På tide å ta kåtheten tilbake?

Har du brukt for mye energi og omtanke for andre i senga? På tide å ta kåtheten tilbake? Som den pålitelige partneren som alltid lot partneren få orgasme, kos og nytelse, mens du lå igjen med en flau sæd-smak i munnen? Da er det på tide å ta ansvar for egne behov nå.

I disse pandemi-tider har de fleste av oss bedre tid enn på aldri så lenge. Det gir også tid til sex, enten med seg selv eller sin partner. Eller begge deler. Nettbutikkene som selger sex-artikler har flere hundre prosent i omsetningsøkning. Norske kvinner og menn kjøper mer dildoer, analkuler, vibratorer og annet snadder – enn noen gang tidligere.

Hjemmekontor

Hjemmekontor med inneklemt knulle-pause har blitt like vanlig som te og knekkebrød i lunsjen. Kjenner du deg igjen? Noen fordeler er det altså med nedstengning og det å måtte jobbe hjemmefra. De fleste ville nok ha samfunnet tilbake til en mer normal hverdag om mulig. Men hvorfor ikke benytte sjansen til å finne gnisten tilbake mellom dere to, som var et forelsket kjærestepar en gang.

Lest? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter!

Bedriftene er tvunget til å la deg som arbeidstaker reise minst mulig kollektivt.

Alle som kan, skal ifølge, Erna Solberg, jobbe hjemmefra. Men det er ikke alle som kan ha hjemmekontor og samtidig være like effektiv som på kontoret. En kåt partner kan være forstyrrende nok, om ikke det var for alle de harde pakkene du selv har bestilt, smeller ned i postkassen i ett sett. Som helt åpenbart må testes ut. Alene og sammen med kjæresten.

På tide å ta kåtheten tilbake?

Hjemmekontor med en innklemt orgasme vil sannsynligvis gjøre deg både mer effektiv og avreagert. Som igjen gjør at du klarer oppgavene dine hjemmefra, uten kollegaene dine henge over skulderen din. På tide å ta kåtheten tilbake? Ja, for du er vel ikke av den vågale typen, som sitter på kontoret, sprengkåt og søkkvåt, slik at du må bare gå og, ja du vet?

På tide å ta kåtheten tilbake? Er du kåt hele dagen gjennom, noe noen kvinner og menn kan oppleve fra tid til annen. Kanskje spesielt om våren og sommeren når sevjen stiger, gresset blir grønt og kvinnene naknere for hver dag som går. Selvsagt er det nettopp da vi merker hvor godt det er å leve. Nå, midtvinters og nedstengt, innestengt, og med huset fullt av unger og mas. Kåtheten har fått mer motstand enn noen gang i denne krevende tiden.

Ned med buksene

Selvsagt er det da man bør ta ansvar for egen kåthet, senke skuldrene i dette allerede bedagelige tempoet og la fantasien få fritt spillerom. Det er nå, i disse ‘mørkeste dagene‘ sidene Andre Verdenskrig – er det på tide å ta grep. Ned med buksene og inn med kuken og la det stå til.

Sex mellom mennesker, forelskelsens rus og det å finne den rette har vært noe av det viktigste for kvinner og menn, over landegrensene gjennom generasjoner. Slik vil det være i uoverskuelig framtid også.

Måten å finne den rette på – har endret seg voldsomt de siste hundre år. Som de fleste vet, er det via internett – gjennom Tinder og strømlinjeformede nettportaler de fleste finner sin kjæreste nå. På tide å ta kåtheten tilbake? Fortjener du ikke orgasmene på lik linje med alle andre? Er du klar over hvor ofte norske kvinner onanerer? Vel, forskning viser at kvinner og menn som onanerer minimum én gang per uke, får en helsegeinst av det.

Lest? Kåt og forelsket – hvorfor blir du så dum?

For hundre år siden, måtte man få godkjent søknaden fra pikens far eller familie, og slett ikke finne på noe tull før ringen var plassert på fingeren. Aldersforskjell, eller om han luktet vondt, eller var voldelig spilte mindre rolle om familiens overhode hadde sagt ja til beileren – ble det slik. Se den fantastiske serien, “Bridgeton” på Netflix og forstå hva vi mener.

Heldigvis har tidene forandret seg. Kvinner kan velge selv, i hvert fall i Norge i de fleste forhold. Hun kan i grunnen ofte velge og vrake mellom flere, og finne seg en mann som både er snill, vakker og begavet. Det er opp til henne å finne en som vet å tilfredstille henne slik hun ønsker. Mange menn aksepterer til og med at hun har en elsker på si.

Ta vare på hverandre

Noen velger et liv som singel, for å være sin egen herre og styre det meste i sitt eget liv. De aller fleste velger et å være to. I et forhold.  En å se dager som kommer og går sammen med, en å legge seg og våkne sammen med. En som elsker deg, med alle de skavanker du har og din illeluktende ånde, hver morgen. Betingelsesløst og ekte.

Tenk så vidunderlig, å leve et liv parallelt med en annen. Din klippe. I samme hus, samtidig i livet og til felles glede, nå og i alle de dager som kommer. Gjennom livet sammen og i kåthetens tegn. Du som mann, har et ansvar i å gi henne den orgasmen hun fortjener. Og du kvinne, bør selvsagt gi ham en hjelpende hånd, et par ganger i uken, bare for å holde ham – nedpå.

Man vet ikke hvordan livet utarter seg fra dag til dag, det man vet med sikkerhet er man blir født, vi lever og vi dør. I mens skal vi leve dette livet, hver dag og hver natt. Om du velger å være alene, ensom eller i et forhold er helt opp til deg selv.

Bare ikke glemme å kjenne etter, hva som er viktigst i hverdagen. Kjærligheten kan gå uransakelige veier. Derfor er det så viktig å ta vare på hverandre.

På tide å ta kåtheten tilbake? Selvsagt er det på tide. Så jævlig på tide!

Vargas

Ikke bare menn som studerer kvinner

Ikke bare menn som studerer kvinner. De ser og studerer andre kvinner, like ofte om menn. Men kvinner ser ikke alltid etter det samme som de. Selvsagt ser damer på en sexy kvinne, slik menn ser henne, men hun ser også på stil, klær, sminke, sko og holdning. Kvinner kan nemlig ikke fordra selvsikre, sexy damer som tiltrekker seg mannfolk – eller andre kvinner.

Siden tidenes morgen har kvinner tiltrukket menn. og kvinner. Siden tidenes morgen har relasjonen mellom mennesker ført til at vi har blitt svært mange mennesker på planeten Tellus.

Lest? Mange tenner på skikkelig dirty talk

Faktisk drøyt 7 milliarder. I skrivende stund jobber Corona-pandemien knallhardt med å rette på det tallet, utfordringen er at det fortsatt fødes langt flere, hver dag – enn antallet som dør. Det vi si at befolkningstallet øker. Over alt.

Ikke bare menn som studerer kvinner. Over alt på kloden finnes det mennesker som ser i skjul. Ikke bare eldre kåte menn som studerer veldreide kvinner eller enda verre. Barn.

Hengt for å være homo

Vi har denne (u)vanen med å formere oss, vi mennesker. Det er slik vi er skapt. Vi puler ofte, lager barn, gifter oss og skiller oss. Blir foreldre med alt dette medfører for hver og én for oss. Ingen har vel påstått at den bedriften er særlig enkel, skilt eller ikke.

Siden tidene stadig er i endring, vi elsker mennesker av samme kjønn, men får hjelp til å få barn. Enten vi gjør som kongen befaler i tidenes tale. Kongen sa: “Nordmenn er jenter som er glad i jenter, gutter som er glad i gutter, og jenter og gutter som er glad i hverandre.” Det er godt sagt og veldig riktig.

For oss nordmenn er det faktisk ikke så farlig hvem vi er glad i eller velger å bo sammen med. I andre land kan man bli hengt for å være homo. Tenk litt på det.

Når det kommer til hvem som ser på hvem, kan du bare lete hjemme hos deg selv. Du ser på både kvinner og menn, gjør du ikke?

Kvinner ser på andre kvinnerMenn i alle aldre, fra de er i puberteten og kanskje før det, ser på jenter og senere kvinner. Helt til de er så gamle at de ikke er helt sikker på hvorfor de ser mer.

Vanskeligere å være homo

Ikke bare menn som studerer kvinner

Faktum er altså at også kvinner studerer andre kvinner – ganske så inngående. Om det er jobb, privat, på fest, i butikken eller i bryllup. Der mennesker ferdes, er det noen som studerer hverandre. Menn studerer også andre menn, men ikke like ofte for sjekking, til tross for kongens tale. Det å være lesbisk, er fortsatt hakket enklere enn å være homo eller biseksuell. Tror vi.

Kanskje for å hente inspirasjon, eller fordi de liker det de ser. Mange menn tror at kvinner pynter seg for dem, det stemmer kanskje i noen tilfeller også, men det aller viktigste er å konkurrere med andre kvinner.

Å ta seg bra ut; er kvinners viktigste egenskap fra tidlig alder og gjennom hele livet. Både for menn og kvinner.

Menn ser på rumpa, puppene, håret, øynene og tennene og vet i løpet av få sekunder om det er noen han ønsker å bli bedre kjent med. Kvinner bruker kanskje enda kortere tid på å finne den rette. Første inntrykket er helt avgjørende, men stemmer ikke alltid med virkeligheten.

Kvinner studerer formene

Du kjenner sikkert par som har kjent hverandre lenge før de inngår et forhold. Det begynner med vennskap, men ender opp med ekteskap.

Kvinner ser på andre kvinners rumpe, pupper, øyne, sminke og klær for å sammenligne seg selv med vedkommende. Noen kvinner tenner også på å se på flotte jente og kvinnekropper. Kvinner studerer formene og sammenligner seg selv med andre. I enhver setting. Ofte helt bevisst flere titalls ganger i døgnet.

Lest? Hva tenner deg, menn er eller kvinner?

Noen velger å gjøre noe med det og har et eller flere seksuelle relasjoner, bare for å få tilfredsstilt sin nysgjerrighet med en kvinne. Ikke bare menn som studerer kvinner, kvinner ser også på kvinner for å få inspirasjon, tips og triks. Hvordan ta seg selv bedre ut. Kvinner kopierer hverandre mer enn man skulle tro – også hva de hører venninner gjør i senga.

Tenker du deg litt om, så kjenner du helt sikkert flere kvinner som har erfaring fra jente-sex, det er langt mer vanlig enn heterofile menn som har forsøkt sex med menn av samme årsak.

Kvinner elsker sex

Noen kvinner kan ha sex med andre kvinner. Noen kvinner kan ha gruppesex uten å heve et øyebryn av den grunn. kvinner med selvtillit og begjær kan gjøre ting du ikke ville tro var mulig. Kvinner kan være kinky, kåt og vulgær når hun tenner til. Da holder det ikke lenger med en trofast ektemann.

Kvinner med stor apetitt på sex går ikke av veien for å prøve seg fram, gjerne med flere partnere samtidig, det er slett ikke for alle. Men faktisk så er det det mer og mer utbredt også i Norge. Å ha flere elskere samtidig, også med velsignelse fra kjæreste eller ektefelle.

Dette er vanlig folk som deg og meg, kvinner og menn med hus, hage, jobb, barn og en stor apetitt på livet, derunder masse sex.

Kanskje er det kvinner og menn i din omgangskrets som lever et slikt hemmelig dobbelt liv, der sex er en viktig faktor.

Når du ser en sexy kvinne neste gang, er det nettopp deg hun ønsker å imponere, og det han hende hun elsker oppmerksomhet, og hun elsker at du ser på henne, lenge.

Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter

Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter på. Det er for mange kvinner det ultimate målet, å squirte, altså å sprute veske fra vagina, når man oppnår orgasme. Dessverre er det ikke alle som lykkes, men med riktig teknikk og verktøy bør du forsøke om dette er viktig for deg og din partner.

Ejakulasjon hos menn, kjenner de fleste. Det er orgasmen som kommer med dertilhørende en teskje sæd. Sædcellene befrukter kvinnens egg, når denne har eggløsning, og det er store muligheter for at kvinnen blir gravid. Ren plankekjøring så langt? Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, sammen med din partner.

Lest? Her er de beste orgasme-triksene

Men ejakulering hos kvinner, er ikke særlig viktig for evolusjonen, men for sexlivet. Spennende kanskje? Litt naughty for kvinner å kunne sprute, og det betydelig mer enn den lille skvetten mannen gir fra seg. Både kvinner og menn tenner på denne lille detaljen, at hun kan sprute ved orgasme.

Sprutorgasme

En klar væske støtes ut av Skenes kjertler og/eller urinrøret i forbindelse med sterke orgasmer. Kvinnelig ejakulasjon har i motsetning til mannens ingen biologisk funksjon som kan forstås med dagens viten, og forklares fysiologisk delvis med G-punktet, og delvis med Skenes kjertler.

Wikipedia.org

Det er altså kvinnens G-punkt som er selve kjernen i jakten på sprutorgasmen, men ikke nødvendigvis bare der. Jakten på den perfekte orgasmen som mange kaller det, kan oppnås på flere ulike måter. Det er hevet over enhver tvil, at kvinner som oppnår serie-orgasmer med sprut, oppover dette betydelig sterkere enn en vanlig orgasme.

Hva inneholder så væsken som kommer ut av urinrøret ved en sprutorgasme? Jo det er stort sett bare urin, altså tiss.

Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter
Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter

Noen kvinner får klitoris-orgasme og vaginal-orgasme, uten å sprute, andre får begge deler og spruter som en foss. Dette er individuelt og særegent for den enkelte. Man må altså ikke innom stimuli ab G-punktet, for å oppnå sprutorgasme. Det er en myte.

Utviklingen av sexleketøy er kommet langt. Og det er flere typer vibratorer som “suger”, framfor bare å vibrere, som kan gi deg sprutorgasmen du jakter.

Hva er G-punktet?

Det som tidligere har blitt kalt for g-punktet, kalles i nyere forskning for CUV-området. Navnet er en sammensetning av de engelske ordene for klitoris, urinrør og vagina, og beskriver helheten, nemlig et område som med riktig stimulering kan gi både sprutorgasmer og en ny seksuell opplevelse.

RFSU.com

Ca 60 prosent av alle kvinner har opplevd å få en våt orgasme i løpet av livet. Noen lykkes hver gang, andre bare sporadisk. Det handler om flere ting samtidig, for å nå en vellykket sprutorgasme. Kvinnen bør være kåt nok, vite hvilen teknikk som skal brukes, slappe nok av i muskulatur og la hemningen fare på riktig tidspunkt. Det er ikke nok å bare ønske å sprute.

Utløsning

En sprutorgasme er altså ikke det samme som en utløsning. Utløsningen er den hvitaktige guffa som kommer under samleiet, ikke sæden, men den andre. Kall det gjerne smøremidlet for kjønn i bevegelse. Dette sekretet kommer både fra uenig hos menn og vagina fra kvinner under samleiet. Sprutorgasmen kommer fra urinrøret og er altså stort sett bare urin.

Menns utløsning når han kommer til fullendt orgasme, er alltid sæd. Men under samleiet før klimaks, kommer det altså utløsninger hos begge. Hos både kvinner og menn er det altså to forskjellige former for væske som kommer ut under sex. Urin, når hun spruter, og det hvite sekretet når hun har sex.

Men utløsningen er ikke nødvendigvis knyttet opp mot klimaks og orgasme. Hun kan ha flere serieorgasmer, både med og uten sprut. Det viktigste for å oppnå en slik serieorgasmer, er tenningen. Hun må være kåt nok til å fortsette stimuleringen, etter den første orgasmen. Dette er noe mange kvinner forsøker og oppnå, men man bør kjenne sin egen kropp godt for å lykkes.

Jakten på sprutorgasmen

Jakten på orgasmen kan gjøre det vanskelig å komme. Orgasmen er menneskenes gevinst i sexlivet. Dessverre så er det mange som ikke klarer å komme når de ønsker det. Ofte sitter problemet mer  mellom ørene enn mellom lårene. Forsøker man for mye, kan det bremse evnen til å oppnå orgasme i det hele tatt. 

Solen som varmer vinterblek hud frigir lyster og drifter i sinnet som gjør det så enkelt å begynne å tenke vovede tanker. Forbudte fantasier og som lar saftene renne, både for han og henne. Slik oppnår du sprutorgasmen du jakter, alene eller med riktig verktøy.

Kåtheten som herjer i kroppen er fin for de fleste. Selv single, som ikke har umiddelbar tilgang til sex – gleder seg over årstiden. Både kvinner og menn, runker i skogen. Du vet selvsagt at kvinner også spruter om de er kåte nok. Ikke alle, men noen lykkes og de fleste er stolte over å få til denne teknikken.

Jakten på sprutorgasmen bør ikke komme i veien for nytelsen. Lar du hemningene fare og kjenner etter alt som er deilig under akten, kommer orgasmen av seg selv. Du må bare gi deg selv tid til å nyte. Sprutorgasmen er nemlig resultatet av kåthet og nytelse over tid.

Å sprute som en fontene fra svamplignende vev i skjeden er nemlig stor stas for noen.

Mange menn synes det er spennende å få henne til flomme over, gjerne av hans grep, se henne vri seg av vellyst. Søkkvåt og klar for mer. Noen menn vet å finne fram, fem cm inn og opp, ved å bevege fingrene raskt ut å inn, vil det kunne være nok til at hun kommer som en foss, men ikke alltid.

Tabubelagt

Onani, sex og orgasmer er tabubelagte temaer i Norge. Også i 2020. Vargas12.com har skrevet om disse temaene i mer enn ti år, og vi vil fortsette å bryte ned tabuene. For at du og dine venner skal tørre å ta den viktige debatten, tørre å snakke om det dere tenker på. I dag og i morgen.

Vi skriver om det mange ikke engang tør tenke på. Men som er en viktig del av mange unges liv.

Om du ønsker å få siste nytt fra vår blogg, gratis og uten betingelser, bør du følge vårt nyhetsbrev. Det kommer i innboksen din i det øyeblikket vi publiserer nye artikler. Alltid helt uten reklame. Vi skriver for deg. Tabubelagte temaer er vår spesialitet.

Vargas

Onkel Blå puler alle tantene

Onkel Blå puler alle tantene, én etter én. Gjerne også samtidig. Han er nemlig en skikkelig kåting, onkel Blå. Tante fiolett, tante, brun og grønn har alle lagt sin elsk på onkel Blå. De kan ikke leve uten ham. Eventyret, skapt av den svenske forfatteren, Elsa Beskow i 1918 – har assosiasjoner til en voksen verden. Om man bruker litt fantasi.

Lest? Hva forhindrer deg å se slik ut?

For mange virkelige opplever, men for de fleste, kun våte fantasier. Og langt fra barnebok-fortellingen om Petter og Lotte. Onkel Blå puler alle tantene i alle hull – så ofte han kan, og de elsker det. Slik er det faktisk rundt om i verden, for mange menn. Og for noen damer, faktisk.

Sister Wives

Gjennom den amerikanske serien “En mann og fire koner” eller “Sister Wives” som den heter på originalspråket. Møter vi en ekte Onkel Blå, en mann med stor apetitt på mange damer. Han tar de etter tur, når det måtte passe seg selv, men det som er overraskende for oss nordmenn, det passer kvinnene også. De vil dele ektemannen sin med tre andre kvinner.

Overraskende ofte er kvinnen villige til å dele ektemann. Det er bigami, om man er i flere forhold samtidig, men det skjer altså. Både her og der. Kanskje er det en trygghet for kvinnene som velger å leve på den måte. Å få 25 prosent av mannen sin, for seg selv?

De forhold som er basert på ekte kjærlighet og som skal vare livet ut, gjør det sjeldent. Dette patetiske forholdet. Kun mellom denne ene stakkars mannen og denne ene stakkars kvinnen. De såkalte Monogame. Slik vi nordmenn har blitt vant til å tro det er vanlig å leve i ett og samme forhold, så lenge det er liv. Sannheten er nemlig en helt annen.

Litt over tjue prosent, av de voksne av verdens befolkning, lever i monogame forhold. Resten lever i forhold med andre enn denne ene partneren. Såkalte polygame forhold.

Onkel Blå puler alle tantene ...

En alminnelig forståelse av polygami er det å være gift med flere, men rettslig er det kun det andre (eventuelt tredje og fjerde) ekteskapet som regnes som brudd på norsk ekteskapsrett. I den interne retten stadfestes det monogame prinsipp i ekteskapsloven ved at ingen kan inngå ekteskap så lenge et tidligere ekteskap består.

Forskning.no

Onkel Blå er en kåt faen. Han vil pule så ofte han kan, men han er ikke verre enn de fleste andre menn. Som også vil pule så ofte som mulig. Forskjellen på onkel Blå og de fleste andre menn, er at han har, som Kody Brown, i “Sisters Wives” – flere kvinner å velge blant. Når det måtte passe. Kody er nemlig gift med Meri, Janelle, Christine og Robyn. Og disse har til sammen 18-20 barn. Snakker om kåting eller frøpikk, om man vil.

Utroskap og skilsmisse

Poenget er altså. Disse mennene, onkel Blå og Kodi Brown har sitt eget lille harem. “Pollyene”, kan ha flere partnere samtidig, og med loven i hånden, knulle rundt som det passer dem. Selvsagt litt rart for oss trauste nordmenn som er vant til kone, mann, rekkehus, stasjonsvogn og to vellykkede barn, ofte én gutt og én jente. Vi er ikke vant til at man engang kan vurdere å ha én partner, kjæreste eller elsker i tillegg – uten at det skaper trøbbel.

Men utroskap og skilsmisser er en del av vår moderne historie, mellom mennesker som ble forelsket og valgte å bli sammen. Ofte bak ryggen på sin ektefelle er kvinner utro. Menn har også vært utro siden tidens morgen, og slik vil det forbli. Om ikke samlivsformene endrer seg, da.

Vi endre innstilling til hva som er viktig for oss. Og mye kan tyde på at kjærlighet og trygghet, fortsatt betyr mye, men det gjør også sex på ulike nivåer. Derfor velger noen kvinner å ha sin helt egen elsker, eller elskerinner – men lever i et heterofilt forhold.

Med mann, hus, barn, jobb og dette normale A4-livet de fleste kjenner seg igjen i. Og det er selvsagt i mange tilfeller, akseptert av ektefellen. Som også har sin elskerinne, ved siden av ekteskapet. Kanskje, bare kanskje, kan dette forholdet ha bedre forutsetninger for å overleve et brudd?

Onkel Blå og Kodi Brown

Onkel Blå puler alle tantene, med rette, så lenge alle tantene ønsker å bli pult av onkel Blå. Er du enig? Det er tross alt snakk om uskyldig sex, som de fleste moderne, modne mennesker driver med. Noen oftere enn andre, helt åpenbart. Men det er altså forskjell på folk.

Onkel Blå og Kodi Brown kan vrake og velge, mens vi andre må pent nødt klare oss med den ene høna vi har valgt. Valgt til den rette ektefelle å være. Det gjelder selvsagt begge veier – kanskje hun angrer like mye som ham. Men var det egentlig så smart, da? Alle ekteskap og forhold har jo oddsen i mot seg. Det er for mange fristelser der ute.

Når vi nå vet at store deler av verdens befolkning har det som plommen i egget, eller som Onkel blå og Kodi Brown i dette tilfelle.

Kåtheten driver som kjent verden framover, vi formerer oss i rasende fart. Kvinner er kanskje ikke like ofte kåte som menn, Men det er neppe langt unna og slik må det gjerne være. Onkel Blå puler alle tantene med et voldsomt begjær. Noen ganger ender det i en durabelig orgie. Han får det ofte som han vil, den kåtingen.

I Danmark lever en rekke kvinner i polygame forhold, med en mann som ektemann, og en annen som elsker. Slik kan det også bli i Norge om noen år, om vi velger å leve ut driftene og fantasiene våre. Er det å gjøre drøm og ønske til virkelighet, kanskje?

Men det er fortsatt litt rart, vel, å forstå at det lar seg praktisere i hverdagen? Eller drømmer du nå om å bli din egen utgave av Onkel Blå?

Vargas

Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Slik gjør du sexlivet ditt spennende! Du gjør alt du fantaserer om til virkelighet. Neida, det kan du ikke gjøre. Det skulle ha tatt seg ut. Tenk om du la an på sønnen sin bestekompis? Du har jo våte fantasier om ham, ikke sant? Visste vi det ikke, you naughty. Du må følge hjertet og hjerne.

Rett og slett finne din indre stemme og gå for det som er riktig for deg. Kjedelig, men sant. Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Husk at du som er singel, har like mye forpliktelser som den som er i et forhold. Om du møter en gift mann. Da ligger du unna, ikke sant? Ikke det? Nei vel, hva gjør du da? du ligger med ham i stedet. Ok. Ja, sånn er det med modne damer.

Lest: Slik opplever du perfekt sex!

De kan ikke få nok. Derfor er det faktisk noe i dette rykte. At yngre menn tenner på modne, gjerne eldre – elegante og sexy damer.

Modne damer reiser til Afrika for å få pikk

Visse du at modne damer reiser til Afrika for å få drømme-knullet oppfylt? Jo, det er sant.

Etter at Erna Solberg stengte Norge, tømte kåte norske husmødre nettbutikkene for sexleketøy. Det er ikke som du kanskje tror, tenåringene som er unge og kåte. De får jo uansett så mye pikk de bare ønsker, fra jevngamle unge menn, som blir kåte bare de ser en damesykkel.

Det er den tradisjonelle husmoren, altså kvinner midt i livet, som kanskje har blitt bestemor, som handler på nettet. Hun har pengene og hun har driftene. Og hun hun vil fylles til randen. Dermed bestilte hun alt hun ønsket seg.

Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Livet er for kort il å leve med et lite spennende sexliv. Der er de fleste enige med oss. Derfor er vi best i bloggosfæren, i hvert fall i Norge, på å gi single, par, kvinner og menn – gode råd om sex og lyst. Vi har skrevet artikler om sex i mer enn ti år og vi har så vidt begynt. Vil du være med Vargas12.com på reisen? Følg vårt nyhetsbrev – det er selvsagt gratis og uforpliktende, alltid.

Har du nok spennende sex?

Vi forventer ikke at du skal svare på om ditt sexliv er spennende nok. Vi ønsker at du skal tenke over det, om ditt sexliv er bra nok for deg, slik det er i dag. Om det ikke er spennende nok, er det faktisk bare du og partneren din som kan endre det. Kanskje faktisk bare du, det kommer litt an på deg og dine behov. Kanskje er det på tide å gjøre døra til virkelighet?

Har du nok spennende sex? Sannsynligvis ikke. Verken på egen hånd eller med en partner. Ville du vært utro om ingen fikk vite det? Svaret er sannsynligvis ja, vi fristes alltid av mennesker rundt oss. Av begge kjønn. Fantaserer du om andre enn partneren din?

Fantasi eller virkelighet?

Fantasiene vi har til hvordan den fullkomne sexen burde ha vært, tåler neppe dagens lyst fordi vi har vågale, på grensen til perverse drifter, enten det er kvinner eller menn, er våre tanker og våte drømmer private. De aller fleste, kvinner og menn tar fantasien bli en uoppnåelig drøm som ikke kan nås. Fordi det vil få så enorme konsekvenser å foreslå gruppesex for ektefellen. Eller gutte-sex for kona.

Tenner du på begge kjønn så er du kanskje fri-seksuell, det er langt mer vanlig enn mange tror. Det betyr at dine drifter styres ikke av hvem du har sex med eller av kjønn, men av personlighet. Det finnes nordmenn som liker sex med flere enn sin partner også. Slik gjør du sexlivet ditt spennende!

Eller par som tenner på tanken å se sin egen partner ha sex med en fremmed? Eller med en av samme kjønn? Eller kanskje flere på engang. Hva med partnerbytte? Tåler forholdet deres den settingen? Da er vi inne på kjernen av utfordringene. Hva det er mulig å snakke om dere i mellom – avgjør hvor langt dere er villige til å gå for hverandre.

Perfekt sex

Hva er spennende og perfekt sex for deg? Du oppnår det ved å ta dine seksuelle fantasier på alvor, ved å tenke på egen nytelse framfor andres. Dine sexleker er viktigere enn alle andres og dine orgasmer er gull verdt. Kun på den måten vil du oppnå fullkommen sex og evige orgasmer – ved å ta deg selv høytidelig. Du er selvsagt verdt hver eneste hyrdestund.

For å få bedre tid til vellykket sex, må man rett og slett prioritere riktig. Døgnet har kun 24 timer, om hun er kåt om morgenene, bør hun få sex tidlig på dagen. Tenner han lettere til rett etter middag, bør hun legge forholdene til rette for det. Enten at hun slipper ham til, eller at hun tar initiativet selv.

Begge bør si ja til sex de gangen partneren tar initiativet. Enda det var noe annet man skulle ha gjort.

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen mann, er homofil vil de fleste siHandlingen ja, men legning ikke nødvendigvis.

Allikevel er det mange menn som er fascinert av andre menns penis, men de tør selvsagt ikke si det til en eneste sjel. Men lar fantasien bli værende som en drøm han ikke kan få leve ut – før kanskje hun tar initiativet til å realisere sin.

Vargas

Mange tenner på skikkelig dirty talk

Mange tenner på skikkelig dirty talk. Da sikter vi ikke til å bli kalt tjukka på lemmen, fem øre klemmen og slikt. Vi tenker på ordentlig sex-språk. Det finnes vel ikke noe godt norsk ord for dirty talk, annet enn griseprat. Helt fritt oversatt.

Særlig mange kvinner blir røde i kinnene og blanke i øynene når de rette ordene setter i gang fantasien og driftene.

Selvsagt er det få som tør å innrømme det. Man snakker ikke med venner, i hvert fall ikke med familie om slikt. Dette er noe man snakker om med kjæresten, elskeren, eller bestevenninnen til nød. Ingen andre. For det er små nyanser i hva man tenner på, og ikke. En dag kan det være noe helt annet som passer best i stemningen.

Bruker dirty talk aktivt

Mange tenner på skikkelig dirty talk og bruker det i både forspill, under selve akten og avslutningen.

Da deler man ikke dette tabubelagte tema med hvem som helst. Skulle bare mangle, si.

Lest? De brede hoftene og de myke lårene …

Kvinner og menn tenner dessuten på helt forskjellige ting. Kvinner vil ha berøring. Oppmerksomhet, ømme ord og høre at hun er deilig, sexy, har pene øyne o.l.

Det betyr ikke at hun ikke tenner på å høre at hun er en sexy bitch. Som fortjener å blir tatt opp etter veggen hardt og lenge, av flere menn samtidig – om mulig. Forteller du det til henne, når hun begynner å bli het. Kommer hun. Det er faktisk bare å forsøke.

Hva sier man?

Mange tenner på skikkelig dirty talk

At kvinner og menn tenner forskjellig, betyr ikke at menn er mer kåte enn kvinner. tvert i mot. Kvinner i riktig alder kan mastrubere eller onanere opp til flere ganger per dag. Enten de er på jobb eller hjemme, på ferie. Alene eller sammen med ektefelle. Singel som gift.

Kvinner er kompliserte, menn er enkle. Det er nok en påstand med noe modifikasjon.

Det er ingenting som er sort hvit. Det er nyanser her, som ellers i alle relasjoner og forhold mellom mennesker. Kåte kvinner har det nok enklere med å få se, enn menn i samme situasjon. Men det har ikke så mye med selve kåtheten å gjøre.

Hva sier man til en kvinne man ønsker å få så tent som mulig, slik at man kan få ha sex med henne?

Så pene tenner du har. Så fine hender du har. Så fine frimerker du har. Det går selvsagt ikke. Du må faktisk levere skikkelig. Kline til. Du ble varm nå? Vel. Du må være helt sikker på at hun i utgangspunktet er klar for en runde i halmen. Ellers driter du deg ut. Det er det liten tvil om.

Vær på vakt

Se for deg en scene. Der du står klar med kjeppen. Kåt og hard. Hun dundrer inn døra med hendene fulle av handleposer fra Kiwi, sliten rett fra jobb og helgehandel. Bare synet av deg, med hele stasen ute i giv akt, når hun må gjøre drittjobben. Kan være nok til at det ikke blir noen ting, den helga. Over hodet. Vær på vakt og velg dine øyeblikk med omhu.

Lest? Onanerer dere samtidig?

Hun må være kåt nok, om du må ha det inn med teskje. Og enda viktigere. Du må vite at hun tenner på dirty talk ved å prøve deg litt fram. Ikke gå rundt grøten om du vet at det virker. Da må du øse på med alle grisete ord du kjenner, og da er det for sent å begynne å bla i ordlista. Du må pugge. Mange tenner på skikkelig dirty talk, men du må vite hva du skal si, ellers blir det kleint.

jeg skal grisepule deg, sprute deg i ansiktet din skitne hore, du tenner på damer i nylonstrømper. Ha! Visste jeg det ikke. Og du fantaserer fortsatt om tre menn samtidig? Du må kanskje slå av lyset grunnet alle glosene du lirer av deg, men virker, det gjør det til gangs. Om treffer med timingen.

Fantasier og begjær

Kvinners fantasier overgår ofte mannens i drømmer, lyst og begjær. Der kommer sex med en annen kvinne – høyt oppe på listen av det hun har våte drømmer om. Noen velger å gjøre noe med det også – uten å være lesbisk av den grunn. Da handler det om spenning, kåthet og fantasier. Fetisjer om man vil.

De yppige brystene; den frodige rumpa og de myke lårene fortjener oppmerksomhet, oppvarming, forspill, fine ord i øret, forsiktig berøring og hjertelige latterkuler.

Det skal være så enkelt og naturlig når begge vil, men det er viktig for begge å bli respektert, både på akt og hengivenhet. Det gjelder også for begge å våge å fortelle om drømmer; fantasier, ja, til og med om fetisjer, som igjen er med på å berike sexlivet.

Vi vet at det virker og du bør teste det på din partner. Mange tenner på skikkelig dirty talk – særlig kvinner lar seg opphisse av å bli kalt ei kåt hore når hun begynner å tenne til. Men ikke alle …

Dessverre er det alt for få artikler om seksualitet, fantasi, drømmer, ord som gjør gal, lyst som gir orgasme og begjær som gir grobunn til et forhold – her i landet. Det er Vargas sitt aller største og viktigste mantra – å rive ned fordommer og tabuer.

Skrive om det du så vidt klarer å lese om.

Kast deg med på vårt nyhetsbrev du også. Om det er gratis? Selvfølgelig.

Vargas

Våren uten kjæreste?

Tør du gå våren i møte uten en kjæreste? Våren uten kjæreste? Er du gal? Tenker du kanskje? Alle som ønsker det, bør legge seg i selen for å få seg en partner, en elsker og beste venn, helst i én og samme person. For noen menn er det vanskelig, fordi kvinner er mer kresne, de vil ofte ha godt utdannede menn over 1,80. Gjør våren til din beste tid. Finn en kjæreste, vi hjelper deg gjerne.

Skuddåret gir oss én dag ekstra. Gjør det til den viktigste dagen i livet, finn din livspartner, våren kommer. Du fortjener en å elske, du fortjener en som elsker bare deg. Nå bør du gjøre jobben.

I Norge finnes det nemlig ca 1 million single, eller eneboere. De fleste av disse ønsker å finne seg en kjæreste, gå våren i møte med en hånd å holde i og et hjerte å varm. Er det ikke din tur nå?

Ekteskap slår sprekker

Forskning viser at menn klarer seg dårligere uten sin mor og uten en ektefelle. Til alle som tror at mannen er det sterke kjønn – glem det! Studier viser at menn vinner 7 år i levetid, om han er gift. Det forteller oss at single menn som lever alene over tid, ikke vet å passe sin egen kropp og helse. Et skremmende resultat. 

Vi vet av erfaring fra tidligere år at ekteskapet slår sprekker i løpet av sommeren, det er ofte kvinnen som ber om skilsmisse, men ikke alltid. Ekteskapsrådgivere hos BUFDIR, har aldri mer å gjøre enn rett etter sommeren. 

Par står i kø for å forsøke å berge stumpene, ofte er det ingen vei tilbake, hun tar med seg barna og flytter ut. Noen ganger deler de foreldreansvaret. I korte trekk går det greit med kvinnen, men mindre bra med mannen. Hvorfor det?

Våren uten kjæreste?

Kjæreste, elsker og beste venn

Vellykkede forhold eller ekteskap, som klarer seg gjennom sommeren, berger i realiteten livet til mannen, fordi han klarer seg så dårlig alene, ikke alle, men svært mange. 

Kvinnen er ikke bare det sterke kjønn i relasjonen, mann og kvinne, kvinnen er mannens redning – om forholdet varer over tid.

En kjæreste, en partner, ektefelle eller elsker og din beste venn i én og samme person, vi mennesker er jo skapt for å være sammen med andre. Vi trives best i flokk og de færreste liker seg sjeldent ensom og som eneboer over tid. Du fortjener å finne henne, og du vil finne henne – om du går fram som beskrevet i denne artikkelen. Endelig er det din tur.

Våren uten kjæreste? Gjør ingen sommer. Du bør legge en plan allerede nå. I dag. Tiden er inne.

Du lager deg en profil på en seriøs nettportal, og skriver litt om deg selv, legger ved ekte bilder fra livet ditt, men pass på å ikke overdrive skryt eller i omtalen om din person – da vil du bli gjennomskuet. Mange ønsker å lure deg, pass på at de falske profilene må lete videre. Ikke bit på agnet skurkene legger ut. Er penger tema etter et par samtaler, gå videre.

Den rette for deg

Vis stor disiplin rundt hvem du velger å møte. Bruk tiden din fornuftig. Du leter ikke etter et ligg, men en livspartner.

I det øyeblikket du ser henne for deg, vet du at hun er den rette, fordi det vises på henne, i øynene hennes. Øynene er sjelens speil som gir deg tydelige signaler om at hun er den du har vært på utkikk etter så lenge.

Husker du det første blikket, det første smilet? Husker du det første kysset og den første berøringen? Den første sexen som var både litt skumme, men også så magisk på engang. Den aller første kjærligheten. Den som gjør deg ør, blind og maktesløs, lykkelig og tårevåt på én gang. Du tenker kun på dette ene mennesket som du har forelsket deg så inderlig i. Du håper det skal vare inn i evigheten.

Våren uten kjæreste?

Våren uten kjæreste?

Lukten ligger igjen i sengetøyet du ser henne for deg foran speilet. Hun skjærer grimaser når hun sminker seg. Du elsker henne med hud og hår, din umistelige kjæreste. Du elsker henne mer enn livet selv. Du vil alltid elske henne. Uansett.

Det er noen få øyeblikk, noen magiske dager der hjerte banker ekstra fort, tankene er nesten utelukkende på den utvalgte. Du tenker kun på én ting. Du har ikke matlyst, pulsen slår raskere du venter besøk, det er viktigere enn noen gang å gi et godt innrykk uten å virke desperat. Du er forelsket! Kjenner du deg igjen?

Evige kjærester

Husker du første gang du var forelsket? Selvsagt gjør du det, det er nemlig en grunn for at det er et øyeblikk eller en periode av livet de fleste husker veldig godt. Slik forblir dere kjærester – helt til en av dere dør. 

Årsaken til at du husker så veldig godt din aller første forelskelse, er at det gjør noe med hele deg. Hjertet slår raskere, du spiser lite, tenker kun på denne ene helt spesielle, som hat gjort deg ør og gal. 

Lest? Kan jeg ha en elsker, kjære? 

Ingenting er viktig. Bare vedkommende som har krøpet inn i hjertet ditt.

Når du først har funnet den rette, er bare halve jobben gjort, om du ønsker vedkommende i livet ditt der tid. Du er forelsket, kanskje for aller første gang, hvordan skal du klare å beholde denne fantastiske personen i livet ditt?

Her er noren få gode tips til å bevare kjærligheten – lenge:

 • Vær venner 
 • Ha felles interesser
 • Gi hverandre frihet
 • Snakk sammen
 • Dyrk kjærligheten
 • Ta ansvar
 • Vis at du bryr deg
 • Vær raus med komplimenter
 • Utfordre hverandre
 • Ikke ta hverandre for gitt
 • Vær saklig
 • Gi etter i hete diskusjoner
 • Vær generøs i senga
 • Ikke glem bursdagen
 • Vis følelser
 • Vær lojal
 • Reis sammen, men også alene
 • Vær ærlig

Bruddet

Om man elsker hverandre nok i tillegg – bør forholdet vare langt inn i evigheten. Det er faktisk helt opp til hver og en i forholdet. Man bør ikke gi opp, til tross for vanskeligheter og utfordringer som setter forholdet på prøve. 

Det kan skje alle, når forholdet settes på prøve, får man vite hvor sterk kjærligheten mellom dere faktisk er. Noen par overlever alt. Andre går hver til sitt. Han tar ofte bruddet verre enn henne. Men et brudd er et brudd. Det er vondt og jævlig.

Du vil kunne bli forelsket, kåt og villig på mennesker som forteller deg alt du har drømt om å høre. Du er vakker, sexy og har den rette utstrålingen. Du får spørsmålet fra den vakre mannen eller kvinnen, om dere ikke kan møtes – vedkommende dør jo etter å møte deg. Kanskje et sidesprang ikke er så farlig?

Vel, det bør du vite før du kaster deg ut i tilfeldige eventyr. 

Du er forelsket!

Forelsket? I mann eller kvinne? Du kan få hvem du vil om du tør å satse. Hva du sier og hvordan du sier det er helt avgjørende om du lykkesForelskelse er en av de beste følelsene vi mennesker kan ha. 

Det er noen få øyeblikk, noen magiske dager der hjerte banker ekstra fort, tankene er nesten utelukkende på den utvalgte. Du tenker kun på en ting. Du har ikke matlyst, pulsen slår raskere du venter besøk, det er viktigere enn noen gang å gi et godt innrykk uten å virke desperat. Du er forelsket! Kjenner du deg igjen?

Vargas12.com er nok den bloggen i Norge som har skrevet flest artikler om relasjoner, kjærlighet, sex og samliv – siden 2010. Vi heier på kjærligheten og ønsker at du skal finne den rette, for å gå våren lyst i møte – sammen med din utkårede.

Følg gjerne vår nyhetsbrev, gratis og uforpliktende.

Lykke til!

Vargas

Rollespill gjør deg kåt?

Rollespill gjør deg kåt? Om du kjøper en lateks-drakt eller sykepleieruniform til kjæresten, merker du at det rykker litt ekstra i laksen, gjør du ikke? Det er faktisk vanlig å ha denne fetisjen – der rollespill gjør deg kåt.

BDSM, spanking, underdanig, bondage, lær, lakk, tiss og dominant kontroll. Kanskje er det greit at vi ikke vet hva Kari og Ola Nordmann driver med bak hjemmets lune hi. Det ville nok ha slått lufta ut av mange av oss.

Lest? Kåt og bakfull, igjen?

Men det er nok i diverse klubber, ofte lukkede kun for medlemmer i swingers miljøet, rundt om i landet at de fleste får levd ut sine våteste drømmer og sterkeste fantasier. God sex og hemmelige fetisjer er viktig for folk flest.

Mange er villig til å strekke seg veldig langt for å få den perfekte orgasmen via sine fantasier og drifter, kanskje utenfor normalen. For det finnes heldigvis ikke noe fasit på hva som er normalt, unormalt, vanlig eller uvanlig, når det kommer til menneskelig tenning.

Rollespill gjør deg kåt?

Vargas12.com har heldigvis store nok baller til å skrive om det du ikke tør å snakke om med særlig mange. Vi tar debatten rundt det som sees på som tabubelagt og fremmed for mange – vi ønsker å hjelpe deg som har interesse eller er nysgjerrig på det som ikke publiseres ofte nok.

Derfor er det viktig at noen tør å skrive om det. Meld deg på nyhetsbrevet først som sist, for aller siste nytt – hver gang det publiseres nye artikler.

Rollespill gjør deg kåt?

Når snakket du sist om at du tenner på at noen tisser på deg? Selvsagt snakker man ikke om slikt, med andre enn sin partner eller ektefelle. Kanskje tør du ikke fortelle det over hode. Det er faktisk ikke uvanlig å ha som en fetisj i seg selv.

Rollespille kan gjøre begge kåt, men det er ingen garanti. Man må være innstilt på settingen.

Fetisjer

Fetisjer er i mange kretser forbundet med noe forbudt og skammelig, men heldigvis har verden gått litt framover på dette feltet også i Norge. Nå er det akseptert å ta opp tema, si hvordan man vil ha det, fortelle hva man liker og tenner på. Ihvertfall er det langt mer åpenhet rundt tema fetisjisme.

Noen tenner på moren andre på broren, sex er best når man får det som man vil, men gå aldri med på ting du selv ikke er klar for. Nyt dine fetisjer i lange drag og fortell din partner hva som tenner deg, uansett.

Du og din partner har kanskje leste suksess-bøkene “Fifty Shades of Grey” som har revolusjonert verden hva BDSM angår. Der vi gjennom tre bøker kan lese hvordan Christian «behandler» sin Anastasia – på sin helt spesielle måte til begges fornøyelse.

BDSM er et rollespill, basert på en dominant og underdanig person der sex, smerte og maktforskjeller utgjør innholdet, til stor nytelse for deltagerne. Det handler om god sex, det handler om jakten på den perfekte orgasmen.

Alene eller sammen med likesinnede.

Nordmenns fetisjer er nok ikke mer spesielle eller sære enn andre land vi liker å sammenligne oss med. I følge undersøkelser har nordmenn og svensker stor glede av sex i guds frie natur.

Svenskene trekker det enda litt lengre og har en stor økning med mennesker som søker etter «Dogging» som er sex med fremmede etter avtale.

Rollespill gjør deg kåt?

Møte med mennesker på Internett, som de møter på offentlig sted, parker, parkeringsplasser eller i skogen, utelukkende for å ha sex. Dette er også godt kjent i Norge.

Rollespill og BDSM er to ting av samme sak, men også litt forskjellig.

Rollespill

Rollespill er litt mer uskyldig moro, der han, hun eller begge kler seg ut, eller går inn i hver sin rolle som i et skuespill som tenner hverandre. For hva kan egentlig skje i din skitne fantasi, på legekontoret eksempelvis?

BDSM står for bondage, disiplin, sadisme, masochisme. Som kan bli litt voldsomt for noen og enhver, men det tenner altså såpass mange at det er en egen disiplin i fetisjens vidunderlig verden.

Vi anbefaler på det sterkeste at du forsøker å åpne opp, lev ut driftene dine, la fantasien og fetisjene dine bli endel av deg, bare da er du fullkommen i din higen etter best mulig sex. Det fortjener du.

Vargas

Kåt og bakfull, igjen?

Kåt og bakfull, igjen? Du merker det i det øyeblikket du våkner, dagen etter ei durabelig fyllekule. Du ønsker å sex så snart det lar seg gjøre og har du en partner er det ikke noe problem, sannsynligvis.

Er du singel kan gode råd bli dyre. For du har vel ikke sex med vennene dine?

Alle vet at det å være kåt, faktisk er like naturlig som å puste. Vi mennesker har en gnist, hormonene slippes løs og du fylles av en behagelig rus som bare kåtskapen kan gi, men det er altså veldig vanlig fordi vi skal opprettholde evnen til å formere oss.

Om kvinner og menn ikke hadde vært kåte med jevne mellomrom, ville befolkningstallene over hele verden, gått kraftig ned etter en stund. Det er en viktig del av vår evolusjon, at vi får lyst på hverandre, lyst til å ha sex og i tillegg gjøre noe med det.

Lest? Kåt etter festen?

Noen blir skikkelig dårlig etter en skikkelig fyllekule, andre blir døsig og trenger masse søvn, enda man tilsynelatende har sovet gjennom natten, selv om det ble sent. Andre vil aller helst ligge i armkroken og kose med partneren sin, som igjen fører til noe mer.

Alkohol og sex

Hvor mye man drikker, når man sluttet og hva man spiser under festen, er direkte avgjørende for hvordan man opplever dagen derpå. Slutter man å nye alkohol tidligere på kvelden, vil formen er være bedre enn om man drikker til man sovner.

Mengden alkohol og om man velger drinker med blandevann, om det er kun øl eller blanding med andre alkoholholdige varer, er også avgjørende for hvordan man føler seg. Det er en kjent sak at det kan hjelpe å spise noe før man legger seg, for å unngå den verste skallebanken.

Kåt og bakfull, igjen? Kanskje er det derfor du fester så ofte, fordi det er så fantastisk å være så sprengkåt så ofte?

Kåt og bakfull, igjen?

En teit teori som surrer rundt i sosiale medier, hevder at man er sprengkåt, dagen derpå fordi kroppen er forgiftet av alkoholen. Som jo for såvidt er riktig, men at det skal være årsaken til at man skal reprodusere seg selv, altså formere seg før man dør (av giften).

Kåt og bakfull, igjen?

Om vi hadde en lege blant våre lesere, hadde det vært innmari greit å fått en avkreftelse på denne teorien, en gang for alle. For det skal sies, vi finner ingen svar på denne gåten noe sted. Vi hadde satt stor pris på å fått en litt mer troverdig forklaring på dette underlige fenomenet, fra fagfolk som vet noe om det.

Hvorfor er mange så yre etter festen?

Det vi vet er at blodårene vier seg ut når alkoholen havner i blodet vårt. Vi vet også at de fleste blir oppstemt og glad av alkohol, noen blir høyrøstet, kåt, glad, sint og voldelig. Vi takler inntak av alkohol på svært forskjellig vis, men de fleste opplever en kåthet nå den verste skallebanken har gitt seg – dagen etter. Hvorfor, vet vi altså ikke.

Lest? Kåt på fremmede?

Derfor blir vi fyllesyke: Kroppen, og spesielt hjernen, tilpasser seg alkoholen når man er beruset over flere timer.
Fordi alkohol stimulerer de mekanismene i kroppen som blant annet gjør deg mer oppstemt og samtidig mer avslappet, vil kroppen måtte jobbe ekstra når alkoholen ikke lenger er til stede for å kompensere for den manglende stimulansen. Dette skaper ubehag og du kan våkne neste dag med symptomer på bakrus.

HelseNorge.no

Å være kåt er selvsagt ikke noe annet enn positivt, sett bort i fra å være single og ensom. Da er det ikke bare enkelt å være fysen på et ligg. Selvsagt kan man satse på et ‘one night stand‘ eller sørge for å ha nok batterier i den lille vibratoren. Men det som virker aller best mot alle de nevnte utfordringene er selvsagt å finne seg en partner og kjæreste.

Vi vet at mange unge har sex med vennene sine. Både gutter og jenter har venner de besøker for et knull og lar det bli med det. Felles nytelse, uten kjærlighet, kun sex og ferdig med det. Det kan øke risikoen for å ødelegge et unikt vennskap, vi anbefaler derfor å la venner være nettopp det.

“Fucking good friends” er en uting. Man bør ha sex med kjæresten sin og beholde vennene som venner. Fordi det er noen ting man skal være nøye med å holde adskilt. Uansett hvor nøden man måtte bli.

Masse sex

Kvinner og menn er kåte for en grunn, men man kan ikke drive å produsere barn i ett sett heller. Da er det fint å kunne øve på å bli foreldre ved å ha masse sex med hverandre, når man er kåt.

Vi kjenner de ytre faktorene ganske godt. Om våren, når sola og varmen kommer blir vi lettere til sinns og kjenner at sevjen stiger, både her og der. Humøret blir bedre og vi synes det meste i livet blir enklere når lyset kommer tilbake etter en lang vinter.

Kåt og bakfull, igjen?

Det er også velkjent at sol og sommer gir oss muligheter til et kjapt nummer når vi blir kåte nok, kvinnene går lettere kledd og lar seg enklere forføre enn ellers i året. Vi vet også at endel kvinner og menn, tenner på å se at andre mennesker nyter hverandre.

Lest? Gravid og sprengkåt?

Det er en dårlig skjult hemmelighet at de aller fleste, friske kvinner som menn, onanerer med jevne mellomrom. Menn, sannsynligvis oftere enn kvinner. Nyere forskning viser at mange par driver med den slags, sammen og samtidig, som et forspill med bruk av pornofilmer på nettet.

Kåt og gravid

I følge kvinneguidens forum, onanerer gravide kvinner opp til fire ganger daglig. Om der er troverdig? Lar vi være opp til deg å avgjøre, men gravide kvinner har ikke fyllesyken å skylle på, kun andre hormonelle forstyrrelser.

Om du nyter alkohol eller er avholdsmann eller kvinne, ikke bruker rus for et påskudd om å få deg et nummer. Men, du bør onanere så ofte du kan, ikke ble du blir blind og ikke får du hår i hendene. Det er faktisk bra for helsa, enten du er bakfull eller ikke.

Har DU en teori på hvorfor man blir lettere opphisset og kåt, dagen derpå, vil vi mer enn gjerne høre fra deg i kommentarfeltet under denne artikkelen.

Følg oss gjerne via vårt nyhetsbrev for å få neste publiserte artikkel, rett i innboksen, gratis og uforpliktende. Vi lover å ikke skuffe deg.

Lykke til!

Vargas

Kåt på fremmede?

Det er ikke uvanlig å være kåt på fremmede, venner eller nære kjente. Jo mer forbudt, jo bedre – særlig i fantasien. Kåt på fremmede? Et krydder i din tilværelse? Noen tar våte drømme til virkelighet og har faktisk sex med konas beste venninne, en fremmed man møter for et ‘one night stand‘, eller en kollega.

Det er ikke så uvanlig som det høres ut. Det som ikke er fullt så normalt er å gjøre fantasi til virkelighet i dette henseende. Pornoens hovedfokus av filmer som er mest populær har til og med ‘familie relasjoner’, ‘svigermor’, ‘svigerfar’, eller ‘stemor’ og ‘stefar’ – alt etter som.

Det holdes med andre ord i familien, uansett hvor tabubelagt det enn er. Tenker du på det fordi du ofte er kåt på fremmede?

Pikk er pop hos begge

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen mann, er homofil vil de fleste si. Handlingen ja, men legning ikke nødvendigvis.

Allikevel er det mange menn som er fascinert av andre menns penis, men de tør selvsagt ikke si det til en eneste sjel. 

Menn har også homo-erotiske fantasier som de holder for seg selv, i all hovedsak fordi de er usikker på reaksjonene fra omverdenen om det ble kjent. Dette bunner dessverre ut i noe kunnskapsløshet og fordommer som bør fjernes, vi skriver da tross alt snart 2020.

Dessverre har vi en lang vei å gå når det kommer til den bifile-legningen og homofile menn.

Sannsynligvis er det mennene selv som ikke ønsker å være åpen om sin legning, og at det er forbundet med skam, usikkerhet, og et lite omtalt tema i media. De gangene du kan lese om homo-erotisk sex der to kjønn er i bevegelse samtidig, er det svært ofte en kvinne som har forfattet teksten.

Om det er fordi kvinner fantaserer om og tenner på at menn suger hverandre ligger vel litt i kortene. Det er kanskje også litt «kinky», forbudt og hemmeligstemplet sex. Få kvinner vil nok innrømme sin kåthet over to menn som har sex, og ønsker å ta henne sammen etterpå.

Kåt på fremmede?

At kvinner tenner på å skrive om to menn er ikke så rart. To menn, det blir dobbelt så maskulint, dobbelt så sexy og gjerne mer aggressivt seksuelt enn i en hetero-relasjon. Kanskje drømmer også en del av kvinnene om å være mer aktive i senga.

Kåt på fremmede?

Mange kvinners våte drøm er også å få oppleve fler menn på en gang, for de aller fleste blir det med drømmen. At menn tenner på menn har med legning å gjøre, men noen menn er også fri seksuelle. De har sex med begge kjønn, gjerne samtidig der kjønnet er uvesentlig. De treffer likesinnede i swingers-klubber og sex-klubber rundt om i landet.

Noen finner hverandre på nett via forum for de med slike preferanser, og møtes i privat regi, eller på offentlige sted for å måle kjemi den første gangen.

Menn burde i langt større grad vært tøffere i tryne og vært stolt av egen pikk på alle menns vegne, det ville ha fått tabugrensene til å falle for mange som sliter med å komme ut av «jeg tenner på menn som suger pikk skapet». Det mannlige kjønnsorgan er jo utvilsomt et undervurdert og fantastisk flott lem.

Ikke så rart at både kvinner og menn tenner på å se det i giv akt. Ikke la fordommene ødelegge for deg og ditt sexliv. Kall en spade for en spade og pikk for en pikk og du skal få leve lenge i landet, i harmoni med deg selv.

Kvinne-sex tenner alle

Tenner det deg? Lesbisk sex? I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å nyte. Det er heller ikke så viktig om man kjenner vedkommende. Ikke for alle.

Moderne norske kvinner og menn er langt mer frigjorte enn for bare noen ti-år siden. Norske menn tør å se på og til og med å ta på en annen manns penis uten å bli kalt homo. Det er vel nesten det verste en mann kan bli kalt.

I hvert fall var det slik før.

Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Utroskap er neppe akseptert, men det skjer oftere enn før. For noen er det starten på slutten, for andre et krydder i hverdagen.

For de aller fleste menn, forblir det med fantasien. Det ikke mange er klar over, er at også mange kvinner tenner på tanken om å forsøke jente-sex. Bli slikket, kysset, fingerpult og begjært av en annen kvinne. Noen er i et heterofilt forhold, men forsøkt sex med samme kjønn, bare for å få tilfredsstilt fantasien.

Fremmede er med i fantasien

Menn er kanskje enkle sjeler som ikke takker nei til et nummer hvis sjansen byr seg. Pikk er pikk og kuse er kuse. Dessverre så er det ofte grobunn for konflikter i et forhold om det ikke er rom for utroskap. Sannsynligheten er stor for at begge allikevel er det i løpet av et forhold.

Også kvinner kan være interessert i et knull, eller sex med en fremmed og sjansen bød seg, uten å kjenne vedkommende. Faktisk er det en fetisj som ligger høyt på ønskelista på for mange – å ha sex med helt fremmede mennesker.

Dette er kanskje ikke utbredt i Norge, men i storbyer som New York, London og Bejing, finnes det parker der fremmede møtes med et mål for øyet- å ha sex med andre.

Kåt på fremmede?
Sexy kvinne i nylonstrømper Foto: Igor Link

Kvinner tenner på kvinner fordi de vet at menn begjærer de. Mange kvinner ønsker sex med andre kvinner fordi de ønsker å vise hva de kan, og for å få tilfredsstilt sitt eget begjær og egne fantasier. 

Menn har sex med menn av samme årsak, de fleste er homofile, men også noen heterofile menn velger å forsøke, fordi de har en dragning i den retning.

Bifile fortsatt i skapet

Svært få kvinner, enda færre menn står fram som bifile, spesielt få er det i Norge. Her er det grunn til å tro at mørketallene er enorme. Noen kvinner tenner av å se menn suge hverandre, men langt flere menn ser på lesbisk-sex som et forspill for egen nytelse.

Stadig flere kvinner og menn tenner på personligheten, og legger mindre vekk på kjønn. Det er en av grunnene til at man ser at begge kjønn kan «bytte fil» i løpet av livet.

Man kan ikke si at hemmelige forhold – der en partner er utro med både kvinner og menn florerer, men det er utvilsomt en realitet at det skjer.

Noen velger å være åpen med sin partner om det. At man tenner på begge kjønn. Ære være dem for det.

Det å ha tabubelagte fantasier er ikke spesielt på noen måte- mange norske kvinner har i følge sexologen, Kristin Spitznogle fantasier om å bli slikket av familiens firbente venn. Kåt på fremmede? På tide å gjøre noe med det?

Dette kommer fram i boken “Hemmelige Rom” som er en bok vi ønsker å anbefale, om du er nysgjerrig på hva som foregår i diverse rom, bak lukkede gardiner i et gjennomsnittshjem.

Når det kommer til kolleger så er det nok mange flere som velger å ta skrittet fullt ut, og faktisk finner sin nye partner blant de man jobber sammen med til daglig. Svigermor er og blir svigermor for de aller fleste.

Det er kanskje greit for husfredens og familiens skyld også. Ellers kunne det lett ha blitt en noe beklemmende julemiddag julaften om nyheten allerede hadde sprunget.

Sex mellom mennesker er med stor sannsynlighet kommet for å bli i uoverskuelig framtid, heldigvis. Mye tyder på at grenser er til for å sprenges.

Vennesex

Mange unge har egne knulle-kompiser som de benytter seg av ved behov. Felles nytelse uten andre følelser enn vennskap. Om det er mulig? Spør en 20 åring i din nærhet, det er langt mer vanlig enn du tror.

Uansett hvem du tenner på, hvis respekt og ta nei for et nei. Sex skal være ok for begge. Lar du fantasien fare så er det et krydder for deg og din partner.

Ikke la fordomsfulle og naive mennesker legge en demper på deg og din seksualitet. Er du tent og får samtykke – er det faktisk bare å kjøre på.

Les Norges frekkeste blogg som tør å skrive om det du snakker om i morgen, følg vårt nyhetsbrev og få oppdateringer daglig, både om sex og samliv, men også livet og døden, forelskelse og kampen mot mennesker med fordommer og hat.

Vi skriver for deg. Alltid.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com