Hjem til jul fikk en braksuksess i julen i fjor. I år er oppfølgeren klar. Nok engang er det sykepleieren, Johanne, spilt av Ida Elise Broch (33), halv-lillesøsteren til Nicolai Cleve Broch – som har hovedrollen. I første sesong, som fortsatt er tilgjengelig på Netflix, leter Johanne etter en kjæreste.

Lest denne? Prinsesse Diana på Netflix

Serien sluttet med at noen ringer på, på selveste julaften, (kjæresten kanskje) uten at det blir avslørt for seerne. Litt kinkig avslutning for mange? Fortvil ikke. Hvem som ringte på får du selvsagt vite i starten av sesong 2. “Hjem til jul” var den første helnorske serien som ble produsert for Netflix og det ble en overraskende populær serie. “Hjem til Jul” – endelig på Netflix.

Flotte Ida Elise Broch er en glimrende skuespiller det er lett å bli litt forelsket i.

Du har sett henne i “Det Tredje Øyet“, “Lillyhammer“, “Mannen som elsket Yngve” og “Mørke sjeler” – blant flere filmer og serier. En skuespiller som har et vidt spekter av ferdigheter, men er kanskje best i denne genren. Humor og familiedrama med en sexy undertone. Johanne, altså Ida, har utseendet med seg, som det heter og hun har draget på de fleste menn hun møter.

"Hjem til Jul" - endelig på Netflix
Johanne spilles av flotte ida Elise Borch Foto: Netflix

La oss ikke gå rundt grøten mer. Sesong 2 av “Hjem til jul” har en seksuell undertone.

Kanskje er det ikke denne serien du setter deg ned med mor, far og søsken for å se. Da kan dere få gløggen i vrangstrupen før dere vet ordet av det. Her er det brasiliansk voksing, orgasmer i fleng og til og med pusteøvelser for å nå klimaks. Det er morsomt, men litt kleint og.

Nett-fredagspils

“Hjem til Jul” – endelig på Netflix – skal du forstå hva vennene dine snakker om når dere deler en øl eller en flaske sprudlevann på nett-fredagspilsen, bør du se denne serien. Den nye skålen, kosen etter jobb på fredags ettermiddag må tas via Teams, Skype eller en annen form for videolink. Greit for deg å være oppdatert, er det ikke?

“Hjem til jul” er altså en humoristisk serie, men passer ikke for barn, men for tenåringer og unge voksne. Og voksne og eldre. Aldersgrensen er derfor satt til 13+.

Lest? Den beste TV-appen for hele familien

I denne norske serien finner du kjente fjes du garantert har sett mange ganger før. La oss nevne i fleng: Stian Blipp, Dennis Storhøi, artistene Gabrielle og Dagny, svenske Felix Sandmann fra serien “Størst Av Alt“. Og ikke minst de gode veteranene fra film, TV og scene, Hege Schøyen og Anette Hoff.

Nett-fredagspils kan være hyggelig det. Bare få senket skuldrene og delt tanker om alt og ingenting. Snakke om noe annet enn Corona, hjemmekontor, nedstengning og smittetiltak. Det er jo nettopp derfor en slik deilig useriøs komedieserie er så dundrende velkommen også.

Netflix

For noen er 189 kroner per måned veldig mye penger. Det må vi respektere. For andre er det ikke rare summen. Hva får man for 190 kroner i Norge i dag? En middag til fire på Rema inkludert drikke. Ja, noe sånt. Det bør faktisk de fleste unne seg. Fordi det er tusenvis av timer med fantastisk underholdning på Netflix, for både små og store.

Selv kresne fedre finner garantert noe de kan like på Netflix. Enten de liker motorsport, dokumentarer, natur, action eller naturprogram.

Vi har selvsagt funnet våre favoritt serier. Og da kan vi ikke la være å nevne “Papirhuset. Denne spanske serien som har tatt verden med storm. Faktisk Netflix sin mest viste serie som ikke er engelsk-talende. “The Crown” er en annen ypperlig serie som er populær hos mange nordmenn.

Breaking Bad,” “Orange is the New Black,” “The Americans,” “Virgin River,” “The Haunting,” “The Queen’s Gambit”. Og ikke minst “Anne with an E” som leder den internasjonale listen over mest populært, uansett genre på Netflix akkurat nå. Alt dette er å finne på Netflix. Det er faktisk verdt prisen.

Regissøren av “Hjem til jul sesong 2 heter Per-Olav Sørensen.

Premieren av “Hjem til jul” sesong 2 kommer på Netflix fra 18. desember.

I ventetiden anbefaler vi den første sesongen. Den var overraskende bra, men husk at serien er norsk. Verken svensk eller dansk.

Vargas

Søknadsskjema for Farmen finner du her

Søknadsskjema for Farmen finner du her. Du vet sikkert hva som skal til for å bli plukket ut som Farmen deltager? Eller kanskje ikke? Det er nemlig ikke nok å se bra ut og vite hvordan man skal spille spillet, man må få med seg noen som hjelper seg opp og fram.

Søknadsskjema for Farmen finner du her!

Den største feilen mange gjør, er å bli for synlig, for uspiselig og stemt som førstekjempe allerede første uken. Da har man gjort som tabbe-Kari, Kari Jaquesson i Farmen kjendis. Blitt for stor i kjeften alt for raskt. Den tidligere så populære trim-dronningen på TV2, er nå blitt mest kjent for å mobbe alle som er redd for Corona-pandemien. Også det en real tabbe.

Farmen kjendis

Norge er et lite land, det er få A-kjendiser, langt flere B og C-kjendiser, men som ikke alle vet hvem er. Slik må det bli med Farmen også. De største stjernene og rikskjendisene tar rett og slett ikke sjansen på å bli med. Fallhøyden blir for stor, man kan få sitt gode navn og rykte fullstendig rasert, av noen få uker inne på Farmen. Da er premien, en bil, mager trøst. 

Derfor finner du nok noen navn på Farmen kjendis denne gang, du kanskje ikke har hørt om. Det betyr slett ikke at underholdningsverdien faller av den grunn. Kanskje tvert i mot. At Lasse Matberg er med på Farmen kjendis, er mager trøst for alle som ønsker å se ekte kjendiser.

Kjendisutgaven av Farmen er enda litt mer populær enn originalen og kommer på TV2 i januar 2021.

Populariteten er litt avhengig av hvilke kjendiser som deltar. Pene sexy kvinner er ofte populært, merkelig nok. Det samme er bygde-originaler som Lothepus. Folk var helt ville etter Leif Einar Lothe, fra “Fjorden Cowboys” – da han vant Farmen kjendis i 2017. Søknadsskjemaet gjelder altså ikke for Farmen kjendis. Kun den originale utgaven.

Ida Fladen

At deilige Ida Fladen er med, er vi selvsagt lykkelig over, men hvem er Øde Nerdrum? Jo det er sønn av faren sin. Odd.

Søknadsskjema for Farmen finner du her
Foto: TV2 Underholdning

At Espen Rustad Thoresen skal være med, kan bety at vi får se litt mer galskap enn om han ikke var én av deltagerne. Mannen er kjent for å få sparken i Nitimen på NRK radio. Thoresen byttet også navn til Espen Thorsen-takk-skal-du-ha-hver-så-god, før han igjen velger å hete, det han heter.

John Arne Riise har vært med på en hel haug med reality-TV serier, men velger ofte å reise hjem, sånn ca halvveis. Fordi han savner sin elskede kone, Louise Angelica og barna. Det er all grunn til å tro at sunnmøringen skygger banen så snart Espen Thorsen skjeller ham ut, første gang.

For å finne ut hvem alle de andre kjendisene er, som du finner på Farmen kjendis på nyåret – les her.

Søknadsskjema

Man kan gjøre som Daniel og spille spillet til det ytterste av hva man kan tåle uten å bli uspiselig. Men før man kommer dit, skal man altså levere en søknad som STRIX og TV2 plukker ut i mengden av 5000 andre søknader. Hva skal til for at du blir valgt ut. Søknadsskjema for Farmen finner du her. Du bør skille deg ut for å bli plukket ut.

Uansett hvor kjent du tror du er, så kan su på ingen måte søke som deltager på Farmen kjendis. Disse kjendisene blir oppringt av TV2 og spurt direkte. Den som ønsker å delta på den originale og tradisjonelle Farmen, kan bruke dette søknadsskjemaet.

Har du alltid drømt å reise 100 år tilbake i tid? Har du hatt lyst til å prøve deg på Farmen, men ikke turt enda? Eller kjenner du noen som hadde passet inne på Farmen-gården? Farmen er ett av TV 2 sine største og mest populære underholdningsprogram, som blir sett av flere hundretusen seere, hver sesong.

TV2.no

For at du skal gjøre minst mulig feil med din søknad – håper TV2 og produksjonsselskapet Strix at følger disse punktene:

  • Vær ærlig
  • Legg ved bilder og video av deg selv
  • Du må ha fyllt 18 ved innmeldelse
  • Vær kreativ
  • Svar grundig på alle spørsmål
  • Husk at du kan søke sammen med andre
  • Du kan også melde på andre, men kun med samtykke
  • Spørsmål kan sendes til farmen@strix.no

Farmen 2021 spilles inn over 11 uker sensommer og høst 2021. Søknadsskjema for Farmen finner du her!

Søknadsfrist er 1. april 2021

Kilde: TV2

Vargas

Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL

Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL. Et par år etter at TV2 ble en direkte konkurrent til rikskringkastningen, ble tidenes mest sette TV-sending sent. Norge deltok i VM i fotball og slo Mexico 19. juni 1994. 2.139.000 nordmenn satt benket med våte øyne og norske flagg.

Drillos største suksess som fotballtrener var et faktum og alle norske hjerter gledet seg.

Siden har det som er god underholdning på TV endret seg voldsomt. Gode norske landskamper kommer langt sjeldnere. Enda Nødlandslaget var iferd med å spille seg inn i våre hjerter, med en fantastisk innsats og godt spill mot Østerrike nylig. Vi lar oss stadig blende av kollektiv innsats som overgår våre forventninger.

Lillehammer OL

I framtiden kan vi kanskje håpe på at nye Norge under ledelse av Ståle Solbakken kan gi fotball-landslaget et solid løft mot nye spennende mesterskap. Håpet kan ingen ta fra oss.

Se bare hva norske fantastiske håndballjenter gjør før jul – hvert eneste år. Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL.

Lest? Din underholdning i morgen

OL på Lillehammer i 1994 var også en dundrende suksess fra start til slutt. Både sportslig og hva TV-seerne angikk den gang. For ikke snakke om folkehavet som opplevde de fantastiske 16 dagene på nært hold. De som i ettertid kan smykke seg med pins og billetter i glass og ramme med bevis for å ha vært til stede, sier i unisont utrop.

Dette var det mest fantastiske de hadde opplevd. Seertallene forteller at OL på Lillehammer var viktig for veldig mange. Mer enn 2 millioner mennesker opplevde både åpning- og avslutningsseremoniene.

Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL
Tidenes seersuksess for NRK, Maskorama Foto: NRK

Noen tiår senere er det fortsatt krig mellom de respektive underholdningskanalene. Men utvalget er så voldsomt mye mer nå enn den gang. I 1994 hadde vi TVNorge, TV3, TV2 et par svenske kanaler og NRK. Ikke så mye mer. Nå har strømmetjenestene gjort det langt vanskeligere for de tradisjonelle TV-kanalene å vinne TV-seere. Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL – til og med TV2 sine flaggskip Farmen og Kompani Lauritzen må se seg slått.

Annen underholdning

Tall fra 2018 viser en nedgang på 40% for seere mellom 30 og 39 år, som må betegnes som svært dramatisk. Lineær TV slik vi har erfart gjennom mange år, er utvilsomt på vei ut.

Folk flest hører på Podcaster, ser film og serier på Netflix, leser bøker på nettbrett og hører musikk på Spotify. Eller deler bilder på Insta og oppholder seg i sosiale medier i stedet for å se på TV. Helt til Maskorma ble presentert som NRKs lørdagsunderholdning denne høsten. Da skjedde det noe blant oss.

Maken til TV-suksess har vi altså ikke sett i moderne tid, etter at “alt det andre” har vært tilgjengelig som underholdningsform.

Oppskriften er like enkel som den er genial. Åtte kjendiser er ikledd fantastiske og kreative kreasjoner. “Ingen” vet hvem som står på scenen for å presentere sin fremførelse. Dette er altså en sangkonkurranse samtidig som en spennende gjettekonkurranse som seerne deltar i.

En dyktig programleder i NRKs sorte skjørt, Silje Nordnes. Og tre munnrappe dommere som skal tippe hvilken kjendis som nettopp har levert sin respektive låt. Marion Ravn, Jan Thomas og Nicolay Ramm. Og vipps har man en unik vinnerformel folket ønsket å la seg underholde av.

Nysgerrige

Vi er nok et nysgjerrig folkeferd vi nordmenn. Hvem er det vi ser, men ikke vet hvem er inne i maskene? Hvem er det vi hører synge, men ikke kan se? Hvem gjetter riktig og kan det være din favoritt-artist som står der bak kostymet?

Vi husker Big Brother, ikke sant? Nysgjerrigheten for hva kvinner og menn i sin beste alder kunne finne på når de “glemte” at kameraene var der. All type dyneløfting eller konkurranser der seerne kan delta å gjette, vil kunne skape en viss interesse. Men ikke engang skaperne av Maskorama kunne vite hvilken suksess dette skulle bli.

Maskorama er den norske versjonen av det internasjonale konseptet The Masked Singer, som er basert på det koreanske konseptet King of Mask Singer

Wikipedia.org

Vi har lett for å falle for konkurranse-aspektet, men Maskorama har så mye mer. Det er artisten bak masken, kostymene og framførelsen. Et Kinderegg av en konkurranse der du kan briljere med din lydhørhet. Ja, for du har gjettet det allerede, ikke sant? Hvem er det som skjuler seg bak maskene?

Finalen 12. desember

Vil DU bli sett i finalen av Maskorma på NRK1 12. desember? Da bør du lese videre.

Film deg selv med mobiltelefonen, der du henvender deg direkte til kamera. Sørg for at det er lite bakgrunnsstøy og at mobilkameraet er i «liggende/landscape» posisjon. Si hvem du heier på, og at du ønsker vedkommende lykke til. Du kan også gjerne si hvem du tror skjuler seg bak masken. Maskorama – tidenes TV-suksess siden Lillehammer-OL.

Last opp din video, og kanskje får du en genser og ansiktet ditt på skjermen i finalesendingen av Maskorama!

Vi synes det er fryktelig vanskelig å gjette hvilken kjendis som er bak hver enkelt maske og utkledning. Det vi føler oss veldig sikre på derimot, er at det er fantastiske Ulrikke Brandstorp. Du vet, artisten som vant den norske Melodi Grand Prix konkurransen, men som ikke fikk delta i Eurovisjon. Hun er inne i “Trollet” i Maskorama. Helt sikkert.

Mer enn 1 million nordmenn var vitne til at Inger Lise Rypdal avslørte at hun var “Enhjørningen”.

Om du har dine teorier om hvem som er inne i de tre andre kostymene, “Ravnen”, “Vikingen” og “Elgen” – del det gjerne i vårt kommentarfelt.

Kilde: NRK.no

Vargas

Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket

Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket. En ny og spennende serie for hele familien. Med et viktig og alvorlig budskap i handlingen. En skilsmisse er vond og vanskelig for barn, men det kan også gå bra. Er det noe NRK er gode på – er det å lage TV for barn, med barn på barns premisser.

Stjernestøv har et budsjett på 50 millioner kroner, samme som fantastiske Snøfall hadde.

Lest? Snøfall – ny adventkalender på NRK

For mange handler jula om hjemmekos og familiehygge. Men hvordan er det å gå inn i desember når familien og hjemmet er i oppløsning?

NRK.no

Stjernefolket

Denne gang gir fortellingen gjennom 24 episoder fra 1. desember, et innblikk i hvordan det oppleves for et barn at foreldrene skilles. 9 år gamle Jo er seriens hovedperson. Jo må flytte sammen med moren og søskenene sine på et nytt sted. Her blir Jo kjent med den jevngamle jenta, Elly, som er fra stjernefolket.

Et bekjentskap som vi forandre livet til Jo – for alltid. Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket. Likte du Snøfall, vil du sannsynligvis like Stjernestøv. Hvem er stjernefolket og hvem er Jo og Elly? Det finner du ut av, sakte, men sikkert fra 1. desember på NRK Super.

NRK legger ingenting i mellom når de skal lage god barne-TV, for hele familien som skal følge oss i årevis gjennom adventstiden. Alle som husker Skomaker Andersen som kom på NRK i 1979 første gang, vet å sette pris på underholdning med julen i fokus.

Stjernestøv -  er NRKs adventskalender om stjernefolket
Ingrid Bolsø Berdal Foto: LARS ERIK SKREFSRUD / NRK

Jul i Skomakergata

Advent er en hektisk og spennende tid, særlig for alle barn. Den bør være hyggelig og koselig, men slik vet vi det slett ikke er for alle. Når barn opplever skilsmisse, gjør det noe med alle involverte, særlig kanskje barna. NRK har alltid vært en viktig medspiller i så måte. Med å gi et friminutt i en krevende tid.

Helt siden den koselig sakte-barne-TV fortellingen om skomakeren og tøffelen, som spiste kruspersille, har NRK vært med å skape hygge i ventetiden før jul. Gjennom Jul i Skomakergata og fantastiske Henki Kolstads skikkelse, har NRK siden utvidet og forbedret sine adventskalendere, voldsomt.

Vi nevner Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen, Jul i svingen, Jul på Månetoppen, Julekongen, Snøfall og nå i 2020 altså, Stjernestøv. Adventskalendere som har vært med å preget julen for tusenvis av norske barn i mange tiår.

Kudos til NRK som tar barna på alvor og lager fantastisk spennende barne-TV, for barn og unge, med barn i fokus og alltid med et viktig budskap i bunn.

NRK sparer ikke på noe når de lager god underholdning. Ingrid Bolsø Berdal spiller Jos mamma. Og skuespilleren Torbjørn Eriksen har en viktig rolle i denne serien som kostet ca 50 millioner kroner å ferdigstille. Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket.

Snøfall

Du husker selvsagt Snøfall som handlet om Selma som ble spilt av Siri Skjeggedal? En fantastisk produksjon som ble svært populær og som fikk positiv omtale. Selma vokste opp hos den strenge fostermoren, Ruth, spilt av Kjersti Elvik. Selma er et barn uten egne foreldre, men selveste julenissen – er hennes bestefar.

Hver eneste episode av Snøfall ble sett av 1 million mennesker da den kom i 2016. Noe som er rekord for en adventskalender.

Her satte NRK fokuset på alle disse barna som faktisk ikke bor hos sine biologiske foreldre av ulike årsaker. Visste du at hvert eneste år, er det behov for 1000 nye fosterhjem i Norge, for barn som ikke kan bo hjemme? Dermed treffer en TV-serie som Snøfall svært mange berørte mennesker.

Rekordmange barn ville være med når NRK skulle ha audition til Stjernestøv i januar 2018. 14000 barn sendt inn søknader til å delta. Noe som er rekord for denne type produksjon. Innspillingen ble gjort i Lunner på Hadeland og rundt om i Oslo i desember 2018.

Serieskapere og regissører for Stjernestøv er Ida Sagmo Tvedte og Karianne Lund.

  1. desember skapes nye forventninger. Stjernestøv sendes på NRK Super, for hele familien. Bli kjent med Jo, Elly og de andre fra stjernefolket du også. Magien og forventingene merkes i magen allerede. Kjenner du det? Stjernestøv – er NRKs adventskalender om stjernefolket.

Ønsker du å kjøpe den flotte originale adventskalenderen som følger Stjernestøv, kan du bestille denne her.

Vargas

Den perfekte TV-appen for hele familien!

Den perfekte TV-appen for hele familien! Tenk å få en TV-app som inneholder noe for alle i familien. Du kan godt si at både NRK, HBO, Netflix og til og med TV2 Sumo har noe for enhver smak. Men det finnes én TV-applikasjon som er hakket bedre enn samtlige. Disney+ er utvilsomt den aller beste av dem alle, synes vi. Den perfekte TV-appen for hele familien! Disney+ har et mylder av fantastiske filmer og serier. Til og med for far.

Disney+ ble tilgjengelig for verden medio september i år, så dette er en splitter ny TV-app du bør laste ned og heller slette en annen. Selvsagt koster den penger, det skulle bare mangle, men den er faktisk rimeligere enn de fleste andre apper også. For 12 måneder betaler du 689 kroner. Eller 69 kroner per måned. Det er denne TV-applikasjonen absolutt verdt.

Lest? Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen

På Disney+-appen er det fem hoved-kategorier som gir deg muligheten til å velge hvilket univers du ønsker å besøke. La oss presentere dem én for én. For her får du absolutt alt. Eller hva sier du om “High School Musical“, “Frost II” og “Løvenes Konge” i samme App? Er det virkelig mulig? Jepp, det er det.

Disney+

For se hva du blir tilbudt her: Disney+, som har nye og gamle produksjoner. Alt fra Mikke, Langbein og Donald. Et arsenal av filmer og serier for hele familien. Et must for alle som har barn i huset. Om storfilmen “Avatar” er tilgjengelig? Selvsagt er den det – og mange flere med.

Du får så mye snadder på Disney+ at du ikke rekker å se gjennom alt i løpet av det hele første året du har dette abonnementet. Og det beste med alt, du kan se innholdet på nettbrett, mobil eller TV – uansett når det måtte passe for liten og stor.

Disney+ er en amerikansk videostrømmetjeneste. Tjenesten er nett- og abonnementsbasert og eies og driftes av Walt Disney Direct-to-Consumer & International, en divisjon av The Walt Disney Company. Tjenesten ble lansert i USA 12. november 2019, og den ble lansert i Norge 15. september 2020.

Wikipedia.org

Den perfekte TV-appen for hele familien!

Star Wars

Baby-Yoda har du kanskje hørt om? Den mest populære julegaven i fjor. Denne grønne lille nurket som er en kopi av den originale Yoda fra Star Wars. Nå er TV-serien her, med baby-Yoda i hovedrollen, for det er Star Wars som er fars guilty pleasure – det vet jo alle. Samtlige Star Wars filmer, inkludert den nye fantastiske “Mandalorian” har sin egen fane i Disney+. Løp og kjøp, sier vi bare.

Tenk å få hele Star-Wars-universet servert på sølvfat, inkludert en helt nye serie som har fått fantastiske anmeldelser. Den perfekte TV-appen for hele familien! Snakk om fantastisk overraskelse til barna en vindfull lørdagsmorgen, etter frokost. Barna vil sitte klistret til TV-skjermen – lenge.

Mandalorian” får i oppdrag å finne baby-Yoda. Vokte ham med sitt liv og levere ham trygt tilbake til … ja, det får du jo se da. Star Wars imperiet er åpenbart ikke bare for far, men for hele familien, i hvert fall de helt opp til 12 år. Det kan som kjent være både slossing og skyting, derfor bør barna se dette med en voksen. Det kan bli litt skummelt.

PIXAR

PIXAR Animation Studios eies av Disney. Her finner du animasjonsfilmer og serier, samt tegnefilmer for de yngste. Dette er utvilsomt en av dem mest populære fanene eller hoved-kategoriene hos Disney+. Her finner dere Istid-filmene, Toy-Story-serien og masse mer.

PIXAR er kjent for sin gode kvalitet og produksjon i ypperste klasse. Du vil raskt merke at hele Disney+-appen har HDR og 4K-kvalitet, om du har en god nyere TV med riktig tilkobling. Dette kommer svært godt fram i PIXAR fordi animasjon er så sømløst og tydelig fra før.

Den perfekte TV-appen for hele familien! Endelig er PIXAR endel av din hverdag, endelig er det mulig å finne “Biler-serien”, “De Utrolige”, og en rekke filmer og serie for de aller minste i én og samme app. Takk, Disney+.

MARVEL

Tenk å finne en app som har alle superheltene på ett sted. Tenk å finne både “X-MEN” og Edderkoppen-filmene på samme App. MARVEL-Studios er også eid av Disney. Derfor får du også denne vidunderlige verden rett i stua. Alle superheltene du kommer på – er på plass.

“Avengers”, “Fantastic4” og “Captain Marvel” på samme sted. Guttungene på fem, seks eller ti år vil ikke gå på skolen. De vet at alle heltene venter på dem i denne appen. Her kan mor og far få et lite problem. Det kan rett og slett bli for mye av det gode.

MARVEL er endel av Disney-konsernet. og tilbyr amerikanske tegnerserier og filmer som er basert på en rekke filmhelter. Her er det altså underholdning for de litt eldre barna, men aldersgrense fra 6 år og oppover, betyr at barna lar seg underholde med mor eller far til stede. Marvel har også filmer og serie uten aldersgrense.

National Geographic

Den perfekte TV-appen for hele familien! Må åpenbart ha noe for mor og far også. National Geographic er det, til fulle. “På Eventyr Med Gordon Ramsey”, verdens beste og sinteste TV-kokk, er ren underholdning for pengene. Eller hva synes dere om fjellklatring? Da er “Free Solo” perfekt for dere.

National Geographic er også for barna, fordi det finnes en rekke filmer og serier om ville dyr, tamme dyr, dyr i Afrika, dyr i nordisk villmark. Samt en rekke andre steder på kloden. Dette er lærerikt for de aller fleste, samtidig som det er god underholdning for hele familien.

Dokumentar-serier, fantastiske TV-bilder fra alle verdenshjørner. Fra fjells, under vann, i byer, i ørkenen eller på reise i universet. National Geographic tilbyr vitenskap og innovasjon, presentert på en så profesjonell måte at det gir deg gåsehud. Du får dyr, natur, og historiske mysterier samt reiser til planeten Mars. Hva mer kan du ønske deg?

Skal du og din familie virkelig kose dere denne høsten og vinteren – er Disney+ den perfekte appen. God fornøyelse.

Vargas

Pin It on Pinterest