Brevet som påvirker deg kommer helt gratis fra oss. Vargas12.com har skrevet artikler og blogginnlegg for våre lesere i 13 år. Mer enn 8000 innlegg på Vargas12.com og de fleste ligger i menyen til høyre. I uoverskuelig framtid vil vi forsette å leve gratis brev til våre lese, elektroniske brev, innlegg og artikler.

Bergenet lesetid: 6 minutter

Innehold

Alt du behøver å gjøre er å trykke på subscribe-knappen oppe til høyre, legge igjen din epostadresse og vipps. Du er med på vår liste over lesere som ønsker gratis brev fra oss. Vi skriver for deg og er glad du er nysgjerrig på hva vi skriver om.

Les også: Viktige Google-søk

Brevet som påvirker deg negativt, kanskje positivt, men som får deg med i debatten – kan også gjøre deg forbannet. Vi skriver alltid med hjertet og for å engasjere våre lesere. Du vil bli engasjert, irritert, glad, kåt, sint, trist, men også lykkelig over våre innlegg.

Hva bloggen handler om? Den handler om mennesker, følelser, fotball, sex og økonomi.

Det som engasjerer deg og dine venner. Men vi skriver også om underholdning, politikk, samfunnet, mat, fristelser, tabuer, fetisjer og døden. Vi skriver for mennesker i alle aldre, også de eldste av oss, som vi har så mye å takke for.

Brevet som påvirker deg kommer med ujevne mellomrom. Nesten hver eneste dag, men også med noen dagers pause innimellom. Vi skriver om livet, om mennesker og hva som skjer med oss, og hva som påvirker oss – mellom vugge og grav.

Brevet som påvirker deg

Bildet er tatt av Marta Kulesza fra Pixabay

Leserne

Når vi er klare med et nytt innlegg, med en artikkel om trening, kosthold, mat, økonomi, fotball, barn og unge, vil du få brev. Eller om vi publiserer noe om sosiale medier, skriving, kjendiser, sladder eller utfordringer som står framfor oss i framtiden, vil du få en e-post, rett i din innboks. Er det ikke flott?

Selvsagt er det helt gratis og uforpliktende.

Les også: Vi gjør deg synlig – online

Vi skriver for deg, og vi håper du ønsker å motta de ferskeste artiklene våre. Vil du ha e-post?

Du kan selvsagt melde deg av abonnementet, når det passer for deg, men vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal se fram til neste innlegg – hver dag. Du er vår viktigste motivasjon til å fortsette å publisere nye artikler.

Leserne er sjefen, bruk gjerne kommentarfeltet til ris, ros eller spørsmål. Du kan selvsagt være anonym.

Spam er ikke kult, det er derfor vi ønsker å spørre, vi ønsker at du skal vite at det endelig er mulig å legge igjen en e-postadresse hvor det står Subscribe, slik at du kan velge selv. Prøve det ut en periode da, vel.

Du liker å reise, vi kan fortelle deg hvor du bør dra, på hvilken måte, hva du bør ta med og hva du bør huske på når du er på ferie. Alle vet at man bør ha med kreditt kort og pass, men allikevel skriver politiet ut tusenvis av nødpass hver eneste sommer. Du trenger struktur i livet ditt. Abonnere på Vargas12.com og vi hjelper deg.

Mat

Mat er viktig helle livet, vi kan lite om mat, men det vi kan, det er vi rimelig god på. Dessuten så elsker vi å eksperimentere med forskjellige smaker. De vi lykkes med, de får du vite om, det som blir fiasko – forblir en hemmelighet.

Grillmat er faktisk all mat som kan tillbeddes på en grill, det være seg kull, gass eller elektrisk grill.

Les også: Prosecco eller Champagne?

Til og med suppe kan grilles, så du har egentlig bare å la fantasien sette grenser for hva du bør tilberede i påsken, pinsen eller sommerferien. Grillmat til liten og stor kan være alt fra pannekaker til digre biffer, fra fisk og grønnsaker til pølser i vaffel.

Foruten grillmat, kan man tenke på alt som hører til sommeren. Norske jordbær, blåbær du har plukket selv, bringebær fra buskene i nabolaget. Friske salater og ikke minst friske norske råvarer som gir de herligste retter hører også grillsesongen til.

Fisk, Tapas, reker, supper, stekte poteter, Bacalao og pannekaker med sirup. Bare kreativiteten setter en stopper for hva du velger som din favoritt-rett gjennom hele året. 

Privatøkonomi

Din privatøkonomi er viktig for deg. Hva du kan spare penger på nå og i framtiden, er tips og vink du vil få på denne bloggen – ofte.

Vi liker å hjelpe andre, vi vet hva som skal til for at du får mer igjen for pengene du tjener. Vil du bli gjeldfri og forbli rik før du er førtifem, er det faktisk helt opp til deg. Her får du råd om hvordan. 

Det er skremmende at norske elever i barneskolen, ikke lærer mer enn det de gjør, om personlig økonomi.

Du er prisbevisst, det vet vi, fordi du følger med på Facebook i diverse “priskrig-grupper”, hvor det medlemmene deler priser og tilbud. Om hvor det er billig Cola, der det er tilbud som ikke annonseres, hvor priskrigen raser der du kan spare en tier eller to.

Nettopp derfor er det en meget god grunn til å få e-post fra Vargas12.com, fordi vi følger priskrigen nøye. Hver uke. Brevet som påvirker deg kan også hjelpe deg med utfordringer du ikke finner ut av selv.

Trenger du tips på børsen kan vi neppe hjelpe deg, men vi har vår egen aksjeportefølje.

Relasjoner

Vi skriver ofte om det du snakker om i morgen, kommende filmer, serier, TV-program.

Framtidsrettede nyvinninger som stemmestyrt-blogg, eller hvorfor så mange tenåringer i Norge velger å avslutte livet selv. Denne bloggen – Vargas12.com dekker hele spektret, bortsett fra sminke, mote, hår og sko. 

Du leter etter den rette, du savner en kjæreste, du gruer deg kanskje å begynne helt på nytt etter det vonde bruddet. Men vil ikke være alene heller. Relasjoner, forelskelse, kjærlighet og samhold – vi vet vi kan hjelpe deg å finne tilbake til kjærligheten.

Alt dette, som mange lurer på og som opptar mange, det er det vi skriver om hver dag, det du kommer til å dele med dine venner i morgen er på vår agenda allerede i dag. 

Alt du behøver å gjøre, er å legge inn din e-post, til høyre på siden, hvor det står subscribe

Vi lover å gjøre alt vi kan for å ikke svikte eller skuffe deg.

Velkommen skal du være.

Vargas

Pin It on Pinterest